|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Już na Śląsku
|
#2462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
teraz jest tyle fajnych rzeczy, ze jakby mieć kasę to nic tylko kupować ![]() Cytat:
ogólnie nie lubię komedii romantycznych ale tą kocham wprost ![]() Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() toś się rozpisała ![]() )A ja już u rodziców wczoraj z TŻ-em jak zwykle bardzo miło dziś spaliśmy do południa a później się szybko zebrałam i do pracy. Bardzo fajnie dziś było, miałam wysoką sprzedaż wiec dostałam premię i prowizję i ostatecznie moja wypłata (którą też z resztą dziś odebrałam, bo to ostatni dzień pracy był) była znacznie wyższa niż się spodziewałam (takie niespodzianki to ja lubię ) Ogólnie jestem jednak zadowolona, że się zdecydowałam i trochę zarobiłam przed świętami przyda się, bo spłukałam się nieco na prezenty a tu jeszcze Sylwester przed nami Po pracy pojechałam prosto do domu (w sumie o 22 dotarłam dopiero) i siedziałam sobie z rodzinką a jutro od rana sprzątanie, na czele z moim "ubóstwianym" myciem okien no ale cóż, jakoś przeżyję ![]() dobrej nocki
|
|||||
|
|
|
#2463 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
budzet troche ograniczony, no ale dam rade - i hope ![]() co do komedii rom. mam tak samo a ta jest po prostu rewelacyjna.. no i jak anglik prosi o rękę po portugalsku to sie wzruszam ![]() ![]() dobrej nocy Laseczki ![]() EDIT: zapomnialam.. Ewuś, cieszę się, że tak sie super z pracą ulozylo. Niby poczatek byl sredni z tym feralnym pierwszym dniem, a wyszlo lepiej niz sie spodziewalas - zyc ni eumierac Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-12-22 o 00:17 |
|
|
|
|
#2464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pomysl jak ladnie bedzie no i gratuluje tej wyplaty nie ma to jak ciezki portfel![]() dzien dobry wszystkim, ja juz po kawce i sniadaniu i sie zbieram do roboty...TZ ma 2 tyg wolnego i lezy w lozku jeszcze no ale nic, w domu uz mam wszytsko zrobilone wiec nie jest nawet tak zle,ze 2 dni jeszcze popracuje, czas mi szybiej zleci![]() milego dzionka i udanych przygotowan swiatecznych!
|
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
no i pol dnia za mna
![]() wlasnie zadzwonilam zapytac TZta co tam porabia a on mowi,ze wszystkie fafelki pomyl w lazience,szyby od zewnatrz geeez,ciekawe co mu sie stalo.. chyba sie boi mojego gniewu.. ![]() ja wlasnie zjadlam 2 pyszne buleczki na lunch z szynka,jajkiem i serkiem i czuje se jakbym zaraz miala zasnac... ![]() milego popoludnia! no i gdzie wy sie podziewacie? ![]() ![]()
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Trochę was tu podczytuję,ale coś nie bardzo wychodziło mi pisanie ;p Ostatnimi czasy trochę się u mnie działo. Pierw Wawa z ojczulkiem,od którego słuchać musiałam różnych mało przyjemnych dla ucha słów, (teraz gdzieś baluje więc jest względny spokój ) ,na miejscu doktorek wyjątkowo uprzejmy zmartwił się,że nawet ta nowa proteza może się nie utrzymać,ale będą się starać..do 20stycznia chcieliby sie niby wyrobić.Acz jak przyszło co do czego,ani nie zadzwonił w celu ustalenia dalszego terminu wizyty ,a na dźwięk mego nazwiska w słuchawce odkładają telefon. Czyli po staremu ![]() Wczoraj z kolei spotkałam się z koleżanka na kawie,potem kino 'Just Dance' ,przyznam,że film miły dla oka,odstresowujący ,aż człekowi nogi same się do tańca rwały ;D Dziś w dniu upamiętniającym me przyjście na świat odebrało mi się trochę życzeń,acz nowi znajomi z qlturo ,bliska rodzina czy niby najlepsza przyjaciółka z LO ...yyy zapomniała ![]() Od matki dostałam w prezencie prostownicę do włosów, nową klawiaturę (xD) ,zaś już w piątek przyszła przesyłka kurierska z elektryczną gitarą PRS SE Singlecut od chrzestnego. 'Fajna' to rzecz ^^ Teraz tylko trza uciułać na wzmacniacz i hasło 'sex,drugs and rock'roll' nabierze dla mnie realnego znaczenia.. Jutro z kolei wybywam na kilka dni do dziadków na wieś ,odpocznę trochę i zawezmę do napisania interpretacji tekstu tudzież pracy zaliczeniowej i wkuję trochę nudnawych pojęć na koło z wok'u. A po świętach czas się za siebie wsiąść ;p Niby 5kg wzwyż to nic,ale kutwa z powietrza Z nadzieją,że to nadmiar tego ostatniego (tudzież nadmiar zatrzymanej wody ) a jak nie to yyy wizyta u lekarza (yeah znowu ==')(dieta,choć brak mi silnej woli i nie umiem odmówić sobie słodyczy np. Najwyżej okradnę bank i poddam się laserowej liposukcji w sumie ów zabieg to najrozsądniejsze wyjście ;p Póki co życzę Wam spokojnych ,radosnych świąt obfitujących w prezenty ofc. |
|
|
|
#2467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z tymi oświadczynami to chyba najbardziej, ale wszystkie sceny finałowe są udane ![]() Cytat:
myślę o tym nieustannie ![]() a co do portfela to ja już szybko go odchudzę coś czuję ![]() Cytat:
![]() nie wiem jak reszta ale ja sprzątam ![]() Dzień dobry ![]() u mnie sprzątanie pełna para, dopiero teraz usiadłam jak od rana zaczęłam ale już w sumie sporo zrobione i mam nadzieję ze mamie się niedługo znudzi ![]() a tak w ogóle tooooooooo schism - sto lat, sto lat !! ), radości, miłości i wszystkiego co sobie wymarzysz (ma sie te źródła informacji )
|
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Na Śląsku nie jest mi dobrze ze względu na sytuację w domu. Chcę już z powrotem.. chcę znów ten spokoj, tę ciszę... Mam dosyć tych dwóch alkoholików. Dobrze, że nie przywiązuję uwagi do świąt (nie obchodzę)- inaczej bym chyba się załamała, że jest atmosfera jaka jest. Po prostu porazka.Plusem jest to, ze spotykam się ze znajomymi. Przynajmniej mnie w domu nie ma. Dziewczyny poradzcie co mam zrobić - internet i telefon mam z play. No i teraz jest taka sytuacja, ze nie dostałam jeszcze faktur za ten miesiac a tu na telefonie wyskakuje, ze jesli za 5 dni nie zaplace to blokade mi zrobia :| Jak mam zaplacic skoro nie mam faktur? Boję się, że będę płaciła jakies kary i inne takie ![]() Pozdrawiam
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
schism_ najlepszego!
|
|
|
|
#2470 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hej laleczki, u mnie dzis przymily dzien w pracy robilismy sobie nawzajem praezeny i dzis wreczalismy i dostalam butelke dobrego Porto i czekoladki czarne Lindt a od mamnagerki winko tak wiec teraz nie pozostaje mi nicinnego jak sie alkoholizowac.... mam w domu tyle %,ze chyba sklep otworze...![]() milego wieczorka wam zycze,ide pomyc szklanki,kieliszki i takie tam
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
Ostatnio nie mam czasu,aby pisać,czas mi super mija,póki co nie czuję atmosfery świąt,może dlatego,że nie ma śniegu,ale mam nadzieję,że chociaż troszkę sypnie... ![]() Miłej nocki .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do prezentów, to szło mi całkiem nieźle, aż doszło do wybierania czegos dla taty. Wkoncu głowa mnie rozbolała i jutro coś wymyślę.Niestety padnie chyba na jakies kosmetyki, bo naprawde nie mam zadnego pomyslu. A jak juz mam to niestety fundusze nie te ![]() Cytat:
![]() ![]() Schism - STO LAT! Super z tą gitarą ![]() Jestem padnięta. Powinnam dzis juz sie zbierac, bo wyjezdzam na swieta, ale jakos nie udalo sie i pojade dopiero jutro . Ja i moja swietna organizacja czasu... ![]() Wczoraj dostalam od przyjaciolki fajna ksiazke o podswiadomosci, juz przeczytalam w nocy kilka rozdzialow i dzis moze poczytam dalej WESOŁYCH ŚWIĄT
Fajnie, ze jestescie... |
|||
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
Dzięęęki dziewczyny
Heh wszystkim dziś dziękuje za życzenia xD Skończyłam się po trochu pakować.zainstalowałam new klawiaturę(chodzi jak ta lala Pech chciał,że z nudów iw ramach szpiegostwa kto mi wysłał anonimowy prezent ( wlazłam na nk 'niedoszłego byłego', był offline A ,że pewnej funkcji zapomniałam zablokować to wyszło z worka szydło i ten potem tez 'podejrzał' ![]() Ale nic,no nic ,zero odzewu. Swego czasu miałam go za kulturalnego osobnika ![]() Ogarnę się jeszcze trochę ,posłucham co nieco muzyki i w sen ,wszak jutro pociąg o 12:04 która jest dla mnie iście (za)wczesną porą ;] Dobranoc ^^ |
|
|
|
#2475 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się Cytat:
Cytat:
czekoladki Lindt wypas prezenty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
będę tęsknić ![]() coś słabo rozwinięty ten meldunek ![]() Cytat:
![]() No i juz mnie zbytnio rodzinka nie męczyła jedynie jakieś ogólne uprzątanie bałaganu i rozłożyłam Siss choinkę żeby ja ubrała (w domu mamy sztuczną, ale wolę stanowczo naszą żywą ). Za to jutro od rana mnie mama cięgnie na zakupy a następnie dzień pieczenia chociaż piec to ja chyba lubię najbardziej, wiec nawet mi to pasi
|
|||||||||
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() W końcu mogę się odezwać... Otóż mam najgorszy typ żółtaczki i niewykluczone, że... wiadomo. Cóż staram się o tym nie myśleć, bo jest lepiej (tfu, tfu). A z innych sfer... no cóż, w prawdzie R. dał mi już spokój - teraz bierze się za moją przyjaciółkę, sugeruje jej, że chciałby z nią być, ale po tym co się stało nie ma to sensu. Ale... DLACZEGO, DLACZEGO ja zawsze muszę dostać w skórę za popełnione błędy? ![]() 2 miesiące temu napisał do mnie chłopak, z którym chodziłam do gim - chociaż ja go nie kojarzę. W jednej z wiadomości wspomniał, żebym pozdrowiła swojego byłego wychowawcę (bo uczy w moim liceum - w końcu plastyk ). Odpisałam, że oczywiście to zrobiłam etc... a gówno prawda I już mu nawet nie odpisywałam na kolejną wiadomość, bo nie wyglądał interesująco na starych zdjęciach. Dwa dni temu jakbym dostała w pysk... wygląda teraz tak cudownie, poprostu odpowiednik Daniela Johnsa z 1999r. ...![]() Ukończył najlepsze liceum, przy czym jest cudowny i przesympatyczny... Dlaczego, dlaczego olewam tych, których nie powinnam? Jestem skazana na kretynów ;(Właściwie od dwóch dni myślę, czy by nie nakłamać i nie napisać, że ostatnio o niego wspomniany nauczyciel pytał ;> Przy okazji nawiązać do wiadomości na którą nie odpisałam... już nawet śniło mi się to w nocy ![]() Tak, wiem... dziwne, że myślę o takim problemie, jak wisi nade mną śmierć, ale co tam... ![]() Wesołych Świąt! Zaraz lecę do sklepu i następnie biorę się za pieczenie - podobnie jak Ewusia
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-12-23 o 09:34 |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Mangosia znowu to podejrzewasz,czy byłaś u lekarza
kurczę ja ostatnio też wariuję,bo ciągle mi jest niedobrze,non stop po prostu ,byłam u lekarza ,ale ten powiedział że to cos z układem pokarmowym i tyle
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,ja właśnie wcinam kanapki
dziś jeszcze połażę po sklepach w poszukiwaniu ciuchów,potem z TŻ-tem na obiad,no i w ogóle spotkanko , no a jutro ubieramy choinkę,i pewnie na kolację wigilijną do cioci... już wolałabym ją spędzić z rodziną TŻ-ta niż swoją,niestety taka atmosfera... ![]() Mangosia - ![]() Schism - spóźnione życzenia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale byłaś u lekarza, prawda? w ogóle skąd sie ta żółtaczka u Ciebie wzięła? ![]() Cytat:
lepiej zaryzykować niż później żałować ![]() Cytat:
ja tez tak miałam parę razy ale po jakimś czasie po prostu przechodziło... oby i u Ciebie tak było Cytat:
no i mam nadzieje ze u Ciebie na wigilii jednak nie będzie tak źle ![]() w ogóle to ja też nie przepadam z wigilią niby rodzinę mam fajną, ale to całe zamieszanie, gotowanie a później 0,5 godziny jedzenia i po wszystkim a najbardziej to nie lubię składać życzeń co roku to samo ...wróciłam właśnie z zakupów i zaraz się bierzemy za pieczenie miłego dzionka |
||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam życzyć wesołych świąt (bo coś czuje, że później nie będzie czasu
).Świąt spędzonych w gronie najbliższych osób… …nadziei, własnego skrawka nieba dającego miłość i szczęście, filiżanki pachnącej kawy, odpoczynku, zwolnienia oddechu, dystansu do wszystkiego wokół. Niech te święta będą dla Was pozytywnie wyjątkowe ![]() |
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i tak - byłam u lekarza Ale tym razem objawy są inne niż te przy nerwicy.Dziękuję za otuchę ![]() Cytat:
![]() W prawdzie ciagnie się to długo, ale objawy te jednak ostatnio minęły... Nie wiem tylko, czy ten pretekst jest dobry... Ja lubię święta dlatego, że uwielbiam gotować Ale lubię tylko tę całą otoczkę wokół wigilii, pierwszy czy drugi dzień świąt to już dla mnie jedynie zamknięte sklepy i nudy ![]() Ale życzenia... masakra Zawsze mam tę samą formułkę ![]() Również zabieram się za pieczenie ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
schism - spóźnione mam nadzieję, że wybaczysz
najlepszego ![]() Ewuś - bo nic się nie dzieje poprawioną mam cześć pracy muszę tylko poprawić napisać 3 rozdział i oddać do sprawdzenia raz jeszcze ![]() Magno - będzie dobrze napewno a co do smsa to bym napisała bo ja sama tak często robiłam
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Dolecialam
ogolnie jest fajnie latac samolotem,sasasa![]() jeden minus,strasznie tesknie za TZ smutno mi,ze nie mozemy spedzic swiat razem... chcialabym wrocic wczesniej ,chociaz na sylwestra ,ale nie wiem czy mozna przelozyc termin lotu na wczesniej skoro jest juz zarezerwowany na konkretny dzien dzis albo jutro bede piekla ciasto marchewkowe,pieklam juc dwa razy-jedno dla TZ i jego rodzinki(w srodek wlozylam takiego mikolaja na patyczku ) a drugie dla mojej rodzinki,no i dzis mam zamiar upiec tutaj w ogole nie czuje atmosferz swiat... moze przec to,ze to swieta rodzinne,a moja rodzina to ,ehhh ![]() grunt,ze komputer jest
|
#2484 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tutaj cieplo,deszczowo,bardziej jesiennie niz zimowo...hej laleczki, juz pol dnia za mna jesczez 3h i do domu i moge zaczac stol przygototwywac,polozyc prezenty pod choineczke itp nie moge sie doczekac! Jutro rodzinka wpada! ale jazda,nie wierze jeszcze,ze to jutro juz! tyle na to czekalam! ![]() milego dnia i przygotowan
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, że musiałabym napisać na nk, nie smsa...hmmm...
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Mango - to na NK
a co do pesymizmu uwierz tej "przewlekle chorej" że będzie dobrze uszy do góry, pierś do przodu i dawaj
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze 1.5 h w pracy... wszystko zrobione,gotowa na swieta a tu trzeba siedziec i udawac,ze sie cos robi.. minuty wleka sie jak godziny....
![]() TZ napisal,ze skonczyl rybe po grecku juz nie moge sie doczekac az pojade do domku i zaczne stol przygotowywac i takie tam jutro chyba do 3 pracuje wiec nie jest zle milego popoludnia laleczki
|
#2488 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po świętach daj znać jak minęły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chętnie zwłaszcza ze trochę tego wyprodukowałam ![]() Cytat:
jakoś osobiście coraz rzadziej to słyszę ze ktoś sie ze świąt cieszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uwielbiam rybę po grecku, znaczy te warzywa od ryby, bo ja to jem z kotletami sojowymi też będę mieć na święta Ciasta upieczone łącznie sztuk 5 (karpatka, sernik, piernik i 2 strucle z makiem ). Nóg nie czuję i pleców ale fajnie ze już zrobione idę zaraz do TŻ-a, najchętniej bym się teleportowała bo jest ziiiimno bardzo ![]() miłego wieczorku |
|||||||||
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Witam fasolki
![]() Własnie jestem po przedprzedostatnich zakupach świątecznych. Zmęczona nieziemsko, ale cóż... ^^Mama w kuchni rządzi, jakby coś potrzebowała to powiedziałam, ze ma woła, bo jak na razie to na nic ja tam potrzebna xD W końcu był u nas dzielnicowy i chyba coś ruszyło <jupi> Wystarczy, że kilka razy powzywa sie policje i założą im niebieską kartę Pozniej sprawa o znęcanie się nad rodzinę i pudełko Wiem, że może to wyglądać strasznie, że córka chce wsadzic ojca i brata do wiezienia badz pozbyc sie ich w domu, ale ... co poradzę? Ci dwaj mezczyzni zniszczyli mi 19 lat zycia, mamie ponad 30. ;]Strasznie tęsknie za TŻ-em Chcę już 30 grudnia i godzinę 22:53 i wpaśc w jego ramiona Widze, że u Was przygotowania do kolacyji jutrzejszej pełną parą ![]() Mango- powrotu do zdrowia... Mam nadzieję, że wszystko będzie si, eh. Ewuś- 5?! Zarzuć jedną blachą ![]() Nic, lece poczytać wizaz i ogolnie poleniuchować Życzę błogosławionego czasu z rodziną ![]() Bzium, ksz ksz
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce do TZ...
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

ogólnie nie lubię komedii romantycznych ale tą kocham wprost
no ale cóż, jakoś przeżyję

no ale nic, w domu uz mam wszytsko zrobilone wiec nie jest nawet tak zle,ze 2 dni jeszcze popracuje, czas mi szybiej zleci
geeez,ciekawe co mu sie stalo.. chyba sie boi mojego gniewu.. 

) a jak nie to yyy wizyta u lekarza (yeah znowu ==')(dieta,choć brak mi silnej woli i nie umiem odmówić sobie słodyczy np.

Mam dosyć tych dwóch alkoholików. Dobrze, że nie przywiązuję uwagi do świąt (nie obchodzę)- inaczej bym chyba się załamała, że jest atmosfera jaka jest. Po prostu porazka.