Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 20:42   #2461
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Kurcze, podziwiam :P Mi by się nie chciało bawić z robieniem zaproszeń :P
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 21:47   #2462
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
też jestem na tym etapie, narazie dostałam próbki od kami_art i z http://zaproszenia-kartki.pl/?var=18
i zamówiłam jeszcze z http://www.artcards.com.pl/category/...oszenia-slubne ale stąd jeszcze nie dostałam

a Ty mako gdzie zamawiałas probne zaproszenia? ;>
Jedne własnie z KamiArt. Są Sliczne i dziewczyny z Wątku PM2011 które już kupiły chwalą sobie Mnie sie próbki też podobają:
http://www.cudne.kamiart.pl/ pierwsze z bodrową wstązką
i zamówiłam jescze takie:
http://allegro.pl/kalia-art-piekne-z...398869264.html
i http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...400977380.html ale jescze nie dotarły.

Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość
My sami sobie robimy zaproszenia Wszystko już mamy zaprojektowane i gotowe do druku i sklejania :P tylko sesja mi się zbliża i nie mam kiedy się za to wziąć
Dobry pomysł. Nam brak zdolności i czasu, bo jescze w tym roku bronimy oboje mgr

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 08:41   #2463
Kinga_20
Zakorzenienie

Też myślałam o tym żeby zrobić zaproszenie własnoręcznie, ale nie chce mi się A dodatkowo i tak będę robić sama podziękowania dla gości i winietki, także zaproszenia kupiłam na allegro za przestępną cenę, zwykłe, proste z kokardką, przyjdą pewnie za ok. 2 tyg.
Zakupiłam też już welon i kwiat do włosów Do próbnej fryzury warto to mieć, a zamierzam niedługo wybrać się do mojej fryzjerki. Już mam ochotę obciąć włosy, bo się w nie zaplątuje jak śpię

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:12   #2464
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
myślimy też nad tym żeby zrobić sami... ale podobają nam się te ze wzorem wycinanym laserowo :P a siedziec z zyletką i wycinać ponad 80 zaproszeń... nie mam na to czasu:P hehe:P

ale winietki to już sami zrobimy

a kiedy zaczynacie zapraszać? ;>
Jeszcze nie wiem Planowaliśmy w tej mojej przerwie międzysemestralnej (14-20 luty), ale nie wiadomo, jak TŻ dostanie urlop. A później to nie wiem, jak ja będę wolniejsza, bo od 21 już ostatni semestr, więc na wszystkich normalnych uczelniach powinien być luz, ale moja jest nadgorliwa i koleżanki z roku wyżej mówią, że tak się zasuwa i tyle jest przedmiotów, że nawet nie ma kiedy pracy pisać ;/ to nie mam pojęcia, kiedy to w końcu zaczniemy rozwozić. Problem jest taki, że większość rodziny jest na dolnym śląsku (a my z Częstochowy, więc to kawałek). Niestety w ciągu jednego dnia byśmy się nie obrobili wszystkich odwiedzić i pozapraszać, bo każdy chce przynajmniej na kawę nas zaprosić i odmówić się nie da

Kinga_20 a długie masz już włosy? Normalnie jakie nosisz? Mi mój TŻ nie pozwala ściąć krócej niż do ramion :P Ale jakoś specjalnie przez to nie cierpię, bo zawsze dobrze się czułam w długich i obecnie mam za łopatki

Edytowane przez sanderek5
Czas edycji: 2011-01-14 o 09:19
sanderek5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 09:28   #2465
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Kinga_20 a długie masz już włosy? Normalnie jakie nosisz? Mi mój TŻ nie pozwala ściąć krócej niż do ramion :P Ale jakoś specjalnie przez to nie cierpię, bo zawsze dobrze się czułam w długich i obecnie mam za łopatki
Łoo Kochana to też masz długie, moje mają ok. 64 cm są za połowę pleców. Ja też zawsze noszę takie długie, ale teraz to mnie już jakoś do szału doprowadzają, ale wiem dlaczego Dlatego, że sobie powiedziałam, że zapuszczę do wesela najdłuższe jak mi się uda i o nich myślę, bo jakbym nie myślała to by mi nie przeszkadzały Ot taka moja natura, hehe

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Stary 2011-01-14, 13:14   #2466
Almariel
Zakorzenienie

A macie już jakieś upatrzone fryzurki ?
Stary 2011-01-14, 14:50   #2467
agusiaaa1989
Raczkowanie

cześć dziewczynki mogę się dołączyć?? również biorę ślub 20 sierpnia!!! tylko jeszcze nie zdecydowaliśmy się na konkretną godzinę (czy 15 czy 16), bo nie wiemy jak zrobić ze zdjęciami hihi fajnie poczytać wasze osiągnięcia;p i przy okazji pochwalić się swoimi
agusiaaa1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 15:30   #2468
jusztyska
Zadomowienie

ma.ko dzięki za linki zamówiłam kolejne próbki

Cytat:
Jeszcze nie wiem Planowaliśmy w tej mojej przerwie międzysemestralnej (14-20 luty), ale nie wiadomo, jak TŻ dostanie urlop. A później to nie wiem, jak ja będę wolniejsza, bo od 21 już ostatni semestr, więc na wszystkich normalnych uczelniach powinien być luz, ale moja jest nadgorliwa i koleżanki z roku wyżej mówią, że tak się zasuwa i tyle jest przedmiotów, że nawet nie ma kiedy pracy pisać ;/ to nie mam pojęcia, kiedy to w końcu zaczniemy rozwozić. Problem jest taki, że większość rodziny jest na dolnym śląsku (a my z Częstochowy, więc to kawałek). Niestety w ciągu jednego dnia byśmy się nie obrobili wszystkich odwiedzić i pozapraszać, bo każdy chce przynajmniej na kawę nas zaprosić i odmówić się nie da

szybko zamierzacie zacząć... my może w maju zaczniemy, bo ja pracuję i studiuje zaocznie, więc muszę utrafić w jakieś wolne weekendy, poza tym mieszkam dość daleko od rodzinnego domu teraz więc i pewnie urlop w pracy będzie potrzebny, a czerwiec raczej nam odpadnie bo sesja

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
ja zbieram zdjęcia narazie, zapodam w załączniku kilka

Cytat:
Napisane przez agusiaaa1989 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki mogę się dołączyć?? również biorę ślub 20 sierpnia!!! tylko jeszcze nie zdecydowaliśmy się na konkretną godzinę (czy 15 czy 16), bo nie wiemy jak zrobić ze zdjęciami hihi fajnie poczytać wasze osiągnięcia;p i przy okazji pochwalić się swoimi
Hej Agusia
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 15:33   #2469
jusztyska
Zadomowienie

no o zdjęciach zapomniałam lol

ja pewnie zrezygnuję z welonu, ale jakiś ładny kwiat koniecznie muszę znaleźć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 469e7c6a39.jpg (32,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frysweddin6.jpg (29,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz.jpg (17,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz1.jpg (15,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-868433.jpg (18,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (11,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img5171fryzury_slubne63612_782.jpg (22,7 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-01-14, 17:01   #2470
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Podobnie jak Jusztyska mam kilka zdjęć na dysku wrzucę zaraz Ale nie wiem, w czym by było mi dobrze... Nie mogę się zdecydować. :P Wiem, że nie chcę mieć na gładko ulizanych włosów, tylko taki "artystyczny nieład"

Cytat:
Witaj Ślubujemy w tym samym dniu Jest nas coraz więcej!

Cytat:
no o zdjęciach zapomniałam lol

ja pewnie zrezygnuję z welonu, ale jakiś ładny kwiat koniecznie muszę znaleźć
Fryzurki ładne Najlepiej mi się podoba ostatnia w górnym rzędzie ale jak pisałam wyżej ja nie chcę mieć na gładko włosów Tylko ja to chyba grzywkę muszę mieć bo mam dosyć wysokie czoło :P I chcę mieć welon, więc raczej kwiatów we włosy nie będę wpinać

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Łoo Kochana to też masz długie, moje mają ok. 64 cm są za połowę pleców. Ja też zawsze noszę takie długie, ale teraz to mnie już jakoś do szału doprowadzają, ale wiem dlaczego Dlatego, że sobie powiedziałam, że zapuszczę do wesela najdłuższe jak mi się uda i o nich myślę, bo jakbym nie myślała to by mi nie przeszkadzały Ot taka moja natura, hehe
Długaśne te włoski masz Nie myśl o tym, że są dłuższe niż zwykle, to nawet nie zauważysz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2+.jpg (17,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47b5db31b3127cce91f0b3e956de00000016108IYtnLFozcc.jpg (33,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 012304_1514m.jpg (12,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 151492hair9_lrg.jpg (19,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury-dlugie-118b.jpg (14,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury-dlugie-136.jpg (14,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding_hair_style_7_e.jpg (23,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IM-29780-coiffure.jpg (27,9 KB, 2 załadowań)
Stary 2011-01-14, 17:21   #2471
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:

Fryzurki ładne Najlepiej mi się podoba ostatnia w górnym rzędzie ale jak pisałam wyżej ja nie chcę mieć na gładko włosów Tylko ja to chyba grzywkę muszę mieć bo mam dosyć wysokie czoło :P I chcę mieć welon, więc raczej kwiatów we włosy nie będę wpinać
mnie też ta się najbardziej podoba, ja to ogólnie mam problem taki, że moje włosy są proste, ale fryzjerka uważa że damy radę zresztą czesała mnie ostatnio na ślub przyjaciółki i kręciła mi włosy i trzymało się nieźle:P
co do grzywki, to ja też będę jakąś miała, powód ten sam:P wysokie czoło i bez grzywki wyglądam jak ulizana mysz...:P
a welon... zawsze chciałam mieć welon, ale jakoś do tych fryzur które mi się podobają welon średnio pasuje:P a nie chce koka...

ech, a będziecie miały poprawiny? Zastanawiałyscie się w czym wystąpicie wtedy?

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

a z Twoich sanderek naj podoba mi się 1 i ostatnia w górnym rzędzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 19:00   #2472
jud
Raczkowanie

fryzura idealna dla mnie to rozpuszczone włosy
Stary 2011-01-14, 19:34   #2473
agusiaaa1989
Raczkowanie

dokładnie tak i nawet o tej samej godzinie mamy na chwilę obecną tylko że ja chyba jednak wezmę o 16:P choć sami już nie wiemy, ale to zawsze jest godzinka różnicy
Stary 2011-01-14, 19:51   #2474
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jud Pokaż wiadomość
fryzura idealna dla mnie to rozpuszczone włosy
Też tak myślałam, ale mam niepokorne włosy :P Ani nie są proste, ani się nie kręcą... Wyprostuję, to choćby nie wiem, ile lakieru/pianki/czegokolwiek nałożyć - za godzinę są powywijane we wszystkie strony... Pokręcę - za godzinę po lokach zostaną tylko podkręcone końcówki, a reszta sterczy we wszystkie strony :P Więc muszę je jakoś spiąć, chociaż na bokach ;p wcześniej myślałam, że koka nie chcę, tylko popodpinane delikatnie boki, ale teraz coraz bardziej się przekonuję do jakiegoś koka

Cytat:
dokładnie tak i nawet o tej samej godzinie mamy na chwilę obecną tylko że ja chyba jednak wezmę o 16:P choć sami już nie wiemy, ale to zawsze jest godzinka różnicy
A czemu o 16? 15:00 lepsza
Stary 2011-01-14, 21:32   #2475
agusiaaa1989
Raczkowanie

hmm:P bo jeśli by się nam trafiła super świetna pogoda to się ugotujemy hihi poza tym trzeba tyle godzin wytrzymać najpierw ślub, potem na weselu, a i dla nas i dla gości w taki upał to będzie na pewno nie lada wyzwanie choć oczywiście wole upał niż żeby lało:P dlatego mam jeszcze pewne watpliwości:P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 21:36   #2476
jusztyska
Zadomowienie

my też ślubować będziemy o 15 i wydaje mi się, że to świetna godzina, w kosciele do 16, w zaleznosci czy zyczenia pod kosciolem czy na sali to i tak obiad dopiero kolo 17.30 będzie, więc już jest w miarę fajna godzina i nie będzie się żar lał z nieba, nawet jak super pogoda się trafi

a co mają powiedzić Ci co ślubują w południe:P
Stary 2011-01-15, 07:39   #2477
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
my też ślubować będziemy o 15 i wydaje mi się, że to świetna godzina, w kosciele do 16, w zaleznosci czy zyczenia pod kosciolem czy na sali to i tak obiad dopiero kolo 17.30 będzie, więc już jest w miarę fajna godzina i nie będzie się żar lał z nieba, nawet jak super pogoda się trafi

a co mają powiedzić Ci co ślubują w południe:P
Mi też się właśnie wydaje, że 15:00 to najlepsza godzina
Stary 2011-01-15, 10:02   #2478
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Mi też się właśnie wydaje, że 15:00 to najlepsza godzina
poza tym jak ktoś bardzo religijny jest:P albo lubi symbolikę chwili, to 15 to godzina Miłosierdzia Bożego
Stary 2011-01-15, 12:41   #2479
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
poza tym jak ktoś bardzo religijny jest:P albo lubi symbolikę chwili, to 15 to godzina Miłosierdzia Bożego
Wiem o tym Moją patronką z Bierzmowania jest św. Faustyna i m.in. dlatego też wybraliśmy tą godzinę, ale nie pisałam o tym, bo nie chcę wyjść na jakąś fanatyczkę religijną :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 13:22   #2480
jusztyska
Zadomowienie

ja fanatyczką nie jestem, a miło mieć poczucie, że to akurat TA godzina więc nie powinnaś mieć obaw co do posądzania o fanatyzm
Stary 2011-01-15, 23:29   #2481
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
ja fanatyczką nie jestem, a miło mieć poczucie, że to akurat TA godzina więc nie powinnaś mieć obaw co do posądzania o fanatyzm
Chociaż Ty jedna Widzę, że reszta Sierpniówek tak do tego nie podchodzi

Czas edycji: 2011-01-15 o 23:34
Stary 2011-01-16, 08:51   #2482
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Przecież nie ma w tym nic złego zresztą z jakiegoś powodu biorę ślub w Kościele, bynajmniej nie z takiego, że wypada

a zastanawiałyście się może już nad oprawą muzyczną mszy? ja zdecyduję się na naszego organistę, ale chciałabym sama wybrać pieśni i jakoś nieszczególnie mi to idzie :P
Stary 2011-01-16, 09:06   #2483
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam na godz. 16.00 i nie wiem czy to się wiąże z jakąkolwiek symboliką, mieliśmy cały dzień do wyboru i wybraliśmy 16.00, bo doszliśmy do wniosku, że zdążymy się ze wszystkim wyrobić i nie jest to też zbyt późna godzina. 15.00 była dla nas za wcześnie.
Natomiast dowiedzieliśmy się ostatnio, że 6 sierpnia to wyjątkowa data Przemienienia Pańskiego - także wystarczy nam, że cały dzień ma swoją symbolikę

Cytat:
a zastanawiałyście się może już nad oprawą muzyczną mszy? ja zdecyduję się na naszego organistę, ale chciałabym sama wybrać pieśni i jakoś nieszczególnie mi to idzie :P
My zamówimy skrzypaczkę, Ave Maria w jej wykonaniu rozkłada na łopatki i chwyta za serce...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-16, 09:18   #2484
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
My zamówimy skrzypaczkę, Ave Maria w jej wykonaniu rozkłada na łopatki i chwyta za serce...
Ave na skrzypcach brzmi pięknie, a jeszcze jak dobra skrzypaczka super
My w sumie to myslimy nad tym żeby zrezygnować z Ave, wolałabym jakąś piękną pieśń, z polskim tekstem
Ale na wyjscie oczywiście Mendelson, od kiedy pamiętam, ze ślubem i wyjsciem z kościoła ten marsz mi się kojarzy i chcę go koniecznie
Stary 2011-01-16, 18:48   #2485
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
Ja się zastanawiałam, ale do niczego konkretnego na razie nie doszłam. Chyba skorzystam podobnie jak Ty z organisty na wejście chyba bym chciała "Ty tylko mnie poprowadź" Piękna pieśń... Dowiedziałam się o niej z Wizażu Ktoś pisał o tym w jakimś wątku a na wyjście (podobnie jak Ty) standardowo Mendelsona a tak po drodze to nie mam pomysłu...

Czas edycji: 2011-01-16 o 18:49
Stary 2011-01-16, 20:03   #2486
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Ja się zastanawiałam, ale do niczego konkretnego na razie nie doszłam. Chyba skorzystam podobnie jak Ty z organisty na wejście chyba bym chciała "Ty tylko mnie poprowadź" Piękna pieśń... Dowiedziałam się o niej z Wizażu Ktoś pisał o tym w jakimś wątku a na wyjście (podobnie jak Ty) standardowo Mendelsona a tak po drodze to nie mam pomysłu...
faktycznie ładna
ja się zastanawiam czy nie zrobić tak, że na nasze wejscie marsz Wagnera, a poźniej jak wejdziemy i uklękniemy "Oto jest dzień" bo to taka piesn dobrze nastrajająca
Stary 2011-01-16, 21:06   #2487
margolka1986
Zakorzenienie

to ja mam ślub najpóźniej z Was wszytskich bo dopiero o 17;45 - niestety w wybranym przez nas Kościele 1,5 roku wcześniej mieliśmy do wyboru tylko ta godzine i 14 a to według mnie za wcześnie

każdy lubi co innego bo dla mnie i 15 bylaby za wcześnie na ślub w lecie - ale to jak to lubi

a nad pieśniami sie jeszcze nie zastanawiałam ale chcialabym to zrobic. u Nas w Katedrze podobno jest niesamowity organista - modle sie o to zeby nie był na jakims urlopie bo podobno pieśni w jego wykonaniu na organach w tak wielkim starym wnętrzu jakim jest archikatedra lubelska sprawiaja ze ma sie ciary na ciele.

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:15   #2488
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
to ja mam ślub najpóźniej z Was wszytskich bo dopiero o 17;45 - niestety w wybranym przez nas Kościele 1,5 roku wcześniej mieliśmy do wyboru tylko ta godzine i 14 a to według mnie za wcześnie

każdy lubi co innego bo dla mnie i 15 bylaby za wcześnie na ślub w lecie - ale to jak to lubi

a nad pieśniami sie jeszcze nie zastanawiałam ale chcialabym to zrobic. u Nas w Katedrze podobno jest niesamowity organista - modle sie o to zeby nie był na jakims urlopie bo podobno pieśni w jego wykonaniu na organach w tak wielkim starym wnętrzu jakim jest archikatedra lubelska sprawiaja ze ma sie ciary na ciele.
to faktycznie dość późna godzina
w moim kościele śluby są udzielane od 13 do 16 czasem ksiądz pozwala na inną godzinę, ale rzadko ludzie wybierają inne
zresztą my chcemy jeszcze kilka plenerowych zdjęć zrobić w dniu ślubu, gdyż mój TŻ jako fan samochodów z PRL chce wynająć warszawę:P by nas zawiozła do ślubu więc chcemy mieć też jakieś zdjęcia z tym samochodem, poza tym będziemy mieć wesele blisko pięknego parku i jeśli tylko pogoda dopisze to wyskoczymy na chwilkę z wesela na parę fotek a już na normalną sesje to ustaliliśmy z fotogrfką, że umówimy się na inny dzień

a poza tym co do godzin ślubów to co region to obyczaj u mojego kuzyna (na śląsku) ślub był o godz 11 ale impreza weselna tam trwa do północy a potem finito
Stary 2011-01-16, 21:23   #2489
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
a poza tym co do godzin ślubów to co region to obyczaj u mojego kuzyna (na śląsku) ślub był o godz 11 ale impreza weselna tam trwa do północy a potem finito
to jakoś dziwnie szybko się skończyła ta impreza

też jestem ze Śląska i śluby z tego co widziałam to najwcześniej są o 11:00 (my będziemy mieć o 12:00), a wesele kończy się najwcześniej ok 3:00-4:00 - wszystko zależy od lokalu i gości

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:06   #2490
Almariel
Zakorzenienie

Bardzo ładne fryzurki Ja pewnie będę miała coś takiego, jak w załącznikach. Rozpuszczonych włosów bym nie chciała, bo dla mnie to taka codzienna fryzurka, a poza tym będzie lato i włosy mogłyby po jakimś czasie nieciekawie wyglądać, szczególnie gdy będzie upał.

A co do organisty to u nas będzie ten z mojego Kościoła. Kilka razy byłam na ślubie, kiedy grał i mi się podobało. Pewnie zdamy się całkowicie na niego, nie będziemy sami pieśni wybierać. No poza tym, że na wyjście też chcemy oczywiście marsz Mendelsohna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1292338501_1_midi_wm.jpg (22,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura2.jpg (14,1 KB, 5 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości