Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-18, 11:11   #2461
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Omg...kiedy ja znowu zacznę spinać d.pę i ćwiczyć ...!!!!!!!!!!! Podziwiam was strasznie, chciałabym żeby wrócił mi mój dawny zapał do ćwiczeń
Ja ostatnio nie mam takiego zapału, bo nie widze efektów
Pokreciłam 20 minut , 10 na talie i 10 na boczki
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:34   #2462
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

hej laseczki

Ja już po kursie i leżę w łóżeczku
Wczoraj byłam u ginekologa na kontroli - wszystko jest ok i poprosiłam o jakieś super tabletki anty po których nic mi nie będzie Powiedziałam Pani ginekolog jakie już brałam wcześniej tabletki i co mi po nich było. Dostałam Daylette - całe opakowanie za darmo na wypróbowanie!!!! W szoku byłam normalnie jak mi Pani powiedziała że to za darmo
Jeśli będą mi "sprzyjały" to mam przyjechać po receptę i wtedy już będę musiała kupować ale ponoć strasznie mało tu się płaci za tabsy. Czy któraś z Was bierze te tabletki albo brała je???? Mam nadzieję że będą dobre....

Jeju jak dobrze, że jutro już piątek i weekend! Mam dość wstawania rano :/ w weekend sobie odeśpię

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej kochane
Ale u mnie dziś ładna pogoda, normalnie chodzę w samej bokserce i krótkich spodenkach a jutro ma być jeszcze cieplej
Nawet się dziś godzinkę poopalałam i już chyba odpuszczę sobie solarium, bo tak mnie fajnie złapało, że jestem brązowiutka jeszcze jutro z godzinkę poleżę to już w ogóle będzie git Uwielbiam się opalać

Monia haha no mogłaś mogłaś, dentyści mają tyle kasy jak nie wiem
Aa ja mogę iść na siłkę tylko nie mam z kim więc pozostają mi ćwiczenia w domu, choć teraz jak tak ciepło jest to mi się nie chce
No coś Ty, czego się wstydzisz przeciez Ty masz takie nóżki zgrabniutkie ja to zaraz w spodenki wskakuję jak robi się ciepło choć kiedyś tez miałam opory
Ty to znowu jak murzyn bedziesz w tym roku wyglądać
Też uwielbiam się opalać!!

Nie masz żadnej koleżanki która by poszła z Tobą na siłownie?? A Coctail?? Razem byście chodziły

Moje nogi to mój największy kompleks... jak ważyłam 57 kg to jeszcze jakoś potrafiłam ubrać spodenki choć i tak się super w nich nie czułam. A teraz przy mojej obecnej wadze to bym sie ze wstydu spaliła jakbym na gołe nogi gdzieś wyszła..... serio.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:38   #2463
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Nie masz żadnej koleżanki która by poszła z Tobą na siłownie?? A Coctail?? Razem byście chodziły

Moje nogi to mój największy kompleks... jak ważyłam 57 kg to jeszcze jakoś potrafiłam ubrać spodenki choć i tak się super w nich nie czułam. A teraz przy mojej obecnej wadze to bym sie ze wstydu spaliła jakbym na gołe nogi gdzieś wyszła..... serio.
Ja bym chętnie z Medzik pochodziła zresztą w zeszłym roku wyciągałam ją na arobik czy rower, ale teraz mieszkam w innym mieście Przyjeżdżam tylko na weekendy.

Kochana jak Ty sie wstydzisz ubierać krótkie spodenki to ja chyba powinna ubierać worki na ziemniaki
Stary 2013-04-18, 11:49   #2464
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Monia Ty sie wstydzisz chodzić w spodenkach trzeba Ci jakieś baty chyba dać. Zwariowalaś kobieto żeby takie nogi chować pod leginsami

kochana one na żywo wcale fajne nie są... uda mam na prawdę grube i w dodatku flakowate może jak już dłużej pochodzę na siłownie to się ujędrnią ale póki co jest tragedia.

Makaroniku gratuluję nowej pracy!! Od kiedy zaczynasz??? Będziesz ludziom życie ratować?

Like a women bardzo pięknie z Twojej strony że chcesz pomóc kuzynce przy dzieciach. Noo czworo dzieci to już jak w przedszkolu także podziwiam że się zgodziłaś. Jestem z Ciebie na prawdę dumna
To od kiedy zaczynasz role niani? i już sobie to jakoś ogarnęłaś?

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
MoniaMoim zdaniem przesadzasz i na serio wyglądasz super!!! A schudłam nie dlatego że piwa nie piję, tylko dlatego że nie mam czasu jeść Te kilogramy mi poleciały automatycznie jak zaczęłam pracowac w tej kawiarni
A alkoholu nie spożywam (praaaaawie) od połowy lutego, a dokładnie od 17.02
Czasem winko na pół wpadnie, dwa piwa...no i tyle U mnie akurat po %%% nie zauważałam wzrostu wagi, jedyne co, to rozstrój organizmu (z wc), ale to też mam nawet jak nie piję, więc... Wiadomo, człowiek zdrowszy, nie oszukujmy się że alkohol nie wpływa na organizm
Taaaaa Ty też jak wazyłam 60pare kilo to narzekałaś więc się mi nie dziw moje nogi są straszne w porównaniu z tymi sprzed roku także mam nad czym płakać i się użalać :P ale będę walczyć

I bardzo dobrze, że przestałaś tyle piwa pić - ja i tak uważam że piwo to zło i najlepiej nie pić go wcale :P także się cieszę że już tyle nie pijesz bo wiem że na zdrowsze Ci to wyjdzie

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Ja bym chętnie z Medzik pochodziła zresztą w zeszłym roku wyciągałam ją na arobik czy rower, ale teraz mieszkam w innym mieście Przyjeżdżam tylko na weekendy.

Kochana jak Ty sie wstydzisz ubierać krótkie spodenki to ja chyba powinna ubierać worki na ziemniaki
Aaa no tak! zapomniałam że się wyprowadziłaś

Ja się wstydzę sama nie wiem dlaczego... jakoś tak mam. Wiem, że nie mam grubych nóg ale skoro nie mam też ładnych to wolę nie pokazywać ich ludziom.... Może jak będzie z 40 stopni to juz ubiorę spodenki
Ja mam po prostu zbyt duże wymagania do moich nóg....
Ty masz ładniejsze nózki ode mnie! dużooo chudsze i jędrne ja mam milion rozstępów do tego...

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-18, 11:57   #2465
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Aaa no tak! zapomniałam że się wyprowadziłaś

Ja się wstydzę sama nie wiem dlaczego... jakoś tak mam. Wiem, że nie mam grubych nóg ale skoro nie mam też ładnych to wolę nie pokazywać ich ludziom.... Może jak będzie z 40 stopni to juz ubiorę spodenki
Ja mam po prostu zbyt duże wymagania do moich nóg....
Ty masz ładniejsze nózki ode mnie! dużooo chudsze i jędrne ja mam milion rozstępów do tego...
Ja mam chudsze ahahha dobre A to Ci sie dowcip udał Ty jesteś wyższa wiec nie narzekaj, bo nie masz na co
Ja jeszcze w dodatku mam cellulit
Stary 2013-04-18, 12:21   #2466
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Dzień dobry

Cytat:
Cindy Dziękuję ale do mojego ideału jeszcze daaaaaaleka droga
A nauczenie się odmawiania i branie jabłka czy orzechów zamiast ciasta trochę mi zajęło Jem też mega tłuste i kcal rzeczy, ale w umiarze i rzadko, to nie odkłada się jako dodatkowy tłuszcz
Jak dla mnie to już jesteś ideałem
Ohh strasznie ciężko jest odmawiać mi coraz lepiej idzie, ale co będzie dalej to się zobaczy

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
No a mówią że ludzie się nie zmieniają ale prawda jest taka że jak są problemy np. z pieniędzmi, pracą itd. to i w związku jest nerwowo. Wcześniej mieliśmy mnóstwo problemów i jeszcze z rodzicami mieszkaliśmy którzy się we wszystko wpierdzielali... teraz jesteśmy sami, problemów praktycznie wcale to i między nami dobrze warto było przecierpieć ten zły czas ale za to teraz jest cudnie

Ona chce jajniki podwiązać??? głupia jakaś..... przecież jest tyle środków antykoncepcyjnych....

Dokładnie - w obcym kraju jest się obcym. Taka prawda. Ja dopóki się języka biegle nie nauczę to zawsze będę się czuła jak intruz, bo znając biegle niemiecki zawsze można się kamuflować i udawać że się nie jest "obcokrajowcem". Gdybym ja z mężem miała dobrą prace w PL to logiczne że byśmy nie wyjechali.

Pewnie że lepiej mieć kogoś ja nie potrafiłabym być sama, zawsze gdy tylko rozstawałam się z chłopakiem to zaraz spotykałam się z innym aby mieć kogoś U mnie na kursie jest ze mną kobieta - też polka, ona ma 40 lat. Nigdy nie miała męża, niema dzieci... pytałam dlaczego to powiedziała że nie chce i tyle, że lepiej jej samej. Ale z czym jej lepiej to ja nie wiem...... nie rozumiem. Na stare lata będzie sama i nawet wnuków nie będzie miała..... a po śmierci nawet jej pomnika nikt nie postawi na cmentarzu no bo niby kto??

Ja kocham pływać biegać nie cierpię :/ ale na bieżni zasuwam ostro

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

no niby tak...

no ja byłam po dzieci i znowu walnęłam się do łóżeczka także również pozdrawiam z łóżeczka
Dziękuję na siłowni to mi się chce ćwiczyć bo wcześniej w domu to się w ogóle zabrać za to nie mogłam
Taaaa pokaże o ile schudnę coś w ogóle
Szampon nie przetłuszcza włosów mam takie fajne "sypkie" włoski po nim i mega błyszczące
No nie dużo 20 e ale my to zawsze mamy pecha wracając z polski do niemiec.....
kiedyś dotrzeć musi ale kiedy??
No jasne że warto było. To na pewno też wzmocniło wasz związek coś wiem o problemach z pieniędzmi i nerwowej atmosferze. Z przykładu moich bliskich. Teraz są najbardziej kochającą się parą jaką znam

Ona nie będzie brała tabletek bo "to grzech", a mąż nie będzie zakładał kondomów bo ni chce...

Ja znam biegle angielski, pełno tu jest obcokrajowców z przeróżnych krajów a i tak się czuję jak intruz. Choć nie powiem, bo jestem tu szczęśliwa dużo lepiej mi tu niż w Polsce, nawet pracując tak jak teraz pracuję

Ciężko jest być samej, ale tak np. jak ja miałam, po 6,5 roku związku dobrze mi było być samej. Zdarzały się chwile samotności, ale generalnie nie było mi źle. Natomiast teraz to dopiero jest mi dobrze

Hihi każdy robi to co lubi, ważne żeby się ruszać

Teraz także pozdrawiam z łóżeczka
Na siłowni to w ogóle inna atmosfera, wszyscy ćwiczą, czy chudzi czy grubi i samemu się chce
Moniś Ty masz taką piękną figurę, że ja nie wiem z czego Ty chcesz schudnąć
Ja w dalszym ciągu szukam szamponu dla siebie. Nie narzekam. Najlepiej na moje włosy i tak działają po prostu odżywki
Współczuję pecha.
Daj znać jak dojdzie

Mój blog active-and-healthy-lifestyle

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2013-04-18 o 12:25
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:23   #2467
monika01011986
Zakorzenienie

ja dietkę trzymam... prawie mi się udaje... oprócz wczorajszej połowy pizzy gyrosowej o godzinie 17:30 to reszta całkiem nieźle
Dzisiaj też dobrze narazie....

Na siłownie idę jutro dopiero bo dziś Nadine nie może, także muszę w domu poćwiczyć. Kopnijcie mnie w tyłek bo mam takiego lenia że szok.

Jadę po dzieci do przedszkola, później będę

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Ja mam chudsze ahahha dobre A to Ci sie dowcip udał Ty jesteś wyższa wiec nie narzekaj, bo nie masz na co
Ja jeszcze w dodatku mam cellulit
No ma na co bo rok temu miałam 7 cm mniej w udzie!!!

ehhh wolałabym cellulit niż rozstępy bo z rozstępami już nic nie zrobię a z cellulitem można walczyć :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 12:41   #2468
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
No nawet mu się udało zrobić na mnie wrażenie tym tekstem

Ojj mają mają.... muszę swoich synów nakłaniać aby w przyszłości poszli na dentystę

Ja się wstydzę w spodenkach chodzić chodzę w leginsach mimo że taki upał tutaj :/
Hehe

W ogóle na lekarzy niech idą, nie tylko dentyści tyle kasiorki robią

Nawet mi nie mów, mój TŻ mi mówił że jak w weekend będzie pogoda to mam sobie spodenki kupić i będziemy się opalać a ja chyba oszalał, ja z tym cellulitem nie wyjdę

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Piwo jest bardzo kaloryczne i brzuch od niego rośnie
To lepiej białe winko wytrawne pić nie?

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Hej kochane
Ale u mnie dziś ładna pogoda, normalnie chodzę w samej bokserce i krótkich spodenkach a jutro ma być jeszcze cieplej
Nawet się dziś godzinkę poopalałam i już chyba odpuszczę sobie solarium, bo tak mnie fajnie złapało, że jestem brązowiutka jeszcze jutro z godzinkę poleżę to już w ogóle będzie git Uwielbiam się opalać
Zazdraszczam

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Z kasą nie ma problemu,to tylko dwie małe mordki do wykarmienia.Chodzi o to,że nie wiem jak dziewczynki zniosą rozłąke,jak będa płakać za rodzicami.Chyba mi serce pęknie.
Na pewno nie bedę prosić ciotki o pomoc,bo skoro odmówiła nie podając konkretnego powodu i jakby nie było pogardziła losem swoich wnuczek to nie ma z nią o czym gadać.

Oficer operacyjny

Przyzwyczają się dziewczynki Ja bym pomogła.

Aaaa no to nieźle

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Zoska fajny brzusio Jenykiedy ja nie będę miała swojej oponki

Musze wrócić do hh i ćwiczeń na brzuch bo musze wygonić boczki i moją oponke;/ jak usiąde to takie zwały tłuszczu na brzuchy że siara ;/
Nawet mi nie mów, a kiedy ja nie będę miała swojej oponki

Tak czytałam i czytałam... doszłam do wniosku, że żadne ćwiczenia nie pomogą na brzuch tak jak dieta, dlatego też główną uwagę zwracam na dietę, a dodatkowo robię aeroby- bieganie, jazda na rowerze, szybki spacer i mam nadzieję, że spadnie. Już spada.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Masz rację.Dzieci są najważniejsze i ich dobrem trzeba sie kierować.Rozmawiałam z mamą i ona w razie czego mi pomoże.Pod koniec maja wraca z Niemiec mama męża kuzynki i ona zajmie się dziewczynkami,aż do września będą bez rodziców.
Bardzo ładnie to napisałaś

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ja dzis tylko na chwile, bo masa nauki - dieta niezle, troszke ponad 1200 bedzie. o te 100 za duzo. zaraz ide cwiczyc, dzisiaj zamiast rowerka cos innego wymysle

Cindy, moj pierwszy dzien trzymania się SFD całkiem ok, tylko zjadlam przed chwila pszenna bulke zamiast zytniej, bo moj chlopak nie kupił dla mnie bo stwierdzil, ze pszenna smaczniejsza a nie to "g* z ziarnami " i kupil mi też chrupki mr snaki, ale dzielnie nie zjadlam ani jednego. (on ostatnio stwierdził, ze mam idealne cycki i nie chce mi chyba dac schhudnac, bo wie, ze z biustu najszybciej laskom schodzi ) no i on mi tą bułke zamiast posmarować twarogiem tylko i dac rzodkiewki, to rzodkiewki zezarl i mi walnał gruba warstwe dzemu taki mój kuchcik dzem na szczęście Łowicz ten bez cukru, wiec nie tak zle, ciut ponad 1200 jednak wyszlo, mialo byc 1100. teraz pocwicze i jutro probuje znow wiecej bialka
Heh ja też się tego trzymam od kilku dni i waga spada, boczki mniejsze. Najważniejsza jednak jest dieta A szkoda, że pszenna, bo wiesz ona szybciej się trawi i szybciej jest się głodnym. Ja już wcale nie jadam pszennych bułek czy chlebów, makaron i ryż jem brązowy itd. Niech każdy je sobie jak tam chce, ale mi to po 1 bardziej smakuje, po 2 wystraczy mi połowa, albo nawet 1/4 tego co wcześniej jadłam (ryż, makaron) bo szybciej się czuję najedzona, a po 3 bilans kaloryczności mniejszy wychodzi, po 4 dłużej mam uczucie najedzenia

Pytanie mam- zna ktoś przepis na ciasto na naleśniki ale pełnoziarniste? Chciałabym spróbować, bo mój TŻ będzie mi robił pyszne naleśniki ze szpinakiem w weekend, a chciałabym zdrowszą wersję.

Ale mam manię na odchudzanie, zdrowe jedzenie i aktywność fizyczną znów teraz już nie jem w panierkach itd. Ja to jestem niezła nie

Stary 2013-04-18, 12:50   #2469
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Uff nadrobiłam was
Za mną długi dzień ale udało się też pobiegać Tylko szkoda że wieczorem wyszłam z koleżankami ze studiów na pizzę i piwo . Ale taka okazja rzadko się zdarza bardzo więc nie jest źle jutro już wzorowo będzie i na pewno pobiegam bo dużoo energii mi to daje
Cindy tu nie chodzi żeby zmniejszyć kaloryczność tylko zjeść coś ciepłego bo co cały dzień mam chodzić o dwóch kanapkach jak jestem poza domem i nie mam gdzie sobie odgrzać
Medzik ależ Ci zazdroszczę opalenizny . Mam nadzieję że w weekend będzie ładna pogoda bo jadę do domu
za biegi! Dziś też pobiegasz to spalisz piwka i pizze
Aaa to co innego. Ja tak jadłam dlatego żeby to się "szybciej" spaliło, bo mi się wydawało, że jak zjem dużo na śniadanie to w ciągu dnia spalę a to nie prawda była ale jak miałam na 12 do pracy to też jadałam na śniadanie obiad żeby właśnie coś ciepłego zjeść w ciągu dnia.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
ok, jednak przegielam z zarciem dzis ostatnio mi sie zdarza 3 dni spokojadlospisow, i kolejne 3 smieciowego :/ No nic, sklonilo mnie to do zwazenia się jutro z rana- moze jak znow zobacze jakies 52 (tego sie spodziewam) na wlasne oczy, to mnie zmotywuje do diety.
oooo szkoda

No to masz baciki

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Czytałam wszystko na bieżąco ale tyle ważnych kwestii poruszyłyście, że na szybko odpowiedzieć nie wypada a poważnie zastanowić się nad problem nie miałam czasu

Drugi raz w tym roku zagrałam w pacmana Z małymi stresami sobie radzę ale te większe jednak zajadam Jutro po dentyście odejdzie jeden stresik a dojdzie rana na dziąśle to skutecznie odciągnie od nadmiernej konsumpcji

Dziś 220 przysiadów i 3 x tifoczki
Idę spać bo znowu mnie budzik zaskoczy z rana
kolorowych
Ohhh czemu tych problemów zawsze jest tak dużo żeby nam się życie nie nudziło chyba Ja też mam kolejny problem

Ja nie palę od 27 marca i wczoraj zapaliłam 2 papierosy. Miałam wybór albo rzucić się na jedzenie z Maka- za jednym razem z 3tys dodatkowych kcal albo zapalić... wybrałam drugą opcję. Przerasta mnie trochę ten problem, muszę pogadać z mamą a jak na złość nie ma jej na skype

Biedulka, będzie Cię dziąsło bolało

za ćwiczenia

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Hej, czytam na bierząco, ale nie mam czasu odpisać dostałam pracę w moim zawodzie, będę jeździć na sygnale Zwalniam się z L. !!!

Grrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa ttttttttttttttttuuuuuuuuu uuulllllllllllllaaaaaaaaa accccccccccccjjjjjjjjjeee eeeeee!!!!

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak sobie poradzić z tą nieszczęsną fałdką na samym dole brzucha? Już tylko ona mi w szczęsciu przeszkadza. Jakieś konkretne zestawy ćwiczeń? Bo że trzeba uważać co się je, to wiem :P
Dieta i aeroby- bieganie, rower, pływanie

Stary 2013-04-18, 12:57   #2470
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
hej laseczki

Ja już po kursie i leżę w łóżeczku
Wczoraj byłam u ginekologa na kontroli - wszystko jest ok i poprosiłam o jakieś super tabletki anty po których nic mi nie będzie Powiedziałam Pani ginekolog jakie już brałam wcześniej tabletki i co mi po nich było. Dostałam Daylette - całe opakowanie za darmo na wypróbowanie!!!! W szoku byłam normalnie jak mi Pani powiedziała że to za darmo
Jeśli będą mi "sprzyjały" to mam przyjechać po receptę i wtedy już będę musiała kupować ale ponoć strasznie mało tu się płaci za tabsy. Czy któraś z Was bierze te tabletki albo brała je???? Mam nadzieję że będą dobre....

Jeju jak dobrze, że jutro już piątek i weekend! Mam dość wstawania rano :/ w weekend sobie odeśpię

OOO za darmo, super ja nie brałam ich.
Ja też już czekam na weekend, bo zmęczona jestem strasznie
Ja mam ten sam problem, gdyby nie ten cellulit to wszystko by było okej

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
ja dietkę trzymam... prawie mi się udaje... oprócz wczorajszej połowy pizzy gyrosowej o godzinie 17:30 to reszta całkiem nieźle
Dzisiaj też dobrze narazie....

Na siłownie idę jutro dopiero bo dziś Nadine nie może, także muszę w domu poćwiczyć. Kopnijcie mnie w tyłek bo mam takiego lenia że szok.

Jadę po dzieci do przedszkola, później będę

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

No ma na co bo rok temu miałam 7 cm mniej w udzie!!!

ehhh wolałabym cellulit niż rozstępy bo z rozstępami już nic nie zrobię a z cellulitem można walczyć :/
do ćwiczeń, ale już

Stary 2013-04-18, 13:02   #2471
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

Heh ja też się tego trzymam od kilku dni i waga spada, boczki mniejsze. Najważniejsza jednak jest dieta A szkoda, że pszenna, bo wiesz ona szybciej się trawi i szybciej jest się głodnym. Ja już wcale nie jadam pszennych bułek czy chlebów, makaron i ryż jem brązowy itd. Niech każdy je sobie jak tam chce, ale mi to po 1 bardziej smakuje, po 2 wystraczy mi połowa, albo nawet 1/4 tego co wcześniej jadłam (ryż, makaron) bo szybciej się czuję najedzona, a po 3 bilans kaloryczności mniejszy wychodzi, po 4 dłużej mam uczucie najedzenia

Pytanie mam- zna ktoś przepis na ciasto na naleśniki ale pełnoziarniste? Chciałabym spróbować, bo mój TŻ będzie mi robił pyszne naleśniki ze szpinakiem w weekend, a chciałabym zdrowszą wersję.

Ale mam manię na odchudzanie, zdrowe jedzenie i aktywność fizyczną znów teraz już nie jem w panierkach itd. Ja to jestem niezła nie
haha, no kupil pszenna to zjadlam, chleba sie nie wyrzuca, ale mam takie samo zdanie jak Ty ja go kiedyś przekonwertuje na zdrowe pieczywo, haha

dzieki za baciki, dzisiaj juz ok.

A w ogole sie wkurrr... bo dietke sobie ulozylam idealnie na 1100 kcal no i wskoczyłam do Buczka po bułki żytnie, bo oni mają bardzo smaczne, wsiadam w auto (bułki na jutro na uczelnie bo mam od rana) i mówie "a, gryzne sobie, jadłospis mam ok" wyciagam ta bulke, patrze -PSZENNA glupie babsko mi spakowalo zwykla bułke zamiast zytniej, mimo, że ją aż zdziwiona w sklepie pytałam, czy to na pewno moję zytnie te co zawsze, bo dwa razy wieksza byla a koszt ten sam.... no nie wiem, co mam z tym pszennym pieczywem

tak jak pisalam, jadlospis na dzis ok, trzymam sie go dzielnie - wlasnie się "parują" brokuły i fasolka żółta, zaraz bedą się smażyc kotleciki z indyka, posprzątam, pójdę na solarium, pozamiatam balkon, pouczę się spoko dzień generalnie.

Jutro moj chlopak jedzie do Włoch na 2 tygodnie prawie na lodowiec, smutno mi, że ja nie moge
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 13:28   #2472
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

No jasne że warto było. To na pewno też wzmocniło wasz związek coś wiem o problemach z pieniędzmi i nerwowej atmosferze. Z przykładu moich bliskich. Teraz są najbardziej kochającą się parą jaką znam

Ona nie będzie brała tabletek bo "to grzech", a mąż nie będzie zakładał kondomów bo ni chce...
No na pewno brak większych i poważnych problemów pozwala cieszyć się swoim małżeństwem. Gdy są problemy człowiek chodzi nerwowy i całą złość przelewa na najbliższą mu osobę. Przez to wiele małżeństw się rozpada bo sobie z tymi problemami nie radzą. No a my pewnie też się już "dotarliśmy" bo to już 7 lat po ślubie.

Cytat:

Ja znam biegle angielski, pełno tu jest obcokrajowców z przeróżnych krajów a i tak się czuję jak intruz. Choć nie powiem, bo jestem tu szczęśliwa dużo lepiej mi tu niż w Polsce, nawet pracując tak jak teraz pracuję

Ciężko jest być samej, ale tak np. jak ja miałam, po 6,5 roku związku dobrze mi było być samej. Zdarzały się chwile samotności, ale generalnie nie było mi źle. Natomiast teraz to dopiero jest mi dobrze
Ja też się czuję tu szczęśliwa nie chciałabym wrócić do PL - no chyba że dostałabym tam dobrą pracę i mój mąż też co oczywiście jest niemożliwe w tym kraju. Tutaj mamy też spokój - rodzina daleko więc nikt nam się nie wtrąca Lepsza opieka medyczna też jest i leki za darmo dla dzieci co w naszym przypadku to bardzo ważne dla nas

No wiadomo że jak się jest już samej to jakoś trzeba żyć, ale ogólnie jest lepiej być z kimś i mieć do kogo się przytulić

Cytat:

Hihi każdy robi to co lubi, ważne żeby się ruszać

Teraz także pozdrawiam z łóżeczka
Na siłowni to w ogóle inna atmosfera, wszyscy ćwiczą, czy chudzi czy grubi i samemu się chce
Moniś Ty masz taką piękną figurę, że ja nie wiem z czego Ty chcesz schudnąć
Ja w dalszym ciągu szukam szamponu dla siebie. Nie narzekam. Najlepiej na moje włosy i tak działają po prostu odżywki
Współczuję pecha.
Daj znać jak dojdzie
No dokładnie ruch to zdrowie ponoć
Ja własnie idąc na siłownie dostaję jakiegoś napływu siły i chce mi się ćwiczyć a w domu to patrzeć nie mogę na kołyskę i steper...
Ojj mam z czego chudnąć, tyłek + uda = 5 kg za dużo. Dziękuję na żywo nie jest taka piękna
Ja odżywek nie używam w ogóle . Raz w tygodniu nakładam tylko maskę po umyciu włosów a tak normalnie to myję 2 razy głowę szamponem, wycieram, w końcówki wcieram olej (akurat mam z Fructis) i rozczesuję i tyle
Dziś ten koleś pisał do mnie że część do auta powinna już być u mnie, jak nie przyjdzie dzisiaj to mam mu napisać. Ciekawe.....

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Hehe

W ogóle na lekarzy niech idą, nie tylko dentyści tyle kasiorki robią

Nawet mi nie mów, mój TŻ mi mówił że jak w weekend będzie pogoda to mam sobie spodenki kupić i będziemy się opalać a ja chyba oszalał, ja z tym cellulitem nie wyjdę

To lepiej białe winko wytrawne pić nie?
Fajnie jakby poszli na lekarzy no ale jakoś wątpię że pójdą. Pewnie po tatusiu pójdą na elektryke

Ja znowu cellulitu nie mam ale rozstępy to nawet w zgięciu kolana mam nie mówiąc już o całych udach..... Ogólnie to już się pogodziłam z tym że sie ich nie pozbędę ale w tej chwili mam takie buły i taką flakowatą skórę że nie pokażę moich nóg nikomu! dopóki nie schudnę

Ja tam w ogóle alkoholu nie ruszam ale ponoć wino jest dużo "zdrowsze" od piwa.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-18, 13:40   #2473
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
OOO za darmo, super ja nie brałam ich.
Ja też już czekam na weekend, bo zmęczona jestem strasznie
Ja mam ten sam problem, gdyby nie ten cellulit to wszystko by było okej

do ćwiczeń, ale już
No też byłam w szoku że za darmo tabletki dostałam
Mam nadzieję że będą służyć, to już niby jakiejś nowej generacji i się od nich nie tyje przerwy też się w nich nie robi, bierze się je opakowanie po opakowaniu. Są na końcu opakowania 4 tabletki placebo i wtedy okres się dostaje no ale to są tylko 4 tabletki a nie 7-dniowa przerwa jak w normalnych tabletkach więc ciekawe jak to będzie z okresem

Ja też w tym tygodniu jakaś zmęczona chodzę, chyba przez ta pogodę bo gorąco jak w piekle. Dobrze, że jutro piątek

Aż taki widoczny masz ten cellulit??

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
A w ogole sie wkurrr... bo dietke sobie ulozylam idealnie na 1100 kcal no i wskoczyłam do Buczka po bułki żytnie, bo oni mają bardzo smaczne, wsiadam w auto (bułki na jutro na uczelnie bo mam od rana) i mówie "a, gryzne sobie, jadłospis mam ok" wyciagam ta bulke, patrze -PSZENNA glupie babsko mi spakowalo zwykla bułke zamiast zytniej, mimo, że ją aż zdziwiona w sklepie pytałam, czy to na pewno moję zytnie te co zawsze, bo dwa razy wieksza byla a koszt ten sam.... no nie wiem, co mam z tym pszennym pieczywem

tak jak pisalam, jadlospis na dzis ok, trzymam sie go dzielnie - wlasnie się "parują" brokuły i fasolka żółta, zaraz bedą się smażyc kotleciki z indyka, posprzątam, pójdę na solarium, pozamiatam balkon, pouczę się spoko dzień generalnie.

Jutro moj chlopak jedzie do Włoch na 2 tygodnie prawie na lodowiec, smutno mi, że ja nie moge
Jakaś niekumata baba w tym sklepie pracuje Nie wie nawet co sprzedaje ludziom...

Ale masz pyszny obiadek dzisiaj mam tylko nadzieje że kotlecików nie smażysz na oleju ?

Oooo solarium też dzisiaj idę !!

Ale fajnie ma Twój chłopak na lodowiec to znaczy gdzie? w góry gdzieś tak? Czemu Ty nie możesz z nim jechać?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-18, 13:57   #2474
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Jakaś niekumata baba w tym sklepie pracuje Nie wie nawet co sprzedaje ludziom...

Ale masz pyszny obiadek dzisiaj mam tylko nadzieje że kotlecików nie smażysz na oleju ?

Oooo solarium też dzisiaj idę !!

Ale fajnie ma Twój chłopak na lodowiec to znaczy gdzie? w góry gdzieś tak? Czemu Ty nie możesz z nim jechać?
Smaze na oleju rzepakowym, ale mam to wliczone w ilosc kcal mimo, ze mam dobra teflonowa patelnie, to zawsze mi sie na suchej jakos przyklei wszystko :/
No wlasnie sie zbieram na sola, tylko zgubilam gdzies moje maslo kakaowe z Ziaji i sie miotam po domu a Ty uzywasz jakiegos brazera do opalania??
Jedzie do Włoch na desce pojezdzic. ja niestety nie dam rady, bo mam pierwsze egzaminy w polowie maja juz i po prostu wiem, ze bym sie nie uczyla tyle ile trzeba :/
Stary 2013-04-18, 14:19   #2475
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Smaze na oleju rzepakowym, ale mam to wliczone w ilosc kcal mimo, ze mam dobra teflonowa patelnie, to zawsze mi sie na suchej jakos przyklei wszystko :/
No wlasnie sie zbieram na sola, tylko zgubilam gdzies moje maslo kakaowe z Ziaji i sie miotam po domu a Ty uzywasz jakiegos brazera do opalania??
Jedzie do Włoch na desce pojezdzic. ja niestety nie dam rady, bo mam pierwsze egzaminy w polowie maja juz i po prostu wiem, ze bym sie nie uczyla tyle ile trzeba :/
no tak ale to są najgorsze kalorie jakie mogą być, poza tym jest ich mnóstwo bo łyżeczka ma ąż 45 kcal a tym przecież się nie najesz także to są puste kalorie. Ja jak muszę już coś usmażyć dla siebie to robię to na margarynie. Jedna łyżeczka np. Delmy to 9 kcal. Ja smażę na Ramie bo Delmy w DE niema ale Tobie proponuję Delme ponieważ jest tania i ma mało kcal Rama ma ciut więcej kcal ale nie dużo.
Kiedyś opalałam się na maśle kakaowym ale nie byłam zadowolona i poza tym po opalaniu jak miałam nałożyć ciuchy na tłuste ciało to mnie szlag trafiał. Teraz mam to : http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...op_artikel.jpg bardzo fajne w drogerii DM kupiłam

Aaa no tak, egzaminy. Na pewno byś się tam nie uczyła także dobrze, że w domu zostajesz.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 14:21   #2476
sanderaM
Rozeznanie

Hej laski
Ja czytałam dzisiaj na bieżąco ale mam mało czasu bo na 16 do pracy i zaraz musze wychodzić
Makaron gratuluje pracy klask i:
Ja napiszę moje dzisiejsze menu a wieczorem postaram się jeszcze wejść
I płatki owsiane + mleko+ trochę bakalii
II jogurt śliwkowy
III brokuł + 10 malutkich klusek śląskich
IV banan
V bułka z szynką i warzywami
+ 25 minut biegu
To dopiero trzeci dzień a już mi lepiej idzie
Stary 2013-04-18, 14:39   #2477
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska właśnie ja mam chyba te płatki czekoladowe co piszesz Tż kupił i nie je więc może w taki sposób je wykorzystam
Monia hehe no chciałabym być tak opalona jak w zeszłym roku ja też uwielbiam się opalać
Stary 2013-04-18, 15:14   #2478
Margot85
Wtajemniczenie

Wróciłam od dentysty i oczywiście nie było się czego bać ale ja swoją "sraczkę" musiałam przeżyć
Mam teraz takie fajne metalowe śruby zamiast zębów- dobrze, że to z tyłu bo tak mam 2 tygodnie lub dłużej chodzić

makaron Ty się cieszysz ale i mi się humor na cały dzień poprawił jak info o Twojej pracy przeczytałam:jup i: wiem jak trudno jest kobiecie pracę ratownika dostać i tym bardziej gratuluje i cieszę się, że będziesz robić to co lubisz, w czym się sprawdzisz i do czego masz przecież kwalifikacje

Cindy papierosy czy jedzenie - żadne to rozwiązanie na problemy i stres ale, że daje chwilową ulgę to ulegamy eh Mam nadzieję, że uda Ci się dorwać mamę na skype i obmówić co trzeba

Like jesteś wielka masz wielkie serce, nie wiem jak bym postąpiła na Twoim miejscu

zooska jak Ty masz takie spadki bez ćwiczeń to co będzie jak ci tryb turbo zumba włączy

pipson prześladowana przez pszenną bułkęhistoria prawdziwa

monia dziś i u mnie 22 stopnie Super sprawa z darmowym opakowanie tabletek, wypróbujesz, nawet jak się nie sprawdzą to nie będziesz stratna
Nie widziałam Twoich nóg z bliska ale na zdjęciach to wg mnie nic im nie dolega serio wskakuj w mini bo jak nie teraz to kiedy

A i dziś rano jakimś cudem wstałam zgodnie z planem i 225 przysiadów melduje już nie mogę się doczekać końca Dietetycznie jeszcze grzecznie
Stary 2013-04-18, 15:45   #2479
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam od dentysty i oczywiście nie było się czego bać ale ja swoją "sraczkę" musiałam przeżyć
Mam teraz takie fajne metalowe śruby zamiast zębów- dobrze, że to z tyłu bo tak mam 2 tygodnie lub dłużej chodzić

monia dziś i u mnie 22 stopnie Super sprawa z darmowym opakowanie tabletek, wypróbujesz, nawet jak się nie sprawdzą to nie będziesz stratna
Nie widziałam Twoich nóg z bliska ale na zdjęciach to wg mnie nic im nie dolega serio wskakuj w mini bo jak nie teraz to kiedy

A i dziś rano jakimś cudem wstałam zgodnie z planem i 225 przysiadów melduje już nie mogę się doczekać końca Dietetycznie jeszcze grzecznie
hehe aż tak się dentysty boisz??? przecież to taki delikatny lekarz moja dentystka to się bardziej mnie bała niż ja jej ona jak tylko mnie leciutko coś zabolało to przepraszała mnie z 5 razy
A po co te śruby są ???

No pewnie że fajna sprawa z tymi tabletkami w Polsce dostać coś za darmo to tylko w gębę można wypróbuję sobie i jak będą ok to pojadę po recepte
Ehh na zdjęciach to wszystko pięknie wygląda bo sie nie rusza,nie trzęsie... w rzeczywistości jest dużooo gorzej :P a moje mini są za małe na mnie - muszę schudnąć!

225 przysiadów???? Matko jedyna i to jeszcze nie koniec tak??? To na koniec ile będziesz robiła???? 500?? Podziwiam

u mnie dziś 24 stopnie ciutek chłodniej niż przez ostatnie dni

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Monia hehe no chciałabym być tak opalona jak w zeszłym roku ja też uwielbiam się opalać
Znając Ciebie i Twoje możliwości to będziesz jeszcze czarniejsza niż rok temu o ile pogoda dopisze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-04-18 o 15:44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 15:56   #2480
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe aż tak się dentysty boisz??? przecież to taki delikatny lekarz moja dentystka to się bardziej mnie bała niż ja jej ona jak tylko mnie leciutko coś zabolało to przepraszała mnie z 5 razy
A po co te śruby są ???

No pewnie że fajna sprawa z tymi tabletkami w Polsce dostać coś za darmo to tylko w gębę można wypróbuję sobie i jak będą ok to pojadę po recepte
Ehh na zdjęciach to wszystko pięknie wygląda bo sie nie rusza,nie trzęsie... w rzeczywistości jest dużooo gorzej :P a moje mini są za małe na mnie - muszę schudnąć!

225 przysiadów???? Matko jedyna i to jeszcze nie koniec tak??? To na koniec ile będziesz robiła???? 500?? Podziwiam

u mnie dziś 24 stopnie ciutek chłodniej niż przez ostatnie dni

monia fakt, za darmo tylko w zęby można dostać

Śruby są po to by dziąsło przygotować pod koronę na implant, żeby kształt miało naturalny jak się już całość zrobi.
Bałam się bo to jednak jak rzeźnik ten dentysta- rozcina dziąsło i grzebie w kości i znieczulenie znieczuleniem ale słychać wszystko

A robię przysiady wg rozpiski, która kiedyś Cindy wkleiła i ostatni dzień to 250 przysiadów czyli już nie długo chciałam spróbować tego wyzwania- i zaraz miesiąc minie i kilka minut dziennie ćwiczeń więcej
500 przysiadów to bym chyba nie dała rady jednak

Jak twierdzisz, że mini jest za ciasna ciut to myślę, że kilka wizyt na siłowni nie będziesz mieć tego problemu Ty jesteś "zawzięta"( w dobrym znaczeniu) baba i nie pozwól by te kilka cm było kłopotem w eksponowaniu długich, pięknych nóżek
Ja np cm sobie nie dodam by mieć długie nogi ale Ty cm z ud zlikwidować możesz bo to grzech chować takie nogi
Stary 2013-04-18, 16:00   #2481
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Z kasą nie ma problemu,to tylko dwie małe mordki do wykarmienia.Chodzi o to,że nie wiem jak dziewczynki zniosą rozłąke,jak będa płakać za rodzicami.Chyba mi serce pęknie.
Na pewno nie bedę prosić ciotki o pomoc,bo skoro odmówiła nie podając konkretnego powodu i jakby nie było pogardziła losem swoich wnuczek to nie ma z nią o czym gadać.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Oficer operacyjny

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

of kors
Zazdroszczę Ci też bym się chętnie zajęła taka gromadką Fajne doświadczenie i zajęcie dzieciom trzeba wytłumaczyć, że rodzice jadą do pracy, chyba będą dzwonić Na pewno będzie im ciężko ale to wszystko dla ich dobra Może nie będzie źle....
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 16:38   #2482
murka04
Zadomowienie

Hej jestem na chwilkę dać znać że żyję, ale teraz to siedzę w książkach cały czas wyszłam dziś przed dom się poopalać a tu taki wiatr że szybciutko wróciłam Dziś na obiad miałam pizzę domowej roboty i zjadłam kawałek, myślę że zamiast ziemniaków z sosem i mięsem może być
Wracam do polskiego a później ćwiczenia. Już widzę że mi się pupa podniosła po ćwiczeniach z Mel

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 17:18   #2483
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej A ja właśnie wróciłam z rolek pojeździłam może z pół godziny, bo zapomniałam chusteczek i zasmarkana nie będe jeździć Musze sie nauczyć dobrze hamować, bo jak chce jeździć gdzieś dalej to ani rusz bez tego.

Byłam też z Tż na zakupach kupiłam sobie 2 pary spodni, jedne jeansowe i drugie jeansowe ale w kropki Jutro jade do domu, bo mama ma urodziny i będzie w sobote impreza Jeszcze musze jutro rao skoczyć po 50 tulipanów I jeszcze muszę upiec ciasto dla mamy sernik na zimno jako tort bo wiem że nie będzie to umówie sie z babcią i u niej zrobimy potajemnie
Stary 2013-04-18, 17:50   #2484
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Margot, złapałam strasznego pacmana ze stresu dziś się już chyba nie powstrzymam. Muszę podjąć kolejną życiową decyzję. Dorwałam mamę i brata na skype, wszystko obgadane. Chodzi o to że rodzinka powiedziała mi że do 31 maja tylko pracuję, a miało być że dłużej. I się zastanawiałam czy wrócić do PL i czekać na pracę, czy zostać tutaj. Praca w pl okazała się bardzo nie pewna i właściwie dopiero w sierpniu się dowiem co dalej. Postanowiłam znaleźć sobie pokój, zastanawiam się czy nie wyprowadzić się już czy dopiero od końca maja. Później jak już będę wiedziała co z moją pracą w PL to zdecyduję czy zostaję tutaj i zamieszkujemy z TŻ czy wracam do PL. Na chwilę obecną chyba wolałabym zostać tutaj. Wg moich kalkulacji chyba jednak opłaca się tutaj zostać. Także spokojnie, nie nerwowo.
Idę już bo się do pracy muszę zbierać.
Ale mi się spać chcę!

Stary 2013-04-18, 17:59   #2485
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Makaron, wielkie gratulacje To jaki to zawód, że z syrenką? Strażak, ratownik czy policja? Czy coś innego, mniej stereotypowego? :P
Ratownik Dziękuję

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Hej laseczki u mnie dziś od rana piękna pogoda słońce tak świeci, że obudziłam się już przed 8, bo myślałam, że jest później skoro tak jasno w pokoju
Chciałam się dziś też poopalać, ale wczoraj przyjarałam sobie nos i boję się, żeby mi skóra nie schodziła

Makaron nooo i super wielkie ze zdjęć, które oglądałam w albumie kojarzę, że będziesz pracowała w ratownictwie medycznym i jeździła R-ką ? dobrze myślę ?
U mnie dzisiaj taki gorąc, że szok

Oprócz tego, że R to teraz S to wszytsko się zgadza Dzięki wielkie

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Gratuluje

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:

Superrrrr!!!

Tak w ogóle to dzień dobry
U mnie też pogoda świetna.Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i pizzy
Muszę pozałatwiać tyle spraw,że coś czuje ze w najbliższym czasie nie będe miała zbyt wiele czasu na wizaż
Uciekam na zakupy,zajrzę potem.Dziś w sumie ostatni dzien,bo kuzynka jutro wyjeżdza,więc muszę go wykorzystać.Pa
Co nie? Nareszcie!

Oooo, też bym poszła nad jakąs wodę, taka ładna pogoda
Stary 2013-04-18, 18:11   #2486
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Aaaaaaaaaaaa....mega!!!!! !!!!!!!

Ja cudem uchroniłam się od wczorajszej pizzy także się mega ciesze
To udanych zakupów i szybkiego załatwiania spraw, żebyś nam nie zginęła na długo

]Wczoraj z dietką ładnie było Ale i tak dzisiaj się czuję dziwnie ciężka Nie wiem ocb, ale dzisiaj sobie lekko pojem
Wczoraj zrobiłam deser, bo Tż przybity chodził to poszłam do kuchni, 10minut i gotowe, to dam przepis może ktoś się skusi

Składniki:
-muesli/crunchy
-budyń waniliowy/śmietankowy...
-banan
-bita śmietana
-bakalie

Przygotowanie:
Robimy budyń wg instrukcji na opakowaniu. Bierzemy dwie szklanki, na dno wsypujemy muesli, na to 2 łyżki budyniu, kilka plasterków banana i znowu muesli itd... Ostatnia warstwa to budyń, na to ładnie bita śmietana i posypujemy bakaliami

Wyszło super smaczne

Dzięki Też się cieszę (to mało powiedziane)

Brzmi pyszzzzznie ten deser

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Makaroniku gratuluję nowej pracy!! Od kiedy zaczynasz??? Będziesz ludziom życie ratować?
Dziękuję Zaczynam dokładnie od 26 kwietnia Musze sobie załatwić wolne z L., bo okres wypowiedzenia 2 tyg, ale już mnie "wali" co tam sobie pomyślą lub powiedzą
Dzisiaj byłam tak sobie zobaczyć, pojeździć, poprzypominać sobie wszystko i jest bardzo pozytywnie Miałam iść tylko na pare godz, a byłam 11, czyli prawie całą zmianę no coś pięknego uwielbiam to dziwnie to musi wygladać jak tam non stop mi się buzia cieszy
Jutro mam do L na rano, skaładam wypowiedzenie, ha! i po pracy idę też na parę godz sobie pojeździć z resztą w niedzielę jedziemy obstawiać takie zawody jeszcze

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
:

Grrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa ttttttttttttttttuuuuuuuuu uuulllllllllllllaaaaaaaaa accccccccccccjjjjjjjjjeee eeeeee!!!!
DDDDDDzzzzziiiiiięęęęęękk kkkkuuuujjjjjęęęęę
Stary 2013-04-18, 18:15   #2487
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Makaron gratuluje pracy klask i:
Ja napiszę moje dzisiejsze menu a wieczorem postaram się jeszcze wejść
I płatki owsiane + mleko+ trochę bakalii
II jogurt śliwkowy
III brokuł + 10 malutkich klusek śląskich
IV banan
V bułka z szynką i warzywami
+ 25 minut biegu
To dopiero trzeci dzień a już mi lepiej idzie

Dziękuję bardzo
za bieganie!

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:

makaron Ty się cieszysz ale i mi się humor na cały dzień poprawił jak info o Twojej pracy przeczytałam:jup i: wiem jak trudno jest kobiecie pracę ratownika dostać i tym bardziej gratuluje i cieszę się, że będziesz robić to co lubisz, w czym się sprawdzisz i do czego masz przecież kwalifikacje

O, jak miło dziękuję bardzo też się cieszę, nie mogę tego ogarnąć w ogóle!

za przysiady! JUż bardzo blisko końca

Bolało pewnie to zakładanie śrub? Jak takie coś się zakłada?
Stary 2013-04-18, 18:36   #2488
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Makaron fajnie tak cieszyć się z Twojego szczęścia z taką radością to piszesz W końcu jakaś osoba która sie cieszy z pracy. Czasami spotykam ludzi którzy pracują za kare i aż mi sie odechciewa jak takich widzę.

U mnie dzisiaj było 27 stopni

Ja już wykąpana wymasowana bańkami teraz siedze z maseczką na twarzy może później wyciągne Tż na przejażdżkę do Maca na nowe mcflurry z magnumem

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-04-18 o 18:43
Stary 2013-04-18, 23:07   #2489
zooska
Zakorzenienie

Wsocilam z pracy o 23.30.moje menu jest w oplakanym stanie jestem padnieta a nie moge zasnac,a jutro mam na 7.30

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 23:12   #2490
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Wsocilam z pracy o 23.30.moje menu jest w oplakanym stanie jestem padnieta a nie moge zasnac,a jutro mam na 7.30
szklanka cieplego mleka dobra na sen jutro w menu bedzie lepiej!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości