Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-18, 13:17   #2461
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Anoxa ta fuga artis to z Atlasa, tylko myslalam, ze moze z tym brokatem wzielas, ciekawie wyglada, ale to jest nowosc wiec nie wiem jak sie spisuje.
Ja na szczescie z tz mamy tez podobny gust i juz wiemy jak zrobimy kuchnie i lazienke a reszta wyjdzie w praniu, tak bardzo chcialabym juz jezdzic za tym wszystkim..., ale Tobie tez zazdroszcze, ze juz na dniach sie przeprowadzacie, zdolnego meza masz, ze wszystko sam, lazienke tez sam i cala hydraulike? Fakt sporo sie oszczedza na robociznie ja 3 lata temu za 45m2 placilam 8,5 tys za wykonczenie, ale wtedy bylam jeszcze sama i nikt mi nie pomogl nawet skrecic szafki, wiec majster wsio robil ;P, lacznie z jezdzeniem i noszeniem mi rzeczy.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:19   #2462
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

powiedzcie dziewczynki co myslicie o tych meblach? panele mam podobne wiec moze beda pasowac do salonu ? a tak na powaznie, kolezanka męża pracuje w jakims meblowym i nam polecila, bo jest promocja i sa przecenione o polowe i tak siedze i mysle czy brac czy nie...
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:20   #2463
bajka1807
Zakorzenienie

a to fotka mebli
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-18, 13:22   #2464
bajka1807
Zakorzenienie

mój mężuś tez wszystko sam robi w mieszkaniu. kladl na nowo cala elektryke, rozprowadzenie wody i ogrzewania, rownanie i gipsowanie scian, tylko szwagier robil nam lazienke zostala tylko kuchnia i doslownie marze zeby faktycznie na poczatku maja sie wprowadzic.
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-18, 13:24   #2465
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a to fotka mebli
Mi się podobają...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:31   #2466
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
a to fotka mebli
Ladne, ale one maja sie wam podobac!

Cytat:
mój mężuś tez wszystko sam robi w mieszkaniu. kladl na nowo cala elektryke, rozprowadzenie wody i ogrzewania, rownanie i gipsowanie scian, tylko szwagier robil nam lazienke zostala tylko kuchnia i doslownie marze zeby faktycznie na poczatku maja sie wprowadzic.
Tez zdolny jest w takim razie, mojemu bym raczej nie powierzyla tak waznej rzeczy aczkolwiek tez cos tam umie sam zrobic, ale mi na czasie zalezy, wiec na 100% bierzemy fachowca, po za tym on by nie umial podwieszanych sufitow, scianek z kartongipsu ozdobnych i elektryki zrobic :/

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Wasi mezowie z wyksztalcenia tacy zdolni, czy po prostu tak maja?

Maciuś
Stary 2010-03-18, 13:32   #2467
bajka1807
Zakorzenienie

mi sie podobaja, tym bardziej ze nie lubie pomieszczen z duza ilosci mebli. wiec to bylo by okej.
no moj tż bawi sie w takie rzeczy, a z elektryka to tak jest bo on studiowal na polibudzie elektryke. i w ogole czasem jest tak dokladny ze masakra ale to dobrze bo mamy na plusie kase ktora szla by na robocizne, ale fakt faktem wydluza sie to mega w czasie bo on prowadzi wlasna firme i jest podwykonawca w jeszcze innej. wiec nigdy go nie ma w domu i czeka mnie samotne zycie heh
Mel B 14/14 ✓

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 13:35   #2468
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Anoxa ta fuga artis to z Atlasa, tylko myslalam, ze moze z tym brokatem wzielas, ciekawie wyglada, ale to jest nowosc wiec nie wiem jak sie spisuje.
Ja na szczescie z tz mamy tez podobny gust i juz wiemy jak zrobimy kuchnie i lazienke a reszta wyjdzie w praniu, tak bardzo chcialabym juz jezdzic za tym wszystkim..., ale Tobie tez zazdroszcze, ze juz na dniach sie przeprowadzacie, zdolnego meza masz, ze wszystko sam, lazienke tez sam i cala hydraulike? Fakt sporo sie oszczedza na robociznie ja 3 lata temu za 45m2 placilam 8,5 tys za wykonczenie, ale wtedy bylam jeszcze sama i nikt mi nie pomogl nawet skrecic szafki, wiec majster wsio robil ;P, lacznie z jezdzeniem i noszeniem mi rzeczy.
no wole nie myslec ile bysmy musieli za robocizne w domku zaplacic.... tak nawet lazienke robil sam to samo z plytkami w kuchni on w sumie wszystko robi lacznie z hydraulika i elektryka wiec mam szczescie powiem ci ze ja dlugo myslalam nad kolorem w salonie a teraz jestem zadowolona ze taki wybralam jaki wybralam ale mysle ze i tak co kilka miesiecy spokojnie mozna przemalowac

bajka mi tez sie podobaja mebelki fajne bo nowoczesne choc ja uwielbiam kolor wenge dla mnie ten kolor jest najlepszym wynalazkiem ostatnich lat

my mamy takie meble do salonu tzn z tej seri
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:36   #2469
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
T

To jest ta sukienka za 29,99 co linka dawalas? Sliczna jest.
To ta
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:38   #2470
anoxa
Zakorzenienie

niezawsze moj maz jest po budowlance no i od szesciu lat pracuje w zawodzie poczatkowo dla koghos teraz sam dla siebie z tym ze w holandii ale w tych czasach to chyba jedenz bardziej oplacalnych zawodow
Stary 2010-03-18, 13:40   #2471
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Też mam ten problem z majtasami .
Muszę sobie co kilka dni prać te mocniej rozciągające się :P.

Mam już bluzki i sukienkę. W sukience tak sobie wyglądam, ale wieczorem jak Ł. wróci to powklejam zdjęcia. Zresztą grubasom we wszystkim brzydko. Hyhyh...
Za to kolory cudne- Anuszka na pewno wejdziesz w piersiach w tą sukienkę- pamiętasz? Chyba Ola dawała kiedyś link...
pamiętam Może kupię jeszcze jedną w takim razie, tylko nie chciałabym drugiej czarnej. A skoro mówisz, że grubasom we wszystkim brzydko, to dlaczego mówiłaś, że ładnie wyglądam w tej czarnej sukience?? Kłamałaś!

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
anuszka witam rónież bluzka z tym bobasem na brzuchu prześwietna, sama się nad nią zastanawiam

właśnie wróciłam ze sklepu. byłam też w jednym szmateksie bo od ponad tygodnia szukam fajnych dresów do chodzenia jak się ociepli i ni ma zakupiłam tylko koszulkę taką dłuższą (bardziej na teraźniejszy brzuch) i czarne getry (z cherokee)- powiem Wam świetne gatunkowo jak na używane
jutro idę na targ, więc może tam chociaż sobie kupię jakieś jedne fajne dresy do chodzenia a poza tym mam wreszcie wizytę u nowego gina i nie umiem się doczekać- OBY MI ZROBIŁ USG !!!!!
A nie chcesz zamówić dresów na allegro?

Powiedz, że jeszcze nie miałaś usg to na pewno Ci zrobi
Stary 2010-03-18, 13:40   #2472
niezawsze
Zakorzenienie

No to fach ma, moj tz jest przedstawicielem handlowym, wiec nie jest powiazany z wykonczeniowka w zaden sposob :/
Moze taka samotna nie bedziesz, moj czesto jezdzi w delegacje tez, tzn jak dla mnie czesto i tez nie cierpie tego, dzidzie bedziemy mialy przy sobie

Maciuś
Stary 2010-03-18, 13:43   #2473
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
pamiętam Może kupię jeszcze jedną w takim razie, tylko nie chciałabym drugiej czarnej. A skoro mówisz, że grubasom we wszystkim brzydko, to dlaczego mówiłaś, że ładnie wyglądam w tej czarnej sukience?? Kłamałaś!
Bo ty nie jesteś grubaskiem :P.
Tak Ci ładnie...i taki masz niewielki brzusio.
Ja wyglądam jak słoń, tak mi się wszystko rozlazło.
Ale za to biust masz pokaźny- chyba bardziej niż ja

. Witaj Kochanie

Stary 2010-03-18, 13:45   #2474
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
a podobno z tym naszym spaniem ma byc co raz gorzej... bo w III trymestrze podobno wogole ma nam sie kiepsko sypiac

kochana tez mi sie czasem snia takie beznadziejne sny i wiem jakie sa dolujace ale to naszczescie tylko sny

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

dziewczyny ja od kad kupilam legginsy to sie w nich zakochalam nie ma nic wygodniejszego w ciazy dla mnie super
A po porodzie to już w ogóle koniec z wysypianiem się
No, najważniejsze, że to tylko sny

Ja mam tak samo co do leginsów. raz założyłam dżinsy ciążowe i myślałam, że się uduszę

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Bo ty nie jesteś grubaskiem :P.
Tak Ci ładnie...i taki masz niewielki brzusio.
Ja wyglądam jak słoń, tak mi się wszystko rozlazło.
Ale za to biust masz pokaźny- chyba bardziej niż ja
Nie zawstydzaj mnie A z tym grubaskiem, to cóż, jestem nim od urodzenia (ważyłam 4200). Dopiero teraz widzę na tym zdjęciu jakie mam WIELKIE cyce , jeszcze większe niż brzuch, a w brzuchu też ze 100 chyba mam.
Stary 2010-03-18, 13:46   #2475
anoxa
Zakorzenienie

poniekad mojego tez nie ma ale chyba wiecej niz waszego bo on to non stop w holandii jest juz sie troche przyzwyczailam ale wiem ze jak bedzie dzidzia to nam obojgu bedzie bardzo ciezko a jemu tymbardziej ale postanowilismy ze jeszcze poltora roku gora dwa tak bedzie i zjedzie na stale do polski
Stary 2010-03-18, 13:47   #2476
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
co do bluzeczek to ja chcę zamówić sobie jakieś 2 z tych tylko jeszcze nie wiem jakie kolory i które dokładnie
http://www.allegro.pl/item951088317_...c_2010_xl.html
http://www.allegro.pl/item927070083_...rozm_l_xl.html
http://www.allegro.pl/item948162264_...l_tu_l_xl.html

chciałabym jedną w kolorze turkusu, ale boję się, że na żywo będzie zbyt rażący
Ja zastanawiałam się nad tą trzecią też bym wzięła turkus
Stary 2010-03-18, 13:48   #2477
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
niezawsze moj maz jest po budowlance no i od szesciu lat pracuje w zawodzie poczatkowo dla koghos teraz sam dla siebie z tym ze w holandii ale w tych czasach to chyba jedenz bardziej oplacalnych zawodow
mój tak samo jest budowlańcem. jak jest ciepło to fakt-opłacalny zawód. ale w zimę-tragedia :/

Cytat:

A nie chcesz zamówić dresów na allegro?

Powiedz, że jeszcze nie miałaś usg to na pewno Ci zrobi
nie wiem czemu ale boję się kupować spodni, których nie mogę przymierzyć dla pewności. bluzki są na ogół podobnie szyte ale ze spodniami mam zawsze problem a co usg to powiem że miałam w 10tyg na 'odwal się' więc chyba go przekonam nie?

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:48   #2478
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

dzidziadziumdzia w mojej też mało kolorów, przeważnie brązy i szarości więc chyba też zaszaleję
Ja właśnie wszystko czarne mam, więc teraz przeszłam na niebieskości
Stary 2010-03-18, 13:48   #2479
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
A myslalam, ze tylko ja na to zwrocilam uwage bedac w usa.
Pod tym wzgledem uwielbiam ten kraj, a w polsce notorycznie ktos mnie "depta" czy to w kolejce czy w rozmowie...ludzie tu chyba nie znaja tego pojecia. A ja jestem strasznie na to wyczulona i potrafie w supermarkecie sie odwrocic i popatrzec wymownie na ta osobe, ktora prawie na mnie wlazi ... jak mloda to zrozumie, jak starsza niestety nie..
Strasznie irytujace.
Zastanawialam sie, skad to wynika. Przeciez pewnie wiekszosci ludziom to przeszkadza, wiec czemu nadal tak robia? A wymownego spojrzenia tez w PL uzywalam i tak jak piszesz - raz dziala, raz nie. Stwierdzilismy z mezem, ze chyba nie da rady juz tego 'naprawic'. Ciekawe jest, jak szybko czlowiek przyzwyczaja sie do kultury uprzejmosci i potem dziwie sie na kazdym kroku, jak mozna cos robic inaczej...

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
mnie w Pl najbardziej wkurza to, ze jacys prawie obcy ludzie probuja dotykac mojego brzucha kurcze moj brzucho i moje malenstwo i moja sprawa
moze dziwna jestem ale normalnie czasem az mam ochote dać po łapach ghhhhh chociaz by sie zapytali czy nie mam nic przeciwko
rozumiem siostra, mama czy kolezanki bliskie - ale takie 'macanie' przez przypadkowo spotkanych znajomych 'znajomych' to przesada :/
Pewnie, ze powinni pytac! To Twoj brzuch, Twoja wlasnosc! Pilnuj jej

a co do gin, to uwazam, ze powinnas sprobowac pojsc do innego. Taki lekarz, co to nie ma wlasciwie wlasnego zdania nie jest dla mnie autorytetem. Ty jestes pacjentem i to on powinien Tobie mowic, co i jak masz wykonywac. A nie odwrotnie - Ty sie jego pytasz, czy masz zrobic badania.

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie zjadlam sniadanko pomidorki z mozzarela,a na obiad bedzie chyba pieczen rzymska ,to cos takiego jak pawie oczka o ktorych ktos wczesniej pisal.
mmm uwielbiam mozzarelle, pomidorki i swieza bazylie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Mam ostatnio super rozrywke.. klade sie na plecach i obserwuje moj podskakujacy i falujacy brzuszek ,to jest wspaniale Do tego wczoraj jeszcze doszlo wypinania sie czy przeciagnie sie Szymka i mam takie fajne calkiem spore wzgorki na brzuchu
To samo robilam pare tyg temu A teraz czasem juz dzidzia tak mocno mnie kopie, ze az zaboli...

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie.
Ja dzisiaj w jakimś dziwnym humorze jestem.
Mam nadzieje, ze humor sie poprawi w ciagu dnia

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
dziwczyny pomóżcie... bo chyba za tępa jestem. jak wstawić suwaczek do swojego profilu? suwaczek mam zrobiony, mam link i w ogóle. tylko co dalej?
W opcjach swojego profilu masz funkcje Edytuj podpis - i tam wklejasz

niezawsze trzymam kciuki za kupcow mieszkania!!

Edytowane przez Alguien
Czas edycji: 2010-03-18 o 13:50
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 13:55   #2480
żabka19
Raczkowanie

niezawsze ja uwielbiam tego weta co przyjmuje na Glebockiej (on jest wlasciwielem tego gabinetu wet. i salonu strzyzenia co jest obok), mam do niego wielki szacunek bo uratowal mojego yorka po pogryzieniu przez.. owczarka niemieckiego :/ Prawdziwy lekarz z powolania, przyjmuje tez gdzies u mnie na Brodnie. Na Glebockiej o ile sie nie myle ,on juz rzadzej przyjmuje ,teraz przyjmuja tam glownie te mlode dziewczyny ,ale z nich niestety nie bylam zbytnio zadowolona. Moj pies jak wchodzi tam to tylko sprawdza czy jest jego ulubiony pan czy jakas pani.. jak pani.. to odrazu jest w tyl zwrot

niezawsze anoxa bajka zazdroszcze wam tych domkow ,ja wlasnie z powodu marzen o takim wymarzonym ,wspanialym domku musze tu jeszcze zostac z 2-3 lata
bajka mi tez sie podobaja te mebelki

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:06   #2481
bajka1807
Zakorzenienie

noo malutka sie odezwala, puknela do mnie ze dwa razy wiec wszystko jest dobrze
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-18, 14:07   #2482
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:

Nie zawstydzaj mnie A z tym grubaskiem, to cóż, jestem nim od urodzenia (ważyłam 4200). Dopiero teraz widzę na tym zdjęciu jakie mam WIELKIE cyce , jeszcze większe niż brzuch, a w brzuchu też ze 100 chyba mam.
Aż musiałam się zmierzyć.
W biuście mam już 106cm.
W brzuchu na wysokości pępka 99,5cm
A na drugiej fałdce już 105cm!!! Załamka...

. Witaj Kochanie

Stary 2010-03-18, 14:21   #2483
bajka1807
Zakorzenienie

pszczolka,dzidziadziumdzi a jakby was to interesowalo to wlasnie dzwonilam do hahs na felczaka, usg polowkowe 3/4d z plytka kosztuje 260 zl.

łooooo ale bajer dziecko mi sie rozszalalo tak ze czuje pod reką kopniaka a jak odslonilam bluzke to widzialam jak mi sie bebzunek rusza niesamowite!

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

dzwonilam jeszcze w jedno miejsce, gin sie nazywa Antoni Głaz, moja kosmetyczka chodzila do neigo cala ciaze. u niego polowkowe usg 3/4d kosztuje 150 zl.... jakos malo, ale sie do neigo umowilam na wtorek
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-18, 14:26   #2484
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Aż musiałam się zmierzyć.
W biuście mam już 106cm.
W brzuchu na wysokości pępka 99,5cm
A na drugiej fałdce już 105cm!!! Załamka...
To i ja się zmierzę
Biust 109
na wysokości pępka 100

ja za połowkowe z plyta 3d/4d 280 zapłacę. To już we wtorek!!
Stary 2010-03-18, 14:26   #2485
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
pszczolka,dzidziadziumdzi a jakby was to interesowalo to wlasnie dzwonilam do hahs na felczaka, usg polowkowe 3/4d z plytka kosztuje 260 zl.

łooooo ale bajer dziecko mi sie rozszalalo tak ze czuje pod reką kopniaka a jak odslonilam bluzke to widzialam jak mi sie bebzunek rusza niesamowite!

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

dzwonilam jeszcze w jedno miejsce, gin sie nazywa Antoni Głaz, moja kosmetyczka chodzila do neigo cala ciaze. u niego polowkowe usg 3/4d kosztuje 150 zl.... jakos malo, ale sie do neigo umowilam na wtorek
My chyba nie będziemy robić 3d/4d, a jeśli już to dopiero po 30 tygodniu. A normalnie to i tak medicover mnie do nich kieruje na ważne badania za darmo . Tylko za płytkę 15zł dopłacam.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-03-18, 14:29   #2486
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
My chyba nie będziemy robić 3d/4d, a jeśli już to dopiero po 30 tygodniu. A normalnie to i tak medicover mnie do nich kieruje na ważne badania za darmo . Tylko za płytkę 15zł dopłacam.
masz dobrze kobieto chcialam isc do wegrzynowskiego, ale jakos nie jestem przekonana do tego by placic teraz za usg 260 zl tym bardziej ze nie jestem pewna czy wyjdzie ono wyraznie. wole zaplacic tyle kolo 30 tc i widziec wtedy dokladnie buzke mojego malenstwa
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-18, 14:30   #2487
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
To i ja się zmierzę
Biust 109
na wysokości pępka 100

ja za połowkowe z plyta 3d/4d 280 zapłacę. To już we wtorek!!
No dobra dobra...tylko, że ja mam termin 3 tygodnie po Tobie dopiero :P.
Więc ja jestem grubasem a Ty nie. O!

. Witaj Kochanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 14:37   #2488
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
No dobra dobra...tylko, że ja mam termin 3 tygodnie po Tobie dopiero :P.
Więc ja jestem grubasem a Ty nie. O!
Haha czubek
Stary 2010-03-18, 14:42   #2489
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Haha czubek
No trochę... A tak poważnie, to wiem, że jestem duża, ale i tak się pocieszam, bo myślałam, że w połowie ciąży przytyję co najmniej 10 kilo z moimi tendencjami do tycia, a tu tylko 3 kilo.
I jak maleństwo będzie zdrowe, to mogę przytyć nawet ze 30.
Potem jakoś zrzucę. Waga nie jest najważniejsza.

Bajeczko- ja nie mam wpływu na to do jakiego lekarza trafię w HAHSie. Ostatnio u jakiejś młodej kobietki byłam na genetycznym. Jasiak? Lisiak? jakoś tak. Ale była bardzo miła

. Witaj Kochanie

Stary 2010-03-18, 14:47   #2490
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Cześc mamuśkino normalnie to jakaś masakra wogóle nie mogę spać. Usypia 12.00 1.00 w nocy a potem 4.00 i już się budzę i tak z boku na bok tak się przemęcze aż M o 6.30 do pracy wyjdzie i potem 7.00 wstaję i sprzątam bo co mam robić a najgorse to to , że w ciągu dnia też mi się spać nie chce co jest???
marta_d1 kochana nic się nie martw, moja np. w poniedziałek strasznie buszowała a od wtorku to jak jej się chce i co i znowu się matrwię również ale już tak miałam więc mam nadzieję, że to normalne ona raz buszuje a raz ma odpoczynek.
pilotka f16 a co to za klinkia i gdzie??? Skoro w tobie tyle niepewności i zmartwień to powinnaś zmienić lekarza bo się kobito wykończysz tym zamatrwianiem, może jest inny lekarz co przyjmuje w swoim gabinecie a pracuje w tej klinice??? Ja chodzę do gina też do prywatnej kliniki i każda wizyta 200zł kosztuje ale ja zawsze mogę do niego zadzwonić i zawsze stara się pomóc nawet jak jest za granicą to odbierze tel. Poród jest bezpłatny bo mają podpisaną umowę z kasą chorych także porody i inne zabiegi są darmowe.
Mówisz o dr. Kozie/Słoniczu? (Nie pamiętam do jakiego chodziłaś xD)
Ja się miałam z nim umówić ale ciągle zapominam :[
Nie wiem ile wizyt zdążyłabym zaliczyć u niego by skierował mnie do porodu na Łubinową :/
Cytat:
co do bluzeczek to ja chcę zamówić sobie jakieś 2 z tych tylko jeszcze nie wiem jakie kolory i które dokładnie
http://www.allegro.pl/item951088317_...c_2010_xl.html
http://www.allegro.pl/item927070083_...rozm_l_xl.html
http://www.allegro.pl/item948162264_...l_tu_l_xl.html

chciałabym jedną w kolorze turkusu, ale boję się, że na żywo będzie zbyt rażący
Super te bluzeczki, ja bym zamówiła wszystkie 3 ale pieniążka brak

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-03-18 o 14:53
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości