![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: ** Szybko wymienię ** kosmetyki kolorowe, pielęgnacja - ZAPRASZAM.
No ok, czyli odpadaja te pigmenty z inglota
![]() finalizujmy na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Podoba mi się u Ciebie: pędzel Essence do różu - nowy, oryginalnie zapakowany 2) Avon Plump Pout błyszczyk powiększający usta, 2 sztuki, kolor rose pucker i clearly plump - zużycie widoczne. (ten po środku na zdjęciu - jest jeszcze?) 15) Essence Sun Club bronzer w wersji dla blondynek, zużycie widać na zdjęciu. i ew. różowy lakier inglot. Znajdziesz coś u mnie? ![]() PS. Byłaś u mnie zainteresowana pędzlem CS. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2011-02-27 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
perfumove love
|
14) Bourjois 15 Rose Eclat - zużycie znikome.
pędzel Essence Może coś u mnie za powyższe? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
a czy ten jest wolny? też mi się podoba.
![]() 5) Essence błyszczyk Berry sorbet - nowy. napisz mi proszę jakbyś widziała naszą ew. wymianę.
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
16) Astor Big&Beautiful - czarny, nowy. pędzel essence do różu lakiery inglot: miętowy i fioletowy 17) Paese róż do policzków kolor 30 3) Revlon ColorStay Mineral Mousse 010 Fair - raz testowany. Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2011-02-27 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Mi się u Ciebie podoba np. far Away
8) Bellissimo Secrets peeling do ciała - nowy. 6) Olay Complete promienny blask emulsja rozświetlająco nawilżająca skóra mieszana/tłusta SPF15 zużycie około 5% 10) Garnier kofeinowy roll-on pod oczy z korektorem - testowany. 3) Revlon ColorStay Mineral Mousse 010 Fair - raz testowany. 10) Essence The Twilight Saga Eclipse diamond powder - nowy. 17) Paese róż do policzków kolor 30 (brzoskwiniowo-różowy) - zużycie znikome. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Nie mam.
![]() Mam jedynie fawn int. ale go wymienię jedynie za pędzel edm lub inny podkład mineralny najchętniej lumiere..
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się:
pędzel Essence do różu - nowy, oryginalnie zapakowany 4) Revlon Custom Creations 020 Light - użyty ok. 3 razy. 17) Paese róż do policzków kolor 30 (brzoskwiniowo-różowy) - zużycie znikome. wstępnie za to, ale muszę się jeszcze zastanowić, czy na pewno mi to potrzebne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
cienie inglot do paletki, podkłady jasne z żółtym tonem, rozświetlacze, pięlęgnacja do cery trądzikowej, i tusz wow bell który masz
![]()
![]() |
#224 |
BAN stały
|
cos za pedzel? oddam wiele!
podoba mi sie jeszcze: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1298810586 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1298811765 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie proponowałabym:
JA: *Essence bronzing, kompakt - kolor 01 Bronzing Queen *Golden Rose Blush-on, odcień nr 115 *Golden Rose, Silky Touch Blush-On, nr 205 *Essence Sun Club, pasiaczek, paletka dla blondynek i jasnolicych *L.A. Colours paletka 5 cieni mieniących się - Unforgettable TY: 1) Far Away Dreams EDP - 50ml raz psiknięty. 8) Bellissimo Secrets peeling do ciała - nowy. 10) Garnier kofeinowy roll-on pod oczy z korektorem - testowany. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Hmm, a masz jeszcze jakieś podkłady poza tymi tutaj
![]()
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
to za ta szara bluzeczke moze:2) Avon Sun+ MAgic Tan nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji - nowy. i tusz pogrubiajacy do rzes?A sweterek ma rekawy 3/4 i jest taki przed biodra krótszy,mniej wiecej jak bolerko..Ja go lubie ale wole motyw kwiatow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Hmm, właśnie kliknęłam na allegro BIODetox Bourjois, więc tylko to co w wish + jakiegoś aptecznego nawilżacza
![]()
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
nie wiem czy trafię z wartością, jak coś to krzycz
![]() podobają mi sie Maybelline The Falsies volum'express podkład revlon colorstay ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- z ciuchowego podoba mi się szara narzutka (?) ale to chyba odpada ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- hemmm..... gorset za tusz falsies i róż bourjois?
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2011-03-01 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
BAN stały
|
coś za róż pease?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
BAN stały
|
Interesują mnie:
Inside probiotyczny żel do mycia twarzy - nowy. Revlon ColorStay Mineral Mousse 010 Fair - raz testowany. pędzel Essence do różu - nowy, oryginalnie zapakowany Czy znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
1) Avon Planet Spa Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu - nowy.
mnie to zainteresowalo tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
BAN stały
|
Hmm, to powiedzmy tak:
moj podkład astor za Twoj revlon za żel inside szminka nyx, pusta paletka inglot i lakier sleek i za pędzel essence paletka inglot z dwoma wkładami Mogłoby tak być? ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Taki układ nie do konca mi odpowiada... Ewentualnie zrezygnuje z podkladu i zaproponuję: szminkę nyx, lakier sleek, paletke pustą inglot i paletkę + 2 wkłady inglot za pędzel essence i żel inside. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- W porządku ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Witam.Przepraszam przeoczyłam odpowiedz.
Jestem chetna do zamiany na twoja bluzke w kwiatki i ten tusz..Lumene Natural Code tusz do rzęs pogrubiający kolor blackest black, użyty 2 razy, otwarty ok. miesiąc temu, świeży.. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507667 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
up.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Cos za:
pędzel Essence do różu - nowy, oryginalnie zapakowany 9) My Secret star dust granatowy z drobinkami. 10) My Secret Gold paletka 5 wypiekanych cieni, zużycie widoczne. 14) Maybelline The Falsies volum'express - czarny, uzywany ok. tydzień, świeży. 17) Paese róż do policzków kolor 30 (brzoskwiniowo-różowy) - zużycie znikome. Lakiery: 1,5,8,19
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Coś za Bourjois 15 Rose Eclat - zużycie znikome.?
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Niestety, brzoskwinki u mnie brak ![]()
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
hmm..znalazłam jeszcze 8) Bellissimo Secrets peeling do ciała - nowy. Tylko, że sukienka jest wystawiona na Allegro i może zniknąć....:/
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1298811765
i baza pod makijaz ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- ew. zamiast bazy paletke cieni (bo ogolnie na cieniach mi zalezy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.