|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SZYBKO wymienie ;) Głównie na WISH!!!
Znajdziesz coś za:
adidas tropical passion 80% i foremkę do jajek? Poza wątkiem mam tylko z Twojej wish Avon, Foot Works, Green Tea & Mint Exfoliating Scrub (Gruboziarnisty peeling do stóp z zieloną herbatą i miętą) |
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sei tylko https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1305632277 ??
zajrzyj do mojej wish na pierwszej stronie moze masz cos spoza watku? |
|
|
|
|
#216 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1305625758 jaka dł wkładki?
|
|
#217 |
|
A.
|
to podziekuje
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
a man pro sport + kredka + szorty z wysokim stanem + simple becouse?
bo torbe, chcialabym na inna ale taka podrazna tez
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
cos za h&m sport ?
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
doszly doszly, bluzeczka doszla ?
![]() butkow nie oddam za spodnie
|
|
|
|
|
#222 |
|
BAN stały
|
a masz foto? bo nie wiem czy szukac poza watkiem czegos
hmm a pamietam ze cos Ci sie kiedys podobalo w moim watku chyba sukienka, albo myle osoby
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
tak, aktualne
zapraszam i wybierz cos ![]() ps. przekupka wystawiona
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
pokaz
a moze masz jakas sukienke z odkrytymi plecami ? :P
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
mnie w sumie na dresach najbardziej
moge ci oddac simple becouse + menpro/ kredke za te spodnie zle na tym nie wyjdziesz bo kosmetyki sa nowe, a samo simple.. kosztuje 79 zl ![]() ale mysl sobie daj znac jak cos
|
|
|
#229 |
|
BAN stały
|
dzieki
a masz moze fotki stroju>? bo pisalas ze za biale nic nie widzisz ale moze za strój cos wypatrzysz ? albo chociaz za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1305632277
|
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje śliczności czyli BUTY KOSMETYKI CIUSZKI DODATKI ZABAWKI wszystkowątek od X
1. Zmierzch Ksiezyc w nowiu i przed switem ;D
cos u mnie? |
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje śliczności czyli BUTY KOSMETYKI CIUSZKI DODATKI ZABAWKI wszystkowątek od X
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
SZYBKO wymienie ;) Głównie na WISH!!!!!!
Nowy wątek ponieważ w tamtym jest straszny chaos i bałagan ! Prosze nie łączyć wątków! ponieważ cieszko mi sie tak odnaleść! GŁÓWNIE NA WISH!!!! CHYBA ZE COS BARDZO MI SIĘ SPODOBA !!! Moja wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post26369001 PROSZE CZYTAĆ WISH I PISAĆ CO MOŻECIE WYMIENIĆ ! Jesli masz mniej przekupek wysyłasz pierwsza!! jesli tyle co ja mozemy wyslać razem jesli masz wiecej dostosuje sie Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-05-18 o 10:26 |
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: SZYBKO wymienie ;) Głównie na WISH!!!!!!
MP3 sweex nowa tylko wyjeta z opakowania mam z wymianki
ale jednak nie bede uzywac![]() Zmierzch Ksiezyc w nowiu i przed switem ;D Nowa foremka do jajek Nozyczki do cieniowania wlosow zostala ok. polowa Astor kostki z pozycjami ;D prezent na 18nastke;D dwie szmineczki jak na fotce ARTRISTRY Kosmetyki: Błyszczyk H&M ok. 60% Pedzelek Błyszczyk wetnwild Diamond essence magic mascara adidas tropical passion 80% dwie szmineczki jak na fotce ARTRISTRY Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-05-23 o 07:26 |
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Nowe 2 z papierowymi metkami od jednej sie odczepila...
na s/m Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-05-18 o 10:24 |
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
staniczek 36/80
H&M Sport rozmiar S Girl ViVi rozmiar S boskie essentials@NEXT rozmiar 8 na S/M MNG z metki L ale bedzie na S/M iNFiNiTY sports rozmiar S dziergana sliczna na s/m blise seven HelloKitty z metki 40 bedzie na S?M Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-05-18 o 10:21 |
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Na s/m
czaszka na szyje ;P TOPSHOP za pupe sliczna na S/M komplecik bokserka na s/m ma malenką dzurke ... na fotce jej nie widac nawet przy zblizeniu... MAM TEZ KARTE MICRO SD 1GB Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-05-18 o 10:30 |
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
buciki rozmiar 36
japonkirozmiar 38 Kapcie NEXT rozmiar 37 klapeczki rozmiar 37 sandałki rozmiar 38 rozowe na szpilce rozmiar 40 Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-05-23 o 07:27 |
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
kabaretek nie ma Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-05-23 o 07:27 |
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Producent: Sony
Zoom optyczny: 3x, ogniskowa 36-108 mm (ekwiwalent dla małego obrazka) Efektywna liczba pikseli: 10.1 miliona Max. rozdzielczość: 3648 x 2736 pikseli Wyświetlacz LCD: 2.4 cala, LCD TFT, 112 300 pikseli, pole widzenia 100% Jasność optyki: f/2.9- f/5.4 Nastawy ekspozycji: auto, programy tematyczne: Zmierzch, Portret o zmierzchu, Miękkie ujęcie, Krajobraz, Plaża, Śnieg, Pod światło, Portret pod światło, Portret Autofocus: TAK, centralny, wielopunktowy Ostrość ręczna: NIE Format zapisu danych: JPEG, AVI (Motion JPEG) Film: TAK, maksymalna rozdzielczość 320x240 pikseli z prędkością 30 kl/sek. do zapełnienia karty pamięci; z dźwiękiem Dźwięk: TAK, do filmu Zdjęcia seryjne: TAK Pamięć: Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo High Speed, Memory Stick PRO-HG Duo, pamięć wbudowana 12 MB Czułość: auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200 ISO Lampa błyskowa wbudowana: TAK, tryb pracy: automatyczny, wymuszony, synchronizacja z długim czasem ekspozycji, lampa wyłączona; zasięg do 3 m Złącza: USB 2.0 (Hi-speed), wielozłącze Stabilizacja obrazu: TAK, elektroniczna stabilizacja obrazu Steady Shot Polskie menu: TAK Makro: TAK, od 5 cm Zasilanie: baterie lub akumulatorki AA (paluszki) - 2 sztuki, wydajność: 120 zdjęć, 60 min (pomiar według normy Camera & Imaging Products Association przy włączonym ekranie LCD) Wymiary: 89.5 x 61 x 26.1 mm Waga: 118 g (bez akumulatora i karty pamięci) Edytowane przez inucha888 Czas edycji: 2011-05-23 o 07:27 |
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
9
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

04.10.2014