![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Straaaasznie mnie ubodło, nie będę mogła przez to spać. ![]() Na szczęście odmieniło mi się na tyle, że sama dla siebie jestem warta tyle, że od nikogo nie uzależniam zdania na swój temat. Chociaż było mi bardzo przykro, jak koleś niedawno po paru (dopiero 6) spotkaniach stwierdził, że jednak nie jestem w jego typie - to po co się ze mną spotykał, po co mnie całował - nie lepiej było urwać tego po góra 2 spotkaniach zamiast tracić na siebie czas? Po co robić cokolwiek na siłę, wbrew sobie? Bo tak to trochę odbieram - że koleś z rozmowy byłby szczęśliwszy, gdybym chociaż udawała, że jest w moim typie. Podejrzewam jednak, że ten mój dzisiejszy cierpiący Werter będzie to jeszcze przez kilka dni przeżywał.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-17 o 01:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
mi jest cholernie źle...
trzymała mnie nadzieja, że może będzie chciał wrócić, ale dowiedziałam się właśnie, że w ogóle o tym nie myśli. minęło w sumie 5 dni od rozstania. fck, nie potrafię sobie poradzić...
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mam kaca ![]() ![]() ![]() No więc, nie wiem czy ktoś pamięta, ale miałam się spotkać z ex i w końcu znalazł dla mnie wczoraj ledwo pół h czasu. Wszystko wyjaśnione zostało w 5 minut, mianowicie: zerwał konakt, bo nie chciał żeby się za bardzo zaangażowała (to po co w ogóle zaczynać, skoro nie brał mnie na poważnie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra koniec, swoja droga, ale mi sie fajnie gadalo z pewnym znajomym wczoraj, zawsze mieliśmy slaby kontakt, a wczoraj gęby nam sie nie zamykały ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||||||
Nie depcze krokusów
|
Ulicznica - ale się uśmiałam
![]() ![]() Mam wrażenie, że tylko dziwni faceci pozostali wolni w Krakowie koło trzydziestki... ![]() Cytat:
Dobrze, że skomentowałaś głośno na spotkaniu - niech nowa wie, jakie on ma zagrania. Zrobiłaś dobry uczynek dla ludzkości. A teraz ciesz się, że odblokował Ci szansę na poznanie kogoś, kto będzie Cię naprawdę kochał ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czego spodziewałaś się po 5 dniach? Urwał się ze smyczy, poszaleje... i zobaczymy, czy za 2 miesiące nie przyleci z podkulonym ogonem ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Malla wiem, popłakałam sobie i... przeszło mi. słucham oppa gangam stajl i tańczę
![]() nie chcę być sama tylko dziś wieczorem...
![]() |
#217 |
Nie depcze krokusów
|
Ja mam dziś sporo pracy, więc będę przy kompie wieczorem, możemy zrobić wątkowe Saturday Night Live
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedziałaś mu, że Twoim zdaniem o niego dbałaś i nie rozumiesz o jaką opiekę mu chodzi w związku z tym - miałaś mu buty wiązać, czy co? Albo nie, może faktycznie nie ma sensu. Cytat:
Ciekawe od jakiego pułapu cenowego mogłaby się zaczynać kawa, żeby zapytał mnie w ogóle, czy się napiję. Ale mniejsza o to - jeszcze jedna sytuacja. Na końcu Floriańskiej, przy Pijarskiej siedziała taka babcia, która tam zwykle "zarabia" na chleb. Prosiła o to byśmy ją podnieśli, więc wzięłam ją za jedną rękę, on za drugą, a ona zaczęła się wydzierać, że zaraz przyłoży nam laską O__o Ja się pytam przestraszona i zdziwiona "co ty jej zrobiłeś", a on na to cały w nerwach "a co ty myślisz, ze chciałem jej zrobić krzywde?" i rozmowa o tym aż do przystanku, bo ja pomyślałam, że on chce jej zrobić krzywdę, jak mogłam. No co za typ.
![]() |
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwny jakiś, jak Ci powiedział,że się przez tydzień zaangażować to jakiś dziwny koleś...nie zawracaj sobie głowy, trafisz na lepszego,zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Ulicznico, poprawiłaś mi humor z samego rana
![]() ![]() ![]()
#221 | |
Zadomowienie
|
tzn coś mu strzeliło do łba i sam nie potrafił powiedzieć co to było. tak to było ok.
znajomej nie powiedział, że nie potrafił się zaangazować tylko że zerwał, bo nie mogliśmy się dogadać - no ciężko skoro cały czas mnie olewał. dam sobie radę, muszę. cieszę się, że trafiłam na ten wątek; czytam Wasze posty i naprawdę jakoś tak mi mózg zaczyna pracować a przestaje serce. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH! PADŁAM!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=charlie charlie;37666521]tzn coś mu strzeliło do łba i sam nie potrafił powiedzieć co to było. tak to było ok.
znajomej nie powiedział, że nie potrafił się zaangazować tylko że zerwał, bo nie mogliśmy się dogadać - no ciężko skoro cały czas mnie olewał. dam sobie radę, muszę. cieszę się, że trafiłam na ten wątek; czytam Wasze posty i naprawdę jakoś tak mi mózg zaczyna pracować a przestaje serce. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Nie martw się, będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teksty jak z przedszkola. "Brzydka jesteś, spadaj z mojej piaskownicy, nie będę się z tobą bawić"
![]() |
#225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teksty, że w ogóle dałam mu nadzieję, jakbyśmy się umawiali od hoho czasu i jeszcze się przytulił na siłę na do widzenia, mimo, że nie miałam na to ochoty. O_o ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Chyba nie przywykł do odmowy, przecież wszystkie, zdesperowane na niego zawsze leciały, więc się trochę zdziwił, że jednak nic z tego nie będzie i postanowił dokopać jak dżentelmen, na do widzenia.
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie dostałam od niego wiadomość:
"Ej Ej jak zwykle przesadzasz wcale Ci źle nie życzę, po prostu mam dosyć tych uwag z twojej strony i atmosfery jaka była przy każdym ostatnim spotkaniu. A co do tego, że NIBY od początku nie chciałem być z tobą to też jakaś bujda bo jak bym nie chciał to bym w ogóle tego nie zaczynał. I też nie mów, że byłem dla Ciebie taki idealny! Oczywiście były Miłe chwilę za które również dziękuje ![]() I to najgorsze pogrubiona zdanie ![]()
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ambitny plan na siebie! ![]() ![]() ![]() O widze, ze tez z Krakowa jestes ![]() Haha koleś jakiś przewrażliwiony na swoim punkcie, nienawidze takich facetów, takie zachowania są typowo babskie - robienie igly z widly. Chłop to powinien być chłop, a nie kalesony ![]() Edytowane przez stupify Czas edycji: 2012-11-17 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Nie depcze krokusów
|
Co to, krakowski sezon buraczany?
![]() Ale prawdziwe. Nie musisz żyć nadzieją. To dobre, docenisz kiedyś, bądź silna ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mialam tylko na mysli, ze myslalam, ze jestem silniejsza i nigdy nie bede zalezna od kogos, pamietam jak to mowilam, ze nigdy nie bede zalezna, nigdy z niczego nie zrezygnuje - a zrezygnowalam, nie bo on tego chcial, a bo sama chcialam. Teraz troche sie zmuszam, ale odnawiam stare znajomosci, juz sie poumawialam gdy bede na swieta w polsce. Mialam kiedys kolege dobrego z ktorym moglam zawsze sie przytulaclubilam, ale jako kolega , wczoraj znim rozmawialam i choc kocham rafala nie czulam sie dziwnie piszac z nim tak i umawiajac, ciesze sie z tego powodu, bo myslalam, ze nie bede umiala z nikim tak zartowac. Co do drugiej odpowiedzi: Pewna dziewczyna tutaj poradzila mi, pisala w mojej sprawie, ze na szas jego nieobecnosci powinnam nad soba popracowac, a gdy bede znala swoja wartosc, gdy sie zmienie to i nasz zwiazek sie zmieni. Ciezko jest czasem sie tego trzymac, bo wiadomo, ze wciaz o nim mysle, ale musze sie tego trzymac bo nie chce az tak cierpiec. Jak sie szanujesz to podobno i inni cie szanuja. I jesli sie nie zmienie, to sama odejde tym razem ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
taka wiadomosc strasznie boli. i nie mozna nawet miec za zle tego, bo nie decydujemy my o swoich uczuciach, one same pojawiaja sie. trzymaj sie bo na pewno to boli ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
hahahaha dobre ![]()
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Ulicznica - a wiesz, że ja zawsze na początku płacę za siebie? Dopiero kiedy zaczynam się z kimś regularnie spotykać, pozwalam żeby facet mi coś postawił. Inna sprawa, że takie rzeczy zazwyczaj wychodzą naturalnie i trafił Ci się ewidentny burak, bo nawet jeśli nie miał kasy to mógł inaczej wybrnąć z sytuacji i nie robić z siebie idioty
![]() A propos randek to za pół godziny idę na pierwsze spotkanie z gościem z neta, nie wiem o czym będziemy rozmawiać ale jestem do tego jakoś negatywnie nastawiona... mam wrażenie że nie do końca jest w moim typie i będzie mega sztywno ![]() Trzymajcie się kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem dokladnie jak jest u ciebie, ale takie zwiazki 2 miesieczne gdzie chlopak juz konczy z nami calkiem to jak sie odezwie to chyba z potrzeby nie wiem jakiej ale na pewno nie, ze im zalezy jakos baerdzo i , ze tym razem bedzie inaczej. Nie wiem, w moim nie bylo ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Aha, 30-letni chlop - to ja pasuje :P ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Powodzenia ![]()
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malla - w listopadzie są chyba jakieś zbiory buraków, przynajmniej u mnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu mam tyle kolosów w przyszlym tyg, a nie potrafie sie zmusic do nauki ![]() ![]() ![]() Ej kurde, chce teraz tego faceta, ktorego olałam dla ex ![]() Ciekawe jakby to sie potoczylo dalej, gdyby nie ten palant ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ogolnie nie lubie pożyczać pieniędzy od kogos (nigdy tego nie robie), nie lubie być komus cos winna, jestem taka zosia samosia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Aha i dzis kolejny dzien, drugi mi sie snil
![]() A dzis mialam kilka z nim snow, jeden chyba pamietam, ze otworzyl drzwi mial czerwone oczy na okolo, jakby byl nacpany i nawet w snie stwierdzilam , ze jest nacpany. Przytulilam sie do niego, on mnie i coraz mocniej. Potem zlapal mnie za buzie i popatrzal w jedno oko (bo tak zawsze robil, ze patrzal w jedno by patrzec serio :P) i patrzal i mnie pocalowal. I powiedzcie czy dobrze robie: Jak mowilam, jego mama jest za mna, tzn za nami. Od tego jego przyjeciela chce go odciagnac bo same problemy: policja, narkotyki... Przy mnie nic, bo w sumie jak mowilam i razem lezelismy ze soba i razem pilismy i razem dyskoteki, nie mielismy z tym problemy. Bylismy jak kumple gdy ttzeba bylo i jak kochankowie. No i chodzi o to, ze tenjego kolega dal mi nr swoj bym przekzala moje TZ, jego mama powiedziala, ze mam nawet mu nie mowic, ze on pisal do mnie. Ze mam nikomu nie mowic, ze bedziemy na swieta i, ze ona dopilnuje by sie nie widzial z nim. Ja chcialabym,, zeby on sie w koncu podniosl bo on tego chce ale moze za malo chce i nie wiem czy to dobrze tak knuc takie cos. Ona chce bysmy zamieszkali sami, sami placili, sami wszystko jak normalnie dorosli.
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-11-17 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, idę dziś na zakupy z koleżanką i piwo
![]() ![]()
#237 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=SKfYv...feature=fvwrel
Myślę,że to powinien być jakiś hymn porozstaniowy :P |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pomocy. Dzis mija tydzien od roztania, dopiero pisałam do was że jestem zobojętniała, że nic nie czuje i dziś buuum. Zaczełam mysleć, wspominać, zaczęło mi brakować go. Ręka mnie świerzbi, żeby do niego napisać. Wiem, że byłam nieszczęśliwa w tym związku i że pewnie jigdy bym nie była, ludzie tacy sie nie zmieniają bo po co skoro tak im wygodniej, ale mimo wszystko chciałabym sie do niego przytulić :;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
NIE PISZ! oszczędź sobie nerwów. Nie wspominaj tylko np. zacznij oglądać film jakiś albo wyjdz gdzieś z kumeplami z domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
kurcze nie sądziłam, ze to będzize takie trudne, nie wiem, może dzis mam taki dzień. Ciągle spogladam na telefon i mam ochote coś napisać, czy chce się spotkać czy cos w tym stylu. Wiem że to by było najgłupsze co bym mogla teraz zrobć, ale ciężko sie powstrzymać. Mam nadzieję, że dziś ten wieczór przetrwam jakoś i jutro przejdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.