Krzywe nogi cz. II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 21:44   #211
refleks
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi cz. II

poszukaj dobrego ortopedy i go molestuj o skierowanie na operacje.lekarz sam Cie nie znajdzie napewno
refleks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-22, 23:40   #212
qulcin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez refleks Pokaż wiadomość
poszukaj dobrego ortopedy i go molestuj o skierowanie na operacje.lekarz sam Cie nie znajdzie napewno
Ej we mnie nie strasz operacja;/ bo po takiej operacji wstac nie bede mogl , moze i chodzic ;/ wez wyluzuj z tymi operacjami
qulcin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-23, 09:34   #213
refleks
Raczkowanie

luzujęDD
Stary 2011-02-23, 09:56   #214
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qulcin Pokaż wiadomość
Wy jestescie dziewczynami macie kompleksy ja jestem facetem i mam w h..........j kompleksy z tego powodu ze mam krzywe , jak tylko skonczylem 15 lat ktos mi powiedzial ze mam krzywe i tak sie ciagnie to az do dnia dzisiejszego, mam tak ogromne kompleksy ,ze nie potrafie zyc z tym
tu moje zdjecia;/
moja subiektywna opinia jest taka, że jeśli facet jest przystojny (lub po prostu mi się podoba) to sobie może mieć ciało, które odbiega od magazynowego wzorca. Z resztą spotkałam takiego pana, cholernie mnie pociąga a niedawno zauwazyłam, że ma dużą "lukę" między nogami- moim zdaniem to nie jest nic złego, nawet by mi przez myśl nie przeszło, że to mogłoby mnie odrzucić od faceta
Stary 2011-02-23, 11:13   #215
soulife
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qulcin Pokaż wiadomość
Ej we mnie nie strasz operacja;/ bo po takiej operacji wstac nie bede mogl , moze i chodzic ;/ wez wyluzuj z tymi operacjami
Haha to przestan jęczęć i sie uzalac nad soba jak i tak nic z tym nic chcesz zrobic. Ja ci magicznej rozdzki nie wyjme i nie wyprostuje ich My sie operujemy, cwiczymy, cos robimy ze sobą, a faceci to jak zwykle tylko płaczą nad swoim losem

Refleks zrobisz "to" w tym roku?
soulife jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-23, 13:09   #216
qulcin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edsonka Pokaż wiadomość
moja subiektywna opinia jest taka, że jeśli facet jest przystojny (lub po prostu mi się podoba) to sobie może mieć ciało, które odbiega od magazynowego wzorca. Z resztą spotkałam takiego pana, cholernie mnie pociąga a niedawno zauwazyłam, że ma dużą "lukę" między nogami- moim zdaniem to nie jest nic złego, nawet by mi przez myśl nie przeszło, że to mogłoby mnie odrzucić od faceta
Macie racje .wy inaczej patrzycie niz my na kobiety ,mialem dziewczyny i zadna na to uwagi nie zwrócila
Stary 2011-02-23, 20:19   #217
mychamycha
Zakorzenienie

A właśnie guilcin, powiedz, jak to jest z oceną kobiecych nóg przez facetów? Widzicie krzywiznę? Odrzuca Was, czy jak nogi są szczupłe, zadbane to i krzywizna nie jest taka ważna wtedy?
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 00:49   #218
qulcin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
A właśnie guilcin, powiedz, jak to jest z oceną kobiecych nóg przez facetów? Widzicie krzywiznę? Odrzuca Was, czy jak nogi są szczupłe, zadbane to i krzywizna nie jest taka ważna wtedy?

widzialem tu na zdjeciach dziewczyny w majtkach chodz mialy troche krzywe ,ale zadbane byly mmmmmmmm kazdy facet by taka zobaczyl to by mu sie podobala

wszedlem na forum dla kobiet zapodalem zdjecia swoich nogi i one mnie podbudowaly serio , kobiety nie patrza na nogi tylko na tylek tu link
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4753498&start=0

Edytowane przez qulcin
Czas edycji: 2011-02-24 o 00:55
Stary 2011-02-25, 14:23   #219
ekler1
Raczkowanie

qulcin
czytając to co tu piszesz i na tamtym forum, to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać........(najbardzie j rozwaliła mnie a raczej rozbawiła odpowiedz na temat basenu)
jeszcze nie widziałam faceta który byłby tak zakompleksiony.
Po 10 razy zadajesz jedno i to samo pytanie,,czy dziewczyny zwracają uwagę na nogi u facetów,,?one odpowiadają 10 razy że nie zwracają ,a ty dalej z uporem maniaka pytasz sie o to samo.......
co z Tobą nie tak? bo ja tu widzę poważny problem z którym powinieneś sie zwrócić do lekarza,najlepiej psychologa który w końcu Cie przekona że na nogi to jak sie już zwraca uwagę to u kobiet a nie u facetów!!!!!
Nawet nie chce myśleć co by było gdybyś miał jeszcze jeden kompleks.......pewnie myślałbyś o samobójstwie.......
Weź sie człowieku ogarnij i skup sie na czymś innym,bo nie wiem czego oczekujesz po ludziach na forach......
Albo zdecyduj się na operację albo daj sobie spokój z pisaniem o tym gdziekolwiek, bo nic Ci to nie da, skoro ciągle słyszysz że nikt nie zwraca uwagi na męskie golenie,a do Ciebie to nie dociera........
Podobno masz ładną twarz wiec ciesz sie tym,i niech do cholery dotrze do Ciebie że nogi masz ukryte generalnie w spodniach i nikt na nie nie patrzy i z pewnością nie komentuje czy są proste czy krzywe.......jezu kto zwraca uwagę na męskie nogi........?
ekler1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 22:40   #220
refleks
Raczkowanie

ja zwracam) na kobiece i męskie rowniez...
Stary 2011-02-26, 16:52   #221
Vika 92
Raczkowanie

Ja na nogi facetów nie zwracam. No, chyba, że na 'Iksy', bo to mi trochę do faceta nie pasuje
Ale dziewczynom gapię się na nogi, jak jakiś zboczeniec pod 40-tkę Taki odruch; patrzę, jakie ma nogi, jak krzywe, to oceniam, czy się to rzuca w oczy itp.. Glupie trochę, ale trudno
A ostatnio zaczęlam biegać i mam takie zakwasy, że nie tylko mam nogi jak facet, ale jeszcze chodzę jak facet, dokladniej- jak typowy kowboj
Pozdrawiam wszystkie Panie i Pana jednego, którego tu mamy też
Vika 92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-02, 10:49   #222
IamDead
Przyczajenie

dziewczyny w jakich jeansach chodzicie? o fason mi chodzi, rurki to chyba odpadają?
IamDead jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 14:05   #223
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Ja chodze w rurkach i na pewno wygladam w nich lepiej niz w tych prostych czy dzwonach

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 19:00   #224
IamDead
Przyczajenie

a wrzuciłabyś fotkę? bo ja nigdy nie odważyłam sie włożyć rurek a chciałabym zobaczyć jak to wygląda
Stary 2011-03-03, 20:08   #225
refleks
Raczkowanie

Agaciok ma minimalne skrzywienie.Ona wyglada znakomicie nawet w szortach...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 22:59   #226
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IamDead Pokaż wiadomość
a wrzuciłabyś fotkę? bo ja nigdy nie odważyłam sie włożyć rurek a chciałabym zobaczyć jak to wygląda
ehh, nie bardzo, ktos moglby rozpoznac moje spodnie a zalezy mi tu na prywatnosci
Cytat:
Napisane przez refleks Pokaż wiadomość
Agaciok ma minimalne skrzywienie.Ona wyglada znakomicie nawet w szortach...
znakomicie to moim zdaniem lekka przesada aczkolwiek az tak tragicznie nie jest... Jednak i tak czesto nawet placze z powodu moich nog bo ich po prostu nie znosze, lydki sa takie nieproporcjonalne do ud, wykrzywione... naprawde ciezko kupic jest jakas kiecke na wesele, bal itp.

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 08:01   #227
IamDead
Przyczajenie

szkoda, ja też płakałam nie raz ale zauważyłam że mnóstwo znanych kobiet ma krzywe nogi m. in. Marta Żmuda-Trzebiatowska, Kasia Glinka, Kate Moss, Pamela Anderson, Christina Aguilera. Te panie w ogóle nie przejmują się tym, chodzą w rurkach, szortach, krótkich spódniczkach
Stary 2011-03-04, 15:16   #228
kk2
Przyczajenie

Niby tak, ale dlaczego nie porównujemy się do tych co mają piękne nogi? zawsze trzeba patrzeć przed siebie a nie za siebie...
Chyba, że takie pocieszanie się, że ktoś coś ma gorszego od nas samych, pomaga... (mnie na chwilę).
kk2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 17:57   #229
refleks
Raczkowanie

taak,Trzebiatowska publicznie przyznala ze ma krzywe nogi ,potrafi o tym mowic glosno ,a problem przegadany maleje.
Stary 2011-03-09, 13:20   #230
2011801131227
Konto usunięte

GG do 2011801131227 Send a message via Skype™ to 2011801131227

u

Edytowane przez 2011801131227
Czas edycji: 2012-11-08 o 00:25
2011801131227 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-09, 17:31   #231
refleks
Raczkowanie

http://www.google.co.uk/#hl=pl&xhr=t...465fbe0bc5ef86
Stary 2011-03-10, 08:29   #232
2011801131227
Konto usunięte

skoro proszę o pomoc TUTAJ , to znaczy, ze chce się zapoznać z ćwiczeniami, które wykonywały WIZAZANKI i one im pomogły, więc dziękuję za taką "pomoc"

czy ktoś mi może NAPRAWDĘ POMÓC ( bez wszechobecnego cynizmu? to jest celem?.. myslaąłm, że mamy sobie pomagac...)

jak często wykonywałyście ćwiczenia ? (czas/ile razy w tygodniu?)
Stary 2011-03-11, 13:44   #233
emila_b13
Przyczajenie

Mam 29 lat i niestety krzywe nogi...Najwiekszy mój kompleks życiowy chyba ponieważ nigdy nie miałam na sobie krótkiej spódniczki. Ale tak czytam i przeglądam to mam ochotę założyć ją w końcu. Jest tyle innych odważnych kobitek i chodzą w mini. Ćwiczenia w moim wieku to chyba nic już nie pomogą ale spróbuje. Co sądzicie o moich krzywiznach? Ta jedna obleci ale ta druga masakra
Mam ochotę na sukienczkę przed kolanko...hmmm może kiedyś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10415.jpg (27,4 KB, 408 załadowań)
emila_b13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 19:50   #234
IamDead
Przyczajenie

ja też marze o mini ale cóż pozostaje długość za kolano tylko
Stary 2011-03-11, 22:24   #235
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitusica Pokaż wiadomość
skoro proszę o pomoc TUTAJ , to znaczy, ze chce się zapoznać z ćwiczeniami, które wykonywały WIZAZANKI i one im pomogły, więc dziękuję za taką "pomoc"

czy ktoś mi może NAPRAWDĘ POMÓC ( bez wszechobecnego cynizmu? to jest celem?.. myslaąłm, że mamy sobie pomagac...)

jak często wykonywałyście ćwiczenia ? (czas/ile razy w tygodniu?)
Gdyby ćwiczenia coś dawały to tego wątku w ogóle by nie było. Ćwiczenia to mogły coś dawać w okresie dziecięcym kiedy kości jeszcze rosły. Teraz chyba nie wyobrażasz sobie żebyś w ten sposób je wyprostowała...
Nie jestem ani cyniczna, ani złośliwa, mówię prawdę. Prawdę z którą pogodziłam się wiele lat temu i choć mam chwile załamania, wiem, że muszę je zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle je mam.

Edytowane przez veronicas15
Czas edycji: 2011-03-11 o 22:26
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-12, 09:22   #236
qulcin
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie dziewczynki!
moim największym kompleksem są nogi- nieproporcjonalnie krótkie, do tego krzywe- kolawe -skladają się w "iksy" do tego "poduszki na udach- bryczesy, i ogólnie grube uda i szeroka, plaska pupa zdjęcie mówi cos innego, naprawde DOBRZE na nim wyszlam, ale w rzeczywistosci jest beznadzieja... wygladam komicznie w stroju kąpielowym albo w spodenkach

zaczynam cwiczyc! na galarete i poduchy na udach bedą rolki, ale potrzebuje czegos na kolana-

DZIEWCZYNY PROSZĘ WAS- CZY MOŻECIE MI PODESLAĆ LINK, STRONĘ ALBO AUTORA NA WIZAZU CWICZEN NA TE KOSLAWE NÓZKI- IKSY?

siedzialam i przeglądałam przez godzine te wąttki, ale wsród tych setek stron naprawde trudno na te cwiczenia trafic. Bede bardzo wdzieczna jezeli ktos mi pomoze.

Dolączam do walki z kompleksami-po co je kochac, jak mozna się ich pozbyc i byc szczesliwym i usatysfakcjonowanym tym, ze sie je pokonalo?:brzy dal:

Ale masz fajne nogi i tyleczek mmmmm
Stary 2011-03-12, 11:16   #237
2011801131227
Konto usunięte

więc gdzie te dziewczyny, co ćwiczyly i im sie wyprostowały...? podobno były tu takie..?

ah Czy to tylko legenda? wątpie, czy te ćwiczące były w wieku wzrostu kości..

czyli wyhcodzi na to, ze ten wątek jest jednym zbiorowiskiem kompleksów i narzekan z ktroymi nie da się nic zrobić, Aha.
Stary 2011-03-12, 12:52   #238
emila_b13
Przyczajenie

Część...mam pytanie. W czerwcu idę na wesele i czy nie będę śmiesznie wyglądać w takiej krótkiej sukience? Chcę ją kupić i założyć pierwszy raz coś krótkiego. A wiem że nogi mam krzywe Oczywiście szpilka do tego....Co lepsze spódniczki do kolan czy przed do szpotawych nóg ??? Pewnie w ogóle ...
Zdjęcie nóg wyżej.....pozdrawiam

Eh bo mam jeszcze taką za kolano długą....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foto1.jpg (33,8 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1460883765.jpg (63,7 KB, 79 załadowań)
emila_b13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-12, 13:29   #239
refleks
Raczkowanie

anitusica ...taak! to zbiorowisko kompleksow ! sa ludzie ,ktorzy bywaja na tym forum od dlugiego czasu i takie jak Ty,ktore pojawiaja sie na krotko. Ja jestem tutaj od dwoch lat i juz sie nie wysilam,gdy jakas osoba wpada na chwile czekajac ,az my jej podsuniemy link pod nos.Same jestesmy na tyle leniwe(podobnie jak Ty) ),ze nie bedziemy przegladac setek stron,aby wyszukac Ci kontakt z osoba ,ktora cwiczyla.byly tutaj dziewczyny cwiczace przez jakis czas i korzystaly z typowych cwiczen na szpotawosc czy koslawosc.Ty za takie podziekowalas.,jeszcze czujac sie rozczarowana,ze nikt nie raczyl sie wstawic na Twoje wezwanie.Nie wszyscy maja czas,by zagladac tutaj kazdego dnia z nadzieja sie beda mogly Ci pomoc zgodnie z Twoimi oczekiwaniami!!!
Stary 2011-03-12, 19:59   #240
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
więc gdzie te dziewczyny, co ćwiczyly i im sie wyprostowały...? podobno były tu takie..?

ah Czy to tylko legenda? wątpie, czy te ćwiczące były w wieku wzrostu kości..

czyli wyhcodzi na to, ze ten wątek jest jednym zbiorowiskiem kompleksów i narzekan z ktroymi nie da się nic zrobić, Aha.
A skąd mam wiedzieć gdzie one są? Były i widocznie się zmyły, choć pierwsze słyszę żeby komuś ćwiczenia pomogły...masz opcję "przeszukaj wątek" to sobie wpisuj różne frazy i może coś znajdziesz. Nie licz, że ktoś będzie tak jak ty, przeszukiwał dla ciebie godzinami strony...
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości