![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dla każdego coś miłego :)
Słoniku, po dokładniejszym przeglądzie swoich potrzeb i Twojego wątku, interesowałyby mnie następujące rzeczy:
- saszetki Kolastyny balsam i peeling, - Oriflame milk&honey masło - TBS Mango - Clinique Moisture Surge maska pod oczy - L'oreal - Solar Sublime - Mgiełka ochronna do włosów (to jest to co na zdjęciu, tak? bo opakowanie jakieś inne..) Wiem że interesowała Cię u mnie miniatura Le Secret, może znajdziesz coś jeszcze? Mam też próbkę Armani Idole i poza wątkiem zestaw próbek Clinique 3 kroki do cery typu 2.
Edytowane przez Spiaca krolewna Czas edycji: 2010-12-19 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Escada - Sunset Heat ok. 12 ml z 30 ml
Jadwiga - Maseczka kaolinowa - nowa 20 ml Miniatury Avene: Wzbogacony krem odżywczy - skóra wrażliwa bardzo sucha 5 ml, kartonik The Body Shop - nowe masełka 50 ml, Mango Znajdziesz cos u mnie za to albo za ktoreś z tych? (Odlewka AA Lilia Bella nadal mozliwa jesli chcesz ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się jeszcze pink sugar, ale to niewspółmierne do niczego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
La Karnita - Maska kolagenowa na twarz 1 szt - Avene - Cold Cream do ciała 10 ml w kartoniku - 2 sztuki to mi sie jeszcze podoba kiedy popatrzylam dokładniej ![]() Co bys chciala za całą pielęgnację (bez escady ![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Okej, teraz wybrałam:
Jadwiga - Maseczka kaolinowa - nowa 20 ml The Body Shop - Żel do mycia twarzy Seaweed z algami - nowy 100 ml Perfecta Spa - Balsam do ciała z masłem kakowym 250 ml, EXP 03/2011, 2 nowe sztuki Za: podkład TBS róż My Secret Purple Garden cień My Secret brązowy baza pod cienie Kobo bronzer Essence dla blondynek Aha, dopatrzyłam się jakiegoś muśnięcia pędzlem na bronzerze, ale nie mógł być użyty więcej niż raz, bo nawet wytłoczony wzór wygląda dosłownie identycznie jak przy zakupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawa jest taka, że maskę jadwigi upatrzyła sobie wcześniej inna wizażanka, a do masełek tbs słonik się dobrał wczoraj wieczorem (w ferworze poprawiana sobie humoru aromaterapią), zakochał się w zapachach i krzyczy, że nie odda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Nic nie szkodzi, uzbroiłam się w cierpliwość, bo zawsze odpisywałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam, za lusha najłatwiej mnie skusić lushem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
najbardziej kusi mi escada, ale to za dużo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Z lakierami to ciężko powiedzieć, bo mam ich tyle, że po prostu albo coś mnie urzeknie, albo nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
niestety za buty nic nie widzę.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
hej. Ale pędzle niechętnie wymienię na masełko
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się podkład loreal, kardigan w trakcie negocjacji ale tunika jest do wziecia
![]()
![]() |
#229 |
BAN stały
|
"coś za minerałki?
![]() " to mi się podoba: Avene - Wzbogacony krem odżywczy - skóra wrażliwa bardzo sucha 5 ml, kartonik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...kt=1797&next =1 - chyba ten, ale na moim kartoniku nie ma info o vit C Avene - Cold Cream do ciała 10 ml w kartoniku - 2 sztuki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...kt=8937&next =1 Biotherm - Aquasource - Super hydratant texture micro-fine - 3 próbki po 1 ml Nutri Hair - MegaFyt biotherapy, suplement diety wzmacniający włosy i paznokcie pozostało 44 z 60 kapsułek dorzucę jeszcze Ci coś, co sobie dobierzesz.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
W Twoim wątku spodobało mi się:
Odżywka do włosów Dove - Intense repair 200 ml Bioderma Sebium - żel do mycia twarzy, zostało ok. 70%, najchętniej na inny żel Ziajka - magiczny płyn do kąpieli dla dzieci koloryzujący wodę Hokus pokus 400 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Czy znalazłabyś u mnie coś w zamian za: Neutrogena - Peeling do stóp 75 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=31457&next =1 Neutrogena - Odświeżający balsam do stóp 100 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=19403&next =1 ? Pozdrowienia ![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ten magiczny płyn z Ziajki jest nowy? I jest może jakaś adnotacja co do wieku? Bo dla braciszka chciałam ![]() Obecnie w moim wątku wolne od negocjacji są: -sample (opórcz 2 podkładów z Meow) -sampel podkładu z Pure Luxe - podkład mineralny Fair Reszta jest w negocjacjach i jutro będę wiedziała więcej mam nadzieję ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się u Ciebie:
Dezodorant Dove - Go fresh 150 ml Clinique Moisture Surge maska pod oczy w płatkach 2 sztuki - kod AA5 1 Lepo - Płyn do kąpieli - Migdał i kokos 250 ml, raz użyty w niewielkiej ilości Płyn Titilla Papilla do kąpieli - jogurt Bielenda Vanity - Krem do depilacji Ziajka - magiczny płyn do kąpieli dla dzieci koloryzujący wodę Hokus pokus 400 ml Znajdziesz coś w zamian? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497106 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogłabym Cię prosić o dokładną datę ważności? ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję że rzeczy które wymieniłam mają aktualną datę ważności i są świeże. A kod z płatków pod oczy się nie zgadza. Mogłabyś go jeszcze raz sprawdzić? Co byś u mnie chciała za to wszystko co sobie wybrałam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
Dwa sample są już wymienione (raczej), ale dorzucę Ci coś do pokładu
![]() To pasuje Ci taka wymiana: ja podkład Fair i coś jeszcze ![]() a Ty żel Biodermy, Ziajka i odżywka Dove? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Konto usunięte
|
Na 100% chciałabym:
* Dezodorant Dove * Płyn Titilla Papilla do kąpieli - jogurt * Bielenda Vanity z aloesem 1 sztuka Interesuje mnie jeszcze The Body Shop - Seaweed - Seria z algami - krem na dzień 50 ml nowy Czy to jest ten sam krem co w linku ? http://allegro.pl/the-body-shop-seaw...397653122.html Czy ma on jakąś folię zabezpieczającą? Był otwierany? Do kiedy jest ważny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się u Ciebie Escada, kremik TBS i szampon Marion
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków Edytowane przez plus que parfaite Czas edycji: 2011-01-11 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.