Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-12-12, 19:12   #2461
julianna-p
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 249
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.

agusiaki nie zauwazylam kolorku- slicznie
ehhh brak kasy ( a co za tym idzie potrzebnych ciuchow czy chocby kosmetykow), nadchodzace swieta - moja siostra jest zupelnie inna niz ja i swieta razem to wyzwanie emocjonalne- nic mam nadzieje, ze w nowym roku znajde dobra prace i bedzie ok , dzieki za troske

kathy dzieki. ten kokosowy zapach mnie kusi, no i wlasnie fakt, ze mozna w tej palecie znalesci normalny, ognisty rudy bez mieszania, na razie zostane jednak przy lecherze (chyba) ,

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:17   #2462
kathy579
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 923
GG do kathy579

ufffff...znalaz³am paletê vitalitys
http://www.labelbeaute.ch/product_in...21&language=de

no niestety przek³amuje kolory które na palecie wygl±daj± ¿ywiej.

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2010-12-12 o 19:30
kathy579 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:18   #2463
morbidaniolek
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20

Dziêki kathy579, znalazlam t± paletê!

A jakimi szamponami myjecie wlosy? I jakich odzywek uzywacie, zeby dluzej utrzymac kolor? Ja sie naczytalam dobrych opinii o Aussie Color Mate (szamponie i masce) i kupi³am. Jestem nawet zadowolona, bo kolor sie rzeczywiscie dluzej utrzymuje. (Mialam b.jasny blond potem pomalowalam na miodowy blond - syoss i zesz³o wszystko, po jaki¶ 2 miesi±cach pomalowalam drugi raz i teraz juz nie schodzi jak uzywam kosmetyków Aussie.) A Wy czego u¿ywacie? Mo¿e co¶ jest tanszego i ³atwiej dostepnego??
morbidaniolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:18   #2464
agusiaki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

kathy - nie, z przodu mam du¿o krótsze w³osy. S± wycieniowane od linii brody. Z ty³u siêgaj± ³opatek. W ka¿dym b±d¼ razie ja musze espresso trzymac d³u¿ej, bo wolê takie intensywne i ja¶niejsze.

julianka - wspó³czujê Ci nastroju. Wiem, ¿e brak kasy jest do³uj±cy, ale pomy¶l, ¿e idzie nowy rok i nowe mozliwo¶ci, nowe perspektywy, postanowienia noworoczne Trzymam kciuki za Twoja pracê

Ja jutro zakupiê vitality's, bo przed ¶wiêtami chce fabrn±æ. Odrost mnie ju¿ zabija...

kathy - o w mordeczkê, jakie te kolory s± ciemne :O Czy to tylko tak na moim monitorze wygl±da?

morbidaniolek - ja najbardziej zadowolona jestem z szamponu kokosowego (super cena, dobre efekty mycia), choæ koloru nie chroni. Teraz zakupi³am stapiza szampon do koloru i maska i musze powiedziec, ¿e jest REWELA. Natomiast on ma w sobie jedwab i chyba trochê silikonów, wiêc uzywam naprzemiennie z kokosowym.

Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ

Edytowane przez agusiaki
Czas edycji: 2010-12-12 o 19:22
agusiaki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:22   #2465
magrat16
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 770

dziêkujê dziewczyny za mi³e przyjêcie
Zdjêcie przy sztucznym o¶wietleniu. Nie mam zielonego pojêcia jaki kolor mia³am wcze¶niej, ale efekt mango mnie zadowoli³. Nastêpnym razem mo¿e spróbujê joanny, skoro tak zachwalacie, a jest du¿o tañsza
W±tek jest bardzo pomocny, tylko szkoda, ¿e po awarii tyle zdjêæ zaginê³o...
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3506.jpg (149,9 KB, 64 za³adowañ)
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:54   #2466
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez agusiaki Poka¿ wiadomo¶æ
kathy - nie, z przodu mam du¿o krótsze w³osy. S± wycieniowane od linii brody. Z ty³u siêgaj± ³opatek. W ka¿dym b±d¼ razie ja musze espresso trzymac d³u¿ej, bo wolê takie intensywne i ja¶niejsze.

julianka - wspó³czujê Ci nastroju. Wiem, ¿e brak kasy jest do³uj±cy, ale pomy¶l, ¿e idzie nowy rok i nowe mozliwo¶ci, nowe perspektywy, postanowienia noworoczne Trzymam kciuki za Twoja pracê

Ja jutro zakupiê vitality's, bo przed ¶wiêtami chce fabrn±æ. Odrost mnie ju¿ zabija...

kathy - o w mordeczkê, jakie te kolory s± ciemne :O Czy to tylko tak na moim monitorze wygl±da?

morbidaniolek - ja najbardziej zadowolona jestem z szamponu kokosowego (super cena, dobre efekty mycia), choæ koloru nie chroni. Teraz zakupi³am stapiza szampon do koloru i maska i musze powiedziec, ¿e jest REWELA. Natomiast on ma w sobie jedwab i chyba trochê silikonów, wiêc uzywam naprzemiennie z kokosowym.

Na oryginalnej palecie w hurtowni -kolory s± jasne i ¿ywe, niestety ta internetowa jest fatalna, zobaczysz jutro w hurtowni

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

http://www.riviera-cosmetifs-boutiqu...timg_id=409368

tu odrobinê lepsze kolory ale jeszcze nie to

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-12, 19:57   #2467
agusiaki
Rozeznanie

8:44 LOVE

magrat - Bardzo ³adny kolor!! a masz zdjêcie w ¶wietle dziennym? Na tym wygl±da do¶c ciemno

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 20:04   #2468
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
8:44 LOVE

magrat - Bardzo ³adny kolor!! a masz zdjêcie w ¶wietle dziennym? Na tym wygl±da do¶c ciemno
nie, ale mogê zrobiæ jutro. Farbowa³am dzisiaj ju¿ po zmroku
te¿ podoba mi siê ten 8:44- piêkny

03.10.2015

Edytowane przez magrat16
Czas edycji: 2010-12-12 o 20:07
Stary 2010-12-12, 21:05   #2469
julianna-p
Wtajemniczenie

agusiaki gorzej niz z brakiem kasy czuje sie z moja mega zimna siostra (widzimy sie za praiwe 2 tygodnie a mnie juz mrozi)

magrat bardzo ladnie, mi mango wychodzilo bardzo podobnie (chociaz to bylo wieki temu i mialo troche z czerwieni) , ale widze ze idealnie pasujesz na watek -> potrzeba eksperymentow zauwazalna- dobrze trafilas

kathy a nie ma przypadkiem w necie tego kawalka palet z sama rudoscia?? w pzn widzialam wlasnie taka odrebna palete wylacznie dla rudosci, szkoda ze nie dali jej do netu, tak czy inaczej musza pieknie wygladac na lokach

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
Stary 2010-12-12, 21:57   #2470
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

agusiaki, magrat - piêkne kolory
mo¿e kiedy¶ te¿ siê na taki odwa¿ê

Cytat:
Kotek, 120ml wystarczy Ci na 2 farbowania. Dokup sobie jeszcze mixtona pomarañczowego i dodaj trochê do farbt, to wystarczy na 3 taka tubka
Patrz±c po Twoich zdjêciach mam obawy czy chwyci Ci ten kolorek jak nale¿y. Sugerowa³abym wybrac jednak wodê 9%. Jaki jest Twój naturalny kolor (jakiego koloru masz odrost?)?
czyli moje w±tpliwo¶ci by³y jednak uzasadnione
naturalny kolor to ciemny blond, nie umiem go okre¶liæ
mo¿e co¶tam widaæ na zdjêciu (robione tel, st±d taki a nie inny efekt)

Cytat:
Napisane przez julianna-p Poka¿ wiadomo¶æ
magrat16 witamy w watku kogos kto najpierw czyta a potem ewentualnie pyta
mam nadziejê, ¿e nie pijesz do mnie?
bo ja te¿ czyta³am, ale nie wiem czy to takie dziwne, ¿e jestem w temacie farbowania ca³kiem zielona i wiêkszo¶ci rzeczy, o których tu piszecie nie rozumiem?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjêcia-0167.jpg (54,3 KB, 21 za³adowañ)

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-12, 22:05   #2471
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
agusiaki, magrat - piêkne kolory
mo¿e kiedy¶ te¿ siê na taki odwa¿ê

mam nadziejê, ¿e nie pijesz do mnie?
bo ja te¿ czyta³am, ale nie wiem czy to takie dziwne, ¿e jestem w temacie farbowania ca³kiem zielona i wiêkszo¶ci rzeczy, o których tu piszecie nie rozumiem?
Dziêkujê A uwaga o czytaniu przed pytaniem by³a chyba do dziewczyn uporczywie pytaj±cych o fryzurê Ashley, nie do Ciebie

03.10.2015

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 22:47   #2472
agusiaki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
czyli moje w±tpliwo¶ci by³y jednak uzasadnione
naturalny kolor to ciemny blond, nie umiem go okre¶liæ
mo¿e co¶tam widaæ na zdjêciu (robione tel, st±d taki a nie inny efekt)
No to moja sugestia jest taka, ¿eby¶ zakupi³a sobie porcyjnê wody 9% i porcyjkê wody 3%
Mieszasz farbê z mixtonem (jesli chcesz mixtina dodawaæ), lub do miseczki dajesz odmierzon± porcjê farby chantal. Odlewasz 1/3 farby do drugiej miseczki i dopiero wtedy do tej wiekszej czê¶ci dodajesz odpowiedni± czê¶æ utleniacza 9%, a do tej mniejszej czê¶ci 3%.
Farbê z 3% k³adziesz na odrost (tylko na ten ciemny blond), a resztê k³adziesz na pozosta³± d³ugo¶æ w³osa.
To pozwoli Ci unikn±æ ró¿nicy w odcieniu pomiêdzy odrostem a d³ugo¶ci±.
Jak nie chcesz siê bawic to mo¿esz spróbowaæ zrobic ca³o¶æ z odrostem 9% wod±, ale nie rêczê za efekt. Najwy¿ej drugim razem zrobisz tak jak wy¿ej napisa³am

Stary 2010-12-13, 13:20   #2473
julianna-p
Wtajemniczenie

martolek skad pomysl, ze do Ciebie?? "nie pije" do Ciebie bo jestem duza dziewczynka i jak chce "dopic" moge to zrobic bezposrednio (czyt np imiennie); poza tym nie mam sie po wypowiadac w stosunku do Ciebie bo pytasz o farbe, ktorej nie znam a mam zasade ze nie polecam czegos czym nie robilam komus/sobie na zywo.

magrat ma racje - chodzilo mi o te wszytskie dziewczyny, ktore pisza "oj czytalam caly watek, ale prosze nic nie znalazlam" podczas gdy odp na pytanie, czesto ze zdjeciem wisi na tej samej stronie watku; poza tym wymienilam moim zdaniem zalete magrat i tyle ;

Stary 2010-12-13, 19:37   #2474
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

agusiaki

wybra³a¶ kolorek?

julianna

nie przejmuj siê kochana mo¿e te ¶wiêta przynios± trochê magii - czego ci ¿yczê i nam wszystkim.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

julianna

to masz na my¶li?
http://www.riviera-cosmetifs-boutiqu...timg_id=409368

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-13, 19:50   #2475
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy dzieki

mhm o tym mowilam, ale tu 7.44 wyszedl strasznie ciemno, masakra jakas , mi 7.44 wychodzil jak 8.44 na tej palecie

Stary 2010-12-13, 20:15   #2476
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

julianna

...w dodatku ta najlepsza jak± znalaz³am. Od wczoraj jestem ju¿ na kuracji bezsilikonowej przed farbowaniem;-) ,,Fitomed+Kallos mleczny+Joanna b/s+¿el,, - nawet nie jest ¼le, wszystkie moje profeski le¿± i czekaj±...

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-13, 20:31   #2477
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy troche dziwne bo widzac palete w necie nie zdecydowalabym sie na szukanie takiej farby wiec chyba sami sobie szkodza,

to za ile sie farbujesz?? i jaki wybor??

uwielbiam kallosa , ten zapach normalnie mrrrrr
ja szukam teraz jantaru i co??nie moge znalesc, za to od kilku dni biore nowa wersje vitapilu i musze powiedziec, ze mam pozytywne wrazenia (co dla mnie wazne nie powoduje klopotow z cera - po bellisie potrafila mi schodzic skora brrrr)

Stary 2010-12-13, 21:47   #2478
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Julianna, niestety Vitapilu nie mogê - z prostej przyczyny nie prze³knê tak wielkiej tabletki (s³ysza³am ¿e jest dobry), a rozdrabniaæ nie mo¿na bo w sk³adzie jest ¿elazo,czy ta nowa wersja jest te¿ taka gigantyczna? Od d³u¿szego czasu u¿ywam Merz Spezial (ju¿ koñczê 2 opakowanie) idealnie ma³a tabletka. Stan paznokci poprawi³ siê dopiero w momencie kiedy przesta³am malowaæ lakierem, nie wiem czy tobie te¿ tak strasznie lakier wysusza paznokcie? S³ysza³am na forum ¿e Jantar zosta³ wycofany, ale u mnie w pobliskim Herbapolu - ca³y czas dostêpny, zamawia³am. Co do Fitomedu to ostatnio oprócz szamponu, odkry³am te¿ rewelacyjny krem nawil¿aj±cy tej firmy (bardzo fajny naturalny sk³ad).

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-13, 21:54   #2479
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

Witam

Cytat:
No to moja sugestia jest taka, ¿eby¶ zakupi³a sobie porcyjnê wody 9% i porcyjkê wody 3%
Mieszasz farbê z mixtonem (jesli chcesz mixtina dodawaæ), lub do miseczki dajesz odmierzon± porcjê farby chantal. Odlewasz 1/3 farby do drugiej miseczki i dopiero wtedy do tej wiekszej czê¶ci dodajesz odpowiedni± czê¶æ utleniacza 9%, a do tej mniejszej czê¶ci 3%.
Farbê z 3% k³adziesz na odrost (tylko na ten ciemny blond), a resztê k³adziesz na pozosta³± d³ugo¶æ w³osa.
To pozwoli Ci unikn±æ ró¿nicy w odcieniu pomiêdzy odrostem a d³ugo¶ci±.
Jak nie chcesz siê bawic to mo¿esz spróbowaæ zrobic ca³o¶æ z odrostem 9% wod±, ale nie rêczê za efekt. Najwy¿ej drugim razem zrobisz tak jak wy¿ej napisa³am
dobrze, tak zrobiê, wolê nie ryzykowaæ
trochê z tym roboty jak na mój pierwszy raz, ale nie mogê siê doczekaæ
bo do fryzjera jako¶ siê zrazi³am, nigdy nie wychodzi tak jak chcê...
ale my¶lê, ¿e siê farbnê dopiero po 20tym, bo nie wiem jak wyjdê finansowo po zakupie prezentów
dziêkujê za pomoc
Cytat:
martolek skad pomysl, ze do Ciebie?? "nie pije" do Ciebie bo jestem duza dziewczynka i jak chce "dopic" moge to zrobic bezposrednio (czyt np imiennie); poza tym nie mam sie po wypowiadac w stosunku do Ciebie bo pytasz o farbe, ktorej nie znam a mam zasade ze nie polecam czegos czym nie robilam komus/sobie na zywo.

magrat ma racje - chodzilo mi o te wszytskie dziewczyny, ktore pisza "oj czytalam caly watek, ale prosze nic nie znalazlam" podczas gdy odp na pytanie, czesto ze zdjeciem wisi na tej samej stronie watku; poza tym wymienilam moim zdaniem zalete magrat i tyle ;
W takim razie, przepraszam.
Ale powiem, ¿e to du¿a zas³uga wiza¿u w tym, ¿e wiêkszo¶æ rzeczy odczytujê jako ironiê i w³a¶nie takie "picie", nie raz by³am ¶wiadkiem takiego czego¶- niby nic strasznego nie napisa³/a a jednak, tak okrê¿n± drog± w³a¶nie strasznie mnie to irytuje...
a, ¿e Ty mozesz bezpo¶rednio to Ci siê chwali
jeszcze raz przepraszam.
a co do magrat to oczywi¶cie masz racjê, popieram
Cytat:
Napisane przez kathy579 Poka¿ wiadomo¶æ
Od wczoraj jestem ju¿ na kuracji bezsilikonowej przed farbowaniem;-) ,,Fitomed+Kallos mleczny+Joanna b/s+¿el,, - nawet nie jest ¼le, wszystkie moje profeski le¿± i czekaj±...
a testowa³y¶cie mo¿e inne od¿ywki kallosa? bo u mnie mlecznego ju¿ na dnie i zastanawiam siê czy by innego nie spróbowaæ
chocia¿ w sumie z tego co pamiêtam to mleczny ma najlepsze recenzje
Cytat:
uwielbiam kallosa , ten zapach normalnie mrrrrr
mnie siê kojarzy z waniliowym budyniem i podoba mi siê, ¿e tak d³ugo pozostaje na w³osach

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-13, 22:04   #2480
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

martolek

Ostatnio chcia³am kupic ,,placenta,, - wiadomo ¿e sk³ad jest najwa¿niejszy, ale jak mi co¶ ¶mierdzi to nie wiem jaki sk³ad by mia³ to byc to po prostu juz nie u¿ywam dobrze ¿e przed zakupem pow±cha³am i mnie odrzuci³o...
Je¶li chodzi o mleczny to on u mnie fajnie siê sprawdza z od¿ywk± b/s.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-13, 22:07   #2481
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy niestety ta wersja tez ma zelazo; ale dodali biotyne co mnie cieszy.
co do merz special to akurat moja znajoma uzywala kilka dobrych lat i mowiac szczerze jej nie pomogly.
najwazniejsze jednak, ze na Ciebie dziala
ja nie mam problemow z lykaniem bo potrafilam polknac trzy kapsulki wielkosci vitapilu na raz ( kiedys dermedic mial takie cudowne kapsulki na skore)
mi na paznokcie pomaga jedynie nail tek, jesli nie mam kasy/czasu poszukac ( w poznaniu zakup oryginalu doprowadza mnie do rozpaczy) to stosuje w weekendy serum z wapniem i chyba wisnia indyjska(??) dostepne w rossmanie- tanie jak nie wiem (5zl), a jest tez polecane na wizazu i naprawde dziala. jedyny minus- brak lakieru, a ja nie mam jakichs cudnych paznokci i wole je w ciemnym lakierze (ostatnio kupilam barbra "red night" i polubilam chociaz nic nie wiem o tej firmie)

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...itamina-c.html -> tu masz link do tego serum, skoro juz nie malujesz paznokci w tej chwili na pewno pomoze

a co do wysuszania?? moim zdaniem tak lakier niszcza plytke ( nie wiem jak te z wyzszej polki bo mialam ich malo, generalnie kiedys tipsy , potem kila drozszych lakierow, ale na zmasakrowanych paznokciach nie roznil sie ani dzialaniem ani wygladem od tych za 15 zl)

a farmone cenie od kilku lat, za produkty do ciala i wlosow ( ale te do ciala sa czestsze u mnie- ta slabosc do balsamow)

Stary 2010-12-13, 22:21   #2482
wwweeerka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 103

dziewczyny tak was czytam i mam prosbe powiedzcie mi jaka farba ufarbowac by miec takie wlosy? Bo juz mam odrosty a boje sie ze jak kupie jakas to mi wyjdzie kompletnie inny bo juz tak sie zdarzalo
Z takiech bardziej dostepnych bo kupilam sobie syoss zlocisty ciemny blad tylko czy mi taki wyjdzie lub troche ciemniejszy? Pomocy
647191b14ewiiii.jpg

wwweeerka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-13, 22:34   #2483
magrat16
Zakorzenienie

W³a¶nie umy³am w³osy szamponem Sleek Line do farbowanych i po raz pierwszy u¿y³am maseczki do farbowanych Joanny. Rany jak ona ¶licznie wi¶niami pachnie, a¿ bym zjad³a te w³osy

03.10.2015
Stary 2010-12-13, 22:41   #2484
LadyBane
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 611

po³ozy³am dzis szamponetke marion miedzian±, jak na razie lepiej oceniam delie. Marion ma taki ciut inny rudy, bardziej czerwony ( ale nie wisnia! )no i wysuszone w³osy mam mimo odzywki i serum na koncówki. Jednak nic nie jest mi w stanie zepsuæ humoru bo w³a¶nie pozby³am sie kagañca i mam super z±bki
uzywa³am tego kallosa z ³ozysk kiedys, jeszcze na blond w³osach. zapach mia³ sredni ale dzia³a³ ok ( ale na moje cieniutkie w³oski nak³ada³am prawdziwie koñskie dawki zeby ten gigantyczny s³ój siê w koncu kiedys skonczy³ )

a co do paznokci, pamiêtajcie ze jednym potrzeba odpowiedniej odzywki innym zmiany nawyków pielêgnacyjnych ( nie mordowac skórek, nie uzywac obcinacza i nozyczek do skracania tylko pilników najlepiej o róznym stopniu ostrosci) a czasem potrzeba zmiany diety lub witaminek.

Edytowane przez LadyBane
Czas edycji: 2010-12-13 o 22:47 Powód: dopisek
LadyBane jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-13, 22:56   #2485
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez LadyBane Poka¿ wiadomo¶æ
po³ozy³am dzis szamponetke marion miedzian±, jak na razie lepiej oceniam delie. Marion ma taki ciut inny rudy, bardziej czerwony ( ale nie wisnia! )no i wysuszone w³osy mam mimo odzywki i serum na koncówki. Jednak nic nie jest mi w stanie zepsuæ humoru bo w³a¶nie pozby³am sie kagañca i mam super z±bki
uzywa³am tego kallosa z ³ozysk kiedys, jeszcze na blond w³osach. zapach mia³ sredni ale dzia³a³ ok ( ale na moje cieniutkie w³oski nak³ada³am prawdziwie koñskie dawki zeby ten gigantyczny s³ój siê w koncu kiedys skonczy³ )
No widzisz, w³a¶nie dziewczyny chyba ju¿ wspomina³y ¿e bardziej w czerwieñ, te¿ mam w domu jedn± saszetkê, wiêc chyba jeszcze pole¿y.
Gratulujê piêknych zêbówja te¿ ze swoich jestem zadowolona od 3 lat. Lorysy te¿ maj± takie gigantyczne s³oje.

magrat16

czy ta maska do z serii prof z Joanny? uwielbiam zapach wi¶ni.

wwweeerka

ciê¿ko stwierdziæ jaki to kolorek na tym zdjêciu ja bym stawia³a na miedziany br±z - ale mogê siê mylic, wiêc za³±czam paletkê ¿eby¶ zobaczy³a kolory.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg br±zy be¿e ciep³e.jpg (71,6 KB, 38 za³adowañ)

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-13, 23:02   #2486
LadyBane
Rozeznanie

maska wisniowa z joanny jest profesjonal w czarnym s³oiku. pachnie jak jogurt wisniowy, cudownie. uzywa³am przed kallosem i musze powiedziec ze by³a delikatniejsza od niego ( tez jej sobie nie za³owa³am) ale nie wiem jak z trwa³osci± farby po niej, bo uzywa³am na w³osy robione rozjasniaczem.
Stary 2010-12-13, 23:04   #2487
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

ladybane

Je¶li chodzi o paznokcie to u mnie rosn± piêknie i d³ugo tylko wtedy jak nie u¿ywam lakieru, wiêc przesta³am na jaki¶ czas.

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Poszukuje lakierów-które nie niszcz± znacie takie?

...and I will wear him
As i do thee...

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2010-12-13 o 23:07
Stary 2010-12-13, 23:13   #2488
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyBane Poka¿ wiadomo¶æ
maska wisniowa z joanny jest profesjonal w czarnym s³oiku. pachnie jak jogurt wisniowy, cudownie. uzywa³am przed kallosem i musze powiedziec ze by³a delikatniejsza od niego ( tez jej sobie nie za³owa³am) ale nie wiem jak z trwa³osci± farby po niej, bo uzywa³am na w³osy robione rozjasniaczem.
Dok³adnie, seria profesjonalna, wygl±da i pachnie jak jogurt Cudna, tylko trochê ma³e opakowanie jak 500g, przyzwyczai³am siê ju¿ do litrowych ciekawe jakie jutro w³osy bêd±

03.10.2015
Stary 2010-12-13, 23:18   #2489
LadyBane
Rozeznanie

niszcz± czyli wysuszaj±? o to chodzi? juz ³adnych kilka lat nie lakieruje paznokci bo noszê akryl wiec w kwestii lakierów nie doradzê, ale polecam delikatny zmywacz i oliwkê wkraplan± pod paznokcie i w macierz, moze byc taka fikusna z bajerkami jakimis albo olejek rycynowy czy oliwa z oliwek, albo balsamik herba studio
Stary 2010-12-13, 23:27   #2490
julianna-p
Wtajemniczenie

LadyBane gratuluje , ale prosze tu nie irytowac innych w owym sprzecie
co do mariona - nie lubie tej firmy, mi zniszczyla wlosy juz wieki temu i nie sprobowalabym ponownie, ale na watku niektore dziewczyny go lubia, wiec jak zwkle jednym szkodzi innym nie,
na moje paznokcie nie pomogla ani zmiana diety ani suplementy ani nic poza nail tekiem, teraz zamierzam wrocic do plniczka szklanego bo faktycznie byl dobry (gd byl jeszcze w jednym kawalku)

magrat znam ta serie, cudwony zapach. uzywalam tez szamponu i ze wzlgedu moja slabosc do ananasow- ananasowego chociaz nie wiem co czego byl; z ladnie pachnacych ostatnio kupila szampon z joanny - rajskie jabluszko tez polecam

wwweeerka nie znam sie na tych klimatach, ale tez bym stawiala na jasny miedziany braz, moze najlepiej przejdz sie do hurtowni fryzjerksiej tam na zywo bedzie lepiej widac i ekspedientka powinna doradzic

podobno sa lakiery mniej szkodliwe, ale nie znam, moze te z chi??

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.