|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 33,33% |
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
23 | 40,35% |
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
2 | 3,51% |
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
0 | 0% |
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
5 | 8,77% |
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
1 | 1,75% |
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
0 | 0% |
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
5 | 8,77% |
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
1 | 1,75% |
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
![]() ja własnie też wsunęłam kanapeczki bo już mi było strasznie głodno po tym spacerku do pracy ![]() smacznego śniadanka!! a narobiłaś mi ochoty na zpiekaneczki, a skąd ja je teraz w pracy wytrzsnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zrobiłam sobie 4 ale czuje że na tym się nie skończy bo jakieś takie malutkie są ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
witam o poranku - u nas zapowiada sie piekna pogoda, sloneczko swieci
![]() Brumek - gratuluje poczucia ruchow maluszka! ![]() Ja wczoraj zaczelam 20tc i to moje drugie dziecko, ale ruchow jeszcze nie czuje, choc niby powinno sie je poczuc szybciej niz przy pierwszej ciazy ![]() A liczenie ruchow po 30tc polega na tym, ze mama kladzie sie w jakims spokojnym miejscu na godzine i ... liczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ja tez juz na nogach od 7, bo trzeba bylo dziewczyny odstawic do zlobka i przedszkola. Po sniadanku tez juz jestem, zrobilam sobie nalesniki... Wiecie na wikcie mamusiowym przybylo mi jakies 1,5 kg i 2 cm w "talii". Masakra. Tym samym za chwile dobijam do 10 kg na +. Zanka na prawde tyje szybciej niz Ty. Dobrze, ze dzis tylko usg, wiec lekarz nie bedzie pytal o wage. Dziekuje, za deklaracje trzymania kciukow. Ciekawe czy moje przeczucie sie sprawdzi? Dobra zmykam na zakupy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zadomowienie
|
Smaka mi narobyłyście i wtrąciłam 3 kanapy z paprykarzem i majonezem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
któraś mówiła coś o gołąbkach - będą w sobotę bo mam mega smaka na wszystko dziś i na gołąbki tez ale w sobotę będą. Robię własnie liste zakupów bo z moją sklerozą to bym zapomniała po co pojechałam
![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-31 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
Ja na gołąbki miałam smaka w poniedziałek i tak do dzisiaj jej jemy
![]() Pamiętacie może tą balladę: http://www.youtube.com/watch?v=g5IYXAsNAqQ |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witam czwartkowo ![]() czyli zaczynamy dziś 28 tc ![]() a ja zaraz uciekam i jadę z mamą na otwarcie pepco , jak nic tam nie upoluję to ich tam ![]() potem może jeszcze lumpeksy zaliczę i spacer z mamą ![]() miłego dnia kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja już po 6 zajrzalam na chwilę, ale nie miałam czasu pisać bo kanapki dla męża do pracy robiłam i do przychodni na badania. Juz jestem po. Jakos przeżyłam tą glukozę, ale musze przyznać że jest to ochydne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zjadłam śniadanie i pije sobie herbatkę ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Mam dosyć i właśnie stwierdziłam podobnie jak koleżanka, ze to chyba moja ostatnia ciąża, bo mam k...dosyć tej sytuacji, która mnie spotyka, a zapalic sobie nie można...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już mi niedobrze jak pomyślę, a czeka mnie glukoza za jakieś 3 tyg. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a dziś na obiad u mnie będzie barszcz czerwony ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
ty za 3 tygodnie a ja mam już jutro ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- ja paprykarzu nie lubię bo w nich sam ryż jest, wolę pikantne sałatki z makreli - tę biedronkową najbardziej - wcale nie są pikantne a przynajmnije rybke w nich czuć a nie sam ryż ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio jak byliśmy w kinie ze znajomymi to poszliśmy jeszcze na tesco po chrupki i orzeszki i znajomi mówią że długie kolejki i bedzie trzeba stać to zgarnęłam wszystkie zakupy i zapłaciłam bez kolejki. I nawet jestem trochę zdziwiona że ludzie nic nie mówią ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że w moim lumpku nie obsługują ciężarnych poza kolejką bo nieraz mi się śpieszy a mam jedną czy dwie rzeczy do zapłacenia a kolejka na pół sklepu jest... ale bez kolejki wolę nie wpychać się bo by mnie baby chyba tam zjadły wzrokiem ![]() ale w tesco czy innym markecie nie miałabym absolutnie oporów, a w aptece jak coś kupuje to akurat kolejek nie ma przeważnie, najwyżej jedna osoba przy okienku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
Kolina ze swoim ślicznym brzuszkiem stoisz przy bardzo ładnej ścianie - jaki to kolor i jakiej firmy - wiesz może? Mam zadanie od męża, żeby wymyslic jak sobie mieszkanko pomaluemy i tak szukam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To w tej aptece do której ja chodzę zawsze są mega kolejki po 15/20 osób stoi na 3 okienka bo to najtańsza apteka w mieście chyba. Ja jak kupuje witaminy i kremik fissan to oszczędzam 10 zł ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |||
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ja dzisiaj jakos dluzej spalam, w nocy glupoty mi sie snily i sie przebudzalam dzis mam zadanie wybrac tapete do pokoju, musze zaglebic sie w te katalogi co maja w sklepach typu castorama, a tam ich jest kilkadziesiat... mam lenia i mi sie nie chce ![]() Cytat:
![]() brunetka2000, mam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej sie czujesz ![]() Sloneczko555xxx, gratuluje dobrych wiesci z wizyty ![]() ![]() AgaGuernsey, trzymamy mocno za dzisiejsza wizyte i czekamy na wiesci ![]() Cytat:
![]() przy okazji dziekuje za wszystkie gratulacje w tym samym temacie ![]() ![]() Oliweczka1985, nie smutaj sie ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() do dzisiaj nie pamietam niestety koloru ![]() przykro mi ze nie moge podpowiedziec wiecej ja kilka dni temu apropos wypowiedzi Zmalowanej, marudzilam ze pokoj dzienny trzeba odswiezyc, bo te lata troche juz odbily sie na kolorze, ale moj tz nie chwyta tematu, chyba sama wezme sie za organizacje
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry wiosennie
![]() ![]() Ja już po śniadanku i jem batonika i banana ![]() Za dzisiejsze wizyty kciuki ![]() brunetka halllooo ? ![]()
#2481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, ze wszytskie wczorajsze wizyty udane ![]() JA się chwale mamy wózek ![]() ![]() ![]() Do tego dostałam wczoraj paczkę od jednej z wizażowych koleżanek z ciuszkami dla małej, później porobie fotki to Wam pokaże, ale mam cyba za dużo ubranek coś mi się zdaje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2483 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nam się udało tak lecieć do Loret de Mar w Hiszpani, bilety tanie hotel tani i za dwie os wyszło nam na 5 dni 800zl z przelotem - sama do dziś w to nie wierze że tak tanio ![]() ~~*~~ brumek widzisz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ~~*~~ Ja to jak gosposia domowa. Wstałam razem z "kurami" obiad wstawiłam, posprzątałam i wypadało by jakieś ciacho upiec ![]() Mam ochotę na babkę ![]() Piękne, powiedzcie mi czy kiedy czekam tą godzinę na kolejne pobranie krwi na krzywa cukrową to mogę się czegoś napić, czy absolutnie nie?! Bo jak tak słodko to aż się chce napisać wodę niegazowaną ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to dzień dobry Mamuśki ![]()
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
To i ja się witam!
Pogoda u nas taka sobie - trochę chłodno i bez słońca, a wczoraj tak pięknie było ![]() Któraś pisała o wózku bolder implast i też mi naryła ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki, bo wiem że któraś ma dzisiaj wizytę ![]() W ogóle to zaczynam się zastanawiać, czy kupić sobie jakiś pas ciążowy z serii śmiesznych, bo parę bluzek bym mogła ponosić, ale się podnoszą i brzuch odkrywają a tego nie chcę ![]()
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
zaneta któraś wizażanka pisała, że można więcej wody dolać do glukozy, ale to w sumie tylko rozcieńczasz i więcej picia jest :/ weź sobie małą buteleczke i zapytasz w laboratorium czy można. A na pewno już weź cytrynę do wciśnięcia
![]() Scio czekam na fotki ![]()
"Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. Jeśli ubrany, to tylko do połowy." ![]() ![]() Edytowane przez Zmalowana Czas edycji: 2011-03-31 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobra, ja spadam do codzienych obowiązków, śledzik czeka żeby pod pierzynke wskoczyc i pranie, żeby wstawic ![]() Miłego dnia! Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2011-03-31 o 09:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.