Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 20:03   #2431
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Wg mnie Kamila wybrała zbyt ciemny odcień
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 20:19   #2432
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Źle wygląda, ale jej nie przetłumaczysz niestety.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 20:52   #2433
RiverOfDirt
Rozeznanie

Obecny kolor włosów Kamili nie jest zły, ale brakuje wykończenia całości. Na tych zdjęciach z nowym kolorkiem Kamila wygląda tak jakoś... męsko. A nigdy wcześniej czegoś takiego u niej nie widziałam. Btw. ktoś na formspringu napisał jej, że wygląda jak Snape z Harry'ego Pottera - uhm... no nie mogę się nie zgodzić.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:10   #2434
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:30   #2435
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Nie muszą, jedzenie samo się robi - czary mary, pomyślę co chcę i puffff... jeest hahaha
No też właśnie

Cytat:
A jeśli już nawiązać do wątku modowego, to rozwalają mnie ludzie chcąc być np. eko, bo taka moda teraz i tyle gwiazd jest eko (LOL). Najbardziej wkurza mnie Pierwsza Ekomama RP Reni Jusis, która narzuca wszystkim swoje myślenie i jak ktoś jej nie popiera, to jest złą matką, która rzuca dziećmi o podłogę
Serio? Ja zawsze myślałam, że Reni jest ok. Wiadomo, każdy ma swoje paranoje, ona akurat jest 100% eko, ale żeby narzucała komuś własny tok rozumowania? Nie zauważyłam

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Na zmianę tematu "rozweselacz"

http://lookbook.nu/user/1100771-Lydia-J/looks
Ojej, śliczna dziewczyna z tendencją do bardzo plastikowej twarzy... Szkoda

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
[/COLOR]
to nie jest temat na temat modowy ale powiem ci ze nie masz racji. Mowie jako osoba ktora od 2004 nie jadla miesa.
Rzeczywiście, nie jest to temat na ten wątek ale obok takich banialuków nie mogę przejść obojętnie
I mówię to jako osoba, która nie je mięsa od dzieciństwa czyli ok. 20 lat

Cytat:
Napisane przez chocarome Pokaż wiadomość
Btw, dzisiaj znalazłam następczynię Kamilii:
http://violinstyle.blogspot.com/
Ożeszwmordę rzeczywiście, niezła jest

Cytat:
Ej no jak dla mnie wszystko git oprócz tych obleśnych klapków

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Ło matko,widziałam Kamilę i jej nowy kolor...zdecydowanie farbowanie jej zaszkodziło.
I to bardzo Kolor nie dla niej i jeszcze te kompletnie bezkształtne, ciężkie włosy. Fryzjer by chyba nie zaszkodził...

Nie przeglądam lookbook'a ale nawrzucałyście tyle linków, że coś musiało mi wpaść w oko

http://lookbook.nu/look/3021695-River-Island

Pierwsza myśl -->
Ale po zastanowieniu: kurde, jaka to wstrętna polska tendencja do takich reakcji bo przecie ten chopok spoko wygląda ... weselej byłoby na ulicach z większą ilością takich jak on

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-02-11 o 21:36
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 08:05   #2436
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Miałam kiedyś ten kolor, jak schodziłam z hebanowej czerni , ale ja naturalnie raczej nie jestem blondynką tylko ciemną szatynką, więc to inna bajka.

Ogólnie to Kamila wygląda tam starzej od mojej mamy, cioci i babci razem wziętych.

Tak poza tym, to Whitney Houston nie żyje i zacznie się moda na jej muzykę . Tak, jak wszyscy zajarali się Jacksonem i przypomnieli, że istniała Amy Winehouse. Dla mnie tacy "fani" są właśnie rozwalający. Nie słuchałam Jacksona przed jego śmiercią i nie robię tego po śmierci, natomiast lubiłam i lubię muzykę Amy, nie ważne jaką była osobą prywatnie. Whitney mi była obojętna, ale lubiłam posłuchać sobie czasem jej głosu. Ciekawe ile osób zaczęło czytać Szymborską po jej śmierci? Ja miałam kontakt z jej poezją w LO i na tym się skończyło. Taki ze mnie nieczuły potwór

edit.

Zawsze jak ona jest w DDTVN, to mam wrażenie, że jej racja jest "najmojsza", a matki, któe karmią dzieci mlekiem krowim, pozwalają im jeść mięso i używają pampersów zamiast ekopieluszek, są zniewolone przez system i w ogóle krzywdzą swoje dzieci. Poza tym, jak ktoś zdążył zauważyć, jest ona osobą publiczną, czyli ludzie się na niej wzorują i jest odpowiedzialna za swoje "dobre rady" podwójnie. Ja nie wyobrażam sobie karmić dziecka mlekiem kokosowym, zabraniać mu słodyczy (wiadomo, z umiarem), czy karmić, jak królika. Nie lubię przesady w żadną stronę. Tak samo zmroziła mnie Cichopek, jak powiedziała, że jej dziecko nawet nie wie co to lizak, bo mu zabroniła totalnie spożywania jakichkolwiek słodyczy. Ja jakoś jadłam słodycze i nie mam do dziś problemów z zębami, nie mam nadwagi i ogólnie żyję w dobrym zdrowiu raczej.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-02-12 o 08:10
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:34   #2437
Oleeeńka
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyna ma naprawdę piękną buźkę, ale jej stylizacje to już zupełnie inna bajka.. Kompletnie NIC do siebie nie pasuje.
Najbardziej rozbawił mnie najnowszy wpis:
http://violinstyle.blogspot.com/2012...nestone-t.html

Ta stylizacja też prezentuje się.. interesująco...
http://violinstyle.blogspot.com/2012...-color-of.html

Nie mówiąc już o tej (i o rekordowej liczbie komentarzy pod nią )
http://violinstyle.blogspot.com/2012...ther-look.html

Dziewczyna idzie jak burza! Bloga założyła trochę ponad miesiąc temu a już ma 480 obserwatorów i 793 fanów na facebooku.

Moda na dowolne zestawianie ze sobą zupełnie niepasujących rzeczy coraz bardziej się rozpowszechnia

Muszę się wtrącić. To już któryś z kolei raz kiedy wyliczasz dziewczyny z ich obserwatorów, fanów etc. ? Po co ? Ich blogi, ich sprawa, ich fani. Czyżbyś zazdrościła popularności? . KOniec offtopu.

Odnośnie rozwalaczy: wczorajszy wieczór, - 15 st., dziewusia w autobusie( prawdopodobnie w drodze na imprezę): krótka ekoskórka, króciutka spódniczka i pończoszki wyeksponowane ku uciesze męskiej publiczności. Dodam, że założone na gołe nogi, które od mrozu były sino-bordowe. Owa latorośl rozmawiała przez telefon, chwaląc się tym, że (cytuję) " O ja pier**** ale mi Bożena zmarzła " Także dziewczyny dbajcie o swoje Bożeny, co by nie zmarzły

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 09:41   #2438
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Bożeny

Kamila faktycznie, miala potencjał z najnowszą stylizacją, ale jak zwykle, musiala zrobić coś co popsuło cały efekt
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 09:46   #2439
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:

Nie mówiąc już o tej (i o rekordowej liczbie komentarzy pod nią )
http://violinstyle.blogspot.com/2012...ther-look.html

Dziewczyna idzie jak burza! Bloga założyła trochę ponad miesiąc temu a już ma 480 obserwatorów i 793 fanów na facebooku.

Moda na dowolne zestawianie ze sobą zupełnie niepasujących rzeczy coraz bardziej się rozpowszechnia
Odkąd pojawiłaś się na wątku cały czas działają mi na nerwy Twoje posty, które głównie odnoszą się do liczby obserwatorów na czyims blogu, ewentualnie pieniędzy jakie blogerki zarabiają. Wyczuwam tutaj zazdrość trochę, że one w miesiąc osiągają wysokie statystyki, a Ty nie. Naprawdę jesli Cię to tak boli to załóż oddzielny wątek i tam wyrzucaj swoje żale, bo ten wątek jest o czyms innym.

żeby nie było offtopa- dziewczyna w eko skórce i baletkach. Ja rozumiem, ze w Łodzi nie ma sniegu, ale żeby tak wiosennie. Próbuje sobie ją usprawiedliwić, że po prostu była samochodem i na chwile wyskoczyła do galerii, aczkolwiek zainteresowanie wzbudzała niemałe.

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Edytowane przez Shinn
Czas edycji: 2012-02-12 o 09:48
Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 10:01   #2440
201804100943
Konto usunięte

może by tak już zakończyć temat szafiarek...
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 10:07   #2441
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleeeńka Pokaż wiadomość
Muszę się wtrącić. To już któryś z kolei raz kiedy wyliczasz dziewczyny z ich obserwatorów, fanów etc. ? Po co ? Ich blogi, ich sprawa, ich fani. Czyżbyś zazdrościła popularności? . KOniec offtopu.

Odnośnie rozwalaczy: wczorajszy wieczór, - 15 st., dziewusia w autobusie( prawdopodobnie w drodze na imprezę): krótka ekoskórka, króciutka spódniczka i pończoszki wyeksponowane ku uciesze męskiej publiczności. Dodam, że założone na gołe nogi, które od mrozu były sino-bordowe. Owa latorośl rozmawiała przez telefon, chwaląc się tym, że (cytuję) " O ja pier**** ale mi Bożena zmarzła " Także dziewczyny dbajcie o swoje Bożeny, co by nie zmarzły

Bożeny nie wolno przeziębiać, bo to się może skończyć szpitalem . Ubierać, jak to moja mama mówi: "majtki z golfem" . Ja mam spodnie z golfem... myślę, że jeśli takie mrozy będą na porządku dziennym co zimę, to przydadzą mi się nie tylko w ciąży

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 10:34   #2442
smerfetk_a
Żona Gargamel

Kamila

Widzę, że już zostałam posądzona o brak klasy i życzono mi nawrócenia (zacytowałabym ale nie chce mi się wracać do poprzednich stron) Nie rozumiem dlaczego ładna kolorowa sukienka/spódnica jest nieelegancka? I ktoś tu zdaje się nie przeczytał dokładnie mojego postu, przyszłam w tshircie na zerówke, poza sesją i nie było to specjalnie. Podejrzewam, że zostanę zjechana ale niezrozumiałe jest dla mnie strojenie się na egzamin "na pingwina". To jakieś ważne życiowe wydarzenie? Dla mnie nie, mam ok 4 egzaminy na semestr więc mnie to absolutnie nie rusza, tym bardziej wykładowców. I niestety większość dziewczyn, które ubierają białe bluzki, czarne spódnice/spodnie wyglądają jak swoje stare ciotki i nie chcę tak skończyć Oczywiście nie wszystkie, ale niestety większość. Jak widzę czarne spódnice do kolana do tego paskudne buty w szpic na "kaczuszce" i workowatą białą bluzke to mam dreszcze Może na innych uczelniach jest lepiej, u mnie 90% dziewczyn wygląd ma w głębokim poważaniu, albo są w stylu Kamili. Założe się, że mają mnie za pustaka bo się maluje i noszę obcasy, oj

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 10:37   #2443
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Kamila

Widzę, że już zostałam posądzona o brak klasy i życzono mi nawrócenia (zacytowałabym ale nie chce mi się wracać do poprzednich stron) Nie rozumiem dlaczego ładna kolorowa sukienka/spódnica jest nieelegancka? I ktoś tu zdaje się nie przeczytał dokładnie mojego postu, przyszłam w tshircie na zerówke, poza sesją i nie było to specjalnie. Podejrzewam, że zostanę zjechana ale niezrozumiałe jest dla mnie strojenie się na egzamin "na pingwina". To jakieś ważne życiowe wydarzenie? Dla mnie nie, mam ok 4 egzaminy na semestr więc mnie to absolutnie nie rusza, tym bardziej wykładowców. I niestety większość dziewczyn, które ubierają białe bluzki, czarne spódnice/spodnie wyglądają jak swoje stare ciotki i nie chcę tak skończyć Oczywiście nie wszystkie, ale niestety większość. Jak widzę czarne spódnice do kolana do tego paskudne buty w szpic na "kaczuszce" i workowatą białą bluzke to mam dreszcze Może na innych uczelniach jest lepiej, u mnie 90% dziewczyn wygląd ma w głębokim poważaniu, albo są w stylu Kamili. Założe się, że mają mnie za pustaka bo się maluje i noszę obcasy, oj
O, zgadzam się z całą wypowiedzią

Stary 2012-02-12, 10:42   #2444
weronika7
Wtajemniczenie

Dajcie mi link do bloga Kamili, bo jakoś mi z głowy wypadł
weronika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 10:46   #2445
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila

dokładnie, jeśli ktoś mówi ''koniecznie ubieram się na galowo, mam klasę!", to automatycznie mam taki obrazek przed oczami bo niestety, większość właśnie tak rozumie 'galowość', tak ubierały się dziewczyny w liceum, na maturę, na studiach nadal widuję podobne zestawy.
oczywiście nie wyskoczyłabym na egzamin w legginsach i tunice w panterkę bo tak jak pisałam - staram się, by mój strój był w taki dzień stonowany, czyli np. ciemne rurki, krótki żakiet z rękawami 3/4 i do tego jakaś bluzka, ewentualnie ciemne rurki + np. czarny sweterek.
tyle że ja nie uważam tego za strój stricte galowy, bo zdarza mi się tak ubrać nawet i w inne dni
na obronę miałam małą czarną (tzn. do kolan i z rękawami 3/4), do tego szpilki i cienki pasek.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 10:54   #2446
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
dokładnie, jeśli ktoś mówi ''koniecznie ubieram się na galowo, mam klasę!", to automatycznie mam taki obrazek przed oczami bo niestety, większość właśnie tak rozumie 'galowość', tak ubierały się dziewczyny w liceum, na maturę, na studiach nadal widuję podobne zestawy.
oczywiście nie wyskoczyłabym na egzamin w legginsach i tunice w panterkę bo tak jak pisałam - staram się, by mój strój był w taki dzień stonowany, czyli np. ciemne rurki, krótki żakiet z rękawami 3/4 i do tego jakaś bluzka, ewentualnie ciemne rurki + np. czarny sweterek.
tyle że ja nie uważam tego za strój stricte galowy, bo zdarza mi się tak ubrać nawet i w inne dni
na obronę miałam małą czarną (tzn. do kolan i z rękawami 3/4), do tego szpilki i cienki pasek.

Kto nie ma w głowie ten musi mieć na sobie

Dla mnie istotniejsza wiedza - dla większości prowadzących też. Z pewnością woleli by nauczonego studenta w bermudach niż miernego studenta w garniaku
Stary 2012-02-12, 11:45   #2447
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
W ogóle zaglądnęłam na bloga tej dziewczyny i połowa looków jej jest przerażająca. Mam wrażenie, że jest ładna dziewczyną ale o śnie i odpoczynku to już dawno zapomniała...
Dokładnie - ma przepiękne oczy i idealny nos , ale najwyraźniej przydałoby jej się trochę więcej snu... bo jest naprawdę śliczna

Cytat:
http://lookbook.nu/look/3050575-Bolero - ja chcę takie buty!!!!
Nie tylko Ty...

Cytat:
Coś na poprawę humoru:
http://lookbook.nu/look/3050143-Smarties (tak, wiem, to nie jest na serio)
Oo, dawno nic nie wywołało na mojej twarzy tak szerokiego uśmiechu Te zdjęcia są naprawdę bardzo pozytywne!

Cytat:
Napisane przez Shinn Pokaż wiadomość
Odkąd pojawiłaś się na wątku cały czas działają mi na nerwy Twoje posty.
Skoro moje posty aż tak Cię denerwują możesz ich po prostu nie czytać, aby oszczędzić nerwy Z tego co wiem, to nie jest wątek zamknięty, więc każdy ma prawo do swojej opinii i może ją publicznie wyrazić...

Cytat:
Wyczuwam tutaj zazdrość trochę, że one w miesiąc osiągają wysokie statystyki, a Ty nie. Naprawdę jesli Cię to tak boli to załóż oddzielny wątek i tam wyrzucaj swoje żale, bo ten wątek jest o czyms innym.
Widzę, że lubisz czepiać się słówek Wkleiłam link do bloga dziewczyny, która moim skromnym zdaniem prezentowała jeszcze bardziej "rozwalający" styl od Kamilii... Nie miało to nic wspólnego z zazdrością - nie muszę nikomu zazdrościć statystyk ani liczby fanów
Doskonale zdaję sobie sprawę z tego czego dotyczy ten wątek, umiem przeczytać tytuł Dziwi mnie jednak to, że podczas gdy duża część z Was komentuje wygląd Kamilii, nie ma w tym absolutnie nic złego, jednak kiedy ja skomentuję jakąś bloggerkę / lookbookerkę zarzucacie mi, że przemawia przeze mnie zazdrość - z racji tego, że sama prowadzę bloga modowego . Naprawdę jest mi trochę smutno, że przyczepiłyście do mnie "łatkę" i każdą moją wiadomość odczytujecie przez pryzmat zazdrości

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Trudno się z Tobą nie zgodzić.. Gdyby wybrała jakiś jasny, optymistyczny kolorek na pewno wyglądałaby o niebo lepiej Chciałabym ją kiedyś zobaczyć w jasnym blondzie. Gdyby zrobiła sobie lokówką delikatne fale mogłaby wyglądać calkiem ładnie...

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
Dajcie mi link do bloga Kamili, bo jakoś mi z głowy wypadł
http://newlifewithfashion.blogspot.com/

Edytowane przez chocarome
Czas edycji: 2012-02-12 o 11:49
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 12:02   #2448
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro moje posty aż tak Cię denerwują możesz ich po prostu nie czytać, aby oszczędzić nerwy Z tego co wiem, to nie jest wątek zamknięty, więc każdy ma prawo do swojej opinii i może ją publicznie wyrazić...

Widzę, że lubisz czepiać się słówek Wkleiłam link do bloga dziewczyny, która moim skromnym zdaniem prezentowała jeszcze bardziej "rozwalający" styl od Kamilii... Nie miało to nic wspólnego z zazdrością - nie muszę nikomu zazdrościć statystyk ani liczby fanów
Doskonale zdaję sobie sprawę z tego czego dotyczy ten wątek, umiem przeczytać tytuł Dziwi mnie jednak to, że podczas gdy duża część z Was komentuje wygląd Kamilii, nie ma w tym absolutnie nic złego, jednak kiedy ja skomentuję jakąś bloggerkę / lookbookerkę zarzucacie mi, że przemawia przeze mnie zazdrość - z racji tego, że sama prowadzę bloga modowego . Naprawdę jest mi trochę smutno, że przyczepiłyście do mnie "łatkę" i każdą moją wiadomość odczytujecie przez pryzmat zazdrości
Po prostu zauważyłam, że większość Twoich postów dotyczy statystyk innych blogerek, to robi się nudne... I naprawdę nie tylko ja mam takie zdanie.

ale już nie będę sie kłócić,

Stary 2012-02-12, 12:06   #2449
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Ta dziewczyna chyba jest na wizażu

Cytat:
Odkąd pojawiłaś się na wątku cały czas działają mi na nerwy Twoje posty, które głównie odnoszą się do liczby obserwatorów na czyims blogu, ewentualnie pieniędzy jakie blogerki zarabiają. (...)
Zgadzam się z Shinn, mi też to działa na nerwy... Skoro nie musisz nikomu zazdrościć statystyk ani liczby fanów, to też nie musisz nas informować o statystykach i liczbie fanów, jako, że powyższe informacje mamy głęboko w poważaniu

Cytat:
Widzę, że już zostałam posądzona o brak klasy i życzono mi nawrócenia (zacytowałabym ale nie chce mi się wracać do poprzednich stron) Nie rozumiem dlaczego ładna kolorowa sukienka/spódnica jest nieelegancka? (...)
OMG, to jakim brakiem klasy ja się odznaczam. Oraz wszyscy studenci na mojej uczelni Prędzej na egzaminie spotka się dziewczę w pstrokatych haremkach niż ołówkowej spódnicy

Btw, jakim cudem Kamila dostała się na Lookbooka?
http://lookbook.nu/kamila290
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 12:11   #2450
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Shinn, mi też to działa na nerwy... Skoro nie musisz nikomu zazdrościć statystyk ani liczby fanów, to też nie musisz nas informować o statystykach i liczbie fanów, jako, że powyższe informacje mamy głęboko w poważaniu

Cytat:
OMG, to jakim brakiem klasy ja się odznaczam. Oraz wszyscy studenci na mojej uczelni Prędzej na egzaminie spotka się dziewczę w pstrokatych haremkach niż ołówkowej spódnicy
U mnie na egzaminy przychodzi się tak jak na co dzień i tak jest od zawsze Ale rozumiem jeśli gdzieś jest inaczej, aczkolwiek zaczyna mnie powoli rozwalać coraz częstsze wyrokowanie na wizażu o czyimś "braku klasy"

Cytat:
Eee, założyła konto? Teraz już nie trzeba poleceń chyba
Stary 2012-02-12, 12:14   #2451
natalkaa7522
Zakorzenienie

Kamila teraz będzie sławna 'na całym świecie'
Stary 2012-02-12, 12:15   #2452
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Po prostu zauważyłam, że większość Twoich postów dotyczy statystyk innych blogerek, to robi się nudne...
Akurat niedawno tak się złożyło, że kilka razy wtrąciłam do wątku jakieś informacje o statystykach, fakt Trudno nazwać je większością, było ich może z 20

Cytat:
ale już nie będę sie kłócić,
Doceniam to Wobec tego ja też nie będę się kłócić, a zamiast tego.. spróbuję się poprawić i wszystkie swoje obserwacje na temat statystyk zostawię dla siebie

Cytat:
nie musisz nas informować o [/U][/SIZE]statystykach i liczbie fanów, jako, że powyższe informacje mamy głęboko w poważaniu
Gdybym wiedziała o tym wcześniej cała ta "dyskusja" nie miałaby miejsca

Cytat:
Teraz już każdy może sobie założyć lookbooka, zaproszenia są niepotrzebne..
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 12:43   #2453
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Nie zapomnę, jak raz poszłam na egzamin czy kolokwium ustne z rekreacji ruchowej. Ogólnie działo się to w pokoju wykładowców i my mieliśmy naszą panią mgr oświecić naszą wiedzą z zakresu pozycji na rozgrzewce i innych ciekawostkach dotyczących ruchu. Nie wiedzieć, czemu ja w ten dzień założyłam spódnicę... najgłupsze było to, że okazało się, że trzeba jeszcze pokazać co i jak wygląda i ja robilam rózne wygibasy w tej spódnicy . Z perspektywy osoby, która studia ukończyła w zeszłym roku stwierdzam, że nie ma się co podniecać ubieraniem nie wiadomo jak galowym na sesję (w sensie biała koszula+ciemny dół, ogólnie no...pingwin ). Jedynie kiedy warto zadbać o ubiór, to obrona i tyle.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 13:00   #2454
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze jak ona jest w DDTVN, to mam wrażenie, że jej racja jest "najmojsza", a matki, któe karmią dzieci mlekiem krowim, pozwalają im jeść mięso i używają pampersów zamiast ekopieluszek, są zniewolone przez system i w ogóle krzywdzą swoje dzieci. Poza tym, jak ktoś zdążył zauważyć, jest ona osobą publiczną, czyli ludzie się na niej wzorują i jest odpowiedzialna za swoje "dobre rady" podwójnie. Ja nie wyobrażam sobie karmić dziecka mlekiem kokosowym, zabraniać mu słodyczy (wiadomo, z umiarem), czy karmić, jak królika. Nie lubię przesady w żadną stronę. Tak samo zmroziła mnie Cichopek, jak powiedziała, że jej dziecko nawet nie wie co to lizak, bo mu zabroniła totalnie spożywania jakichkolwiek słodyczy. Ja jakoś jadłam słodycze i nie mam do dziś problemów z zębami, nie mam nadwagi i ogólnie żyję w dobrym zdrowiu raczej.
A to akurat spoko Jest tyle pysznych rzeczy, szczególnie dla dzieci, że słodycze są zupełnie zbędne. Ja też żadnych nie jadłam za dzieciaka i żyję
A TV nie oglądam także nie miałam okazji w zasadzie posłuchać jak Reni wygłasza swe racje. Jeśli rzeczywiście jest w tym agresywna no to trochę szkoda bo wiele matek zrazi taką postawą "nawiedzonej"

Cytat:
Napisane przez Oleeeńka Pokaż wiadomość
BOŻENA??
Stary 2012-02-12, 13:03   #2455
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
BOŻENA??
Bożena to klasyk Wizażu przecież
Stary 2012-02-12, 13:03   #2456
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:
Z perspektywy osoby, która studia ukończyła w zeszłym roku stwierdzam, że nie ma się co podniecać ubieraniem nie wiadomo jak galowym na sesję (w sensie biała koszula+ciemny dół, ogólnie no...pingwin ). Jedynie kiedy warto zadbać o ubiór, to obrona i tyle.
Niby tak, ale np. na egzaminach ustnych różnie może być. Ja na ustny jednak bardziej elegancko się ubierałam niż na pisemne, bo niektórzy profesorowie patrzyli niezbyt miło jak ktoś przyszedł w sweterku albo w zwykłej gładkiej bluzce do jeansów (takim damskim t-shircie) - to by spokojnie przeszło na pisemnym, ale na ustnym już wolałam przesadzić w drugą stronę i przyjść w tej ołówkowej spódnicy i żakiecie, niż na samym początku usłyszeć coś niemiłego, albo mieć źle nastawionego egzaminatora do siebie. Inna rzecz, że takich egzaminów ustnych (nie licząc trzech obron) nie miałam dużo - jakieś dwa albo trzy na wydziale, gdzie faktycznie tacy profesorowie "starej daty" się trafiali.

Co do Kamili, to zupełnie mi się nie podoba w tym nowym kolorze. Moim zdaniem wygląda strasznie staro, a brak makijażu jeszcze to potęguje. Poza tym mam wrażenie, że w poprzednim kolorze było mniej widać jakie te jej włosy są zniszczone i "sianowate".

Veredise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 13:07   #2457
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Coś mi się wydaje, że będzie z niej niezłe darcie. Już mi jej szkoda i czuję na łączach następną "depresję" Kamili...

Pierwszy i jedyny komentarz jej stylizacji:
http://lookbook.nu/look/3050037-8

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Bożena to klasyk Wizażu przecież
Dobrze wiedzieć
Stary 2012-02-12, 13:08   #2458
natalkaa7522
Zakorzenienie

Komentarz jest najlepszy
Stary 2012-02-12, 13:13   #2459
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Coś mi się wydaje, że będzie z niej niezłe darcie. Już mi jej szkoda i czuję na łączach następną "depresję" Kamili...

Pierwszy i jedyny komentarz jej stylizacji:
http://lookbook.nu/look/3050037-8
Nie wiem, czemu jej się wydaje że różowy, czerwony i coś pomiędzy fioletem i bordo pasuje do siebie... Generalnie chyba bym ją najchętniej zgłosiła do jakiegoś programu gdzie ubierają czeszą i malują ludzi Bo widać że dziewczyna ma dobre chęci, ale na temat mody nie ma ani wiedzy, ani osobistego wyczucia. Pomijając fakt że wyrzuciłabym 90% jej bazarowej garderoby bo sobie robi nią krzywdę. Echh...
Stary 2012-02-12, 13:24   #2460
bita smietana
Zakorzenienie

Cześć można się powtrącać?

Czytam Wasz wątek od dłuższego czasu i jestem wdzięczna za dzienną dawkę dobrej zabawy

Ale jedno mnie zmroziło: dyskusja na temat ubioru na egzaminy. Mam 22 lata i studiuję to wspomniane wcześniej prawo (tylko że w Katowicach, czyli ośrodek o o wiele mniejszym dorobku, szacunku i wydawało by się- także obniżonych wymogach odnośnie dress codu) i praktycznie nie widuję osób, które nie są elegancko ubrane na egzaminy Mężczyźni zawsze garnitur, kobiety elegancki strój, który nie zawsze musi być sztywny. Z tym, że egzaminy często są ustne, ale na pisemne strój wygląda bardzo podobnie.

Sama noszę koszule (w różnych kolorach) i sukienki na codzień, bo pomiędzy zajęciami często idę do pracy i z tego co widziałam- wiele osób tak robi. I ani trochę mnie to nie rozwala.

Za to wiecie co mnie rozwala?

Robienie z klasycznego, "egzaminowego" ubioru super-mega-hiper-sexy looku spod znaku obcisłych czarnych mini, świecących koszul ze zdobieniami, marszczeniami, tysiącem biżuterii i 15 cm lakierowanymi szpilami. Rozumiem, że każdy może iść na studia i nawet allegrowy borsuk (i jego odpowiednik w stylu Joli Rutowicz) też się tam wybrały, ale mnie to razi i dobija

Kolejny rozwalacz: koszule z krótkim rękawkiem u mężczyzn. Nawet mój tatuś takie czasem nosi ale przerażają mnie strasznie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości