Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 18:41   #211
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Widzialam kochana, dziekuje za przepis

Ojj, moja noga tez latala jak szalona i tez poleglam na luku.

laurka, dzieki za link, tego wlasnie podejrzewalam kupie na pewno!

Nie istnieja takie rzeczy

You made my day

Ja wzielam sie na sposob i wyciskam to g**wn* na lyzeczke, bo boje sie, ze ten flak wleci mi w Kubusia :/

Zrobilam szarlotke sypana, nie wytrzymalam

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

Przecudnie!

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Mój mąż też by raczej nie był zadowolony gdyby się dowiedział że taki przystojniak był u nas w domu więc odwołuję zaproszenie

haha dobre ejsteście

Ja Hanie położyłam do łóżeczka siedze obok ale ona ani śni zasnąć ....

kurcze dostałam zaproszenie na impreze firmową mój tż też no bo jedna firma.... i nie wiem czy iść, to by było tak od 20-24 gdzieś zjednej strony fajnie bo z tż byśmy razem sie pobawili i z ludzmi z pracy.... no ale nie wiem sama

dziewczyny piękne te wasze piszczące i przewracające się dzieci ! no i mina Darii w hustawce
Stary 2013-05-22, 18:42   #212
Wisienka_0809
Rozeznanie

No co za baby. Którakolwiek ma dziecko?

Helloł.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:43   #213
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jestem i ja

Tez dlugo nie mialam prawka, zrobilam 2 lata temu dopiero, bo zawsze balam sie samochodow.

Mimo ze zdalam za drugim razem to i tak boje sie jezdzic nie czuje sie pewnie za kolkiem, zwlaszcza, ze nie mam na czym cwiczyc.

Najgorsze, ze TZ ma to samo kiedys jezdzil, ale potem mial wypadek (kolega kierowal) i od tamtej pory boi sie prowadzic...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja się nie boję jeździć.. a mam dopiero prawko 1.5 roku..ale od momentu odebrania plastiku - kupiłam autko w ciągu paru dni i jeździłam i jeżdżę codziennie!
aaaale np. po Gdańsku nie lubię jeździć.. dlatego jak mam tam jechać..zwłaszcza do centrum, to wolę przez obwodnicę
Stary 2013-05-22, 18:46   #214
bokeh
Zakorzenienie

Djerba - kupiłam dziś ten krem z ziajki była taka promocja że jedno gratis emulsja nawilzajaca i krem kojący za 13,90 dwa tylko tubki dość małe bo 40ml jdna
Stary 2013-05-22, 18:46   #215
Kija80
Zadomowienie

Pisałam wczoraj że mam rozgarniętą obsługę w Biedrze bo oballe były rozpakowane. Dokładnie to było tak, że widziałam całe mnóstwo tych "kości" pojedynczych bez folii a kula była tylko jedna, też rozpakowana. Nie kupiłam bo coś się nie mogłam zdecydować a poza tym zachciało mi się do wc a były duże kolejki do kasy Dziś podjechałam jeszcze raz myśląc że kupię tę kulę jak jeszcze będzie. Patrzę a tam całe mnóstwo dwupaków w różnych kolorach, widocznie rano dołożyli. No to wzięłam dwupaka i idę z nim do kasy po czym grzecznie pytam czy to jest na sztuki bo tak napisali na plakacie i nie wiem czy mam rozerwać tę folijkę. Pani popatrzyła, obejrzała z wszystkich stron i mówi że wg niej cena jest za dwupak. Minę miałam chyba sceptyczną więc poszła się pytać drugiej pani. Obmacały tą folię, stwierdziły że trwale zapakowane więc chyba dwupak. Druga mówi do pierwszej żeby jeszcze sprawdziła cenę po kodzie więc ta podłożyła paczkę pod czytnik i mówi już z taką pewnością w głosie: "Eee, na pewno cena za dwie bo przecież takie byle co nie mogłoby kosztować 18 zł za sztukę". No i jednak mam dwupaka
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:54   #216
LadyWhisper
Zakorzenienie

cholera, a mój w Smyku trzy dyszki za JEDNEGO oballa dał

dalej sprzątam tzn robię wszystko, żeby tego nie robić pranie w połowie ściągnęłam, rozpakowałam i zapakowałam zmywarkę i....tyle

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:54   #217
mitabe
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
dalam dzis malemu ziemniaka z dynia. ja pierdziu, jakie to obrzydliwe! jak odkrecilam sloiczek to sam zapach odrzucil mnie na koniec pokoju a jak sprobowalam bo myslalm ze zepsute bo tak capalo to momentalnie przypomnial mi sie I trymestr i mdlosci a jak na zlosc to Hipp, wiec na 2 dni tylko to musialam wpakowac polowe sloiczka do kubka.
no i se mysle - aha, dzis jak nic mlody szczeli focha bo takiego paiarajstwa to nawet ja bym nie tknela i albo w momencie nauczy sie dzis pluc albo zacisnie mordeczke i sama bede musiala to zjesc bo wyrzucic przecie szkoda...
no wiec daje mu pierwsza lyzeczka a ten co? zjadl z mega smakiem! nawet mu brewka nie pykła!
i zjadl cale pol sloiczka
a na jabłuszku sie krzywil, o pamietnej marchewce nie wspomne
idac tym tropem to szpinak pewnie zje razem ze sloiczkiem
Hehe ciekawe jak u nas będzie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Deli no kiedys sie musi wyjasnic co tej Twojej Amelce dolega.
Dziewczyny super filmiki, niewiarygodne niby dziecko to dziecko a wszystkie sie inaczej zachowuja.
Mala PLOMIENNOwlossa

Moja Kota mysli, ze wszystko nalezy do niej:
Jaka ona urocza

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Pisałam wczoraj że mam rozgarniętą obsługę w Biedrze bo oballe były rozpakowane. Dokładnie to było tak, że widziałam całe mnóstwo tych "kości" pojedynczych bez folii a kula była tylko jedna, też rozpakowana. Nie kupiłam bo coś się nie mogłam zdecydować a poza tym zachciało mi się do wc a były duże kolejki do kasy Dziś podjechałam jeszcze raz myśląc że kupię tę kulę jak jeszcze będzie. Patrzę a tam całe mnóstwo dwupaków w różnych kolorach, widocznie rano dołożyli. No to wzięłam dwupaka i idę z nim do kasy po czym grzecznie pytam czy to jest na sztuki bo tak napisali na plakacie i nie wiem czy mam rozerwać tę folijkę. Pani popatrzyła, obejrzała z wszystkich stron i mówi że wg niej cena jest za dwupak. Minę miałam chyba sceptyczną więc poszła się pytać drugiej pani. Obmacały tą folię, stwierdziły że trwale zapakowane więc chyba dwupak. Druga mówi do pierwszej żeby jeszcze sprawdziła cenę po kodzie więc ta podłożyła paczkę pod czytnik i mówi już z taką pewnością w głosie: "Eee, na pewno cena za dwie bo przecież takie byle co nie mogłoby kosztować 18 zł za sztukę". No i jednak mam dwupaka
Hehe ludzie czasami nie wiedzą co kupują pewnie nawet. Żeby wiedziała co to za byle co to karton wyniosłaby do domu :p

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 18:57   #218
LadyWhisper
Zakorzenienie

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30226795/

dziołszki a taki panel ścienny na ścianę w kuchni??? Nadaje się toto choćby przy kuchence gazowej?

Stary 2013-05-22, 19:02   #219
Kija80
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Hehe ciekawe jak u nas będzie

Jaka ona urocza

Hehe ludzie czasami nie wiedzą co kupują pewnie nawet. Żeby wiedziała co to za byle co to karton wyniosłaby do domu :p

Hmmm, mogłabym tam w sumie wpaść z rana i wykupić cały zapas a potem odsprzedać z zyskiem

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
cholera, a mój w Smyku trzy dyszki za JEDNEGO oballa dał

dalej sprzątam tzn robię wszystko, żeby tego nie robić pranie w połowie ściągnęłam, rozpakowałam i zapakowałam zmywarkę i....tyle
Jakby ta pani kasjerka z mojej biedronki wiedziała toby się wam kazała stuknąć w główkę, sądząc po jej zdegustowanej minie nawet te 9 zeta za sztukę wydawało jej się grubą przesadą
Stary 2013-05-22, 19:04   #220
s i l v e r
Zakorzenienie

Właśnie nadrabiam ale na telefonie,a nienawidzę cytować z telefonu :/
Kurde, a jeszcze 3 strony. Tak raz dwa nadrobię...

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
silna dziewczynka

a powiedzcie mi, sadzacie czasem sobie na kolanie dziecko, jak np trzymacie na rekach
bo ja jak już nie mam siły chodzić i nosić to wtedy Maly siedzi u mnie, oczywiście podtrzymuję go ale tak naprawdę za bardzo nie muszę bo Wiktorek od urodzenia jest silny i sztywno trzyma główkę a teraz i plecki.
Ja czasem sadzam Darie na kolanach.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny skąd wiecie, że dziecko zasnęło snem nocnym??
Daria tak się nauczyła że około 20.30 kąpiel, mleczko....czasem przysypia od razu przy jedzeniu a czasem jak zje i kładę ja do łóżeczka to od razu zasypia i spi 4-6 h. Tak sie nauczyła i wie ze wieczorem ma iść spać.
Stary 2013-05-22, 19:06   #221
mitabe
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:

dziołszki a taki panel ścienny na ścianę w kuchni??? Nadaje się toto choćby przy kuchence gazowej?
Oj nie raczej, bo gazowa to płomienie hmmm a nie myslalas nad np gresem, jakąś dużą płytkę lub 2 położyć za kuchenka tylko a resztę np płyta meblowa w kolorze frontow lub Tapeta albo tapeta zakryta szkłem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 19:08   #222
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

haha dobre ejsteście

kurcze dostałam zaproszenie na impreze firmową mój tż też no bo jedna firma.... i nie wiem czy iść, to by było tak od 20-24 gdzieś zjednej strony fajnie bo z tż byśmy razem sie pobawili i z ludzmi z pracy.... no ale nie wiem sama

dziewczyny piękne te wasze piszczące i przewracające się dzieci ! no i mina Darii w hustawce
idzcie!
Stary 2013-05-22, 19:13   #223
LadyWhisper
Zakorzenienie

Mitabe, ja mam już tak ogromną głowę od czytania, wybierania, myślenia, że już sama nie wiem..... Myślałam, żeby dać np ten panel a przy kuchence lacobel, np mleczny, wyszłoby taniej, ale jakby to w połączeniu wyglądało to nie wiem

swoją drogą w informacji o produkcie jest napisane "Można montować przy płycie gazowej jeśli płomień nie ma bezpośredniego kontaktu z panelem." i bądź człowieku mundry

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-05-22 o 19:14
Stary 2013-05-22, 19:14   #224
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

moja teściowa interesuje się Domcią, ale do tej pory kupiła raz pieluchy i nic więcej... wiecie, nie to żebym była pazerna, ale pieniądze mają i swojej drugiej wnuczce kupuje różne rzeczy...
hehehe moja teściowa nie kupuje i nie przesyła mi nic
jeszcze czasami od nas jakąś kasę potrzebują
Stary 2013-05-22, 19:14   #225
LadyWhisper
Zakorzenienie

Bokeh, idźcie, my byliśmy jakiś czas temu na dancingu i było super

Stary 2013-05-22, 19:18   #226
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Oj nie raczej, bo gazowa to płomienie hmmm a nie myslalas nad np gresem, jakąś dużą płytkę lub 2 położyć za kuchenka tylko a resztę np płyta meblowa w kolorze frontow lub Tapeta albo tapeta zakryta szkłem.
O czyli dobrze wczoraj pisałam że można tapetę przykryć szkłem hartowanym Lady może to naprawdę jest myśl? Mogłabyś sobie potem zmieniać te tapety co jakiś czas i miałabyś nowy wystrój tanim kosztem
Stary 2013-05-22, 19:19   #227
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
o, jeszcze pokażę wam moją piszczałkę
http://www.youtube.com/watch?v=ZoL05...ature=youtu.be
Silver, ciesz się, że Twoja nie piszczy
na końcu kaszelek, i chyba się wybierzemy z tym jutro do lekarza
słodziak!!!
jak przebiera nóżkami fajnie

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=FVXp2ZHd5Ww

z plecków na brzuszek jeszcze nie potrafi.
Stary 2013-05-22, 19:24   #228
mitabe
Rozeznanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Mitabe, ja mam już tak ogromną głowę od czytania, wybierania, myślenia, że już sama nie wiem..... Myślałam, żeby dać np ten panel a przy kuchence lacobel, np mleczny, wyszłoby taniej, ale jakby to w połączeniu wyglądało to nie wiem

swoją drogą w informacji o produkcie jest napisane "Można montować przy płycie gazowej jeśli płomień nie ma bezpośredniego kontaktu z panelem." i bądź człowieku mundry
Tak może być, i będzie pasować, albo srebrny lacobel, też chyba będzie ok - słabo mi tel kolory tego panelu wyświetla. Jaki okap planujecie?

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
O czyli dobrze wczoraj pisałam że można tapetę przykryć szkłem hartowanym Lady może to naprawdę jest myśl? Mogłabyś sobie potem zmieniać te tapety co jakiś czas i miałabyś nowy wystrój tanim kosztem
Tak to jest bardzo fajne rozwiązanie własnie bo można sobie zmienić jak się znudzi

Stary 2013-05-22, 19:24   #229
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dzięki kochane za kciuki,
tak więc byłam na usg brzuszka- mała gugała podczas badania wszystko wyszło ok, badanie moczu- ok, morfologia krwi- do powtórzenia - wyszły jej za dużo płytek krwi cos w ten desen norma to 400 a ona miala 540. Tak wiec jutro z samego rana lecimy na kuj kuj znowu...
waga poszła w góre, mała wazy 6400 mam odstawić już bebilon.. i mam podawac infacol na te baczki.. później sie zobaczy co i jak. Martwie sie ta krwią..
Super że z brzusiem ok. A z krwią też będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Po tym, ze jest "odkladalna"
Ooo DOKŁADNIE!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 19:27   #230
laurka23
Zakorzenienie

Illusion Fantastyczny przewrót, a jaka słodka minka

Silver Brawa dla Darusi

Cytat:
Dziewczyny ale najadlam się strachu.
O rany chyba bym zawału dostała

Cytat:
Pozdrawiamy ciocie ze spacerku i czekamy na pizze

Cytat:
Moja mama posadziła na 2 minutki Darie do huśtawki (ja nie chciałam bo przecież jeszcze sama nie siedzi). Ale patrzcie na jej zadowolona minę
My też chcemy huśtawkę taką dla Misia

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
silna dziewczynka

a powiedzcie mi, sadzacie czasem sobie na kolanie dziecko, jak np trzymacie na rekach
bo ja jak już nie mam siły chodzić i nosić to wtedy Maly siedzi u mnie, oczywiście podtrzymuję go ale tak naprawdę za bardzo nie muszę bo Wiktorek od urodzenia jest silny i sztywno trzyma główkę a teraz i plecki.
Czasem tak, bo mój klocuś ciężki i mi ręce mdleją. Staram się żeby się opierał o mnie pleckami i daję rękę pod kolanka, ale cholernik się dźwiga o denerwuje

Cytat:
ale pokur.wic tez troche musze
- sprzatalam wczoraj, pozamiatalam, pomylam podlogi... rano wstaje do kibelka patrze na podloge, a ze slonce juz wstalo to pieknie mi oswietlilo moje pomyte podlogi, a tam kupa kurzu, jakies paprochy giganty i oczywiscie pierdyliardy moich kudłów!
-czy wy tez macie wit D w kapsulkach? to ciezkiego h.ja jakie to lajdastwo jest to szok! ostatnio jak chcialam dac malemu to opsiukalo mi sciane! a astepnym razem opsiukalam sama siebie, w tym moje dopiero co umalowane oko! dobrze ze mam w zanadrzu kropelki. chcialam niby te wykonczyc ale jednak se daruje... moge ja ta wit lykac? o ile ja zlapie w locie oczywiscie...
- i cos jeszcze bylo ale nie pamietam
Ja się wzięłam na sposób i nożyczkami obcinam

Cytat:
Wcześniej jadł z cyca jak szalony, teraz sam posiłków odmawia, przybiera dobrze, mówiła, że mogę mm spróbować ale według niej to bez sensu bo może zastąpić posiłki z cyca butla i będzie na mieszanym albo pomału rozszerzać dietę. I obserwować. Więc chyba wolę 2 opcję bardziej naturalne będzie dla mnie i nie będę tak się stresowac swoją laktacja. Jak podam mm to wiem, że za miesiąc będzie po ko jak mi młody się do butli przyzwyczai, już było tak na początku, a ciężko pracowałam żeby była tylko cyca
Nie rozumiem, skoro przybiera dobrze to skąd wniosek że trzeba podawać coś jeszcze? Najwyższy czas żeby nasze dzieci najadały się szybciej i rzadziej ssały pierś. Jak nie jesteś pewna czy już chcesz rozszerzać dietę to może się skonsultuj z kimś jeszcze? Mi bardzo zależy na wyłącznym karmieniu piersią do 6 miesiąca.

Cytat:
dalam dzis malemu ziemniaka z dynia. ja pierdziu, jakie to obrzydliwe! jak odkrecilam sloiczek to sam zapach odrzucil mnie na koniec pokoju a jak sprobowalam bo myslalm ze zepsute bo tak capalo to momentalnie przypomnial mi sie I trymestr i mdlosci a jak na zlosc to Hipp, wiec na 2 dni tylko to musialam wpakowac polowe sloiczka do kubka.
no i se mysle - aha, dzis jak nic mlody szczeli focha bo takiego paiarajstwa to nawet ja bym nie tknela i albo w momencie nauczy sie dzis pluc albo zacisnie mordeczke i sama bede musiala to zjesc bo wyrzucic przecie szkoda...
no wiec daje mu pierwsza lyzeczka a ten co? zjadl z mega smakiem! nawet mu brewka nie pykła!
i zjadl cale pol sloiczka
a na jabłuszku sie krzywil, o pamietnej marchewce nie wspomne
idac tym tropem to szpinak pewnie zje razem ze sloiczkiem
Uwielbiam Cię czytać Dobrze że udało się załatwić to zwolnienie

Cytat:

Zawsze chciałam mieć taką kratkę ale skutecznie mnie od tego pomysłu odwiodło wyobrażenie tabunów pająków które by tam mieszkały i w nocy właziły mi przez okno do sypialni
Oj tam oj tam Ja chcę się odgrodzić od wścibskich sąsiadów i pająki mi nie straszne

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Ja mam drabinkę i fasola mi tam kiełkuje, zobaczymy czy coś z tego będzie. U mnie w ogóle kijowo, bo balkon ogromny, ale na zachód i tylko rano, albo jak jest chłodniej to się do czegoś przydaje. Tak to upał i gorąc, rośliny wszystkie zdychają, wnerwia mnie to

Oooo dałaś mi pomysł, nie wiedziałam co pnścego tam zasadzić, zasadzę groszek zielony, uwielbiam taki świeży Ja mam balkon od wschodu, więc nie ma źle.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Moja Kota mysli, ze wszystko nalezy do niej:
Dobra jest! Moja na szczęście nie wchodzi do łóżeczka ani do wózka małego. No chyba że jak nas w domu nie ma to sobie pozwala

Michaś miał dziś cały dzień stan podgorączkowy, bardzo był mizerny. Dałam mu na noc nurofen bo bardzo się męczył. Już przed 19 zasnął, a wcześniej spał pół dnia. Niecierpię szczepień!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:29   #231
mala_19kw
Zakorzenienie

Meduza-przejęzyczenie Co innego myślę i co innego pisze
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:30   #232
LadyWhisper
Zakorzenienie

Nie, jakbym wziela jeszcze tapete to by mnie maz za cycki powiesil

Sama nie wiem jaki to kolor, bo na kompie jest bardziej srebrny znowu na tabie jasny bez musimy sie przejechac do ikei i zobaczyc...

Mitabe, okap i w ogole caly sprzet agd (lodowka zwywarka kuchenka) beda czarne

Stary 2013-05-22, 19:37   #233
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Niby można, ale czy ja wiem czy to bezpieczne?

Cytat:
Nie, jakbym wziela jeszcze tapete to by mnie maz za cycki powiesil

Sama nie wiem jaki to kolor, bo na kompie jest bardziej srebrny znowu na tabie jasny bez musimy sie przejechac do ikei i zobaczyc...

Mitabe, okap i w ogole caly sprzet agd (lodowka zwywarka kuchenka) beda czarne
Możesz zamiast tapety jakiś fajny kolor za szkłem zrobić farbą i też zmieniać co jakiś czas
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:38   #234
sylwietta1988
Zakorzenienie

podczytałam dziewczynki ale mam takie wqrwa, że lepiej, żebym nic dzisiaj nie pisała- przed wyjazdem małzona na nocke znowu sie zjechalismy i takie inwektywy sie sypały, ze gdybym je tu powtórzyła to zostałabym zbanowana na amen
mam dosyc dziada i jestem o krok od przeniesienia sie z małym do rodziców, a najchętniej w ogóle rozwiesc sie i czesc pracy, no nosi mnie po prostu, dobrze w sumie, ze pojechal do tej roboty bo bym chyba dziadowi zasuneła patelnią/tłuczkiem/młotkiem nie wiem, czyms ciezkim w kazdym razie bo mnie rozpier.dala

gdybym chciała opisywac wszystko od potopu swiata to by mi do jutra zeszło a stron byłoby tyle co kwowadis ma
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:42   #235
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Illusion Fantastyczny przewrót, a jaka słodka minka

Michaś miał dziś cały dzień stan podgorączkowy, bardzo był mizerny. Dałam mu na noc nurofen bo bardzo się męczył. Już przed 19 zasnął, a wcześniej spał pół dnia. Niecierpię szczepień!

Oj biedny Michałek Mój ostatnie szczepienie jakoś bez sensacji, aż się zdziwiłam.
Stary 2013-05-22, 19:47   #236
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

matki chłopców!

http://foch.pl/foch/1,132260,1395557...l#TRNajCzytSST

0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:00   #237
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

haha dobre ejsteście

ja bym poszła na jakąkolwiek w sumie imprezę hehe

a co do kremu ziajki..to w sumie jak bym kupiła parę opakowań po 40ml to pojemnościowo i cenowo wyszło by mnie tak samo jak Balneum Optiderm który ostatnio kupiłam, więc nie jest źle
jak ten skończę to poszukam sobie tej ziajki

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:

moi dziadkowie mają takie coś przy kuchence z boku i nic się z tym nie stało

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:

Lady, luknęłam dokładnie... moi dziadkowie mają z innego tworzywa jednak...
a przeczytałaś to? :

- Panel, wytrzymały na wysoką temperaturę, wodę, tłuszcz i brud, jest odpowiedni do zastosowania na ścianie za płytą grzewczą; z wyjątkiem płyty gazowej.
Stary 2013-05-22, 20:01   #238
iffonka7
Zadomowienie

hej

jesteście szalone tyle stron
ostatnio prawie nic nie pisze bo nie mam czasu w niedziele oddaję pracę licencjacka a ciągle coś poprawiać muszę :/ ale staram się was jak najwięcej podczytywać

Cytat:
Daria tak się nauczyła że około 20.30 kąpiel, mleczko....czasem przysypia od razu przy jedzeniu a czasem jak zje i kładę ja do łóżeczka to od razu zasypia i spi 4-6 h. Tak sie nauczyła i wie ze wieczorem ma iść spać.
U nas wygląda to identycznie tylko kąpie jest około 20.00

bokeh pewnie że idziecie ile bym dała żeby iść na taką imprezę bez dziecka
Stary 2013-05-22, 20:02   #239
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
podczytałam dziewczynki ale mam takie wqrwa, że lepiej, żebym nic dzisiaj nie pisała- przed wyjazdem małzona na nocke znowu sie zjechalismy i takie inwektywy sie sypały, ze gdybym je tu powtórzyła to zostałabym zbanowana na amen
mam dosyc dziada i jestem o krok od przeniesienia sie z małym do rodziców, a najchętniej w ogóle rozwiesc sie i czesc pracy, no nosi mnie po prostu, dobrze w sumie, ze pojechal do tej roboty bo bym chyba dziadowi zasuneła patelnią/tłuczkiem/młotkiem nie wiem, czyms ciezkim w kazdym razie bo mnie rozpier.dala

gdybym chciała opisywac wszystko od potopu swiata to by mi do jutra zeszło a stron byłoby tyle co kwowadis ma
te chopy za jajca powiesić !

właśnie robie obiad

kupiłam tez dziś stejki rostbef i myśle jakby je tu z czym? szparagi też kupiłam bo nigdy nie jadłam i zawsze chciałam kupić lubicie?
Stary 2013-05-22, 20:03   #240
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
te chopy za jajca powiesić !

właśnie robie obiad

kupiłam tez dziś stejki rostbef i myśle jakby je tu z czym? szparagi też kupiłam bo nigdy nie jadłam i zawsze chciałam kupić lubicie?
raz, jak kiedyś miałam parowar i je tam przygotowałam to już później nigdy ich nie kupiłam

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości