|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej laseczki
A ja dziś wstałam z bólem gardła tyle na nią czekałam a tu mnie gardło zaczyna boleć ![]() Wodą utlenioną nie będę płukać, bo to jest ohydne i ciągnie mnie na wymioty, więc pozostaje mi sól, też za pyszna nie jest, ale najważniejsze, że zawsze mi pomaga Monia haha to tak na oko napisałam ile mam, ale może dziś policzę No właśnie nie mieszczę trochę mam na przedpokoju w szafce, trochę w pokoju w pudełkach i trochę w salonie w szufladzie upycham gdzie się da A w zeszłym roku robiłam porządki na wiosnę i oddałam worek butów chyba z 15 par było. Cieszę się, że już lepiej się czujesz Kamilon gratuluję takie spadku cm ![]() Maminka no to też widzę nie możesz spokojnie pospać, bo synek nie daje Czas szybko leci i zanim się obejrzysz synek zacznie chodzić
|
#2462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dzień dobry
![]() Cytat:
ale Ci spadło dużo!!! Cytat:
super, że już lepiej jeszcze trochę i będziesz całkiem zdrowa ![]() ajjjj, dzieciaczki żyją własnym życiem :P Cytat:
widok synka snującego się po dywanie musi być mega zabawny fajnie, że koleżanka przyjeżdża! Leci Ci waga jak szalona Cytat:
Cytat:
no Ty wiesz o której ja się dzisiaj położyłam? O 4 oglądałam Prison Break
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
Cytat:
na śmietnik z nią Cytat:
no nie mów, że Ty też... jakaś plaga z tym gardłem i w ogóle chyba taki okres na chorowanie przesilenie wiosenne ;/ masz jakieś tabletki? Działaj od razu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2464 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ze spaniem nie mogę już 3 lata bo tyle ma córeczka jak ona zaczęła przesypiać noce to mały się urodził i tak to się złożyło Dam radę, jestem kwarda ![]() Spoko, niedługo będziesz miała kolekcję butów jak Carrie z filmu"Sex w wielkim mieście" Fajnie, mnie wciąż brakuje kasy bo jak uskładam na coś to zaraz muszę zaskórniaki wyciągać bo coś wypadnie ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Staram się jak mogę tylko najgorsze, że im waga mniejsza tym bardziej ja nie widzę efektu po sobie ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Słuchajcie, kiedyś moja druga przyjaciółka była świadkiem stosowania przez swoją dobrą koleżankę preparatu na cellulit. Efekty bez zmiany diety i ćwiczeń po prostu raz oszałamiające a po dwa nieprawdopodobne !!! Po miesiącu poleciało jej w obwodzie chyba 2 cm i zero cellulitu. Ja widziałam efekt końcowy a moja Ania wszystkie fazy. W tej przedostatniej fazie mówi, że cellulit wyszedł je pod sam wierzch skóry i koleżanka się najpierw załamała bo był ze 100 razy większy niż w fazie początkowej a potem po prostu zniknął ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Heroine no przydałoby się żebyś kupiła baterie dla samokontroli a jak nie będzie to po prostu kup przez allegro. Powiedz mi Kochana jaką miałaś wagę jak się ważyłaś ostatnio i ile masz wzrostu ? Jeśli to nie szara tajemnica
|
||
|
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem Ci w stanie zagwarantować, że spadnie Ci te 10 kilogramów, bo każdy organizm jest inny... jednemu spadnie szybciej, innemu wolniej ale 3 miesiące to kupa czasu bo ślicznie jesz, dzieci Cię nieźle wymęczą daj z siebie wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
a potem się zaczęło jakieś ekspresowe tycie... może jeszcze wielkiej tragedii nie ma, ale kurde.... widzę po sobie... przeszkadza mi to strasznie Mam tylko 160 cm
|
|||
|
|
|
#2466 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mowie mamie, że zamówiłam znowu buty to masakra. Ale co ja poradzę, że lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też muszę wygonić te brzydactwo z moich nóg |
|||||
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, Maminka, Cocktail dziękuję
![]() Heroine no to koniecznie rozejrzyj się za bateriami do wagi bo pewnie już poleciało parę kilo i będziesz miała motywację ![]() Maminka haha pisałaś, że Twój Tż wysoki to powiedz jemu, żeby gdzieś wysoko schował Ci wagę i będzie wyciągał Ci co miesiąc A co do spania no to faktycznie masz przerąbane, ale odchowasz dzieciaczki i będziesz miała w końcu czas, żeby się wyspać ![]() No a ja na razie szaleję puki mogę i nie mam dzieci, wiesz ja co roku jeżdżę do Niemiec na dwa miesiące z Tż i jak wracam to robię taki zapas ciuchów i butów bo jak byśmy tylko w Polsce pracowali to też byłoby krucho z kasą Cocktail heh ja to nawet mamie nie mówię już jak kupuję, bo ona uważa, że mam takie same i zawsze marudzi, nie rozumie dlaczego i po co mi tyle butów
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wyspałam się połozyłam się z synkiem jak skończyłam tu pisać i zasneliśmy momentalnie razem wstaliśmy o 12:30 W ogóle to jak zasypiałam to tak mnie głowa bolała że masakra, wzięłam 2 ibupromy i jakoś po 10 mnie kot obudził bo wskoczył mi do łózka i gdy się podniosłam żeby go wywalić z sypialni i zamknąć drzwi to tak mnie potwornie głowa zabolała że szok. Pierwszy raz w życiu taki ból głowy miałam dziwny, jakby coś mnie uciskało w głowie. Położyłam się i od razu zasnęłam. Teraz jak wstałam to już nic nie boli, przeszło gardełko też lepiej tyle, że jeść mi się nie chce. Wypiłam tylko kawkę. Pomału będę się szykować żeby na dwór z maluchem moim wyjść bo musze i tak iśc na pocztę odebrać list polecony - zapewne to tusz przyszedł już. Może zajdę do sklepu z AGD zapytam po ile wagi mają. Za kurtkami się jeszcze rozejrzę. Tu w sklepie obok jest taka piękna skóra... boska jest i tak bardzo bym ją chciała.... ale to rozmiar S więc niby powinna być dobra tyle że rękawy ma za krótkie przymierzałam ją i fatalnie to wygląda ja to mam pecha do tych rękawów zawsze Idę się szykować i lecę na miasto. Mam nadzieję że nie rozchoruję się gorzej.... wiem że w łóżku powinnam leżeć no ale .... wiecie jak to jest ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
na prawdę nie chciałam, wybacz to samo po kablach poszło ![]() Co do wody utlenionej to jej wcale nie czuć przecież - do pół szklanki zwykłej letniej wody dolewasz tylko jedną łyżkę stołową wody utlenionej i tym płuczesz kompletnie nic nie czuć - tak jakbyś zwykłą wodą kranówką płukała Ty to szalona jesteś z tymi butami ja mam fioła na punkcie legginsów i już mam z 10 par a zamierzam jeszcze kupić z 5 :P te chcę kupić bo są długie : http://moda.allegro.pl/super-leggins...122592058.html
|
|
#2470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się cieszę od razu chce się żyć! pomału wracam do świata żywych A u mnie słoneczko zaszło zachmurzyło się ale jest ciepło więc można wyjść trochę na dwór Cytat:
Cytat:
Szukaj tych baterii, mam nadzieję że uda Ci się kupić
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
O ciekawe czy fajne te leginsy, ja zamówiłam sobie z all takie z przeszyciami ciekawe czy fajne będą Jedne mam super, ale dałam za nie koło 60 zł to nie mało jak za leginsy moim zdaniem A ja właśnie wyprostowałam włosy boże ale one są długie |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo jakos przeszło po kablach Madzia mi wybaczy, ona dobra dziewczyna jest Cytat:
zaczniesz kupować mniejsze ciuchy i lepiej się czuć ze sobą - zobaczysz To jest bardzo realne!!! W takim tempie i przy Twoim menu i trybie życia moment waga zleci!!!! Wspomnisz moje słowa Cytat:
Ja uzywałam tabletek CLA&green tea z TRECA i cellulit tez mi całkowicie zniknął ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
dzięki JA własnie ide zaraz na miasto, mam nadzieję że znajdę coś fajnego, chociaż na tym moim zadupiu szczerze w to wątpię ![]() 60 zł za legginsy to dobra cena ja wiem już z własnego doświadczenia, że jak dam więcej za legginsy to na pewno dłużej w nich pochodzę bo będą gatunkowo dobre 86 cm wow!!!! faktycznie strasznieeeeee długie!!!!dobra lecę! później będę
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że te co zamówiłam będą podobne.Marzę już żeby mieć wszystkie włosy jednej długości ale to jeszcze trochę potrwa Musiałabym chyba z 30cm obciąć żeby wyrównać
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Monia oj wiem, że nie chciałaś mnie zarazić i dlatego wybaczam
mam nadzieję, że mnie nie rozłoży bardziej Kazałam mamie kupić ten azulan który Maminka polecała i oczywicho Coldrex także ciekawa noc przede mną A co do leginsów to ja też je lubię i mam jakieś 6 par no i chcę ze 2-3 jeszcze kupić chciałabym właśnie takie z kieszonkami i rozporkiem czerwone, atramentowe i czarne tylko nie wiem czy trafię na takie fajne ![]() Cocktail zazdroszczę tak długich włosków niech te moje kudły rosną szybko ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Monia może jeszcze raz się przełamię do płukania wodą utlenioną ja kiedyś jak płukałam to chyba przesadziłam z wodą utlenioną, bo było ją bardzo czuć i później cały czas miałam ten smak w buzi A leginsy super też bym takie chciała
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wpadam z pytaniem
![]() Oczywiscie moja dieta sie skonczyła po 2 dniach ![]() Czy jesli np schudne 7 kg too, gdy pozwole sobie na wiecej, przez kilka dni(okres) to zaraz przytyje jakies 5 kg czy moze 2 ? ![]() ![]() zielona jestem ![]()
|
#2476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja na początku mojego odchudzania spadłam 5 kg Jadłam totalnie wszystko włącznie ze słodyczami tylko metodą tzn garściową czyli malusio. Przez 1,5 miesiąca żarcia ponad normę - sałatki z majonezem tony słodyczy o każdej porze przytyłam z powrotem 3 kg. Myślę, że dużo zależy od tego jaką dietę prowadziłaś do tej pory bo jeśli restrykcyjną to przybierzesz więcej ale ja myślę, że tragedii nie będzie 1kg może 2 kg ??? To wszystko i tak zależy indywidualnie bo każdy organizm inny ...
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co ja zawsze byłam szczupła, ale z wiekiem mi sie przytyło waze teraz 53, chciałabym zrzucic kilka kilo.Jeszcze do wakacji jadłam wszystko, zadnych normalnych obiadów słodycze,soki,bakusie ![]() Mineło pol roku, zaczełam sie pilnować, nie jem duzo słodyczy, pije wode i schudlam jakies 2 kg. I boje sie, ze jak zrzuce 5 kg to przy chwili słabosci, dostane +7 kg gratis
|
|
#2478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam!!!
![]() Jesuuu, ale zimno zmarzłam strasznie silny wiatr potęgował uczucie zimna a myślałam, że wiosennie jest... ![]() Kupiłam baterieeeeee!!!!! no nareszcie i koszulę tacie na imieniny bo jedziemy na weekend do rodziców ![]() Monia, udanych zakupów mam nadzieję, że się ciepło ubrałaś wiem ![]() Cytat:
Cytat:
jeśli nie będziesz się obżerać, tylko jeść bardziej kalorycznie to dużo nie powinnaś przytyć no ale nie wiem dlaczego zadajesz to pytanie mówisz, że Twoja dieta skończyła się po 2 dniach, to jak się wcześniej odchudzałaś?
|
||
|
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
heroine no ja wlasnie nie odchudzalas sie nigdy, dlatego tak podpytuje
![]() ale zaczynam od nowa, akurat konczy mi sie okres ![]() wafle ryzowe+dzem jagodowy dobra kombinacja
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staraj się nie obżerać i jeść więcej białka, ogranicz węglowodany
|
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obecnie nie, ale bede cwiczyc teraz po 15 minut, przynajmniej 3 razy w tygodniu + brzuszki ![]() I jak juz sie troche ociepli to spacery z psem 20-30 minutowe ![]() w sobote podobno 20 *C
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
a w dupie z taką wiosną
Jutro sobie pomaluję rzęsiska A tak w ogóle to umówiłam się z moją kosmetyczką jutro na 14:30 na oczyszczanie twarzy ze wszystkich syfów, wągrów i innych świństw + regulacja brwi i henna. W końcu będę wyglądała jak człowiek Później tylko jeszcze przed Świętami sobie na poprawkę brwi pójdę i na solarium pare razy. Szukałam kurtki w sklepach ale nic nie ma :/ beznadzieja!!! Może w następnym tygodniu pojadę do Kwidzyna to coś poszukam. Po wagę znowu nie zaszłam bo synuś mi marudził bo chodzić juz mu się nie chciało. A z drugiej strony szkoda mi na razie wagę kupować, wolę sobie ciuch jakiś kupić :P nie czuję że tyję więc póki co jest dobrze. Zresztą diety się trzymam więc dziwne jakbym przytyła gardło przestało prawie całkiem boleć Jedynie co mnie męczy to moje cholerne zatoki..... praktycznie są zatkane i cięzko mi się oddycha, nienawidzę moich zatok!!! ciągle coś z nimi się dzieję..... Na obiad zjadłam flaczki po zamojsku no taką miałam ochotę że szok! a w 100 ml jest tylko 54 kcal!!!!! a zjadłam pół słoika czyli 250 ml. Także mało kalorii wyszło. Dobrze, że pikantne nie były bo chyba bym umarła. ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
daj znać jak przyjdą ![]() Ja mam pocieniowane włosy i nie wyobrażam sobie mieć ich wszystkich prostych Ja Ci powiem, że takie nierówne ciekawiej się prezentują niż ścięte na prosto moim zdaniem dlatego śliczne masz włoski jak dla mnie
|
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Ja dzisiaj byłam na uczelni tylko godzinke od 9 do 10 i mam weekend Wróciłam do domu i byłam u babci i z psem na szczepieniu no i jestem na chwilę bo na 18 do kościoła a potem muszę siostrze witraż pomóc zrobić bo na ostatnią chwilę zostawiła ![]() Moje menu: owsinka jabłko krupnik sałatka grecka + kanapka z szynką jabłko 2 kromki chleba z czymś + 8 min abs do później
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też mam nadzieję że nie będziesz musiała tak cierpieć jak ja cierpiałam.... jak tylko zaczniesz gorączkować i gardło będzie nadal bolało to leć do lekarza po antybiotyk. Powiedź że chcesz Amoksiklav Quicktab 1000 mg. Rewelacyjny jest ten antybiotyk. Ja tez bym chciała czerwone legginsy albo rurki jeansowe fajnie to wygląda A po płukaniu wodą utlenioną to umyj sobie ząbki lub po prostu napij się czegoś jakby coś Cie tam denerwowało w tym smaku. No ale ja nie czuję nic takiego po płukaniu ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie je dorwałaś? waga działa??? oo widzę znowu impreza się szykuje Ty nie masz za dobrze???? tyle pyszności..... dziękuję - juz po zakupach nic nie kupiłam i tego się własnie spodziewałam Ciepło sie ubrałam ale i tak zmarzłam..... ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
pewnie przez moją religijność a raczej brak jej Super, że masz juz weekend odpoczniesz sobie zapowiadają ładną pogodę to nie trzeba będzie w domu siedzieć
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine hip hip huuura hip hip huuura
Monia haha a ja w końcu płukałam i też nic nie czułam ja kiedyś tak na oko lałam tej wody do szklanki i wychodziłam z założenia im więcej tym lepiej i chyba przedobrzyłam wtedy to nawet mycie zębów nie pomagało bo to miałam takie dziwne uczucie w gardle i nawet jak coś zjadłam to po chwili znów to czułam może aż do przełyku i poleciało wtedy Heroine no hehe mama mi kupiła Coldrex i ten płyn do płukania gardła, zaraz sobie będę płukać ejj no weźźź mam nadzieję, że nic głupiego mi się nie przyśni Zastanawiam się czy wypić dziś dwie saszetki czy jedną przed spaniem chyba jedną tylko sobie walnę, bo dobrze się czuję tylko to gardło :/
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
Nie Monia spokojnie żadne święto po prostu rekolekcje wielkopostne
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Monia nawet nie mów, ja nie mogę być chora, bo nie mam ubezpieczenia
wyrzucili mnie z biura pracy, bo odrzuciłam ofertę pracy także ratuję się jak mogę
|
#2489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile masz wzrostu w ogóle???? ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
co za dużo to nie zdrowo Mam nadzieję że Ci te płukanki pomogą ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
W ogóle to ja nie rozumiem tego polskiego debilnego prawa. Zabierają Ci ubezpieczenie bo nie przyjmujesz oferty pracy. Nie każdemu każda praca odpowiada przecież. A zresztą co oni Ci za prace proponowali? Jak coś to poprosisz swojego TŻ żeby poszedł do rodzinnego i niech lekarz mu przepisze ten antybiotyk co Ci napisałam. Ale mam nadzieję że nic Ci nie będzie
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

tyle na nią czekałam a tu mnie gardło zaczyna boleć
No właśnie nie mieszczę
trochę mam na przedpokoju w szafce, trochę w pokoju w pudełkach i trochę w salonie w szufladzie 
Czas szybko leci i zanim się obejrzysz synek zacznie chodzić 

na szczęście starszy synek poszedł już do przedszkola więc mam spokój i cisze bo młodszy synek siedzi i bajki ogląda. Zjadłam szklankę płatków z mlekiem i choć jeszcze boli przy połykaniu to już dużo mniej 
Chciałabym żeby miał już z 1,5 roczku to by lżej było. Jest strasznie śmieszny, bo nie raczkuje tylko na siedząco porusza się szorując dupką po dywanie. Jak dla mnie nowość bo córunia raczkowała. Ubaw po pachy
na śmietnik z nią
i w ogóle chyba taki okres na chorowanie
przesilenie wiosenne ;/ masz jakieś tabletki? Działaj od razu
ale 3 miesiące to kupa czasu 

wow!!!! faktycznie strasznieeeeee długie!!!!