|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O bosh...... a myślałam że jakiś ciekawy sekrecik zdradzisz ![]() Miło mi jako nowo przybyłej ![]() ![]()
![]() |
#2463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Prosze bardzo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() kuchnia bedzie staropolska , z wkladka do karty 4 stron swiata ![]() ![]()
![]() |
#2465 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja nie jestem ale tak sie czuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=olenkalejdi;2737370 2] Cytat:
![]() Cytat:
![]() jedynie jak bylam mala to sobie mleczaki zostawialam ![]() Cytat:
![]() ![]() ale i tak maz zjadl i mowil jaki pyszny ma obiad ![]() ![]() ![]() nie ![]() no moja glupota ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kolejna ![]() ![]() ![]() Napisane przez evelineau ![]() (..) przez to wszystko jedlismy przesolone ziemniaki Dlaczemu przesolone ? przez was kupilam sobie lody, dokladnie 6 lodow wow imponująca ilość juz 2 wszamalam do tego soczek i gruszki mam ostatnio ochote na cos soczystego a za to mdli mnie na widok miesa wiec na obiedzie zjadlam same ziemniaki z salatka Zapytam odwaznie , a czy to ze masz takie smaki na rozne smaki to oznaka ze w brzuszku ziarenko milosci sie miesci ![]() ariena a po moim tacie przejechal raz ciagnik co do kolan to ja mialam przemrozone(szlam do szkoly na temp -35st a najpierw czekalam w miejscu na autobus ktory zamarz i potem szlam 5km na nastepny, potem szkole zamkneli) i tez pobolewaja jezu maria, jak to przejechal ciagnik, boze okropne! kolana i mi siadaja ale przyczyna jest nie taka mrozna opowiesc tylko gra w siatkę. Jezu a ile mialas wtedy lat? bo sie zdenerwowalam i za duzo sypnelam ![]() raczej nie ![]() cos robil pod nim i ruszyl... dokladnie nie pamietam juz czemu ![]() gra w siatke? hmm mialam wtedy kolo 17lat ![]() matko ale mialam ciezka noc ![]() ![]() ![]() i zastanawiam sie co by tu zrobic na obiad bezmiesnego z tego co mam... i mam czasem tak przed @, ze wymiotuje po niektorych potrawach... |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
No widzisz Kasiu, już masz pierwsze klientki, bo arnama, też chętna na przyjazd do nowej reustauracji
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() O mmmmm smacznie brzmi, smaczne żarełko tzn jedzenie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mnie się tu podoba ![]() ![]()
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wiem czy wybaczę, nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Mniamiiii ![]() ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
6 sierpnia wybieramy się na wesele do koleżanki. Mąż niestety nie dostał urlop. 6 sierpnia dostał wolne, ale na zasadzie, że ma to odrobić (te wolne nie jest na 100%). Na tym weselu będzie po nocce. 5 sierpnia nie udało się już załatwić wolne.Ślub jest na 13. Dzwoniłam do koleżanki, powiedziała, że mam za swoje, bo ona chciała ślub na 15 ze względu na gości przyjezdnych a ja ją namówiłam na wcześniejszą godzinę. 14 była już zajęta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaświtał mi w głowie pewien pomysł ![]() Może zorganizujemy tam kiedyś forumkowe spotkanie z mężami ![]() ![]() Jak nadal będzie tu taka kraina miodem i mlekiem płynąca ![]()
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To troszke będzie wybombany po nocce na weselu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Lena
|
A ja dopiero wstałam !!!!
![]() nawet nie wiedziałam kiedy mąż wyszedł z dziećmi i zaprowadził je do przedszkoli... ![]() Cytat:
ja 2 lata temu zdawałam na przewodnika warszawy.... ![]() będzie dobrze.... a jaki temat na oprawadzenie sobie wybrałaś / nadali ci? KasiaWeronika zazdraszczam.... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze uklęknij i błagaj kobieto !!!! ![]() Hehehe żartuję ![]() ![]() ![]() Dobrze że założyłaś taki wątek ![]()
![]() |
#2479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() Uff, ulżyło mi że zostało mi To wybaczone ![]() Dziękuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dokładnie my mieliśmy na 16, a ludzie bawili się hmmm.... do 6 chyba ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka była trochę zdenerwowana. Znamy się długo, to wie, że się nie obrażę. Stresuje się mocno tym weselem. Czy goście dopiszą. Ja jej powiedziałam, jakby mężowi wypadło w ostatniej chwili, to pójdę sama, by nie była mocno na stracie. Tak się złożyło, że więcej jest osób, które nie są na 100 %. Za wesele płacą przed przyjęciem, transport mają do zorganizowania. Nie wie ilu kierowców skombinować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
A takie małe zapędy ![]() ![]()
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie idę bo już przypaliłam dziecku zupkę, nam spaghetti
![]() ![]() Wrócę po obiadku ![]()
#2485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja restauracja tez byla tylko marzeniem , dopoki nie wyrzuciłam ze swojego prywatnego slownika slowka tylko. I prosze uwierz mi wystarczy w to uwierzyc ze kiedys to sie spelni. Ja byłam kiedys pesymistką. Bardzo mi to w zyciu moim przeszkadzalo. Nie wiedzialm co mi tak przeszkadza. Dzis juz wiem, przeszkadzalo mi myslenie ktorym sama sobie sciagalam niepowodzenia. Przyjaciel kiedys podeslal mi literature , i po jej przeczytaniu zaczelam pracować nad tym co mysle a najwazniesze w jakiej kategorii o tym mysle. I nie bylo to latwe, zreszta nadal nie jest. Bo to ciezka praca nad zmianą myslenia- ktore umowmy sie zakodowane mamy od malenkosci. szcesliwi ci co to myslenie maja w kolorach optymizmu, a nawet realizmu. Kiedy zoabzcylam na drobnych rzeczach ze to dziala, siegam po coraz wieksze ![]() ![]() Ponadto dla bardziej zainteresowanych Mezatek o czym to ja wypisuje wklejam link do strony dzie znajdziecie wszytsko co potrzebne do tego tematu http://thesecret.tv/thesecretbook/ niestety nic nei znalazlam w j.polskim , jesli ktora z was problemy bedzie miec z tlumaczeniem , sluze pomoca
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
My mieliśmy ślub na 14 i było tak akurat. Dla pary młodej wesele leci niemiłosiernie szybko. My mieliśmy sesje w plenerze w tym samym dniu, pobawić się trochę, pogadać z każdym (nie jest to łatwe, ale my się staraliśmy). Byłam na dwóch weselach, co para młoda do nas nie podeszła pogadać. 13 godzina to jeszcze nic, u nas na śląsku bywają śluby na 12, 11
Poprawiny też mieliśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak można nie być na 100% przed weselem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Ja właśnie ostatnimi czasy załapałam takie negatywne myślenie ![]() Przez to mam lenia do wszystkiego i czasem nie chce mi się żyć i nie wiem co chcę w życiu robić ![]() Ale dość narzekania, pogadajmy o rzeczach przyjemniejszych ![]()
![]() |
#2488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesssusss nie nadazam ![]() ![]() Ja Was serdecznie zapraszam. W niedalekiej przyszlosci po otwarciu mam zamiar kilka pokoikow dla Gosci udostepnic, zreszta w okolicy wcale nie drogo kwatery moza wynajac ![]() Tak wiec czym chata bogata.... Dla Dukanek moge nawet cos upichcic by im przykro ![]()
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
ba na pewno napiszę. Koniec końcem następne wydarzenie w moim życiu i będzie trzeba to opisać heh.
Nie dziękuję za kciuki albo tak zaocznie by nie zapeszyć. Wiem jednak, że myślami jutro będziecie ze mną. ![]() Kasia a to mnie zaskoczyłaś, że restauracyjka w Polsce. Sama wiem jak to jest pięknie spełniać marzenia. Bo i ja spełniałam. Kiedyś bardzo chciałam jakos zaistnieć w moim rodzinnym mieście i udało się. Zostałam wspólzałożycielką, teraz bardzo prężenie działającego teatru dziecięcego czego efekt ogólnej działalności kulturalnej była nominacja do nagrody rocznej burmistrza w dziedzinie kultury. Nagrody nie zdobyłam jednak. Potem chciałm byc na zdjęciu w gazecie (te zapędy juz mi dawno przeszły ale kiedyś tak miłam) I udało sie , pokazałam się na focie w lokalnej gazecie w towrzystwie znanego polskiego aktora. Potem nawet trafiłam na główną stronę i artykuł o mnie i mojej rodzince, bo hurtowo wygrywaliśmy różne nagrody w różniastych konkursach i teleturniejach. A potem to spełniło się moje największe marzenie - udział w programie "Szansa na Sukces". Dostałam się za trzecim podejściem. A wierzcie mi nie jest łatwo się tam dostać. Tu pokonałam uporem. Zawzięłam się, że będę próbowała 10 razy a jak nie to pasuje. Trochę się pochwaliłam ale nie o to tu chodzi. Sens mojej wypowiedzi to taki, że jak ktoś się na coś zaweźmie to nie ma przebacz. Tak jak mówisz Kasiu walczyłaś o realizację kilka lat. Ja do programu startowałm 3 razy na przestrzeni w sumie 6 lat. Udało się. Ostanim moim zrealizowanym marzeniem było ułozyć sobie szczęśliwe życie prywatne- zakochać się w meszczyźnie, kóry zaakceptuje mnie w pełni taką jaką jestem, nie będzie zmieniał pouczał i przede wszystkim będzie mnie kochał. I to mam, przy tym inne marzenia bledną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.