![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaczynam i proszę o komentarze.
Przejrzałam twój wątek i jestem pod wrażeniem jak szybko poczyniłaś postępy. Widzę, że specjalizacja ci jak najbardziej służy. Tworzysz piękną i oryginalną biżuterię, która ma to coś co przykuwa uwagę. Bardzo ciekawie wykorzystujesz tę technikę, łączysz kolory i kształty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
TE są
![]()
![]() |
#213 |
www.dulcedo.pl
|
zółciutkie śliczniutkie
![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
jejku jakie śliczne biżutki. wzburzone z ostatniego wrzucika najbardziej mi się podobają................ jak to jest z tymi kółeczkami bom ciekawa? jakiej są grubości bo pewnie się nie odwijają ja z 0,7 kiedyś sama do bransoletki dałam i wszystko zahaczało i się odwijało.... koleżanka w końcu sobie przylutowała ale wygląda paskudnie muszę jej to naprawić
popatrzylam kilka prac wstecz. super te fotki na białym tle i tak cudnie... zdradź jak robisz takie cudne zdjęcia Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2009-10-30 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Maximaa, bardzo mnie rozweseliła Twoja monotematyczność
![]() ![]() Marta, dziękuję Ci, bardzo mi miło, że zaglądasz, życzę Ci abyś doczekała się swojej półeczki. Myślę jednak, że i tak duże osiągnięcie masz na swoim koncie- jesteś w Modnej ![]() Hexak, cieszę się, że Ci się u mnie podoba. Twoja biżuteria jest taka elegancka i urokliwa, więc tym bardziej mi miło, że moje prace przypadły Ci do gustu. Dziękuję ![]() Killa, właśnie dziś zorientowałam się jakie zaległości mam w Twoim wątku, nie wiem jak to się stało! Obiecuję zaraz zostawić swój ślad u Ciebie i bardzo się cieszę, że spodobała Ci się para z jaspisem ![]() Lubomirko, mnie też oczarował ten kalcyt, ma przepiękną barwę. Dziękuję za odwiedziny ![]() Dagus, witaj w moim wątku ![]() ![]()
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
Wow.
Patrząc na miniaturki najpierw otworzyłam 4 i myślę - super, najładniejsze. Później otworzyłam pierwsze i myślę "nie, chyba te są najfajniejsze". No ale otworzyłam też drugie i trzecie i piątą bransę. ![]()
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
No fajne, ale ja wolę te Twoje chainmaillowe. Ale dobrze że szukasz i że Ci się chce szukać. Gratuluję AN, widzę zainteresowanie a to najwazniesze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Haniu, taki komentarz dodaje skrzydeł, dziękuję
![]() Ewasko, dziękuję, a co do prac z ostatniego wrzutu- chyba nie zrozumiałam ![]()
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
Strasznie Cię przepraszam, chyba mi sie wczoraj coś w głowie pomieszało.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Bardzo podoba mi się ta technika , a Ty osięgnęłaś w niej mistrzostwo i to w krótkim czasie. Obejrzałam Twój wątek i jestem zachwycona różnorodnością splotów i doborem splotu do kamieni. Największe wrażenie wywarły na mnie bransolety: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1255539012 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1254075254
Edytowane przez Wirella Czas edycji: 2009-11-06 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Ewasko, to nic takiego, może zerknęłaś tylko na miniatury i zobaczyłaś tam inne techniki
![]() Wirello, myślę, że do mistrzostwa to mi jeszcze bardzo daleko, ale bardzo Ci dziękuję za tak miły komentarz ![]() Dawno nic nie wrzucałam,więc się przypomnę, jak zwykle będzie mi miło jeśli zechcecie skomentować ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Podziwiałam je już w galerii. Przedostatnie maja boski kolor a ostatnie są super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
Śliczne są Twoje prace. "Dodajesz lekkości" zachwycają pięknym kamieniem, rubiny również przykuwają uwagę swoim kolorem oraz gustownie dobranym ciekawym elementem ogniwkowym. Ale ostatnie kolczyki podobają mi się w formie najbardziej, świetnie wygląda połączenie z rurkami
![]() ![]() Edytowane przez dwaslonca Czas edycji: 2009-11-07 o 06:47 Powód: zastanowienie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajne! Podziwiam za kunszt we wszystkich, a formą najbardziej przypadly mi do gustu trzecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne jak zawsze. W dwóch pierwszych strasznie mi się podoba plecionka, którą uzyskałaś z kółeczek. Świetnie wyglądają
![]() ![]() Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2009-11-07 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
sliczne
![]() 3 i 4 to moi faworyci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
Zachwycasz precyzją wykonania, pomysłami i do tego użyłaś fajnych nazw
![]() ![]()
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie mi się podobają, jednak pierwsze to nie mój kolor- forma i cała reszta super! 2 i 3 całkiem MOJE!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Jak to się stało, że ten wrzut mi umknął?
To, co chciałam napisać na temat formy zrobiła za mnie Rusa48. Mnie dla odmiany pasuje tak forma jak i kolory.
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Iwogg, za każdym razem bardzo się cieszę, kiedy do mnie zaglądasz
![]() Dwasłońca dziękuję ![]() ![]() Piechotko, bardzo mi miło, dziękuję ![]() Dagus, dziękuję. A kwiatki to cudeńka z Bukowca ![]() Viktorej, w dwóch pierwszych to splot europejski (z małą modyfikacją w pierwszej parze). Cieszę się, że zaglądasz i dziękuję ![]() Rogata, dziękuję ![]() Heurku, Twoje komentarze dodają mi skrzydeł, dziękuję ![]() Rusa, dziękuję, że zajrzałaś. Wydaje mi się, że większe kwiatuszki byłyby zbyt przytłaczające, ale jestem wdzięczna za opinię ![]() Yori, dziękuję ![]() Wrzucam dziś następne prace, 2 pierwsze to wariacje na temat supełków ![]()
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
Jak zwykle wszystkie Twoje prace mnie urzekają. Najbardziej podobają mi się jednak pierwsze a drugie uważam za bardzo ciekawe i oryginalne.
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
cały wrzucik jak zawsze super, ale TE urzekły mnie najbardziej
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
Drugie mnie urzekły
![]() ![]()
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Kilka dni nie miałam okazji zagladać na Wizaż a tu tyle nowych cudeniek u Ciebie.... Podziwiam wykonanie. Nawet faworyta mi trudno wybrac tym razem
![]()
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Ojjjj Zuterio, cudeńka znów pokazujesz
![]() No i Twoje nazwy niezmiennie mnie zachwycają... ![]() Widzę nowe sploty...aż dziw bierze, że to ogniwka, a nie jakieś koroneczki - o "Dodają lekkości w stosownej ilości" między innymi piszę - boskie są. " Ruby lubi równowagę" też cudne, podziwiałam już w galerii. "Przecięły się orbity planet" - te są niesamowite ![]() Ogniwka na końcach niektórych kolczyków przypominają mi węzełki - bardzo fajny efekt to daje ![]() Zakochuję się w Twoich pracach coraz mocniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Drugie. Śliczna forma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Haniu, to ja Ci jak zwykle dziękuję. Miło mi,że odwiedzasz mój wątek
![]() Marta, Heurku, Iwogg dziękuję i cieszę się, że czarne tak Wam się spodobały ![]() Reverie, ja z utęsknieniem wypatruję Twoich nowości ![]() Poppy, dziękuję za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Gusiak, fajnie, że i Tobie podobają się nazwy. Dziękuję za opinię ![]() Późno już, ale jeszcze się nie kładę, więc pokazuję kolejne pary. Pierwsza jest podobna do tego, co już pokazywałam, ale chciałam koniecznie zrobić wersję mini ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz ![]() Edytowane przez zuteria Czas edycji: 2009-11-11 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
pierwsze i ostatnie dość ciekawe
![]() ![]() ps. widzę że nie tylko ja nie mam spania po nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.