![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżutki TitoGallery
Poice- dziękuję
![]() długo nic nie wstawiałam, teraz też nie wstawie, ale!!! dzisiaj otrzymałam list ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze formalności zostały, muszę sie stawić, popodpisywać zapewne, żyran musi podpisać i... będą nowości ![]() Kochane dziewczynki nie potrafię określić tego co czuję, nie wiem czy sie cieszę, na pewno nie jest to takie entuzjastyczne "cieszenie" oczywiscie super, że mi przyznali, bo to nie tak, że nie, ale... no właśnie, jedyne co mogę napisać co teraz czuję to spokój ![]() ![]() i... chyba boje się troche tego co będzie dalej, gdzie co i jak załatwiać? ogólnie co potrzebne na starcie- ehh...jeszcze duzo przede mną- ale pierwszy krok juz zrobiłam i to z powodzeniem, to pewnie następne też się uda zrobić z podobnym efektem co? chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie- nawet nie wiecie ile Wasza obecnosć dla mnie znaczyła i znaczy wielkie DZIĘKI!!! i ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Gratulacje! I więcej wiary w siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Super !!! Obawy,, to normalne ,kazdy na początku je ma ,ale wierzę ze sobie poradzisz i pamiętaj koniec języka za przewodnika
![]() ![]() ![]()
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Ja również gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Marta ja również gratuluję i z własną firmą jest tak, że na początku zawsze jest strach jak to będzie i myslę,że początki są najtrudniejsze,a jak się firma rozkręci to już z górki będzie
![]() Trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Gratulacje i DO ROBOTY !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
na początek powiem, przepraszam, że mało udzielam sie ostatnimi czasy na forum, mimo, ze otrzymałam dotację nadal lusterkuję, znaczy chałupniczo kleje , składam, pakuje mixuje i cholera wie co jeszcze by mieć co do gara włozyć, wiadomo jak jest, lusterka zajmują mi prawie 10h dziennie by cokolwiek zrobić, a gdzie obiad?, zakupy?...dzieci?, które ostatnio chorowały- Mat już wyzdrowiał, Jula nadal dycha, ja od trzech tyg z katarem, dziś to juz nie wiem czy zatoki, czy co? bo nie dosć ze na zmiane raz cieknie z nosa jak z kranu, a zaraz wszystko zapchane, to jeszcze czoło, głowa boli nad nosem, przy nachyleniu...ehhh... cała skóra pod nosem i na poździerana, wyglądam jak pijaczka!!!! a jutro z rana jade do urzedu z żyrantem, jego małżonkiem, podpisać weksel, nie wiem jak zwleke sie z wyra o 8:00, bo mąż na 10 do roboty i musze sie wyrobić przed ta godziną, bo nie ma mi kto później z dziećmi zostać- powód żyruje mi moja mama
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim zdrówka życze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Ja również dołączam się do gratulacji. No i życzę Ci dużo siły i wytrwałości, bo na pewno czeka Cię sporo pracy. Na pewno sobie poradzisz, trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Jak i tu już jestem to życzę zdrówka i owocnej pracy!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
Będzie dobrze. Ty z Twoim zapałem i chęcią nie dasz rady? Fakt, że te problemy katarzaste wyszły w najmniej odpowiednim momencie, ale przecież nie wybieramy sobie czasu na chorobę, więc myślę, że i tutaj sobie poradzisz. Zdrowiej kobietko bo to firmę trzeba rozbujać
![]()
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Na pewno sobie poradzisz - trzymamy wszystkie kciuki za ciebie - prawda? I będziemy czekać na efekty.
A te objawy to mi na zatoki wyglądają, więc uważaj na siebie i koniecznie w czapeczce wychodź na zewnątrz ![]() Ja swoje właśnie w zeszłym tygodniu leczyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i zdrówka życzę, ach ten katar, coś o nim wiem tylko ja taki alergiczny - całoroczny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Ech, nabawić się kataru, kiedy akurat pogoda robi się ładniejsza, kiedy chciałoby się człowiekowi wyleźć ze swojej nory i łyknąć powietrza. Współczuję tym współczuciem, który nie ma nic wspólnego z litowaniem się, wyraża natomiast empatię i zdolność identyfikacji z "cierpiącym".
![]()
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Ech, to chyba jakaś katarowa epidemia. Od 2 tygodni walczę z zatokami.
![]() ![]() A tak w ogóle, to czaiłam się na Twoje kolczyki koła z koralem i ktos mi je sprzątnął sprzed nosa. Może jak będziesz miała już firmę, to zrobisz mi takie na zamówienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Witam Marta w razie czego dobry jest ibuprom zatoki, mniej głowa boli i nie cieknie z nosa... ja na szczęście od dawna nie miałam kataru
![]() ![]() oj coś nam się chorobowo zrobiło!! Marta dasz rade!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Gratuluję!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Kochana obawy będą na razie i to normalne. Ja do tej pory mam mieszane uczucia czy dobrze robię i czy rodziny w maliny nie wpuszczę ![]()
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
follow me- byłam z rodzicami - wszystko podpisane, mają teraz napisać umowe- czekam na telefon i jak przeleją pieniadze na konto zaczynam działać
![]() gabii86- ![]() komurcia- ![]() heurek- jestem po antybiotyku, na zatoki pomogło, choć nadal smarkam, ale kaszel jeszcze mam, odnośnie firmy- wszystko zaczne załatwiać jak kasa wpłynie na konto, wcześniej nie mogę ![]() monka1123- w czapce powiadasz? ehmm... ![]() kasia_kati- ![]() Yori- ![]() ![]() ![]() Yaollinka- kolce pewnie wrócą do sprzedaży, więc nic straconego, ale zaraz, zaraz!!! ![]() ![]() lwica83- ja też masz skrzywioną przegrodę nosową, może tutaj tkwi mój problem? praktycznie całoroczny katar w mniejszym, lub większym nasileniu???ps: pewnie bolało co? kassia27- ![]() ![]() A teraz coś nowego wrzucę, ponieważ nie robię jeszcze zakupów, bedzie to komplet posrebrzany który popełniłam za sprawą Dwóch Słońc i Niwki- to ich prace były moją inspiracją, a że czas rozszerzyć asortyment, próbuję nowych technik, gdyby któraś z Was odebrała to jako plagiat- przepraszam, nie był on zamierzony! tylko musiałam sie troche na Was wzorować i lukać na zdjęcia by dojść metodą prób i błędów jak to te ogniwka się ze sobą plącze- dla mnie to masakra jakaś!!!! i szczerze kupe czasu minęło nim zamknęłam ostatnie ogniwko ![]() Elementy posrebrzane, szklane kule i noc kairu. Wiem!, ogniwka niektóre nie podomykane, ale zobaczyłam dopiero jak zdjecia obrabiałam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
no no kobietko oby tak dalej
![]() ![]()
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
no no całkiem fajne
![]() co do przegrody to nie bolało, ale jest na żywca (w miejscowym znieczuleniu)... w sumie to nawet przeciwbólowych nie brałam po zabiegu, tylko uciążliwe są dwa dni jak ma się tampony w nosie... ale warto się zdecydować, ja od listopada już nie miałam kataru... ufff... trzymam kciukasy za znalezienie nowej satysfakcjonującej techniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
Coś mi się widzi, że wrapy to nie długo do lamusa trafią. Będą królować drobnice i ogniwka
![]() To nic, że posrebrzane- jak na pierwszy raz dla mnie super ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
No to popełniaj tak dalej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Dlaczego kolce wrócą do sprzedaży? A z tym robieniem samej sobie to jakoś nie sądzę, żeby mi się udało tak fajnie je zrobić.
![]() A ten pomysł z ogniwkami strasznie mi się podoba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
świetne ogniwkowce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
Zaglądam, a tutaj przegapiłam taki piękny komplet! Bardzo lubię takie klasyczne zestawienie kolorów. I ogniwka ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.