![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Młode dziewczyny do wspólnego odchudzania pilnie poszukiwane :)
monix07 ja nie lubie płatkow, wiec nie pomoge, tzn czasem jak nie wiem co jesc, to jem jakies platki fit, niby dietetyczne
![]() Weu mozesz sprobowac diety ![]() ![]() Takiego hula-hopa tez bym sobie sprawila, ale w nike widzialam za 300, a na all nawet jakies zwykle za 100, a teraz bida piszczy w moim portfelu ![]() a to ze pomaga, to mysle ze napewno, ale na poczatku siniaki bedziesz miala ![]() Mi wczoraj jedna osoba powiedziala ze schudlam, juz cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Witam Panie
![]() Ja wczoraj pogrzeszyłam, oj pogrzeszyłam... Wczoraj urodziny przyjaciółki, same kobitki były w dodatku wszystkie bokserki na diecie.. stwierdziłyśmy że do turnieju teraz itak będą codzienne treningi więc trzeba zgrzeszyć. Ale nie żałuje, gorzej jest dzisiaj bo mama ciasto upiekła a ja go nie mogę zjeść ![]() A wam jak idzie.. Wgl się załamalam, cały tydzień ćwiczyłam ostro na brzuch i wgl a nic mi z cyferek na wadze nie zeszło ![]()
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Viola to dlatego, ze pojawily sie miesnie, ktore sa ciezsze od tluszczu, dlatego nie widac efektow na wadze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
o to te 3 minutowe odchudzanie
W ćwiczeniu metodą NTO (Natężenie treningu odstępowe) nawet pojedyncze sekundy robią różnicę w efektach, jakie osiągniesz, ponieważ czas treningu jest bardzo krótki. Np. osoba, która ustali odstęp natężenia na 40 s. maksymalne tempo – 20 s. wolne tempo, będzie miała zupełnie inne wyniki niż osoba, która ustali odstęp natężenia na 35 s. maksymalne tempo – 25 s. wolne tempo. Co więcej dłuższe maksymalne tempo nie zawsze polepsza wyniki. Idealny odstęp natężenia (ION) to 30 s. wolne, 30 s. maksymalne tempo. Schemat ćwiczenia to ćwiczenie 3 min. Raz wolne, raz szybkie tempo po 30 s. W 3 min. Odchudzaniu nie chodzi o to jakie ćwiczenie wykonujesz i jakie mięśnie pracują, ale o natężenie. Musisz być pewna, że gdy robisz 30 s. maks. ćwiczenia to musisz dać z siebie maksimum i włożyć wszystkie siły w maksymalne tempo. Im większa będzie różnica w natężeniu tym lepszy efekt osiągniesz. Kilka sprawdzonych ćwiczeń, które działają najlepiej w 3-min. Odchudzaniu: 1. bieganie (zwykłe lub na bieżni) 2. jazda na rowerze 3. suche wiosła, 4. pływanie. Można robić przysiady, brzuszki, pompki, ale efekty będą gorsze. Każdy trening trzeba zacząć od krótkiej rozgrzewki tych partii mięśni, które będą najbardziej obciążone. Powtarzaj trening przez min. 7 dni, wtedy metabolizm będzie się przestawiał. Autorka nie zaleca zwiększenia porcji jedzenia, bo efekt będzie żaden. Do 3-go dnia nie będzie efektów, dopiero od 4 dnia zacznie się chudnąć.
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
Hmm już mi się podobają te 3-minutowe ćwiczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
warto sprobowac!
![]()
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
ejjj mi tak samo się to podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Hej dzisiaj ważenie!
Ja 56,1 kg, miałam nadzieję na więcej, ale cóż, może w przyszłym tygodniu ![]()
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
Ja dziś 49,5, a zwykle jest 50. Zawsze to jakiś postęp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Ulka1525 gratuluję
![]() JA to się aż boję stawać na wagę ;/
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
Mam 164 cm. Teoretycznie mam BMI w normie, ale uważam, że powinnam trochę zrzucić, nie podobam się sobie do końca.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
tak! zaczyna sie 30sec wolna poczym 30 sec max szybko
![]() ![]()
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Właśnie dziś tak sobie na zmianę biegałam 3 minuty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
i jak po pierwszym razie? :P
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
W sumie fajne uczucie, bo tak Ci się rozchodzi ciepło po wszystkich mięśniach ciała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wow, malutko wazysz, do jakiej wagi chcialabys dojsc? Moim zdaniem z taka waga nie powinnac byc na diecie, tylko cwiczyc te czesci ciala, ktore Ci sie nie podobaja ![]() Chociaz przy takim wzroscie i takiej wadze nie sadze zebys zle wygladala ![]() ![]() Wczoraj komunia... Od razu mowie, ze jadlam jak swinia ![]() ![]() głownie czego zaluje to chyba ze 3 kawalki ciasta zjadlam... ale tudno, bylo minelo, czas walczyc dalej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Ulka1525: z tego, co napisałaś to jesteś tylko o 3cm niższa ode mnie, a ważysz 9kg mniej ode mnie.. Musisz serio rewelacyjnie wyglądać
![]() ![]() Najlepszą metodą na niejedzenie i ćwiczenia są problemy z chłopakiem. Ja mam je od tygodnia i najchętniej to bym tylko ćwiczyła, żeby o tym nie myśleć, jeść mi się nie chce.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Ulka1525 zazdroszcze ci ogromnie! Ja jestem tylko 5 cm wyższa od ciebie a ważę 56 kg. Stosujesz jakąś diete czy zawsze miałaś taką dobrą wagę?
![]() |
#229 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a skakanka też może być ?? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- gratuluje ![]() 49,5 kg to bardzo mało bynajmniej dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- U mnie jest odwrotnie , jak mam jakies problemy z chłopakiem to mam ochotę na czekoladę ..
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2011-05-30 o 12:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Ja wole meczyc sie i walczyc z jedzeniem, niz nie jesc przez problemy z tz
![]() jeeeny jak ja nienawidze sie klocic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Niee, nie wyglądam rewelacyjnie. Odchudzam się już jakiś czas i zeszłam z 54 do 49,5, ale nadal chcę jeszcze popróbować te 2/3 kg w dół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było i ciężko teraz nadrobić, żeby odpisać każdej z osobna, ale wszystko przeczytałam
![]() Masakra dziewczyny, wciąż męczę się z zaparciami i wzdęciami. Nic mi nie pomaga. Może znacie jakiś preparat apteczny na to? A i jeszcze czytałam ciekawy artykuł o dietach w czasopiśmie "Charaktery" (taki magazyn psychologiczny). Chciałam Wam wrzucić linka do niego, ale widzę, że przestali publikować w sieci główny temat numeru. Generalnie to artykuł o tym, że dieta powoduje tycie... ale i tak polecam przeczytać. Nie wiem czy to legalne, ale jak coś, to mogę zeskanować i wysłać na mejla. Pozdrawiam dziewuszki - udanego dietowania w tym tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
LaOna skoro waga mówi, że jesteś 2 kilo lżejsza, to znaczy, że jesteś, co prowadzi do tego, że wyglądasz lepiej i tak się czujesz ;*
Dziewczęta, jak tam idzie trudna sztuka wytrwania w postanowieniu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
ja staram sie ograniczyc jedzenie bo za duzo jadlam ostatnio i niestety to co udalo mi sie zgubic dzieki 3 min cwiczeniach wrocilo. ale od nowa walcze z tym i mam nadzieje ze poraadze sobie!
![]() ![]()
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
ja dziś pobiłam swój rekord, przez cały dzień zrobiłam 35o brzusszków ;D i jeździłam na rowerze. jestem z siebie dumna
![]() ![]() Ulka1525: ja miałam problem ze słodyczami, chipsami i jedzeniem kolacji bardzo późno. i.. udaje się, słodyczy nie jem już tydzień a chipsów dwa tygodnie. wszystko się zmieniło, a myślałam, że będzie gorzej. przyjaciółki mi pomagają, bo nie namawiają mnie na chipsy, pizze itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
Nieźle ;* Muszę też poinformować swoich znajomych, co by mi tego świństwa pod nos nie podtykali, bo jak zobaczę, to już po mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Ja wlasnie wrocilam do domu, bylam z kolezanka na kijkach, prawie 2 godziny szybkiego marszu i.. zmeczylam sie, bylismy w lesie i tam pelno gor i dolin i sie nachodzilam.. tylko ze w lesie to ciezko bo jestem cala pogryziona przez komary, nawet na czole mam babla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() OStatnio rzadko bywałam tu na forum, bo mimo wakacji miałam trochę spraw na głowie. Jeszcze jutro taki zabiegany dzień i wszystko wróci do normy. Proszę Was, dajcie mi jakiegoś kopa żebym się zmbilizowała!!!! Niby dietę trzymam, ale już nie tak ściśle jak wcześniej. Czasem zjem jakąś nadprogramową kanapkę, czy wypiję jakiegoś energy drinka ![]() ![]() A tak poza tym, to chciałabym do końca czerwca wyglądać już super, ale coś czuję, że to będzie niemożliwe ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie parę dni, ale miałam mega kryzys opatrzony wielkim deficytem czasu
![]() ![]() A dziś wracam na drogę cnoty, bo wraz z powrotem do starych nawyków wróciły bóle brzucha, więc mam też dodatkową motywację, żeby się ich pozbyć ![]() Nie łamcie się grzeszkami, będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Viola121, Kolorowymaj, cóż to jest tylko jeden dzień, w porównaniu z taką ilością ruchu i diety, spalicie te kalorie raz, dwa ![]() ![]() Tinuu27, gratuluję efektów ![]() ![]() LaOna, u mnie też było ciężko ostatnio, ale jestem dobrej myśli -będzie lepiej ![]() ![]() ![]() Ulka1525, jak na mój gust szczuplutka jesteś ![]() ![]() Daydream18, ciekawe te ćwiczenia i tak myślę, że to całkiem fajna sprawa, ale moja kondycja nie pozwala mi na taki sport.. poprostu nie daję rady ![]() Sabella, będzie ok. Spadek zaliczony więc jest ok, a do końca czerwca jeszcze miesiąc ![]()
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.