![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
** Szybko wymienię ** kosmetyki kolorowe, pielęgnacja - ZAPRASZAM.
NIEAKTUALNY.
Mam nadzieję na szybkie i udane wymiany, nie wymieniam się na siłę, ale bardzo łatwo mnie czymś skusić ![]() ![]() Mniej przekupek - wysyłasz pierwsza ![]() W razie niejasności chętnie odpowiem na wszelkie pytania, zrobię dodatkowe zdjęcia itd. itp. ![]() Życzę Wam (i sobie) udanych wymian. ![]() DOKŁADKA - na niebiesko ZAPACHY 1) Far Away Dreams EDP - 50ml raz psiknięty. 2) City Jungle EDT Oriflame - 20/30ml 3) Outspoken by Fergie - perfumowany spray do ciała 75ml nowy. lady_chwila pędzel Essence do różu - nowy, oryginalnie zapakowany malowana81 Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-03-23 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** Szybko wymienię ** kosmetyki kolorowe, pielęgnacja - ZAPRASZAM.
PIELĘGNACJA
1) Avon Planet Spa Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu - nowy. 2) Avon Sun+ MAgic Tan nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji - nowy. 3) Avon Solutions Body Liquid Bra liftingujący żel do biustu - nowy. neska80 4) Oriflame Nature kojący krem do ciała aloes i marakuja - nowy. 5) Oriflame Foot Care nawilżający krem do stóp z awokado - 120/150ml 6) Oriflame Volare krem do ciała - 150/250ml 7) Outspoken by Fergie balsam do ciała - nowy. 8) Bellissimo Secrets peeling do ciała - nowy. 1) Avon Solutions Total Radiance krem na dzień - nowy. 2) Avon Solutions plus Total Radiance krem na dzień z granulkami koloryzującymi - nowy. 3) Oriflame Tomato Clay Mask maseczka z glinka i pomidorem oczyszczająca - raz użyta. 4) Avon mgiełka do ciała Granat i mango - raz psiknięta. 5) Avon mgiełka Karmelizowane jabłko i orzech włoski - raz psiknięta. 6) Olay Complete promienny blask emulsja rozświetlająco nawilżająca skóra mieszana/tłusta SPF15 zużycie około 5% lady_chwila 7) Avon balsam dyscyplinujący włosy - nowy. 8) Inside probiotyczny żel do mycia twarzy - nowy. 9) Avon Care 3w1 żel-mleczko do mycia twarzy - nowy 10) Garnier kofeinowy roll-on pod oczy z korektorem - testowany. Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-03-06 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
MAKIJAŻ
Twarz: 1) Revlon Age Defying 01 fresh ivory - nowy. malowana81 2) Maxfactor Xperience 40 light ivory - raz testowany. ulicznica 3) Revlon ColorStay Mineral Mousse 010 Fair - raz testowany. 4) Revlon Custom Creations 020 Light - zużycie ok. 10% madzior22 5) Pierre Rene Smooth and Soft Compact Powder nr 13 Bronzing Face - zużycie widoczne. 6) Avon Seeing Stripes Blush - multi-róż do policzków - zużycie widoczne. ulicznica 7) L'Oreal Mattifying Minerals 01 translucent - tester, połowa opakowania. 8) Kobo Professional wygładzająca baza pod makijaż - raz wypróbowana. 10) Essence The Twilight Saga Eclipse diamond powder - nowy. 11) Essence Summer of Love bronzer w musie - zużycie widoczne. malowana81 12) The Color Workshop róż do policzków. 13) Avon Color Trend korektor kolor medium - raz maźnięty. 14) Bourjois 15 Rose Eclat - zużycie znikome. malowana81 15) Essence Sun Club bronzer w wersji dla blondynek, zużycie widać na zdjęciu. 16) Bourjois Complexion enhancer - żel poprawiający koloryt skóry, rozświetlający, może służyć jako baza pod makijaż - raz przetestowany. 17) Paese róż do policzków kolor 30 (brzoskwiniowo-różowy) - zużycie znikome. malowana81 Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-03-13 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Usta:
1) Avon 24k różowa szminka Ultra Colour Rich kolor Rose Gold - raz maźnięta. 2) Avon Plump Pout błyszczyk powiększający usta, 2 sztuki, kolor rose pucker i clearly plump - zużycie widoczne. 3) Bourjois Docteur Glamour 18 Blouse Blanche i 17 Rose Requinque - testowane kilka razy. 4) Essence pomadka w kredce, kolor Candy Queen i Kiss Me - zużycie widoczne. 5) Essence błyszczyk Berry sorbet - nowy. 6) Oriflame very me lip gloss kolor baby pink - testowany raz. 7) Oriflame power shine Raspberry Sorbet - zużycie to ledwie kilka maźnięć. ulicznica 8) Artdeco baza liftingująca do ust, użyta 2-3 razy. Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-02-27 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oczy:
1) Lumene Natural Code tusz do rzęs pogrubiający kolor blackest black, użyty 2 razy, otwarty ok. miesiąc temu, świeży. 2) Essence black mania eyeliner we flamastrze super czarny, użyty kilka razy. 3) Astor eyeliner we flamastrze czarny, użyty kilka razy. 4) Avon superShock vivid cień w płynie sparkling amethyst - nowy. misianka 5) Miss Sporty mini-me eyeliner kolor granite - użyta kilka razy. 6) Avon wysuwana konturówka do oczu kolor starry night blue (granatowa) - testowana. 7) Inglot sypkie pigmenty, mogę zrobić odsypki lub oddać całe słoiczki. (fioletowego nie ma) 8) Inglot pojedynczy cień do paletki pro zielony ze złotymi drobinkami. malowana81 9) My Secret star dust granatowy z drobinkami. 10) My Secret Gold paletka 5 wypiekanych cieni, zużycie widoczne. 11) Joko Virtual baza pod cienie. misianka 12) Essence Denim Wanted eyeliner w żelu czarny. CzerwonaKokarda 13) Bell WOW! Crazy Volume Mascara - czarny, nowy. 14) Maybelline The Falsies volum'express - czarny, uzywany ok. tydzień, świeży. 15) Eveline Volume Celebrity - kolor deep black, uzywany ok. tydzień, świeży. 16) Astor Big&Beautiful - czarny, nowy. Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-03-10 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Lakiery do paznokci:
wszystko widoczne na zdjęciach ![]() nie ma zielonego i żółtego Avon nie ma bell różowego i essence Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-02-27 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za
1) Avon Planet Spa Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu - nowy. 3) Avon Solutions Body Liquid Bra liftingujący żel do biustu - nowy. 4) Oriflame Nature kojący krem do ciała aloes i marakuja - nowy. 5) Oriflame Foot Care nawilżający krem do stóp z awokado - 120/150ml 6) Oriflame Volare krem do ciała - 150/250ml. 8) Bellissimo Secrets peeling do ciała - nowy. Twarz: 1) Avon Solutions Total Radiance krem na dzień - nowy. 2) Avon Solutions plus Total Radiance krem na dzień z granulkami koloryzującymi - nowy.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
1) Revlon Age Defying 01 fresh ivory - nowy. 3) Revlon ColorStay Mineral Mousse 010 Fair - raz testowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
a może coś u mnie wypatrzysz?
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za
2) Maxfactor Xperience 40 light ivory - raz testowany. ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
3) Iwostin Sensitia krem
5) Lirene delikatnie złuszczający 4) Revlon Custom Creations 020 Light cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
# Avon Solutions Body Liquid Bra liftingujący żel do biustu - nowy. # Essence Return to Paradise puder rozświetlający - jedynie testowany. Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
6) Avon Seeing Stripes Blush - multi-róż do policzków - zużycie widoczne. 9) Essence Return to Paradise puder rozświetlający - jedynie testowany. 12) The Color Workshop róż do policzków. ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
9) Essence Return to Paradise puder rozświetlający - jedynie testowany.
4) Revlon Custom Creations 020 Light - użyty ok. 3 razy. coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
lakier avon srodkowy,inglot 2gi od lewej,i z ostatniego zdjecia turkus,baza joko,eyeliner essence,revlon custom creations,puder essence paradise,
1) Avon Planet Spa Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu - nowy. 3) Avon Solutions Body Liquid Bra liftingujący żel do biustu - nowy. cos u mnie?
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-01-31 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1) Far Away Dreams EDP - 50ml raz psiknięty. 3) Outspoken by Fergie - perfumowany spray do ciała 75ml nowy. 4) Oriflame Nature kojący krem do ciała aloes i marakuja - nowy. Maxfactor Xperience 40 light ivory - raz testowany. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1296486942 różowy cos u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1) Avon Planet Spa Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu - nowy 7) Outspoken by Fergie balsam do ciała - nowy. 8) Bellissimo Secrets peeling do ciała - nowy. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1296482338 ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- oddalabys to co chce za miss o?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ooo, super, bo podoba mi się jeszcze róż w paski Avonu - jeśli mogłabym go dobrać do podkładu w zamian za rozświetlacz bb, byłoby cudownie
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za return to paradise z essence, 2 lakiety inglota, jeden pigment inglota i lakier granatowy z avonu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ale musialabym dobrac wiecej kosmetykow i perfum far away dreams.
Napisz czy bys sie zgodzila, bo to 100ml i malutki ubytek.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za lakiery golden rose i jeden essence?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Praktycznie zerowe, raz maźnęłam, żeby zobaczyć kolor na twarzy.
![]() A mogłabym Ci jeszcze ukraść tę malinową pomadkę z Oriflame, czy to już za dużo? ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a to co wybralam + perfum far away? Moja kosztuje okolo 100 wiec chyba oplacaloby sie nam razem
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś za pierwszy lakier Golden rose, pierwszy i trzeci avon, essence niebieski? I moze jeszcze bazę joko.
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
fotki są w wątku muci18
o tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=502772&page=2 post 36 i jeszcze podoba mi się eyeliner w żelu z essence |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana coś u mnie za:
Avon Seeing Stripes Blush - multi-róż do policzków - zużycie widoczne. 9) Essence Return to Paradise puder rozświetlający - jedynie testowany. 10) Essence The Twilight Saga Eclipse diamond powder - nowy.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2) Maxfactor Xperience 40 light ivory - raz testowany. 3) Revlon ColorStay Mineral Mousse 010 Fair - raz testowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.