"Żart" panów Wojewódzkiego i Figurskiego. Czy rzeczywiście żart, według Was? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 18:59   #211
_vixen_
Zakorzenienie

Dot.: "Żart" panów Wojewódzkiego i Figurskiego. Czy rzeczywiście żart, według Was?

Śmieszy mnie i żenuje jednocześnie jak wypowiada się tutaj Wyrak, samozwańczy ekspert od dobrego smaku, który w pełni aprobował i usprawiedliwiał to, jak w zeszłym roku podczas obchodów rocznicy Powstania Warszawskiego premier Tusk i Bartoszewski zostali wygwizdani na cmentarzu (!). A teraz chamstwo i buractwo ochoczo potępia. To już jest skrajna hipokryzja, aż się niedobrze robi.

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2012-07-01 o 19:00
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-01, 19:18   #212
JeanHarlow
Raczkowanie

Dot.: "Żart" panów Wojewódzkiego i Figurskiego. Czy rzeczywiście żart, według Was?

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Śmieszy mnie i żenuje jednocześnie jak wypowiada się tutaj Wyrak, samozwańczy ekspert od dobrego smaku, który w pełni aprobował i usprawiedliwiał to, jak w zeszłym roku podczas obchodów rocznicy Powstania Warszawskiego premier Tusk i Bartoszewski zostali wygwizdani na cmentarzu (!). A teraz chamstwo i buractwo ochoczo potępia. To już jest skrajna hipokryzja, aż się niedobrze robi.
A bo to pierwszy raz? Ja tam bede nadal uwazac ze ban powinien byc staly i spokoj, a nie tymczasowy kiedys tam dawno temu, bo ludzie sie nie zmieniaja, co najwyzej starzeja i tyle. I nigdy nie pojme w jakim celu facet wchodzi na forum jakby nie bylo wizazu, na podforum plotkowe, czyli o tematyce nie do konca, a przynajmniej z nazwy niekoniecznie serio, po to zeby prawic te swoje brednie, zupelnie jakby z kazdego innego miejsca w necie go wyrzucili, wiec postanowil tutaj. niestety.

a w temacie sie zgadzam z Hultajem.
Stary 2012-07-01, 20:16   #213
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
A to ci dopiero wniosek...
Wow, a jaka odpowiedź jest prawidłowa, aby nie narazić się na twoją pogardliwą ripostę?
Cytat:
Napisane przez JeanHarlow Pokaż wiadomość
A bo to pierwszy raz? Ja tam bede nadal uwazac ze ban powinien byc staly i spokoj, a nie tymczasowy kiedys tam dawno temu, bo ludzie sie nie zmieniaja, co najwyzej starzeja i tyle. I nigdy nie pojme w jakim celu facet wchodzi na forum jakby nie bylo wizazu, na podforum plotkowe, czyli o tematyce nie do konca, a przynajmniej z nazwy niekoniecznie serio, po to zeby prawic te swoje brednie, zupelnie jakby z kazdego innego miejsca w necie go wyrzucili, wiec postanowil tutaj. niestety.

a w temacie sie zgadzam z Hultajem.
O tak. Ja mam wrażenie, że na jaki wątek by nie wszedł, zawsze w jednym celu - patrz punkt wyżej.

Edytowane przez 7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Czas edycji: 2012-07-01 o 20:17
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-01, 23:29   #214
dawidowskasia
Zakorzenienie

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;35047363]Wow, a jaka odpowiedź jest prawidłowa, aby nie narazić się na twoją pogardliwą ripostę?

O tak. Ja mam wrażenie, że na jaki wątek by nie wszedł, zawsze w jednym celu - patrz punkt wyżej.[/QUOTE]
Zawsze można uznać,ze jest kontrowersyjny i szanować wolność słowa w jego wypowiedziach...ewentua lnie zmienić wątek

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;35038388]Co to znaczy umiar? Tzn., mają trzymać się w kategoriach poprawności politycznej?

Ale przyjmij do wiadomości, że czarny humor niejedno ma imię i to co Ciebie oburza, innych ma prawo bawić.[/QUOTE]
Ano właśnie. Widocznie słuchacze eski uznali,że to za dużo Złotej kury się nie zabija
Mnie niewiele rzeczy szokuje. Dla mnie ten żart był po prostu słaby, nieśmieszny.
Mam prawo uważać,ze do Żywotu Briana im baaardzo daleko.
Dla Ciebie to może być kwintesencja dobrego humoru - ok
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-02, 15:17   #215
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Pięćdziesięcioletni pierdziel
ekhm, a 'myślałam', że sam masz najmniej ze 40. ;-)
W ogóle to słodki jesteś w tym temacie; kiep, burak.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-02, 20:10   #216
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, ze Cie nie smieszy i nie zenuje szopka, jaka nakreca raz za razem wladza, ktora caly rok ma PW i kombatantow w trabce, a sobie o nich przypomina raz do roku. Bo zenada to jest dopiero, jak sie pchaja VIPy na Powazki, tak ze powstancy nie moga dotrzec do kwater kolegow i kolezanek
Nie wiem skad sie trzeba urwac, zeby nie zauwazyc kontekstu tego co robi w tej sprawie rzadz/wladzw W-wy caly rok, a co przy okazji obchodow.

Tak jak mowilem rok temu przy okazji - przykro mi naprawde z powodu tego, ze sie to stalo. Tyle, ze gdyby nie proby zerowania na tym politykow pod publiczke, to by gwizdow nie bylo. Tobie pasuje widziec tylko skutek i ignorowac przyczyne. No i probujesz wykorzystac takie zdarzenia do przyczepienia sie do mnie na forum. Tyle dla Ciebie znacza sprawy powstancow, to dopiero zenada Jakbys miala choc 'gram wstydu', to bys siedziala cicho, ale na to nie ma co liczyc oczywiscie.

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;35047363]Wow, a jaka odpowiedź jest prawidłowa, aby nie narazić się na twoją pogardliwą ripostę?
[/QUOTE]

Jaka znowuz pogardliwa? Zabawne po prostu, ze uwazanie, ze to kogo zatrudni i zwolni prywatna komercyjna radiostacja warunkuje wolnosci slowa.
Lamania wolnosci slowa w PL mozna by sie doszukiwac, ale w takim wypadku ?

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
ekhm, a 'myślałam', że sam masz najmniej ze 40. ;-)
W ogóle to słodki jesteś w tym temacie; kiep, burak.
Wiesz, tu nie chodzi o to, kto ma ile lat, tylko ze gosc w srednim wieku udaje dwudziestokilkolatka i mu sie roi nie wiadomo co w zwiazku z tym.
Aj tam slodki, ich zachowanie to dla mnie chamstwo/buractwo, nie ze probuje im przykopac. Podobnie z Figurskim - po prostu jak dla mnie ta wypowiedzia pokazal, ze jest nierozarniety i niezbyt bystry jak dla mnie.
Slodko, to im panie z Przekroju pojechaly:
http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,1...ocny_glos.html

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-03, 05:08   #217
_vixen_
Zakorzenienie

Jak widać, Wyrak kunsztownie nawet gwizdy na cmentarzu potrafi usprawiedliwić, podziwiać tylko. I co się dziwić Wojewódzkiemu, że jeszcze bardziej finezyjnie się tłumaczy, każdy się broni, jak umie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-03, 08:12   #218
miss venflon
Zakorzenienie

http://www.przekroj.pl/artykul/815910,906094-Taka--☠☠☠☠a---konwencja.html?p=2

Ja tylko przytoczę zacytowane w artykule powyższym słowa Eve Ensler:
„Mam dość ludzi, którzy nie rozumieją, że gwałt nie ma nic wspólnego z żartem; jak również tych, którzy twierdzą, że jestem pozbawiona poczucia humoru... Ba! Nie tylko ja, lecz wszystkie kobiety – gdy tymczasem większość znanych mi kobiet (a znam ich niemało) gwałtownie odbiega od tego stereotypu. Po prostu uważamy, że nieproszony fiut w naszym tyłku albo pochwie nie jest ani odrobinę zabawny".
Stary 2012-07-03, 10:24   #219
201710120930
Konto usunięte

Ech.
Wydawało mi sie że jako takie poczucie humoru posiadam
Przy wywołanym Pajtonie nie raz zrywałam boki
Gdzie napieprzali sie równo z polityków/królowej/katolików itp itd
I to dla mnie-wtedy- było/jest łamanie tabu
Tutaj jakoś mój uśmiech idzie w kierunku zażenowania
Pójdźmy dalej moze gdy gwałt nie wystarczy pośmiejmy się np z molestowanych dzieci
A co!Pokażmy jakim to dowcipnym i otwartym narodem jesteśmy!!

Co do panów W i F..jakoś sie o nich nie martwie...znając zycie do msc przygarnie ich jakaś inna (albo i ta sama) stacja
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-05, 20:34   #220
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Jak widać, Wyrak kunsztownie nawet gwizdy na cmentarzu potrafi usprawiedliwić, podziwiać tylko. I co się dziwić Wojewódzkiemu, że jeszcze bardziej finezyjnie się tłumaczy, każdy się broni, jak umie.
Podziwiac to mozna to, jak w ogole sie nie wypowiesz na temat watku, tylko wykorzystujesz to do przyczepienia sie mnie, czyste zywe trollowanie a polaczeniu z licznymi odwolaniami w innych postach, to objawy jakiejs obsesji najwyrazniej

Oczywiscie, to maks Twoich mozliwosci - podgryzanie po kostkach, bo w merytorycznej dyskusji to szans nie masz. Oczywiscie, nie ma sensu tlumaczyc co ja uwazam/mysle na dany temat, bo Ty sobie jakas wizje pasujaca do podgryzania w glowie masz. Wiec sobie trolluj dalej

Cytat:
Napisane przez miss venflon Pokaż wiadomość
http://www.przekroj.pl/artykul/815910,906094-Taka--☠☠☠☠a---konwencja.html?p=2

Ja tylko przytoczę zacytowane w artykule powyższym słowa Eve Ensler:
„Mam dość ludzi, którzy nie rozumieją, że gwałt nie ma nic wspólnego z żartem; jak również tych, którzy twierdzą, że jestem pozbawiona poczucia humoru... Ba! Nie tylko ja, lecz wszystkie kobiety – gdy tymczasem większość znanych mi kobiet (a znam ich niemało) gwałtownie odbiega od tego stereotypu. Po prostu uważamy, że nieproszony fiut w naszym tyłku albo pochwie nie jest ani odrobinę zabawny".
Teraz to mile paniom tylko powiedziec: a pies z wami polke tancowal. Jak W i F obrazali kogo popadnie, to cicho bylo, jak wjechali na temat paniom bliski, to nagle sie dzieje
Tak jak Gretkowska - a to idzie sobie do Wojewodzkiego do programu, a teraz nagle wielka jego krytyka z jej strony

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Co do panów W i F..jakoś sie o nich nie martwie...znając zycie do msc przygarnie ich jakaś inna (albo i ta sama) stacja
Ja mysle: ESKA Rock, w ciagu nastepnych 6 miesiecy z powrotem

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-05, 21:06   #221
mivol
Rozeznanie

Cytat:
Tak jak Gretkowska - a to idzie sobie do Wojewodzkiego do programu, a teraz nagle wielka jego krytyka z jej strony
A pamiętasz może gdzie się na ten temat wypowiadała?
mivol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-06, 08:51   #222
niut80
Zadomowienie

Cytat:
Ja mysle: ESKA Rock, w ciagu nastepnych 6 miesiecy z powrotem
Tak, już były takie deklaracje ze strony stacji, tyle, ze program nie będzie na żywo, najpierw będzie przechodził przez dział prawny, żeby nie było znów problemów. Cóż, pieniążki trzeba zarabiać.
niut80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-07, 09:04   #223
Hultaj
BAN stały

proszę Ci e Wyrak
50letni pierdziel to 50letni pierdziel i weź nie dorabiaj do tego określenia teoryjek (tak tak rozumiem, Ty oczywiście w kontekście co tam sobie na ten temat bajdurzysz ;-) nie jesteś pierdzielem, )
po 2 co nazywasz udawaniem 20parolatka, to, że gość nosi tenisówki, spotyka się z 2 x młodszymi pannami (skoro takie go chcą...) i wozi się drogimi furami?
Stary 2012-07-07, 12:04   #224
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
po 2 co nazywasz udawaniem 20parolatka, to, że gość nosi tenisówki, spotyka się z 2 x młodszymi pannami (skoro takie go chcą...) i wozi się drogimi furami?
Zazdrości po prostu
Stary 2012-07-07, 13:41   #225
201710120930
Konto usunięte

społeczeństwo ma problem z wiekiem Wojewódzkiego (nie tylko z wiekiem zresztą ) ale on sam też.
jak na faceta to mu przez gardło jakoś cięzko idzie wyartykułowanie swych latek
nie raz i dwa był przypierany do muru, i zawsze odpowiadał żartem. a nie konkretami

dopiero ostatnimi czasy bywa bardziej szczery w tej kwestii , moze dlatego ze dotarło ze zwodzeniami tylko podsyca ludzką ciekawość
i właściwie robi tajemnicę z tajemnicy Poliszynela
Stary 2012-07-07, 13:55   #226
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
społeczeństwo ma problem z wiekiem Wojewódzkiego (nie tylko z wiekiem zresztą ) ale on sam też.
jak na faceta to mu przez gardło jakoś cięzko idzie wyartykułowanie swych latek
nie raz i dwa był przypierany do muru, i zawsze odpowiadał żartem. a nie konkretami

dopiero ostatnimi czasy bywa bardziej szczery w tej kwestii , moze dlatego ze dotarło ze zwodzeniami tylko podsyca ludzką ciekawość
i właściwie robi tajemnicę z tajemnicy Poliszynela
Ej tam, jaki problem..piszesz tak jakby miał jakieś 250 lat, a wtedy to byłoby kuriozum 50 latkowie to po prostu 50 latkowie, chyba nie każdy z nich musi zachowywać się przepisowo wujkowato czy dziadkowato, nosić zgrzebne łachy oraz jeździć fiatem 125 lub 126p Na szczęście mediów nie opanowali tylko i wyłącznie 20latkowie tylko pewna równowaga jednak jest.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-07-07 o 13:56
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-07, 14:04   #227
201710120930
Konto usunięte

społeczeństwo ma problem z wiekiem Wojewódzkiego
z wiekiem pana Sznuka już nie

nie zastanawia Cię to ?
Stary 2012-07-07, 14:17   #228
laisla
Zakorzenienie

Cytat:

nie zastanawia Cię to ?
Nie sądzę aby społeczeństwo miało jakikolwiek problem z wiekiem żadnego z panów po prostu Co komu do tego. Możemy oceniać mniej czy bardziej udany żart ale wiek nie ma nic tutaj do rzeczy.
Stary 2012-07-07, 19:11   #229
Hultaj
BAN stały

Nie mam problemów z wiekiem Wojewódzkiego.
Poza tym mnóstwo ludzi zapytanych o wiek leci kokieterią i się np. nie przyznaje, taki znak czasów. Kto w końcu wymyślił, że kobiet nie pyta się o wiek.
I tak to sobie leci.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
szanuję Pana Sznuka, ale mam nadzieję, że jak będę mieć 50, o ile oczywiście dożyję, bliżej mi będzie do zachowań osoby 30letniej niż ''stateczności'' 60+. ;-)
Stary 2012-07-07, 19:15   #230
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam problemów z wiekiem Wojewódzkiego.
Poza tym mnóstwo ludzi zapytanych o wiek leci kokieterią i się np. nie przyznaje, taki znak czasów. Kto w końcu wymyślił, że kobiet nie pyta się o wiek.
I tak to sobie leci.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

szanuję Pana Sznuka, ale mam nadzieję, że jak będę mieć 50, o ile oczywiście dożyję, bliżej mi będzie do zachowań osoby 30letniej niż ''stateczności'' 60+. ;-)
A jakie są zachowania osoby 30letniej?
Stary 2012-07-07, 19:24   #231
Hultaj
BAN stały

Cytat:
zresztą to jest w ogóle jakieś głupie porównanie jak dla mnie bo wg mnie to są zupełnie inne typy osobowości.
Do tego Pan Sznuk mnie np. nie kojarzy się z tupeciarstwem, a na Wiki własnie przeczytałam, że z wykształcenia jest inżynierem elektronikiem.
Poza tym wierząc wiki to wiek tego Pana to jest prawie 70 lat (69), więc to też jest nieco różnicy.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
A jakie są zachowania osoby 30letniej?
czasami ilekroć rozmawiam z osobami 50+ mam wrażenie, że one już swoje życie przeżyły.
W najlepszym razie wiele im się nie chce.
Chciałabym, takie mam sobie nieśmiałe pragnienie ;-), w wieku lat 50 mieć ciekawość swiata, bystry umysł, nie być strawioną przez cynizm i tak dalej. No i być piękną oczywiście. :P ;-) Dlatego ja wolę choćby czytać w sieci o kimś, kto w wieku 70 lat bawi się na dansingach, zapisuje na kurs tańca, uprawia gimnastykę, planuje wycieczkę rowerową po Polsce (oczywiście, na takie rzeczy trzeba mieć energię, zdrowie, ale przede wszystkim też pewien określony typ osobowości który pcha człowieka do przodu ;-)).
''Nie wiedziałem, że pańskie czasy już minęły''.
Terry Pratchett, Niewidoczni akademicy, Lord Vetinari do Mustruma Ridcully'ego.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2012-07-07 o 19:25
Stary 2012-07-07, 21:36   #232
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

[/COLOR]czasami ilekroć rozmawiam z osobami 50+ mam wrażenie, że one już swoje życie przeżyły.
W najlepszym razie wiele im się nie chce.
Chciałabym, takie mam sobie nieśmiałe pragnienie ;-), w wieku lat 50 mieć ciekawość swiata, bystry umysł, nie być strawioną przez cynizm i tak dalej. No i być piękną oczywiście. :P ;-) Dlatego ja wolę choćby czytać w sieci o kimś, kto w wieku 70 lat bawi się na dansingach, zapisuje na kurs tańca, uprawia gimnastykę, planuje wycieczkę rowerową po Polsce (oczywiście, na takie rzeczy trzeba mieć energię, zdrowie, ale przede wszystkim też pewien określony typ osobowości który pcha człowieka do przodu ;-)).
''Nie wiedziałem, że pańskie czasy już minęły''.
Terry Pratchett, Niewidoczni akademicy, Lord Vetinari do Mustruma Ridcully'ego.
Ano właśnie, typ osobowości, który nie ma z wiekiem wiele wspólnego, ani nawet z płcią. Znam stetryczałych 50 latków, jak i 30 i ...nastolatków, którym nie tylko gimnastyka i wyprawy rowerowe nie w głowie, ale w ogóle są cały czas na nie, pozbawieni krzty entuzjazmu..

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-07-07 o 21:38
Stary 2012-07-08, 09:24   #233
201710120930
Konto usunięte

nie porównuje Wojewódzkiego do Sznuka
no bez przesady
odniosłam się do :

Cytat:
Na szczęście mediów nie opanowali tylko i wyłącznie 20latkowie tylko pewna równowaga jednak jest.
jest kilka/nascie osób pracujacych w TV którzy maja sporo ponad 20+/ ,i to sie chwali

---

co do moich marzeń z cyklu ja w wieku 50+ i 60 +
ja tez to wszystko chcę!
i energię i ciekawość świata i zdrowie....
tylko wole byc fajną babeczką co ma te 50 + niż fajną babeczką 50+ udającą 30+ ...bo tu juz krok od śmieszności

pewnie ,pewnie (uprzedzę)niech kazdy patrzy sam na siebie ,zyje jak chce i nie ogląda się na tzw społeczeństwo.okej
tylko moim skromnym zdaniem taka osoba ma problem własnie ze swoim wiekiem , nie akceptuje go i próbuję cos sobie/światu udowodnić.
no i jeszcze
moze dla Was to jest coś!
dla mnie to jest śmieszno-żenujące gdy facet pod 50-tke zmienia podfruwajki co parę msc
że niby taki lovelas z niego czy co ?
Stary 2012-07-08, 09:36   #234
Hultaj
BAN stały

Cytat:
dla mnie to jest śmieszno-żenujące gdy facet pod 50-tke zmienia podfruwajki co parę msc
że niby taki lovelas z niego czy co ?
dla mnie nie, bo nie każdy musi mieć potrzebę założenia rodziny, a te dziewczyny wiedzą, z kim się spotykają, jakie jest jego podejście do stałych związków.
W ogóle tak przy okazji to ja np. do kryzysu wieku średniego mam wyluzowane podejście bo wolę jak ktoś mając 50 jeździ czerwonym sportowym autem niż lansuje, że w jego wieku to już nie wypada, po drugie, bywa wcale nierzadko i tak, że ileś czasu mija nim ktoś się dorobi, więc jak go w wieku 20 czy 30 nie stać na motory i szybkie auta to co, przy 50tce nie może sobie odbić? ;-)
Poza tym współcześni 50latkowie mieli po 20 w innym systemie, wtedy życie też wyglądąło inaczej. ;-)
Nie wiem, ja mam nadzieję, że jeśli w wieku 70 lat bedę chciała skakać na spadochronie i warunki będą mi na to pozwalały, to, że nie będę musiala być z tego tytułu uznawana od razu za porąbaną bo w ''takim wieku'' to już tylko wycieranie smarków wnukom i skarpety na drutach.
Cytat:
tylko moim skromnym zdaniem taka osoba ma problem własnie ze swoim wiekiem , nie akceptuje go i próbuję cos sobie/światu udowodnić.
no ale co to jest brak akceptacji wieku, jak się ma 40 lat i nosi się glany też się ma problemy, bo glany są tylko dla zbuntowanych nastolatków, od pewnego momentu to już tylko pantofle i kozaczki, czy jak ;
przecież jak się posłucha Wojewódzkiego to nie słychać w nim dzidzi piernik, co z tego że lubi koszulki, trampki i stroszy włosy zamiast robić sobie przedziałek na środku
Cytat:
Ano właśnie, typ osobowości, który nie ma z wiekiem wiele wspólnego, ani nawet z płcią.
no dobra, ale to nie ja szufladkuję kogoś jako 50letniegpo pierdziela bo nie podoba mi się jego pogląd na rzeczywistość.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2012-07-08 o 09:39
Stary 2012-07-08, 09:47   #235
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hultaj
la mnie nie, bo nie każdy musi mieć potrzebę założenia rodziny,
no akurat Wojewódzki ost.coś często plecie o dziecku
nie wiem ,moze szuka odpowiedniego materiału na matkę
niech szuka

a moze te panny to tylko przykrywka jest homoseksualizmu
kto go tam wie i oczywiscie nie moja sprawa
ja jego riposty cenię i go jak pisałam -na swój sposób- lubię
co nie znaczy ze pisząc ogolnie (!) o 50-latkach potwierdzających swe libido wśród młodzieży zmienię na ten temat zdanie
nie. są własnie śmieszn-żenuj.
bo ten lans w czerwonym samochodzie czesto gęsto idzie z odstawieniem 'starej żony' a szukaniem nowego narybku

Edytowane przez 201710120930
Czas edycji: 2012-07-08 o 09:48
Stary 2012-07-08, 09:51   #236
Hultaj
BAN stały

co stoi na przeszkodzie kobietom by i one zamiast koniecznie zadowalać się facetami w swoim wieku lub 10-20 lat starszymi zainteresowały się facetami tyleż młodszymi.
Stary 2012-07-08, 09:57   #237
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
co stoi na przeszkodzie kobietom by i one zamiast koniecznie zadowalać się facetami w swoim wieku lub 10-20 lat starszymi zainteresowały się facetami tyleż młodszymi.

halo tu ziemia !!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-08, 11:07   #238
Dosiaczek 7
BAN stały

Cytat:
Jaka znowuz pogardliwa?
Znawca poprawnej polszczyzny Czasem wypominasz błędy wizaznkom, a sam...

A tak w ogóle to uważam, że wśród słuchaczek radia naprawdę mogła być zgwałcona Ukrainka i mogło jej być bardzo smutno..., nie mówiąc o innych zgwałconych kobietach.

Edytowane przez Dosiaczek 7
Czas edycji: 2012-07-08 o 11:55
Dosiaczek 7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-08, 12:37   #239
Hultaj
BAN stały

Cytat:
halo tu ziemia !!
heloł, no chyba nie wierzysz że te wszystkie jak leci ;-) 20chy u boku 50letnich panów byłyby z nimi, gdyby ci nie byli kasiaści.
Stary 2012-07-08, 12:48   #240
201710120930
Konto usunięte

no ba

tylko jak widać te jędrne 20-latki są w grupie zainteresowania 20 latków ,30-40 latków i jak widać 50- latków
to w jaki target mają uderzać 50 letnie panie ?
nawet te z kasą ?

Edytowane przez 201710120930
Czas edycji: 2012-07-08 o 12:50
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości