Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-19, 11:34   #2461
Zmalowana
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Ej laski, ale ja się czuje jak słonica w 12 tc :P Startowałam z 46 kg

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:44   #2462
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Zmalowana pięknie wyglądasz Co się przejmujesz kg, nawet nie widać gdzie je chowasz
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:44   #2463
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
To ja się ośmielam i przedstawiam prawie 60 kg żywej wagi :P
bosko wyglądasz chudzino
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:48   #2464
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
o matko, co on przeskrobal??

Ganial rodzine bil uciekali po nocy po krzakach ostatnio chcial zabic szwagierke i jej najstarszego syna i odwiesili mu 1,5 roku zawiasów mam nadzieje ze jeszcze na drugiej rozprawie mu dowala z 5 i bedzie miala kobieta czas na ulozenie sobie zycia gdzie indziej... ja bym go bo szkoda najbardziej dzieci

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Wygladasz rewelacyjnie

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:50   #2465
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

zmalowana super wyglądasz ile ja bym dała za taką figure
moniczka ale szwagier ci sie trafil
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:55   #2466
brunetka2000
Zakorzenienie

Carmela wysłałam ci wiadomośc na PW z prośba
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:56   #2467
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
zmalowana super wyglądasz ile ja bym dała za taką figure
moniczka ale szwagier ci sie trafil
Kochana nic na to poradzisz szwagierka super babka naprawde zadko sie zdarza zeby ktos byl taki fajny to juz trwa od lat ale teraz wszyscy ja wspieramy i nie boi sie juz jego bo wie ze my ja obronimy wniosla sprawe o rozwod alimenty i podzial majatku a my bedziemy ja wspierac...

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 11:57   #2468
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
jedna rzecz mi się nasunęła istotna po wizycie- odnośnie pieluszkowania. Widząc, ile zeszło jej papmpersów w czasie tylko mojej wizyty doszłam do wniosku, że w domu będę małemu zakładać tetrowe a papmpersy na spacery, wyjścia, ewentualnie w nocy. Inaczej zbankrutuję na pieluchy Wiem, że pieluchowanie w tetrze wiąże się z praniem itp ale kurczę, wolę chyba to, niż biedować przez pampersiaki.

moze tak w ciagu dnia te DADY z Biedronki, dziewczyny pisały ze rownie dob re a o połowe tansze, ja wzielam jedna paczke na próbe.

zmalowana figura klask i:

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:57   #2469
Zmalowana
Zakorzenienie

moniczka2123 jak dobrze mieć taką rodzine Wsparcie w takich sytuacjach jest najważniejsze i poczucie, że są ludzie na których można liczyć.

Stary 2011-05-19, 11:59   #2470
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Hehe ja startowałam z 53 kg a już mam 68 kg Mąż mówi do mnie pieszczotliwie "Kruszynka"
Ślicznie wyglądasz i wcale nie widać że az tyle przytyłaś

SweetAngel1984 trzymaj sie i pamietaj że jak będziesz potrzebowała się wygadać to My tutaj jesteśmy
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:01   #2471
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Hehe ja startowałam z 53 kg a już mam 68 kg Mąż mówi do mnie pieszczotliwie "Kruszynka"
Ślicznie wyglądasz i wcale nie widać że az tyle przytyłaś

SweetAngel1984 trzymaj sie i pamietaj że jak będziesz potrzebowała się wygadać to My tutaj jesteśmy
A ja startowałam z 68 kg więc teraz możecie sobie mnie wyobrazić. Waleń i tyle

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 12:02   #2472
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
moze tak w ciagu dnia te DADY z Biedronki, dziewczyny pisały ze rownie dob re a o połowe tansze, ja wzielam jedna paczke na próbe.

zmalowana figura klask i:
tak z ciekawosci ile jest szt i jaka cena?

ja bede zmieniac tak co 3-4h przy kazdym karmieniu
Stary 2011-05-19, 12:19   #2473
jacieeeee
Wtajemniczenie

Podczytałam na innym wątku , że od jutro w rossmannie promocja na pampersy newborn 2-5kg
23,99zł /43szt

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:25   #2474
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za odpowiedzi, co do kołder Wybieram 200x220
A narzutę jaką jak łóżko ma 160x200?

Jaciee
-ja startowałam z taką samą wagą jak Ty mam 176cm wzrostu, a ty? Pampersy trzeba kupić
Zmalowana ślicznie wyglądasz, ale już ciężko chodzić, nie?
Blondynka- no mam nadzieję, że te truskaweczki będą słodziutkie

Dzisiaj robię barszcz ukraiński, ale wcześniej zakupce-mam nadzieję, że nie utopię się w samochodzie z tego upału

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:26   #2475
Bartessa
BAN stały

A ja jutro ide do gina i bede sie wazyc, az sie boje ile mi przybylo, moze tez juz mi 90 stuknęlo. a na starcie mialam ponad 80...
spaslak jestem i tyle, ale jak urodze to nie odpuszcze. do 60 musze zjechac.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:32   #2476
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jutro ide do gina i bede sie wazyc, az sie boje ile mi przybylo, moze tez juz mi 90 stuknęlo. a na starcie mialam ponad 80...
Ja też mam jutro wizytkę, ale Zmalowana i Patik chyba też
Po porodzie będziemy się ostro odchudzać, ale znowu jak, jak trzeba się dobrze odżywiać podczas karmienia piersią? zawsze można zrezygnować ze słodyczy, frytek i pochodnych damy radę

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-19, 12:32   #2477
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję Wam za odpowiedzi, co do kołder Wybieram 200x220
A narzutę jaką jak łóżko ma 160x200?
kochana my kupiliśmy łóżko 140 x 200 bo większe by nam nie weszło i mimo tego wszystko do łóżka kupiliśmy 200 x 220 - i kołdrę i narzutę. Mniejszej nie ma sensu.

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Podczytałam na innym wątku , że od jutro w rossmannie promocja na pampersy newborn 2-5kg
23,99zł /43szt
dzięki za cynk

u mnie dziś na obiad ryż, do tego sos śmietankowo-koperkowy z kurzym cycem, do tego zrobię chyba gotowaną marchewkę.
Ostatnio wcinamy wciąż ziemniaki, już mi bokiem wychodzą. Ryż będzie miłą odmianą.

Ubieram się więc i lecę po cyce
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:35   #2478
Zmalowana
Zakorzenienie

Ciężko chodzić, siedzieć i leżeć :P Ale damy rade Ja mam wizytę w poniedziałek dopiero
Ale za Wasze wizyty oczywiście będą kciuki

Stary 2011-05-19, 12:38   #2479
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też mam zamiar , jakieś 63-64 kg by mnie też zadowoliły chociaż najlepiej się czułam z wagą 58-59 kg ale dużo osób mówiło mi że przy moim wzroście to niby było trochę za mało

a pamiętajcie dziewczyny, że od wczoraj w realu dzidziuś w promocji i do kolorów i do białego , jadę dziś wieczorem kupić bo od jutra weekend i nie wiadomo jak będzie z dostępnością
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 12:39   #2480
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
kochana my kupiliśmy łóżko 140 x 200 bo większe by nam nie weszło i mimo tego wszystko do łóżka kupiliśmy 200 x 220 - i kołdrę i narzutę. Mniejszej nie ma sensu.

dzięki za cynk

u mnie dziś na obiad ryż, do tego sos śmietankowo-koperkowy z kurzym cycem, do tego zrobię chyba gotowaną marchewkę.
Ostatnio wcinamy wciąż ziemniaki, już mi bokiem wychodzą. Ryż będzie miłą odmianą.

Ubieram się więc i lecę po cyce
Dzięki bardzo

A co do ryzu, to go strasznie nie lubię, ale mąż wczoraj wymyślił, żebym ugotowała go do schabowych i w sumie nie było straszne....

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Miałam miec bo mnie brzuch bolal w piatek ale lekarz powiedzial ze jak minie po nospie to zeby nie przychodzic a 26 mam ale przelozyli mi dranie na pozniejsza godzine i nie bedziemy mogly sie przez to spotkac
Aha, bo myślałam, że czy przejdzie, czy nie, to kazał Ci przyjść, ale jak Ci przeszło, to dobrze a spotkamy się innym razem

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-19, 12:40   #2481
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobwy wszystkim mamom

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
no moje dziewczyny mają wyleczone to z czym przyjechały do MP. Wczoraj miałam pierwszy raz Liliankę na rękach-piękne uczucie. Teraz czekam na Lenkę by ja dostać. Przepraszam,że tak pobieżnie ale nie mam czasu, akurat wstałam by ściągnąć mleko dla moich malutkich. Wieczorem jak przychodzę to padam na pyszczek.
Bella, cudownie że dochodzicie do siebie i że wszystko dobrze się kończy Wracajcie szybko do domku i zapomnijcie o tych ciężkich chwilach

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Brumek ja też próbuję wyćwiczyć w sobie asertywność, ale nie potrafię...ciężka sprawa, nie potrafię komuś odpyskować powiedzieć co myślę, bo boję się konsekwencji, nie chcę zaczynać wojny z teściową...i też nawet jak chcę jakoś odpowiedzieć dosadnie to nagle nie mam pomysłu co
Tylko że to oczym piszesz - dosadnie i odpyskować - to wcale nie jest asertywność! To jest kłócenie się Asertywność to po prostu zakomunikowanie spokojnym, wcale nie zmienionym tonem, bez emocji, jakie jest moje zdanie i tyle. Koniec kropka. Tak że broń Boże nie urazić tej drugiej osoby! I to dopiero jest sztuka

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Ale dziewczyny to wcale nie trzeba się kłócić. Ja się nie kłócę, przy każdym wyrażaniu swojego zdania robię to bardzo grzecznie i z pełnym usmiechem i sympatią!
No dokłądnie to miałąm na myśli

Ja na szczęście nie mam takich problemów. Z teściową mam świetne stosunki. Ale to też wypracowane, bo na początku jeszcze kilka lat przed ślubem, oni usiłowali mnie i mężą traktować jak swoje dzieci. Dopiero gdy zobaczyli, że sami radzimy sobie ze wszystkim, jesteśmy niezależni (także finansowo, bo uważam że to ważne w ustaleniu odpowiednich stosunków z rodzicami/teściami), to przestali mieszać się do czegokolwiek. Teraz nasze stosunki są ciepłe, bardzo poprawne, ale też... dość ograniczone Co mi akurat bardzo pasuje Oni kompletnie się nie mieszają, bo nawet nie wiedzą co się u nas dzieje
Co innego trochę z moją mamą, bo z nią jestem bliżej. Ona czasem tam próbuje radzić, chciałaby być przydatna nam, ale też już ją "ustawiałm". Nie obyło się bez obrażenia i krótkiego ochłodzenia stosunków, bo mama poczuła się kiedyś odrzucona, ale też się postarała i zrozumiała, że ja to już odrębna rodzina. I szanuje to.
Choć myślę, że do szpitala na poród to na bank zechce przyjechać! Ale nie pozwolę jej Nawet jeśli ma się przez chwilkę gniewać.

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
wizyta w porzadku, lekarz pochwalil dobre wyniki, dal skierowanie na kolejne, na twardnienia zalecil magnez 3x dziennie
w badaniu szyjka zamkieta, nie widac by sie skracala, ph pochwy ok
na detektorku sluchalismy serduszka i bylo slychac jak maly sie kreci
jestem juz 9kg na plusie
Czyli wszystko gra! Super

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane wczoraj dzieło mojego P. z SR
Wyglądasz na strasznego chudzielce!!!

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Brumek dobrze doczytałam Macie dziś rocznice ? Wszystkiego naj dla Ciebie i Męża
Tak, tak Dziękuję ślicznie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Ale dziś piękna pogoda Brumek cieszysz się co?
Taaaaaaakkkkkk

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam smsa od Nerolki, że dzisiaj napewno wychodzą ze szpitala
Cudownie!!! To zaraz Nerolka sama nam opowie co i jak

Cytat:
dziewczyny mam pyt jakie wino pasuje do słodkiego? białe? deserowe.
Do jakiegoś ciasta, lekkiego tortu to np.Muscat, Sherry, Sauternes, Vouvray. Do czekoladowych rzecz - Porto jest ok.
Myślę, że najbardziej odpowiedni będzie właśnie uniwersalny Muscat

Wina to mój wieeeelki konik Właśnie dotarło do mnie że za nimi tęsknię

Cytat:
Ładne te 60 kg

Oliweczka - my mamy łóżko 160x200 a kołdrę 200x200

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2011-05-19 o 12:42
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:47   #2482
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Mam kolejne pytanie, ale już z innej beczki(nie łóżkowej)
Czy któraś z Was ma konto internetowe w PKO SA? Założyliśmy niedawno w tym banku i jak pobieram kasę z bankomatu, czy robię przelew-cokolwiek, to nie odejmuje się to od ogólnej sumy-kiedy to się odejmie?bo defakto niewiem ile mam kasy na koncie-musiałabym sobie poodejmować, ale to powinno samo się wyświetlać.

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-19, 12:48   #2483
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś z Was ma konto internetowe w PKO SA? Założyliśmy niedawno w tym banku i jak pobieram kasę z bankomatu, czy robię przelew-cokolwiek, to nie odejmuje się to od ogólnej sumy-kiedy to się odejmie?bo defakto niewiem ile mam kasy na koncie-musiałabym sobie poodejmować, ale to powinno samo się wyświetlać.
w PKO to standard, nie pokazuje aktualnego stanu konta, mój były miał tam konto i z tego powodu mieliśmy problemy bo nie wiedząc o tym weszliśmy na debet, oni pokazują chyba dopiero po księgowaniu a z tym różnie bywa w każdym razie nie spieszą się bo rodzice mają tam konto i wiem ile czasem trwa księgowanie przelewów od nich albo ode mnie do nich

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 12:54   #2484
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
tak z ciekawosci ile jest szt i jaka cena?
kurcze nie pamietam ceny cos kolo 25zł, a w paczce 3-6kg 78sztuk, zanka kiedys przeliczała na forum ze wychodza połowe taniej niż Pampersy.

Wyprałam 2 pralki w LOVELII i musze powiedziec ze ładnie sie odswiezylo, mialam tam jakiś kocyk uzywany i cos jeszcze i b.ładnie wyglada wszystko, ale fakt nie pachnie.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:55   #2485
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny mam pyt jakie wino pasuje do słodkiego? białe? deserowe.
bo muszę jakies kupic dla Oliviera na urodzinki
Ja się nie znam na winach niestety więc nie pomogę...

Cytat:
o matko, co on przeskrobal??
No właśnie?!?!???!

Cytat:
Cytat:

Sam brzuszek Ci wystrzelił i tyle. Zgrabna jesteś kochana ja tam nie widzę zbędnych kilogramów, ładnie Ci się figurka ułożyła

Cytat:
Ganial rodzine bil uciekali po nocy po krzakach ostatnio chcial zabic szwagierke i jej najstarszego syna i odwiesili mu 1,5 roku zawiasów mam nadzieje ze jeszcze na drugiej rozprawie mu dowala z 5 i bedzie miala kobieta czas na ulozenie sobie zycia gdzie indziej... ja bym go bo szkoda najbardziej dzieci
No to należało mu się!!!!

Cytat:
Czy któraś z Was ma konto internetowe w PKO SA?

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:56   #2486
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Brumek dzieki

ja siedze a mam ochote na cos slodkiego a nie mam nic na stanie
Stary 2011-05-19, 12:57   #2487
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
w PKO to standard, nie pokazuje aktualnego stanu konta, mój były miał tam konto i z tego powodu mieliśmy problemy bo nie wiedząc o tym weszliśmy na debet, oni pokazują chyba dopiero po księgowaniu a z tym różnie bywa w każdym razie nie spieszą się bo rodzice mają tam konto i wiem ile czasem trwa księgowanie przelewów od nich albo ode mnie do nich
Masakra jakaś czyli trzeba sobie odejmować, żeby wiedzieć ile ma się na koncie

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-19, 13:00   #2488
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
kurcze nie pamietam ceny cos kolo 25zł, a w paczce 3-6kg 78sztuk, zanka kiedys przeliczała na forum ze wychodza połowe taniej niż Pampersy.

Wyprałam 2 pralki w LOVELII i musze powiedziec ze ładnie sie odswiezylo, mialam tam jakiś kocyk uzywany i cos jeszcze i b.ładnie wyglada wszystko, ale fakt nie pachnie.
ja cały czas uważam ze pampki sa najlepsze i nic ich nie pobije
pampki w promocj 90szt ok 45zł

dużo jeszcze masz prania?
ja za miesiac planuje prac
Stary 2011-05-19, 13:00   #2489
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Wyglądasz pięknie!!

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Co za kobieta... Z tym prezentem to przesadziła! Gratulacje 29 tygodnia
Pierwsza najlepsza!
Najpierw mówi, później myśli - o ile wogóle myśli....
Dziękuje za doradztwo
Cytat:
Kochana nic na to poradzisz szwagierka super babka naprawde zadko sie zdarza zeby ktos byl taki fajny to juz trwa od lat ale teraz wszyscy ja wspieramy i nie boi sie juz jego bo wie ze my ja obronimy wniosla sprawe o rozwod alimenty i podzial majatku a my bedziemy ja wspierac...
I dobrze że mu nie odpuściła... i że ma w Was wsparcie!
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
23,99zł /43szt
Kurcze na gwałt pasuje się przejechać na zakupy a nie mam kiedy

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
a pamiętajcie dziewczyny, że od wczoraj w realu dzidziuś w promocji i do kolorów i do białego , jadę dziś wieczorem kupić bo od jutra weekend i nie wiadomo jak będzie z dostępnością
No własnie kurcze.... a ja do realu mam 30km i nie mam kiedy jechać
Cytat:
Chodzi Ci o IPKO ? bo wiele osób myli te dwa banki... PKO SA i PeKaO.
Jeśli IPKO to ja mam i wyświetla mi od razu, ile mam dostępnych środków a ile zaksięgowanych, każdy przelew, czy wybranie z bankomatu mi od razu pokazuje, może nie jako zaksięgowane, ale widzę w "dostępnych środkach" ile zostało na koncie.

No i sobie poleżałam z mokrym ręcznikiem na głowie..... kurcze zaczyna mnie to martwić... prawie codziennie mi się coś takiego dzieje.... momentalnie słabo i trzyma mnie tak ok pół godziny.... później przechodzi.... i znowu mnie ten brzuch tak dziwnie bolał, jak na @.....

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 13:00   #2490
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra jakaś czyli trzeba sobie odejmować, żeby wiedzieć ile ma się na koncie
tak było kiedyś ale z tego co napisałaś to widzę, że się nic nie zmieniło, dlatego dla śląskiego w którym zawsze mam aktualny stan konta i darmowe przelewy !!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości