![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik-Kosmetyki do wymiany :)
hej
![]() póki co podobaja mi sie sztuczne rzesy - ale nie wiem czy aktualne? oraz Vichy preparat do demakijażu oczu i twarzy-nowy Jeszcze myślę nad Energetyzujacy żel pod prysznic Mariza linia SPA Odżywka Wella Pro Series Volume,500ml ale najbardziej zalezy mi na preparacie do demakijazu Vichy ![]() Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2012-01-19 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie odlewka Victorias Secret -Secret Charm Taka ciut większa,może znajdziesz cos u mnie? Mam miniaturkę Neonatury ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- W sumie dla mnie by wystarczyło ![]() To jak,umawiamy się ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Tak,zapraszam na prv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Witaj, pytałam swego czasu o Thruth Men, śpieszę donieść, że jednak się nie zdecyduję... pozdrawiam serdecznie
![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2012-01-20 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja jestem chętna na wymiankę ![]() Co do perfumek to nr na froncie (tak jak zrobione jest zdjęcie) to 24-jakby kropeczkowy, zaś na spodzie flakonika 14 - gruby "szklany". I jeśli się nie mylę to ten 24 to jest nr perfum? Domyślam się że wiesz lepiej. ![]() ![]() I czekam na wieści ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- a Vichy to ile ml? 30? 30 ml Vichy jest warte około 5-10 zł (gdyby przeliczać w oparciu o cenę 200ml), zaś żelik Mariza sprawdzałam, że 7 zł, a same perfumki około 30 zł za 30ml, ja mam ze 25 ml we flakoniku. Także bez Carmexu, a nawet chciałam jeszcze zapytać czy została Ci jakaś maseczka Dermaglin, żeby było fair? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Zapachu nie znam ale mnie zaninteresował po opisach w necie. Bedę jutro w centrum to poniucham w Spehorze albo Douglasie i dam znac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się:
Chanel Chance Chloe Love Wera Wang-Princess B.Spears-Fantasy Thierry Mugler-Alien EDP ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- niestety nic więcej, była bym zainteresowana, jeśli mogłabyś zrobić większe odlewki, szczegółnie Alien, kilka ml więcej... dałoby radę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
hm chciałam bym:
Chanel Chance 5ml Chloe Love 5ml Wera Wang-Princess 6ml B.Spears-Fantasy 3ml Thierry Mugler-Alien EDP 1,5ml ? Burberry Body próbka Nie wiem czy to cenowo będzie zbliżone do rzeczy które byś chciała ode mnie...kurczę... Jedna osoba widzę, że też rozważa wzięcie ode mnie olejów. Muszę poczekać na jej odp. Wtedy rozważę. Co Ty na to? Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-22 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Dzieki, ale niestety nic nie znalazłam...
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Niestety za Aliena nic nie widzę.
Co do Chloe Love którą miałam powąchąć - nie mieli jej w perfumeriach w których bylam ale jutro sprawdze w Sepchorze koło mojej pracy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
hej, myślę, że na pewno coś wybiorę
![]() ![]() oczywiście jeśli nie to rozumiem, porozglądam się po Twoim wątku. korektorem nie jestem już zainteresowana bo zdobyłam go. ![]() ![]()
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Super.
![]() Mydełko Alep mam jeszcze, docelowo miało 200g, mogłabym ukroić. ![]() Takie: http://my-love-cosmetics.blogspot.co...rier-mydo.html pisałam o nim w grudniu na swoim blogu. ![]() Mogłabym dać Ci 1/4 część standardowej wielkości mydełka. czyli byłoby to ok 2cm x 4,5cm mydełka. ok 50g ale nie mam niestety wagi. odpowiadałoby Tobie? ![]() Jeśli chodzi o Lush bo widzę że szukasz to mam kostkę myjącą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-cleanser.html (odkrojona, nieużywana bodajże 20g) albo mogę Cię jeszcze skusić peelingiem Lush Dark Angels. ![]() A to co u Ciebie mi się spodobało: Cień do powiek Virtual ,Mat Duo 049-nowy Mascara Virtual Full Screen size-nowa Szampon Elseve Przeciwłupieżowy,250ml-nowy Nawilżajacy żel pod prysznic z malachitem Abacosun plasterek Nesura 2xMini Szampon Głęboko Oczyszczajcy Henna Wax-nowe kurczę, dawno nie widziałam wątku w którym tak wiele by mi się spodobało. ![]() te balsamy o których wspomniałaś też mnie kuszą ale postaram się opamiętać. ![]() ![]() napisz co mogłabyś oddać za to co u mnie wybrałaś i będziemy negocjować. ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- z dokładki wpadł mi w oko Korektor Ives Rocher 200, ale nie mogę znaleźć w internecie jaki to odcień, żadnych swatchy. ![]() czyli moje Lush Ciebie nie interesuje? z Twojego wish niestety nic więcej nie posiadam. ![]() jakbyś widziała tę wymianę? ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- oj nie nie, to jedno mydełko jest. może źle napisałam skopiowałaś: i 14. Kawałek mydła ALEP 25% - proszę pytać czy jeszcze zostało(nie uzywany?) i napisałam że - tak jeszcze jest dostępne i podałam link do recenzji na blogu. to jest jedno mydełko, 25% zawartości olejku. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- ok, czyli do tego co podałaś: olejki, mleczko, alepp - dodaję kostkę lusha. tak? ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- to wymiana adresów? ![]() jeszcze napisz, jeśli chcesz mogę dorzucić Ci odsypkę zielonej glinki, lub maseczki pod oczy algowej. ![]() ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-01-23 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
czy jesteś zainteresowana jakąś wymianą ze mną? bo nie odp... jeśli nie to napisz u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Korektor pod oczy w płynie Multi Mineral Bell,odcień 01-uzyty ze 3 razy.
coś u mnie? ![]()
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Cześć, może jednak coś za odlewki
Chanel Chance Chloe Love Beyonce Heat Victorias Secret -Secret Charm Wera Wang-Princess B.Spears-Fantasy i próbkę Burberry? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę na zdjęcie, czy tylko zasugerowałaś się opisem, ale mój Alien to ok połowa flaszki z 60 ml, wiec za Chloe to trochę za mało. Powiedz mi jeśli chodzi Chance, to z jakiej pojemności wyjsciowej zostało Ci 20 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.