Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 20:57   #2431
maminka83
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
A Twój mąż też duży ale on to i wysoki pewnie nikt mu nie podskoczy co
E no luzik tylko jak mnie głaska po plecach to się boję żeby mi płuc nie odbił albo śledziony nie uszkodził
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:59   #2432
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
E no luzik tylko jak mnie głaska po plecach to się boję żeby mi płuc nie odbił albo śledziony nie uszkodził
No to może być pewien stres

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:27   #2433
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia aż tak Cię rozłożyło Powinnaś leżeć w łóżku a nie sprzątać!! No ale kto inny to zrobi jak nie Ty, biedna jesteś nawet nie możesz za bardzo odpocząć Dobrze że teraz już trochę lepiej to może prześpisz całą noc
A co do tej kłótni z mężem.. Pamiętam jak pisałaś zawsze po kłótni że tak Cię wkurza on i nie możesz z nim wytrzymać, ale pamiętam też że jak przyjeżdżał to byłaś taka szczęśliwa i tak Wam się fajnie układało, mogliście się nacieszyć sobą. Więc są i dobre i złe chwile. Na pewno się w Niemczech dotrzecie w końcu i wierzę że on zobaczy wtedy jaką ma cudowną żonę która się tak poświęca rodzinie

Byłam dziś na korkach i powiem Wam że nawet skumałam trochę z tej matmy Ciekawe czy na lekcji coś będę umiała zrobić. Dziś się kładę wcześniej w końcu, bo rano wstaję ostatnio nieprzytomna i nie mogę uwierzyć że już tyle godzin spania za mną A jutro idę po żakiet, mam nadzieję że będzie M Bo jak nie to
No strasznie mnie rozłożyło tak chorego gardła nigdy nie miałam i do tego bóle mięsni, kości, zatok, uszu, szyi wszystko mnie boli! nawet dupa! Ale Ibuprom pomaga na szczęście i jakoś daję radę.... Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej dzięki temu antybiotykowi. Ponoć on od razu działa - to jakiś nowoczesny lek. Odpocząć nie mam jak muszę się wszystkim zająć.... nikt tego za mnie nie zrobi No ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni tak mówią
Co do męża to on własnie taki jest..... gdy jest fajnie, wszystko sie super układa to zaraz musi się zrypać coś. Coś mu sie nie spodoba to zaraz afera. A nieraz jest potulny jak baranek, mogę go nawyzywac jak chcę a on nic nie powie. Dziwny typ. Dzwonił nie dawno i już jest super!!! Jak gdyby nic sie wczoraj nie stało. aahhh faceci! ja ich nigdy nie zrozumiem :P

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No ja mam chyba inne oczy niż Wy. A szpilek nie noszę chyba, że na jakieś uroczystości. Raczej cenie sobie wygodę Ewentualnie koturny ale do spódniczki nie pasują.
czemu nie pasują? takie balerinki na koturnie bardzo ładnie wyglądają do spódniczki nie raz widziałam jak dziewczyny tak chodziły i super to wygląda oczywiście dobrane w odpowiednim kolorze

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:

hardcore widzę hehehehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:29   #2434
meeedzik
Zakorzenienie

Monia fajna na kurteczka podoba mi się i może też się na nią skuszę jak nic nie znajdę w przyszłą środę a Ty kiedy zamierzasz kupić?
Fajnie, że z mężem już jest trochę lepiej na pewno się pogodzicie i będzie dobrze
No i super, że już gardło przestaje Cię boleć
Agunia haha weź nie przypominaj mi nawet

A ja zjadłam całe mleczko w tubce tak po trochę od 17:30 aż całe poszło taką mam dziś ochotę na słodkie, że szok normalnie już czuję jak mi dupa rośnie
W weekend jak będzie ciepło to idę w końcu na jakiś dłuugi spacer spalić trochę kalorii
Stary 2012-03-14, 21:36   #2435
monika01011986
Zakorzenienie

A ja wykąpałam dzieci i zrobiłam im kolację. Oglądają bajki
Poszłam spróbować wydepilować sobie bikini i nogi. Jezuuuuuuuu!!! nie dałam rady!! co za okrutny ból pod pachami tak nie bolało!
schowałam ten depilator i się załamałam :P ale może teraz przez tą chorobę taka czuła jestem.... spróbuję jeszcze po kąpieli ale to jak dzieci pójdą spać. Muszę głowę umyć dzisiaj koniecznie bo jutro muszę iść na pocztę - mój tusz przyszedł który zamówiłam na allegro ale mnie dzisiaj w domu nie było to listonosz awizo zostawił.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 21:44   #2436
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

czemu nie pasują? takie balerinki na koturnie bardzo ładnie wyglądają do spódniczki nie raz widziałam jak dziewczyny tak chodziły i super to wygląda oczywiście dobrane w odpowiednim kolorze
Ja miałam na myśli takie koturny, ale nie balerinki tylko wiązane za kostki, albo te co mam takie ala skórzane. Takie to do spódniczki się nie nadają a innych koturn nie posiadam
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:55   #2437
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia fajna na kurteczka podoba mi się i może też się na nią skuszę jak nic nie znajdę w przyszłą środę a Ty kiedy zamierzasz kupić?
Fajnie, że z mężem już jest trochę lepiej na pewno się pogodzicie i będzie dobrze
No i super, że już gardło przestaje Cię boleć
No mi też się ona podoba, ciekawe tylko czy faktycznie wygląda tak samo jak na tym zdjęciu już raz miałam nie miłą niespodziankę....
własnie zastanawiam się czy ją kupić czy lepiej zainwestować w ekoskórę, bo ta moja jest za duża na mnie ale taka jak ta na allegro też by mi się przydała. Sama już nie wiem. W płaszczu już mi się za ciepło robi, a na skórę jeszcze za zimno....

Cytat:
A ja zjadłam całe mleczko w tubce tak po trochę od 17:30 aż całe poszło taką mam dziś ochotę na słodkie, że szok normalnie już czuję jak mi dupa rośnie
W weekend jak będzie ciepło to idę w końcu na jakiś dłuugi spacer spalić trochę kalorii
Pewnie przez okres chce Ci się słodkiego
W weekend ma być bardzo ciepło ponoć szczególnie na południu Polski bo u mnie to niby tylko 14 stopni. U mojego męża jest 22

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 22:05   #2438
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja już czuję się jak z d.upy Niedobrze mi, brzuch boli porażka
Stary 2012-03-14, 22:26   #2439
meeedzik
Zakorzenienie

Monia własnie ciekawe jaka jest w rzeczywistości, piszą że ładniejsza, ale wiesz jak to piszą, bo piszą mi też by się przydała właśnie taka, mam dwie ekoskóry jedna uwaga... rozmiar XL a druga S ale ta Ska jest strasznie cieniutka i nadaje się chyba jedynie na chłodne letnie wieczory, bo na przedwiośnie to za cienka i krótka jest

Agatko bidulko ja dziś mam 2 dzień, ale o dziwo słabo mam @ i brzuch mnie wcale nie boli. Może weź jaką tabletkę i się połóż, jak uśniesz to nie będzie Cię brzuch bolał

Monia no Twój mąż to widzę już ma prawie lato ale mu zazdroszczę pogody
Stary 2012-03-14, 22:36   #2440
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam na myśli takie koturny, ale nie balerinki tylko wiązane za kostki, albo te co mam takie ala skórzane. Takie to do spódniczki się nie nadają a innych koturn nie posiadam
no takie skórzane to nie koniecznie by pasowały :P
Ale takie balerinki na koturnie to jak najbardziej, a jak nie masz to juz wiesz co możesz sobie kupić gdy pójdziesz na zakupy

Cytat:
Ja już czuję się jak z d.upy Niedobrze mi, brzuch boli porażka
współczuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 22:39   #2441
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Agatko bidulko ja dziś mam 2 dzień, ale o dziwo słabo mam @ i brzuch mnie wcale nie boli. Może weź jaką tabletkę i się połóż, jak uśniesz to nie będzie Cię brzuch bolał
A właśnie mi się ledwo zaczął a brzuch boli, ale wzięłam już tabletkę i się kładę. Jutro na 8 na zajęcia

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
no takie skórzane to nie koniecznie by pasowały :P
Ale takie balerinki na koturnie to jak najbardziej, a jak nie masz to juz wiesz co możesz sobie kupić gdy pójdziesz na zakupy

współczuję

O nie żadnych butów Ja już mam 6 par w pokoju, bo się w szafce na buty nie mieszczą

Stary 2012-03-14, 22:48   #2442
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia własnie ciekawe jaka jest w rzeczywistości, piszą że ładniejsza, ale wiesz jak to piszą, bo piszą mi też by się przydała właśnie taka, mam dwie ekoskóry jedna uwaga... rozmiar XL a druga S ale ta Ska jest strasznie cieniutka i nadaje się chyba jedynie na chłodne letnie wieczory, bo na przedwiośnie to za cienka i krótka jest
Monia no Twój mąż to widzę już ma prawie lato ale mu zazdroszczę pogody
no właśnie pisac to sobie mogą.... a w realu różnie to bywa. Dobrze że w razie czego jest 10 dni aby zwrócić kurtkę jeśli Ci się nie spodoba
Tylko zastanawiam się czy warto ją teraz kupować, bo jak po Świętach mam jechać do Niemiec a tam tak ciepło, to jej nie ubiorę.
A moja skóra to też rozmiar XL i wisi na mnie strasznie, dlatego chyba lepiej jak kupię sobie nową skórę

Tez mu zazdroszczę tej pogody fajnie ma

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
O nie żadnych butów Ja już mam 6 par w pokoju, bo się w szafce na buty nie mieszczą

hehe no to nieźle! Ja mam może z 4 pary wszystkich razem.... jakoś nigdy za specjalnie nie inwestowałam w buty ale czas to zmienić
A Ty masz tyle butów ale balerinek na koturnie nie masz a siódma para w pokoju na pewno nie będzie za bardzo Ci przeszkadzała jedna para w tą czy tą :P

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

w ogóle to moje dzieci już od godziny śpią nie mam pojęcia co im sie stało - chyba mają dzien dobroci dla mamy także idę się kąpać nie długo wrócę!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 22:53   #2443
heroine86
Zakorzenienie

Siema

Oglądałam z mężem mecz buahahaha

Monia, cieszę się, że już z gardłem lepiej ten antybiotyk powinien Ci pomóc raz dwa mam nadzieję, że już jutro będziesz mogła normalnie jeść bidulko
fajnie, że udało Ci się z tym mieszkaniem bardzo szybko; no i jak zaufani i porządni ludzie to nie musisz się obawiać, że Ci coś zniszczą
widzisz, mężowi już przeszło :P mówiłam, że miał gorszy dzień i się po prostu na Tobie wyżył... a tu wszystko na Twojej głowie: dzieci, dom, pranie, gotowanie... no i jeszcze chora jesteś wszystko się skumulowało ale cieszę się, że już między Wami lepiej no i pogody to Mu zazdroszczę! ja nie wiem kiedy u nas będzie ta wiosna...

kurteczka boska! strasznie mi się podoba ciekawe jak wygląda na żywo

załamałaś mnie już totalnie z tym depilatorem ja tego bym nie przeżyła więc żegnaj silku braunie Forever

Agunia, ja też mam dzisiaj dzień paszteta czuję się jak słoń

Coctail, współczuję bólu wiem, co czujesz... wzięłaś tabletkę?

Cytat:
No to niezły magazyn oddaj z jedne ja to mam jedne balerinki, jedne na koturnie, adidasy na siłownię, czółenka na imprezy weselne, i botki na jesień (w których chodziłam w zimie ) no i potrzebuję jakichś buuutów ja chcę jakieś najeczki fajne bo ja lubię sportowe buty mimo, że niska jestem :P
chociaż jakieś szpile też by mi się przydały

Cytat:
w ogóle to moje dzieci już od godziny śpią nie mam pojęcia co im sie stało - chyba mają dzien dobroci dla mamy także idę się kąpać nie długo wrócę!!!!
Wiedzą, że mamie dzisiaj trzeba dać spokój bo chora
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 23:05   #2444
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no dobrze chociaż, że można oddać jak w Niemczech tak ciepło to będziesz miała na zimę akurat taką

A co do butów to ja mam hopla na ich punkcie w pokoju mam też z jakieś 5 par nieużywanych, bo jeszcze nie było okazji a wszystkich razem to będę miała z jakieś 25-30 par mama na mnie krzyczy jak przynoszę do domu kolejną parę, ale ja nic nie poradzę, że kocham butyyyy
Stary 2012-03-14, 23:05   #2445
sanderaM
Rozeznanie

Hej kochane ja na moment bo do 20 byłam na uczelni nadrobiłam was ale zmykam zaraz bo jutro na 9.
Moje menu:
owsianka
pierś pieczona + buraczki
jabłko
jabłko
bułka z almette i dżemem
+ 30 min hh 8 min abs.
Do jutra chudziny
A Coctail jesteś śliczna i szczupla
Stary 2012-03-14, 23:09   #2446
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A co do butów to ja mam hopla na ich punkcie w pokoju mam też z jakieś 5 par nieużywanych, bo jeszcze nie było okazji a wszystkich razem to będę miała z jakieś 25-30 par mama na mnie krzyczy jak przynoszę do domu kolejną parę, ale ja nic nie poradzę, że kocham butyyyy
Ile???????!!!

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej kochane ja na moment bo do 20 byłam na uczelni nadrobiłam was ale zmykam zaraz bo jutro na 9.
Moje menu:
owsianka
pierś pieczona + buraczki
jabłko
jabłko
bułka z almette i dżemem
+ 30 min hh 8 min abs.
Do jutra chudziny
Mało jak dla mnie brawo za ćwiczenia śpij dobrze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-14, 23:13   #2447
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine niektóre założone raz i leżą w szafce a najlepsze jest to, że większość butów mnie obciera i dlatego nie mogę w nich chodzić i zakładam je bardzo rzadko

DObra ja spadam już do wyrka
Dobranoc kruszynki i do jutra
Stary 2012-03-14, 23:21   #2448
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Coctail- koturny nie pasuja do spodnicy?! Kochana, od 1,5 roku nosze koturny.., i od zawsze nosilam je do spodniczek i sukienek tylko tak jak Monia mowi- trzeba je odpowiednio dobrac

Monia- mowilam ze jakas epidemia anginy jest! Mojej mamie i TZowi non stop wraca bol gardla, tak z nikad :/ takze uwazaj na siebie Poza tym- super ze pogodzilas sie z mezuniem i ze wszystko ok

Meedzik- ILE PAR ?! JA PIERNICZE masakra! ja mam ok 8-9 par i moj TZ ciagle mnie beszta za to ze kupie sobie od czasu do czasu jakies :P tylko w moim wypadku takich, ktore mi sie podobaja jest malo, wiec troche mu to przetlumaczylam tym argumentem

Glodna jestem jak wilk, ostatni posilek zjadlam o 17 30 [troche bigosu i kromka chleba]. Nie bijcie wczesniej brzuch mnie bolal a potem nie bylam glodna, dopiero przed chwila cos tam burknelo, ale za pozno na obzeranie sie ;d

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-03-14 o 23:23
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 23:26   #2449
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine niektóre założone raz i leżą w szafce a najlepsze jest to, że większość butów mnie obciera i dlatego nie mogę w nich chodzić i zakładam je bardzo rzadko

DObra ja spadam już do wyrka
Dobranoc kruszynki i do jutra
Aha mnie też często obcierają buty szczególnie na obcasie mam wąską stopę i ogólnie zawsze wszystkie mi spadają i ratują mnie wkładki a jak już włożę wkładkę to jest mega ścisk i ucisk i obciera

Śpij dobrze Kochana do jutra!
Stary 2012-03-15, 01:00   #2450
monika01011986
Zakorzenienie

a ja już wykąpielona czyściutka i pachnąca
Od 3 dni się nie kąpałam bo taka chora byłam! oczywiście myłam się tam i ówdzie ale to tak na szybkiego pod prysznicem tylko bo siły nie miałam na kąpiele. A dziś sobie poleżałam, umyłam włoski, nałożyłam odzywkę, ogoliłam nóżki i czuję się super! jeszcze się wybalsamuje przed spaniem
Gardło dużo mniej już boli!! Boże co za ulga!!!! Za to zatoki mnie nachrzaniają ale ten antybiotyk też pewnie się z tym upora na dniach
Muszę wypłukać gardełko i o 2 wziąć antybiotyk.
W ogóle to podjęłam kolejną próbę depilacji.... nóg to nawet nie próbowałam bo ogoliłam je maszynką w wannie i tak już raczej pozostanie ale całe bikini sobie wydepilowałam!!!! Calusieńkie!!! nie wiem jak mi sie to udało zrobić na początku strasznie bolało ale zaciskałam zęby i jakoś się udało jedną stronę wydepilować. Potem drugą zaczęłam to znowu był szok i zawał ale po chwili jakoś lepiej już było. I tak o to pozbyłam się wszelkich włosków które w ogóle nie powinny w tym miejscu być.... ahh ta nasza wspaniała matka natura - kolejna gafa z jej strony. No nic. Mam nadzieję że szybko nie odrosną

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-15, 01:18   #2451
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Siema

Oglądałam z mężem mecz buahahaha
No własnie zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz
Ja czasami z męzem też mecze oglądałam ale w siatkówkę jak Polska grała on na szczęscie innych meczy nie ogląda
A co za mecz oglądałaś?

Cytat:
Monia, cieszę się, że już z gardłem lepiej ten antybiotyk powinien Ci pomóc raz dwa mam nadzieję, że już jutro będziesz mogła normalnie jeść bidulko
fajnie, że udało Ci się z tym mieszkaniem bardzo szybko; no i jak zaufani i porządni ludzie to nie musisz się obawiać, że Ci coś zniszczą
widzisz, mężowi już przeszło :P mówiłam, że miał gorszy dzień i się po prostu na Tobie wyżył... a tu wszystko na Twojej głowie: dzieci, dom, pranie, gotowanie... no i jeszcze chora jesteś wszystko się skumulowało ale cieszę się, że już między Wami lepiej no i pogody to Mu zazdroszczę! ja nie wiem kiedy u nas będzie ta wiosna...
już jest spora poprawa cieszę się jak głupia zjadłam normalnie jabłko i wypiłam jogurt pitny z Biedronki truskawkowy i nie bolało
Też się cieszę że z mieszkaniem mam już załatwione wszystko jeden problem z głowy
No własnie mąż miał może i gorszy dzień ale dlaczego się na mnie wyżywa ja rozumiem że mu jest źle i smutno bo jest tam bez nas i tęskni ale bez przesady! On wróci z pracy to sobie może leżeć brzuchem do góry i pić piwo a ja ? 24/dobe zasuwam i nie ważne czy chora czy zdrowa - musze i koniec! Nikt mi nie pomoże, nie zrobi tego za mnie szkoda że on tego nie rozumie. Mi też cięzko i to bardzo. Mam nadzieję ze w tych Niemczech będzie już ok, mi będzie lżej a on będzie miał nas to powinno być dobrze
No u nas ponoć w weekend ma być bardzo ciepło na południu Polski 20 stopni widziałam w niedzielę
A u mojego męża taka temperatura to nic nowego dzisiaj zapowiadali u niego 22 stopnie w cieniu. A na słońcu to mówił że chyba z 30 było albo i więcej. Tu masz mapkę http://www.tvnmeteo.pl/mapy/europa,3...burg,29,1.html Bruchsal jest 70 km od Stuttgardu na zachód czyli bliżej Francji tam jest jeszcze ciut cieplej dlatego w Stuttgardzie było 19 a u niego już 22

Cytat:
kurteczka boska! strasznie mi się podoba ciekawe jak wygląda na żywo
No własnie ciekawe..... nie wiem czy ją kupię, wolałabym chyba skórę

Cytat:
załamałaś mnie już totalnie z tym depilatorem ja tego bym nie przeżyła więc żegnaj silku braunie Forever
no masakra jest :/ myślałam że nogi będzie łatwiej wydepilować a tu dupa..... ból jak cholera! nie dałam rady :/ ale pachy i bikini mam wydepilowane a na tych miejscach najbardziej mi zależało właśnie

Cytat:
Wiedzą, że mamie dzisiaj trzeba dać spokój bo chora
Nooo kochane dzieci zlitowały sie nad biedną matką

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-15 o 01:24
Stary 2012-03-15, 01:36   #2452
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia no dobrze chociaż, że można oddać jak w Niemczech tak ciepło to będziesz miała na zimę akurat taką

No pomyślę nad ta kurtką jeszcze ale skórę muszę sobie najpierw koniecznie kupić

ILE TY MASZ BUTÓW??? JEZU, zawału dostałam gdzie Ty je wszystkie trzymasz?????

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia- mowilam ze jakas epidemia anginy jest! Mojej mamie i TZowi non stop wraca bol gardla, tak z nikad :/ takze uwazaj na siebie Poza tym- super ze pogodzilas sie z mezuniem i ze wszystko ok

Glodna jestem jak wilk, ostatni posilek zjadlam o 17 30 [troche bigosu i kromka chleba]. Nie bijcie wczesniej brzuch mnie bolal a potem nie bylam glodna, dopiero przed chwila cos tam burknelo, ale za pozno na obzeranie sie ;d

Weź mnie nawet nie strasz mam nadzieję że to cholerstwo nie wróci już nigdy!!
Dzięki będę uważać
Też się cieszę nie lubie być z nim pokłócona tym bardziej że planujemy przeprowadzkę......

o 17:30????? a gdzie kolacja?? ja rozumiem że głodna nie byłaś, ale nie na tym to polega Ty masz jeść nawet jak nie jesteś głodna! żeby metabolizm nie zwalniał i pędził na pełnych obrotach Po takiej nocy jutro będziesz miała spowolniony metabolizm... i jedzenie już wolniej się będzie trawiło a ty nie będziesz chudła a możesz nawet przytyć odrobinę. Organizm zamiast trawić jedzenie zacznie robić zapasy na takie własnie głodówki. Także nie wolno!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-15, 01:47   #2453
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz
Ja czasami z męzem też mecze oglądałam ale w siatkówkę jak Polska grała on na szczęscie innych meczy nie ogląda
A co za mecz oglądałaś?
Ale zawsze wracam jak bumerang
Ja ogólnie meczy nie oglądam siedziałam z nim tylko grał Real Madryt z kimś tam, nawet nie wiem z kim Ronaldo i te sprawy

Cytat:
już jest spora poprawa cieszę się jak głupia zjadłam normalnie jabłko i wypiłam jogurt pitny z Biedronki truskawkowy i nie bolało
Kurcze, tak się cieszę, że już Ci lepiej!!!! bo nawet zjeść normalnie nie mogłaś Bidulko antybiotyk działa

Cytat:
No własnie mąż miał może i gorszy dzień ale dlaczego się na mnie wyżywa ja rozumiem że mu jest źle i smutno bo jest tam bez nas i tęskni ale bez przesady! On wróci z pracy to sobie może leżeć brzuchem do góry i pić piwo a ja ? 24/dobe zasuwam i nie ważne czy chora czy zdrowa - musze i koniec! Nikt mi nie pomoże, nie zrobi tego za mnie szkoda że on tego nie rozumie. Mi też cięzko i to bardzo. Mam nadzieję ze w tych Niemczech będzie już ok, mi będzie lżej a on będzie miał nas to powinno być dobrze
No u nas ponoć w weekend ma być bardzo ciepło na południu Polski 20 stopni widziałam w niedzielę
A u mojego męża taka temperatura to nic nowego dzisiaj zapowiadali u niego 22 stopnie w cieniu. A na słońcu to mówił że chyba z 30 było albo i więcej. Tu masz mapkę http://www.tvnmeteo.pl/mapy/europa,3...burg,29,1.html Bruchsal jest 70 km od Stuttgardu na zachód czyli bliżej Francji tam jest jeszcze ciut cieplej dlatego w Stuttgardzie było 19 a u niego już 22
No to trochę niesprawiedliwe... kobieta ma zawsze gorzej, bo zajmuje się domem, dziećmi... wszystko praktycznie na naszych głowach mam nadzieję, że jak już będziecie razem to to się zmieni i będziecie sobie nawzajem pomagać i się wspierać
no zobaczymy jak to będzie z tą pogodą bo u nas to nigdy nic nie wiadomo a Twojemu mężowi zazdroszczę toż to jeszcze trochę i opalać się będzie mógł!

Cytat:
no masakra jest :/ myślałam że nogi będzie łatwiej wydepilować a tu dupa..... ból jak cholera! nie dałam rady :/ ale pachy i bikini mam wydepilowane a na tych miejscach najbardziej mi zależało właśnie
no jak w tych miejscach dałaś radę, to jesteś hardcorem

http://www.youtube.com/watch?v=8nd5n5KVOUo
Stary 2012-03-15, 02:04   #2454
monika01011986
Zakorzenienie

Coctail do tej twojej kiecki te buciki by cudnie wyglądały : http://www.deezee.pl/category_pictur...fa538866fe.jpg

Fakt, że trochę wysokie, ale gdyby były niższe to idealne by były żeby nosić je na codzień

Cytat:
Ale zawsze wracam jak bumerang
Ja ogólnie meczy nie oglądam siedziałam z nim tylko grał Real Madryt z kimś tam, nawet nie wiem z kim Ronaldo i te sprawy
No i dobrze, że wracasz Z kim ja bym pisała w nocy gdyby Cie nie było?
to widzę, że bardzo mecz ciekawy i dokładnie go oglądałas skoro nie wiesz z kim grał Real Madryt

Cytat:
Kurcze, tak się cieszę, że już Ci lepiej!!!! bo nawet zjeść normalnie nie mogłaś Bidulko antybiotyk działa
też się cieszę
no 2 dni nic nie jadłam.... teraz pewnie będe to nadrabiać
antybiotyk super działa

Cytat:
No to trochę niesprawiedliwe... kobieta ma zawsze gorzej, bo zajmuje się domem, dziećmi... wszystko praktycznie na naszych głowach mam nadzieję, że jak już będziecie razem to to się zmieni i będziecie sobie nawzajem pomagać i się wspierać
no zobaczymy jak to będzie z tą pogodą bo u nas to nigdy nic nie wiadomo a Twojemu mężowi zazdroszczę toż to jeszcze trochę i opalać się będzie mógł!
No kobieta to ze wszystkim ma gorzej..... rodzi dzieci, ma okres, musi gotować, sprzątać, prać i jeszcze pracować w większości przypadków....
i jeszcze się golić musi!!!!!!
Też mam taką nadzieję, że mój mąż się opamieta trochę.
U nas to na prawdę gadają że np. upały a leje deszcz i jest zimno.... ile razy tak było.
Mój mąz to juz ma buzie zjaraną, bo on od kilku dni pracuje na dachu, podłacza panele słoneczne i mówi że tak na buzi sie opalił że chłopaki się śmiali z niego że czerwony jak rak.

Cytat:
no jak w tych miejscach dałaś radę, to jesteś hardcorem

http://www.youtube.com/watch?v=8nd5n5KVOUo
no sama w szoku jestem, że dałam radę

dobra ja juz spadam idę wziąć antybiotyk i spać synek pewnie jutro szybciej wstanie jak dziś wcześniej poszedł spać.
To uciekam siostro miłej nocki buziaki, śpij słodko

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-15, 02:11   #2455
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Coctail do tej twojej kiecki te buciki by cudnie wyglądały : http://www.deezee.pl/category_pictur...fa538866fe.jpg
Ale śliczne te butki!!!!

Cytat:
No i dobrze, że wracasz Z kim ja bym pisała w nocy gdyby Cie nie było?
to widzę, że bardzo mecz ciekawy i dokładnie go oglądałas skoro nie wiesz z kim grał Real Madryt
no ja też bym nie miała z kim pisać

no jak Boga kocham, nie wiem z kim grał Real ale było miło

Cytat:
też się cieszę
no 2 dni nic nie jadłam.... teraz pewnie będe to nadrabiać
antybiotyk super działa
tylko nie nadrabiaj za bardzo
zważ się jutro o ile dobrą masz tą wagę

Cytat:
dobra ja juz spadam idę wziąć antybiotyk i spać synek pewnie jutro szybciej wstanie jak dziś wcześniej poszedł spać.
To uciekam siostro miłej nocki buziaki, śpij słodko
To idź i się wyśpij niech choroba już sobie pójdzie dobranoc Kochana
Stary 2012-03-15, 07:16   #2456
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Monia- wiem wiem ze nie mozna... a uratuje mnie chociaz fakt, ze wczoraj jak po 17 30, zeby nie chodzic o pelnym zoladku wypilam troche napoju sojowego z biedronki?

Teraz w ogole sie nie waze, bo mam okres ;d

Ale dzisiaj zmierzylam talie i mam... 69cm!!!!!!!!! ZAczynalam od 77/8, pozniej bylo 75, pozniej 71 i teraz 69 !!!!! ale jestem szczesliwa!!!

Milego dnia kobietki, lece na uczelnie

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:39   #2457
monika01011986
Zakorzenienie

siemanko laseczki

dzień dobroci dla mamusi się zakończył i dziś od 7 dzieciaki biegały po domu z kotem na szczęście starszy synek poszedł już do przedszkola więc mam spokój i cisze bo młodszy synek siedzi i bajki ogląda. Zjadłam szklankę płatków z mlekiem i choć jeszcze boli przy połykaniu to już dużo mniej Rano wypłukałam gardło wodą utlenioną i widać już poprawe. Te czopy ropne znikają antybiotyk działa jeju jak się cieszę! jaka to jest ulga! Jedynie troche mnie głowa boli i idę zaraz do wyrka. Może synuś jeszcze zaśnie bo taki zamulony siedzi.....
U mnie pogoda śliczna - już jest 10 stopni na termometrze. Słoneczko pięknie świeci! Chyba w końcu wiosna do nas przyjdzie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-15, 08:43   #2458
maminka83
Raczkowanie

Cześć moje Świrki
Ja w dalszym ciągu padaka, Synek znowu dał mocy Chciałabym żeby miał już z 1,5 roczku to by lżej było. Jest strasznie śmieszny, bo nie raczkuje tylko na siedząco porusza się szorując dupką po dywanie. Jak dla mnie nowość bo córunia raczkowała. Ubaw po pachy Właśnie dzwoniła do mnie moja przyjaciółka ta, o której Wam pisałam, że straciła męża, że przyjedzie w niedziele Tak się cieszę bo dzwonimy do siebie codziennie lub co parę dni - bardzo często ale widujemy rzadko. Mieszka 60 km od nas i zawsze coś wypada przy dzieciach albo mnie albo jej, albo nie ma kasy na paliwo bo też różnie się składa.

U mnie spadek wagi było 75 kg a dzisiaj jest 74,7 kg Zawsze coś !!
Wczorajsze jadło:
I Musli
II zupa ogórkowa
III rybka z surówką + małe kiwi
IV koktajl białkowy
Tylko 4 posiłki bo zaczęłam od godziny 10:00 bo rano byliśmy z małą u lekarza i nie zdążyłam zjeść, dopiero jak wróciliśmy.

Dzisiaj było już musli i kawka a potem zobaczymy ale pewnie będzie tak
II jogurt naturalny z otrębami
III zupa ogórkowa (jakoś faza mała na ogórową )
IV pierś z kuciaka z surówką
V von koktajlo białkowo

Idę dzisiaj z dzieciakami na spacer bo słonecznie u mnie i wiatru nie ma. Do potem laseczki moje

AAAAAAAA Moniś strasznie się cieszę, że już lepiej ! Wiem co to znaczy angina przy bawitku dzieci i obowiązkach domowych
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:51   #2459
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też bym nie miała z kim pisać

no jak Boga kocham, nie wiem z kim grał Real ale było miło

tylko nie nadrabiaj za bardzo
zważ się jutro o ile dobrą masz tą wagę
nooo to się dobrałyśmy idealnie Dobrze, że nie tylko ja spać w nocy nie mogę

jak było miło to najważniejsze chu.j z tym meczem

no staram sie opanować i nie pożerać wszystkiego jeszcze i tak nie mogę bo gardło przy twardszym jedzeniu boli. Paćki mogę wcinać i nic nie boli prawie ale dziś jak płatki jadłam to już trochę bolało bo tam rodzynki, owoce itd.

Moja waga to się na śmietnik nadaje. Pokazała mi 59,4 tyle, że ja czuję się na 57 bo 3 dni praktycznie nic nie jadłam. Ale fakt faktem... dawno sie nie wypróżniałam.... ojj dawnooooo. No ale nie czuję aby mi się jakoś chciało nawet

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia- wiem wiem ze nie mozna... a uratuje mnie chociaz fakt, ze wczoraj jak po 17 30, zeby nie chodzic o pelnym zoladku wypilam troche napoju sojowego z biedronki?

Teraz w ogole sie nie waze, bo mam okres ;d

Ale dzisiaj zmierzylam talie i mam... 69cm!!!!!!!!! ZAczynalam od 77/8, pozniej bylo 75, pozniej 71 i teraz 69 !!!!! ale jestem szczesliwa!!!

Milego dnia kobietki, lece na uczelnie
Nie uratuje Cie troche napoju sojowego to nie posiłek także masz przerąbane u nas na całej linii Popraw Ty mi się
Jak masz okres to nie ma sensu sie ważyć
Nooo a z tą talią to pojechałaś!!! z 77 na 69!! Wow! super gratuluję!!! taka różnica!! no no no

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-15, 09:06   #2460
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć moje Świrki
Ja w dalszym ciągu padaka, Synek znowu dał mocy Chciałabym żeby miał już z 1,5 roczku to by lżej było. Jest strasznie śmieszny, bo nie raczkuje tylko na siedząco porusza się szorując dupką po dywanie. Jak dla mnie nowość bo córunia raczkowała. Ubaw po pachy Właśnie dzwoniła do mnie moja przyjaciółka ta, o której Wam pisałam, że straciła męża, że przyjedzie w niedziele Tak się cieszę bo dzwonimy do siebie codziennie lub co parę dni - bardzo często ale widujemy rzadko. Mieszka 60 km od nas i zawsze coś wypada przy dzieciach albo mnie albo jej, albo nie ma kasy na paliwo bo też różnie się składa.

U mnie spadek wagi było 75 kg a dzisiaj jest 74,7 kg Zawsze coś !!
Wczorajsze jadło:
I Musli
II zupa ogórkowa
III rybka z surówką + małe kiwi
IV koktajl białkowy
Tylko 4 posiłki bo zaczęłam od godziny 10:00 bo rano byliśmy z małą u lekarza i nie zdążyłam zjeść, dopiero jak wróciliśmy.

Dzisiaj było już musli i kawka a potem zobaczymy ale pewnie będzie tak
II jogurt naturalny z otrębami
III zupa ogórkowa (jakoś faza mała na ogórową )
IV pierś z kuciaka z surówką
V von koktajlo białkowo

Idę dzisiaj z dzieciakami na spacer bo słonecznie u mnie i wiatru nie ma. Do potem laseczki moje

AAAAAAAA Moniś strasznie się cieszę, że już lepiej ! Wiem co to znaczy angina przy bawitku dzieci i obowiązkach domowych

ojjj bidulko Ty nasza masz się z tym synusiem dałby chociaż raz mamusi przespać całą noc ... współczuję ale im będzie starszy tym będzie łatwiej na szczęście
A to faktycznie nowość jak dupką szoruje po dywanie musi to świetnie wyglądać
Super, że przyjaciółka Cie odwiedzi 60 km to jest kawałek i nie dziwię się że często się nie widujecie. Benzyna teraz też taka droga że lepiej samochód "przykryć kocem" i do garażu wstawić. Wyciagać go tylko w pilnych sytuacjach u nas w mieście jest taki dziadek który ma malucha ale maluch ten wygląda jak nowy z salonu!!! dziadek go cały tydzień w garażu trzyma przykryty kocem i wyciąga tylko w niedzielę jak do kościoła jedzie
Super, że waga ładnie spada gratuluję strasznie się cieszę
menu masz super!!! także waga musi spadać no i tyle roboty masz przy dzieciach to mnostwo kalorii spalisz
Też bym poszła na spacerek ale nie wiem czy mogę przy anginie w sumie to kiepsko się jeszcze czuję żeby spacerować sobie :/
Ale i tak jest dużo lepiej niż wczoraj w dzień. Masz rację...Przy dzieciach to masakra chorować masz dzieci to świetnie to rozumiesz

Dobra idę się położyć buziaki laseczki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości