![]() |
#212 |
Naczelna wampirzyca
Wiadomo¶ci: 3 714
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LISTOPAD smako³yki z USA miniatury Givenchy Marc Jacobs OPI Essie Bobbi Brown p
Hej, wybacz, ¿e d³ugo nie odpisywa³am, no, sprawy osobiste
![]() Chyba jednak podziêkujê za wymiankê póki co, bo niedawno zakupi³am podobne odcienie lakierów, a nie chcê, by mi siê dublowa³y. Tak¿e do nastêpnej wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Dot.: LISTOPAD smako³yki z USA miniatury Givenchy Marc Jacobs OPI Essie Bobbi Brown p
Hej. Mam oko³o 2 kg karmy dla psa, któr± chêtnie wy¶lê. Mo¿e co¶ jeszcze dla Ciebie znajdê, daj znaæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Do 5 maja bêdê tu zagl±daæ rzadko - proszê o wyrozumia³o¶æ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 901
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Moze znajdziesz cos za
Marc Jacobs DOT (1 flakonik 4 ml) 2. Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml) 3. CK Endless Euphoria (2* 15 ml = 30 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
Tak jak ju¿ pisa³am chcia³abym od Ciebie Reeboki i mo¿e te¿ czarne szylbety, nie napisa³a¶ mi co chcesz ode mnie, jestem otwarta na propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PREZENTY GWIAZDKOWE trzeba my¶leæ o ¶wiêtach :)
hmmmm to rozumiem, ¿e nie chcesz oddaæ narsa za nectar?
kurcze, nic innego mi nie jest potrzebne (tak po prawdzie kolejny ró¿ równie¿ nie :p), bo kolorówki to ja mam zdecydowanie jak dla kobiecej armii, ale ten Twój jest ¶liczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
co¶ za bazy pod cienie NARS?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php...5#post51 206365
![]() http://woskomania.blogspot.com/ https://www.facebook.com/woskomania/ Edytowane przez Burbery Czas edycji: 2015-04-28 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() - Miniatura nowej maskary Marc Jacobs, nowa. - Marc Jacobs DOT (1 flakonik 4 ml) - Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml) - ró¿ - br±zer Givenchy Le Prisme kolor Fashionista Brown tester pe³nowymiarowy w plastiku, waga 7 g - Miniatura bazy pod oczy roz¶wietlaj±cej Smashbox - Sephora balsam do ust w jajku "Kiss me" kolor 05 Candy Apple? Edytowane przez michalina_86 Czas edycji: 2015-04-29 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
co¶ u mnie za próbki:
Chloe Love Story Miss Dior Eau Fresh La vie est belle Jimmy Choo Flash
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Wyszukasz co¶ u mnie za trzy opiki? Seria DS, Carey i ten ostatni be¿ (ten u¿ywany)
Mam ¿el TBS Mango, mogê zaproponowaæ jeszcze z poza w±tku ¿el do mycia twarzy Elizabeth Grant TAKI
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz u mnie co¶ za Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml)? Poza w±tkiem mam jeszcze 2szt. mini od¿ywek (po 75 ml, opakowania idealne do podró¿y) Aussie 3 minute miracle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
404 Not Found
Wiadomo¶ci: 13 514
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Inecito...
![]() Nadesz³a wiosna... W koñcu mia³am okazjê w³o¿yæ pi¿amowate baggy i miêtowe chinosy z przemi³ej wymiany z Tob± ![]() Sprawi³o to, ¿e odczu³am nieodpart± chêæ na kolejn± (ju¿ 3ci±) wymianê ![]() ![]() Wiem, ¿e nie mam szans na ¿adne z new balance'ów, ale mo¿e jest co¶, co planujesz dorzuciæ? ![]() Przesy³am u¶ciski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PREZENTY GWIAZDKOWE trzeba my¶leæ o ¶wiêtach :)
hey co¶ za Nowa miniatura tuszu Sumptuous x2
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za: 2. Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml)- chocia¿ za jedn±! Mam miniaturkê Chanel Coco edt 5ml ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej, przypominam siê
![]() - Miniatura nowej maskary Marc Jacobs, nowa. - Marc Jacobs DOT (1 flakonik 4 ml) - Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml) - Miniatura nowej maskary Marc Jacobs, nowa. - ró¿ - br±zer Givenchy Le Prisme kolor Fashionista Brown tester pe³nowymiarowy w plastiku, waga 7 g - Miniatura bazy pod oczy roz¶wietlaj±cej Smashbox - Mini tusz MUFE Smokey nowy - Nowa miniatura tuszu Sumptuous x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
hej, przykro mi ale nic dla siebie nie znalaz³am
![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Witaj! Bardzo duzo mi sie u Ciebie podoba i na bank cos znajdê za te Esacdy ,tylko muszê miec spokojn± chwilê na oblukanie w±tku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Wklejam wszystko,co mi w oko wpad³o
![]() Ellie Saab Le Parfum EDP Intense 10 ml Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml) CK Endless Euphoria (2* 15 ml = 30 ml) którys Opi lakier tez byma chetnie przygarne³a,moze ten trzeci z prawej w dolnym rzêdzie. + jakas minaiturkê tuszu I to chyba za jedn± flaszkê bylo.Napisz proszê ,co Ty na to? ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-05-08 o 05:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Jedn± wymianê ju¿ mamy za sob±, to mo¿e dlatego
![]() Ale teraz siê na nic nie umawia³y¶my. Raz jeszcze wklejam, co mi siê podoba: - Miniatura nowej maskary Marc Jacobs, nowa [bardzo bardzo] - Marc Jacobs DOT (1 flakonik 4 ml) [bardzo] - Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml) [bardzo, choæ jedna] - ró¿ - br±zer Givenchy Le Prisme kolor Fashionista Brown tester pe³nowymiarowy w plastiku, waga 7 g [bardzo bardzo] - Miniatura bazy pod oczy roz¶wietlaj±cej Smashbox - Mini tusz MUFE Smokey nowy - Nowa miniatura tuszu Sumptuous x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Oto kody: Kiss 1277, rio 1294-obie 2011 r rok produkcji
Problem polega na tym,ze one s± mojej siostry.Juz za jedna cos jej da³am ze swoich zbiorów. A masz cos poza w±tkiem moze? Kurcze,ta wersja Kiss nie ma recenzji w KWC.Psikne³am na rêkê..wyraznie czuje mango ![]() tu s± nuty mango, pomarañcza, passiflora nuta serca: brzoskwinia, magnolia nuta bazy: nuty drzewne, pi¿mo, czerwone jagody ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Jak sobie zyczysz,no szkoda bo jedn± bym chetnie wymienila.TA niebieska to jest edycja z 2011 r tak w ogóle,wiec nie wiem czy s± swiezsze-czy tylko to jedno wydanie.Nie wiem... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-05-08 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
hej, przegladalam twoja wish, nie chcesz tabletek omega 369? na pewno mam tez mydlo nowe bialy jelen, i mydlo tbs czekoladowe, i chyba tez zurawinbowe z tbs. mam tez nowy peeling moringa tbs, moge sie podzielic.
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Mo¿e znajdziesz co¶ tym razem za maluchy Chloe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Hej, przypominam siê
![]() Jedn± wymianê ju¿ mamy za sob±, to mo¿e dlatego ![]() Ale teraz siê na nic nie umawia³y¶my. Raz jeszcze wklejam, co mi siê podoba: - Miniatura nowej maskary Marc Jacobs, nowa [bardzo bardzo] - Marc Jacobs DOT (1 flakonik 4 ml) [bardzo] - Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml) [bardzo, choæ jedna] - ró¿ - br±zer Givenchy Le Prisme kolor Fashionista Brown tester pe³nowymiarowy w plastiku, waga 7 g [bardzo bardzo] - Miniatura bazy pod oczy roz¶wietlaj±cej Smashbox - Mini tusz MUFE Smokey nowy - Nowa miniatura tuszu Sumptuous x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.