Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-21, 16:02   #211
Femme-fatale84
Raczkowanie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz. IV

wrócilam
nie umiem wytrzymac bez tego wątku
Femme-fatale84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 16:12   #212
lemoorka
Zakorzenienie

Witam w kolejnej częsci

Nie, nie rostałam się z Tz, nawet lepiej bylismy u księdza załatwić date ślubu. Napisałam wczoraj powód mojego smutku, ale skasowałam bo dziwnie się poczułam. Nie umiem pisać o takich rzeczach na forum

Mój problem jest podobny do :

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
A mi żal mojego taty, nie widziałam go jescze chyba nigdy w takim stanie - dowiedział się własnie ze smierc dziadka to kwestia godzin, babcia pojechala juz do lidla po koszule i buty do trumny, tato przygnębiony mocno. Ech biedny, jakikolwiek by nie był człowiek z mojego dziadka - to zawsze jego ojciec...
Współczuje Ci bardzo

Jestem teraz w podójnej żałobie. Ślub bo taka była wola, będzie skromnie i cicho
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 16:24   #213
nema_
Gość

Lemoorko, tzn mi to nie ma za bardzo co współczuć, bo dla mnie on był jak obcy człowiek, ale taty mi szkoda.
Stary 2007-11-21, 16:26   #214
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Lemoorko, tzn mi to nie ma za bardzo co współczuć, bo dla mnie on był jak obcy człowiek, ale taty mi szkoda.
Dla mnie dziadkowie od strony mamy byli jak rodzice i może dlatego tak pomyslałam

Tate wspieraj
Stary 2007-11-21, 16:27   #215
nema_
Gość

Staram się... W ogóle siostra mi dzisiaj rozwalił komórke i jestem bez telefonu :/
Stary 2007-11-21, 16:40   #216
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Staram się... W ogóle siostra mi dzisiaj rozwalił komórke i jestem bez telefonu :/
Znam to. Moja słodziutka siostrzenica majaca roczek uwielbia niszczyc i gubic wszystko czego się dotknie....ale i tak pieronice kocham
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 16:43   #217
Femme-fatale84
Raczkowanie

1. a z wątku wyszlam nie dlatego ze sie na kogos obrazilam (hania) tylko stwierdzilam ze skoro nie umiem wam napisac o co mi chodzi tak zebyscie zrozumialy co mam na mysli to po co mam tu pisac cokolwiek
stwierdzilam ze widocznie nie umiem sie dogadac nie tylko ze swoim tż ale i z "obcymi ludzmi" (w sumie to z obcymi w ogole nie gadam ale nie wiem jak nazwac wizazowe znajomosci )
no ale przed chwilą mi przeszlo i stwierdzilam ze tu wrócę ..najwyzej bede tylko czytac posty ..zobaczymy..ale jedną rzecz bym chciala wyjasnic:
2.kilka razy napisałam ze uwazam iż wiecej daję w swoim zwiazku niz dostaję i nie wiem jak mam to zmienic zeby moj chlopak znowu o mnie zabiegal.. tymczasem za chwile ktoras z was odpisuje ze ja nic nie robie w swoim zwiazku tylko ciagle wymagam cos od tż,
i wyszlo na to ze ja jemu każe się zmienic a sama ze sobą nie robie nic... jak mozna cos takiego napisac po tym jak post wczesniej napisalam ze ciagle rozmawiamy o tym co ja mam zmienic i co ma zmienic on ale po pewnym czasie sie okazuje ze tylko ja sie staram pracowac nad sobą a moj tz nie zmienia nic.on mi cos powie ja to przyjme do wiadomosci i to zmieniam..ja powiem cos jemu on mi przyznaje racje ale na drugi dzien jest tak jak wczesniej i zapomina o tym ze mial sie starac....ja się ciagle dwoję troję kombinuje zeby nam bylo lepiej ..szukam ciagle w czym jest problem ze nie jest tak jak kiedys...ale nie..ciagle slysze na wizazu ze ja tylko wymagam a sama nic nie robię ..bledne koło ..

3.potrzebowalam rady co jeszcze moge zrobic zeby tz "za mną latał jak dawniej " (no chyba ze juz sie nic nie da zrobic i teraz na zawsze pozostaniemy w rutynie) rady byly ale nie na temat : wyszlo ze mam sie opanowac bo przesadzam i ze skoro moj chlopak ma depresje to mi sie juz nic nie nalezy dobrego w tym zwiazku od niego bo on do tych rzeczy teraz glowy nie ma i ze mam dalej nad nim biegac i skakac i dawac z siebie wszystko ,
nie wiem czy mnie zrozumiecie...pamietacie ze miesiac temu mialam juz kres wytrzymalosci w tym zwiazku i myslalam o zerwaniu bo mialam juz dosc poczucia ze to tylko jednej ze stron nadal zalezy ..ale potem sie dowiedzialam ze tz jest chory i ze ma depresje..co oczywiscie troche zmienia postać rzeczy .. przestalam sie go w koncu o wszystko czepiac , pamietacie zreszta ile rzeczy sie przez to wyjasnilo, czyli ma tak jakby takie "małe usprawiedliwienie na niektore sprawy, ale w glebi ducha ja sie caly czas zastanawiam czy wszystko mamy tlumaczyc depresją.bo moze on mnie juz nie kocha tylko sobie jeszcze sprawy nie zdaje ..i ja go tak obserwuje juz od dluzszego czasu to on tylko do mnie sie zachowuje inaczej ..to on zamiast przy mnie byc wesoly i mu sie ma poprawiac to on ma wiekszego doła i nic mu sie nie chce
narzekalam wam ze ja to juz nawet zadnych drobiazgow niedostaje i mu delikatnie o tym juz przypominalam nawet i dalej nic...potem zostalam "napadnieta" ze on jest chory a ja mysle o kwiatkach.. tylko ja jednej rzeczy nie rozumiem..dlaczego on tylko dla rzeczy ze mna zwiazanych nie ma glowy..ostatnio znajoma przy nas przyniosla katalog avonu a on go przegladal i zamowil u niej perfumy pytal sie mnie czy mi sie podobaja myslalam ze to dla mnie,.. kupil dla mamy....o mnie nawet nie pomyslal..i takie rzeczy podobne do tego sa ostatnio ciągle....wiec czy ja tak duzo wymagam ze skoro on o innych pamieta zeby pamietal o mnie tez ?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-11-21 o 19:45 Powód: post pod postem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 17:09   #218
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
To jest ta komunikacja??/Chocby poprzez smsy??//
doskonale
napisalas, ze to dla Ciebie ważne, doceniłas przeprosiny itp

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
hmm moze to i prawda.
Mój zdecydowanie nalezy do posladkowców
moj tez ;D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mamy moc jak power rangers
oni by sie mogli od nas uczyc

Cytat:
A mi żal mojego taty, nie widziałam go jescze chyba nigdy w takim stanie - dowiedział się własnie ze smierc dziadka to kwestia godzin, babcia pojechala juz do lidla po koszule i buty do trumny, tato przygnębiony mocno. Ech biedny, jakikolwiek by nie był człowiek z mojego dziadka - to zawsze jego ojciec...
bardzo wspolczuje

Cytat:
Napisane przez Femme-fatale84 Pokaż wiadomość
wrócilam
tak trzymaj i nie szalej
to jasne, ze jestes teraz w bardzo ciezkiej stuacji i szalenie trudne jest zapomnienie o sobie, jesli sie marzy o dowodach milosci, rozpieszczeniu itp.
ale znalazlas sie w naprawde hardcorowej sytuacji i po prostu musisz zacisnac zeby i przeczekac
trzymam kciuki zebys znalazla w sobie sile

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2007-11-21 o 17:16 Powód: zly emot
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 17:23   #219
rav12345
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz. IV

Dzien dobry!

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
tylko nie z biustu, nie z biustu!!! zostawcie chociaż kawałeczek!
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Bo z E mam duże C albo małe D
Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Ja mam 75G
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
bo mam 70F
Cytat:
Skąd ja to znam. Jako nastolatka byłam przeświadczona, że największy stanik jaki jest to 75D i tak się męczyłam, później odkryłam, że robią i G I wtedy stałam sie kobietą szczęśliwą
A może komuś z mojego 75E coś odstąpić? Wczoraj zaczęłam ćwiczenia... nogi jak patyki, ręce jak patyki, a brzuch i piersi... tragedia. Mąż jednak zapowiedział że dostanę prezent który pomoże mi w walce z tłuszczem .

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
to jeszcze uslysze od TZa lub od matki ze jak to, przeciez mialam caly miesiac zeby sie uczyc
Mnie takie gadanie zmotywowało do nauki. Ogólnie teraz zawdzięczam to głównie mojemu ojcu, ten to narzekał całe życie że "do niczego się nie nadaję", a teraz chwali się wszędzie i wszystkim z moich osiągnięć. Trzeba się wziąć za siebie.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Potrafi jesc zurek na sniadanie obiad i kolację- bez kitu.
Żurek Ale bym zjadła żurek... Mój ma tak z grochówką. I co dzisiaj na obiad - grochówka . Ale ja też uwielbiam.

Cytat:
jak mozna cos takiego napisac po tym jak post wczesniej napisalam ze ...
Nawet gdybyśmy przeczytały wszystkie twoje posty, to i tak jest to jakiś wyrywek twojego życia. My cię nie znamy, i nie będziemy cię nigdy w stanie 100% ocenić. Sama wiesz czy nasze komentarze pasują, czy nie pasują do ciebie. Na pewno dają do myślenia, a o to chodzi by się czasami nad sobą zastanowić.

EDIT: Zapominiałam o najważniejszym: Nema_ GRATULACJE!
Stary 2007-11-21, 17:50   #220
nema_
Gość

Rav, oj ślicznie dziękuję!

Dziewczyny - może to totalna pierdoła, ale jestem chwilowo załamana A dlaczego? Bo zdałam sobie sprawe po przełożeniu karty do działającego telefonu, że praktycznie wszystkie najwspanialsze smsy od TŻ które zachowywałam w komórce poszły się ?$^@!#, bo zachowane były w pamięci telefonu... Taki drobiazg, a tak mi tego szkoda Szczególnie, że często jak była jakś kłótnia to je sobie czytałam i od razu było mi lepiej. Zresztą same wiecie jak to jest na początku znajomości, jakie się cudowne rzeczy pisze? Ech...
Stary 2007-11-21, 17:52   #221
kaska87
Zakorzenienie

a Natali86 jak nie bylo tak nie ma oby wszystko im się ułożyło

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 17:53   #222
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Rav, oj ślicznie dziękuję!

Dziewczyny - może to totalna pierdoła, ale jestem chwilowo załamana A dlaczego? Bo zdałam sobie sprawe po przełożeniu karty do działającego telefonu, że praktycznie wszystkie najwspanialsze smsy od TŻ które zachowywałam w komórce poszły się ?$^@!#, bo zachowane były w pamięci telefonu... Taki drobiazg, a tak mi tego szkoda Szczególnie, że często jak była jakś kłótnia to je sobie czytałam i od razu było mi lepiej. Zresztą same wiecie jak to jest na początku znajomości, jakie się cudowne rzeczy pisze? Ech...
Kochana, dostaniesz jeszcze 100 razy tyle wspanialszych

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
A może komuś z mojego 75E coś odstąpić?
ja! ja! wybierz mnie
Stary 2007-11-21, 18:00   #223
Femme-fatale84
Raczkowanie

ano..szkoda ze nie mam zadnej kolezanki ktorej bym mogla wszystko opowiedziec na zywo moze wtedy by mi to cos dało ..

w ogole mi tak smutno od niedzieli sie niewidzialam z tz..myslalam ze cos go to ruszy ..ze zateskni, ze dostane jakiegos fajnego sms..przy okazji sie rozchorowalam i leze i zdycham albo troche siedze przed komputerem i zdycham inawet sie niespytal jak sie czuje..w sumie zadzwonil tylko po to zeby mi oznajmic ze mam jego bratu wyszukac wypracowanie na necie..i to jeszcze po tym jak dwa tygodnie temu prosilam zeby wiecej do mniez takimi rzeczami nie przylazil...bo ja potem szukam guzik jest i tak wsyztsko musze poprawiac i pisac po swojemu ..napisalam tak cos dwa razy dostal piatki nawet nieuslyszalam dziekuje ani prosze..a moj dzwoni do mnie "znajdz to znajdz tamto" buuuuu ..
Stary 2007-11-21, 18:10   #224
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ano..szkoda ze nie mam zadnej kolezanki ktorej bym mogla wszystko opowiedziec na zywo moze wtedy by mi to cos dało ..

w ogole mi tak smutno od niedzieli sie niewidzialam z tz..myslalam ze cos go to ruszy ..ze zateskni, ze dostane jakiegos fajnego sms..przy okazji sie rozchorowalam i leze i zdycham albo troche siedze przed komputerem i zdycham inawet sie niespytal jak sie czuje..w sumie zadzwonil tylko po to zeby mi oznajmic ze mam jego bratu wyszukac wypracowanie na necie..i to jeszcze po tym jak dwa tygodnie temu prosilam zeby wiecej do mniez takimi rzeczami nie przylazil...bo ja potem szukam guzik jest i tak wsyztsko musze poprawiac i pisac po swojemu ..napisalam tak cos dwa razy dostal piatki nawet nieuslyszalam dziekuje ani prosze..a moj dzwoni do mnie "znajdz to znajdz tamto" buuuuu ..
nie chce być wredna ale czy Twój TZ ma ołtarz z posągiem swojego brata? bo tak dziwnie mi się zdaje, że jego los bardziej go interesuje niż Twój

Stary 2007-11-21, 18:11   #225
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dzwonił do mnie TŻ z wiadomościami, że dzwoniła do niego pani z playboya mówiąc, że dostał wyróżnienie w tegorocznym konkusie fotograficznym 'Fotoerotica'. Ale jestem z niego dumna

Szczególnie, że zawsze oboje pracujemy przy sesji, więc to po części i mój sukces, ale najważniejsze, że ktoś docenił jego pracę, bardoz mnie to cieszy
Gratulacje Nema dla Tża mój tata kupuje playboya więc na pewno zobaczę te zdjęcia

Cytat:
P.S.Wiesz, że dzisiaj mija 4 miesiące jak jesteś Mężatką?
Haniu dużo szczęścia czytam dalej i widzę, że Hihi Tobie też dużo szczęścia

Cytat:
Nema wiem, ze Dziadek nie jest Ci bliski, ale wspieraj Tatę w tych ciężkich i trudnych chwilach.

quote=lemoorka;5844857]Dla mnie dziadkowie od strony mamy byli jak rodzice i może dlatego tak pomyslałam[/quote]

Lemoorka przykro, że w takich okolicznościach będziesz brał ślub, ale mimo wszystko gratuluję ustalenia daty

Niedawno wróciłam z miast. Spotkałam się z koleżanką na obiadku i deserze. Teraz nie mam siły się ruszyć z przejedzenia

a w sklepach zaczęły się choinki, bombki itd. :/ nie lubię gdy wszystkie sklepy psują czas wyczekiwania na Święta Bożego Narodzenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 18:12   #226
vadi
*sportaddict*

Cytat:

wspolczuje naprawde
powiedziałaś mu, jak to odbierasz?
Stary 2007-11-21, 18:15   #227
nema_
Gość

Cytat:

Bardzo niefajnie się zachowuje w tej sytuacji, przykro mi, że nie masz przy sobie teraz wsparcia z jego strony. Bądź dzielna I rozumiem Cię, jak piszesz, ze nie masz z kim porozmawiać na żywo, ja nie mam nawet kolezanki, nie mowiac o przyjaciolce...
Stary 2007-11-21, 18:15   #228
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny padam na twarz, a przede mna jeszcze tyle czytania na jutro w poniedziałek jadłam ostatni normalny obiad, a od 2 dni nic - jutro tez nie, bo nie mam czasu, tylko jakąs sucha bułke wcisnę )

nema a co sie stało, ze dziewczyny ci gratulują?? przepraszam nie mam czasu czytac poprzednich stron. przeczytałam tylko ostatnią

Edit:
juz wiem.. to dla TZ za wygraną tez mu pogratuluj

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 18:16   #229
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja tam wiem czy szkoda. Ja nie mam i nie żałuję... wszystko co mam do zarzucenia meżowi, omawiam bezpośrednio z nim. A koleżanki z krwi i kości - o nie. Ja jestem zbyt "męska" i połowa dziewczyn w moim otoczeniu mnie wkurza swoją "kobiecością". Mogłabym książkę o tym napisać... Wiem że są dziewczyny takie jak ja, z którymi bym się dogadała, ale nie pod ręką. Ciężej na takie trafić niż na mężczyznę swojego życia .

Cytat:
w sumie zadzwonil tylko po to zeby mi oznajmic ze mam jego bratu wyszukac wypracowanie na necie..i to jeszcze po tym jak dwa tygodnie temu prosilam zeby wiecej do mniez takimi rzeczami nie przylazil...
Ja nie napisałabym trzeciego. Zrobiłabym to dla swojego męża (i z tego co pamiętam też kiedyś pisałam wypracowanie dla jego brata), jeśli wiem, że mu na bracie zależy. Ale... raz-dwa razy i koniec.

Tak często jest w firmach, że 3/4 ludzi się obija, a jedna osoba robi wszystko. I ta osoba robi to, bo jej zależy na pracy, a tamci nie robią bo wiedzą że ona się tym zajmie. Najlepsze wyjście z tego (jeśli rozmowa nie pomoże), to przestać robić nie mówiąc reszcie (choć trzeba się nastawić na naganę ), i wtedy wszyscy dostają po doopie i jeśli chcą to zmienić - zabierają się do roboty.

Nie jesteś służącą brata Tż-ta.

A ja to mówię, i właśnie siedzę i piszę wstęp do projektu mojego Tż-ta.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 18:18   #230
nema_
Gość

Cytat:
Gratulacje Nema dla Tża mój tata kupuje playboya więc na pewno zobaczę te zdjęcia
Dziękuję ślicznie, przekażę

Cytat:
Nema wiem, ze Dziadek nie jest Ci bliski, ale wspieraj Tatę w tych ciężkich i trudnych chwilach.
Na pewno się staram, ale większe wsparciepotrzebne jest mojej babci, ale to już są bardoz rodzinne sprawy i nie chciałabym o nich pisać na forum.
Stary 2007-11-21, 18:40   #231
kaska87
Zakorzenienie

nikt nic nie pisze

Stary 2007-11-21, 18:42   #232
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nikt nic nie pisze

Ja nie mam sił. Zaraz zasnę. Biorę leki po, których zasypiam
Stary 2007-11-21, 18:44   #233
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam sił. Zaraz zasnę. Biorę leki po, których zasypiam
a ja zaraz spadam bo TZ o 20 konczy trening i przyjdzie

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 18:45   #234
vadi
*sportaddict*

a ja odpoczywam wreszcie
i sie zrywam jutro i w pt z wykładów, robiac sobie 4-dniowy weekedn, a co!
Stary 2007-11-21, 18:46   #235
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

buu bo ja tęsknie za TZ

Stary 2007-11-21, 18:47   #236
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
buu bo ja tęsknie za TZ
to dlaczego nie pojedziesz na weekend do domu proste jak drut odpoczniesz od pisania pracy, spędzisz czas z TZ może pooglądacie pierścienie mocy

Stary 2007-11-21, 18:53   #237
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Nie moge jechac bo:
1. TZ cały weekend do póxna ma zajęcia
2. ja mam czas tylko w weekendy aby siedziec w bibliotece i szukac materiałów do mojej pracy magisterskiej
3. mam sporo nauki
4. głównie w weekendy mam czas by pisac z koleżanka prace zaliczeniowe

tak wiec musze wytzrymac jeszcze te 4 tygodnie i 20 grudnia pojade na swieta

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 18:53   #238
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio tez mam kryzys z SB , nie mogę się powstrzymac przed kebabami albo pizzą , zima czy co ???? mam nadzieję, ze to chwilowe
Współczuje Ale widocznie trzeba zrobić przerwę.. I potem od nowa Będzię dobrze

Cytat:
wrócilam
Fajnie, że jesteś

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Nie, nie rostałam się z Tz, nawet lepiej bylismy u księdza załatwić date ślubu. Napisałam wczoraj powód mojego smutku, ale skasowałam bo dziwnie się poczułam. Nie umiem pisać o takich rzeczach na forum

Jestem teraz w podójnej żałobie. Ślub bo taka była wola, będzie skromnie i cicho
Lemoorka czyli macie już wyznaczona date ślubu? Ciesze się

A z drugiej strony, przykro mi, że straciłaś kogoś bliskiego.. Wiem, co możesz przezywać.. moja mama zmarła 5 lat temu, wspólczuje ci śmierci bliskich z całego serca

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 19:12   #239
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
A z drugiej strony, przykro mi, że straciłaś kogoś bliskiego.. Wiem, co możesz przezywać.. moja mama zmarła 5 lat temu, wspólczuje ci śmierci bliskich z całego serca
A ja się właśnie dowiedziałam, że zmarł mój dziadek. Myślałam, że mnie to nie ruszy, ale jednak... Chwile leciały łzy, ale głównie przez widok podłamanego taty. Zostal przeze mnie mocno przytulony i wtedy się rozkleiłam. Cholernie dziwna jest świadomość, że ktoś znika z naszego życia na zawsze - nawet jesli nie była to wcale bliska osoba...
Stary 2007-11-21, 19:13   #240
lemoorka
Zakorzenienie

Dziekuje za miłe słowa

Tak mamy wyznaczoną datę- początek września. Życie płynie dalej, ustapiono nam miejsca... Juz nie mam siły się rozczulać, trzeba wierzyć, że ma się w niebie aniołki, które czuwają

Cytat:
A ja się właśnie dowiedziałam, że zmarł mój dziadek. Myślałam, że mnie to nie ruszy, ale jednak... Chwile leciały łzy, ale głównie przez widok podłamanego taty. Zostal przeze mnie mocno przytulony i wtedy się rozkleiłam. Cholernie dziwna jest świadomość, że ktoś znika z naszego życia na zawsze - nawet jesli nie była to wcale bliska osoba...
Współczuje

Ja przezyłam to samo miesiac temu, a tydzień temu kolejna strata. W taklch chwilach człowiek płacze nad kruchością życia. Wtedy nic nie dociera do świadomości. Najlepiej wtedy jets przytulać osoby, pomodlić się.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-11-21 o 19:44 Powód: post pod postem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości