PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał" - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-22, 10:27   #211
Nika1980
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

OOOOOOOOJ babeczki , ależ wy się rozpisałyście...ogarnęłam domek, wyszłam po zakupki. w gości przychodzi koleżanka z córeczkami , robi e deser z truskawek, dżemu porzeczkowego i jogurtu greckiego i sałatkę owocową

Cytat:
Napisane przez Bazylia 222 Pokaż wiadomość
Ja tez mam dzis gosci, ale na obiedzie i mam zamiar zrobic leczo
A co do kotka to niestety mam alergie i nie moge, marzy mi sie piesek, pewnie kiedys sie doczekam....
leczo- pycha!!!!!!!!
ja też kiedyś chciałam pieska , a teraz myślę, że jednak wolę kota. No ale przy alergii to nie ma wyboru. polecam świniki morskie. jak tylko Lenka podrośnie, bierzemy świnkę! są to tak przyjazne, kochane, nieagresywne stworzonka, i wbrew pozorom bardzo się do właściciela przywiązują, chodzą po mieszkanku dosłownie przy nodze...

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja nie byłam jesienią, ale byłam latem, gdy było chłodno i padało. Pojęcia nie miałam co tam robić ze sobą.

Jak byś kiedyś potrzebowała Nospę czy coś innego to krzycz.

Nie pojedziemy. Nie da się robić planów nie wiedząc co będzie, a muszę odmówić matkę na tydzień i zdjąć rezerwację noclegów.

Spędzimy razem aż dwa dni, bo w takim układzie małż zaraz wróci do roboty.

Twój kot to kocur jak rozumiem? Kastrowany? Jeśli nie to ma szwędactwo we krwi. Poza tym każdy kot to nocny harcownik, zwłaszcza jak może wyjść.
Moje się już przestawiły na spanie w nocy, ale i tak budzą się bladym świtem i dają czadu. A potem wracają do łóżka, ryją się między nas albo na nas i śpią smacznie. I strasznie są niezadowolone, że je człowiek budzi wstając, bo są właśnie w środku najsmaczniejszego snu.
kochana, póki co mam zapas , ale będę pamiętać.

tak, kocu i do tego kastrowany ( warunek wzięcia kotka z azylu tutaj to wykastrowanie, chyba że już jest wykastrowany , nasz był za młody jak go braliśmy i kastrowaliśmy go potem)
nasz też kiedyś spał w nocy, ale te czasy odeszły w zapomnienie hihihi

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim
dzisiaj sobie pospałam i juz mysle nad powrotem do łóżeczka bo w planach sprzatanko ale jakos nie mam ochoty na mega porzadki i chyba jeszcze troszke poleniuchuje w wyrku

Nikus spokojnego i udanego goscinnego dnia zycze
..... ehh jednak nie odpuszcze pozniej bedzie mi zal cyklu jakby co
słusznie! nie odpuszczaj!!!!!!!!!!! do roboty ! chory nie chory obowiązki małżeńskie trzeba wypełniać

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość

A u mnie nudy, tzn roboty mam dużo, ale świadomość że pracuje tutaj jeszcze 3,5 tygodnia jakoś nie zagrzewa mnie do pracy
I zaraz chyba zjem sobie pyszny serniczek który dziś serwuje moja kumpelka z pokoju Ktoś chętny? Bo dużo go mamy to możemy się podzielić
ja zawsze chętna na serniczek

Cytat:
Napisane przez aaska Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!!!!! jestem tu nowa, przeglądam to forum od jakiegoś czasu ale teraz postanowiłam sie wygadac.....mam już dosyć......co miesiąc ta sama historia...nie moge zajść w ciążę biore teraz duphaston do piątku, ale coś mnie podkusiło żeby dzisiaj zrobić test oczywiście wyszedł negatywny...sama nie wiem co o tym myślec bolą mnie sutki, jak coś zjem to mi niedobrze masakra....jak myslicie moze za wcześnie zrobiłam ten test????może trzeba było poczekac do końca brania tego cholerstwa??już sama nie wiem, jest mi źle i smutno...buuu...
kochana spokojnie, musisz poczekać, przede wszystkim nie poddawać sięzłym myślom i zwątpieniu! co się odwlecze to nie uciecze!
witamy na naszym forum!!!

Cytat:
a żebym to ja wiedziała ostatnią miałam 22 czerwca, ale mam takie nieregularne cykle, ze trudno określic kiedy mi sie pojawi, ostatnia pojawiła się po 36 dniach,ale teraz nie zanosi się żebym miała i co ja mam robić????
tym bardziej czekać spokojnie, skoro cykle są nieregularne

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
j

Miłego dnia dla wszystkich ..
Musze dom ogarnąć bo moje dziecko mi tu robi w pięć minut istne tornado . Ma swój pokój ( dopiero zrobiony i wyremontowany ) ale po co tam siedzieć skoro można wywalić coś z kuchennej szafki , wsadzić łapki do kibelka ew. do bidetu jak tylko ktoś nie zamknie łazienki .. albo zjeśc jakąs gazete która ktoś gdzies zostawił
hahahaha, usmiałam się!!!!

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Witam pje sobie kawusie zapraszam

Dziewczyny jak zrobiłam zdecia dzisiejszego testu i wrzuciłą na kompa to dopiero sobie uświadmoniłam że te buciki zeilone równo rokj temu tez 22 lipca w oej imieniny PAMIETACIE.. robiłam test i były dwie kreseczki... i dostałam te buciki od kolezanek z pracy jako prezent!
I dziś tesciora powtórzyłąm aby miec mocniejsze kreski!
Cały czas towarzysza mi zbiegi okolicznoci jakies przeznaczenie,... nie wiem jak to nazwać..

Tylko troszke sie martwię bo boli mnie lewa pachwina...tak kłuje.. w dodatku nie mam mdłosci takich jak powinnam miec.. ja juz sie tak boje że masakra!!
Madziu, moja położna mi powiedziała kiedy ja się tam martwiłam, że każda ciąża jest inna!!!! spokojnie, brak mdłości jeszcze nic nie oznacza. bądź spokojna i trzymaj się dobrej mysli: fasolka!
fotki słodkie
a przeznaczenie..hm...wiesz co mówią? że przypadki to są tylko w gramatyce... niech ci twoje przeznaczenie przynosi dobre znaki

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 10:51   #212
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
OOOOOOOOJ babeczki , ależ wy się rozpisałyście...ogarnęłam domek, wyszłam po zakupki. w gości przychodzi koleżanka z córeczkami , robi e deser z truskawek, dżemu porzeczkowego i jogurtu greckiego i sałatkę owocową

tak, kocu i do tego kastrowany ( warunek wzięcia kotka z azylu tutaj to wykastrowanie, chyba że już jest wykastrowany , nasz był za młody jak go braliśmy i kastrowaliśmy go potem)
nasz też kiedyś spał w nocy, ale te czasy odeszły w zapomnienie hihihi
Mniam.

A to super że kastrowany. Dlatego wraca cały, w jednym kawałku. Widać taki szwędacz z natury.

Mój to leniwiec, drapać, kochać, na ręce brać, pierdoła taka że szok. Jego to na dworze myszy by zjadły.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 11:00   #213
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam.

A to super że kastrowany. Dlatego wraca cały, w jednym kawałku. Widać taki szwędacz z natury.

Mój to leniwiec, drapać, kochać, na ręce brać, pierdoła taka że szok. Jego to na dworze myszy by zjadły.
ja właśnie też tak mówię, że on po prostu ma taką osobowość i co poradzisz. a na ręce to nie bierz , broń boże bo zaczyna burczeć niezadowolony( nigdy nie drapie, ani nie gryzie, ale da ci do zrozumienia, że naruszasz jego nietykalność) - czasem sam przyjdzie ale to tylko w nocy czasem albo rano, jak człowiek w półśnie jeszcze jest...

najpierw mnie to denerwowało, ale teraz zaakceptowałam fakt, że on już taki jest, z naturą nie ma co walczyć.

a ja bym chciała takiego kotka do kochania.

za to kotka sąsiada ( ma 13 lat) Sneaky, to jest zazdrośnica i przytulanka. kochamy się ze wzajemnością, czasem nawet śpi u mnie na wycieraczce....jak ona jest w pobliżu to nasz Szczęściarz siedzi na środku chodnika i czeka aż Sneaky sobie pójdzie i dopiero w tedy leci do domu...taki respekt

lecę do kuchni , babeczki, miłego dnia!

Stary 2009-07-22, 11:56   #214
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem się taka przydaje.

Są kryte i są takie na zewnątrz. Tych na zewnątrz jest kilka, dwa takie bardziej ciepłe i całkiem wysunięte z budynku, jeden z dachem ale bez ściany, więc temp. zewnętrza ale chroni od deszczu i taki mniejszy, w którym leci rura którą się furga - taka zjeżdżalnia. No i dwa malutkie takie całkiem.

Zresztą, tu masz foto... http://www.termabukowina.pl/galeria.html

no ładnie ładnie ... nie porównalne ze slowacja ale za to blizej i tez juz nie moge sie doczekac a ta grota jest boska
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 12:37   #215
Nika1980
Zakorzenienie

ktoś ma ochotę na deserek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg deser 001.jpg (133,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg deser 008.jpg (135,6 KB, 39 załadowań)

Stary 2009-07-22, 12:40   #216
Konczita
Zakorzenienie

ajjjjjj ale pysznosci !!!!!!!
ja prosze o przepisiki
Stary 2009-07-22, 12:54   #217
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:

Nika ale smaka robisz

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 13:19   #218
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Masz szczęście, że przestałam żreć antybiotyk.

Przez Ciebie właśnie wpieprzam eklera, bo mi język do D uciekł.

Stary 2009-07-22, 13:22   #219
Konczita
Zakorzenienie

myslicie ze mozna ten grecki czy jaki jogurt naturalnym zastapic ? hyhyhyhy

Kropka ja jogobelle truskawkowa upolowałam w lodówce bo tez jezro nie powiem gdzie mialam
Stary 2009-07-22, 13:41   #220
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem się taka przydaje.

Są kryte i są takie na zewnątrz. Tych na zewnątrz jest kilka, dwa takie bardziej ciepłe i całkiem wysunięte z budynku, jeden z dachem ale bez ściany, więc temp. zewnętrza ale chroni od deszczu i taki mniejszy, w którym leci rura którą się furga - taka zjeżdżalnia. No i dwa malutkie takie całkiem.

Zresztą, tu masz foto... http://www.termabukowina.pl/galeria.html
super baseniki , ja jak byłam w bukowienie jeszcze ich nie było , więc pojechaliśmy w zime do orawicy
http://vratna.hej.pl/atrakcje/kt_ora.htm
ale fajnie że wkońcu coś takiego i u nas jest . 10km od mojego domu sa baseny z wodą termalna i wogóle tych wód dużo u mnie w lasach podobno , ale nikt tego nie wykorzystuje a szkoda
A to u mnie te baseny
http://termy-mszczonow.eu/index.php?ac=9&dz=7&idd=7

Cytat:
[/SIZE][/FONT]
A ja obstawiam Oranex, skoro już się tak Orofar skojarzył.
Wydaje mi się że to to

Cytat:
OOOOOOOOJ ja też kiedyś chciałam pieska , a teraz myślę, że jednak wolę kota. No ale przy alergii to nie ma wyboru. polecam świniki morskie. jak tylko Lenka podrośnie, bierzemy świnkę! są to tak przyjazne, kochane, nieagresywne stworzonka, i wbrew pozorom bardzo się do właściciela przywiązują, chodzą po mieszkanku dosłownie przy nodze...

Madziu, moja położna mi powiedziała kiedy ja się tam martwiłam, że każda ciąża jest inna!!!! spokojnie, brak mdłości jeszcze nic nie oznacza. bądź spokojna i trzymaj się dobrej mysli: fasolka!
świnkę miałam w szkole podstawowej przez siedem lat , ale z gryzoni super są też szczurki i bardzo madre .
Ja przez cała ciąże ani razu nie miałam mdłości nigdy się też z kibelkiem nie spotykałam , czułam się super , tylko momentami draż niły mnie zbyt intensywne zapachy . Miałam tez ciągle ochotę na zimne rzeczy ale to wina podwyższonego ciśnienia , lody i cola to było najlepsze

Cytat:
HHhmmm daj dwa

Posprzatałam troszkę i nadal mam bałagan , dziecko moje wkłada łapki i wyciąga mi ziemie z kwiatków .. Teraz poszedł spać oby pospał troszkę .
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 13:43   #221
ania p
Zakorzenienie

A własnie może wam zaprezentuje mojego łobuza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010016.jpg (32,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010104.jpg (23,5 KB, 51 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 15:50   #222
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
ajjjjjj ale pysznosci !!!!!!!
ja prosze o przepisiki
kochana normalnie : rozgniatasz truskawki widelcem ( radze odsączyć soczek ) dodajesz dżemu porzeczkowego ( nie powiem ile bo ja zawsze na oko) a potem w kieliszku lub salaterce ( coś szklanego dla efektu) układasz wartwę jogurtu greckiego i warstwę tej paćki owocowej, znów warstwę jogurtu i znów paćki i jogurt. a na wierzch truskaweczka dla dekoracji! PYCHA! podawać schłodzone!

nie wiem czy jogurt grecki mozna zastąpić naturalnym, pewnie mozna tylko naturalny nie jest tak gęsty więc bym się obawiała, że się zleje w jedno...

Cytat:
Masz szczęście, że przestałam żreć antybiotyk.

Przez Ciebie właśnie wpieprzam eklera, bo mi język do D uciekł.
oj przepraszam ale całe szczęście, czasowo wpadłam dobrze, bo już nie bierzesz antybiotyku! eklerka sama bym wszamała

Cytat:

świnkę miałam w szkole podstawowej przez siedem lat , ale z gryzoni super są też szczurki i bardzo madre .
Ja przez cała ciąże ani razu nie miałam mdłości nigdy się też z kibelkiem nie spotykałam , czułam się super , tylko momentami draż niły mnie zbyt intensywne zapachy . Miałam tez ciągle ochotę na zimne rzeczy ale to wina podwyższonego ciśnienia , lody i cola to było najlepsze

HHhmmm daj dwa

Posprzatałam troszkę i nadal mam bałagan , dziecko moje wkłada łapki i wyciąga mi ziemie z kwiatków .. Teraz poszedł spać oby pospał troszkę .
świnki są słoooodkie szczurki też, ale nigdy nie miałam. za małe dla mnie. taki świnka to przynajmniej ma trochę ciałka hiehehehe

Cytat:
o jejku! ale słodziaczek!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Nika1980
Czas edycji: 2009-07-22 o 15:52
Stary 2009-07-22, 16:08   #223
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Ale slicznitki ten łobuz

A ja dzis robię grilla imieninowego.. a tak mi sienie chce że szok.. kupiłam wielkiego torta z bita smietaną i owocami świeżymi mniam!!!!!!

Nika a te desery!!! Zazdroszcze.. mi sie nie chce robic nic!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 17:25   #224
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Ale slicznitki ten łobuz

A ja dzis robię grilla imieninowego.. a tak mi sienie chce że szok.. kupiłam wielkiego torta z bita smietaną i owocami świeżymi mniam!!!!!!

Aniu przesliczny chlopiec.

To ja poprosze karczek i kielbache!!

Bazylia 222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 17:33   #225
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Grill

Ale mi smaka zrobiłaś, idę zamawiać pizzę.

Stary 2009-07-22, 18:05   #226
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
Grill

Ale mi smaka zrobiłaś, idę zamawiać pizzę.
Madziu zasnelas, glodna tu czekam

W sumie to bym sie nie zdziwila, ja dopiero wstalam

Stary 2009-07-22, 18:22   #227
pomarnczka
Raczkowanie

Cytat:
Tylko troszke sie martwię bo boli mnie lewa pachwina...tak kłuje.. w dodatku nie mam mdłosci takich jak powinnam miec.. ja juz sie tak boje że masakra!!
zdjęcia piękne.. super pamiątka a co do mdłości to albo jeszcze będziesz z utęsknieniem tęsknić za czasami gdy ich nie było albo po prostu nie będzie dane Ci ich doświadczyć.. ja dotychczas (12tydz) bardzo rzadko miewałam mdłości, jak już to był efekt przygłodzenia.. tak więc nie martw się na zapas

Cytat:
mój to sobie wybiera osoby do kochania.. ogólnie upodobał sobie mamę.. teraz jako że jej nie ma chwilowo, to pozwala mi łaskawie przez parę minut się potrzymać jak sobie przysypia i daje podrapać.. ale nie trwa to długo..
a co do myszy, to kiedyś wzięliśmy go do takiej szopki ze zbożem i myszami i szczerze mówiąc to nie wiem, kto był bliżej zawału serca - mój sierściuch czy dwie myszki, które nie bardzo miały gdzie uciec.. od tej pory takich terapii szokowych mu nie stosujemy.. jedyne surowe mięso jakie widział to pierś z kurczaka - przynajmniej nie uciekało

pozdrawiam wieczorowo
miało być "sto lat! sto lat!".
Miało być tak pięknie
miał się nam nie kurczyć świat...
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 18:27   #228
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki wielkie Konczita , wiem że teraz musze czekać, ale juz mam dosyć, postanowiłam sobie że nie bede robić żadnych testów(ciekawe ile wytrzymam hihi tydzień??)co ma byc to będzie...fajnie że znalazłam to forum moge sie do woli wygadac))))
Jak bedziesz miala jakies pytania to pytaj smialo

Tequillka dawno sie nie odzywala

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Kapuściane Pole

aankaa78 (Anna, 30 lat)~~@ 20.06
agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~ @ 20.07 Łódź
asia_stan (Asia, 36 lat)~~ @ 20.05 lubuskie
Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~@ 02.07
Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~@25.06 Malopolska

Dafreen (Anna, 32 lata)~~ @ 31.05 Warszawa
Darianna25 (Daria, 30 lat)~~ @ 02.07 Croydon U.K.
Dra (Daria, 22 lata)
~~ @ 14.07Wlkp
edzia (Edyta 31lat)~~~~~@ 19.07 Kraków-Roma
Falbala (Basia 26 lat)~~~~~ @01.07
golgie ( 29 lat)~~~~~ @19.07 Wrocław
gragu (Grażyna, 29 lat) ~~ @ 01.03
Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~ @ 24.02
KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~@ 23.06
Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~@ 16.07 Świnoujście
ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~@03.07
Konczita ( Dorota, 25 lata)~~ @ 19.07 Śląsk
Madziwnia (Magda, 24lata) ~ @ 20.06 4 cykl -rok temu- zaciążony ok Darłowa
Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~@ 11.07
Melisanka (Ania, 23 lata)~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone
Migavka (Joanna, 29 lat)~~@ 29.03 mazowsze
Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~ @ 17.06 Kraków
Ryba82, (Iza, 27 lat)~~ @04.03 Częstochowa
stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat) ~~ @ 05.07
velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~ @ 02.07

Są dwie kreski II... obecnie: 13

Miramej (Jola, 33 lata) t.p. 02.08.2009 Kubus
Anusia_82 (Ania, 26 lat) t.p. 03.08.2009 ??? lub ???
Syla (Sylwia 29 lat) t.p. 08.08.2009 ??? lub ???
Adaikaka (Aneta 22 lata) t.p. 27.08.2009 ??? lub ???
Evuncia (Ewa 28 lat) t.p. 12.09.2009 Olivka lub Maksymilian
DDosiek (Dorota, 24 lata) t.p. 12.09.2009 Nadia
Tequillla (Gosia, 29 lat) t.p.25.09.2009 Basia lub Staś
biedroneczkaolga(Olga, 25 lat)t.p. 25.09.2009 Dominik Stanisław
Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek
Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ???
Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre
Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ???
Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila lub Leon
Pomarnczka
( Gosia 27lat)~~~
t.p. 04.02.2010 ??? lub ???

Edytowane przez Bazylia 222
Czas edycji: 2009-07-22 o 18:29
Stary 2009-07-22, 18:37   #229
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Ale slicznitki ten łobuz

Madziu kochana Wszystkiego Najlepszego w Dniu Imieninek,spełnienia najskrytszych marzeń !!!!

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 18:39   #230
Mientka
Raczkowanie

Jestem, jestem dziewczynki.
Wczoraj byliśmy z małżem po pracy na obiadku, lodach i w kinie z okazji moich urodzinek
Wróciliśmy o 22 i padłam spać.
A dzisiaj po pracy to dopiero teraz mam chwilę aby usiąść i poklikać.

Nikuś bardzo, bardzo spóźnione życzenie ale szczere - niech ci się spełni to wszystko o czym marzysz.
Mientka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 18:41   #231
velluto
Zadomowienie

Cytat:
ja zawsze chętna na serniczek
Cytat:
Nika specjalnie dla Ciebie zachowałam jeden kawałek serniczka i już do Ciebie leci Ale patrząc na Twoje desery to mój sernik jest zupełnie zbyteczny

Cytat:
Napisane przez pomarnczka Pokaż wiadomość
mój to sobie wybiera osoby do kochania.. ogólnie upodobał sobie mamę.. teraz jako że jej nie ma chwilowo, to pozwala mi łaskawie przez parę minut się potrzymać jak sobie przysypia i daje podrapać.. ale nie trwa to długo..
a co do myszy, to kiedyś wzięliśmy go do takiej szopki ze zbożem i myszami i szczerze mówiąc to nie wiem, kto był bliżej zawału serca - mój sierściuch czy dwie myszki, które nie bardzo miały gdzie uciec.. od tej pory takich terapii szokowych mu nie stosujemy.. jedyne surowe mięso jakie widział to pierś z kurczaka - przynajmniej nie uciekało
pozdrawiam wieczorowo
No to kot prawdziwy drapieżnik Wam sie trafił Jednym słowem waleczne zwierzę

Madziu - najlepsze życzenia z okazji imienin
Mientka - a dla Ciebie najlepsze życzenia urodzinowe

Kurcze a ja dziś wykupiłam ubezpieczenie od rezygnacji z wyjazdu na wakacje - coś dziwnie sie czuję i wolę dmuchac na zimne... Poniosło nas dzien po owu i nie wydaje mi się żeby coś z tego mogło być, ale jednak...

Edytowane przez velluto
Czas edycji: 2009-07-22 o 18:44
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 18:54   #232
Mientka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mientka Pokaż wiadomość
Jestem, jestem dziewczynki.
Wczoraj byliśmy z małżem po pracy na obiadku, lodach i w kinie z okazji moich urodzinek
Wróciliśmy o 22 i padłam spać.
A dzisiaj po pracy to dopiero teraz mam chwilę aby usiąść i poklikać.

Nikuś bardzo, bardzo spóźnione życzenie ale szczere - niech ci się spełni to wszystko o czym marzysz.

O mój boze - muszę być bardzo zmęczona - już prostuję - urodzinki i atrakcje były w poniedziałek.

We wtorek wróciłam z pracy zmęczona i małż tak ładnie prosił że chce do kompa że uległam.
I dopiero dzisiaj usiadłam zobaczyc co tam u was dziewuszki.
Mientka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 19:19   #233
Konczita
Zakorzenienie

Mientko, Madziu wszystkiego naj naj )))

ale Wy tu o pysznosciach mowicie mmmm super ... ja była u rodzicow z mamusią napiłysmy sie po lampce wina i siedziałysmy na balkonie .... porozmawiałysmy troszke i wrocilam do domku tz oglada mecz wiec odrazu do Was nadrobic zaleglosci

Ale sliczny łobuziak - aniu rewelacyjnego macie synka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 19:35   #234
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Kurcze a ja dziś wykupiłam ubezpieczenie od rezygnacji z wyjazdu na wakacje - coś dziwnie sie czuję i wolę dmuchac na zimne... Poniosło nas dzien po owu i nie wydaje mi się żeby coś z tego mogło być, ale jednak...
ciąza to nie choroba na wakacje można jechac

dzięki laski łobuz jest straszny dziś trenuje samodzielne stanie ale spada niestety he he Myślę że niedługo zacznie łazić , to się dopiero zacznie .
Stary 2009-07-22, 19:37   #235
KBKatarynka
Raczkowanie

Madziu wszelkiej pomyślności i gratki !!!
Stary 2009-07-22, 20:18   #236
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

kachula27 velluto Konczita KBkatarynka
Dzieki wilekie!!

Została tylko kiełbaska... 3 szt.. sałatka tort ze 4 kawałki by były ananasy... babka jogurtowa... jajka w szynce z majonezem.. reszta pożarta
Zapraszam bo sie zmarnuje!!!
Wirtualnie sie z wami dzielę

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:25   #237
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki wilekie!!

Została tylko kiełbaska... 3 szt.. sałatka tort ze 4 kawałki by były ananasy... babka jogurtowa... jajka w szynce z majonezem.. reszta pożarta
Wszystkiego dobrego , zdrówka , i 6 w totka
ja poproszę torcik
Stary 2009-07-22, 20:25   #238
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki wilekie!!

No to ja kielbache chetnie, a moze nawet dwie
U nas zaczelo padac... a ja zalozylam taka biala siatke na okno i moge miec otwarte przy swietle

Stary 2009-07-22, 21:09   #239
nasciturus
Przyczajenie

Exclamation Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Dobry wieczorek wszystkim forumowiczkom , mam zmartwienie - a w sumie to nie wiem czy się martwić , czy już cieszyć powoli. Temp. od 4 dni 37, 2 do @ zostało mi 5 dni - nie mam owu, kontrolowałam śluz. Odrzuca mnie od papierosów , robi mi się niedobrze i w ogóle jakaś senna jestem , piersi w normie , brak apetytu , ale sodkie bym jadła... może sobie wmawiam , na test zawcześnie. Poardźcie coś

madziu nie znamy się , ale wszystkiego naj naj

_________________________ ___________
nasciturus(łac.dziecko poczęte, ale nie narodzone)

Edytowane przez nasciturus
Czas edycji: 2009-07-22 o 21:13
nasciturus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 21:41   #240
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nasciturus Pokaż wiadomość
Dobry wieczorek wszystkim forumowiczkom , mam zmartwienie - a w sumie to nie wiem czy się martwić , czy już cieszyć powoli. Temp. od 4 dni 37, 2 do @ zostało mi 5 dni - nie mam owu, kontrolowałam śluz. Odrzuca mnie od papierosów , robi mi się niedobrze i w ogóle jakaś senna jestem , piersi w normie , brak apetytu , ale sodkie bym jadła... może sobie wmawiam , na test zawcześnie. Poardźcie coś

madziu nie znamy się , ale wszystkiego naj naj
Hej
Po pierwsze mierzylas tem. przez caly cykl, ze wiesz, ze nie mialas owulacji ? Sluz moze byc czasami zafalszowany. Mnie temp. spada dopiero w dzien miesiaczki wiec wszystko mozliwe. A ze od papierochow Cie odrzuca to dobrze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości