![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Wg mnie Kamila wybrała zbyt ciemny odcień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Źle wygląda, ale jej nie przetłumaczysz niestety.
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Rozeznanie
|
Obecny kolor włosów Kamili nie jest zły, ale brakuje wykończenia całości. Na tych zdjęciach z nowym kolorkiem Kamila wygląda tak jakoś... męsko. A nigdy wcześniej czegoś takiego u niej nie widziałam. Btw. ktoś na formspringu napisał jej, że wygląda jak Snape z Harry'ego Pottera - uhm... no nie mogę się nie zgodzić.
#2434 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I mówię to jako osoba, która nie je mięsa od dzieciństwa czyli ok. 20 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie przeglądam lookbook'a ale nawrzucałyście tyle linków, że coś musiało mi wpaść w oko ![]() http://lookbook.nu/look/3021695-River-Island Pierwsza myśl --> ![]() Ale po zastanowieniu: kurde, jaka to wstrętna polska tendencja do takich reakcji bo przecie ten chopok spoko wygląda ... weselej byłoby na ulicach z większą ilością takich jak on ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-02-11 o 21:36 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś ten kolor, jak schodziłam z hebanowej czerni
![]() Ogólnie to Kamila wygląda tam starzej od mojej mamy, cioci i babci razem wziętych. Tak poza tym, to Whitney Houston nie żyje i zacznie się moda na jej muzykę ![]() ![]() edit. Zawsze jak ona jest w DDTVN, to mam wrażenie, że jej racja jest "najmojsza", a matki, któe karmią dzieci mlekiem krowim, pozwalają im jeść mięso i używają pampersów zamiast ekopieluszek, są zniewolone przez system i w ogóle krzywdzą swoje dzieci. Poza tym, jak ktoś zdążył zauważyć, jest ona osobą publiczną, czyli ludzie się na niej wzorują i jest odpowiedzialna za swoje "dobre rady" podwójnie. Ja nie wyobrażam sobie karmić dziecka mlekiem kokosowym, zabraniać mu słodyczy (wiadomo, z umiarem), czy karmić, jak królika. Nie lubię przesady w żadną stronę. Tak samo zmroziła mnie Cichopek, jak powiedziała, że jej dziecko nawet nie wie co to lizak, bo mu zabroniła totalnie spożywania jakichkolwiek słodyczy. Ja jakoś jadłam słodycze i nie mam do dziś problemów z zębami, nie mam nadwagi i ogólnie żyję w dobrym zdrowiu raczej. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-02-12 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę się wtrącić. To już któryś z kolei raz kiedy wyliczasz dziewczyny z ich obserwatorów, fanów etc. ? Po co ? Ich blogi, ich sprawa, ich fani. Czyżbyś zazdrościła popularności? . KOniec offtopu. Odnośnie rozwalaczy: wczorajszy wieczór, - 15 st., dziewusia w autobusie( prawdopodobnie w drodze na imprezę): krótka ekoskórka, króciutka spódniczka i pończoszki wyeksponowane ku uciesze męskiej publiczności. Dodam, że założone na gołe nogi, które od mrozu były sino-bordowe. Owa latorośl rozmawiała przez telefon, chwaląc się tym, że (cytuję) " O ja pier**** ale mi Bożena zmarzła " ![]() ![]()
![]() |
#2438 |
Konto usunięte
|
Bożeny
![]() Kamila faktycznie, miala potencjał z najnowszą stylizacją, ale jak zwykle, musiala zrobić coś co popsuło cały efekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie było offtopa- dziewczyna w eko skórce i baletkach. Ja rozumiem, ze w Łodzi nie ma sniegu, ale żeby tak wiosennie. Próbuje sobie ją usprawiedliwić, że po prostu była samochodem i na chwile wyskoczyła do galerii, aczkolwiek zainteresowanie wzbudzała niemałe.
Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. Edytowane przez Shinn Czas edycji: 2012-02-12 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Konto usunięte
|
może by tak już zakończyć temat szafiarek...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bożeny nie wolno przeziębiać, bo to się może skończyć szpitalem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Żona Gargamel
|
Kamila
![]() Widzę, że już zostałam posądzona o brak klasy i życzono mi nawrócenia (zacytowałabym ale nie chce mi się wracać do poprzednich stron) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2444 |
Wtajemniczenie
|
Dajcie mi link do bloga Kamili, bo jakoś mi z głowy wypadł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście nie wyskoczyłabym na egzamin w legginsach i tunice w panterkę ![]() tyle że ja nie uważam tego za strój stricte galowy, bo zdarza mi się tak ubrać nawet i w inne dni ![]() na obronę miałam małą czarną (tzn. do kolan i z rękawami 3/4), do tego szpilki i cienki pasek.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto nie ma w głowie ten musi mieć na sobie ![]() ![]() Dla mnie istotniejsza wiedza - dla większości prowadzących też. Z pewnością woleli by nauczonego studenta w bermudach niż miernego studenta w garniaku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Doskonale zdaję sobie sprawę z tego czego dotyczy ten wątek, umiem przeczytać tytuł ![]() ![]() Trudno się z Tobą nie zgodzić.. Gdyby wybrała jakiś jasny, optymistyczny kolorek na pewno wyglądałaby o niebo lepiej ![]() http://newlifewithfashion.blogspot.com/
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-02-12 o 11:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale już nie będę sie kłócić, ![]()
![]() |
#2449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Btw, jakim cudem Kamila dostała się na Lookbooka? ![]() http://lookbook.nu/kamila290 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2452 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Doceniam to ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
Nie zapomnę, jak raz poszłam na egzamin czy kolokwium ustne z rekreacji ruchowej. Ogólnie działo się to w pokoju wykładowców i my mieliśmy naszą panią mgr oświecić naszą wiedzą z zakresu pozycji na rozgrzewce i innych ciekawostkach dotyczących ruchu. Nie wiedzieć, czemu ja w ten dzień założyłam spódnicę... najgłupsze było to, że okazało się, że trzeba jeszcze pokazać co i jak wygląda i ja robilam rózne wygibasy w tej spódnicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A TV nie oglądam także nie miałam okazji w zasadzie posłuchać jak Reni wygłasza swe racje. Jeśli rzeczywiście jest w tym agresywna no to trochę szkoda bo wiele matek zrazi taką postawą "nawiedzonej" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Kamili, to zupełnie mi się nie podoba w tym nowym kolorze. Moim zdaniem wygląda strasznie staro, a brak makijażu jeszcze to potęguje. Poza tym mam wrażenie, że w poprzednim kolorze było mniej widać jakie te jej włosy są zniszczone i "sianowate". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy i jedyny komentarz jej stylizacji: http://lookbook.nu/look/3050037-8 ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Dobrze wiedzieć ![]()
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Czytam Wasz wątek od dłuższego czasu i jestem wdzięczna za dzienną dawkę dobrej zabawy ![]() Ale jedno mnie zmroziło: dyskusja na temat ubioru na egzaminy. Mam 22 lata i studiuję to wspomniane wcześniej prawo (tylko że w Katowicach, czyli ośrodek o o wiele mniejszym dorobku, szacunku i wydawało by się- także obniżonych wymogach odnośnie dress codu) i praktycznie nie widuję osób, które nie są elegancko ubrane na egzaminy ![]() Sama noszę koszule (w różnych kolorach) i sukienki na codzień, bo pomiędzy zajęciami często idę do pracy i z tego co widziałam- wiele osób tak robi. I ani trochę mnie to nie rozwala. Za to wiecie co mnie rozwala? Robienie z klasycznego, "egzaminowego" ubioru super-mega-hiper-sexy looku spod znaku obcisłych czarnych mini, świecących koszul ze zdobieniami, marszczeniami, tysiącem biżuterii i 15 cm lakierowanymi szpilami. Rozumiem, że każdy może iść na studia i nawet allegrowy borsuk (i jego odpowiednik w stylu Joli Rutowicz) też się tam wybrały, ale mnie to razi i dobija ![]() Kolejny rozwalacz: koszule z krótkim rękawkiem u mężczyzn. Nawet mój tatuś takie czasem nosi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.