![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
znajdziesz cos u mnie za okulary reserved ?
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
Hej, więc podoba mi się:
- Bronzer z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1338814124 - cynk z miedzią, selen, żelazo - pół kostki mydła Aleppo z ORGANIQUE - Podkład Estee Lauder ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Ok, czyli spodnie za bronzer? ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Z metki to 36, teraz jak na nie patrze, to faktycznie typowe 36. ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Dobrze, czekam ![]()
![]() |
#2464 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się OPI Show must go on, ewentualnie pędzel Guerlain, ale LL są teraz w negocjacji i nie wiem jeszcze, które zostaną (może wszystkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
To s/m, H&M, stan bdb+. Cienka lejąca się bawełna.
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- pędzel z zestawu mini meteorytów GUERLAIN To mi tylko wpadło w oko w sumie,albo pędzel z sephory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
No przydałby mi się do różu,przestałabym używać jednego pędzla do wszystkiego w końcu. Jesli Tobie pasuje,zapraszam na Pw. Pędzel jest w sensownym stanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Hm za Ferulic nic nie znalazłam
![]() Ale jak byś widziała coś za Triacneal i płyny Meridiol daj znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Spódnica ma rozmiar 40,ale to kompletna bzdura, to ska. Ja noszę M i nie czuję się w niej dobrze,może ze względu na szerokie biodra. Materiał jest nieco lejący się i układać będzie się dobrze moim zdaniem na Sce, obwód w pasie to 35cm- jest na gumce. Kolory nasycone,zmechaceń brak. Trudno mi uchwycić o tej porze dnia kolor sukienki-biała w złote paseczki. Podobny materiał, bawełna z czymś elastycznym,lejąca się,lekko rozkloszowana na dole,kopertowy i nietypowy dekolt. Xs/S moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za między innymi okulary i pędzle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
hej hej... jestem zawalona w kartonach przeprowadzkowych...dokop alam sie do kilku rzeczy...wybacz ze takie wymiete, ale nie mam czasu na ich prasowanie..jesli ogolna forma Ci sie spodoba, material,kolor -, chetnie wyprasuje zebys widziala jak faktycznie dana rzecz wyglada. No i zdjecia z telefonu, ale apart gdzies przepadl.
1) Ciemny fiolet ( telefon nieco zbyt zgranatowil), elastyczna bluzka Mexx - 134-140 2) koszula Zary 140 3) Tunika/sukienka z frotki, rekaw 3/4 (7/8)...to jest jakas firma podrzedna, ale calkiem przyjemna rzecz. Zakupiona z mysla o plazowaniu. Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-07-04 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
Zainteresowala mnie u Ciebie jedna z bransoletek i pierścionek ( z bursztynem ? ) znajdziesz coś u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Ja noszę M i jest zdecydowanie przymała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam.
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mam dużą dokładkę Thirtów Benettona może jednak masz coś z mojej listy? Teraz Nail Teka pilnie szukam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
dwa nowe gustowne kubki termiczne z paryskiego Disneylandu
pędzle SEPHORA nr 44 - do brązera - Limited Edition - polecam!!! Doskonały pędzel do twardszych róży czy brązerów. i hit KWC pędzelek do linera EDM pędzle The Body Shop- ten najmniejszy z nich znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się perfumy pivonia YR
a rybaczki to typowa S-ka ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- A coś poza wątkiem może masz jeszcze?? bo w wątku nie bardzo widzę coś dla siebie ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Zaraz zmierzę tylko chciałam wiedzieć czy znalazłabyś coś poza wątkiem ![]() pas 34*2 biodra ok 43*2 elastyczne ładnie się dopasowują do sylwetki, ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- a co masz ?? nie zawsze kieruje się listą, w szczególności jeśli chodzi o kosmetyki wybieram bardziej to co mnie zauroczy ![]() a wymiary pasują?? wrzuciłam rybaczki do prania od razu, bo przeprowadzałam się nie dawno a nie prałam rzeczy do wymiany, piorę dopiero jak jest ktoś zainteresowany ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- 9) kurtka wiosenna z cienkiego płótna H&M nowa (ta kurteczka w jakim jest rozmiarze??) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1304235713 (ta pierwsza) a dziecięcych rzeczy jakie masz najmniejsze?? moja córcia nosi 86-92 ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- a mogłabym prosić o wymiary kurteczki?? trudno mi czasem znaleźć dobrą S-ke kurtkę zazwyczaj są za duże ![]() Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-07-12 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
dwa mini płyny Meridol, mała teramlka Uriage - nowe, nieotwierane; serum Bielendy z kwasem hialuronowym - pod maski algowe -2x użyte na twarz;
Serum i woda by mi się przydały ale jeśli mają naprawdę długą datę, Auriga i serum ZSK na razie odpada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co spodnie dostałam w prezencie miałam je na sobie kilka razy ale niestety w pasie są już za ciasne
![]() pomierzyłam inne kurtki i wychodzi że byłaby nawet ok, podoba mi się jeszcze ta szara torebka, znalazłabyś jeszcze coś u mnie tak żeby było ok?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
mogę pomierzyć dokładniej. może na moim zdj zaznaczysz gdzie pomierzyć ??
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- chodzi Ci o tą numerację 26, 28 itd ?? Patrząc po spodniach tych co są na mnie idealne to 26/30 max32(ale wtedy są mocno za długie ;P ) Jak wyschną to mogę zrobić zdj na sobie z tym że w pasie są przyciasnawe, zmieszczę się, dopnę (ale źle mi się chodzi) zobaczysz gdzie jest pas jak leżą w biodrach szkoda ![]() Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-07-12 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Zadomowienie
|
Potrzebujesz jeszcze tej ładowarki do Nokii ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Przejrzyj zdjęcia, bo nie wszystko jest opisane, dużo Tshirtów jest, Benettonowe i nie tylko, większośc z krótkim. Benettonowe wyceniam na 30 zł, pozostałe Thirty w większości na 20 zł, w koncu to używki.
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1341659344 pierwsza, ta z "gwiazdką" https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1341659344 ta z małpą https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1336390221 ostatnia, https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1336471917 tu pierwsza i druga; Żadna nie ma dekoltu, zarówno Benettony wszystkie, ta z gwiazdką, ta z małpą i ta z diabełkiem z ostatniego linku sa "pod szyję". Z diabełkiem jest troszeczkę podniszczona, z gwiazdką w stanie idealnym, z małpą w db/bdb. Dwie pomarańczowe, z 3 i 4 linku których nie wymieniłam powyżej są raczej juz na bardziej kobieco zbudowane babki (jedna to w ogóle krój ciązówki i w dodatku fitnessowa). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.