Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. 19 33,33%
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. 23 40,35%
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. 2 3,51%
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. 0 0%
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. 5 8,77%
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. 1 1,75%
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. 0 0%
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. 5 8,77%
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. 1 1,75%
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 07:27   #2461
pieleszka
Wtajemniczenie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Patrzyłam i w żadnej Naturze u mnie nie było ani w Milecu ani w Rzeszowie, jedynie jak pisałam w Rze w drogerii Wispol

ja gdzieś tak od 6 bo mnie małż buziaczkiem do pracy budził i Julkę też obudził bo od rana sobie harce urządza

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

ok nie ma sprawy, poczekam zorientuj się czy jest jeszcze w ogóle a ja zapytam Słoneczko czy też by może chciała i Ci damy znać

kochana jesteś

z kasą to wiadomo że pod koniec miesiąca to zawsze słabo, a mój tż dopiero 10 kwietnia dostanie wypłatę, dobrze że mam stypendium uczelniane na swoje wydatki

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

jejku, ale mi się chce coś zjeść, ale nie wiem co

oszaleje zaraz chyba zjadłabym: zapiekankę, lody bakaliowe, świeże truskawki, arbuza i sama nie wiem co jeszcze, chyba będę musiała na zakupy się udac gdzieś bo nie wytrzymam a kupię chyba kilka bułek, serek żółty i coś do tego to zrobie sobie zapiekaneczki w piekarniku bo nie dam rady bez nich żyć

a tak serio to idę coś zjeść bo jeszcze na głodniaka siedzę i przez to mi tak się wszystkiego chce jeść bo lenia miałam i nie chciało się iśc do lodówki
ok to ja zajrzę do apteki, a wy najwyżej jakos się dogadajcie i dajcie znac na PW najlepiej
ja własnie też wsunęłam kanapeczki bo już mi było strasznie głodno po tym spacerku do pracy
smacznego śniadanka!! a narobiłaś mi ochoty na zpiekaneczki, a skąd ja je teraz w pracy wytrzsnę

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 07:48   #2462
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
ok to ja zajrzę do apteki, a wy najwyżej jakos się dogadajcie i dajcie znac na PW najlepiej
ja własnie też wsunęłam kanapeczki bo już mi było strasznie głodno po tym spacerku do pracy
smacznego śniadanka!! a narobiłaś mi ochoty na zapiekaneczki, a skąd ja je teraz w pracy wytrzsnę
to dam znać na pw
ja zrobiłam sobie 4 ale czuje że na tym się nie skończy bo jakieś takie malutkie są

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 07:49   #2463
meszsares
Zadomowienie

witam o poranku - u nas zapowiada sie piekna pogoda, sloneczko swieci

Brumek - gratuluje poczucia ruchow maluszka!
Ja wczoraj zaczelam 20tc i to moje drugie dziecko, ale ruchow jeszcze nie czuje, choc niby powinno sie je poczuc szybciej niz przy pierwszej ciazy Ale tez nie za bardzo mam czas i wene, zeby sie w siebie wsluchiwac, ech..

A liczenie ruchow po 30tc polega na tym, ze mama kladzie sie w jakims spokojnym miejscu na godzine i ... liczy powinno byc chyba ok. 10 ruchow jesli dobrze pamietam. wielkiej filozofii w tym nie ma tylko trzeba wybrac czas, kiedy dziecko nie spi, zeby sie potem nie stresowac, ze sie nie rusza
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 07:51   #2464
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Hej!

Ja tez juz na nogach od 7, bo trzeba bylo dziewczyny odstawic do zlobka i przedszkola. Po sniadanku tez juz jestem, zrobilam sobie nalesniki...

Wiecie na wikcie mamusiowym przybylo mi jakies 1,5 kg i 2 cm w "talii". Masakra. Tym samym za chwile dobijam do 10 kg na +. Zanka na prawde tyje szybciej niz Ty.
Dobrze, ze dzis tylko usg, wiec lekarz nie bedzie pytal o wage.

Dziekuje, za deklaracje trzymania kciukow. Ciekawe czy moje przeczucie sie sprawdzi?

Dobra zmykam na zakupy...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 07:51   #2465
wodaqua
Zadomowienie

Smaka mi narobyłyście i wtrąciłam 3 kanapy z paprykarzem i majonezem :P
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 07:57   #2466
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

któraś mówiła coś o gołąbkach - będą w sobotę bo mam mega smaka na wszystko dziś i na gołąbki tez ale w sobotę będą. Robię własnie liste zakupów bo z moją sklerozą to bym zapomniała po co pojechałam

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-03-31 o 08:14
Stary 2011-03-31, 07:59   #2467
wodaqua
Zadomowienie

Ja na gołąbki miałam smaka w poniedziałek i tak do dzisiaj jej jemy

Pamiętacie może tą balladę:
http://www.youtube.com/watch?v=g5IYXAsNAqQ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 08:02   #2468
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Witajcie po wizycie
Mała rośnie jak trzeba, waży 451 g, kosci, brzuszek i główka pomierzone i all is ok Serducho też oglądaliśmy, szkoda tylko że pinda się tyłkiem odwróciła i buziaka nie widzieliśmy... A moja szyjka dluga i zamknięta

Gratulują dzisiejszych pozytywnych wizyt!

Też dostałam skierowanie na cukier - dr wspomniał tylko że muszę sama kupić glikozę w aptece. Co do płatności za badania, to już sama nie wiem jak to się odbywa - chodzę prywatnie i myślałam, że sama będę musiała za wszystko płacić, a ostatnio za morfologię i mocz nic nie zapłaciłam, bo niektóre nawet z prywatnego gabinetu są refundowane Miło

Muszę się Wam tu oburzyć: w zasadzie od niechcenia kupiłam dziś na Allegroza 5 zl z groszami kilka ciuszków na licytacji, zapłaciłam, a wieczorem dostaje maila, że za 5 zł to ten ktoś mi tego nie wyśle bo to za 5 zł a on chciał 30 w kup teraz!!! Ale nie było kup teraz, bo przede mna ktoś zalicytował i się ta opcja najwyraźniej anulowała. Ceny minimalnej też nie ustawił orzeł Napisałam mu więc swoje zdanie i że wystąpię o wszczęcie sporu do Allegro (ale muszę czekać 7 dni, bo taka procedura). Oczywiście kasę ten ktoś mi zwróci - tak zadeklarował, ale ja się tak nie bawię. Za gapowe trzeba płacić.... A któraś tu martwiła się, że za 1 zł kupiła zestaw....

U nas to co-poniedziałkowy rytuał

Jesteś GENIUSZKĄ!!!
super że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Brumek

Wodaqua za udaną wizytę

Narobiłyscie mi smaka tym kopcem kreta Dziubek Ty za to odpowiadasz

Marina spokojnie, każda z nas ma pewne obawy To normalne, w końcu niecodziennie zostaje się matką. Każda z nas musi sie oswoić z tą myślą. Głowa do góry

Aga wróciłaś, witaj
cała ja ale zapraszałam a Ty masz najbliżej

witam czwartkowo
czyli zaczynamy dziś 28 tc
a ja zaraz uciekam i jadę z mamą na otwarcie pepco , jak nic tam nie upoluję to ich tam
potem może jeszcze lumpeksy zaliczę i spacer z mamą

miłego dnia kochane
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 08:04   #2469
margaret82
Zadomowienie

Hej mamuśki
Ja już po 6 zajrzalam na chwilę, ale nie miałam czasu pisać bo kanapki dla męża do pracy robiłam i do przychodni na badania. Juz jestem po. Jakos przeżyłam tą glukozę, ale musze przyznać że jest to ochydne 75g glukozy rozpuszczone w małym kubeczku ( takim plastikowym jednorazowym ) do tego jeszcze w ciepłej wodzie Fuj Myślałam ze zwymiotuję, ale jak sobie pomyślałam ze jeszcze raz moze będe musia to pić to jakos dałam radę, ale cała godzinę czekania mi sie tym świństwem odbijało. U Mnie wyglądało to tak że pobrała krew, wypiłam ten zajzajer, odczekałam godzinę i drugi raz pobrała krew. Jak wyszłam z przychodni to pierwsze co to kupiłam sobie słone krakersy Jutro o 10 będę miała wyniki mam nadzieję ze wszystko ok

Zjadłam śniadanie i pije sobie herbatkę U mnie też piękny dzień sie zapowiada więc znowu sobie zrobie spacerek
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 08:09   #2470
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Mam dosyć i właśnie stwierdziłam podobnie jak koleżanka, ze to chyba moja ostatnia ciąża, bo mam k...dosyć tej sytuacji, która mnie spotyka, a zapalic sobie nie można...

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 08:10   #2471
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Ja już po 6 zajrzalam na chwilę, ale nie miałam czasu pisać bo kanapki dla męża do pracy robiłam i do przychodni na badania. Juz jestem po. Jakos przeżyłam tą glukozę, ale musze przyznać że jest to ochydne 75g glukozy rozpuszczone w małym kubeczku ( takim plastikowym jednorazowym ) do tego jeszcze w ciepłej wodzie Fuj Myślałam ze zwymiotuję, ale jak sobie pomyślałam ze jeszcze raz moze będe musia to pić to jakos dałam radę, ale cała godzinę czekania mi sie tym świństwem odbijało. U Mnie wyglądało to tak że pobrała krew, wypiłam ten zajzajer, odczekałam godzinę i drugi raz pobrała krew. Jak wyszłam z przychodni to pierwsze co to kupiłam sobie słone krakersy Jutro o 10 będę miała wyniki mam nadzieję ze wszystko ok

Zjadłam śniadanie i pije sobie herbatkę U mnie też piękny dzień sie zapowiada więc znowu sobie zrobie spacerek
Jejku, to przed takim badaniem trzeba się w coś słonego zaopatrzyc :P
Już mi niedobrze jak pomyślę, a czeka mnie glukoza za jakieś 3 tyg.
Stary 2011-03-31, 08:13   #2472
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Smaka mi narobyłyście i wtrąciłam 3 kanapy z paprykarzem i majonezem :P
PAPRYKARZ - to jest mysl !!!
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 08:20   #2473
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Hej mamuśki

ja jutro z rana przed wpół do 8 mam być w przychodni, żebym pierwsza była dam radę - a i dopisze do dzisiejszej listy zakupów słone krakersy to się przydadzą jutro

a dziś na obiad u mnie będzie barszcz czerwony z ziemniaczkami - uwielbiam

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Jejku, to przed takim badaniem trzeba się w coś słonego zaopatrzyc :P
Już mi niedobrze jak pomyślę, a czeka mnie glukoza za jakieś 3 tyg.

ty za 3 tygodnie a ja mam już jutro

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
ja paprykarzu nie lubię bo w nich sam ryż jest, wolę pikantne sałatki z makreli - tę biedronkową najbardziej - wcale nie są pikantne a przynajmnije rybke w nich czuć a nie sam ryż

Stary 2011-03-31, 08:24   #2474
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
Ja już drugi dzień paprykarz wpierniczam

Cytat:
ty za 3 tygodnie a ja mam już jutro [COLOR=Silver]
No to się trzymaj
Stary 2011-03-31, 08:30   #2475
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
ja jutro z rana przed wpół do 8 mam być w przychodni, żebym pierwsza była dam radę - a i dopisze do dzisiejszej listy zakupów słone krakersy to się przydadzą jutro
Ja byłam w przychodni o 6:55 - pobieranie zaczynają od 7 i było już chyba z 7 osób Ale że po 8 przyjeżdża ktoś po próbki żeby zabrac do laboratorium to sie wepchnęłam pierwsza Zresztą jak pytałam dzień cześniej to mi pani w rejestracji powiedziała żeby wejść bez kolejki o 7 A poza tym jestem w ciązy to jakies przywileje mam I w aptece czy tesco nie stoje w kolejce tylko ide bez bo wisi kartka że w moim stanie kolejka mnie nie obowiązuje Nawet w moim lumpku jest kartka ze kobiety w ciąży sa obsługiwane poza kolejką
Ostatnio jak byliśmy w kinie ze znajomymi to poszliśmy jeszcze na tesco po chrupki i orzeszki i znajomi mówią że długie kolejki i bedzie trzeba stać to zgarnęłam wszystkie zakupy i zapłaciłam bez kolejki. I nawet jestem trochę zdziwiona że ludzie nic nie mówią Ale z drugiej strony to nie ja to wymyśliłam tylko sklepy tak zarządzają
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-03-31, 08:40   #2476
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Ja byłam w przychodni o 6:55 - pobieranie zaczynają od 7 i było już chyba z 7 osób Ale że po 8 przyjeżdża ktoś po próbki żeby zabrac do laboratorium to sie wepchnęłam pierwsza Zresztą jak pytałam dzień cześniej to mi pani w rejestracji powiedziała żeby wejść bez kolejki o 7 A poza tym jestem w ciązy to jakies przywileje mam I w aptece czy tesco nie stoje w kolejce tylko ide bez bo wisi kartka że w moim stanie kolejka mnie nie obowiązuje Nawet w moim lumpku jest kartka ze kobiety w ciąży sa obsługiwane poza kolejką
Ostatnio jak byliśmy w kinie ze znajomymi to poszliśmy jeszcze na tesco po chrupki i orzeszki i znajomi mówią że długie kolejki i bedzie trzeba stać to zgarnęłam wszystkie zakupy i zapłaciłam bez kolejki. I nawet jestem trochę zdziwiona że ludzie nic nie mówią Ale z drugiej strony to nie ja to wymyśliłam tylko sklepy tak zarządzają
widze że korzystasz z przywilejów ciążowych na całego ja jeszcze nie miałam okazji.

Szkoda że w moim lumpku nie obsługują ciężarnych poza kolejką bo nieraz mi się śpieszy a mam jedną czy dwie rzeczy do zapłacenia a kolejka na pół sklepu jest... ale bez kolejki wolę nie wpychać się bo by mnie baby chyba tam zjadły wzrokiem

ale w tesco czy innym markecie nie miałabym absolutnie oporów, a w aptece jak coś kupuje to akurat kolejek nie ma przeważnie, najwyżej jedna osoba przy okienku

Stary 2011-03-31, 08:40   #2477
wodaqua
Zadomowienie

Kolina ze swoim ślicznym brzuszkiem stoisz przy bardzo ładnej ścianie - jaki to kolor i jakiej firmy - wiesz może? Mam zadanie od męża, żeby wymyslic jak sobie mieszkanko pomaluemy i tak szukam...
Stary 2011-03-31, 08:44   #2478
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
widze że korzystasz z przywilejów ciążowych na całego ja jeszcze nie miałam okazji.

ale w tesco czy innym markecie nie miałabym absolutnie oporów, a w aptece jak coś kupuje to akurat kolejek nie ma przeważnie, najwyżej jedna osoba przy okienku
No a jak w końcu zaraz nie będę w ciąży to korzystam puki mogę Chociaż z małym dzieckiem chyba tez można bez kolejki

To w tej aptece do której ja chodzę zawsze są mega kolejki po 15/20 osób stoi na 3 okienka bo to najtańsza apteka w mieście chyba. Ja jak kupuje witaminy i kremik fissan to oszczędzam 10 zł
Stary 2011-03-31, 08:53   #2479
Kolina
Zadomowienie

Witajcie
ja dzisiaj jakos dluzej spalam, w nocy glupoty mi sie snily i sie przebudzalam
dzis mam zadanie wybrac tapete do pokoju, musze zaglebic sie w te katalogi co maja w sklepach typu castorama, a tam ich jest kilkadziesiat... mam lenia i mi sie nie chce

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Dobry

nadrobiłam was od wczoraj rany nie było łatwo
Kolina masz wizytę następną tak samo jak ja
...
bedziemy sie wspierac nawzajem duchowo

brunetka2000, mam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej sie czujesz

Sloneczko555xxx, gratuluje dobrych wiesci z wizyty

AgaGuernsey, trzymamy mocno za dzisiejsza wizyte i czekamy na wiesci

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Rany boskie!!! Ruszył się znowu!!! Teraz tak wyraźniej, więc jestem pewna
hihi, ale super co? ciesze sie razem z Toba

przy okazji dziekuje za wszystkie gratulacje w tym samym temacie

Oliweczka1985, nie smutaj sie

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Kolina ze swoim ślicznym brzuszkiem stoisz przy bardzo ładnej ścianie - jaki to kolor i jakiej firmy - wiesz może? Mam zadanie od męża, żeby wymyslic jak sobie mieszkanko pomaluemy i tak szukam...
ciesze sie ze co sie podoba malowalismy w 2001.. kiedy to wprowadzalismy sie do tego mieszkania, to sypialnia jest
do dzisiaj nie pamietam niestety koloru ale kupowalismy w Liroy Merlin - z mieszalnika - wybieralismy z wachlarza kolorow
przykro mi ze nie moge podpowiedziec wiecej

ja kilka dni temu apropos wypowiedzi Zmalowanej, marudzilam ze pokoj dzienny trzeba odswiezyc, bo te lata troche juz odbily sie na kolorze, ale moj tz nie chwyta tematu, chyba sama wezme sie za organizacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 09:15   #2480
Zmalowana
Zakorzenienie

Dzień Dobry wiosennie
Ja już po śniadanku i jem batonika i banana

Za dzisiejsze wizyty kciuki

brunetka halllooo ?

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:15   #2481
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
dziewczyny ja już wróciłam od lekarza .... synuś rośnie prawidłowo, wszystko jest ok, szyjka też dobrze, na te napięcia brzucha mam brać Asmag i ewent no-spe ................ zdj dzidzi nie mam , nie dał mi, a szkoda ..... ale jestem mega szczęśliwa że dobrze wszystko

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Rany boskie!!! Ruszył się znowu!!! Teraz tak wyraźniej, więc jestem pewna

Super, ze wszytskie wczorajsze wizyty udane

JA się chwale mamy wózek Daliśmy za niego 350 zł a jest w ogóle nie zniszczony

Do tego dostałam wczoraj paczkę od jednej z wizażowych koleżanek z ciuszkami dla małej, później porobie fotki to Wam pokaże, ale mam cyba za dużo ubranek coś mi się zdaje Ale popłakałam się jak dostałam tą paczkę, w życiu się nie widziałyśmy na oczy tylko przez gg

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:19   #2482
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Do tego dostałam wczoraj paczkę od jednej z wizażowych koleżanek z ciuszkami dla małej, później porobie fotki to Wam pokaże, ale mam cyba za dużo ubranek coś mi się zdaje Ale popłakałam się jak dostałam tą paczkę, w życiu się nie widziałyśmy na oczy tylko przez gg
No to czekam na fotki ubranek i wózka

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:20   #2483
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy Dobrze, że jest to forum...I dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie obawy...
Dziś leżę cały dzień, bo mam te boleści brzucha.
Może jutro pójdę się przewietrzyć trochę, dotlenić mózg.
I jutro porozmawiam za radą jednej z Was z mężem. Zobaczymy, co dalej.

Gratuluję udanych wizyt!
Trzymam kciuki za rozmowę
Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość

Zjadłam wczoraj truskawki z jogurtem i cukrem, dosłownie 5 sztuk i rano mi dzisiaj wyskoczyły plamy na twarzy. Pewnie uczulenie, chociaż nigdy nie miałam. Trudno ;p dobrze, że nie trąd ;p
Może nie na same truskawki a na chemię która teraz jest pakowana w tym okresie do truskawek bo nie oszukujmy się, nie są to truskawki które rosły 3-5 dni a 1 dzień

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość

Interesowalam sie tym, bo jeszcze w listopadzie zarezerwowalismy bilety na Malte na czerwiec. Potem okazalo sie, ze bede juz wlasnie po 28 tc, a moj lekarz jest przeciwny lataniu w tak wysokiej ciazy. No i bilety nam przepadaja, bo ja nie szukam innego lekarza, ktory by wystawil takie zaswiadczenie (bo pewnie jakis by sie znalazl), nie chce ryzykowac.
Malta Sami chcieliście zorganizować wakacje?
Nam się udało tak lecieć do Loret de Mar w Hiszpani, bilety tanie hotel tani i za dwie os wyszło nam na 5 dni 800zl z przelotem - sama do dziś w to nie wierze że tak tanio

~~*~~

brumek widzisz Moja to już wali jak szalona

Cytat:
któraś mówiła coś o gołąbkach - będą w sobotę bo mam mega smaka na wszystko dziś i na gołąbki tez ale w sobotę będą. Robię własnie liste zakupów bo z moją sklerozą to bym zapomniała po co pojechałam
Ja ja właśnie je robię i mam nerwicę kapusta mi się już gotuje od 8 i co chce ściągnąć listek to odrywa mi się pewna cześć a potem resztę muszę ściągać osobno jak tak dalej pójdzie to będzie zapiekanka gołąbkowa a nie gołąbki chyba jakąś starą kapustę kupiłam, jest sezon na młode ale one takie kajtki były

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Mam dosyć i właśnie stwierdziłam podobnie jak koleżanka, ze to chyba moja ostatnia ciąża, bo mam k...dosyć tej sytuacji, która mnie spotyka, a zapalic sobie nie można...
Ojej jaka zbulwersowana spokojnie kochana, że papierosa nie umiesz zapalić to nie koniec świata BĘDZIE DOBRZE BO MUSI!

~~*~~

Ja to jak gosposia domowa.
Wstałam razem z "kurami"
obiad wstawiłam,
posprzątałam
i wypadało by jakieś ciacho upiec
Mam ochotę na babkę

Piękne, powiedzcie mi czy kiedy czekam tą godzinę
na kolejne pobranie krwi na krzywa cukrową
to mogę się czegoś napić, czy absolutnie nie?!
Bo jak tak słodko to aż się chce napisać wodę niegazowaną

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:20   #2484
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Oliweczka dasz radę, nie łam się Co się dzieje? Zapalimy jak skończymy karmić

A tak w ogóle to dzień dobry Mamuśki

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:20   #2485
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

jaki model? bo ja też się ostatnio rozglądam za używkami żeby na ostatnią chwilę nie myśleć jaki wózek chce

Stary 2011-03-31, 09:21   #2486
margaret82
Zadomowienie

Cytat:

Super gratuluje zakupu wózka A z tymi ubrankami to strasznie miłe
Stary 2011-03-31, 09:22   #2487
sygine
Zadomowienie

To i ja się witam!
Pogoda u nas taka sobie - trochę chłodno i bez słońca, a wczoraj tak pięknie było
Któraś pisała o wózku bolder implast i też mi naryła Najpierw chcieliśmy emmaljunga, później zmieniliśmy zdanie na jedo fyn, a teraz to ja zaczynam się zastanawiać nad tym bolderem ze względu na wielką gondolę Ale musiałabym go na żywo zobaczyć, a nie jestem pewna czy u nas są... A do Poznania jakoś średnio mi się chce jechać
Trzymam kciuki, bo wiem że któraś ma dzisiaj wizytę Tylko oczywiście nie pamiętam która...
W ogóle to zaczynam się zastanawiać, czy kupić sobie jakiś pas ciążowy z serii śmiesznych, bo parę bluzek bym mogła ponosić, ale się podnoszą i brzuch odkrywają a tego nie chcę
Stary 2011-03-31, 09:23   #2488
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość

brunetka2000, mam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej sie czujesz
Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dzień Dobry wiosennie
Ja już po śniadanku i jem batonika i banana

Za dzisiejsze wizyty kciuki

brunetka halllooo ?
Jestem, jestem żyć, żyje, kaszel jeszcze został, głowa narazie nie boli, ale katar doszedł Dzisiaj nic nie robię, leże w łóżeczku, sprowadziłam mamusie i gotuje mi obiadek Już nawet posprzątała i zabrała się za barszczyk czerwony, a my z Alicją leżymy i rządzimy troszeczkę
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:24   #2489
Zmalowana
Zakorzenienie

zaneta któraś wizażanka pisała, że można więcej wody dolać do glukozy, ale to w sumie tylko rozcieńczasz i więcej picia jest :/ weź sobie małą buteleczke i zapytasz w laboratorium czy można. A na pewno już weź cytrynę do wciśnięcia Wtedy smakuje jak mega słodka herbatka, a nie jak sam cukier ;p

Scio czekam na fotki

Edytowane przez Zmalowana
Czas edycji: 2011-03-31 o 09:26
Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:28   #2490
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Miłe z jej strony Ciesz się Kobitko i rób foty dla nas
Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
ciesze sie ze co sie podoba malowalismy w 2001.. kiedy to wprowadzalismy sie do tego mieszkania, to sypialnia jest
do dzisiaj nie pamietam niestety koloru ale kupowalismy w Liroy Merlin - z mieszalnika - wybieralismy z wachlarza kolorow
przykro mi ze nie moge podpowiedziec wiecej

ja kilka dni temu apropos wypowiedzi Zmalowanej, marudzilam ze pokoj dzienny trzeba odswiezyc, bo te lata troche juz odbily sie na kolorze, ale moj tz nie chwyta tematu, chyba sama wezme sie za organizacje
Nie ma problemu jak nie pamietasz. A męża przyciśnij do ściany, rzuć jakiegoś focha, albo przypadkiem chlapnij kawą po ścianie w widocznym miejscu - odświeżanie murowane :P

Dobra, ja spadam do codzienych obowiązków, śledzik czeka żeby pod pierzynke wskoczyc i pranie, żeby wstawic
Miłego dnia!

Edytowane przez wodaqua
Czas edycji: 2011-03-31 o 09:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości