|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
u nas[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27744732]Nie wiem, o jakie miasto dokładnie Ci chodzi, ale spójrz tu:
http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Warszawa/11_15/[/QUOTE] Czyli wychodzi na to, że u nas pogoda nie dopisze ![]() Chyba będę musiała kupić sobie białe kaloszki zamiast pantofelków ![]() Malinum dzięki za optymizm ![]() , może uda mi się tym od Ciebie zarazić ![]()
Żona Edytowane przez MagdaLena8504 Czas edycji: 2011-06-25 o 22:09 |
|
|
|
|
#213 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
To są prognozy długoterminowe i wcale nie muszą się sprawdzić. Deszcz, jeśli nawet jest zapowiadany, może być przelotny i niekoniecznie musi padać, jak będziecie wychodzić z domu czy kościoła. A że pochmurno? Wolałybyście skwar? ![]() No chyba że któraś z Was ma zaplanowaną sesję zdjęciową tego dnia, to może być problem. |
||
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
My mamy sesję następnego dnia
. Masz rację lepiej mała chmurka niż 39 stopniowy upał
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie czego miej pod ręką awaryjną parasolkę i duuuużo dobrego humoru |
|
|
|
|
|
#216 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz też bym jeszcze pomierzyła chociaż powiem Ci, że jak sobie szukałam to już pod koniec, po zwiedzeniu 9 salonów i przymierzeniu ok 50 sukienek miałam dość. Były takie salony, w których ani jedna sukienka mi się nie podobała (np. La Sposa) i już byłam taka zrezygnowana... ale w końcu coś wybrałam co do krojów to mierzyłam chyba wszystkie - w księżniczkach źle się czułam, za wielkie są, - w rybce miałam zaburzone proporcje- ładnie podkreślona talia ale zbyt duże biodra w stosunku do piersi, - w empire całkiem dobrze się czułam, bo sa takie leciutkie, ale wszyscy twierdzili że wyglądam jakbym miała coś do ukrycia albo że jak w koszuli nocnej, - w klasycznej literce A najlepiej i taką właśnie mam ![]() Cytat:
Nie przejmuj się teściowa dobrze mówi, pojedziecie za rok. A Europa też jest piękna. Mi się marzy Grecja albo Hiszpania a z bliższych krajów Czechy ![]() Cytat:
będę miała wszyte wkładki. Słyszałam wiele dobrego na ten temat nawet od dziewczyn, które miały mój model sukni. Podobno jest o wiele wygodniej niż w staniku. Cytat:
pewnie umyję ranoCytat:
Mielismy wielkie plany- Grecja albo Majorka na tydzień a skończyło się na tym, że pojedziemy w góry (może udałoby się wyskoczyć do Czech albo na Słowację ) albo tradycyjnie nad morze na parę dni. I tak będzie fajnie ![]() Cytat:
nie ma sprawiedliwości na tym świecie ![]() Skoro mowa o panieńskim to przez jakiś czas próbowałam wybić koleżance z głowy zamawianie striptizera a teraz okazuje się, że nie mam kiedy zrobić wieczoru panieńskiego ![]() edit: i nie martwcie się o pogodę wszystko się ułoży bo to że nadają deszcz jeszcze nic nie znaczy. Może akurat padać rano a po południu wyjdzie słońce
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-06-26 o 08:26 |
||||||
|
|
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze uda się coś wymyślić.Ja też nie chciałam striptizera, ale nie mam pojęcia, co dziewczyny wymyśliły. [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27745620]Ale dziewczyny, SPOKOJNIE To są prognozy długoterminowe i wcale nie muszą się sprawdzić. Deszcz, jeśli nawet jest zapowiadany, może być przelotny i niekoniecznie musi padać, jak będziecie wychodzić z domu czy kościoła. A że pochmurno? Wolałybyście skwar? ![]() No chyba że któraś z Was ma zaplanowaną sesję zdjęciową tego dnia, to może być problem.[/QUOTE] Jak dla mnie to może być pochmurno, byle by nie padało... Chociaż skwar też lubię Właśnie patrzyłam na tą stronę z prognozą długoterminową i niby 9 lipca ma być ładnie i sucho. Ale nie będę się nastawiać, bo potem będzie wielkie rozczarowanie...Cytat:
No nic, niech obsługa kombinuje jak to porozsadzać. Zawieziemy im dzień wcześniej winietki i plan rozsadzenia gości. Na szczęście nie mamy takich osób, które absolutnie nie mogą siedzieć obok siebie (tylko moich rodziców rozdzieliłam dziadkami, bo niezbyt tolerują nawzajem nowych małżonków ), więc nawet jak coś się poprzestawia to nie będzie tragedii.A jaki model butków w końcu zamówiłaś? I z jakiego materiału? Jutro jadę znowu do promotora i już mnie trzęsie, co on znowu wymyśli, bo niestety jego ostatni pomysł za bardzo nie ma szansy na realizację... W ogóle stwierdziłam, że ten cały bałagan to też trochę wina mojej opiekunki pracy (a może raczej porozumienia promotora z nią), bo mam wrażenie, że trochę za późno nas o wszystkim informowała - dziewczyna, która była pod opieką żony promotora, już dawno się obroniła ![]() PS. A dzisiaj mi się śniły jakieś koszmary związane z weselem, najgorsze chyba było to, że potem wypytywałam gości jak było i co się działo, bo miałam jakąś amnezję i pamiętałam tylko, że zatrzasnęłam się w jakiejś obskurnej (u czy ó? ) toalecie
Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2011-06-26 o 10:15 |
||
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27740172]Ale się licytują, no
![]() Mój 81. Wygrałam?[/QUOTE] A co było do wygrania? ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27744026]U mnie następny weekend ma być ciepły, ale deszczowy. To na Pomorzu, a jak u Ciebie, to nie wiem.[/QUOTE] Zazdroszczę ci tego Pomorza. Chciałabym mieć sesję ślubną na plaży
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostaje sesja na plaży koło jeziorka
Lepsze to, niż nic, ja taką planuję
|
|
|
|
|
#220 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym się pewnie po 20 poddała i wzięła tą, która do tej pory mi się najbardziej podobała ![]() A ja nawet nie wiem, w jakim stylu/kroju jest moja suknia ![]() Mówisz, że La Sposa Ci się nie podoba? A ja kupiłam ich suknię i jeszcze wiele modeli z La Sposy mogłabym wynieść z salonu ze sobą Cytat:
Do Chin ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zamówiłam sandałki do łaciny Valerie w złotym kolorze ze skóry naturalnej. Obcas 6 cm, ale w ogóle na takie wysokie nie wyglądają, poza tym nie czuć tej wysokości. Zastanawiam się jeszcze, czy nie kupić sobie gumowych osłonek na obcas, bo ostatnio się poślizgnęłam na panelach... Cytat:
Trzymam kciuki! ![]() Cytat:
![]() Widzę, że i Ciebie stresik bierze. Nie przejmuj się, to tylko głupi sen ![]() Ja się z kolei stresuję, bo mamy dzisiaj iść do spowiedzi... ![]() Daaawno nie byłam i boję się, że trafię na malo wyrozumialego księdza, który mnie uraczy niemiłym kazaniem... A jeśli chodzi o plener, to we Wrocławiu lub okolicach jest duży wybór miejsc Ale nie powiem, też bym nie wzgardziła sesją nad morzem
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2011-06-26 o 11:31 |
||||||
|
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo się cieszę, że udało mi się to załatwić ![]() Ale jak wam bardzo zależy pozostaje podjechać nad jakiś staw czy inny akwen wodny - widziałam też takie zdjęcia i też są śliczne
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27745620]Ale dziewczyny, SPOKOJNIE
To są prognozy długoterminowe i wcale nie muszą się sprawdzić. Deszcz, jeśli nawet jest zapowiadany, może być przelotny i niekoniecznie musi padać, jak będziecie wychodzić z domu czy kościoła. A że pochmurno? Wolałybyście skwar? ![]() No chyba że któraś z Was ma zaplanowaną sesję zdjęciową tego dnia, to może być problem.[/QUOTE] ja mam sesje tego samego dnia zaplanowaną. Ale pocieszam się, że może jednak będzie ładnie. Cytat:
dzieki za pocieszenie co do pogody dzisiaj zrobiliśmy sobie zakupy. Kupiliśmy nową firankę, prześcieradło i poduchy. Ale zła troche jestem bo kupiliśmy łóżko z dużym materacem i teraz jest problem nawet żeby prześcieradło dobrać. Kołdrę musimy sobie tą dużą kupić, a moja mama kupiła nam taką śliczną pościel w standardowym rozmiarze
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
melduje sie
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
ja staram sie nie przejmowac pogoda
![]() to i tak bedzie najpiękniejszy dla nas dzień i pewnie nawet nie zauważę czy jest ciepło/zimno/sucho/mokro
|
|
|
|
|
#226 |
|
Konto usunięte
|
Mój rocznik to 91, chyba jestem najmłodsza
![]() Wczoraj byliśmy w spowiedzi i akurat był ślub, powiem Wam dziewczyny, że już mi się chciało ryczeć Już się widziałam na miejscu tej pary, gapiłam się na nich jak głupiaCo do podróży poślubnych to oprócz nocek w hotelu w naszym mieście chcieliśmy gdzieś wyskoczyć choćby na 3 dni w późniejszym czasie, ale w każdej chwili mogę dostać wezwanie z urzędu pracy i oddelegują mnie na staż, więc musimy poczekać, aż miną 3 miesiące i może mnie zechcą do pracy na stałe, a potem dalsze odwlekanie, bo nie wezmę urlopu tak na początku ![]() Będę się modlić o dobrą pogodę dla nas wszystkich! |
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
[1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2775383 4]Mój rocznik to 91, chyba jestem najmłodsza
![]() Wczoraj byliśmy w spowiedzi i akurat był ślub, powiem Wam dziewczyny, że już mi się chciało ryczeć Już się widziałam na miejscu tej pary, gapiłam się na nich jak głupiaCo do podróży poślubnych to oprócz nocek w hotelu w naszym mieście chcieliśmy gdzieś wyskoczyć choćby na 3 dni w późniejszym czasie, ale w każdej chwili mogę dostać wezwanie z urzędu pracy i oddelegują mnie na staż, więc musimy poczekać, aż miną 3 miesiące i może mnie zechcą do pracy na stałe, a potem dalsze odwlekanie, bo nie wezmę urlopu tak na początku ![]() Będę się modlić o dobrą pogodę dla nas wszystkich! ja tak samo mam nadzieję, że nie będzie tak jak dziś. Co prawda nie pada, ale zimno jest i pochmurno
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wczoraj byłam z Tż-em wybierac garnitur slubny i zaczeliśmy poszukiwania od koloru ciemnej czekolady poprzez czerń a w końcu zakupiliśmy w Vistuli wpadający w granat
![]() Tż wygląda super, tylko u mnie pojawiła sie wątpliwośc co z wiązanka ślubną ![]() Suknie mam ecru z paskiem w kolorze jak na zdjęciu. Tż będzie miał koszulę ecru i cienki granatowy krawat(tzw. śledzik )Wiązanke wymarzyłam sobie taka jak na zdjęciu i zastanawiam sie czy wystarczy żeby Tż miał butonierke taka jak mój bukiet czy żeby dopasowac sie trochę do Tż-ta muszę dodać jakis kolor do wiązanki pasujacy do garnituru Jak myslicie co będzie pasować???
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy. jak wybieraliśmy krawat ja miałam ten sam dylemat. Ja mam bukiet z róż aqua. I TŻtowi średnio widział się różowy krawat
pani powiedziała, że w zasadzie nie musi pasować i dlatego ma krawat w koloerze ecru z delikatnym wzorem. Garnitur ma kolorze ciemnego grafitu. I będzie miec kwiatka w butonierce
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umiecie spać oboje pod 1 kołdrą? My mamy 2, każda po 160cm, bo lubimy się osobno pozawijać W ogóle wg wszystkich gazet wynika, że my się nie kochany, bo śpimy niby w jednym łóżku, ale osobno ![]() Cytat:
(kurcze, co ja dzisiaj mam z tą ortografią - napisała najpierw bieżmowanie )A buciki na pewno są śliczne Możesz zamówić nakładki, ale one średnio ładnie wyglądają Ale jeśli masz czuć się pewniej... Będziesz miała jeszcze pół centymetra podwyższenia
|
||
|
|
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba wystarczy ![]() Ja sie pochwalę, że dzisiaj się obroniłam
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#233 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc choć o to się nie marwię - bo też nigdy nie wiem co kiedy robić ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27740172]Ale się licytują, no ![]() Mój 81. Wygrałam?[/QUOTE] heh no jak na razie chyba wygrywasz, ale co tam, ja jestem '82 ![]() Cytat:
ja swoich butów szukałam ponad dwa miesiące! już byłam załamana, ale jakoś się udało...Cytat:
![]() Cytat:
ja napewno umyję rano!Cytat:
Cytat:
![]() i jak przygotowania? wszystko gotowe? Cytat:
i może daj we włosy coś granatowego? albo kolczyki z cyrkoniami w kolorze krawatu? ja mam dużo pomysłów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak wogóle to te przygotowania nas oboje już męczą - dziś się pokłóciliśmy o taką nieistotną pierdołę... aż wstyd się chwalić...
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym tak chciała... To znaczy chciałabym się obronić, jak i iść na podyplomówkę, niestety nagle nie wytrzasnę 12 tys. zł (albo i 18 ). Niby płatne w 3 ratach, ale póki co to nawet nie mam jakiejkolwiek pracy.
|
|
|
|
|
|
#235 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak btw.- ja też mam na imię Ania, a mój P. studiował na UE. I bardzo prawdopodobne, że się kiedyś spotkałyśmy w Twoim miejscu pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Serdecznie gratuluję![]() A my byliśmy z P. u spowiedzi. Trafiliśmy na miłego księdza na szczęście i uzyskaliśmy rozgrzeszenie bez problemu Za 2 tygodnie czeka nas druga spowiedź, ale chyba już się nie będę tak stresować
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Trochę boję się tej spowiedzi
, a od soboty z nerwów budzę się coraz wcześniej, mam nadzieję, że nie będę musiała szprycować się lekami nasennymi.. A jak Wasze samopoczucia?
|
|
|
#237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez asia_z Czas edycji: 2011-06-26 o 22:42 |
|||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
minini to tak jest. W stresie kłótnie same się rodzą każdy powód jest dobryCytat:
Strasznie dużo.To za podyplomówkę tyle?Ja płaciłam połowę mniej ![]() Cytat:
Fajnie, my się spowiedzi trochę obawiamy.W końcu z całego życia ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() zamotany jakiś
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Juz coraz blizej lipca U nas kazdy dzien zapiety i rozplanowany, nie mam czasu na wizaz Moj brat jeszcze sobie zlamal noge w 3 miejscach Myslalam, ze bedziemy sie z Tz klocic czy cos (wiem jeszcze jest na to czas ) ale poki co jest wrecz odwrotnie Na szczescie w piatek w naszej restauracji nie ma wesela, wiec spokojnie w piatek wszystko mozemy na sale zawiezc Bukiet, butonierka, kwiaty dla rodzicow zamowione ![]() Podziekowania dla rodzicow jutro idziemy zamowic ![]() Podziekowania dla gosci maja przyjsc we wtorek opakowania juz porobilam i czekaja - zajelo mi to 3 wieczory po ok. 2h a mam tylko 58 gosci ![]() Jutro jeszcze idziemy do ksiedza, zaniesc zapowiedzi i poradnie no i koperte ![]() Organista zalatwiony, skrzypaczka tez ![]() Tz caly ubrany, u mnie jeszcze male poprawki, ktore jutro powinny byc skonczone ![]() We wtorek jedziemy do zespolu obgadac wszystko. W srode do foto&video tez omowic szczegoly. W czwartek kosmetyczka. Piatek spowiedz i trzaskanie szkla. A tak sprzatanie i myslenie czy o czyms nie zapomnielismy ![]() Poki co stresu zero, pewnie przez te organizacyjne sprawy ![]() Oby ten tydzien szybko przelecial Pogoda tez mnie malo co obchodzi, bo wlasciwie dopiero w piatek bede wiedziala jaka bedzie w sobote, bo tak to sie non stop zmienia ![]() Trzymajcie sie! Pozdrawiam |
|
|
|
|
#240 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie czeka obrona we wrzesniu bo nie zdążyłam napisac pracy w pierwszym terminie ![]() Cytat:
Pomysł z materiałem w bukiecie przypadł mi do gustu Zobaczymy co powie florystka ![]() A nerwową atmosferą się nie przejmuj to normalne przed slubem,ja sie ciągle wkurzam,że musze załatwiać wszystko sama bo mój Tz jest delegacyjny i zostawia mnie z tym wszystkim samą Cytat:
![]() Cytat:
U mnie aż wstyd sie przyznawać tyle rzeczy jeszcze do zrobienia ![]() Dostalismy już pierwszy prezent przedslubny ![]() Od mojej dobrej koleżanki która niestety nie może byc na weselu(wyjeżdza jutro do pracy do Grecji ) a która podarowała nam pieknie pakowane ręczniki w forme trzy piętrowego tortu z ręcznie wykonanym mydełkiem Naprawdę cudo Zrobię fotke jutro to wrzucę się pochwalić ![]() Zdecydowaliśmy się tez juz na obrączki i wkońcu wybraliśmy taki wzór jak w załączniku ![]() Co o nich sądzicie??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

Jak bym o sobie czytała
Tak sobie żartuję, że po ślubie zdejmę obrączkę i pójdę do jakichś innych salonów udawać przyszłą PM
Z czystej ciekawości chciałabym zobaczyć siebie w księżniczce, rybce lub klasycznej sukni w literę A.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) albo tradycyjnie nad morze na parę dni. I tak będzie fajnie