![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
nie ma za co, po to tu jesteśmy, żeby się wspierać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę nie wiem co się dzieje, przeglądarka ciągle mi się wiesza i nic nie mogę napisać...
Jutro mam ważenie. Coś czuję, że zamiast ubyć to mi przybyło. Muszę powiedzieć moim przyszłym gościom, że od teraz do mnie tylko z dietetycznymi przekąskami. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#213 | |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór (a raczej noc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio chodzę późno spać jakaś bezsenność i wstać rano nie mogę o przyzwoitej porze ![]() Dziś zjadłam: troszkę twarogu + kawa na obiad: mała miseczka zupki warzywnej , pałka z kury upieczona w piekarniku+ sałatka z sałaty na kolację : mała miseczka zupy, reszta twarogu z rana +kiwi+ granat ale jakaś taka wzdęta się czuję...i też czuję,że przytyłam....ja bym chciała aby te kg ubywały szybciej , z cierpliwością u mnie kiepsko..kładę się powoli,...dobranoc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
Biedna się nastraszyłaś ![]() ![]() co do cycków to nie ma co zazdrościć ![]() ![]() Daktylku wszystko będzie dobrze z kotkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#214 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też się przyzwyczaiłam do wątku. Pracuję na komputerze i zawsze mam w kartach otwarty ten wątek i odświeżam sobie co kilkadziesiąt minut w ramach przerwy ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za słowa otuchy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Marudziara
|
Dziś u mnie na śniadanie galaretka drobiowa i połowa bułki grahamki
![]() Na obiad botwinka bez śmietany. A wczorajsza kolacja to truskawki z mlekiem 1,5 i otrębami taki koktajl ... alla herbalife
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny! Właśnie się zważyłam i.... jest o 1,4 kg mniej niż tydzień temu!
![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]()
![]() |
![]() |
#217 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#218 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chętnie wezmę od Was dziewczyny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
a co do wzoru to Kim ale też Jennifer Lopez
![]()
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
ja kupie od znajomej na bazarku po 70-80zł, ale są też na allegro taniej, wiem że to spora kwota ale ja swoją noszę 2 rok i nic się z nią nie dzieje, nadal wygląda jak nowa i dziala cuda, tam gdzie ma być mniej cm to jest a pośladki podniesione, biust ładnie uwydatnia
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- a co do staników.... ja nosiłam 85B, kiedyś przypadkiem w sklepie z bielizną spotkałam starą znajomą która jak sie okazało jest brafiterką, dobrała mi stanik 75D, myślałam ze zwariowała ale okazało się ze miała rację, stanik idealnie leży ![]()
zapraszam na mojego raczkującego bloga: http://www.pisane-na-wietrze.blogspot.com/ Edytowane przez Sandra1985b Czas edycji: 2012-06-10 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sandra na wzmocnienie włosów i paznokci pij pokrzywę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balam żeby tak się dało to sadełko poujmować i pododawać gdzie się chce to by było suuuuper hehe ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Natalka po 2 tyg ćwiczeń zgubiłam 8cm z bioder, 5 cm z cycków i około 4-5 cm z talii
![]() Dodatkowo 3 cm z ud i 2 cm z ramion. Ale pot lał się strumieniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a stanik to mam dobrze dobrany, tylko cycki małe ![]() Karolinek to nieźle musiałaś się tam napocić, to ja może też zacznę od lipca skoro takie efekty u Ciebie były, ale jak ćwiczyłaś wszystkie serie 1 dnia? czy podzieliłaś to jakoś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
hej kochane
![]() leje cały dzień i humoru nie mam...oglądam dirty dancing, leciała piosenka "hungry eyes" i się popłakałam bo ona kojarzy mi się z moim zmarłym tata... ![]() ![]() ![]() Nie chce mi się ćwiczyć coś, kawę piję...wstałam o 12 zjadłam płatki z mlekiem , później makaron z serem na słodko i przed chwilą małe pieczywko chrupkie z szynką z indyka keczupem i ogórkiem korniszonym, na drugą zerkam ale coś mi się nie chce...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja dziś nie ćwiczę ale od jutra ćwiczę 2 razy dziennie, rano o 8 i po kolacji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() znalazłam dość ciekawy i pomocny artykuł na temat odchudzania 8 faktów i mitów http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/art851.html
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-10 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Mam na imię Milena i w grudniu skończę 26 lat
![]() Ja dziś tzn już wczoraj ;P byłam na długich zakupach, zaliczam to jako spacer, bo cały czas chodziłam z przerwą na przymierzanie ubrań ![]() Tańczyłam dziś z Ingą na rękach - ale była radość ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Córcie mają nie oklepane imiona ale i mamusia też ładnie Milenka ![]() ![]() No to super ,że tańce tyle radości Indze dały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My tu wszystkie młodziutkie ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Pączusie
![]() ![]() W końcu o przyzwoitej porze na nogach ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Witam mozna sie dołączyć???Waże 75kg przy wzroscie 170cm;(;(Odchudzam sie od miesiaca ale efekty sa marne...i jestem juz całkowicie załamana
![]() ![]() ![]() Moze zaczne od tego ze odchudzam sie od miesiaca,poczatkowa moja waga to 79kg!!;(Gdy ja zobaczylam to sie zalamalam...(trudno sie dziwic?).Rok temu urodziłam córeczke i podczas całej ciazy schudłam ok 10 kg a potem przybrałam 12kg;/ i we wrzesniu postanowiłam sie odchudzac startowałam z waga 75kg i dieta trwała miesiac schudłam do wagi71kg i byłam nawet zadowolona wiec zczełam jesc normalnie i od października do maja przybrałam dwa razy tyle ile schudłam...tak tak zapusciłam sie i zamierzałam teraz to zrzucić....jem mniej wiecej co 2,5 a 3 godziny 5 posiłków dziennie...ćwicze jeźdzac na rowerku co drugi dzien po ok 50 min nieukrywam zdaza mi sie ze mam lenia to za to potem jezdze np dwa dni pod rzad po 30-40min i efekty sa maaaarne a wrecz zalamujace;(;(w pierwszym tygodniu schudłam do 76 kg a potem przez reszte tylko 1kga waga ciage albo wzrasta albo spada o kilka deko;(;(pomocyyy;( Edytowane przez Madziq634 Czas edycji: 2012-06-11 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zaraz sobie poczytam... Cytat:
![]() hmmm chyba jestem tu najstarsza ![]() Cytat:
![]() moja waga jest do niczego... ważyłam się w kilku miejscach i waga albo 90 albo 92 ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Magda, 23 lata
![]() ojj moja waga też licha niby elektryczna to powinna byc dokładniejsza ale w każdym miejscu inną wage wskazuje...;p Mam do was pytanka, mianowicie dzisiaj dostałam @ a w taten wtorek wazyłam sie i waa pokazała 74,7 a dzis sie wazyyłam rano(choc niewiedzialam ze dzis dostanev@)i waga pokazała 75,5;(czy ten prrzyrost moze byc spowodowany @??? Czy na kolacje można jeść jajecznice z pomidorkiem i np z 1 jajka i 2 białek???albo omlet z pomidorkiem i też np 1 całe jajko i do tego białka??? ![]() Edytowane przez Madziq634 Czas edycji: 2012-06-11 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
ja dzis na kolację mam niby jajecznice (2jajka+łyżeczka mąki pełnoziarnistej+odrobina mleka) +pomidor
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
tzn. ze moge jesc takie kolacje??bo serek jem ale niestety bez chleba razowego go noezjem, bo nielubie zabardzo serkow wiec jak je jem to z min jedna kromka chleba;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj: 1. Grahamka z twarożkiem naturalnym 0%, rzodkiewką, koperkiem, zieloną cebulką, kubek zupy pomidorowej (bez ryżu). 2. Kefir z truskawkami. 3. Kasza gryczana (pół woreczka), jajko sadzone, sałatka z pomidorów, cebuli, koperku z odrobiną jogurtu naturalnego. 4. Pomiędzy jakieś 3 kostki czekolady deserowej (zbliża mi się @ i mnie "nosi", mam ochotę pożreć wszystko co stanie mi na drodze ![]() 5. Kolacja, ale jeszcze nie wiem co to będzie, coś białkowego pewnie. Z aktywności fizycznej rowerek 40 min, steper 10 min, pielenie mocno zarośniętych grządek ok 1,5 godz. ![]()
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-06-11 o 18:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
To co powinnam jeść na tą kolacje??Bo serek no ok moge zjesc ale zawsze musi byc do tego ta kromka...i czy ten przyrost wagi moze miec zwiazek z @???
Mój dzisiejszy bilans to 1.Frankfuterka wedzona z 1 kromką żytniego 2.Serek activia do tego czereśnie 3.Sałata+pomidory+filet z kurczaka grillowany 4.1 ciastko owsiane kawa capuccino z mlekiem 0,5% i talerzyk czereśni 5.1 parówka light +kromka chleba żytniego(miesiac niejadłam a przy @ naszła mnie ochota;p) 40min z Mel B, 2,5l wody + czerwona herbata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 serek naturalny? jeżeli tak to bez czereśni na kolację, 3 w takiej postaci mogłoby być na kolację, do obiadu brakuje jakiś węglowodanów np. kaszy (jęczmiennej, gryczanej), ryżu brązowego, 4 dałabym na 2 śniadanie, poza tym owoce jemy raczej w pierwszej połowie dnia, 5 parówka nawet light ma sporą zawartość tłuszczu do tego pieczywo (węglowodany) = klasyczne połączenie tłuszczy i węgli = przyrost wagi i to jeszcze na kolację, rozumiem smaki przed @, ale lepiej pozwalać sobie na nie rano, do wieczora zdążymy spalić. Owszem przyrost wagi może mieć związek z @, często wtedy zatrzymuje się woda w organizmie. Kolacja: najlepiej białko+warzywa. Im późniejszy posiłek tym mniej węglowodanów powinniśmy spożywać. Polecam lekturę wątków: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195668
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-06-11 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na śniadanie jem płatki z mlekiem bądź omlet albo jajecznice,chyba ze jem na kolacje omlet bądź jajecznice to nie jem tego rano.Dziś akurat na drugie śniadanie nadażyla sie aktivia a tak to jem kromke żytniego z sałatą i dodatkami albo z serkiem. Co do obiadu to jem sałate z piersią lub warzywka z piersia żeby niejeśc czesto ziemniaków(jem je max 3x w tygodniu, gdyz dwa lata temu chorowałam i byłam na diecie ze mogłam jesc tylko ryż i kasze ciagle wiec teraz po prostu wymiotuje na ich widok i niepotrafie wziąć ich do ust;/) Na kolacje tak jak pisałam wczesniej jem omlet, jajecznice bądź serek ale go nieumiem zjesc bez chleba wiec jem z chlebem...ogółem w ciagu dnia jadam max 3 kromki chleba żytniego bądź razowego.I niemam pomysłów na ten podwieczorek wiec jem owoc czasami zwłaszcza ze teraz jest sezon na truskawki i czeresnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam stanik sportowy i długą spódnicę ![]() ![]() Ja się na razie nie ważę, bo dostałam okres i nie chce się rozczarować... zważę się już po ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.