Jacy sa polscu faceci.. - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-10, 17:03   #211
Luckyboy
Raczkowanie

Dot.: Jacy sa polscu faceci..

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
hmm...a jak liczna ta niemiecka nacja ogółem (męska jej część) ? No sporo ich. W tym kontekście kilka to zdają się być ekstremalne wyjątki
Czy tak trudno zrozumieć, że sens tej wypowiedzi brzmiał "widziałem tylko Panów w takim zestawie którzy pochodzili z PL bądź Niemiec a nie widziałem Hiszpanów, Francuzów itp"??

Ja wiem, że łatwiej jest obśmiać ale czasem warto się wczytać w cytowany tekst....

pieluchomajtek

co wy macie do tego zestawu?
Na serio lepsze skarpety w sandalach niz hobbitowe owlosienie w japonkach

Nie podoba mi się ani to ani to. Albo nosimy buty całe (tj nie sandały japonki itp) albo pielęgnujemy stopy i nosimy sandały / japonki BEZ skarpet.

Moim skromnym zdaniem.

Luba
"Do stroju regionalnego nie nosi sie sandałów "

Racja, bije się w pierś. Skojarzyło mi się bo takie wysokie skarpetki się zakłada
Dziękuję za poprawienie
Luckyboy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 17:07   #212
cyanide sun
Wtajemniczenie

aleee w temacie jest pytanie o "polscu" facetów a nie polskich...
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:18   #213
go2me
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
aleee w temacie jest pytanie o "polscu" facetów a nie polskich...
szczerze dopiero po Twoim poście to zauważyłam
no ale sens został zachowany

go2me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:39   #214
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie obchodzi mnie ilu. Leżą w szufladzie razem z humanistami w każdym razie i niech tam zostaną
Cytat:

przepraszam za tą czcionkę, coś mi się zmieniło

shockwaves, nie zgadzam się z Tobą w ani jednym punkcie.

Boże, mój facet to kryptogej. ale przynajmniej inteligentny, nie to co ja, tępa studentka 2 kierunków humanistycznych
ale generalizujesz... moim zdaniem proporcje idiotyzmu są mniej-więcej równe w każdej populacji, na studiach jest pełno kretynów, no ale rozumiem, Twoje jest bardziej twojsze niż moje. trzeba bronić swojego gniazda, czyli wspaniałych politechnik.

więc rzucam rękawicę, proszę bardzo: u Tżta na praktykach, na arcymądrym kierunku na politechnice bilans był taki: profesor i technik non-stop na***ani, 4 osoby którym zachciało im się po pijaku pływać koło północy w ostatniej chwili dopłynęły do brzegu, plus wypadek samochodowy bo arcyinteligentny student inżynierii xxxxx chciał po pijaku pojechać do maka. wszystko to w przeciągu dwóch tygodni.

no i co? mam generalizować że wszyscy nie-humaniści to chlejusy i idioci? jakoś większość ludzi od TŻta z grupy jest właśnie takich. i powielać idiotyczne stereotypy że na politechnikę idą tylko brzydkie, zdesperowane i zakompleksione dziewczyny, bo jakoś jak przychodzę do mojego to proporcje ładnych dziewczyn to jakieś 1/15, gdzie u mnie na wydziale/wydziałach zdecydowana większość to ślicznotki?
ha!

głupie, głupie stereotypy. zastanawiam się, jak bardzo trzeba być zakompleksionym, żeby tak wyżywać się na kimś, kto jest chociaż trochę inny... bo "humanista" (nie znoszę tego określenia swoją drogą), bo trenczyk, bo wąskie spodnie. wklej zdjęcie swojego faceta, skoro się tak ładnie ubiera, to chętnie pokaże mojemu jak być eleganckim i nie być pseudogejem!

poza tym dzisiaj zamiast zwyczajowo zabrać japonki na basen mój wziął sandały... co on kurde, wątek podczytuje?

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:39   #215
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez shockwaves Pokaż wiadomość
Znam gejów, wiem jak wyglądają.

-----------
Mam takie, a nie inne kryteria wyboru partnera i nikt mnie nie przekona, że facet w obcisłych spodniach, różowej obcisłej koszulce, trenczu i fryzurce ala Zac Efron jest sexy. Mnie się zawsze będzie kojarzył z gejem [=nie będzie mnie pociągał] i nikt ani nic tego nie zmieni
.
Dziewczynko, tu nie chodzi o twoje upodobania. Mozesz sobie lubic blondynow o jednym oku brazowym a drugim zielonym, jak ci sie widzi. Gustu nik tu nie ocenia. Ale czy ty nie widzisz roznicy miedzy "nie podoba mi sie" a 'to napewno GEJ" (jakby co najmniej byl tredowaty).

Cytat:
nikt mnie nie przekona, że facet po stosunkach międzynarodowych jest sexy, ale to już było..
Facet najczesciej seksi musi byc przed stosunkami...

Zazdroszcze ci troche, masz widze latwy sposob wyboru mezczyzn. Wyglada jak gej = odpada. Nie jest mgr inz dr hab prof = odpada. A ja naiwan zawsze myslalam, ze trzeba poznac osobe zeby ocenic i stwierdzic, czy jest interesujaca(-y).... O moja naiwnosci. Trzeba chodzic z linijka, mierzyc wlosy i pytac o dyplom Politechniki

Cytat:
Faceci powinni nosić sukienki. Wszyscy. W końcu twierdzenie, że dla nich są tylko spodnie, to stereotyp. Tylko nie piszcie, że sukienki są kobiece - to byłoby krzywdzące i oznaczałoby waszą ciasnotę umysłu.
A jak beda nosic, to co, zaboli cie? Szkoci nosza spodnice i to nie tylko te w tartanowa kratke. Niech sobie nosza.

Cytat:
Napisane przez pieluchomajtek Pokaż wiadomość
Sama perjorujesz przez pol watku jakie to te chlopy niezadbane, smieszne bezguscia itp itd. Ja np. uwazam, ze facet w japonkach wyglada oblesnie i jakby mi w takich przyszedl na randke to bym uciekala gdzie pieprz rosnie. nie podoba mi sie to i tyle. I cvhyba mam prawo miec wlasny gust, ktory wcale nie jest gorszy od Twojego.
Ja tez akurat bym sie lekko zszokowala, bo randka to nie miejsce na tak casualowe buty jak japonki. NA co dzien nic do japonek nie mam. Natomiast akurat buty, czy np kolor koszuli to jest pomnejszy element stroju. Pamietam, ze jak poznala mTZta nosil czasem brazowe koszule .Nienawidze tego koloru i on w nim tez za dobrze nie wygladal. Ale mu to zakomunikowalam i poszedl na ten kompromis i tego nie nosi. Zeby splawiac kolesia, bo nosi japonki - hahahahaha - inaczej tego nie moge skoemntowac. O ile rozumiem, ze mozna byc zniecheconym caloscia, np ja bym byla facetem noszacym sie na sportowo (i nie mowie tu o dresiku), bo ogolnie i do mnie nie pasuje ten styl i mi nie odpowiada, a wiadomo, ze nie nalezy w 100% reformowac stroju partnera, o tyle mysle, ze detale mozn chwilowo tolerowac, a kiedys np poprosic partnera by nie nosil tego czy tamtego, bo nam sie nie podoba. Osobiscie nie widze problemu ,zeby nei isc na jakies male kompromisy, podkreslam male, a nie calkowita reforma ubioru z garniturow na dresik ;-)

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage

Edytowane przez santos
Czas edycji: 2009-08-10 o 18:40
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 18:49   #216
go2me
Rozeznanie

Cytat:
Faceci powinni nosić sukienki. Wszyscy. W końcu twierdzenie, że dla nich są tylko spodnie, to stereotyp. Tylko nie piszcie, że sukienki są kobiece - to byłoby krzywdzące i oznaczałoby waszą ciasnotę umysłu.
ależ faceci nosza sukienki! nie wszyscy ale spora grupa, oczywiście nie są to sukienki w kwiatki,
przyjeło sie że faceci nie noszą sukienek (na codzień ;p) i chyba nie da sie tego juz odwrócić

Cytat:
Ja np. uwazam, ze facet w japonkach wyglada oblesnie i jakby mi w takich przyszedl na randke to bym uciekala gdzie pieprz rosnie.
też tak myślałam dopóki mój tż nie przywędrował na pierwszą randke w japonkach (park & basen wiec jakoś uszło),

Stary 2009-08-10, 19:38   #217
piotrek-1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez go2me Pokaż wiadomość
też tak myślałam dopóki mój tż nie przywędrował na pierwszą randke w japonkach (park & basen wiec jakoś uszło)
A to jakieś firmowe te japonki. A to się wymawia jakoś "park end bejzen"?

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 19:49   #218
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Luckyboy Pokaż wiadomość
Czy tak trudno zrozumieć, że sens tej wypowiedzi brzmiał "widziałem tylko Panów w takim zestawie którzy pochodzili z PL bądź Niemiec a nie widziałem Hiszpanów, Francuzów itp"??
Problem w tym, że sensu w tym niewiele. Bo przepraszam bardzo, co z tego że widziałeś kilku Niemcow w Niemczech w sandałach i skarpetach czy też w Hiszpanii skoro to jeszcze zupełnie o niczym nie świadczy. No błagam.

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
Chyba chodzi o to, że randka odbywała się w parku i na basenie
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 20:23   #219
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Buahahahahahahahhahahaha: hahaha: Santos, szacun za ten tekst Boskie

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 20:24   #220
Gloire
Zadomowienie

GG do Gloire

Cytat:
posikałam się
zaszło małe nieporozumienie
Stary 2009-08-10, 20:31   #221
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
Mam takiego, na jakiego zasłużyłam.. I nie narzekam. Poza tym wiesz - polska kobieta powinna mieć polskiego mężczyznę
Swoją drogą to Anglików jakoś nigdy nie postrzegałam jako tytanów mody, dbania o siebie etc.. Z tego co się orientuję, to przeciętny Anglik ma w sobie tyle stylowego polotu co i przeciętny Polak. To już Włosi szybciej.
A co do tych japonek - są ok, byle tylko stopy w nich były czyste, a poznokcie i pięty zadbane. Jak nie to gumowce do kolan i w pole.
Przykro mi

Oj, pewnie, ja nie wiem co kto probowal udowodnic i gdzie zmierzac tymi twierdzeniami o zagranicznych boyfriendach

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
głupie, głupie stereotypy. zastanawiam się, jak bardzo trzeba być zakompleksionym, żeby tak wyżywać się na kimś, kto jest chociaż trochę inny... bo "humanista" (nie znoszę tego określenia swoją drogą), bo trenczyk, bo wąskie spodnie. wklej zdjęcie swojego faceta, skoro się tak ładnie ubiera, to chętnie pokaże mojemu jak być eleganckim i nie być pseudogejem!

Trafne.

Cytat:
poza tym dzisiaj zamiast zwyczajowo zabrać japonki na basen mój wziął sandały... co on kurde, wątek podczytuje?
Cytat:
Meczyzno, wejdz na wizaz.pl .... poznaj wroga...

Cytat:
Dziewczynko, tu nie chodzi o twoje upodobania. Mozesz sobie lubic blondynow o jednym oku brazowym a drugim zielonym, jak ci sie widzi. Gustu nik tu nie ocenia. Ale czy ty nie widzisz roznicy miedzy "nie podoba mi sie" a 'to napewno GEJ" (jakby co najmniej byl tredowaty).
Dokladnie, ale Shockwaves tego uparcie nie chce/nie umie ogarnac. Jej sie nie podoba - jest homo, nie chodzi na politechnike - jest idiota

Cytat:

Cytat:
Ja tez akurat bym sie lekko zszokowala, bo randka to nie miejsce na tak casualowe buty jak japonki. NA co dzien nic do japonek nie mam.
Mysle, ze kwestia gdzie ta randka by byla...

Cytat:
Kolega wyzej to zdaje sie zartem napisal...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 20:50   #222
Luckyboy
Raczkowanie

Cytat:
Problem w tym, że sensu w tym niewiele. Bo przepraszam bardzo, co z tego że widziałeś kilku Niemcow w Niemczech w sandałach i skarpetach czy też w Hiszpanii skoro to jeszcze zupełnie o niczym nie świadczy. No błagam.
Posłuchaj, ja wiem że prosty ze mnie facet.
Wiem że możemy nadawać w dwóch zupełnie innych światach......
.....ale ja CI już prościej wytłumaczyć nie umiem tego co napisałem - "Tylko i wyłącznie Niemców i Polaków widziałem w zestawie sandały + skarpety" - proste zdanie, nie kryjące żadnych głębszych sensów i ukrytych zagadek
Stwierdzenie.
Bez odbioru
Stary 2009-08-10, 21:02   #223
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Posłuchaj, ja wiem że prosty ze mnie facet.
Wiem że możemy nadawać w dwóch zupełnie innych światach......
.....ale ja CI już prościej wytłumaczyć nie umiem tego co napisałem - "Tylko i wyłącznie Niemców i Polaków widziałem w zestawie sandały + skarpety" - proste zdanie, nie kryjące żadnych głębszych sensów i ukrytych zagadek
Stwierdzenie.

Bez odbioru
Cytat:
Z moich obserwacji wnika, że to Panowie z Niemiec >40 są mistrzami i niezastąpionymi "lanserami" jeśli chodzi o trend noszenia sandałów i skarpet
Stwierdzenie bzdurne bo oparte na kilku przypadkach. Luba też tego nie potwierdza a mieszka na stałe w Niemczech. Jej zdanie przyjąłeś do wiadomości a mi tu jakieś głodne kawałki opowiadasz.
Również bez odbioru.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-08-10 o 21:03
Stary 2009-08-10, 21:29   #224
Luckyboy
Raczkowanie

Cytat:
Stwierdzenie bzdurne bo oparte na kilku przypadkach. Luba też tego nie potwierdza a mieszka na stałe w Niemczech. Jej zdanie przyjąłeś do wiadomości a mi tu jakieś głodne kawałki opowiadasz.
Również bez odbioru.
Jezuuuuuuuuuuuuuu.......! !!!

Wiesz co??

Za to jaka jesteś czepialska i zawzięta uwierz mi, że nawet gdybyś była moim ideałem urody i pomimo tego, że lubię bardzo koty nie opowiadałbym Ci żadnych głodnych kawałków

Dobranoc

Edytowane przez Luckyboy
Czas edycji: 2009-08-10 o 21:31
Stary 2009-08-10, 21:40   #225
tygrysek007
Raczkowanie

hehe

To ja moze sie wypowiem. Przez całe moje życie nie spotkałam Polaka, który byłby porządnym facetem Oczywiście nie znam wszystkich i nie chce uogólniac, ale faktem pozostaje, że żadnego jeszcze nie spotkałam, a trzecia dekada mi leci.

Stary 2009-08-10, 21:44   #226
rapifen
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez akurat bym sie lekko zszokowala, bo randka to nie miejsce na tak casualowe buty jak japonki. NA co dzien nic do japonek nie mam.
Omg co wy cię tych japonek czepiacie? W sumie ja mieszkam centralnie nad samym morzem i u mnie nosi je większość chłopaków bo gdzie nie zajdziesz dojdziesz na plaże, ale myślę że to przecież normalne (?)

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 21:49   #227
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysek007 Pokaż wiadomość
hehe

To ja moze sie wypowiem. Przez całe moje życie nie spotkałam Polaka, który byłby porządnym facetem Oczywiście nie znam wszystkich i nie chce uogólniac, ale faktem pozostaje, że żadnego jeszcze nie spotkałam, a trzecia dekada mi leci.

To juz niestety kwestia Twoich wyborow. Bo ja w takiego pecha nie wierze; zreszta, zawsze jak sa takie, co nie moga zadnego porzadnego znalezc, to same sobie takich wybieraja.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-08-10, 21:56   #228
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Jezuuuuuuuuuuuuuu.......! !!!

Wiesz co??

Za to jaka jesteś czepialska i zawzięta uwierz mi, że nawet gdybyś była moim ideałem urody i pomimo tego, że lubię bardzo koty nie opowiadałbym Ci żadnych głodnych kawałków

Dobranoc
O jeju jeju...ale mi przygadałeś. Nie zasnę teraz
Nie ja jestem czepialska tylko ty klepiesz bzdury.
No i miało być bez odbioru.
Stary 2009-08-10, 22:59   #229
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysek007 Pokaż wiadomość
hehe

nie demonizujmy tak sprawy
co do kwestii ubioru - fakt, może i nie jesteśmy numerem jeden ani też w żadnej światowej czołówce (zresztą o sposobie ubierania Polek również powstał temat na wizażu ;]), to co do charakteru - bez przesady
Stary 2009-08-11, 11:36   #230
BrigitteBardot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czuczenka Pokaż wiadomość
Buahahahahahhahaha wyjelas mi to z ust. Wiekszosc kolesiw naszym pieknym kraju nie ma za grosz gustu.. nie mowie o tych wiekszych miastach, bo tam mozna spotkac fajnie ubranych na luzie kolesi, ktorzy jakw staja to przegladaja sie w lustrze i zwracaja uwage na to co ubiora.. natomiast jesli chodzi o mniejsze miejscowosci to kroluja sztruksy, koszulki w paseczki, zalatujace rynkiem... szare adidasy.. i tu nie ma naprawde nic wspolnego z tym ze ktos nie ma kasy na ciuchy, bo naprawde nie grunt ze ubrac firmowo, CI kolesie nawet jak ubieraja sie markowo to nic do siebie nie pasuje . PORAŻKA
Jaka większość? Na 20stu facetów w mojej klasie z podstawówki może 3 było nie do przyjęcia. Na 10ciu w klasie licealnej tylko 1 wpisywał się w ten wasz stereotyp. Na ulicy tacy faceci, jakich opisujesz, to w dużej mierze wiek 40+. Ja w taką grupę nie celuję, nie wiem jak ty

Mój facet mieszka na wsi, jest zadbany i czysty, nie nosi flaneli, nie nosi adidasów, nie nosi marchew, nie wygląda jak gej. I żaden z jego kolegów z tej wsi też tak nie wygląda, niektórzy wyglądają lepiej, niż mieszkańcy dużych miast. I co w związku z tym? Ty naprawdę widzisz związek pomiędzy tym, jak facet wygląda, a tym, gdzie mieszka?

Cytat:
Znam gejów, wiem jak wyglądają.
Wszystkich? Zapewniam cię, że wielu homoseksualistów nigdy byś nie posądziła o ów homoseksualizm widząc ich na ulicy. Wielu wygląda tak hetero, że byś się z nimi umówiła. Ba, jeśli nie wierzysz - wejdź na portal gejowski i zobacz gejów po 40stce. Jak dla mnie to wielu z nich wygląda jak stateczni mężowie i ojcowie.

Ten temat to jest jedna wielka groteska. Próbują udowodnić, jakie to są wspaniałe i cudne, jak to polscy faceci na nie nie zasługują, a z tych wypowiedzi - o, ironio - poraża taką ciasnotą umysłową... bez urazy, ale inaczej się tego nie da nazwać.
Stary 2009-08-11, 17:54   #231
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BrigitteBardot Pokaż wiadomość
Jaka większość? Na 20stu facetów w mojej klasie z podstawówki może 3 było nie do przyjęcia. Na 10ciu w klasie licealnej tylko 1 wpisywał się w ten wasz stereotyp. Na ulicy tacy faceci, jakich opisujesz, to w dużej mierze wiek 40+. Ja w taką grupę nie celuję, nie wiem jak ty

Mój facet mieszka na wsi, jest zadbany i czysty, nie nosi flaneli, nie nosi adidasów, nie nosi marchew, nie wygląda jak gej. I żaden z jego kolegów z tej wsi też tak nie wygląda, niektórzy wyglądają lepiej, niż mieszkańcy dużych miast. I co w związku z tym? Ty naprawdę widzisz związek pomiędzy tym, jak facet wygląda, a tym, gdzie mieszka?
Dokladnie, nikt nie mowi, ze takich czy innych przypadkow nie ma, ale proporcje sa gleboko zachwiane.

Cytat:
Wszystkich? Zapewniam cię, że wielu homoseksualistów nigdy byś nie posądziła o ów homoseksualizm widząc ich na ulicy. Wielu wygląda tak hetero, że byś się z nimi umówiła. Ba, jeśli nie wierzysz - wejdź na portal gejowski i zobacz gejów po 40stce. Jak dla mnie to wielu z nich wygląda jak stateczni mężowie i ojcowie.
Te teksty sa porazajace, jak mozna w ogole cos takiego pisac Humanisci sa glupi, a ich dziedziny to latwizna, a teraz jeszcze "ona zna gejow"

Cytat:
Ten temat to jest jedna wielka groteska. Próbują udowodnić, jakie to są wspaniałe i cudne, jak to polscy faceci na nie nie zasługują, a z tych wypowiedzi - o, ironio - poraża taką ciasnotą umysłową... bez urazy, ale inaczej się tego nie da nazwać.
Dokladnie - widac z kogo tu wychodzi ciasnota i waskie horyzonty.

Stary 2009-08-11, 18:44   #232
go2me
Rozeznanie

Cytat:

oj tam zaraz, nie mów że nie znasz tej firmy?;p

Cytat:
takie sa stereotypy, a ludzie idąc na łatwiznę powtarzają je w kółko do znudzenia, a są i tacy którzy od tego powtarzania zaczynają w nie wierzyć

Stary 2009-08-11, 19:19   #233
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wyrak Pokaż wiadomość
te teksty sa porazajace, jak mozna w ogole cos takiego pisac Humanisci sa glupi, a ich dziedziny to latwizna, a teraz jeszcze "ona zna gejow"
:d
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości