![]() |
#211 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
OOOOOOOOJ babeczki , ależ wy się rozpisałyście...ogarnęłam domek, wyszłam po zakupki. w gości przychodzi koleżanka z córeczkami , robi e deser z truskawek, dżemu porzeczkowego i jogurtu greckiego i sałatkę owocową
![]() Cytat:
ja też kiedyś chciałam pieska , a teraz myślę, że jednak wolę kota. No ale przy alergii to nie ma wyboru. polecam świniki morskie. jak tylko Lenka podrośnie, bierzemy świnkę! są to tak przyjazne, kochane, nieagresywne stworzonka, i wbrew pozorom bardzo się do właściciela przywiązują, chodzą po mieszkanku dosłownie przy nodze... Cytat:
tak, kocu i do tego kastrowany ( warunek wzięcia kotka z azylu tutaj to wykastrowanie, chyba że już jest wykastrowany , nasz był za młody jak go braliśmy i kastrowaliśmy go potem) nasz też kiedyś spał w nocy, ale te czasy odeszły w zapomnienie hihihi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witamy na naszym forum!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fotki słodkie ![]() a przeznaczenie..hm...wiesz co mówią? że przypadki to są tylko w gramatyce... niech ci twoje przeznaczenie przynosi dobre znaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to super że kastrowany. Dlatego wraca cały, w jednym kawałku. ![]() ![]() Mój to leniwiec, drapać, kochać, na ręce brać, pierdoła taka że szok. Jego to na dworze myszy by zjadły. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw mnie to denerwowało, ale teraz zaakceptowałam fakt, że on już taki jest, z naturą nie ma co walczyć. a ja bym chciała takiego kotka do kochania. za to kotka sąsiada ( ma 13 lat) Sneaky, to jest zazdrośnica i przytulanka. kochamy się ze wzajemnością, czasem nawet śpi u mnie na wycieraczce....jak ona jest w pobliżu to nasz Szczęściarz siedzi na środku chodnika i czeka aż Sneaky sobie pójdzie i dopiero w tedy leci do domu...taki respekt ![]() lecę do kuchni , babeczki, miłego dnia!
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ładnie ładnie ... nie porównalne ze slowacja ale za to blizej i tez juz nie moge sie doczekac a ta grota jest boska ![]()
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
ktoś ma ochotę na deserek?
![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja prosze o przepisiki ![]()
#217 |
Zakorzenienie
|
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Masz szczęście, że przestałam żreć antybiotyk.
![]() Przez Ciebie właśnie wpieprzam eklera, bo mi język do D uciekł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
myslicie ze mozna ten grecki czy jaki jogurt naturalnym zastapic ? hyhyhyhy
Kropka ja jogobelle truskawkowa upolowałam w lodówce bo tez jezro nie powiem gdzie mialam ![]()
#220 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://vratna.hej.pl/atrakcje/kt_ora.htm ale fajnie że wkońcu coś takiego i u nas jest . 10km od mojego domu sa baseny z wodą termalna i wogóle tych wód dużo u mnie w lasach podobno , ale nikt tego nie wykorzystuje a szkoda A to u mnie te baseny http://termy-mszczonow.eu/index.php?ac=9&dz=7&idd=7 Cytat:
![]() Cytat:
Ja przez cała ciąże ani razu nie miałam mdłości nigdy się też z kibelkiem nie spotykałam , czułam się super , tylko momentami draż niły mnie zbyt intensywne zapachy . Miałam tez ciągle ochotę na zimne rzeczy ale to wina podwyższonego ciśnienia , lody i cola to było najlepsze HHhmmm daj dwa ![]() Posprzatałam troszkę i nadal mam bałagan , dziecko moje wkłada łapki i wyciąga mi ziemie z kwiatków .. Teraz poszedł spać oby pospał troszkę . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
A własnie może wam zaprezentuje mojego łobuza
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||
Zakorzenienie
|
kochana normalnie : rozgniatasz truskawki widelcem ( radze odsączyć soczek ) dodajesz dżemu porzeczkowego ( nie powiem ile bo ja zawsze na oko) a potem w kieliszku lub salaterce ( coś szklanego dla efektu) układasz wartwę jogurtu greckiego i warstwę tej paćki owocowej, znów warstwę jogurtu i znów paćki i jogurt. a na wierzch truskaweczka dla dekoracji! PYCHA! podawać schłodzone!
nie wiem czy jogurt grecki mozna zastąpić naturalnym, pewnie mozna tylko naturalny nie jest tak gęsty więc bym się obawiała, że się zleje w jedno... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o jejku! ale słodziaczek!!!!!!!!!!!!!!
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-07-22 o 15:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Ale slicznitki ten łobuz
A ja dzis robię grilla imieninowego.. a tak mi sienie chce że szok.. kupiłam wielkiego torta z bita smietaną i owocami świeżymi mniam!!!!!! ![]() Nika a te desery!!! Zazdroszcze.. mi sie nie chce robic nic! ![]()
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja poprosze karczek i kielbache!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mi smaka zrobiłaś, idę zamawiać pizzę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
Madziu zasnelas, glodna tu czekam
![]() W sumie to bym sie nie zdziwila, ja dopiero wstalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a co do myszy, to kiedyś wzięliśmy go do takiej szopki ze zbożem i myszami i szczerze mówiąc to nie wiem, kto był bliżej zawału serca - mój sierściuch czy dwie myszki, które nie bardzo miały gdzie uciec.. ![]() ![]() pozdrawiam wieczorowo
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tequillka dawno sie nie odzywala ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- ![]() ![]() aankaa78 (Anna, 30 lat)~~@ 20.06 agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~@25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~ @ 31.05 Warszawa Darianna25 (Daria, 30 lat)~~ @ 02.07 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~ @ 14.07Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~@ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~ @01.07 golgie ( 29 lat)~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~@ 23.06 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~@ 16.07 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~@03.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~ @ 19.07 Śląsk Madziwnia (Magda, 24lata) ~ @ 20.06 4 cykl -rok temu- zaciążony ok Darłowa Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~@ 11.07 Melisanka (Ania, 23 lata)~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~ @ 17.06 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~ @04.03 Częstochowa stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat) ~~ @ 05.07 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~ @ 02.07 Są dwie kreski II... obecnie: 13 ![]() Miramej (Jola, 33 lata) t.p. 02.08.2009 Kubus Anusia_82 (Ania, 26 lat) t.p. 03.08.2009 ??? lub ??? Syla (Sylwia 29 lat) t.p. 08.08.2009 ??? lub ??? Adaikaka (Aneta 22 lata) t.p. 27.08.2009 ??? lub ??? Evuncia (Ewa 28 lat) t.p. 12.09.2009 Olivka lub Maksymilian DDosiek (Dorota, 24 lata) t.p. 12.09.2009 Nadia Tequillla (Gosia, 29 lat) t.p.25.09.2009 Basia lub Staś biedroneczkaolga(Olga, 25 lat)t.p. 25.09.2009 Dominik Stanisław Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila lub Leon Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ??? Edytowane przez Bazylia 222 Czas edycji: 2009-07-22 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu kochana Wszystkiego Najlepszego w Dniu Imieninek,spełnienia najskrytszych marzeń !!!!
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Jestem, jestem dziewczynki.
![]() Wczoraj byliśmy z małżem po pracy na obiadku, lodach i w kinie z okazji moich urodzinek ![]() Wróciliśmy o 22 i padłam spać. A dzisiaj po pracy to dopiero teraz mam chwilę aby usiąść i poklikać. Nikuś bardzo, bardzo spóźnione życzenie ale szczere - niech ci się spełni to wszystko o czym marzysz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Nika specjalnie dla Ciebie zachowałam jeden kawałek serniczka i już do Ciebie leci
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Madziu - najlepsze życzenia z okazji imienin ![]() Mientka - a dla Ciebie najlepsze życzenia urodzinowe ![]() Kurcze a ja dziś wykupiłam ubezpieczenie od rezygnacji z wyjazdu na wakacje - coś dziwnie sie czuję ![]() ![]() Edytowane przez velluto Czas edycji: 2009-07-22 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O mój boze - muszę być bardzo zmęczona - już prostuję - urodzinki i atrakcje były w poniedziałek. ![]() We wtorek wróciłam z pracy zmęczona i małż tak ładnie prosił że chce do kompa że uległam. I dopiero dzisiaj usiadłam zobaczyc co tam u was dziewuszki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Mientko, Madziu wszystkiego naj naj
![]() ![]() ale Wy tu o pysznosciach mowicie mmmm super ... ja była u rodzicow z mamusią napiłysmy sie po lampce wina i siedziałysmy na balkonie .... porozmawiałysmy troszke i wrocilam do domku tz oglada mecz wiec odrazu do Was nadrobic zaleglosci ![]() Ale sliczny łobuziak - aniu rewelacyjnego macie synka ![]() ![]()
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki laski łobuz jest straszny dziś trenuje samodzielne stanie ale spada niestety he he ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Madziu wszelkiej pomyślności i gratki !!!
#236 |
Zakorzenienie
|
kachula27 velluto Konczita KBkatarynka
![]() ![]() ![]() Dzieki wilekie!! Została tylko kiełbaska... 3 szt.. sałatka tort ze 4 kawałki by były ananasy... babka jogurtowa... jajka w szynce z majonezem.. reszta pożarta ![]() ![]() ![]() Zapraszam bo sie zmarnuje!!! Wirtualnie sie z wami dzielę ![]()
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja poproszę torcik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas zaczelo padac... a ja zalozylam taka biala siatke na okno i moge miec otwarte przy swietle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
![]()
Dobry wieczorek wszystkim forumowiczkom , mam zmartwienie - a w sumie to nie wiem czy się martwić , czy już cieszyć powoli. Temp. od 4 dni 37, 2 do @ zostało mi 5 dni - nie mam owu, kontrolowałam śluz. Odrzuca mnie od papierosów , robi mi się niedobrze i w ogóle jakaś senna jestem , piersi w normie , brak apetytu , ale sodkie bym jadła... może sobie wmawiam , na test zawcześnie. Poardźcie coś
![]() madziu nie znamy się , ale wszystkiego naj naj ![]()
"...Przestrzeń rozstąpiła się i wzdycha, z Tobą nie dotykam już chodnika..." _________________________ ___________ nasciturus(łac.dziecko poczęte, ale nie narodzone) Edytowane przez nasciturus Czas edycji: 2009-07-22 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po pierwsze mierzylas tem. przez caly cykl, ze wiesz, ze nie mialas owulacji ? Sluz moze byc czasami zafalszowany. Mnie temp. spada dopiero w dzien miesiaczki wiec wszystko mozliwe. A ze od papierochow Cie odrzuca to dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.