|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Uciekam moje Żabki
![]() Oglądam powtórkę X Factora, a potem może uda nam się jeszcze obejrzeć choć jeden odcinek Pamiętników Wampirów - strasznie się wkręciłam ![]() BUZIALKI MOJE LALKI!!!!!! ![]() ![]() Słodkich snów!
#212 |
Zakorzenienie
|
Ja się tylko szybko odmeldowuję. Jestem, dukam, nadal mało i wolno spada, ale spada (nie mam wagi, ale po spodniach widać i mąż stwierdził, że pupa mi schudła
![]() Pozdrawiam Was i postaram się nadrobić na dniach. |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja muszę moje odkopać i jeździć, miałam to zrobić w święta ale czasu nie było a potem zapomniałam je sobie tutaj przywieźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze się miałam pochwalić - znalazłam niedaleko ode mnie dość tani fitness (10 zł / 1 zajęcia, 30 zł / 4 zajęcia, 50 zł / 8 wejść) - autem z 5 min ode mnie, autobusem 4 przystanki. We wtorek idę pierwszy raz, jak mi spasuje to zostanę na dłużej, jak nie - będę dalej szukać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||
Zadomowienie
|
dobry wieczór chudziunki!!
byliśmy u koleżanki, jej córka mówi "Boże, jaka laska" ![]() TŻ się kąpie, ja też zaraz idę, bo przed 4 muszę go zawieźć na pkp, masakra nie wiem jak wstane ![]() ![]() później trochę snu, chcę wstać koło 8 żeby zdążyć przed pracą do dentysty. a na 10-18 praca.. a wieczorem już się umówiłam z koleżanką, że wpadnie. Więc ciężki dzień mnie czeka. ale może nie będę tak tęskniła, bo my rzadko się rozstajemy a to tydzień, a później jeszcze jeden ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
Dominic
kochana na którym odcinku jesteś ja dziś zaliczyłam ostatni z 2 sezonu ogólnie dostępny ![]() film podoba mi się bardzo, ale z każdym odcinkiem jest coraz bardziej zagmatwany ![]() ![]() a Stefan ? ![]() ![]() ![]()
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na ekino dziś nie chciał załadować się żaden odcinek z 2 sezonu wrrrr ![]() Chyba ludzie oglądali dziś masowo hehe. Na początku serial wydawał mi się strasznie tani, przewidywalny, ale teraz faktycznie zaskakuje mnie ![]() Oj, Damon....... ![]() ![]() Uciekam, śpijcie słodko! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
a wiecie co jest najlepsze
![]() na święta zrobiłam ciasto niedukanowe ![]() ![]() i oczywiście znów musimy tam jechać w sobotę jak będziemy jechać do szkoły. a zawsze myślałam, że ona jest raczej na nie jak cokolwiek zrobię, a ona była zachwycona.. i dzwoni do TŻ-ta i mu przypomina o tym cieście hahaha
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() spróbuj na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ja też uciekam, śpijcie i chudnijcie ![]() ![]()
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#222 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz upatrzyłam sobie takie : http://allegro.pl/rolki-lyzworolki-s...590679733.html ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a te porządnie wyglądają a nie drogie. fajna opcja z dopasowywaniem rozmiaru - muszę pomyśleć czy takich nie sprawić kuzynce na I komunię, w końcu noga rosnąć jej jeszcze będzie to takie regulowane będą dobrym rozwiązaniem... ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I muszę się pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak tam Metalku się czujesz z aparatem na dole? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mroziq Czas edycji: 2011-05-08 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie dziś znów wzrost, ale teraz PW i owulacja się zbliża. Przepraszam, że nie odnoszę się do innych wypowiedzi, ale ledwo nadrobiłam, co napisałyście i nie dam rady pisać więcej. Idę spać. Dobranoc. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=metal_fish;26794613]
właśnie redbull był pierwszym bez cukru jaki spotkałam... ale tych wszystkich burnów itd. faktycznie nie ma light, albo standarowo - są , tylko nie w PL. tak samo sprite... wiem że jest light, ale nie u nas ![]() W Piotrze i Pawle jest Sprite light ( i Fanta ) - jeśli dobrze pamiętam kosztują 7,49 za 1 l |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=kociak902;26800751]
Cytat:
![]() cole light (takie niefirmowe) również są w lidlu,albo biedronce. Ale Fanty i Sprite nie widziałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wiadomo teraz trochę mi haczy i drapie wargę od wewnątrz i czasem się przygryzam. ale na szczęście ból jest niewielki, mniejszy np. niż po ostatniej zmianie górnego łuku... a z tym szczerzeniem to miałam podobnie jak zauważyłam w pewnym momencie że góra mi się znacznie naprostowała ![]() ![]() chciałam uaktualnić avatar, z uwzględnieniem aparatu na dole na moich ząbkach ale przy standardowym uśmiechu go nie widać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki za adres tego serwisu, już jest w ulubionych, na pewno skorzystam! teraz widzę że to repetytorium droższe ale może niedługo promocje zrobią bo już po maturach ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A zdjęcia sobie porobię,ale buciki jeszcze muszę dobrać i kupić ![]() ![]() Ogólnie chcę zmienić styl po diecie,bo zawsze ubierałam się na chłopaka,albo sportowo. Jaskrawe,kolorowe ubrania ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() no to czekamy z niecierpliwością na zdjęcia! uważam że zmiana stylu to dobra myśl! podkreślisz jeszcze bardziej efekt diety. i będzie to wielka odmiana, ni tylko sylwetki ale całej ciebie! warto - poczujesz się pięknie i kobieco! idę się pluskać, coś jeszcze przeczytam na jutro i spać.... dobranoc! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Szara Eminencja
|
Cytat:
U mnie nie ma coli light w lidlu! I to już dłuższy czas! Skandal !! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |||
Raczkowanie
|
A ja jeszcze wyślę coś Metalce przed snem, bo mi się przypomniało:
Cytat:
Po użyciu specyfiku na wągry Avonu nie przemywam twarzy wodą z kranu. Twarz wydaje się nieźle oczyszczona, ale jak zmyję zwykłą wodą, to nos zaczyna się świecić jak psu ... psia bombka ![]() ![]() Przypomniałam sobie coś. Kilka lat temu stosowałam na wągry odwar (proporcje - 2 łyżeczki lub trochę więcej na 1 szklankę wody) z ziela dymnicy lekarskiej, zwanej też pospolitą (Fumaria officinalis L.) Wyjaśnienie: Cytat:
![]() Dymnicę stosowałam też przy podrażnieniach oczu. Ale jednak to mnie zabiło: Cytat:
![]() No dobra, dymnica zawiera kumarynę, ale bez przesadyzmu. Właśnie dlatego nie można dymnicy przedawkować! Ale nie przy użytku zewnętrznym, tylko wewnętrznym (herbatki - te co 2 tygodnie trzeba odstawić na 4-5 dni). Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-05-08 o 22:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
A jednak nie mogę spać...
![]() Powiem wam jeszcze tylko,że właśnie rozmawiałam ze znajomym i nasza wspólna koleżanka ,której nie widziałam n lat odchudza się,ale bardzo niezdrowo :/ Podobno jedząc ok 600-700 kcal dziennie (oprócz piątków-wtedy je wszystko,ale w małych ilościach) schudła pomad 20 kg !! Teraz waży ok 50 kg i dalej nie chce przestać się odchudzać...Popsuł jej się wzrok...jest blada,wypadają jej włosy... Nie chce wiedzieć,co dzieje się w jej organizmie po takiej drastycznej diecie...Ale widać,że dziewczyna ma silną wolę.. kurcze szkoda mi jej...Bo albo jej to wróci,albo wyląduje w szpitalu z anoreksją... Mam nadzieję,że w końcu jakoś przemówią jej do rozumu... I jak już tak się rozpisałam to się wygadam trochę haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
dzień dobry/dobry wieczór!!
nienawidzę tej pieprzonej ciszy.. odwiozłam TŻ-ta wypiję herbatę i idę jeszcze spać.. pewnie jak się położę to się rozpłaczę, taka ciapa ze mnie, no trudno. ---------- Dopisano o 04:40 ---------- Poprzedni post napisano o 04:38 ---------- Cytat:
wiem wiem, czasami tęsknota się przydaje , chociażby po to, żeby się dowiedzieć jak się bardzo kogoś kocha, Tż wczoraj powiedział, że on nie chce jechać bo chce być ze mną i być jak zawsze na każde moje zawołanie ![]() dzień to jakoś zawsze zleci, ale noce są najgorsze..
![]() |
#238 | |
BAN stały
|
ahoj
![]() dziewuszki ![]() zaraz zbieram sie do pracy ![]() ![]() miłego dzionka wam życze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
melduje sie w kolejnej czesci
![]() witam was serdecznie ![]() ![]() ładna pogoda sie dzis zapowiada ![]() wlasnei zjadlam serek granulowany i naciachalam do niego szczypiorku ![]() ![]() ![]() o wadze nei wspomne..bo baty sie naleza... ![]() ![]()
#240 |
Rozeznanie
|
ależ mnie boli tyłek
![]() ![]() wybrałam się w miasto po tabsy jakieś przeciwbólowe... apteki koło mnie są 4 wszystkie od 7 ![]() to kupiłam w żabce apap... mam nadzieję, że przejdzie trochę ![]() ![]() ![]() poza tym dzień doberek ![]() laseczki dr kazał mi jogurty jeść do antybiotyku, a nam przecież nie wolno ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.