|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Wróciłam ze spaceru, jak tam jest superrrrr, normalnie wiosna do mnie przyszła, kurtki nie trzeba zapinać.
I kupiłam młodemu skarpeteczki, a sobie majty bo już mnie stare trochę w brzuch cisną. Papeteria super te spodnie, kurde ja nie potrafię tak w ciemno kupować muszę przymierzyć. Anuszka ta bluzka jest boska. Ile za nią dałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- razem z przesyłką 56,50 ![]() dla mnie tez już prawie wszystkie majtki za małe ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() idę robic leczo, nie drukować tu za dużo :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Raczkowanie
|
anuszka witam rónież
![]() ![]() właśnie wróciłam ze sklepu. byłam też w jednym szmateksie bo od ponad tygodnia szukam fajnych dresów do chodzenia jak się ociepli i ni ma ![]() ![]() jutro idę na targ, więc może tam chociaż sobie kupię jakieś jedne fajne dresy do chodzenia ![]() ![]()
#2434 |
Raczkowanie
|
Anuszka, dziekuję za pomoc
![]()
#2435 | |||||
Zakorzenienie
|
Tez nie cierpie jak ktos za blisko stoi, nawet ktos bliski to jest straszne, najgorsze ze jak ja sie odsuwam to ta osoba sie przysuwa
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To jest ta sukienka za 29,99 co linka dawalas? Sliczna jest. Cytat:
Moj pies tez zawsze cos dostaje po wizycie u weta, dzidzi z reszta tez ;P |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez mam podobne zdjecie z usg. Nic mi jeszcze nie wiadomo na temat plci. W polowie kwietnia bedzie polowkowe to zobaczymy.
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
misiulka to nawet nie bojówki tylko proste spodnie, nawet na wieksze wyjscie sie nadadza
![]() belunia musisz wejsc w swoj profil i tam po lewej stronie masz opcje & ustawienia i tam wchodzisz w edytuj podpis i wklejasz linka edit: widze anuszka juz pomogla anuszka dzięki ![]() ![]() dzidzia może i wicie, ale porządki muszę już zrobić bo w szafach chaos a że święta wiosna idzie (mam nadzieje ) to tak mnie natchnelo no a potem moge juz byc za ciezka ![]() linka widać buziunie ![]() lilka ja wymiary sprawdziłam, ale wiadomo, ze to nie to samo co przymierzenie w sklepie |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę sobie co kilka dni prać te mocniej rozciągające się :P. Mam już bluzki i sukienkę. W sukience tak sobie wyglądam, ale wieczorem jak Ł. wróci to powklejam zdjęcia. Zresztą grubasom we wszystkim brzydko. Hyhyh... Za to kolory cudne- Anuszka na pewno wejdziesz w piersiach w tą sukienkę- pamiętasz? Chyba Ola dawała kiedyś link...
![]() |
#2439 |
Raczkowanie
|
niezawsze Tak z ciekawosci gdzie chodzisz do weta z psem?
![]() |
#2440 | |||||||||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
moja kolezanka flanelowych czesto uzywala jako przescieradlo w lozeczku lub wozku i do okrycia w chlodniejsze dni tzn w takie gdy zwykla pileuszka jest za cienka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- dziewczyny ja od kad kupilam legginsy to sie w nich zakochalam nie ma nic wygodniejszego w ciazy dla mnie super ![]()
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
a ja siewkurzam, bo w koncu udalo mi sie przekonwertowac filmik z usg, ale co z tego jak jest za dlugi na youtube
![]() ![]() ![]() ![]() i w ogole chcialam z fimliku screeny porobic, ale to nei dziala, pokazuje mi sie czarna plama wrrr. |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Rozeznanie
|
co do bluzeczek to ja chcę zamówić sobie jakieś 2 z tych tylko jeszcze nie wiem jakie kolory i które dokładnie
http://www.allegro.pl/item951088317_...c_2010_xl.html http://www.allegro.pl/item927070083_...rozm_l_xl.html http://www.allegro.pl/item948162264_...l_tu_l_xl.html chciałabym jedną w kolorze turkusu, ale boję się, że na żywo będzie zbyt rażący |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lilka a tam rażący ... wiosna idzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mojej szafie tak mało kolorów, że chociaż w ciąży poszaleję ![]()
![]() |
#2445 |
Rozeznanie
|
papeteria tylko żeby ta wiosna się nie przestraszyła jak taką ciężarówę żarówę zobaczy hehe
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- dzidziadziumdzia w mojej też mało kolorów, przeważnie brązy i szarości więc chyba też zaszaleję |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Rozeznanie
|
carmena kurde rzeczywiście tej trzeciej już nie ma nie zauważyłam, a mi też najbardziej się podobała, może jeszcze wrzucą za jakiś czas
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I żółta koszula do spania ![]() Po to jest wiosna i lato, żeby poszaleć, a co ![]()
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Hej baby... ja od rana siedzę w sprawach urzędowych... PIP, Sąd Pracy, ZUS, papiery, dokumenty, pozwy... ale wkońcu udało mi się dzięki blogowi zresztą skontaktować z taką dziewczyną co kończy właśnie prawo i ona mnie pokierowała co i jak... zgodnie z zapisem w świadectwie pracy, mam tydzień na odwołanie się do tego świadectwa... napisałam więc pismo do pracodawcy o przedłużenie umowy, ze wzgledu na ten i na ten paragraf... itd, jutro jade o 13 po zaswiadczenie od lekarza o tym ktory tydzien ciazy... i wszystko bede skladala w firmie. Tzn podjade tam z mezem... on wejdzie na gore, z kopia i oryginalem, kopie mi podpisza, ze otrzymali... i bede czekala na odpowiedz. Proszac o sprostowanie swiadectwa i wnioskujac o przedluzenie umowy, by bylo wszystko w zgodzie z prawem... i zobaczymy co oni wtedy. Jak powiedza, ze mam sie gryzc w dupe, to wtedy Sąd Pracy, ale moze uda sie tego uniknac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny a mialam wam pisac z ta waga naszych maluszkow to podobno to nie jest dokladne tzn nie wiem jak na poczatku ciazy ale pozniej bo czesto spotkalama sie ze 3 dni przed porodem dziecko bylo wazone przez usg a po porodzie sie okazywalo ze ta waga nawet kolo kilograma sie roznila basienka trzymam kciuki za zalatwienie tej sprawy pozytywnie napeawde d..e...b...i...l z tego szefa pali glupa ech szkoda nerwow na takich typkow a ja musze isc jakies zakupy zrobic bo nawet kawa mi sie skonczyla a dzisiaj ma przyjsc kolezanka ![]()
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Jak cos naprawde powaznego to jade na plac Hallera do Czerwieckiego cudowny specjalista, a z *******ami jezdzilam do kakadu na glebocka, ale sie wkurzylam bo drogo to teraz jezdze na targowek, przy cmentarzu skrecam w lewo yyyy ulicy nie pamietam bo tz jezdzi zazwyczaj ja raz tam bylam
![]() Cytat:
A powiedz mi mialas doczynienia z tymi fugami?http://www.fugaartis.pl/ A wy kiedy sie przeprowadzacie jak bedzie cale wykonczone m? Cytat: Napisane przez papeteria ![]() alutka mnie tez ostatnio na porzadki wzielo, chyba taka pora To się nazywa syndrom wicia gniazda ![]() Tak, u mnie tez sie ten syndrom odezwal, nigdy tyle nie sprzatalam ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
basienka jak sprawa by trafila do sadu to ja bym im jeszcze rachunek telefoniczny podrzucila zeby zaplacili za rozmowy ktore przez nich musialas wykonac
#2454 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za wsparcie... dziękuje za wszystko
![]() A co do tego czy sprawa trafi do Sądu Pracy, to mam nadzieje, ze nie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja właśnie nażarłam się jak świnia (pieczone ziemniaki i rybka w occie mmm... ) ![]() mój pracuje teraz ciągle do 18/19 więc się w tygodniu nie widzimy ![]() ![]()
![]() |
#2457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
niezawsze my fuge teraz kupowalismy z atlasu powiem ci szczerze ze z ta sie nawet nie spotkalam no my sie przeprowadzamy w przyszlym tyg mam nadzieje bo musimy sie wyprowadzic do 1 kwietnia tak dalismy wypowiedzenie ale tz wyjezdza chyba w przyszlym tyg do pracy a sama nie dam rady z przeprowadzka mam tylko nadzieej ze naroznik dojdzie no nam gora zostala do wykonczenia ale moj tz wszystko robi sam wiec dopiero jak wroci z pracy to ja wykonczy no ostatnio rozmawialismy i mowi ze gdy by byl w domu to tak kolo 3 tyg i by to wykonczyl koszt tez nie jest duzy bo samo wykonczenie z 5tys wiec to w sumie tyle co nic w porownaniu z reszta bo w sumie wiekszosc materialow juz mamy ale w sumie narazie dol mi wystarczy zwlaszcza ze teraz mieszkamy w kawalerce wiec jestem przyzwyczajona
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- tak teraz mysle czy ten nasz atlas to byl z artista ale chyba nie nawet w sumie nie wiem ![]() za duzo tego i nie pamietam ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- fugi do lazienki to byla jedyna rzecz jaka pozwolilam tz'towi wybrac ![]() ![]()
#2459 |
Raczkowanie
|
dziewczyny znalazłam coś fajnego 'O NAS', nie wiem jak Wy ale ja się uśmiałam
![]() a świecie istnieje tylko jedna zasada - musisz uszczęśliwiać kobiety! - Zrób coś, co ona lubi, a nabijesz za to punkty -Zrób coś, czego ona nie lubi, a stracisz punkty - Zrób coś, co ona lubi i oczekuje tego od Ciebie - a nie dostaniesz za to żadnych punktów Zacznijmy od podziałki systemu punktowego - wygląda to następująco: 1) Proste obowiązki Ścielisz łóżko: +1 Ścielisz lóżko, ale zapominasz ułożyć na nim ozdobnych poduszeczek: 0 Po prostu rzucasz kołdrę na pogniecione prześcieradło: -1 Idziesz jej kupić extra cienkie podpaski ze skrzydełkami: +5 Robisz to samo w burzę śnieżną: +8 Wracasz z tych zakupów, ale z piwem: -5 Wracasz z wyprawy po podpaski z piwem, ale bez podpasek: -25 Nocami sprawdzasz szelesty, które wydają się jej podejrzane: 0 nie znajdując niczego: 0 Jeżeli coś znajdziesz: +5 Zabijasz to kijem do golfa: +10 Gdy to był jej kot: -40 2) Zobowiązania socjalne Przez całe party zostajesz u jej boku: 0 Zostajesz chwilę u jej boku, a potem idziesz do - kolegi: -1 - kolega ma na imię Agnieszka: -4 - Agnieszka jest tancerką: -6 - z powiększanym biustem: -18 Na jej urodziny zabierasz ją na niezłe jedzenie: 0 Nie jest to bar szybkiej obsługi : +1 Jest to bar szybkiej obsługi: -2 Jest to knajpa z ekranem do transmisji sportowych: -3 Ta sama knajpa z transmisjami "live": -10 A Ty pomalowałeś twarz w barwy klubowe: -50 Wychodzisz z kumplem: -5 Twój kumpel jest szczęśliwie żonaty: -4 Jest kawalerem: -7 Jeździ sportowym samochodem: -10 I to włoskim ...: -25 Idziesz z nią do kina: 0 Na film, który jej się podoba: +1 Na film, którego Ty nienawidzisz: +5 Na film, który Tobie się podoba: -2 Na film, w którym cyborgi pożerają ludzi: -9 Wcześniej ją okłamujesz i mówisz, że będzie to film o miłości: -15 3) Twój wygląd Rośnie Ci widoczny brzuch: -10 To samo, ale trenujesz, by się go pozbyć: +8 To samo, ale Ty przerzucasz się tylko na szelki: -25 I nosisz koszule typu Hawaje -35 Mówisz "nic nie szkodzi", bo ona ma podobny: -800 4) Pytania kłopotliwe Ona: Czy jestem za gruba? Zwlekasz z odpowiedzią: -10 Pytasz: Gdzie?: -35 Każda inna odpowiedź?: -20 5) Komunikacja Sluchasz jej: 0 I próbujesz wyglądać na skoncentrowanego: -10 Ponad 30 minut: +5 Ponad 30 minut podczas transmisji meczu w telewizji: +12 Robisz to samo nie spogladając ani razu na ekran: +100 Robisz to samo, ale ona odkrywa ze zasnąleś: -200 (Uwaga: punkty dodatnie przepadają po 2 dniach, punkty ujemne w ogóle nie tracą ważności)
#2460 |
Zakorzenienie
|
odnosnie majtek to ja kupilam takie pod brzuch naprawde sa wygodne ogolnie zawsze preferowalam stringi ale w ciazy podobno nie wolno bo duzo bakteri przenosza a jestesmy podatne na wszelkie infekcje wiec wole nie wyzykowac
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- carmena dobre ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.