|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Kiedys sie zaczne odchudzac
Niech mi sie tylko nastroj poprawi i @ minie ![]() quanta - no zaradny ten twoj, rachunkami sie martwi...tak trzymac |
|
|
|
#2372 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i odpowiednia dieta przy której się nie głodzę a widzę efekty! mimo że czasami ciężko i mam ochotę na różnego rodzaju słodkości to daję radę może zarazimy się motywacją? ![]() Cytat:
na pewno jeszcze trochę i wróci a potem nie będziecie wychodzić z sypialni i będziesz prezentowała te wszystkie swoje komplety bielizny które zakupiłaś ![]() Cytat:
super sprawa... a co tak właściwie studiujesz? bo w sumie tak pisałaś o uczelni i tej pracy do napisania a nie pochwaliłaś się kierunkiem... chyba że nie doczytałam ![]() Cytat:
Cytat:
w ogóle ona teraz ma jakiegoś doła... od marca nie może zajść w ciążę i się martwi... cholera powiem wam że to dołujące że faceci nic sobie nie robią z przysięgi, miłości...? boję się o ten związek... bo wiem że potem ja będę musiała pocieszać przyjaciółkę... oczywiście pomogę jej ale nie lubię oglądać bliskich gdy płaczą... chyba zacznę doceniać to że jestem sama...
|
|
#2373 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Czyli dzis mamy dzien zabijania facetow
![]() oj przydaloby sie niektorych wykastrowac...moze wtedy by zmadrzeli
|
|
|
|
#2374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piję sobie HERBATKĘ ODCHUDZAJĄCĄ DLA NERWOWYCH może się uspokoję i nie będę już tak zła na tą płeć przeciwną ![]() p.s. Roses ładny nowy avatarek
|
|
#2375 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() A dziekuje kochana Lil Wayne to moja nowa stara milosc
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Ineczka ta moja bojowosc czasami mnie gubi
ale nauczylam sie nad tym panowac..chociaz czasami...... eh ale niepokorna chyba zawsze bede w jakims stopniuFaficzkowa zaraz mnie motywacja
|
|
|
|
#2377 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobre dobre Dobra to pomińmy w tym zabiegu tych waszych TŻetów (chyba że któraś chce takiego oddać)iii może jakieś dobrze prognozujące sympatie np mojego dentystę a resztę to możemy wysłać na taki zabieg ![]() Cytat:
kurde nie wiem skąd mi się ta motywacja wzieła... serio nie wiem... po prostu źle się czuję taka jaka jestem i chyba to... po za tym jak pisałam w końcu trafiłam na dietę która mnie nie męczy i nie myśle 15 min po każdym posiłku że jestem głodna i muszę coś zjeść! ale mimo to podziwiam kobiety które kochają każdy centrymetr swojego ciała, jedzą TO CO LUBIĄ i nie przejmują się znadniem innych... takie życie jest chyba fajniejsze niż wiecznie uważanie na wagę i na to co się je?
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pisalam, pisalam praca jest na metodologie badan psychologicznych, wieec.. studiuje sobie psychologie ![]() a mi dzisiaj samotnosc doskwiera strasznie... smutno mi.. nie mam sie do kogo odezwac... puste mieszkanie zaczyna mnie dołować
|
||
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubie siedziec sama...czasami
![]() Adrijah juz sobie to wyobrazam: "Jestes cudowna, przy Tobie czuje sie tak dobrze...wiesz, jestem zonaty ale to nie przeszkadza tak? bo liczy sie uczucie...wiem, wiem, mam zone ale chodzmy sie bzykac to Ty jestes najwazniejsza" |
|
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fantazjowanie na temat zajętego kolegi to coś bardzo szkodliwego?
Przy założeniu, że zdaję sobie sprawę, że nic z tego nie będzie i nie chcę nikomu nikogo odbijać (jakbym miała warunki, żeby komu cokolwiek odbić )? Ke?
|
#2381 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Daria to kiedy sie spotkamy na browarka? Juz ja ci poprawie humor
i sobie przy okazji ![]() Dobranoc Słońca moje |
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fantazjuj ile wlezie, myslenie nie zrobi nikomu krzywdy...a z tym odbijaniem to nie badz taka pewna bo wiesz..nigdy nie wiesz gdzie czai się ON i czy nie trzeba bedzie powalczyc
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde nadrobilam pare stron, ale sie opisalyscie ![]() Jestem mega pesymistka i bezpodrstawnie ciagle marudze, ze moj pewnie kogos ma, ze mu sie nie podobam i tp Ale wiem, ze to nieprawdaGdyby jednak to sie okazalo prawda, ze np z kims sie spotyka- nie wiem co bym zrobila- napewno do konca nie wybaczyla, bo ciagle bym o tym myslala, ciagle sie tym zadreczala i jego. To by naewno bolalo.... Naszczescie nie mialam takiej sytuacji, rraczej to ja bylam troche nie w porzadku do mojego Tz,,, ale on mi wybaczyl, bo powiedzial ze kocha hmmm... fifaczkowa prosze powiedz cos o tej nowej diecie proszeeeeeeeeeee a moj tz oczywiscie poszedl grac w siate(wiekszosc klejacacyh sie do polakow- irlandek), a ja sobie siedze w dom... Zaraz gotowe na wsyztsko jupii teraz czas na pryssznic ![]() aha i za duzo jem, :P
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś jeszcze o mnie pamiętał, to informuję, że wciąż żyję
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętamy o Tobie, i na wieść o Twym życiu odetchnęłyśmy z ulgą. Ja idę fantazjować, skoro guantanamera mi pozwala.
|
#2386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez miesiac mnie męczył o spotkanie, opowiadal jak to będzie cudownie i jak to on sie zmieni i w ogole, jak sie nie dalam, to w koncu stwierdzil, ze musi mi cos wyznac jak juz wyznal, to ja go wyzwałam ale to mu w niczym nie przeszkadzało, dalej mnie namawiał, potem próbował szantażować.. aj, długa historia Cytat:
|
||
|
|
|
#2387 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wydaje się skomplikowana, na początku myślałam że jest też dosyć wymagająca ale jak organizm się przyzwyczai to jest OK poczytaj trochę w necie na pewno tam się więcej dowiesz niż ode mnie chyba że Limo będzie chciała Ci wszystko wyjaśnić ona jest dłużej na tej diecie i z pewnością wie więcej Cytat:
baw się dobrze!
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
juz szperam :PP
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
bo każe założyć blokadę na ilość postów
przeginacie idę spać bom padnięta
|
#2390 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Teraz już pewnie nie.
Mnie tylko denerwuje, że ciągle czuję jakiś ucisk na sercu przez to, co wtedy się działo między nim a mną. To była moja taka szaleńcza miłość i oddanie, a on to wykorzystał. Nie umiem tego zapomnieć ![]() Cytat:
Cytat:
Nie kieruj się napewno w życiu tym, że twoje koleżanki już dzieciate i mężate, a ty tak niezobowiązująco. Nigdy nawet nie myśl, że w tej kwestii masz gorzej. Po prostu masz inaczej. I jak zauważyłaś - w dzisiejszych czasach nawet po hucznym weselu nigdy nie wiadomo, ile faktycznie małżeństwo będzie trwało; czy będzie w nim miłość; zaufanie. Póki nie czujesz większej potrzeby przejść w dalszy etap waszego związku to nie musisz stawać na ołtarzu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale powiem wam, że moja znajoma umawia się z facetem, który w przyszłym roku żeni się. Z niego to jest taki tani podrywacz, a ona zwyczajnie na to leci. Nie dzwoni do niego wieczorem, nie pisze, bo wie, że spędza czas ze swoją 'narzeczoną'.
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-18 o 23:22 |
||||||
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przede wszystkim jest zdrowa dla organizmu. nie głodzisz się, jesz ile chcesz byle odpowiednich produktów. podałabym link do fajnego forum z którego korzystam, ale to chyba niedozwolone tutaj jest tam tez pare dziewczyn z Irlandii, które dziela się gdzie co kupić itp, więc Agatka miałaby z kim gadać o produktach dostepnych w Irlandii
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
podawanie linków jest dozwolone, bez przesady. to nie link do jakiegoś Twojego źródła dochodów
![]() a mnie boli wątroba |
|
|
|
#2393 |
|
Moderatorka z pazurem
|
aaaaaaaaaaaaa zaraz sie posiusiam ze szczescia
No normalnie przygnalam tu do was podzielic sie szczesciem, jako ze juz wiemy ze w tym roku umowy nie podpisza to TZ wymyslil zebym ja przyjechala do niego na weekend, on w przyszlym tygodniu leci do francji na tydzien lub dwa wiec niewiele bedziemy gadac, ale spedzimy razem caaaaly weekend A bilet odkupil od kumpla bo jego dziewczyna nie moze przyjechac No normalnie az mi sie spac odechcialo, skacze z radosci i wogole to nie wiem co mam robic |
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super!
|
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszymy się twoim szczęściem ![]() Niewiele będziecie gadać, bo całą noc będziecie szaleć
|
|
|
#2396 |
|
Moderatorka z pazurem
|
My gadamy codziennie na skype wiec nie widze potrzeby dalszych rozmow, skoro na spotkanie mamy tylko weekend
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Roses gratuluję. Baw się dobrze. I zaszalej tam
coby Ci starczyło na jakiś czas![]() A Wy tak o tym odchudzaniu non stop. Ja nie myślę za grosz o swoich niedoskonałosciach i właśnie wtrąbiłam na śniadanko słodką herbatkę, michę płatków śniadaniowych z miodkiem i na przekąskę wafel w czekoladzie. Muszę mieć przecież siłę do zajmowania się maluchem
|
|
|
|
#2398 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dziękuję Funieczka
Ja juz stracilam apetyt Nie moge sie doczekac piatku
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem tż, że dziś nie będziemy gadać, bo się wczoraj nagadaliśmy, i żeby był cicho, bo będziemy robić inne rzeczy... ![]() No wszystko fajnie, tylko u nas to niemożliwe, bo my jesteśmy takie 2 paple i buźki nam się nie zamykają
|
|
|
#2400 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
dopiero sie doczytalam
Mam jutro kolokwium wiec zanim sie ograne do nauki to bedzie wieczor wiec dla dobra nauki Dario, albo czwartek albo po weekendzie ![]() Cytat:
Nie wykluczam ze sobie pogadamy ale najpierw musze nacieszyc oczka jego widokiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

Niech mi sie tylko nastroj poprawi i @ minie 

może zarazimy się motywacją?
Ja tu, on tam ... ale mam dzis dziwny nastroj
Niech on juz przyjedzie bo ja tu bez niego zwariuje 

ale nauczylam sie nad tym panowac..chociaz czasami...... eh 

praca jest na metodologie badan psychologicznych, wieec.. studiuje sobie psychologie 
)? Ke?

juz szperam :PP