|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
hej dziewczynki
![]() zastanawiam się ciągle jak by tu zacząć ćwiczenia mięśni Kegla. Czy Wy coś takiego już robicie? znalazłam taki ciekawy całkiem filmik: http://www.edziecko.pl/wideo_edzieck...nie_Kegla.html chyba zaczynam, żeby potem się z ręką w nocniku nie obudzić hehe ![]() ponawiam pytanie drugie, niezauważane ![]() czy ktoś kupuje wózek BEBETTO SOLARIS?? a ja też już mam kombinezon z Tesco, cudny jest ![]() miłego brzuchatki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
Co do ćwiczeń robiłam je w ciąży z 1 synem, może nie tak dokładnie jak pani opisuje je na filmiku ale robiłam bo wyczytałam wtedy w jakiejś mamusiowej gazecie o nich w obecnej ciąży też zamierzam, już nawet robiłam raz, miałam ostatnio taki dziwny..."ból" tam w środku podobny do takiego jak podczas @... nie mocny ale taki dyskomfort mi dawał i właśnie tymi ćwiczeniami go się pozbyłam także na pewno to dużo daje ![]() Co do wózeczka, jak już pisałam wcześniej po zobaczeniu linka od ciebie zaczęłam się nas nim zastanawiać, tylko niepokoją mnie w nim te plastikowe kółka... hmmm może to nie ma znaczenia, ale zastanawiam się ![]() ![]() ![]()
Tomuś - 17.09.2007 ![]() Pierścionek - 14.02.2012 Sakramentalne TAK - 11.06.2011 Martynka- 23.02.2012 ![]() ...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic... Edytowane przez MartuNiunia87 Czas edycji: 2011-10-04 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Mamki.
Oczywiscie dopiero wstalam, wiec na glukoze chyba juz troche za pozno... Agatku, fajnie zobaczyc Twojego Zajaczka. ![]() Chyba nie pytalam... Jak Zajaczek okaze sie Zajaczka, to jak bedzie miala na imie? AgaMili, nie wiem, co za ludzie umieszczaja tak osobiste, prywatne i bolesne przezycia w internecie??? ![]() W glowie mi sie nie miesci ![]() Nikotynko, no jestes w koncu. Ja teraz znowu mam problem "wozkowy". Do tej pory tz mial w pompie i nie chcialo mu sie czytac, sprawdzac, wybierac, wiec sama sie tym zajelam, bo w koncu to ja bede czesciej na spacerach. Wybralam juz faworyta, to ten sie raptem zainteresowal i teraz mam tysiac pytan i uwag do... ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, ze sa nowe Gotowe na wszystko, bo bym zwariowala. Tylko szkoda,ze ostatni sezon :/
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-10-04 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie rano dziś masakra ,nie zdążyłam nic ,zjeść ani sie napisć i wymiotowałam 4 razy ,ale zjadłam później tosty z opiekacza wypiłam troszkę wody i mi przeszło.Inutil a jakie czopki dostałaś,torecan bo mi on jak go brałam wcześniej średnio pomagał ,a raczej wcale bo i tak wymiotowałam dalej.Jak mamuski kupiłyście ten kombinezon 62 to chyba swój wymienie ,zeby dziecko mi sie w nim nie utopiło.Ten wózek baby merc bardzo fajny, mi się zpecjalnie wózki tego typu nie podobaja ,ale ten wyjatkowo tak.
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
hej mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() Agamili co ty ogladasz;/ jak to przeczytalam to mi sie slabo zrobilo. BebiBebi tez myslalam o tym wozku teraz mam niezly metlik bo juz sama nie wiem cco chce;/ i o to problem;/ rozwazam yetiego - ale tam nie mozna montowac fotelika wiec trzeba dokupic inny, plus moskitera i folia bo nie ma, torba,plus spiworek bo cienka gondola, ale spacerowka ![]() i wszystko trzeba kompletowac pewnie jeszcze jakas parasolke itp;/ kolejny to saturn 2 - niby wszystko fajnie ale... noi baby merz tez fajny - 960 plus parasolka i nie wiem jak spiworek.. http://allegro.pl/zipp-3x3-super-lek...840188603.html - 910 plus parasol i spiworek http://allegro.pl/maxbaby-62-kolory-...777851398.html -- 849 i tylko parasolke spiworek jest ![]() http://allegro.pl/wozek-fotelik-para...782185807.html --- 799 zl i ma wszystko ![]() i to Ci zagwostka;p
#2467 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie!
Agatku, nie masz sie czym martwic ![]() ![]() Widze , ze juz wszystkie sie zastanawiacie nad wozkami , a ja jeszcze nawet nie myslalam o tym. Wiem jedno kupujemy sama gondole, bo fotelik juz mamy ![]() Co robicie dzis na obiad? U mnie zeberka pieczone w rekawie, ziemniaczki i grzybki w occie do tego ![]() ![]() A na deser ciacho 3bit ![]()
#2468 |
Zakorzenienie
|
nie kuś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobrze, że Ci tego roweru zabronili, bo nie powiem, martwiłam się ![]() A szefem się nie przejmuj, teraz to on Ci może już tylko pomachać. W momencie pisania odwolania ciąża była zagrożona, a teraz już nie musi być i nic mu do tego ![]() Daj znac, co powiedzieli w Urzędzie ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() A czy ja się Ciebie pytałam skąd jesteś?
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-10-04 o 14:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ciacho wygląda MEGA!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() n1kotynka, Zoska uważajcie na siebie!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Mój dzieciak to chyba będzie nadpobudliwy po matce
![]() ![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
Mykam zaraz do domku, a potem na pizze z męzulkiem
![]() Jak zdążę, to się jeszcze odezwę w domku dziś ![]() Papatki ![]()
![]() |
#2474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() agawo bym se zjadła pizze z oliwkami, pieczarkami i boczkiem ![]()
![]() |
#2477 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozodbno trzeba skonsultowac i samemu kupic toto... w przyszłym tyg bedzie u mnie kolezanka, która jest połozna to ją wypytam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() załóżmy mafię tescowych kombinezonów ![]() Cytat:
cierpliwosci do TZ ![]() ale sie obśliniłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do dzidziolków-wczesniaczkó to w szpitalu, w ktorym miałam duzo zajęć na studiach, najmniejszym szkrabikiem jakiego uratowano był niuniek ważący 450 g... a ógole napatrzyłam się tam na takie przypadki ze lepiej nie powtarzac... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Wtajemniczenie
|
Ostatnio????
Ja dziennie jak nie zjem przynajmniej raz slodkiego, to wpadam w szal ![]() Cytat:
zreszta to moi rodzice beda kupowac wozek, wiec moze sobie pogadac dam mu cos innego do wybrania, np...hm...no wlasciwie to nie wiem co, przeciez on sie zna ![]() chociaz wyczytalam teraz (wszystko przez tzta!!! ![]() ![]() Cytat:
pizzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Agatku, jak beda jajcochy, to bedzie Jasiek Jak bedzie pipka, to ... lipka ![]() Na razie chyba Lilla lub Hanka, ale zadnego nie jestem tak pewna jak Jaska ![]() Nie ma ladnych dziewczecych imion. Jak sa, to sa zbyt popularne i przez to nudne ![]()
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
pizzę ostatnio w niedzielę sami robilismy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do słodkiego... mm znów mam fazę na słodkie ![]() ![]()
![]() |
#2481 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jak Ty masz na pierwsze w papierach, kolezanko droga? powiedz, powiedz ![]()
![]() |
#2482 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hi
![]() zostały mi jeszcze 2 stony do nadrobienia, ale w tym tempie i tak pewnie opuszczam sporo ![]() Cytat:
![]() U nas będzie standardowe łóżeczko. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2483 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
![]() po 4,5 godzinach czytania 15 stron na reszcie skończyłam ![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() stresik już jest ?? ah jak ja sobie przypomnę tę lataninę przed ślubem ![]() ![]() Cytat:
gratulacje ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
aaa...i my nie chcemy drugiego imienia
nie podoba mi sie taka tradycja tylko utrudnia zycie np w dokumentach itd
#2485 |
Zakorzenienie
|
Jenak poczytam resztę później, a teraz zmykam na zakupy
![]() Mały/a cały dzień się wierci i kopie, aż skopał/a tatusia po biodrze podczas poobiedniej drzemki ![]() ![]()
#2486 |
Zadomowienie
|
Przepis na ciacho w K . Mam nadzieje ze zrozumiale napisane
![]() ![]()
#2487 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja babcia ma Lidia i mówimy do niej babcia Lila ![]() wstydzę się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój Andrew ma na drugie Edek ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
my nie będziemy dawac drugiego imienia Juniorowi
![]() ja mam jedno i dobrze mi z tym, TZ ma dwa i stwierdził, ze to utrudnienie ;D ja mam dzisiaj fazę na kwaśne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
Myslicie,ze ta luteine i nospe mam brac az sie skoncza opakowania? Lekarz przepisał mi po dwa opakowania luteiny i nospy, a zapomniałam zapytac jak długo je mam brac.
Czy ktoś z Was brał tą luteine? Zauważyłyscie jakies skutki uboczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||||
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Tż to normalnie obrósł w piórka jak mu powiedziałam co napisałyście hihi ![]() ![]() Co do twardnienia brzuszka to właśnie mi wczoraj i dzisiaj jak kamień sie zrobił, wziełam nospe i jest lepiej. To po pracy tak mam, dzisiaj jeszcze wracam na 2 godziny do roboty, a od jutra 5 dni wolnego, wiec mam nadzieje ze już bedzie lepiej. Cytat:
![]() Cytat:
Dbaj o siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ciasto ![]() Agatek superowy ten Twój zajączek ![]() Ja tez czasami filmuje ale ciezko utrafic dobry moment ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Bardzo ładne to łużeczko turystyczne, beżowe mi sie podoba. Nie pamietam która mamusia je ma bo otworzyłam link w nowej karcie a nie zacytowałam ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- O żelu Dianatal tez myślałam ale sie jeszcze nie zdecydowałam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.