|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jacy sa polscu faceci..
Cytat:
Ja wiem, że łatwiej jest obśmiać ale czasem warto się wczytać w cytowany tekst.... pieluchomajtek co wy macie do tego zestawu? Na serio lepsze skarpety w sandalach niz hobbitowe owlosienie w japonkach Nie podoba mi się ani to ani to. Albo nosimy buty całe (tj nie sandały japonki itp) albo pielęgnujemy stopy i nosimy sandały / japonki BEZ skarpet. Moim skromnym zdaniem. Luba "Do stroju regionalnego nie nosi sie sandałów "Racja, bije się w pierś. Skojarzyło mi się bo takie wysokie skarpetki się zakłada ![]() Dziękuję za poprawienie
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
aleee w temacie jest pytanie o "polscu" facetów a nie polskich...
|
|
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
szczerze dopiero po Twoim poście to zauważyłam
no ale sens został zachowany
|
|
#214 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przepraszam za tą czcionkę, coś mi się zmieniło ![]() shockwaves, nie zgadzam się z Tobą w ani jednym punkcie. Boże, mój facet to kryptogej. ale przynajmniej inteligentny, nie to co ja, tępa studentka 2 kierunków humanistycznych ![]() ale generalizujesz... moim zdaniem proporcje idiotyzmu są mniej-więcej równe w każdej populacji, na studiach jest pełno kretynów, no ale rozumiem, Twoje jest bardziej twojsze niż moje. trzeba bronić swojego gniazda, czyli wspaniałych politechnik. więc rzucam rękawicę, proszę bardzo: u Tżta na praktykach, na arcymądrym kierunku na politechnice bilans był taki: profesor i technik non-stop na***ani, 4 osoby którym zachciało im się po pijaku pływać koło północy w ostatniej chwili dopłynęły do brzegu, plus wypadek samochodowy bo arcyinteligentny student inżynierii xxxxx chciał po pijaku pojechać do maka. wszystko to w przeciągu dwóch tygodni. no i co? mam generalizować że wszyscy nie-humaniści to chlejusy i idioci? jakoś większość ludzi od TŻta z grupy jest właśnie takich. i powielać idiotyczne stereotypy że na politechnikę idą tylko brzydkie, zdesperowane i zakompleksione dziewczyny, bo jakoś jak przychodzę do mojego to proporcje ładnych dziewczyn to jakieś 1/15, gdzie u mnie na wydziale/wydziałach zdecydowana większość to ślicznotki?ha! głupie, głupie stereotypy. zastanawiam się, jak bardzo trzeba być zakompleksionym, żeby tak wyżywać się na kimś, kto jest chociaż trochę inny... bo "humanista" (nie znoszę tego określenia swoją drogą), bo trenczyk, bo wąskie spodnie. wklej zdjęcie swojego faceta, skoro się tak ładnie ubiera, to chętnie pokaże mojemu jak być eleganckim i nie być pseudogejem! ![]() poza tym dzisiaj zamiast zwyczajowo zabrać japonki na basen mój wziął sandały... co on kurde, wątek podczytuje?
|
|
|
#215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zazdroszcze ci troche, masz widze latwy sposob wyboru mezczyzn. Wyglada jak gej = odpada. Nie jest mgr inz dr hab prof = odpada. A ja naiwan zawsze myslalam, ze trzeba poznac osobe zeby ocenic i stwierdzic, czy jest interesujaca(-y).... O moja naiwnosci. Trzeba chodzic z linijka, mierzyc wlosy i pytac o dyplom Politechniki Cytat:
Cytat:
nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage ![]() Edytowane przez santos Czas edycji: 2009-08-10 o 18:40 |
||||
|
|
|
|
#216 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przyjeło sie że faceci nie noszą sukienek (na codzień ;p) i chyba nie da sie tego juz odwrócić Cytat:
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
A to jakieś firmowe te japonki. A to się wymawia jakoś "park end bejzen"?
|
|
#218 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Buahahahahahahahhahahaha: hahaha: Santos, szacun za ten tekst
Boskie
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
posikałam się
zaszło małe nieporozumienie
|
|
#221 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, pewnie, ja nie wiem co kto probowal udowodnic i gdzie zmierzac tymi twierdzeniami o zagranicznych boyfriendach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kolega wyzej to zdaje sie zartem napisal...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||
|
|
|
|
#222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem że możemy nadawać w dwóch zupełnie innych światach...... .....ale ja CI już prościej wytłumaczyć nie umiem tego co napisałem - "Tylko i wyłącznie Niemców i Polaków widziałem w zestawie sandały + skarpety" - proste zdanie, nie kryjące żadnych głębszych sensów i ukrytych zagadek ![]() Stwierdzenie. Bez odbioru
|
|
|
|
|
|
#223 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Również bez odbioru. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-08-10 o 21:03 |
||
|
|
|
|
#224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiesz co?? Za to jaka jesteś czepialska i zawzięta uwierz mi, że nawet gdybyś była moim ideałem urody i pomimo tego, że lubię bardzo koty nie opowiadałbym Ci żadnych głodnych kawałków ![]() Dobranoc
Edytowane przez Luckyboy Czas edycji: 2009-08-10 o 21:31 |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
hehe
![]() To ja moze sie wypowiem. Przez całe moje życie nie spotkałam Polaka, który byłby porządnym facetem Oczywiście nie znam wszystkich i nie chce uogólniac, ale faktem pozostaje, że żadnego jeszcze nie spotkałam, a trzecia dekada mi leci.
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
To juz niestety kwestia Twoich wyborow. Bo ja w takiego pecha nie wierze; zreszta, zawsze jak sa takie, co nie moga zadnego porzadnego znalezc, to same sobie takich wybieraja.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#228 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie ja jestem czepialska tylko ty klepiesz bzdury. No i miało być bez odbioru. |
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kwestii ubioru - fakt, może i nie jesteśmy numerem jeden ani też w żadnej światowej czołówce (zresztą o sposobie ubierania Polek również powstał temat na wizażu ;]), to co do charakteru - bez przesady
|
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój facet mieszka na wsi, jest zadbany i czysty, nie nosi flaneli, nie nosi adidasów, nie nosi marchew, nie wygląda jak gej. I żaden z jego kolegów z tej wsi też tak nie wygląda, niektórzy wyglądają lepiej, niż mieszkańcy dużych miast. I co w związku z tym? Ty naprawdę widzisz związek pomiędzy tym, jak facet wygląda, a tym, gdzie mieszka? Wszystkich? Zapewniam cię, że wielu homoseksualistów nigdy byś nie posądziła o ów homoseksualizm widząc ich na ulicy. Wielu wygląda tak hetero, że byś się z nimi umówiła. Ba, jeśli nie wierzysz - wejdź na portal gejowski i zobacz gejów po 40stce. Jak dla mnie to wielu z nich wygląda jak stateczni mężowie i ojcowie. Ten temat to jest jedna wielka groteska. Próbują udowodnić, jakie to są wspaniałe i cudne, jak to polscy faceci na nie nie zasługują, a z tych wypowiedzi - o, ironio - poraża taką ciasnotą umysłową... bez urazy, ale inaczej się tego nie da nazwać.
|
|
|
#231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Humanisci sa glupi, a ich dziedziny to latwizna, a teraz jeszcze "ona zna gejow" Cytat:
|||
|
|
|
|
#232 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj tam zaraz, nie mów że nie znasz tej firmy?;p Cytat:
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

"