![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Cytat:
![]() Witam nowe dietowiczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() ![]() W ogole, slyszałam, że najbardziej kalorycznymi owocami jest banan, winogron i arbuz. Słyszałyście o tym?! ![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Ogólnie to ja wazyłam 80 kg, ale schudłam juz do 67 w dwa miesiace i od tej wagi z Wami startuje ![]() Odchudzam sie w dalszym ciagu tak jak do tej pory tzn : -1200 kcal dziennie -zero białego pieczywa makaronów fast foodów i słodyczy -1,5 litra wody dziennie -godzina ćwiczeń dziennie ( rower steper hula hop) -ostatni posilek o 18 i to białkowy Nie katuje sie nie stresuje i waga spada ![]() W weekend zawsze robie sobie troszke luzu tzn pozwole na piwka ze znajomymi, ale same piwka bez przekasek w postaci czipsów itp, badz cos z grila lub kawałek pizzy a nastepnego dnia nadrabiam to cwiczonkami ![]() Mam nadzieje ze z Wami jakos szybciej to pojdzie jak bedziemy sie wzajemnie wspierac ![]()
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Dodałam posta i sie nie wyswietlil
![]() Naskrobie jeszcze raz ![]() Wiec tak..schudłam juz dosyc sporo bo wazyłam 80 kg a teraz staruje z Wami od 67 ![]() -dieta 1200 kcal -zero białego pieczywa makaronów słodyczy napojow gazowanych ![]() -codziennie godzinka cwiczen np rowerek steper hula hop ![]() -1,5 litra wody dziennie ![]() -kolacja o 18 i to białkowa ![]() -codziennie porcja warzyw badz owoców ![]() Na grzeszki w stylu kawałek pizzy grill gyros czy piwka pozwalam sobie w weekhendy z tym ze przy piwku zadnych przekasek ![]() ![]() Cóż wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem i nie moge wszystkiego tez sobie odmawiac ![]()
Kazda droga zaczyna sie od małego kroczku... Edytowane przez LifeMyDreams Czas edycji: 2011-08-28 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Pisałam posta do Was z samego rana ale widze,że go dalej nie ma, pokazalo mi sie,żę musi przejsc przez moderatora.. oznacza to,cos powaznego?
![]() I jak wam dzień minął?! Zgodnie z dietą i zamierzonymi celami? Na śniadanie zjadłam musli bo owsianki znaleźć w sklepie nie mogłam... Czuję, że da sie do tego przyzwyczaić aby jesc to na sniadania :P LifeMyDreams: ja także w weekendy z piwka nie zrezygnuje, za cały pracowity tydzień jakaś nagroda sie należy ![]() sami009: Witaj ![]()
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Pisałam posta do Was z samego rana ale widze,że go dalej nie ma, pokazalo mi sie,żę musi przejsc przez moderatora.. oznacza to,cos powaznego?
![]() I jak wam dzień minął?! Zgodnie z dietą i zamierzonymi celami? Na śniadanie zjadłam musli bo owsianki znaleźć w sklepie nie mogłam... Czuję, że da sie do tego przyzwyczaić aby jesc to na sniadania :P LifeMyDreams: ja także w weekendy z piwka nie zrezygnuje, za cały pracowity tydzień jakaś nagroda sie należy ![]() sami009: Witaj ![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Cześć moje Kobietki
![]() Otóż to zacne czytadło to "365 Steps to Self-Confidence" Davida Lawrence'a Prestona. Niestety trzeba borykać się z wersją angielską, gdyż polskiego odpowiednika najzwyczajniej w świecie nie ma ![]() Agunia, dziękuję ![]() ![]() Anulko, i ja miałam dokładnie taki sam problem. I wyobraź sobie że ta "osobistość" - nie chcę sypać już nawet skrótami imion - nie jest ani jakaś superładna, ani inteligentna...ba...jest po prostu pusta...a ma w sobie coś (jej brat ma podobnie) że robi wokół siebie taki szum że automatycznie całe zainteresowanie kieruje się na jej osobę. Zawsze powie coś głupiego, z czego każdy zaciesza, albo tak się ubierze, że głowa mała skąd ona bierze tyle na ciuchy i w ogóle takie ciuchy! Naprawdę czułam się przy niej beznadziejnie, ale już się pozbierałam. Ok, lecę na kawę. Jeszcze nawet w kuchni nie byłam. Tylko wstałam i bziuuum do kompa ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-08-29 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
cześć kobietki , wszystkie
![]() mi jakoś nie idzie dieta 1000 czy 1200 kcal , po pierwsze nie mam na to czasu , po drugie mam rodzinę a nie będę ważyć każdego talerza z zupą i przeliczać na kalorie , po trzecie mam swój plan na schudnięcie ![]() na tą chwilkę mija 16-dzień zmiany nawyków żywienia i ogólnie życia , gdyż włączyłam w to basen , jazdę na rowerze [ do 14-20km dziennie dobrym tempem ] oraz gimnastykę / na razie jeszcze nie systematycznie /. planuję dołożyć codziennie po 50 brzuszków aby poprawić jego wygląd. poza tym jeśli chodzi o jedzenie : jest to 4-5 małych posiłków , ostatni około 19.00h , ale zdarza się grzeszek że zjem jogurt czy jakiś owoc około 22-23h wieczorem / niestety , brrr / poza tym staram sie pić około 1,5L wody na dzień. waga pomalutku spada , ale nie spieszę się , stawiam na takie "życie" tak długo jak się da / bez fast foodów i słodyczy / , ale co będzie to zobaczymy trzymajcie się ! powodzonka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie miałam dziś czasu zastanowić się, czy u mnie jest dietowo czy nie, ale raczej tak. Wpadłam na chwilę, teraz lecę, później coś skrobne, pozdrawiam laskiii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Co z Wami? Co tu tak cicho?
W takim razie ja dzielę się moim jadłem dzisiejszym, które nie do końca było dietetyczne... śniad.: średnia bułka ciemna z wędliną drobiową i ogórkiem II śniad.: 1/8 arbuza ![]() obiad: jeden gołąbek mojej mamy ![]() Paula, byłaś u mamy, jak tam Twoja spódniczka;> Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-08-30 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Cześć Anulko
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie na razie normalnie: -owsianka -dukanowe gofry -3 pyzy z mięsem (jakoś nie mogę sobie ich wybaczyć, moim zdaniem dużo) No i coś jeszcze by wypadało zjeść. Pewnie będzie to serek wiejski ale to wieczorem. Na razie idę po kawę bo zaraz zasnę. Później poćwiczę i się wykąpię. A może wieczorkiem pójdę na spacerek to założę spódniczkę ![]()
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Noo to super, nie mogę się doczekać, wychodź już z domu!
![]() Ja sobie nie mogę wybaczyć tego gołąbka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
![]() Rzeczywiście, coś cicho się zrobiło ![]()
było: 84 kg ![]() start na wizaż.pl: 67 kg ![]() jest: 59,6 kg ![]() będzie: 55 kg ![]() cel: 1. 65 kg -> ![]() 2. 60 kg -> ![]() 3. 55 kg !!!! ![]() _______________________ Zapuuszczam włosy!! ![]() Będą po samą dupę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Już jestem po małej kolacyjce. Pół wieśniaka i kromka chleba. Na dziś wystarczy. Teraz poczytam sobie Angorkę. Po całym dniu robienia za kurę domową mi się należy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() U mnie z dietka dobrze ![]() ![]() ![]() Dzisiaj: 1.kanapka z pomidorem 2.grahamka z ogórkiem 3.grahamka z szynka i 5 pierogów ruskich 4. piers z kurczaka troche fasolki i pomidor z ogórkiem i jogurtem naturalnym ![]() zaraz ide pojezdzic na rowerku przy jakims serialu i pozniej pokrecic troche ![]() dzaga1989 bardzo fajnie Ci wyszła ta spódniczka ![]() ![]() a co tam u Was jaski?? ![]() ![]()
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak swoją drogą, jak wchodzę na Twojego bloga i widzę te owsianki, robię się głodna ![]() ![]() aguniaaaaa041986 hej ![]() ![]() Moja waga stoi w miejscu! Grzeszę i grzeszę, chyba woda sodowa mi do głowy uderzyła po tych 10kilosach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Paula - świetna ta spódniczka. I musisz mieć podatne włoski - mi podobna mieszanka nałożona na naturalne włosy ciemny blond wogóle nie pomogła (kiedyś dawno też tego próbowałam). No, ale ja mam włosy "pancerne" - nawet rozjaśniacz trzymam prawie 2x dłużej, bo prawie mnie nie bierze
![]() ![]() Ja dzisiaj skromniutko: śniadanko: 2 garści malin + 4 śliwunie obiad: 1/2 piersi z kurczaka pieczonego, 2,5 kartofla, 3 ogórki małosolne i 3 plastry pomidora z jogurtem naturalnym 0% i cebulką. Na deser 5 śliwuń kolacja: serek homo waniliowy Jakoś nie byłam głodna... może to po wczorajszym cieście (byłam u babci, wcisnęła we mnie 1/4 takiej ogrągłej blaszki z dziurą w środku ciasta biszkoptowego) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() trochę mnie nie było, ale przez kilka ostatnich dni z dietą było kiepsko ![]() ![]() ale już wracam na drogę diety ![]() dzisiaj tak: I kajzerka z serem, salami i pomidorem 30min orbitreka + brzuszki II leczo (malutko, bo nie bardzo mi smakowało ![]() III grahamka z serem, salami i pomidorem; 3 śliwki IV miseczka twarogu mogło być lepiej, ale generalnie jestem całkiem zadowolona ![]() Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2011-08-30 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek Kochaniutkie
![]() Nooo faktycznie tylko garstka udziela się na wątku. Oj tam oj tam. Do plot nie trzeba dużo osób haha ![]() Anulka, dziękuję, dziękuję ![]() ![]() ![]() Abraxas, też dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Już obiecałam sobie, że niech się wali i pali, włosów nie pofarbuję. Dla moich włosów każde farbowanie to cios...No chyba, że na początku roku akademickiego potraktuję je szamponetką. Ale jak mi po tych olejkach włoski odżyją i będą względnie wyglądały to nawet szamponetką ich nie trącę. Zrobię jeszcze parę razy płukankę z tej kawy i tyle ![]() Aniu, mam nadzieję, że z TŻ wszystko już dobrze ![]() ![]() Ech...ja właśnie wstałam, popstrykałam parę fotek wschodowi słońca bo niezmiernie piękny dziś był. Na wadze 48,8kg ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
hej kochane
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Moim celem jest utrzynie wagi. Bo jednak teraz zima idzie i może być ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Abraxas, chciałabym, żeby mój dzisiejszy jadlospis wglądał tak skromnie... postaram się
![]() ![]() Ania, mam tak samo jak Ty, jak się z TŻ pokłócę tak ostro to nie mogę nic przełknąć, ale na szczęście teraz nie potrafimy się złościć ani obrażać na siebie dłużej niż godzinę ![]() ![]() ![]() dobrze, że się już pogodziliście ![]() Paula, niedobry ten Twój Tż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś na śniadanie jadłam owsiankę!!! Ale jeszcze kompa nie odpaliłam przedtem, no i musiałam ją zrobić wg. własnego przepisu (jeśli można go nazwać przepisem ![]() Witaj Anita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluje straconych kg ![]() opowiadaj jak Ci się to udało ![]() ![]() Cytat:
![]() niedawno wstałam i pierwsze co to od razu laptop i wizaż ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
było: 84 kg ![]() start na wizaż.pl: 67 kg ![]() jest: 59,6 kg ![]() będzie: 55 kg ![]() cel: 1. 65 kg -> ![]() 2. 60 kg -> ![]() 3. 55 kg !!!! ![]() _______________________ Zapuuszczam włosy!! ![]() Będą po samą dupę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Moja owsianka jest dosyć dziwna, nie każdemu smakuje, ale jest bardzo dietetyczna
![]() 3-4łyżki płatków owsianych górskich zalewam wrzątkiem, zostawiam na 3 minuty (około), później odcedzam, dodaję trochę mleka, trochę rodzynek, czasem orzechy i łyżeczkę otrębów granulowanych o smaku porzeczkowym (przez co nie musze dodawać ani soli ani cukru, bo ma taki słodki smak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Napisane przez dzaga1989 Ja z moim wczoraj miałam spięcie, ale akurat to była tylko wymiana zdań. Powiedział mi, że w pewnej kwestii jego bratowa robi coś lepiej ode mnie, no i się zaczęło Bo jak może mnie do innej kobiety porównywać i jeszcze mówić że jestem od niej gorsza!? Pewnie że nie jestem ideałem ale te uwagi może zatrzymać dla siebie. Droga Dzago Dla mnie to trochę nie na miejscu jak facet porównuje SWOJĄ kobietę do bratowej,szwagierki,koleż anki czy kogoś tam jeszcze. Tym bardziej jak facet może nam mówić , że w czymś jesteśmy gorsze , lub coś wychodzi nam nie tak jak powinno ?? Co go do tego upoważnia ? No przepraszam bardzo , ale tu od razu "gul" mi skacze kobiety ! Masz rację iż facet te uwagi powinien zachować dla siebie , nie powinien w ten sposób przedstawiać swoich racji bo Cię rani.... lub może Cię zranić. Po drugie nie obwiniaj się , nikt z nas nie jest ideałem. Jestem z moim mężczyzną od 13-stu już lat , kochamy się niezmiennie ale nie zaakceptowałabym i spokojnie bym nie zareagowała gdyby powiedział mi że jestem od jakiejś gorsza w czymś... Edytowane przez kumat Czas edycji: 2011-08-31 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jaki masz teraz plan na odchudzanie? MŻ/WR czy coś innego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.