|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Ja w drugą stronę, za Piekoszowem
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak teraz przeglądałam różne stronki ślubne i spotkałam się z tzw. "kopertówkami"- pudełka na koperty . I tak się zaczęłam teraz nad tym zastanawiać, że to w sumie może być fajny pomysł i dosyć praktyczny, bo wiadomo- koperty albo w rękach albo do kieszeni.... a takie eleganckie pudełko u świadka jeszcze będzie ozdobą... co o tym sądzicie??
|
#2464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2466 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję, już ją zamówiłam, za komplet 3-elementowy zapłaciłam 260 zł. Jak przyjdzie to napiszę opinię. Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wczoraj nie wchodziałam na wizaż bo miałam gorączkę i się bardzo źle czułam. Niestety jestem chora ale dziś już trochę lepiej się czuję i mam nadzieję że do niedzieli wyzdrowieję. Mimo że jest ciepło a ja chodzę zapęta i z chustą pod szyją to i tak mnie złapała choroba TŻ tak jak Madzia stosuje czosnek i bardzo rzadko choruje ja jakoś nie mogę się przemóc i ciągle jestem chora na gardło
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Meana no to zdrówka zdrówka zdrówka na Święta
|
#2470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i dzisiaj jest już lepiej. Cieszy mnie to bardzo bo w niedzielę będę hulać na weselichuPikPock ja również jestem za tym, żeby dzwonić i się dowiadywac czy przyjdą goście. Moja przyjaciółka do której idę teraz na wesele ostatnio jak dzwoniła do mnie to bardzo się właśnie o to żaliła, że ludzie w ogóle nie potwierdzają przybycia i oni musieli dzwonić sami. A tak w ogóle to zapraszała 240 osób w sumie (bo jeszcze dopraszała z listy ,,rezerwowej") a na wesele przychodzi tylko 146 osób. 17072010 super pomysł, muszę wziąć to pod uwagę, choć już widze minę TŻ jak mu powiem zaraz będzie że znów wydziwiam. Eh te chłopy.......DamiankaKamilka byłam na weselu gdzie jak Młodzi wychodzili to ustawiły się dwa rzędy osób i puszczane były właśnie bańki. Super to wyglądało, a nie wydaje mi się żeby zaszkodziło to strojom
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
piszę teraz bo nie wiem czy przed świętami znajdę chwilkę żeby tu zajrzeć:
Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie! smacznego jajka i baaaaaaaaardzo mokrego Dyngusa ![]() do "zobaczenia" po świętach ![]()
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy!!!!! czy ktoraś bierze ślub u braci kapucynów???? bo moje pytanie brzmi: jak napisać wkosciele sw franciszka,czy moze w kosciele sw franciszka z asyzu,czy czy sw franciszka w kielcach????
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Na stronie diecezji kielceckiej jest napisane KIELCE, par. Św. Franciszka z Asyżu więc ja na zaproszeniu napisałabym: ...w Kościele p.w. Św. Franciszka z Asyżu w Kielcach.
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
produkcja Tżta
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2477 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja byłam dziś chora, czymś się podtrułam..a wczoraj byłam u teściowej..podejrzane co? Pzza tym pokłóciłam się z Tż-em, bo mam dość wiecznie wydzierania go sobie w święta. Tzn. jego rodzice uważają, że święta to czas spędzany z rodziną, więc jak chce przyjechać do mnie to jest wieeelki foch. Ma dość , a co to ja obca? My zapraszamy osobiście do 120 km od Kielc, do Warszawy i na Mazury wysyłamy zaproszenia.
|
|
|
#2478 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja już chyba nie będę miała okazji do Was zajrzeć, bo jutro wyjeżdżamy i wracamy dopiero we wtorek
![]() Życzę Wam Wesołych Świąt, smacznego jajka no i oczywiście mokrego Dyngusa ![]() |
|
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
Najserdeczniejsze życzenia pomyślności, zdrowia i miłości. Mnóstwo radości, pogody ducha i sporej dawki wiosennego optymizmu – nawet, jeśli za oknem pogoda nie do końca spełni nasze oczekiwania. Dużo odpoczynku i spokojnych chwil wolnych od krzątaniny dnia codziennego...
Życzę, aby ten wyjątkowy czas upłynął Wam w atmosferze ciepła i wzajemnego zrozumienia, w towarzystwie kochającej rodziny i oddanych przyjaciół. Mam nadzieję, że te święta będą okazją do pozytywnych zmian w Waszym życiu i rozbudzenia nadziei na lepszą przyszłość. Niech każda z Was wykorzysta ten czas jak najlepiej!!! A tak pół serio w wolnej chwili polecam http://www.youtube.com/watch?v=Pfe2E...eature=re lated __________________
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych i wesołych Świat Wielkonocnych spędzonych w rodzinnej i ciepłej atmosferze oraz bardzo mokrego dyngusa dla wszystkich Wizażanek. Wszystkie wypocznijcie i po swietach tu wracajcie zebym mila co czytac buziaczki dla was
|
|
|
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
Ja na zaproszeniach napisałam " w kosciele sw Franciszka z Asyzu w Kielcch przy ulicy Warszawskiej"
Dziewczny- masakra!!! Bylam dzis "u Dorotki" zamówic tort....okazało się że nie moge tego zrobic bo maja juz terminy na pazdziernik......a jak to panie powiedzialy " w maju są komunie i zdecydowanie nie przyjma zamówienia".....i co teraz????
|
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Eninka84 pozostaje Ci zamowic tort gdzies indziej. Dziewczyny polecaja Braci Janusz i ja chyba u nich zamowie.
Za to chcialabym zapytac, gdzie moge zamowic ciasta dla gosci. Ogolnie za ciasto na stolach nie placimy, ale u mojego Tż-ta jest zwyczaj obdarowywania gosci ciastem na zakonczenie wesela. Slub w sierpniu i mysle, ze moglabym juz zamowic. Ciekawe ile mi za to wyjdzie.... Pewnie drozej niz np. takie pudeleczka z migdalami... Ale moj Tż w zyciu sie na takie cos nie zgodzi A jak przegladalam na allegro takie pudelka na ciasto, to jedno kosztuje 1,40zl, do tego dojdzie jeszcze ciasto... Nie wiecie ile moge zaplanowac na to ciasto dla jednej osoby?No i oczywiscie tez wszystkim zycze zdrowych i wesolych Świąt
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
PickPock-
od tego jesteśmyenknka- misiaedysia ma rację...musisz zamówić w innym miejscu. My tez planujemy dawać ciasto na wychodne, choć ja nie jestem za tym, to rodzina Tż-a bardzo nalega. My liczymy ok. 40 dkg na parę. Bo będziemy dawać jeden pojemniczek na parę. Jak dla mnie to chory pomył, mnóstwo zachodu z tym wszystkim. No może jeszcze wybije Tż-owi to z głowy ![]() Moje drogie: ŻYCZĘ WAM: ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
Życzę wszystkim pogody ducha w te Święta, cudownej atmosfery, dużo uśmiechów i radości, smacznego jajka i mokrego dyngusa.Jednym słowem Wesołych Świąt
|
|
|
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie jestem za dawaniem czegoś ( wódka, ciasto ) gościom bo niby dlaczego
są na weselu to niech jedzą i pijąWesołych świąt ![]() http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-04-03 o 09:57 |
|
|
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie, smacznego jajka i mokrego dyngusa!
Edytowane przez PikPock Czas edycji: 2010-04-03 o 11:54 |
|
|
|
#2488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eninka spróbuj może u braci janusz chociaż ja jak zamawiałam w czwartek to udało mi się z wieeelkim fartem wcisnąć bo na 26 czerwca mieli już 9 tortów weselnych w sołtykach też są bardzo dobre torty śmietanowe![]() dziewczynki życzę wam wesołych spokojnych Świąt i lekko mokrego dyngusa
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Zdrowych, pogodnych,rodzinnych oraz spokojnych Świąt Wielkanocnych,mokrego dyngusa i smacznego śniadania wielkanocnego w rodzinnym gronie.
|
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
Ja strasznie chciałam od Dorotki....
Po swietach do januszów zawitam i zapytam. Poza tym wczoraj zamówilismy obrączki z naszego złota u Lenartowicza. 12 kwietnia juz bedą w domu![]() Życzę Wam wesołych i radosnych i ciepłych świąt Wielkiej Nocy Ja zaczne świetowac po 13...bo dzis siedze w pracy...;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Aż wstyd...

) spraw do załatwienia. Po świętach osttro bierzemy się za załatwiane wszysatkiego. 

od tego jesteśmy
w sołtykach też są bardzo dobre torty śmietanowe