![]() |
#2371 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Dorinko, zobacz na tych stronach, które podała miskowa.
Cytat:
Wiesz co, ja myślę, że odcień tych paneli zależy głównie od zdjęcia ![]() ![]() ![]() EDIT: Kurka, dziewczyny przepraszam, zdominowałam wątek tematem paneli. Już się zamykam ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-12-10 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Nie dogadałyśmy o jakie chodzi, czy panele drewniane czy drewnopodobne,jesli chodzi o kolor to przykładowo
http://katalog.leroymerlin.pl/p11037...-quick-classen Coś w ten deseń, ale ja zdecyduję po wyborze kolorze koloru blatów mebli kuchennych i dodatków do mebli, bo jak Wam ostatnio pisałam mój bieżący pomysł to ecru lakierowane na wysoki połysk + ciemne drewno, najlepiej egzotyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No coz trzeba sie otrzasnac i zyc dalej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jednak za ciemne. A Ty chcesz panele w kuchni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Ja też jeszcze się nie spotkałam z remontem, ktory by się mieścił w budżecie. Najgorsze są łazienki. Zdecydowanie.
Z naszym remontem też był kosmos, łącznie z tym, że odkryliśmy, że na scianie jest...grzyb!. Ile się trzeba bylo z tym użerać.. Dzień dobry ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja staram się wyliczać wszystko bardzo rozsądnie, ale mój tata, który nam pomaga, ma bardzo lekką rękę. Pewnie, łatwo się wydaje nieswoje pieniądze ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć takie fajne tematy wczoraj byly to ja sobi9e posżlam do domu
![]() Twin oglądałam ![]() ![]() Cytat:
pozatym mam ochotę się pozluszczac pożadnie. Ale moze kupię jak w zeszlym roku tonic z BU 10 % ![]() Ale w sumie Eff jest kwasem BHA to po co mi jeszcze tonic BHA/ AHA ![]() Jaka mam cerę?....jezu zebym to ja wiedziala. Ja nie wiem jak wygląda cera naczynkowa. ![]() Ale skoro nie wiem to pewnie jej nie mam. L_V a Ty na Zoracu teraz?? Cytat:
hahahha...dobre okreslenie. Nigdy nie slyszałam. Svinecko ja powiem szczerze..bo szczerze mowić lubię. Jak dla mnie to te luki wiochą zalatują....mi sie nie podobają. Nie stesuj się tak Kobietko. Remont wlasniego mieszkanka powinien być radością dla Ciebie. A wiadomo ze nigdy nie wychodzi wszystko tak jabysmy chcieli. "Nie ma tego co sie libi to się lubi co sie ma" to moje ukochane powiedzonko. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2379 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez miałam problem tylko z twarzą ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, az sobie wypilam kieliszeczek ajerkoniaku
![]() ![]() ![]() Twin to prawda, mi sie trafil zlosliwiec na maksa ![]() ![]() Wazne ze Tz wraca juz za 11 dni ![]() ![]() Svinecko nie przejmuj sie tak, bo malenstwu sie udziela ![]() ![]() ![]() Edit: Macie moze pomnysl co kupic 10 latce? Zeby rowijac inteligencje..? Jakas gre, albo cos zeby sie lepiej rozwijal intelekt? Oczywiscie mowa o prezencie pod choinke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie taki czerowny buziak ![]() Tyle osób podczystuje i nikt się nie odezwie? ![]()
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płytki chcę w prawie takim samym kolorze, jak Twoje, tylko wybrałam takie matowe, a nie błyszczące. Już je uwielbiam ![]() Ale najbardziej uwielbiam moją potencjalną dziurę w ścianie kuchennej - taki prześwit. Tata mi zaprojektował. Tak się cieszę na to wszytsko, że nawet sie nie przejmuję, że właściwie będziemy mieszkać z rodzicami ![]() EDIT: Madlen,jak pralka? ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-12-10 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zakorzenienie
|
Tak, chcę wszędzie panele, ale tak kombinuję, jak to ja zwykle że w pobliżu blatu roboczego(wyspy, bo chyba będzie więc od pokoju nie byłoby widać) najchętniej chciałabym terakotę, bo ja jestem niemota i jak coś robię w kuchni to naciapię zawsze na maksa, a ciemne panele kiepsko się czyści ![]() Cytat:
![]() Edit Prostuję, jednak zapomniałam o przedpokoju, tam chcę terakotę, bo wiem jak my się zachowujemy w przedpokoju, panele byłyby całe zryte po 1 miesiącu....a ja nie chę być niewolnikiem w swoim domu ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-10 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ze swojej strony polecam duże, wielkie... Wg mnie fajnie wyglądają. Mam takie w kuchni i w korytarzu. jeśli chcesz mogę wkleić zdjęcie, ale dopiero wieczorkiem, bo wtedy będę w domu. No i optycznie powiększają pomieszczenie...
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
Nie działa tak jak powinna nadal. Wczoraj całe pranie w rękach;/
Trzeba kogoś wezwać.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem taki borok, ze zawsze zabrudzę, zachlapię itp. Dlatego, jak tata mi zaproponował na ścianach zamiast kafelek, płyty drewniane (wygląda to suuuper), to od razu powiedziałam nie, bo o wiele ciężej się to czyści...a jak mi nie daj Boże oliwa pryśnie gorąca, to plama na zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Jak pójdziesz do sklepu z zabawkami, jest sporo gier rozwijających dla dzieci a takie 10-letnie to już w coś bardziej skomplikowanego mogą pograć. Ostatnio mi się taka gra spodobała "Zgadnij kto to", że masz takie tabliczki z różnymi osobami i poprzez zadawanie pytań przeciwnikowi musisz odgadnąć o jaką osobę mu chodzi. W dodatku ta gra jest w różnych wersjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię te wielkie płyty, matowe koniecznie, i takie surowe, które przypominają kamień, miało taka kolekcję Opoczno ![]() ![]() Co do wystroju to ja będę decydować o wszystkim, prócz sprzetu AGD, ja razem z moim kolegą architektem wnętrz ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-10 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc jak zawsze mi się coś podoba, ona patrzy tylko na to, że ma być praktycznie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Te moje, wybrane są w standardowym rozmiarze, ale są takie właśnie jakby kamień. Lekko chropowate ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Za to pomyśl jaki nastrój można zrobić, ustawiając świeczki od góry do dołu i gaszac światło, to klimat wart każdego kurzu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja wam się pochwalę, że niedawno całkiem urządzałam u rodziców jedną łazienkę, taką małą - dla gości. Sporo siedzenia w necie, ale efekty wyszedł taki, że mama teraz ją wszystkim pokazuje. I nawet pomysł, który był z początku krytykowany, jako niepraktyczny, całkiem dobrze się przyjął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee moja mama też jest taka, wszystko ma byc pratyczne ale ona mnie nie finansuje wiec nie muszę się z tym liczyć ![]() Pochwal sie co wymyśliłaś, jaki to był pomysł ? ![]() Nie ma się co bać świeczek, ja po to to robię ![]() A wiecie, że nie robię oświetlenia głównego w salonie, tylko nad stołem lampki wiszące , reszta boczne lampy....Co o tym myslicie, nienawidzę żyrandoli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja kuzynka kupiła mieszkanie i ma takie coś w salonie. W ogole farta ma nieprzeciętnego. Kupila mieszkanie ktore bylo rok remontowane, po czym wlasciecielka postanowił kupic cala kamienicę i mieszkanie sprzedal za grosze. Po prostu oczy wylazą jak sie do niej wchodzi. Mega nowoczesnie. Nie powiem ze nie zazdroscilam jej takiej okazji. Ale się okazalo ze ona zazdrosci mi ![]() Byla wczoraj u nas pierwszy raz w odwiedzinach i stwierdziła ze moze sie ze mną na mieszkania zaminić..bo u niej jest jak w biurze a u mnie jak w domu. Ja tam wolę jak jest jak w biurze. ![]()
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pomysł to były kamienie położone pod prysznicem zamiast brodzika. spełniają się dobrze, teraz też bym tak zrobiła, tylko troszkę to ulepszyła. Ale w sumie niewielkim kosztem mam fajny efekt. A koszt materiału to flaszka dla kamieniarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najbardziej nie lubię podwieszanych sufitów.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.