![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Jak sie laduje video na picassa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Ok zrobione ale rpzez youtube.. zapraszam do ogrodu chetne na zobaczenie Mario w akcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
zaraz i ja lece osłuchac tego boskiego głosu
![]() na placu zabaw wszystko pieknie az przyszła jakas wredna mała dzewczynka i gryz;a wszystkie dzieci ![]() ![]() no i spotkałam Rusałkę ![]() ![]()
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Marti ja też zaraz pójdę looknąć na Mario ![]() Póki co zaraz wezmę się za zmniejszanie fotek, żeby przedstawić Wam relację z mojego popołudnia ![]()
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
No to foty baby, troche napstrykałam
![]() Dwa place zabaw zaliczone, lody i Fantazja a na końcu Ola z lizakiem od mojej mamy ![]() ![]() Na mnie proszę nie zwracać uwagi wyglądam jak pół d... zza krzaka, leginsy mi się świecą przez lampę i w ogóle ![]()
#2469 |
Zakorzenienie
|
jeszcze
#2470 |
Zakorzenienie
|
Olutka fajna jak zwykle!
A dzis mnie rozsmieszyl synek.. zobaczyl na korze palmy mrowki i pokazalam mu, ze wkladam miedzy kore kawalek bulki i powiedzialam,z e dalismy ejsc mrowkom. Na to on wzial patyk i strzachnal te bulke, po czym nabral wody w usta i oplul mrowki mowiac "dalem pic mrowkom" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ale na szczęście już weekendos ![]() Takuśna - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Rusałka jednak mamusią będzie ![]() ![]() Cestusia - aaach ![]() ![]() ![]() a na głowie Mati cuuudny rozpiździuch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka - no no, ależ owocne i rodzinne popołudnie mieliście, brawo ![]() ![]() ![]() ![]() aaa, i u mnie też jest aktualnie moda na hello kitty ![]() ![]() dobra, jeszcze pędzę filmik z Mario-łamaczem damskich serc obejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Marti
![]() Maluśna dzięki kochana a co do gołębi i Twojej fobii muszę powiedzieć małżowi żeby mi fotkę palnął jak karmię gołębia trzymając go na ręce ![]() ![]() Baby nie wiem czy któraś ogląda ale polecam tvn ten film oglądałam w 8-mym tygodniu ciąży i bardzo mi się podobał.Jak ktoś lubi horrorowate ![]()
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w sumie czas już wybrać się na coś do kina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
ale puchy
![]() ja próbowałam czytać ale coś dziś nie mam weny ![]() nagrodziłam się dziś butelką pysznego winka Jacobs Creek. Moje ulubione obok Riddle Creek. Sączę kieliszek cały wieczór ![]() poza tym do gina chciałam się zapisać na przyszły tydzień a jej nie ma,będzie za 1,5.. a ja recepty potrzebuję grrrrrrrrrrr. poszukam gina tu na miejscu i już u niego zostanę ![]() no i naprawiam dziecko po wyjeździe babci. znów zaczęła rządzić i robi awantury bo na przykład do łazienki na siku idzie z nią tata a nie mama ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-09-24 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Bry
No proszę, rozgryzły tu moją córę ![]() Maluśna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka, pozwiedzałyście z Olą za wszystkie czasy ![]() ![]() Idę pooglądać Mario ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() pogoda cudna ![]() Mała może się spotkamy gdzieś po południu na spacerze ? cytadela lub Malta lub inny park ? około 16-17 ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Musze napisać, że powalają mnie loki Mati i Oli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę się ogarnąć |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Cześć baby kochane
Wybieram się z córą na spacer jak sójka za morze bo najpierw ja się doprowadzałam do ładu, a teraz córa ma tysiąc innych zajęć od przebrania butów ![]() Dziękujemy baby kochane za komplementy puchnę jak balon ![]() Jowiszkowa moja Ola też tak dyryguje ale ja w to specjalnie nie interweniuję jak mogę np. pójść i ją "wysikać" bo to ja mam chodzić u nas czasem jak nie mogę to jest trochę wrzasków ale przeważnie tata też wysadzi ![]() Spodneki na All mi się sprzedają jutro jeszcze kończy się aukcja czapeczki 7 osób obserwuje to zobaczymy, może ktoś kliknie a potem pewnie jeszcze powystawiam te moje niedobitki nawet fajnie bo dużo mi poszło choć za niewielkie kwoty, ale zawsze jakieś 150 zł na pewno wpadnie więc luks piechotą nie chodzi ![]()
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama siedzę, poszli na spacer. zupa się gotuje, ja skończyłam drugą kawkę i dumam co przekąsić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
oświećcie mnie. jak chcę firankę kupić to szer. karnisza razy 2 wystarczy ? długość sobie zmierzę mniej więcej.
chyba w leroy poszukam nowej do dużego pokoju, tylko potrzebuję jednej długiej na okno balkonowe i jednej krótkiej identycznej na okno obok w komplecie. oddałabym potem krawcowej żeby taśmę wszyła i za omałoco 2 tyg. będę miała nowe ![]() strasznie to frustrujące,że nie mogę kupić i od razu sobie powiesić ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- i jeszcze pyt. o ciastolinę. wasze małe tak na poważnie się bawią ? kojarzę,że ma chyba Wiki i... Mario? ktoś jeszcze? dumam nad tym zestawem: http://allegro.pl/ciastolina-play-do...230544118.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio sama kupowałam w leroy firankę, mam karnisz 2 metry, firanki kupiłam 3,5 metra. Zależy jaki masz pokój-czy jest słoneczny czy nie i jaka firanka. Mój pokój jest taki posredni a że firanka mleczna to nie bralam podwójnej długości. Terraz jak wisi to widzę że dobrze, że mam 3,5 metra a nie 4-byłoby za gęsto ![]() Pozatym w leroy szyją, ceny jak u mojej krawcowej, więc pojechałam w sobotę kupić i akurat zrobiły mi na miejscu, zrobiłam tylko jakieś zakupy i po godzince firanka była gotowa więc miałam tego samego dnia powieszoną ![]() ![]() Co do ciastoliny- pisałam że w biedronce są po 16 zł, różne zestawy. Wydaje mi się że dla naszych to taką tańszą ciastolinę, bo Tymek pierwszego dnia pomieszał wszystkie 3 kolory ![]() Koniec ![]() Pozatym Tymek wniebowzięty bo wprowadziły się kolejne dzieci chłopiec 5 lat i dziewczynka 6 lat (rodzeństwo), bardzo grzeczni, dobrze wcyhowani ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj młodego muszę położyć koło 20, bo idziemy na winko do sąsiadów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
dzięki Jola. byłam i kupiłam mimo,że wybór żaden. tzn. żaden spośród tych, które były sprzedawane w dwóch wysokościach
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- właśnie podsłuchane w łazience: Iga: Iga bludna jak ksiąźnićka (w bajce księżczniczka często brudna) Tata: raczej jak prosiaczek. eee,nie. jak świnka peppa ![]() gdzie wy baby ? cały dzień nikogo, skandal. |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Ja dopiero mam w koncu wolne! ![]() od rana na mega obrotach, moja mama sie rozlozyła i byłam u niej posprzatać, pozniej wszystko na szybko, potem jeszcze do znajomych szlismy i niedawno wrocilismy ![]() wlasnie sie wykapalam i czas odpoczac ![]() idę nadrobić ![]()
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Judi Mario ma ciastoline, ale absolutnie sie nia nie bawi, rzuca ja wszedzie i po 5 min. sie denerwuje i wrzeszczy.
Generlanie to u mojego suna nie przechodza swietnie sprawdzone zabawy typu: ciastolina, rysowanie, klocki, puzle itp. Zwyczajnie wnerwia sie i rzuca wszystkim bo nie potrafi, nie ma cierpliwosci. Za to ksiazek moze sluchac godzinami ![]() ![]() Anis milego weekendu, w koncu zsluzone wolne. A jak w pracy sie uklada? wszystko ok? Zagladalam do teog Artdeco i w sieci, gdzie zwykle bylo nie maja, musze zajrzec od innego centrum handlowego. Ale z ciekawosci zajrzalam an ebay i tam ktos z Niemiec sprowadza za ok. 20 euro. A ja mialam ochote na super winko i swiece, a tu stolek wpakowal sie ze swoim lezakiem do pokoju i nie moze dczepic sie od tv. Goraczka spadla.. strachu sie najadlam, bo nie wiedzialam co jest grane, ale przez tel. pediatra polecila mi jakis syropek, ktory postawil dzieciaka na nogi. Mam nadzieje, ze sie rozwiaze co to ejst. W pn odbieram wyniki krwi, kupki i moczu, wiec jakby co to wykaze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Ale widać różne te nasze dzieciaki
![]() Tymek może godzinami układać klocki lego, puzzle, ciastolinę, rysowanie, ale książki też lubi czytać, tego nigdy za wiele. Wróciliśmy od sąsiadów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
hej, w koncu jestem i ja
![]() Wiki ciastoliną sie bawi bardzo często, u nas codziennie jest czas na puzzle, ciastolinę, klocki, rysowanie, Wiki uwielbia takie zabawy ![]() Kasiulka Olgierda jak zwykle śliczna, taka mała księzniczka, jak sie fajnie bawi, Wiki dokładnie oglądnęła wszystkie zdjęcia ![]() ![]() dzis juz nie jest tak ładnie, wczoraj cały dzien w ogrodzie siedziałysmy, przyjechal mój brat z synkiem, ale fajnie sie juz takie dzieci bawią ![]()
#2487 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() u nas też brzydko, pada deszcz... nawet nie ma jak na spacer wyjść, koszmar ![]() Wygląda na to że będziemy całą niedzielę kisić się w domu. Narazie idę uśpić gada |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
U nas też deszczowo
![]() Z ciastoliny moje dziecko jeszcze nie korzystało, choć uwielbia tego typu zabawy. Mnie, szczerze mówiąc przeraża trochę wizja wszechobecnego bałaganu przy ciastolinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale polecam, bo super się patrzy jak te małe łapki coś ugniatają, poprawiają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.