![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: listopad: perfumy - odlewki, Diptyque,Tom Ford,Atelier Colog, Lubin; olejki do
Podoba mi się ta koszula - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1453815060 (w jakim jest stanie?) oraz z tego wątku:
- Gucci Guilty - ok. połowa z 30 ml, może minimalnie mniej, nie ma kartonika - L'oreal, olejek do twarzy 8 olejów, Extraordinary Oil, wersja na rynek arabski (nie mam pojęcia, czy różni się czymś od europejskiej) - 30 ml, użyty 3-4 razy, ledwo widać zużycie, otwarty w drugiej połowie grudnia 2015, jest kartonik, ale w podróży trochę się przybrudził wysypanym pudrem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Konto usunięte
|
Dot.: listopad: perfumy - odlewki, Diptyque,Tom Ford,Atelier Colog, Lubin; olejki do
Podasz mi wymiary koszuli?
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Chętnie ją wezmę w takim razie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Perfume Lover
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Hej,
Tylko aleppo mnie zainteresowało, więc trochę mało :/ Może masz coś z tego, co szukam ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Konto usunięte
|
Pasuje
![]() ![]() Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2016-02-16 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
coś za gucci, biovax i szampon dermena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
A coś z próbek takich malutkich bym sobie mogła wybrać w takim razie?
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Interesuje mnie - Fueguia 1833, Alguien Suena - ok. 1-1,2 ml - Histoires de Parfum, 1740 Marquis de Sade - firmowa, bez atomizera, raz użyta - Juliette Has a Gun, Citizen Queen - ok. 0,3 ml - Lubin, Idole - ok. 0,4, bez atomizera - Paco Rabanne, Lady Million Eau My Gold - firmowa, 1 ml - Sisley, Soir de Lune - miniaturka, zostało ok. 0,5 ml i - Tom Ford, Black Orchid EDT jak byś mogła zrobić jakąś malutką? Choćby 1 ml ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Poza wątkiem mam tylko trochę Kenzo Tiger i jakoś 0,5 ml Black Opium YSL ![]() Jeśli miałabym wybrać trzy to będą to: - Fueguia 1833, Alguien Suena - ok. 1-1,2 ml - Histoires de Parfum, 1740 Marquis de Sade - firmowa, bez atomizera, raz użyta - Juliette Has a Gun, Citizen Queen - ok. 0,3 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak to możliwe, że jeszcze do Ciebie nie pisałam
![]() Interesuje mnie: Amouage Gold Pour Femme - 1,5-2 ml Serge Lutens, La Vierge de Fer - ok. 2 ml zestaw 3 próbek w kartoniku z limitowanki By Killian Sophie Matisse Art Edition Histoires de Parfum, 1740 Marquis de Sade kawałek mydła z Aleppo Toni&Guy modelujący żel w sprayu Organic Root Stimulator Olive Oil Replenishing Pack Z rzeczy spoza wątku, które mogą Cię zainteresować mam maseczki do twarzy The Face Shop LINGZHI i nawilżającą z Masłem Shea ![]() Maseczki to pojedyncze maski, które pozostawia się na twarzy na 15 minut ![]() Zerknęłam do swojego kuferka i mam jeszcze z Quality sample: Soleil de Jeddah - 777 0,5ml Montale - Dark Purple EDP Sooud - Nur Eau Fine Missala - Quessence i z odlewek: Fiorucci - Icy fantasy 2,5ml bez psiku Tous moments - Love 1 ml Dior - Midnight Poison ok 1,5 ml
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=56958396 Edytowane przez rilyel Czas edycji: 2016-02-17 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Hej, chcialam zapytac czy mialabys cos z naturalnej pielegnacji poza watkiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Najchętniej:
Amouage Gold Pour Femme - 1,5-2 ml zestaw 3 próbek w kartoniku z limitowanki By Killian Sophie Matisse Art Edition LAP, Tea for Two - ok. 0,5 ml Sisley, Soir de Lune - miniaturka, zostało ok. 0,5 ml i kawałek mydła z Aleppo ![]() Nie obrażę się też za Serge Lutens, La Vierge de Fer ![]() Niestety z L'Artisana mam tylko ok 2,5 ml Navegar.
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=56958396 Edytowane przez rilyel Czas edycji: 2016-02-17 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Na ten moment jednak nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Chętnie, niestety już nie mam Habanity
![]() Na co się zdecydowałaś ostatecznie? Nie wiem co pakować ;D ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Ok,wyślij mi wiadomość na priv, to jeszcze dziś wyślę paczkę. Co dokładnie dasz mi w zamian, abym później nie marudziła? :P
![]() |
#226 |
BAN stały
|
hej
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- dziekuje bardzo, wiec ostatecznie chcialabym: -mydlo aleppo -puder revlon -bourjois do ust kredka -rzesy -podklad lirene a gucci guilty- nie chcialabys oddac? ![]() Ta bluzka szara, ma wszyta bokserke ![]() odnosnie kosmetykow napisz jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
BAN stały
|
hej, ja to widze mniej wiecej tak:
rzesy za szminke GR bluzka troll za puder revlon, kredka bourjois i podklad lirene a te 2 rzeczy dorzuce za polowe mydla aleppo - bo nie widze zadnych kodow Deborah demolab Cleansing Moisturising Balm To Oil - Shiseido pore smoothing corrector czy moze tak byc?? To ja czekam na info ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
BAN stały
|
Jasne, moze byc...
![]() Tez moge jakis drobiazg dorzucic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Dobierzesz sobie coś jeszcze oprócz kolczyków?
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Ja w zasasdzie chcę to czego chciałam: Annick Goutal - Les Orientalistes, Encens Flamboyant - 7 ml bez ok. 3 psików Serge Lutens, La Vierge de Fer - ok. 2 ml - Dior, Dune - ok. 0,5, bez atomizera - Etat Libre d'Orange, Jasmin et Cigarette - 0,5 ml - Guerlain, La petite robe noire EDT Lithium nie mam, nie zamawiałam nic stamtąd ostatnio. Puder mogę polecić, bardzo dobrze się zachowuje ![]()
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=56958396 Edytowane przez rilyel Czas edycji: 2016-02-23 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Ok, zatem jeśli weźmiesz mój puder:
Vichy, Demablend, puder utrwalający - zostało ok. 1/3, może trochę mniej, trochę zdarte dno opakowania, ale nadal widać kod: 62l41c, otwarty jesienią 2014 - chętnie na odsypkę innego pudru - arabski eye liner L'Chear, kajal - tylko testowany, kupiony na arabskim suku - próbka Annabell Minerals - podkład rozświetlający Golden Medium; - BeautyEver - Diosmina - zostało ok. 3g z 5g, ważna do 05.2017 ![]() Nie, niestety, to jedyny ![]()
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=56958396 Edytowane przez rilyel Czas edycji: 2016-02-23 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się gucci guilty
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Niestety nic więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, może znajdziesz coś w moich wątkach za pomadkę Ma Myth?
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Coś za szminkę MAC?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Może być od ciebie Maczka chciała, jeszcze nie wiem czy napewno go chcę, ale pytanie czy wogole być coś za pomadkę u mnie widziała
![]() Bo wolę się nie zastanawiać dokładnie wcześniej, żeby nie było że ja bardzo zechce a i tak opcji wymiany nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Vitalumiere nieaktualny - zostawiłam sobie i zaczęłam znowu używać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Okej, jak coś to wiesz gdzie mnie szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Może znajdziesz coś u mnie za Gucci Guilty i odlewkę któregoś z arabskich zapachów, np. Kalemat?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem czy ją chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za błyszczyk lancome?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.