Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 13:27   #2461
Miss Saeki
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Kolejny rozwalacz: koszule z krótkim rękawkiem u mężczyzn. Nawet mój tatuś takie czasem nosi ale przerażają mnie strasznie
Mnie tam krótki rękaw nie rozwala, na pewno to wygodne... Za to rozwalają mnie nierozprasowane kanty na rękawach koszul i mężczyzn. Raz w pracy na jednym nudnym spotkaniu zaobserwowałam, że jedynym facetem który ma rozprasowane rękawy jest mój kolega z pokoju...
Stary 2012-02-12, 13:57   #2462
kennedy
Zakorzenienie

Kamila mnie rozwala za kazdym razem. nigdy nie zawodzi- moi panstwo brokatowe balerinki (x)
kabaretki(x)
sztuczne futerko- zakiet (x)
fioletowa bluzka+ rozowa torebka+ czerwone butki (x)

+100 do stajlu
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 14:03   #2463
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Nie wiem, czemu jej się wydaje że różowy, czerwony i coś pomiędzy fioletem i bordo pasuje do siebie... Generalnie chyba bym ją najchętniej zgłosiła do jakiegoś programu gdzie ubierają czeszą i malują ludzi Bo widać że dziewczyna ma dobre chęci, ale na temat mody nie ma ani wiedzy, ani osobistego wyczucia. Pomijając fakt że wyrzuciłabym 90% jej bazarowej garderoby bo sobie robi nią krzywdę. Echh...
Też mi to kiedyś przyszło do głowy
A może spikniemy się jako wizaż-team i zgłosimy gdzieś Kamilę? Toż były kiedyś takie programy gdzie ktoś kogoś zgłaszał
Stary 2012-02-12, 14:05   #2464
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Tak poza tym, to Whitney Houston nie żyje i zacznie się moda na jej muzykę . Tak, jak wszyscy zajarali się Jacksonem i przypomnieli, że istniała Amy Winehouse. Dla mnie tacy "fani" są właśnie rozwalający. Nie słuchałam Jacksona przed jego śmiercią i nie robię tego po śmierci, natomiast lubiłam i lubię muzykę Amy, nie ważne jaką była osobą prywatnie. Whitney mi była obojętna, ale lubiłam posłuchać sobie czasem jej głosu. Ciekawe ile osób zaczęło czytać Szymborską po jej śmierci? Ja miałam kontakt z jej poezją w LO i na tym się skończyło. Taki ze mnie nieczuły potwór
jako nastolatka uwielbialam Whitney Houston^^. coraz wiecej idoli mojego dziecinstwa odchodzi na ten ponoc lepszy ze swiatow...

Cytat:
Napisane przez chocarome Pokaż wiadomość
Gdybym wiedziała o tym wcześniej cała ta "dyskusja" nie miałaby miejsca
hm, nie wiem kogo mialyby takie statystyki interesowac, tym bardziej, ze wiekszosc z nas tutaj nie bloguje, stad pewnie sie nawet nie zna na tego typu zestawieniach - ja, na ten przyklad, nie wiem ile wejsc to duzo, ilu mozna realnie "zlapac" fanow w ciagu miesiaca i takie tam^^.
Stary 2012-02-12, 14:14   #2465
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Robienie z klasycznego, "egzaminowego" ubioru super-mega-hiper-sexy looku spod znaku obcisłych czarnych mini, świecących koszul ze zdobieniami, marszczeniami, tysiącem biżuterii i 15 cm lakierowanymi szpilami. Rozumiem, że każdy może iść na studia i nawet allegrowy borsuk (i jego odpowiednik w stylu Joli Rutowicz) też się tam wybrały, ale mnie to razi i dobija

Kolejny rozwalacz: koszule z krótkim rękawkiem u mężczyzn. Nawet mój tatuś takie czasem nosi ale przerażają mnie strasznie
Mnie rozwalają krótkie rękawki, ale do marynarki - jeśli jest lato to krótki rękaw do koszuli noszonej samodzielnie uchodzi

Mnie rozwala egzaminowe połączenie dżinsy + marynarka taka od galowego garnituru Ze świecącego eleganckiego materiału. Bo zwykła np. tweedowa marynarka dobrze zestawiona może wyglądać nawet fajnie. A drugi rozwalacz - garnitur, krawat, koszula wszystko cacy i.... adidasy
Stary 2012-02-12, 14:16   #2466
Miss Saeki
Zakorzenienie

Co do Whitney....
http://lookbook.nu/look/3053743-R-I-P-Whitney

poza tym... gdzie są rodzice tej dziewczyny? Ona ma 14 lat!!!! Ja bym swojemu dziecku w tym wieku za nic nie pozwoliłabym się tak ubrać...
Stary 2012-02-12, 16:32   #2467
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Za to wiecie co mnie rozwala?

Robienie z klasycznego, "egzaminowego" ubioru super-mega-hiper-sexy looku spod znaku obcisłych czarnych mini, świecących koszul ze zdobieniami, marszczeniami, tysiącem biżuterii i 15 cm lakierowanymi szpilami. Rozumiem, że każdy może iść na studia i nawet allegrowy borsuk (i jego odpowiednik w stylu Joli Rutowicz) też się tam wybrały, ale mnie to razi i dobija
Może dziewczyny chcą w ten sposób zdobyć dodatkowe punkty na egzaminie u pana profesora?

Edytowane przez Solciuchna
Czas edycji: 2012-02-12 o 16:35
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 17:26   #2468
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez Veredise Pokaż wiadomość
Co do Kamili, to zupełnie mi się nie podoba w tym nowym kolorze. Moim zdaniem wygląda strasznie staro, a brak makijażu jeszcze to potęguje. Poza tym mam wrażenie, że w poprzednim kolorze było mniej widać jakie te jej włosy są zniszczone i "sianowate".
Dałabym jej jakieś 40 lat, poza tym strojem okropnie zaburzyła sobie proporcje... Chociaż w końcu zaczęła coś robić z włosami, może to preludium do czegoś lepszego.

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Czy to klapki KUBOTA?

Cytat:
Anonymous Feb 12, 2012 02:55 AM
zostałaś oficjalnie okrzyknięta tytułem "zastępczyni Kamili" z http://newlifewithfashion.blogspot.com/ gratuluję
Reply
Replies

1. ~ JOANNA ~Feb 12, 2012 03:24 AM
    Nawet nie masz odwagi się podpisać, Chocarome? Dzięki za jednoosobowe oficjalne okrzyknięcie - zwiększyłaś mi oglądalność. ;D
A to peszek Zresztą, dziewczyna tak ładnie się uśmiecha, że wzbudza we mnie same pozytywne emocje

Edytowane przez Cherry Blossom Girl
Czas edycji: 2012-02-12 o 17:30
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 17:50   #2469
weronika7
Wtajemniczenie

Na temat Kamili powiem tylko, że moja mama, która ma 48 lat, wygląda młodziej i lepiej od niej Ale dobrze, że dziewczyna nie ma kompleksów, lepsze to, niż gdyby zamknęła się w 4 ścianach i nie pokazywała światu, chociaż fakt, trochę dystansu by jej się przydało
weronika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:06   #2470
dr_ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
A to peszek Zresztą, dziewczyna tak ładnie się uśmiecha, że wzbudza we mnie same pozytywne emocje
Zaglądam czasem tutaj na wątek i nie wierze własnym oczom.
chocarome
- na prawdę pofatygowałaś się i zamieściłaś taki kpiący wpis na blogu wspomnianej dziewczyny?? Dziwie się zajadłości z jaką krytykujesz inne blogerki. Nie "siedzę" w tym środowisku, dlatego obiektywnie moge powiedzieć, że Twój blog jest bardzo słaby.. Jesli chodzi o pomysłowość i co najważniejsze URODĘ baardzo daleko Ci do Joanny z http://violinstyle.blogspot.com/ . Nie, nie jestem jej koleżanka

Jeśli chodzi o Kamilę, to może jest to zabieg marketingowy? Kontrowersyjne stylizacje wywołują dyskusję, ta powoduje popularność i profity od sponsorów..

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.."

Edytowane przez dr_ka
Czas edycji: 2012-02-12 o 18:50
dr_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:43   #2471
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Oleeeńka Pokaż wiadomość
Muszę się wtrącić. To już któryś z kolei raz kiedy wyliczasz dziewczyny z ich obserwatorów, fanów etc. ? Po co ? Ich blogi, ich sprawa, ich fani. Czyżbyś zazdrościła popularności
Cytat:
Napisane przez Shinn Pokaż wiadomość
Odkąd pojawiłaś się na wątku cały czas działają mi na nerwy Twoje posty, które głównie odnoszą się do liczby obserwatorów na czyims blogu, ewentualnie pieniędzy jakie blogerki zarabiają. Wyczuwam tutaj zazdrość trochę, że one w miesiąc osiągają wysokie statystyki, a Ty nie. Naprawdę jesli Cię to tak boli to załóż oddzielny wątek i tam wyrzucaj swoje żale, bo ten wątek jest o czyms innym.
Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Shinn, mi też to działa na nerwy... Skoro nie musisz nikomu zazdrościć statystyk ani liczby fanów, to też nie musisz nas informować o statystykach i liczbie fanów, jako, że powyższe informacje mamy głęboko w poważaniu
Muszę się zgodzić. Wpadasz znienacka na wątek i analizujesz liczbę wejść i obserwatorów u innych blogerek. Raz, my w większości blogerkami nie jesteśmy i mało nas to obchodzi, dwa, mnie też zalatuje to zazdrością i reklamą.
Nie, nie chodzi o to, że wątek jest zamknięty dla wybranej grupy użytkowniczek, tylko o dziwne zachowanie. Chociaż wejść pewnie to nabiło.

Co do Kamili, z każdą kolejną notką dziwi mnie coraz bardziej. Sama już nie wiem, czy zmiana koloru włosów oznacza, że weźmie się za siebie, czy to tylko zwykły zabieg. Ale powiem Wam, że dawno już mnie przestało to bawić i tylko przeraża, szczególnie jeśli chodzi o jej figurę. Jeśli dobrze pamiętam, waży niecałe 50 kg - to tyle, co ja, tyle że ja mam zaledwie 160 cm... A i tak jestem w dolnej granicy normy. Takie wychudzenie jak u niej jest straszne.

Edytowane przez mbamboo
Czas edycji: 2012-02-12 o 18:46
mbamboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:50   #2472
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dr_ka Pokaż wiadomość
Zaglądam czasem tutaj na wątek i nie wierze własnym oczom. chocarome- na prawdę pofatygowałaś się i zamieściłaś taki kpiący wpis na blogu wspomnianej dziewczyny?? Dziwie się zajadłości z jaką krytykujesz inne blogerki. Nie "siedzę" w tym środowisku, dlatego obiektywnie moge powiedzieć, że Twój blog jest bardzo słaby.. Jesli chodzi o pomysłowość i co najważniejsze URODĘ baardzo daleko Ci do Joanny z http://violinstyle.blogspot.com/ . Nie, nie jestem jej koleżanka

Jeśli chodzi o Kamilę, to może jest to zabieg marketingowy? Kontrowersyjne stylizacje wywołują dyskusję, ta powoduje popularność i profity od sponsorów..
Jak dla mnie to dziewczyna z tego bloga jest lżejszą wersją Kamili Nic ciekawego ...

A co do chocarome to zgadzam się z dziewczynami. Wpadasz na watek i obsmarowujesz inne blogerki, a szczerze mówiąc Twój blog jest bardzo przeciętny ... Sorry.
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2012-02-12 o 18:52
Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:54   #2473
dr_ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to dziewczyna z tego bloga jest lżejszą wersją Kamili Nic ciekawego ...
Zgadzam się, to również nie jest mój styl. Ale nie można jej odmówić pomysłowości, odwagi i wielkiej urody. W odróznieniu od wielu blogerek, w tym tak zaciekle krytykującej chocarome

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.."
dr_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 19:12   #2474
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się, to również nie jest mój styl. Ale nie można jej odmówić pomysłowości, odwagi i wielkiej urody. W odróznieniu od wielu blogerek, w tym tak zaciekle krytykującej chocarome
Kamila na swój sposób też jest odważna i pomysłowa
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Stary 2012-02-12, 19:14   #2475
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
chocarome- na prawdę pofatygowałaś się i zamieściłaś taki kpiący wpis na blogu wspomnianej dziewczyny?? Dziwie się zajadłości z jaką krytykujesz inne blogerki. Nie "siedzę" w tym środowisku, dlatego obiektywnie moge powiedzieć, że Twój blog jest bardzo słaby.. Jesli chodzi o pomysłowość i co najważniejsze URODĘ baardzo daleko Ci do Joanny z http://violinstyle.blogspot.com/ . Nie, nie jestem jej koleżanka
Dokładnie. Chocarome analizuje tylko statystyki, a powinna się wziąć bardziej za swojego bloga niż sprawdzenia, która blogerka ma 'prawdziwych' fanów. A co do komentarza to pozostawię to bez komentarza. Ale mogłaś podpisac się, a nie pisać anonimy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 20:00   #2476
smerfetk_a
Żona Gargamel

Ejjj dziewczyny, pisałyście coś o komentarzu na lookbooku Kamili, co tam było bo już chyba usunięte?

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 20:05   #2477
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ejjj dziewczyny, pisałyście coś o komentarzu na lookbooku Kamili, co tam było bo już chyba usunięte?
Coś o noszeniu balerin zimą widziałam.
Stary 2012-02-12, 20:08   #2478
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ja widziałam pierwszy komentarz: 'ahahahahha'
Stary 2012-02-12, 20:13   #2479
kyorka
Raczkowanie

Kamila usuwa komentarze chyba, nie widziałam tych o których piszecie ale po moim komentarzu śladu nie ma
kyorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 20:39   #2480
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez kyorka Pokaż wiadomość
Kamila usuwa komentarze chyba, nie widziałam tych o których piszecie ale po moim komentarzu śladu nie ma
jesli jeszcze nie nie zablokowala w ogole mozliwosci pozostawiania komentarzy, to i tak postep, na jej blogu komentowanie nie wchodzi w gre. swoja droga, bez sensu - ktos bloguje, a komentowac zabrania...
Stary 2012-02-12, 20:48   #2481
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
jesli jeszcze nie nie zablokowala w ogole mozliwosci pozostawiania komentarzy, to i tak postep, na jej blogu komentowanie nie wchodzi w gre. swoja droga, bez sensu - ktos bloguje, a komentowac zabrania...
Zwłaszcza, że podobno nie obchodzi ją zdanie innych

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2012-02-12 o 20:49
Stary 2012-02-12, 20:59   #2482
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Zwłaszcza, że podobno nie obchodzi ją zdanie innych
Ale ma formspringa, wychodzi w sumie na to samo, tam też przewijają się nie zawsze pozytywne opinie na temat strojów.
Stary 2012-02-12, 21:00   #2483
olafinaa
Raczkowanie

Witam serdecznie

mało sie udzielam na wizazu ( jak widac zresztą) ale podczytuje was codziennie, i muszę dorzucic swoje 3 grosze

pewnie bedze to offtop, ale połowa rozmowy nim często jest

blogerka http://violinstyle.blogspot.com/ co tu dużo mówic- sliczna dziewczyna, urode ma cudowna, delikatną, widac ze młodziutka, ubiera sie jak ubiera, jej sprawa, bloguje to bloguje- też jej sprawa, ma fanów i obserwatorów ile ma - po trzecie jej sprawa, chocarome, wpadasz na wizaż nie wiadomo skąd, ( wiem wiem, też sie nie udzielam,ale czytam podforum modowe codziennie i wcześniej cię nie widziałam nigdzie) komentujesz blogi, blogerki, i niestety widzę ze nie jestem pierwszą i pewnie nie ostatnią osobą ktora odczuwa tu nutkę zazdrosci. mnie nie obchodzą statystki, jak dany blog mi sie podobą wrzucam go w ulubione i systematycznie sprawdzac " co tam słychac", - jeśli blog mnie nie zachwycił to po prostu tam wiecej nie zagladam. Twój jest średni, myślę ze tak jak dziewczyny radzą, zajmij się pracą nad blogiem a nie komentowaniem innych. Nie każdy ma dar do przyciągania do siebie ludzi, niestety, nie chodzi tylko o to zeby stylizacje były zachwycające, bo każdemu słabe stylizacje sie zdarzają( zreszta to kwesta gustu) , żeby blog był rozchwytywany blogerka musi miec w sobie to COS, to co przyciaga spowrotem takich szaraczków jak my Po twoich postat tujat sądze że niestety ale spaliłaś sobię już pozycję, czasami warto cos przemilczec, a posmiac się z dziewczyny w balerinach przy -20, a nie komentowac wszystkie blogerki dookoła. Tyle na temat .

co do Kamili, racja, dodała sobie 15-20 lat tym kolorkiem
olafinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 21:01   #2484
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
Ale ma formspringa, wychodzi w sumie na to samo, tam też przewijają się nie zawsze pozytywne opinie na temat strojów.
no, to tym bardziej dziwi fakt zablokowania mozliwosci komentowania na blogu.
Stary 2012-02-12, 21:03   #2485
Miss Saeki
Zakorzenienie

Co jak co, w nowej notce, na stylizowanym zdjęciu, uczesana, pomalowana wygląda naprawdę ładnie...
Stary 2012-02-12, 21:11   #2486
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Co jak co, w nowej notce, na stylizowanym zdjęciu, uczesana, pomalowana wygląda naprawdę ładnie...
Też tak uważam. Plus trochę popisałam z nią na formspringu o jej włosach i mam nadzieję, że postara się trochę o nie, bo moim zdaniem zadbane dużo by jej dały.
Stary 2012-02-12, 21:25   #2487
WhiteCherry
Zakorzenienie

Kamila, jakie cieniutkie nogi na tych fotach w futrze!

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Kamila teraz będzie sławna 'na całym świecie'
to będzie nasz cenny towar eksportowy
Stary 2012-02-12, 21:35   #2488
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
no, to tym bardziej dziwi fakt zablokowania mozliwosci komentowania na blogu.
Wiem, wiem, tym co napisałam, chciałam podkreślić, że według mnie to bezcelowe blokować komentarze na blogu
Stary 2012-02-12, 21:40   #2489
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veredise Pokaż wiadomość
Niby tak, ale np. na egzaminach ustnych różnie może być. Ja na ustny jednak bardziej elegancko się ubierałam niż na pisemne, bo niektórzy profesorowie patrzyli niezbyt miło jak ktoś przyszedł w sweterku albo w zwykłej gładkiej bluzce do jeansów (takim damskim t-shircie) - to by spokojnie przeszło na pisemnym, ale na ustnym już wolałam przesadzić w drugą stronę i przyjść w tej ołówkowej spódnicy i żakiecie, niż na samym początku usłyszeć coś niemiłego, albo mieć źle nastawionego egzaminatora do siebie. Inna rzecz, że takich egzaminów ustnych (nie licząc trzech obron) nie miałam dużo - jakieś dwa albo trzy na wydziale, gdzie faktycznie tacy profesorowie "starej daty" się trafiali.

Co do Kamili, to zupełnie mi się nie podoba w tym nowym kolorze. Moim zdaniem wygląda strasznie staro, a brak makijażu jeszcze to potęguje. Poza tym mam wrażenie, że w poprzednim kolorze było mniej widać jakie te jej włosy są zniszczone i "sianowate".
Egzamin ustny miałam raz i to na pierwszym roku studiów . Ale to już inna bajka, bo jesteś oko w oko z wykładowcą, więc się z Tobą muszę zgodzić.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 23:06   #2490
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Kamila, jakie cieniutkie nogi na tych fotach w futrze!
Też mi się to rzuciło w oczy, górą rozmiar 42, i chudziutkie nogi XXXS czyli rozmiar... 30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości