![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
![]() Już na Śląsku ![]()
#2462 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() toś się rozpisała ![]() ![]() ![]() ![]() A ja już u rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() co do komedii rom. mam tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrej nocy Laseczki ![]() EDIT: zapomnialam.. Ewuś, cieszę się, że tak sie super z pracą ulozylo. Niby poczatek byl sredni z tym feralnym pierwszym dniem, a wyszlo lepiej niz sie spodziewalas - zyc ni eumierac ![]() ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-12-21 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no i gratuluje tej wyplaty ![]() ![]() dzien dobry wszystkim, ja juz po kawce i sniadaniu i sie zbieram do roboty...TZ ma 2 tyg wolnego i lezy w lozku jeszcze ![]() ![]() milego dzionka i udanych przygotowan swiatecznych! ![]()
![]() |
#2465 |
Wtajemniczenie
|
no i pol dnia za mna
![]() wlasnie zadzwonilam zapytac TZta co tam porabia a on mowi,ze wszystkie fafelki pomyl w lazience,szyby od zewnatrz ![]() ![]() ja wlasnie zjadlam 2 pyszne buleczki na lunch z szynka,jajkiem i serkiem i czuje se jakbym zaraz miala zasnac... ![]() milego popoludnia! no i gdzie wy sie podziewacie? ![]() ![]() ![]()
#2466 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Trochę was tu podczytuję,ale coś nie bardzo wychodziło mi pisanie ;p Ostatnimi czasy trochę się u mnie działo. Pierw Wawa z ojczulkiem,od którego słuchać musiałam różnych mało przyjemnych dla ucha słów, (teraz gdzieś baluje więc jest względny spokój ) ,na miejscu doktorek wyjątkowo uprzejmy zmartwił się,że nawet ta nowa proteza może się nie utrzymać,ale będą się starać..do 20stycznia chcieliby sie niby wyrobić.Acz jak przyszło co do czego,ani nie zadzwonił w celu ustalenia dalszego terminu wizyty ,a na dźwięk mego nazwiska w słuchawce odkładają telefon. Czyli po staremu ![]() Wczoraj z kolei spotkałam się z koleżanka na kawie,potem kino 'Just Dance' ,przyznam,że film miły dla oka,odstresowujący ,aż człekowi nogi same się do tańca rwały ;D Dziś w dniu upamiętniającym me przyjście na świat odebrało mi się trochę życzeń,acz nowi znajomi z qlturo ,bliska rodzina czy niby najlepsza przyjaciółka z LO ...yyy zapomniała ![]() Od matki dostałam w prezencie prostownicę do włosów, nową klawiaturę (xD) ,zaś już w piątek przyszła przesyłka kurierska z elektryczną gitarą PRS SE Singlecut od chrzestnego. 'Fajna' to rzecz ^^ Teraz tylko trza uciułać na wzmacniacz i hasło 'sex,drugs and rock'roll' nabierze dla mnie realnego znaczenia.. ![]() Jutro z kolei wybywam na kilka dni do dziadków na wieś ,odpocznę trochę i zawezmę do napisania interpretacji tekstu tudzież pracy zaliczeniowej i wkuję trochę nudnawych pojęć na koło z wok'u. A po świętach czas się za siebie wsiąść ;p Niby 5kg wzwyż to nic,ale kutwa z powietrza ![]() Z nadzieją,że to nadmiar tego ostatniego (tudzież nadmiar zatrzymanej wody ![]() Najwyżej okradnę bank i poddam się laserowej liposukcji ![]() w sumie ów zabieg to najrozsądniejsze wyjście ;p Póki co życzę Wam spokojnych ,radosnych świąt obfitujących w prezenty ofc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() myślę o tym nieustannie ![]() ![]() a co do portfela to ja już szybko go odchudzę coś czuję ![]() Cytat:
![]() nie wiem jak reszta ale ja sprzątam ![]() Dzień dobry ![]() u mnie sprzątanie pełna para, dopiero teraz usiadłam jak od rana zaczęłam ![]() ![]() a tak w ogóle tooooooooo schism - sto lat, sto lat !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ma sie te źródła informacji ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Na Śląsku nie jest mi dobrze ze względu na sytuację w domu. Chcę już z powrotem.. chcę znów ten spokoj, tę ciszę... ![]() Plusem jest to, ze spotykam się ze znajomymi. Przynajmniej mnie w domu nie ma. Dziewczyny poradzcie co mam zrobić - internet i telefon mam z play. No i teraz jest taka sytuacja, ze nie dostałam jeszcze faktur za ten miesiac a tu na telefonie wyskakuje, ze jesli za 5 dni nie zaplace to blokade mi zrobia :| Jak mam zaplacic skoro nie mam faktur? Boję się, że będę płaciła jakies kary i inne takie ![]() Pozdrawiam ![]()
#2469 |
Zakorzenienie
|
schism_ najlepszego!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, u mnie dzis przymily dzien w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() milego wieczorka wam zycze,ide pomyc szklanki,kieliszki i takie tam ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
![]() ![]() Miłej nocki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do prezentów, to szło mi całkiem nieźle, aż doszło do wybierania czegos dla taty. Wkoncu głowa mnie rozbolała i jutro coś wymyślę.Niestety padnie chyba na jakies kosmetyki, bo naprawde nie mam zadnego pomyslu. A jak juz mam to niestety fundusze nie te ![]() Cytat:
![]() ![]() Schism - STO LAT! Super z tą gitarą ![]() Jestem padnięta. Powinnam dzis juz sie zbierac, bo wyjezdzam na swieta, ale jakos nie udalo sie i pojade dopiero jutro ![]() ![]() Wczoraj dostalam od przyjaciolki fajna ksiazke o podswiadomosci, juz przeczytalam w nocy kilka rozdzialow i dzis moze poczytam dalej ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT
Fajnie, ze jestescie... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]()
#2474 |
Zadomowienie
|
Dzięęęki dziewczyny
![]() Heh wszystkim dziś dziękuje za życzenia xD Skończyłam się po trochu pakować.zainstalowałam new klawiaturę(chodzi jak ta lala ![]() Pech chciał,że z nudów iw ramach szpiegostwa kto mi wysłał anonimowy prezent ( ![]() wlazłam na nk 'niedoszłego byłego', był offline ![]() A ,że pewnej funkcji zapomniałam zablokować to wyszło z worka szydło i ten potem tez 'podejrzał' ![]() Ale nic,no nic ,zero odzewu. Swego czasu miałam go za kulturalnego osobnika ![]() Ogarnę się jeszcze trochę ,posłucham co nieco muzyki i w sen ,wszak jutro pociąg o 12:04 która jest dla mnie iście (za)wczesną porą ;] Dobranoc ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() coś słabo rozwinięty ten meldunek ![]() Cytat:
![]() ![]() No i juz mnie zbytnio rodzinka nie męczyła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() W końcu mogę się odezwać... Otóż mam najgorszy typ żółtaczki i niewykluczone, że... wiadomo. Cóż staram się o tym nie myśleć, bo jest lepiej (tfu, tfu). A z innych sfer... no cóż, w prawdzie R. dał mi już spokój - teraz bierze się za moją przyjaciółkę, sugeruje jej, że chciałby z nią być, ale po tym co się stało nie ma to sensu. Ale... DLACZEGO, DLACZEGO ja zawsze muszę dostać w skórę za popełnione błędy? ![]() 2 miesiące temu napisał do mnie chłopak, z którym chodziłam do gim - chociaż ja go nie kojarzę. W jednej z wiadomości wspomniał, żebym pozdrowiła swojego byłego wychowawcę (bo uczy w moim liceum - w końcu plastyk ![]() ![]() ![]() ![]() Właściwie od dwóch dni myślę, czy by nie nakłamać i nie napisać, że ostatnio o niego wspomniany nauczyciel pytał ;> Przy okazji nawiązać do wiadomości na którą nie odpisałam... już nawet śniło mi się to w nocy ![]() Tak, wiem... dziwne, że myślę o takim problemie, jak wisi nade mną śmierć, ale co tam... ![]() Wesołych Świąt! ![]() ![]()
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-12-23 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Mangosia znowu to podejrzewasz,czy byłaś u lekarza
![]() ![]()
#2478 |
Zakorzenienie
|
Witam,ja właśnie wcinam kanapki
![]() ![]() ![]() Mangosia - ![]() Schism - spóźnione życzenia ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale byłaś u lekarza, prawda? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle to ja też nie przepadam z wigilią ![]() ![]() ![]() wróciłam właśnie z zakupów i zaraz się bierzemy za pieczenie ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam życzyć wesołych świąt (bo coś czuje, że później nie będzie czasu
![]() Świąt spędzonych w gronie najbliższych osób… …nadziei, własnego skrawka nieba dającego miłość i szczęście, filiżanki pachnącej kawy, odpoczynku, zwolnienia oddechu, dystansu do wszystkiego wokół. Niech te święta będą dla Was pozytywnie wyjątkowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i tak - byłam u lekarza ![]() Dziękuję za otuchę ![]() Cytat:
![]() W prawdzie ciagnie się to długo, ale objawy te jednak ostatnio minęły... Nie wiem tylko, czy ten pretekst jest dobry... ![]() Ja lubię święta dlatego, że uwielbiam gotować ![]() ![]() Ale życzenia... masakra ![]() ![]() Również zabieram się za pieczenie ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
schism - spóźnione mam nadzieję, że wybaczysz
![]() ![]() Ewuś - bo nic się nie dzieje ![]() ![]() Magno - ![]() ![]() ![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
Dolecialam
![]() ![]() ![]() jeden minus,strasznie tesknie za TZ ![]() ![]() ![]() dzis albo jutro bede piekla ciasto marchewkowe,pieklam juc dwa razy-jedno dla TZ i jego rodzinki(w srodek wlozylam takiego mikolaja na patyczku ![]() ![]() w ogole nie czuje atmosferz swiat... moze przec to,ze to swieta rodzinne,a moja rodzina to ,ehhh ![]() grunt,ze komputer jest ![]()
![]() |
#2484 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, juz pol dnia za mna ![]() ![]() Jutro rodzinka wpada! ale jazda,nie wierze jeszcze,ze to jutro juz! tyle na to czekalam! ![]() milego dnia i przygotowan ![]()
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Mango - to na NK
![]() ![]()
#2487 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze 1.5 h w pracy... wszystko zrobione,gotowa na swieta a tu trzeba siedziec i udawac,ze sie cos robi.. minuty wleka sie jak godziny....
![]() TZ napisal,ze skonczyl rybe po grecku ![]() ![]() jutro chyba do 3 pracuje wiec nie jest zle ![]() milego popoludnia laleczki ![]()
#2488 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chętnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciasta upieczone łącznie sztuk 5 (karpatka, sernik, piernik i 2 strucle z makiem ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Witam fasolki
![]() Własnie jestem po przedprzedostatnich zakupach świątecznych. Zmęczona nieziemsko, ale cóż... ^^Mama w kuchni rządzi, jakby coś potrzebowała to powiedziałam, ze ma woła, bo jak na razie to na nic ja tam potrzebna xD W końcu był u nas dzielnicowy i chyba coś ruszyło <jupi> Wystarczy, że kilka razy powzywa sie policje i założą im niebieską kartę ![]() ![]() Strasznie tęsknie za TŻ-em ![]() ![]() ![]() Widze, że u Was przygotowania do kolacyji jutrzejszej pełną parą ![]() Mango- powrotu do zdrowia... Mam nadzieję, że wszystko będzie si, eh. ![]() Ewuś- 5?! Zarzuć jedną blachą ![]() Nic, lece poczytać wizaz i ogolnie poleniuchować ![]() Życzę błogosławionego czasu z rodziną ![]() Bzium, ksz ksz ![]() ![]()
#2490 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.