|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIII)
Amen
![]() Ale po dodatkowych 3 godzinach snu świat wydaje się piękniejszy. I głowa mniej boli. I Bois Oriental kwitnie na skórze. W takiej sytuacji nawet dwa PW od trolla mi powiewają Edit: Cofam, dziewczyna przegięła ![]()
|
#2462 |
|
Piers do przodu
|
A ja dziś się udaję do Pragi w delgacjon w myyśl zasady "do Czech to ja mam za darmo
" i zapodam Hot Couture - moje ulubione malinowe cudo
|
#2463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() A Elixir Midnight Poison jeszcze raz przewącham, dokładniej, dogłębniej i kto wie, kto wie Aniołku, to oświeć jeszcze przy okazji panią konsultantkę, że te "wzmacniacze" w Hypnotic Poison Elixir to anyż i lukrecja ![]() Cytat:
![]() Ale czego to nie robi się z miłości |
|||
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Musc Ravageur, z maleńkiej, ale własnej flaszeczki i chyba muszę się zgodzić z recenzją Angel (co raczej nieczęsto mi się zdarza, bo zapachy odbieramy raczej inaczej), to kotek
![]() to określenie bardzo mi się podoba lubię kotki ![]() żaden tam zdzierca majtek znając Wasze skojarzenia MR z seksem podetknęłam mojemu M wyperfumowany nadgarstek i pytam, jak mu się podoba ..... odpowiedział, że pachnie jak wulgarna podróba |
|
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
L Lempickiej
.
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka i ja muszę się z Wami zgodzić aż do wczoraj, kiedy to miałam przyjemność poniuchać go na koleżance na mnie pachnie diametralnie inaczej |
|
|
|
|
#2467 |
|
BAN stały
|
Pachne tylko testowo, bo ciagle w lozku na lewym nadgarstku Inside, na mnie niestety mydlo nie kawa z mlekiem
a na drugim Vanille Coco i az sie slinie do tegonadgarska
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Deep Red
|
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
Treselle Avon
|
|
#2470 |
|
BAN stały
|
HP bo co innego pasuje do takiej pogody
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię taki spontan, ten stan zapachowej euforii. Tak miałam z Dzingiem, BC, Palisandrem. Wszystkie moje ukochane perfumy kupiłam szybko, najszybciej jak się dało, właśnie pod wpływem totalnego otumanienia zapachem. A Elixir Midnight Poison powąchaj, powąchaj.
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Jeżeli macie chwilkę to mogłybyście mi pomóc w wybraniu zapachu? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...30#post9202230 Z góry dziękuję za poświęcenie mi czasu
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2474 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja się naczytałam o kochankach jakichś, nuty takie
![]() Cytat:
Lecę sprawdzić, czy nie popełniłam faux pas na miarę "Quarzazate" ![]() Cytat:
Upojny. Ze wszystkich Trutek HP zdecydowanie było dla mnie tą najmniej lubianą ale wersja Elixir to zupełnie inna bajka. Must try ![]() ![]() Cytat:
To mój najlepszy zbieracz komplementów, absolutnie niepokonany (chociaż jak kupię flaszkę Sun Moon Stars to pewnie będzie mieć konkurencję ). W dużej ilości - zdzierca majtek, ale za tym obliczem nie przepadam. W małej dawce - koteczek przerozkoszny ale z ostrymi pazurkami. I takiego kochamCytat:
![]() Pachnę... Bardzo pachnę. I różnorodnie, z każdej strony inaczej Globalnie - Chergui, zgodnie z zalecenimi znawczyń użyty globalnie i obficie. Ujawnił coś poza puderkiem żywcem wziętym z Bvlgari Black, ale skóry, tytoniu i piżma to tu nie ma. Bogaty, słodki orient, zdecydowanie kobiecy. Ale już przyznaję, że jest ładny, zamiast z blazą krzywić się, że nic szczególnego. Na nadgarstkach Diamonds Intense (taki z niego Intense jak ze mnie Miss World ), Omnia Crystalline (sympatyczna) i... Angel. Zostałam obdarowana w Sephorze próbką EDP i balsamu, spryskałam ostrożnie nadgarstek i...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2475 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jakie? Jakie? ![]() A ja Fire From Heaven kupię i tak. No dobra, serca nie zdobył. Tylko nos. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lubię takie posty. ![]() Cytat:
![]() Zaciekawiasz mnie. Cytat:
---------------------- Ekstrakt Aoud.
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Miałaś rację - klasyczna Theo też nie dla mnie. Podeszła mi bardziej niż wersja Esprit, ale to ciągle nie to, nosić bym jej nie mogła, nie zaczarowała mnie. Faktycznie czuję domowy piernik (może jestem uprzedzona, ale to wyraźnie piernik na miodzie
), korzenny, z dużą ilością przypraw i z dziwną, gorzkawo-chropowatą nutą. Nie odrzuca, ale też nie przyciąga.Po jakimś czasie zaczęła mnie mocno drażnić i musiałam ją zmyć z nadgarstka. Poszukiwania mojego ciepłego, gładkiego zapachu trwają. Na razie pachnę tylko gloriową mgiełką, później pewnie będą jeszcze jakieś testy.
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
21. Było. Większość wsiąkła w szalik, a reszty nie czułam, bom przeziębiona i zakatarzona. Co nie przeszkadza mi zaraz wyjść z domu do kina, więc zastanawiam się... pachnieć czy dać sobie jednak spokój...?
|
|
|
|
#2478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mniecałe szczęście nie pachnie kuchennie, raczej ciepło i przymilnie (jednym słowem, jak kotek )Cytat:
![]() łatwo Ci się śmiać, moją pierwszą reakcją wcale nie był śmiech, ale szczere oburzenie .... potem mi przeszło ......................... ............... pachnę MR, czyli kotkiem, czyli wulgarną podróbą ![]() |
||
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. pachnieć ![]() Dziś była Lolita Midnight.
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Egoistem.
|
|
|
|
#2481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daguś, nie tylko Tobie ![]() Mnie niestety też ![]() Cytat:
W temacie - wczoraj Euphoria, dzisiaj Angel.
|
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ekstrakt choć wytrawniejszy od wersji edp,tez się wysładza na mojej skórze.Nie ukrywam,ze mam słabość do tego zapachu,ale na kimśTako , nie napisałam,że w piątce czuć to co wyżej(pewnie bym sie zapadła pod ziemię, toż to profanacja ), na mojej skórze to wyczułam![]() Cytat:
_____ Przed chwilą wróciłam, pachnę, ale nie wiem czym wszystko sie wymieszało
|
||
|
|
|
#2483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekna, miekka, akasamitna paczula juz mnie bardziej zachecac nie trzeba Cytat:
taki do miziania Cytat:
nie ma sprawy ![]() A ja nadal plawie sie w rozkosznym Serge Noire
|
|
#2484 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Bo dla mnie top of the tops w kategorii zapachów miękko otulających, gładkich, ciepłych to Tam Dao, Le Boise i Bois Farine. Nie są słodkie, ani kwiatowe. Nie wiem, oczywiście, czy będą tym, o co ci chodzi, ale może warto, żebyś po któryś sięgnęła? Cytat:
Łatwo mi sę śmiać, bo MR mi też nic nie zdziera. ![]() Ale myślę, że minę miałas podobną do mojej, kiedy wsiadając do samochodu mój Królewna zaptyał: - A co tu tak śmierdzi? To znowu twoje perfumy?! A pachniałam najpiękniejszym Francuskim Kochankiem świata. Wiesz Myszko, przyznam Ci się szczerze, że Euphoria to chyba jedyny Twój zapach, który mi od Ciebie odstaje. Kojarzysz mi się z zapachami ze zmysłową "chrypką". ![]() Szukam czegoś wśród Demeterków. Potrzebują odstresowacza...
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sięgnęłam akurat po Theoremę właściwie bardziej z przypadku.Tam Dao i Bois Farine już dawno są na mojej liście must niuch, Le Boise też ma bardzo interesujący zestaw nut, więc wyruszam na poszukiwanie próbek ![]() Dzięki piękne za propozycje A nuż któryś z nich to ten mój wyśniony...?
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Od 3 dni pachnę "Mechatym Wilkiem".
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm... A z jakimi ? ![]() Z tą Euphorią to już nie tak jak kiedyś, już nie ma tej "iskry" co swego czasu, już nie jestem zachwycona gdy noszę te perfumy, ale żal patrzeć jak buteleczka podarowana w zeszłym roku na urodziny stoi w kącie i osiada na niej kurz...
|
|
|
#2488 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Taki młody psotnik, który powoli uczy się kindersztuby ![]() Tako, Twój mąż pojechał Contax, na mnie raczej nie za bardzo kulinarnie. Raczej własnie tak puszyście i milusio Fajnie, że wsączysz tą flaszeczkę z przyjemnością Jestem pewna, że dobrze jej u Ciebie ![]() Zawsze mnie boli serce kiedy oddaję moje flaszki Znacznie lżej mi na duszy kiedy trafiają do Wizażanek Szykuje się kolejny szał Perfum na jakiś konkretny zapach... ? Długo już nic takiego nie wybuchało ![]() Ja chceeeeeem flaszkę Hypnotic Poison Elixir I Insolence EDP Cytat:
Jednak Bóg zesłał znak z niebios i niedouczona ekspedientka nie potrafiła połowy płatności ściągnąć z karty a drugiej połowy przyjąć w gotówce co zaowocowało tym, że wyszłam bez Euphorii ... My Insolence
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś Burberry Brit
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i wszelkie tego typu wirusy padaja na podatny grunt
i kto wie, kto wie

Masakra finansowa mnie czeka 
a na drugim Vanille Coco i az sie slinie do tegonadgarska

Lecę sprawdzić, czy nie popełniłam faux pas na miarę "Quarzazate"
Upojny. Ze wszystkich Trutek HP zdecydowanie było dla mnie tą najmniej lubianą ale wersja Elixir to zupełnie inna bajka. Must try