![]() |
#2461 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Ale się poryczałam ze śmiechu. Super te ukryte polskie mega mix.
Jutro wstawię foty i zaproszę was wszystkie do obejrzenia. To będą zdjęcia moich krzywusów. Napisałam maila do dr, że chciałabym porawić z wymianą implamtu na większy. Ciekawe co mi odpowie. Uciekam do łóżka, bo padam z nóg. Dziś po trzech miesiącach przerwy wybrałam się na zumbę i trochę się zmęczyłam. Pozdrawiam wzystkie cycolinki, te po i te przed. |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki wrzuciłam do albumu swoje skarby. Mam włożone 325ml anatomiczne. Jesteście specjalistkami więc bardzo proszę zerknijcie na nie i powiedzcie czy Waszym zdaniem wyrównają mi się. Jestem 11 dni po operacji, lewa pierś mniej boli, i wygląda bardziej "naturalnie" natomiast prawa jest okrągła i najbardziej widać tą różnice blisko pachy. Pomóżcie proszę bo zaczynam się niepokoić
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Przyczajenie
|
Dzieki Joasi
![]() udalo sie wkleic zdjecie do albumu, takie swieze zaraz po operacji Czy wam sie zeszly troszke piersi po czasie? prosze napiszcie szczerze bo starsznie mnie to martwi, ze sa tak daleko oddalone? Violinka ja nie wiem jaki Ty rozmiar bierzesz, ja wzielam w koncu 325 anatomy do jdnej i 295 do drugiej a mialam miec 250 i 290 jakos tak Acha i nie zaluje ze wzielam wiekszych, one co chwila mi sie wydaja mniejsze najgorsze ze wczoraj sie wykapalam i zapomnialam sobie na ktora haftke zapinac mam stanik czy najciasniej? wiem glupie pytanie ![]() Edytowane przez malineczka13 Czas edycji: 2011-11-26 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Na różowym jest dziewczyna...jej po kilku mc się pięknie zeszły także jest na to duża szansa....tym bardziej, że jesteś świeżutko po op....
#2466 |
Przyczajenie
|
dzieki Vanessita, oby mi tez sie zeszly, dzieki za pocieszenie
A gdzie na rozowym? gdzie moge o tym poczytac? |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
malineczka widzisz jak to jest z babami, Ty chcesz żeby się zeszły a ja bym chciała żeby się rozeszły i nie dogodzisz
![]() masz dwie rózne wkładki więc musiała być asymetria fajnie Ci się wszystko wyrównało, tak jak napisałam pod zdjęciem jak implancik się rozepcha przy mostku to napewno trochę się zbliżą moje w pierwszej dobie wyglądały dużo gorzej ale z każdym dniem jest coraz lepiej i ładniej i u Ciebie też tak będzie ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- jaki cichy piątkowy wieczór, już dawno tu tak nie było, wszystkie imprezować poszłyście czy co???? ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Andrea tu Ci Mya najlepiej doradzi, mi się wydaję, że po prostu prawy mięsień masz mocniejszy i dłużej walczy, nie chce się tak łatwo poddać i ułożyć na implanciku tylko go uciska ale wg mnie przegra i wszystko się wyrówna. Piękne cycki Ci wyszły ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- dziewczynki zróbcie sobie podpisiki co włożone, kiedy i u kogo żebyśmy nie musiały co chwile dopytywać ![]()
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
dziendoberek
![]() Wczoram byla balanga na Facebook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj maseczke z glinki zielonej robilam pierwszy raz ![]() ![]() ![]() ![]() AAA i za tydzien moje groszki koncza 4 miesiace- ale zlecialo!!!!! Jooasi tyle juz jestes z nami ![]()
#2469 |
Wtajemniczenie
|
Zabula to z tej okazji pannice dostaną chyba jakieś prezenciki a my wspaniałe nowe foteczki
![]() ![]() dobrze, że znalazłaś wczoraj towarzystwo do rumiku, smutno tak pić samemu ![]()
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A te namioty gdzie- może po jednej cycatce przygarniecie ![]() O a na tvn Pan T gotuje ![]() ![]()
![]() |
#2471 |
Wtajemniczenie
|
a to ide oglądać
![]()
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I tak wyprowadzony rowek- nawet ten większy ![]() ![]() ![]() Bo przy dużym rozstawie brodawek przerwa może niestety wyjść większa - taka jest anatomia i takie są możliwości. Tylko duży rozmiar implantu(tzn szeroki) mógłby to skorygować- no ale z kolei nie zawsze można taki dać ze względu na inne cechy anatomiczne i technikę jaką dr operuje.
![]() |
#2473 |
Wtajemniczenie
|
Gdzies w Angli, ale nie znam Angli, wiec sie nie orientuje
![]() To dobry pomysl, jakby za jednym razem zrobic zlot cycolin ![]() ![]() ![]() Oj by sie dzialo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak ogolnie to w maju mialam zaplanowane namioty u siebie i jeszcze po operacji zaplanowalam tez Hiszpanie, zeby wygrzac swierzynki, no i teraz jeszcze te namioty ![]() ![]() ![]() Pan T gotuje znowu??? Sie rozgotowal, pewnie znowu chce wygrac kasiorke ![]() ![]() ![]()
#2474 | |
Zakorzenienie
|
To powtórka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a z waga to tak jest, moje znajome po 30 tez mi tak mówią i jakos zaczełam sobie to kodowac...byle do 30 haha co do poprawki he .. na poczatku wszyskto ok ale z czasem samemu mozna cos wynajdywac ![]() ![]() pozatym myslalam by kupic biała perłe by je troche rozjaśnić..ktos uzywał??? a i lece do fotek Malineczka przedzialkiem na razie nie masz co sie przejmowac..tak jak Maydiva pisze, wszystko sie musi rozluznić..u siebie zauwazyłam ze implanciki wyrobiły sobie miejsce w moim organizmie, przez co sie zblizyły, zrobily fajnie ruchome .. i pod namioty z taka ekipa,, by sie dzialo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Mirabella ja też planuje zakup białej perły i jestem ciekawa choc slyszalam ze ciezko jest ja nosic ze te wkładki nie wygodne. Ja stosowałam paski wybielacaje ale mi nie dało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajny ten Tomuś Klaudeczki, taki w moim typie, cwaniutki drań, lepiej trzymać się z daleka bo zaurocza kobietki pewnie w 3 min wcale sie nie dziwie, ze bidula ma słabość do niego ![]()
![]() |
#2478 |
Raczkowanie
|
Dzień i dobry wieczór
![]() Ja to dziś miałam dzień jeżdżący w końcu poszalałam sobie samochodzikeim swoim ![]() ![]() ZABULKU ty juz maj masz zoorganizowany super ja właśnie szukam jakiegoś fajnego hoteliku może Egipt albo Turcja,a może Hiszpania sami nie wiemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malineczka zaraz lece do twojego albumiku spojrzeć na twoje cudeńka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Przyczajenie
|
jejku co ja bym bez was zrobila?
dzieki za pocieszenie Jakis taki dolek mnie dzis dopadl a na dodatek normalnie nie moge juz wogole na nie patrzec bo sa tkie mega spiczaste, no normalnie sa duzo gorsze niz zaraz po operacji Ehhh nie dogodzisz, juz wolalabym zeby mnie mega bolalo a byc zadowolona z efektu ... Poogladalam sobie wasze cuda i mi szczeka opadla ale tez sie troske pocieszylam patrzac na kilkudniowe a potem na cudowne, przepiekne juz miesieczne, paromieszeczne- no rzeczywiscie sie tak zaookraglaja ![]() prosze mi dac klapsy na dupke za narzekanie (choc latwo nie jest) po ciazy powiedzialabym ze mi hormony wala a po operacji na co moge zwalic??? I jeszcze mam pytanie-ile kupowalyscie stanikow na ten pierwszy miesiac (albo dluzej) jakie najlepiej sobie zamowic? ja mam triumph triaction ale jakis taki srednio wygodny i nawet pod bluzka zle wyglada Edytowane przez malineczka13 Czas edycji: 2011-11-26 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do stanika to nie mam pojecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam sobie 2 staniki Triumph Workout-kupowalam w ciemno bo od dr Kasprzyka kolezanka mi zamowila. I nosze je caly czas, spie w nich chociaz juz latam w normalnych stanikach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Klaudeczka ma pewnie w pracy oblężenie- w marketach tłumy ![]() ![]() ![]() Jooasi zaraz skrobnę do Ciebie liścik miłosny ![]() Dziewczynki- muszę się pochwalić mierzyłam 4 staniki ![]() ![]()
![]() |
#2483 | |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ogladalam dzisiaj powtorke "ugotowanych" smiac mi sie chcialo jak pokazywali wanne bo przypomnialy mi sie wasze komentarze i jedna z naszych kolezanek ktora podpuszczalyscie na kapiel w niej ![]() ![]() Dzisiaj cisza na forum wiec pewnie wiekszosc baluje z okazji andrzejek ![]() ![]() ![]() ![]() eh ci faceci - co fajnego widza w ogladaniu kolesi ktorzy napieprzaja sie po mordach ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez szkocica Czas edycji: 2011-11-26 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochanaa przerypane to nieprawdaz...codziennie po kilkaset razy zagladasz do nich i co rusz nowego sie wynajduje..a to jedna wydaje sie wyzej a to sie robia nastepnego dnia spiczaste, a to jedna kwadratowa jakas(u mnie tak bylo he)...ale uwierz..nie ma co sie tak nakrecać choc latwo sie mowi ![]() widzialam i jak dla mnie sa SLICZNE juz teraz a wiem ze z czasem beda jeszcze piekniejsze kiedy zmiekna i sie ułożą ![]() ![]() i tez mialam ten stanior..pomeczylam sie z nim ale mi pasowal i dobrze ukladal sie pod bluzka, jak to sportowy Szkocica moj TŻ tez siedzi i ogląda a ja za to moge na kompie posiedziec haha i co do lania..oni sie wiecej obmacuja bleeee he Mya diva ja ostatnio mam manie ogladania zabawek, świeta ida...ma 3 chrzesniaków , plus 3 dzieci, i moja 2 i chrzesniak TŻ ....i myśl głowo myśl ![]()
![]() |
#2485 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do tego przymierzalnia była taka mała że szok- ciuchy wywaliłam na poczekalnię bo mi się cycki w kabinie obijały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale Ty masz niezłą gromadkę do obdarowania ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2486 |
Przyczajenie
|
Violinka ogromne? powiem Ci, ze teraz rozumiem dlaczego dziewczyny namawiaja-ja moge powiedziec jedno jak macie dylemat to zawsze bierzcie wieksze, jakbym wziela te 250 i 290 chybabym sie zaplakala
Agatatu dzieki ![]() Szkocica X factora? Ja buszuje po necie, dzieci spia, popijam herbatke i rzucam oiem na Mam talent Acha i czekam az mi maz masaz stop zrobi ![]() Mirabellko dziekuje ![]() A mialas tez pas ? MayaDiva masz racje bieda by byla bez forum, ja bym sie dzis normalnie zalamala bez waszych slow pocieszenia, ze sie uloza bo jak patrze w lustro to mi sie ryczec chce na maksa A staniczek moze ciezej kupic ale coz za radosc mierzenia ![]() Ja juz sie doczekac nie moge dobra czekam na werdykt mam talent, masaz i uciekam spac- na wpolsiedzaco, nie dam rady sie polozyc, tak sobie kimam oparta o 3 poduchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki czy ja moge tak troche mopikiem przelecieć podłoge?? córka poodkurzała jedna, druga mniejsza kurze ścierała a podłoga mi się lepi i nie mam serca już ich gonić, kurde kurde kurde
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- malineczko jak Ci doktor pasa nie dał to sama nic nie kombinuj, zadzwoń sobie najpierw do niego, niektóre dziewczynki po tygodniu dostawały na zdjęciu szwów dopiero ![]() wszystkie tak śpimy na siedząco, wszystkie poduch w domu dla siebie zabrałam, jeszcze sobie pod łokcie podkładam żeby ręce tak nie opadały bo mi drętwieją a inaczej by mnie te cycki chyba zadusiły ![]()
#2488 |
Zadomowienie
|
Witam Panienki!
Wiadomość mi wcięło. Pisałam pisalam i wcięło... ![]() Drugi raz mi się nie chce tego samego pisac :P Malineczka mięsnie od mostka rozluzniaja się na końcu. Zbliżą się zobaczysz.
#2489 |
Raczkowanie
|
malineczka - tak, tak x factor - ale brytyjski
![]() ![]() kurcze juz nie moge sie doczekac stycznia i mojej konsultacji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
OOOoo
Kurde ja tak zabalowałam wczoraj że już dziś nie mam siły a wszyscy znajomi się bawią w Sopocie (po Fejsbuniu widzę) Eh. Dziś byłby dobry dzień na zabawę. Musiałam odrzucić kilka propozycji. Pan A. o którym Wam wspominałam, wlaśnie zaprosił mnie na imprezę ze znajomymi ( eee?) ... Coś zastanawialam się, dziwne ze sie nie odzywa. A tu sms. A WLASCIWIE co to za maniery pisac po nocach ![]() ![]() Dziś daje wszystkim reprymende jak leci! Taka byłam chora po imprezie chcialam zebym mnie ktoś zawiozł do pracy... i zaden nieuzytek się nie zaofiarował! FACECI SA TAK "SZARMANCCY" ZE IDZIE ZDECHNAC ZE SMIECHU. Zwyzywalam ich ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.