|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: za zbyt "odludkowa" do dzisiejszych czasów?
Cytat:
Jeżeli chodzi o wesela to też nie lubię, swojego też nie planuje... Tylko skromny obiad ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Wczoraj miałam "rozmowę o pracę" i okazało się, że to dystrybucja kosmetyków, ależ jestem wściekła
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
też nie byłam na studniówce i nie ogarniam gadania, że będzie się żałować. No, do dziś się biczuję
|
|
|
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
Za pozwoleniem, też dołączę
![]() Nie mam żadnych przyjaciół, najczęściej spędzam czas samotnie i nie czuję potrzeby, żeby mieć dookoła mnóstwo znajomych. Dobra książka, film, muzyka, rowerowe wycieczki to coś, co lubię. Czasem tylko brakuje mi kogoś, z kim mogłabym porozmawiać, tak po prostu i od serca. Może w gronie podobnych mi 'odludków' znajdzie się ktoś sympatyczny? ![]() A co do studniówki - bardzo długo twierdziłam, że nie pójdę, bo wolę mieć święty spokój. Ostatecznie, poszłam sama, bez partnera i było całkiem w porządku ale drugi raz w życiu bym się nie wybrała! Nie dla mnie takie imprezy
|
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Ja akurat studniówkę polecam - to najlepsza możliwość zgrania się z klasą... przez 3 o pół roku sie z nimi tak nie zżyłam jak przez tą jedną noc... Po studniówce (przynajmniej u mnie) chodzenie do szkoły zrobiło sie prawdziwą przyjemnością
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jeździliśmy nawet na wycieczki, bo nie mogliśmy się dogadać i sporo osób zawsze rezygnowało...
|
|
|
#216 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam dziś taki ból głowy, że nawet od komputera mnie odrzuca, nie mówiąc o ludziach Ale jestem podekscytowana, bo mam okazję na tani wyjazd. Miałam nadrabiać zaległości książkowe i językowe, ale nie mogę się zabrać od tygodnia
|
||
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem takim "odludkiem". Mam przyjaciółkę, z którą nie widziałam się już dwa lata (mieszka w UK), więc tylko piszemy ze sobą, i chłopaka, z którym z kolei mogłabym spędzać 48 godzin na dobę. Nie lubię spotkań grupowych, jeśli już jakieś spotkanie to z jednym na raz znajomym, na krótko.
Nie byłam na swojej studniówce (choć osobiście do mnie dzwoniła dyrektorka szkoły i nauczyciel fizyki, bym jednak przyszła ) i nie żałuję. Nie moja bajka. I lubię ludzi podobnych do mnie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Konto usunięte
|
Studniówka przede mną dopiero, ale wiem, że nie pójdę. Nie chcę. Nie lubię tego typu zabaw, wiem, że będę tam tylko siedziała i w sumie nic więcej. Wolę ten czas jakoś inaczej spędzić
Czy będę żałować ? Na pewno nie
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Facebook
oba moje zwiazki sie w necie zaczely, z eksem na gadu-gadu sie poznalam, a z mezem na fejsie Co do studniowki to ja na swojej bylam ale szczerze powiedziawszy to drugi raz bym nie poszla
Edytowane przez Ariadne01 Czas edycji: 2013-06-30 o 21:15 |
|
|
|
|
#220 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to ekstremalny przypadek.Cytat:
Cytat:
Od tego tygodnia tez spróbuję zabrać się za zaległości. Trochę się ich nazbierało Obiecałam sobie, że powtórzę choć część materiału z matmy w te wakacje i porozwiązuję arkusze z rozszerzenia.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Mała szkoła (pdst + gim + liceum w jednym), po jednej klasie na każdy rok i ok. 10-12 uczniów na klasę. Warunki sprzyjające rozwijaniu się takiej osobowości jak moja, a pani dyrektor i nauczyciele każdego ucznia dobrze znają, więc choć tamto brzmi dziwnie i zabawnie, to jednak było w miarę normalne.
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dasz linka? :P
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała jeszcze coś dodać bo mi się nasunęło po kilku przeczytanych postach. Mój facet jest moim przeciwieństwem, jest bardzo towarzyski, a jesteśmy razem już długo i dobrze nam się układa więc nie skreślajcie z góry waszych przeciwieństw.
Ja wprowadziłam w jego życie trochę odludkowośći a on mnie zrobił trochę bardziej towarzyską -uzupełniamy się wzajemnie.
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
Desolation no to całkiem przyjemnie to wszystko wygląda z tego co widze
Zazdroszcze
|
|
|
#226 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cóż, prawdopodobnie będę musiała czekać na jakieś promocje SE. Choć z Berlina wracam 2 października, a na ten dzień jeszcze PB nie wrzucił biletów... Co do ludzi - moi przyjaciele też są towarzyscy Ja to w ogóle dziwna jestem, bo naprawdę mam temperament w swoim towarzystwie, jestem naprawdę odważna, chciałoby się rzec - dusza towarzystwa, ale tak na ulicy czy w dużej grupie wolę się schować, ot co. |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Co tak cicho się zrobiło?
|
|
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
tez tak mam. tez czuje sie zupelnie inna niz reszta otaczajacych mnie osob. ponadto kilka osob zawiodlo mnie na tyle, ze nie potrafie nawiazac zadnej znajomosci. na proby zdobycia mojego zaufania reaguje chlodem i ignorancja. nie umiem utrzymac nawet internetowej znajomosci. moje zaufanie do ludzi wynosi 0. bardzo boje sie komus zaufac, aczkolwiek w glebi duszy jestem osoba, ktora jednak lubi towarzystwo ludzi, lecz trauma z przeszlosci skrzywila moje relacje z ludzmi. wlasciwie to mam tylko mojego chlopaka, ktorego bardzo kocham. on jest introwertykiem, troche niesmialy, bardzo dobrze sie dzieki temu dogadujemy, mimo iz do niesmialych to ja nie naleze. w przyszlosci chcialabym miec grono znajomych, ale na pewno nie z mojego rodzinnego miasta. wspomnienia za bardzo bola. w tym miescie panuje zasada "im bardziej imprezowy jestes, tym bardziej cie lubia". nie rozumiem tego. wprawdzie kiedys chcialabym troche poszalec, ale takie podejscie jest godne pozalowania.
chociaz mimo tego mojego chlodu w kontaktach miedzyludzkich mam bardzo duze "branie" u facetow, czego tez nie rozumiem. chociaz w sumie to calkiem mile. jestem takim przemieszaniem introwertyka z ekstrawertykiem, mam ogromne problemy z praca w grupie. raz bywam mocno wycofana i chlodna, raz glosna i pyskata. ale ufac nie umiem. fenomenu wiecznych imprez tez nie rozumiem. jakby co, mam 18 lat. problematyczna jestem, co? |
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: za zbyt "odludkowa" do dzisiejszych czasów?
Też taka jestem - wolę siedzieć w domu z książka albo kartka i ołówkiem niż iść na imprezę albo popijawe, a niestety moi znajomi preferują tylko picie do nieprzytomnosci, a później wysłuchuje jacy to skacowani nie byli
można powiedzieć, że unikam ludzi, bo niestety większość straszliwie mnie irytuje. Ale dobrze mi z tym mam kilkoro zaufanych przyjaciół, do których mogę zwrócić się z problemem. Nie mam Tz i nie szukam. Perspektywa bycia singlem całe życie też mi nie przeszkadza. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: za zbyt "odludkowa" do dzisiejszych czasów?
ołówkiem? Rysujesz? Artystyczna dusza z Cb?
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Ołówek, długopis, cienkopis, farby, trochę tablet :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
mmmhm no to sie dużo dowiedziałam -.- napisz coś więcej :P Tylko hobbystycznie czy wiążesz z tym przyszłość?
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Hobbystycznie, ale marze o byciu tatuazysta
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
ooo wow
Dość sprzyjający zawód - ostatnio coraz więcej ludzi sie decyduje na tatuaże ;d A sama już jakiś masz? Bo najczęściej pomysł rodzi się (podobno) z miłości do swoich własnych tatuaży ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Może dziewczyny, które widzę na dole włączą sie do rozmowy -Bo czuję się troszke obserwowana
|
|
|
#235 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szukam TŻ, ale nikt mnie nie chce Every breath you take, every move you make, I’ll be watching you! |
|
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
Hahahaha ;d
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem INFP i jestem odludkowa, nikt mnie nie rozumie. Nikt nie wie jak ze mna postepowac. Nie ubieram sie tak jak inni i jestem postrzegana jako dziwna i cicha. oh ja biedna
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

(najlepiej płci przeciwnej
)
Zwłaszcza, gdy chcę jechać na koncert, a towarzystwa zawsze brak.
Jeżeli chodzi o wesela to też nie lubię, swojego też nie planuje... Tylko skromny obiad 

Chciałabym się przejść szlakiem Davida Bowiego.