|
|
#211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♥ Czerwiec ❤ Wymień się z Edziorro ☺
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- masz bardzo fajne rzeczy, ale niestety to, co wpadło mi w oko nie będzie na mnie dobre.. Także niestety nie znalazłam nic dla siebie na wymiankę za pierścionek |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec ❤ Wymień się z Edziorro
witaj, znajdziesz cos u mnie za mietowa bransoletke?
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie zainteresowało m.in: - Dr Irena Eris Clinic Way 3 stopień dermokrem przeciwzmarszczkowy na noc, op 50 ml, nowy, d. w. 01. 2017 - Klorane szampon 200 ml na bazie wyciągu z granatu dla włosów farbowanych - Klorane szampon chinina wzmacniający do włosów wypadających 100 ml - Klorane odżywka bez spłukiwania ułatwiająca rozczesywanie na bazie mleczka z owsa 200 ml |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się rzeczy o dużej wartości, więc musiałoby Ci się u mnie jeszcze baaardzo dużo rzeczy spodobać:
kolczyki 9K złoto GF z sześcienna cyrkonią Pierścionek 14K złoto GF kwiat stanik Dunnes Stores 70A stanik George 34A stanik Mark's and Spencer 32A GASPE z koronką, rozmiar S Gorset Gorgeous Playboy Skórzana miętowa bransoletka Infinity Anchor ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- poza wątkiem mogę Cię "przekupić" Loxonem 5%, co prawda nie mam w domu ale bez problemu mogę kupić
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymieniasz tylko kosmetyki na kosmetyki ,ciuchy na ciuchy
?Bo jesli nie to spodobało mi sie kilka rzeczy w tym wątku u Cb ![]() Ty byłaś zainteresowana bronzerami Mi tutaj sie podoba baby doll bielizna komplet Halka beti Zakreslacze Torebka whatever Jakby co to pisz A czego szukasz za gorset Playboya? |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za miętową bransoletkę?
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Obecnie za ten gorset playboy prowadzę negocjacje z inną Wizażanką także póki co jest niedostępny Za pozostałe rzeczy z chęcią się wymienię ale teraz zastanawiam się czy potrzebne mi są bronzery w takiej ilości (jaka data ważności?) Także mogłabym prosić o informacje czym się różnią? Bo może nie brałabym wszystkich tylko część i dobrałabym coś innego
Edytowane przez Edziorro Czas edycji: 2014-07-10 o 17:18 |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przejrzałem twój wątek i zobaczyłam sukienkę z gołymi plecami ta ozdobiona trzecia na zdj wiec nią jestem zainteresowana tym kompletem bielizny baby doll i torebka whatever
te 3 rzeczy za cos u mnie bo halka i pisaki nie sa mi niezbedne![]() Bronzery różnią sie aromatem bo moc nawilżenia siła brązu i efekty sa takie same,data do końca 2015. Daj znać jak to widzisz
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
hej przepraszam, że tak późno odpisuję ale gorsecik sobie już kupiłam więc zostałyby same okulary, a tak to nam się nie opłaca, mam nadzieję, że innym razem się uda, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Błyszczące lekko maja trochę drobinek i wieczko jest pęknięte w zawiasie ale sie zamyka normalnie
Szkoda nie wiedziałam ze ta sukienka taka droga bo aktualnie szukam sukienki tego typu |
|
|
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam w twojej wish ze szukasz czarnych szpilek mam takie,nowe tylko przymierzone rozm 37 ale rownież z Allegro i okazały sie za małe a noszę 37
Moze za sukienkę byś chciała? |
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się same konkrety np.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1401723202 ale pewnie i tak nigdzie bym się w niej nie wybrała
|
|
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.:
Kurczę nie mam czym zmierzyć nie wiem nawet właśnie nigdy na to nie patrzę i dlatego pewnie kupiłam za małe tak to zawsze mierze w sklepie a tu zaryzykowalam
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- A gorset Playboya jest juz wolny? To robimy jakaś wymianke czy sie wstrzymujemy ?---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Ok to w najbliższym czasie kupie miarkę i dam wymiary bo będzie większa wymianka ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- W środku cos Ala skóra a z zewnątrz sa lakierowane ale nie tak tandetnie ze zaraz sie porysuja tylko solidnie wykonane,eleganckie i stabilne według mnie jesli rozmiar będzie ok to wtedy buty sa wygodne ![]() Ja na dniach je zmierzę wiec jesli bedą ok to wymienimy wszystko bo ja szczególnie to jestem zainteresowana sukienka bielizna i ewentualnie torebka a resztę to zobaczymy poczekajmy do poniedziałku w week kupie miarkę i sie odezwe albo moze nawet jutro zobaczę jak z czasem---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- To tak obejrzalam dokładnie buty w środku sa ze skory bo jest znaczek skory,w kuchni znalazłam stara miarkę ale dałam radę długość wkładki 24cm a szerokość w najszerszym miejscu to 6-6,5cm ale to tak na oko parę mm moze sie wahać.cena butów za która kupiłam to 189zl.
|
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem otwarta na propozycje, wszystkie wymienione przez Ciebie rzeczy są nadal u mnie więc są dostępne
Spodnie pomierzę dokładnie dopiero w sobotę, bo niedawno wróciłam z pracy a jutro nie będzie mnie bo cały dzień pracuję
|
|
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam zarezerwowane jak narazie bronzery dla Ciebie wiec jak będziesz daj znać czy tak czy nie
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje mają wkładkę 23cm a te, do których mam włożone wkładki 23,5cm, adidasy też 23,5cm także szpilki 24cm będą się zsuwaćNapisz więc jak widzisz naszą wymiankę, czy odpowiada Ci opcja, którą wcześniej zaproponowałam czy może wolisz jednak tylko torebkę i bieliznę baby doll ? |
|
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
No rozumiem
![]() Ale zależy mi na tej sukience bo szukam właśnie takiej moze powiesz mi czego szukasz jeszcze żeby jednak sie wymienić na sukienkę tez a ja poszukam cos dla CB chyba ze więcej rzeczy z wątku ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- A gorset Playboya jest juz wolny? To moze zrobimy tak ze zostawię sobie dwa bronzery te na twarz chociaż bo tez bym chciała jakieś mieć a ty dobierzesz sobie cos innego ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Bardziej by mi odpowiadało np 4 bronzery plus jeden do twarzy i np cienie te z wątku i tez mam takie http://3.bp.blogspot.com/-e6mdtVnxI8...0/IMG_5862.jpg Za te 4 rzeczy co chciałam na początku czyli Baby doll Torebka Halka beti Zakreslacze ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- A moze być tak ![]() 4bronzery 1na twarz Świeczki kerastase Za halke Baby doll Torebkę i pisaki? ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- No ok to moze być balsam spoko I blyszczyk ![]() Czyli: 4bronzery 1na twarz Balsam garnier Mini sexy pulp Za: Halka beti Torebka Baby doll bielizna Pisaki Zapraszam na pw |
|
|
|
|
#236 |
|
Wtajemniczenie
|
podaję wymiary woskowanych rurek H&M, idealnie dopasowują się do sylwetki, bo mają domieszkę elastanu:
długość 95 cm , długość nogawki od kroku 77 cm stan 18 cm , pas 35 cm x 2, biodra: 41,5 x 2 udo: 23 cm x 2, dół nogawki : 13 cm x 2 skład surowcowy: 61% bawełna, 35% poliester, 4% elastan |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1402069086 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1402069086 ?
|
|
#238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spodobały mi się lordsy i spódniczka ale niestety nie mój rozmiar
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
To co wybralas u mnie w watku ma wartosc okolo 600 zl, tak jak wspominalam dodatkowo moge spoza watku dolozyc loxon 5- 2 sztuki. Zorientuj sie prosze na co mnie stac u Ciebie za te rzeczy i daj mi znac jakbys widziala wymiane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

.

Także mogłabym prosić o informacje czym się różnią? Bo może nie brałabym wszystkich tylko część i dobrałabym coś innego