Krakowianki po raz XXIII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-28, 22:04   #211
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
6m, miałam zamówić worki próżniowe i wieszaki, ale jestem ślepa i nie widzę worków teraz u tego sprzedawcy
SKończyła się aukcja chyba Możemy poczekać aż wystawią nową, jak się gg nie spieszy

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że tak - znalazłam przypadkiem na półce. A też szykowałam się na allegro albo wyprawę do Ikea. Stłukła mi się poprzednia, która była super, bo micha była wielka i w kształcie kielicha - dobrze się mieszało sałaty i ładnie wyglądała na stole, i jeszcze była podklejona antypoślizgową gumą Teraz musiałam dokupić drugą michę do serwowania

To w końcu pomadki do ust też wchodź promo?
To poszukam. Jakąś wypasioną miałas chyba poprzednią
W ikei nie widziałam wirówek...

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Bobrzyńskiego. Drugiego Rossmana w tej okolicy nie znam.

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
U mnie też byli ostatnio świadkowie jehowy, może mają jakąś zmasowaną akcję?
Na to wygląda bo u mnie byli w sobotę

Cytat:
A w ogóle co to Blistexy bo pierwszy raz słyszę? Dobre?
TY nie wiesz?
Podobno Blistex med jest najlepszy, nawet ja kupiłam pod wpływem świetnych opinii o nim

Cytat:
Nie, w sensie, że tak raczej na zawsze No chyba, że mocno zatęsknię i dojdę do wniosku, że to jest moje miejsce na ziemi, ale wątpię.

Ale mi się smutno zrobiło [COLOR="Silver"]
A ja Cię nawet nie zdążyłam poznać

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Jestem już po egzaminach, teraz klepię pracę, po drodze egzamin licencjacki, a potem obrona. Dużo tego, ale uwaga, chwalę się, w tym semestrze wszystko zaliczyłam na 5.0

To powodzenia

W rossmanie na wszystkie pomadki jest przecena, ale powinno odliczać od ceny pierwotnej Zakochałam się w masełku karmelowym Nivea

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Hurra
powiedziała co wiedziała i czym prędzej odleciała...
Stary 2013-05-28, 22:08   #212
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Dzięki laski a właśnie, że nie kujon, bo miałam głównie przedmioty ścisłe, na rozumienie, a nie na kucie. Tylko dwa były takie bardziej na definicje, ale to kolosy były z praktyki, więc też się nie musiałam kuć

Cytat:
a ja jestem na nowo bezrobotna, i w sumie dobrze, bo zrobiłam co miałam i na dłuższą metę to nie dla mnie po czerwcu szukam czegoś ciekawszego.
Czemu nie dla Ciebie?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 22:33   #213
cholernarejestracja
Copyraptor

6^m, bo ja ostatnio zaczęłam grać w Ingress. To taka straszna gra na androida, która wymaga poruszania się po mieście, bo przejmuje się portale, a do tego trzeba stać zaraz obok nich.

No i to wszystko jest strasznie zabawne, ale masę czasu zajmuje dziś chodziłam po mieście jakieś 3h łącznie, nogi mi do tyłka wchodzą. A do tego dochodzi udzielanie się na forum i wewnętrznej komunikacji, planowanie wspólnych akcji i różne takie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 22:37   #214
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
6^m, bo ja ostatnio zaczęłam grać w Ingress. To taka straszna gra na androida, która wymaga poruszania się po mieście, bo przejmuje się portale, a do tego trzeba stać zaraz obok nich.

No i to wszystko jest strasznie zabawne, ale masę czasu zajmuje dziś chodziłam po mieście jakieś 3h łącznie, nogi mi do tyłka wchodzą. A do tego dochodzi udzielanie się na forum i wewnętrznej komunikacji, planowanie wspólnych akcji i różne takie
ło mamo
Przynajmniej jakiś pożytek z tej gry bo przed kompem się nie siedzi
Stary 2013-05-28, 22:53   #215
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Czemu nie dla Ciebie?
Pomijając fakt, że szef oczekiwał ode mnie o wiele więcej, niż mi się to początkowo wydawało, to doszłam do wniosku że wolę sobie nad czymś pracować w biurze/domu (nawet jeśli to jakaś żmudna robota), tak żeby potem rezultat mojej pracy do czegoś się komuś innemu przydał. Tutaj byłam osobą która czyjś pomysł tylko wdraża, ma zadbać o wszystkie szczegóły organizacyjne i jak się okazało, ma też za zadanie budować tzw. relację z klientem co mi nie za bardzo wyszło. no, nie wiem czy wystarczająco jasno napisałam

6m, mnie się nie spieszy z tymi workami i wieszakami, luz

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 23:55   #216
lele
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle co to Blistexy bo pierwszy raz słyszę? Dobre?
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
TY nie wiesz?
Podobno Blistex med jest najlepszy, nawet ja kupiłam pod wpływem świetnych opinii o nim
Med w słoiczku moim zdaniem najlepszy. Ale mi generalnie najlepiej służą balsamy w słoiczkach. Bije carmex na głowę (chociaż widzę różnice w Carmexie na polski rynek, a tym na usa). O Tisanę nie będę nawet wspominać, bo u mnie się nie sprawdził w ogóle. Figs&Rogue to trochę inna kategoria, ale też daleko mu do Blistexu.
Cytat:

a ja jestem na nowo bezrobotna, i w sumie dobrze, bo zrobiłam co miałam i na dłuższą metę to nie dla mnie po czerwcu szukam czegoś ciekawszego.
Trzymam kciuki!
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 23:57   #217
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Ineso (lub ktoś inny? ) a które z tych saszetkowych maseczek z Rossmanna poleciłabyś na wypryskowy dziób jako podleczacze i oczyszczacze?
Kupiłam glinkową Ziaji ale pisałaś, że to raczej umilacz niż efekt konkretny - dobrze zrozumiałam?
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 00:34   #218
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Ineso (lub ktoś inny? ) a które z tych saszetkowych maseczek z Rossmanna poleciłabyś na wypryskowy dziób jako podleczacze i oczyszczacze?
Ktoś inny Dopiero co było o Dermaglinie.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ra-wersja.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...em-jojoba.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...jedwabiem.html
Tylko trzeba spryskiwać po nałożeniu.
Stary 2013-05-29, 00:57   #219
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Wam, że gdybym miała ułożyć top najlepszych zakupów z Wami, to TT na pewno była by w pierwszej trójce TT kompaktowa trochę dalej, bo jednak dużo gorsza jest.
To chyba będę musiała przyspieszyć zakup.

Cytat:
Ja też w poniedziałek zaliczyłam drugą wizytę w R., ale kupiłam tylko tusz dla Ineso, pomadkę Altera do rzęs (dzisiaj pierwszy dzień kuracji), 4 maseczki, 2 dokupiła mi Ineso i jeszcze wzięłam balsam brązujący Lirene Arabica.

Używacie go tylko na nogi czy na całe ciało? A jak na całe ciało to na dłonie też? A co z szyją? To mój pierwszy raz
Tez się "kuruję" alterrą na rzęsy od wczoraj

Cytat:
A jak nalicza rabat na produkty już w cenie promocyjnej, jak alterra?
No własnie mi alterrę policzyło podwójnie w promocji.
Cytat:
A to ona jest w takiej cenie chyba teraz, bo promocja jest - czyli nie nalicza, jak ecrulo napisała
Jak brałam z półki, to było 4 coś, a zapłaciłam te 3 z groszami.
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 07:07   #220
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
W ikei nie widziałam wirówek...

TY nie wiesz?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60148678/

JA wielu rzeczy nie wiem, tylko tak sprytnie ściemniam
Cytat:

Cytat:
ło mamo
Przynajmniej jakiś pożytek z tej gry bo przed kompem się nie siedzi
Dokładnie to samo pomyślałam
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Med w słoiczku moim zdaniem najlepszy. Ale mi generalnie najlepiej służą balsamy w słoiczkach. Bije carmex na głowę (chociaż widzę różnice w Carmexie na polski rynek, a tym na usa). O Tisanę nie będę nawet wspominać, bo u mnie się nie sprawdził w ogóle. Figs&Rogue to trochę inna kategoria, ale też daleko mu do Blistexu.
to będę dziś stać i dumać pod kolejną półką.
Cytat:
Kupiłam glinkową Ziaji ale pisałaś, że to raczej umilacz niż efekt konkretny - dobrze zrozumiałam?
Ziaja Ci podleczy, bo taka kojąca jest. Czy oczyści nie wiem, bo też nie używałam jej nigdy regularnie. Weź sobie też RdL rozświetlającą - też z glinką jest.
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Po Twoich zachwytach kupiłam Kleopatrę. Wydawała mi się fajniejsza od przeciwtrądzikowej, bo ma olej i myślałam, że nie zastyga Dziś chyba kupię tą trzecią jeszcze - szykuje mi się babski wieczór spa, to można poszaleć.
Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość

No własnie mi alterrę policzyło podwójnie w promocji.
Jak brałam z półki, to było 4 coś, a zapłaciłam te 3 z groszami.
A czy alterra kiedyś nie była nagietkowa? Bo teraz jest rumiankowa i nie wiem czy mam sklerozę i pomyliłam z alverde czy zmienili.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:13   #221
gg22
Zakorzenienie

po trzech wizytach w R. mam już chyba wszystko no może oprócz tuszu żółtego

OMD- porzuciłam nadzieje na spakowanie się w taką małą walizkę szło mi całkiem nieźle dopóki nie musiałam zmieścić kuferka z kosmetykami poddałam się

6M- generalnie mi się nie śpieszy z tymi workami, może szafa mi w szwach nie pęknie ale jeżeli nadarzy się kupić gdzieś indziej to po prostu kupię

Cytat:
N
Ja tu pracę piszę, a Ty mnie tak gonisz
sprawdzam Twoje samozaparcie- praca czy wizaż? wizaż czy praca?

Cytat:
Jak można funkcjonować bez?
można tzn można było dopóki żyło się w błogiej nieświadomości. Teraz już zostałam uświadomiona i nie wiem czy sobie z tym poradzę mam tylko zasadnicze pytanie- jak tego się używa?
ucieszyłam się jak wrzuciłaś link z ikea, patrzę "instrukcja obsługi" i co dalej?- używać ręcznie-> jeee, wiem wszystko!

Cytat:
Bo tak działa mechanizm w google, od razu widać, że często tam zaglądasz.
Zróbmy test - której NIE wyskoczy Cholerkowy blog?
mnie
wyskakuje mi na 8 miejscu chociaż jeśli już zaglądam to właśnie na jej

Cytat:
ale odważna jesteś, będziemy trzymać za Ciebie kciuki! to już druga emigrująca od nas Wizażanka
3-cia. Bajeczna też wyjechała.
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:16   #222
mmmmmm
Zakorzenienie

Ineso dzięki! Powędrowała na listę zakupów

Co oprócz olejków i kosmetyków Balea warto kupić w DM? Może będę mieć okazję wpaść w weekend

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

ggok, to może jeszcze dołożą aukcje, albo któryś obwarzanek skusi się na hula hop
A wirówką się kręci po prostu
I Bajeczna się nie liczy - to krakuska więc wróci
Stary 2013-05-29, 09:56   #223
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
OMD- porzuciłam nadzieje na spakowanie się w taką małą walizkę szło mi całkiem nieźle dopóki nie musiałam zmieścić kuferka z kosmetykami poddałam się
Tak się właśnie zastanawiałam czy dasz radę
Ja tam bez problemu pakuje się w nią na kilkudniowe wypady...Ale kosmetyczkę wkładam do plecaka, w którym wożę lapka
Stary 2013-05-29, 10:09   #224
gg22
Zakorzenienie

porównuję właśnie oferty hoteli na trivago.pl i booking.com i co widzę? ten sam hotel, w tym samym terminie jest ba booking 100zł drożej, nie ma śniadania i wliczonego podatku miejskiego
nieźle lecą w kulki

Cytat:
Co oprócz olejków i kosmetyków Balea warto kupić w DM? Może będę mieć okazję wpaść w weekend

ggok, to może jeszcze dołożą aukcje, albo któryś obwarzanek skusi się na hula hop
A wirówką się kręci po prostu
I Bajeczna się nie liczy - to krakuska więc wróci
ja to co? krem alverde
oooo będziesz?;> a zamówienie można złożyć?

ok, poczekamy

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Tak się właśnie zastanawiałam czy dasz radę
Ja tam bez problemu pakuje się w nią na kilkudniowe wypady...Ale kosmetyczkę wkładam do plecaka, w którym wożę lapka
ja byłam niemal pewna, bo ciuchów nie biorę dużo- 2koszulki, bluza, trampki, długie spodnie. to niewiele, ale kosmetyczka+ lapek+ kilka pierdół dla Sis to już nie na te gabaryty
co innego jak się jedzie do domu, a w domu ma się jakieś ciuchy i podstawowe kosmetyki to wtedy ok.
.
Stary 2013-05-29, 10:10   #225
2016070953
Konto usunięte

ech chyba jednak sie skuszę na tego R. i być może kupie nawet żółty tusz
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 10:14   #226
mmmmmm
Zakorzenienie

ggtonujący? Ile on kosztuje?
No można, ale bez szaleństw bo z teściami będę i póki co mają o mnie dobre zdanie
I najlepiej smsem, dokładny opis bo nie wiem czy zdążę tu zaglądnąć
Stary 2013-05-29, 10:55   #227
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Mnie raz jakieś panie zaatakowały w Hucie na przystanku, pytały co wzbudza w młodych tyle gniewu i czy widzę nadzieję na zbawienie dla świata Of kors powiedziałam prawdę, że powodem mojej złości są zazwyczaj ludzie, którzy zamiast wziąć się do pracy zawracają innym głowę pseudofilozoficznym bełkotem pokazując, że sami mają zbawienie i dobro w głębokim poważaniu :/ Chyba się w piekle zesmażę, ale za nic nie chciały sie odczepić...

Cytat:
skusiłam się na drugą wizytę w rossmanie tym razem dołożyłam zapasowego carmexa, płyn dwufazowy ziaji, herbatę zieloną liptona (po 2,99!), pomadkę Wibo Elixir, 4 maseczki Ziaji i poza promocją odżywkę Awokado-Karite miałam wcześniej odwyk od zakupów kosmetycznych dość długi, to nadrobiłam, teraz przez najbliższe 2 miesiące spokój znów
Ja już 3 razy byłam
Ale zniżka się nie nalicza na miniaturki
Cytat:
Wcinam truskawki i myślę, że w weekend machnę tarte z truskawkami...Pierwsze co mi przychodzi do głowy "Zapytam Cholerkę o przepis!". Jednak najpierw wrzucam hasło w google-jako pierwszy wynik wyskakuje mi link do przepisu z Cholerkowego bloga
Planuję dzisiaj upiec tartę z rabarbarem
Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość

Chciałam Wam się jeszcze pochwalić, że pływanie idzie mi lepiej niż sądziłam! Jestem z siebie dumna gdyby ktoś pół roku temu mi powiedział, że pójdę dwa razy w ciągu dnia na basen to bym go wyśmiała. A tymczasem dzisiaj o 8 lekcja z instruktorem, a wieczorem zabawa w Parku Wodnym. Normalnie stał się cud
Brawo!
Cytat:
Jako, że mój czas w Krakowie dobiega końca, chciałabym się rozliczyć ze wszystkich zaległych spraw. Pamiętam, że mam rzeczy do odebrania u hiper, oli i (będę miała) u ecrulo. Czy jeszcze ktoś ma coś mojego? Czy ja mam coś dla kogoś?
pamiętasz, ile płaciłyśmy za ten panthenol? Bo ja go prawie zużyłam, zapominając, że tam jest część dla Ciebie
Cytat:
Nie, w sensie, że tak raczej na zawsze No chyba, że mocno zatęsknię i dojdę do wniosku, że to jest moje miejsce na ziemi, ale wątpię.

Cytat:
Jestem już po egzaminach, teraz klepię pracę, po drodze egzamin licencjacki, a potem obrona. Dużo tego, ale uwaga, chwalę się, w tym semestrze wszystko zaliczyłam na 5.0
gratuluję!!
Cytat:

Wow, ale fajne!
O, to ja mam dokładnie tę i jest niewygodna. Ten uchwyt, którym się kręci strasznie się wyślizguje z rąk przy wirowaniu, jest jakoś niewygodnie wyprofilowany.

Dziewczyny, kto ostatnio był w Warszafce, ręka w górę! Jadę jutro na weekend i zastanawiam się, co powinnam zaliczyć. Nie mówię tutaj o typowych zabytkach, ale ciekawe sklepy (np. New Look ) albo knajpki tudzież inne atrakcje? Doradzi ktoś coś?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 11:05   #228
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
ggtonujący? Ile on kosztuje?
No można, ale bez szaleństw bo z teściami będę i póki co mają o mnie dobre zdanie
I najlepiej smsem, dokładny opis bo nie wiem czy zdążę tu zaglądnąć
ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...migdalowy.html nie wiem ile kosztuje bo to zależy w jakim kraju kupujesz

sms pójdzie, a gdzie będziesz?
nie sądzisz, że teściowie powinni wiedzieć jakie skłonności ma ich synowa?

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
ech chyba jednak sie skuszę na tego R. i być może kupie nawet żółty tusz
nie wiem czy go znajdziesz
.
Stary 2013-05-29, 11:16   #229
mmmmmm
Zakorzenienie

Ola- odwiedz la senze bo ja likwiduja i jest 10 rzeczy za 100 zl czy cos w ten desen. A najlepiej to kup mi pizame, dresy i cos jeszcze i nazbieramy razem te 10 czy ile tam trzeba

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Gg - w Niemczech. Raczej jakich ma znajomych :p Wole ich z tym oswajac powoli Albo po napisaniu testamentu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 11:23   #230
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Ziaja Ci podleczy, bo taka kojąca jest. Czy oczyści nie wiem, bo też nie używałam jej nigdy regularnie. Weź sobie też RdL rozświetlającą - też z glinką jest.

Po Twoich zachwytach kupiłam Kleopatrę. Wydawała mi się fajniejsza od przeciwtrądzikowej, bo ma olej i myślałam, że nie zastyga Dziś chyba kupię tą trzecią jeszcze - szykuje mi się babski wieczór spa, to można poszaleć.
to dokupię dziś, bo akurat tych nie wzięłam
Ale wczoraj nałożyłam Ziajową i całkiem spoko jest.

Cytat:
A kosmetyki muszą być w 100ml buteleczkach i przeźroczystej prostokątnej kosmetyczce przecież

Cytat:
porównuję właśnie oferty hoteli na trivago.pl i booking.com i co widzę? ten sam hotel, w tym samym terminie jest ba booking 100zł drożej, nie ma śniadania i wliczonego podatku miejskiego
Są różnice spróbuj sobie jeszcze poszukać przez wyszukiwarkę noclegów na stronie Ryanaira.
Stary 2013-05-29, 11:35   #231
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kto ostatnio był w Warszafce, ręka w górę! Jadę jutro na weekend i zastanawiam się, co powinnam zaliczyć. Nie mówię tutaj o typowych zabytkach, ale ciekawe sklepy (np. New Look ) albo knajpki tudzież inne atrakcje? Doradzi ktoś coś?
ja byłam ale w Warszawie bom nie krakuska
chciałam Ci napisać że po co Ci łażenie po sklepach ale zrezygnowałam po przeczytaniu posta 6m
z knajpek mogę polecić w Śródmieściu pies i suka- wybieram się tam dzisiaj ale słyszałam duuuużo dobrego o ich drinkach i cud nad Wisłą niedaleko centrum Kopernika- to coś na kształt naszej plaży nad wisłą- przy dobrej pogodzie, bajka!
nie wiem czy lubisz taki klimat, ale wg. mnie warto te knajpki zobaczyć, bo w Krk tego nie ma- na Nowym Świecie w którejś z bram (po lewej strony idąc od centrum) są tzw. pawilony- zbitek maleńkich knajpek totalnie różnorodnych! Na początku okolica może odstraszyć że syf i gnój (bo w sumie tak jest) ale jakiś "klimat" mają.

z fajnych miejsc przy pogodzie- na spacerPola Mokotowskie , wiadomo Łazienki, pałac w Wilanowie

to tak na szybko

Cytat:
Ola- odwiedz la senze bo ja likwiduja i jest 10 rzeczy za 100 zl czy cos w ten desen. A najlepiej to kup mi pizame, dresy i cos jeszcze i nazbieramy razem te 10 czy ile tam trzeba

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Gg - w Niemczech. Raczej jakich ma znajomych :p Wole ich z tym oswajac powoli Albo po napisaniu testamentu
seeerio jest taka promo? moja Sis uwielbia ten sklep!

uhmm, ok to zaraz idzie sms
W Niemczech jest trochę drożej niż np. w Czechach. Mis tam kupowała więc albo odgrzeb jej zamówienie albo podpytaj

Cytat:
1. A kosmetyki muszą być w 100ml buteleczkach i przeźroczystej prostokątnej kosmetyczce przecież

2. Są różnice spróbuj sobie jeszcze poszukać przez wyszukiwarkę noclegów na stronie Ryanaira.
1. polskibus nie ma takich obostrzeń teraz jadę na weekend w Polskę, Budapeszt w lipcu

2. jakoś strona R. mnie odstrasza:/ ale faktycznie można znaleźć tanie oferty? nie spodziewałabym się. Sądziłam raczej, że będą kantować
.
Stary 2013-05-29, 11:38   #232
Malla
Nie depcze krokusów

Ola_gie - ja na pewno wybiorę się do Body Shop, jak będę w czerwcu w Wawie.
Stary 2013-05-29, 11:45   #233
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Pomijając fakt, że szef oczekiwał ode mnie o wiele więcej, niż mi się to początkowo wydawało, to doszłam do wniosku że wolę sobie nad czymś pracować w biurze/domu (nawet jeśli to jakaś żmudna robota), tak żeby potem rezultat mojej pracy do czegoś się komuś innemu przydał. Tutaj byłam osobą która czyjś pomysł tylko wdraża, ma zadbać o wszystkie szczegóły organizacyjne i jak się okazało, ma też za zadanie budować tzw. relację z klientem co mi nie za bardzo wyszło. no, nie wiem czy wystarczająco jasno napisałam
Wystarczająco Zawsze chociaż trochę grosza wpadło

Cytat:
po trzech wizytach w R. mam już chyba wszystko no może oprócz tuszu żółtego

sprawdzam Twoje samozaparcie- praca czy wizaż? wizaż czy praca?
Ja dzisiaj zaliczyłam trzecią wizytę Kupiłam znowu maseczki i kilka peelingów w saszetkach z myślą o wyjeździe wakacyjnym A przez Ineso kupiłam jeszcze 2 maseczki Kleopatra
Znowu 30 zł poszło. W sumie pewnie wydałam 150, ale nie chcę podliczać

Dzisiaj to ja odsypiałam po siedzeniu wczoraj do 1 w nocy, zapomniałam że miałam coś do pracy zrobić na wczoraj Ale zaraz się biorę do pisania

Cytat:
nieźle lecą w kulki
O kurcze...

Cytat:
Ja już 3 razy byłam
Ale zniżka się nie nalicza na miniaturki
Nie było tej wody termalnej Nadrobiłam czymś innym
Na Blistex nie nalicza się dodatkowa zniżka, sprawdzałam na czytniku. Nie wzięłam, mam za dużo pomadek pielęgnacyjnych.

Cytat:
Ola- odwiedz la senze bo ja likwiduja i jest 10 rzeczy za 100 zl czy cos w ten desen. A najlepiej to kup mi pizame, dresy i cos jeszcze i nazbieramy razem te 10 czy ile tam trzeba :
O kurde, jaka promocja

Stary 2013-05-29, 12:02   #234
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:

1. polskibus nie ma takich obostrzeń teraz jadę na weekend w Polskę, Budapeszt w lipcu

2. jakoś strona R. mnie odstrasza:/ ale faktycznie można znaleźć tanie oferty? nie spodziewałabym się. Sądziłam raczej, że będą kantować
A ja myślałam, że dalej o tanich lotach mowa i że już próbę generalną robisz

Nie bój się, jest całkiem funkcjonalna. Oni są głównie wyszukiwarką, zbierają oferty z różnych stron bookingowych i wywalają ci te najatrakcyjniejsze, przekierowując potem do właściwego pośrednika. W ramach porównania cen warto i tu zaglądnąć.
A jak juz znajdziesz hotel, który cię interesuje to warto też popatrzeć bezpośrednio na jego stronę i zapytać o cenę.
Stary 2013-05-29, 12:19   #235

Cytat:
Pączki na Chmielnej!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 12:35   #236
OneMoreDress
Zakorzenienie

Poszłam do Rossmana-kupiłam wszystko, oprócz tuszu...i przy okazji zaszłam do SH, wydałam 10 zł i mam dwie nowe bluzki
Stary 2013-05-29, 12:41   #237
WrednaMyszka
Zakorzenienie

OMD, wszystko czyli?
Są już zdjęcia bluzek?

Tyle maseczek kupiłam podczas promocji:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1369825180

Stary 2013-05-29, 12:46   #238
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem skłonna tak zrobić
Cytat:
ja byłam ale w Warszawie bom nie krakuska
chciałam Ci napisać że po co Ci łażenie po sklepach ale zrezygnowałam po przeczytaniu posta 6m
z knajpek mogę polecić w Śródmieściu pies i suka- wybieram się tam dzisiaj ale słyszałam duuuużo dobrego o ich drinkach i cud nad Wisłą niedaleko centrum Kopernika- to coś na kształt naszej plaży nad wisłą- przy dobrej pogodzie, bajka!
nie wiem czy lubisz taki klimat, ale wg. mnie warto te knajpki zobaczyć, bo w Krk tego nie ma- na Nowym Świecie w którejś z bram (po lewej strony idąc od centrum) są tzw. pawilony- zbitek maleńkich knajpek totalnie różnorodnych! Na początku okolica może odstraszyć że syf i gnój (bo w sumie tak jest) ale jakiś "klimat" mają.

z fajnych miejsc przy pogodzie- na spacerPola Mokotowskie , wiadomo Łazienki, pałac w Wilanowie

to tak na szybko
Cytat:
Ola_gie - ja na pewno wybiorę się do Body Shop, jak będę w czerwcu w Wawie.
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Pączki na Chmielnej!

Cytat:
Poszłam do Rossmana-kupiłam wszystko, oprócz tuszu...i przy okazji zaszłam do SH, wydałam 10 zł i mam dwie nowe bluzki
Wszystko? Tzn cały sklep?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 12:50   #239
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem skłonna tak zrobić
To ja też chcę!

Stary 2013-05-29, 12:59   #240
JustekPe
Przyczajenie

Witam się jako krakowianka! ;D
Wdrażam się
---------
magia-piękna blog - miejsce, gdzie piękno stawiamy na pierwszym miejscu!
JustekPe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości