|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
hej laseczki
![]() Ja już po kursie i leżę w łóżeczku ![]() Wczoraj byłam u ginekologa na kontroli - wszystko jest ok i poprosiłam o jakieś super tabletki anty po których nic mi nie będzie ![]() ![]() Jeśli będą mi "sprzyjały" to mam przyjechać po receptę i wtedy już będę musiała kupować ale ponoć strasznie mało tu się płaci za tabsy. Czy któraś z Was bierze te tabletki albo brała je???? Mam nadzieję że będą dobre.... Jeju jak dobrze, że jutro już piątek i weekend! Mam dość wstawania rano :/ w weekend sobie odeśpię ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Też uwielbiam się opalać!! ![]() Nie masz żadnej koleżanki która by poszła z Tobą na siłownie?? A Coctail?? Razem byście chodziły ![]() Moje nogi to mój największy kompleks... jak ważyłam 57 kg to jeszcze jakoś potrafiłam ubrać spodenki choć i tak się super w nich nie czułam. A teraz przy mojej obecnej wadze to bym sie ze wstydu spaliła jakbym na gołe nogi gdzieś wyszła..... serio.
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana jak Ty sie wstydzisz ubierać krótkie spodenki to ja chyba powinna ubierać worki na ziemniaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana one na żywo wcale fajne nie są... uda mam na prawdę grube i w dodatku flakowate ![]() Makaroniku gratuluję nowej pracy!! Od kiedy zaczynasz??? Będziesz ludziom życie ratować? ![]() Like a women bardzo pięknie z Twojej strony że chcesz pomóc kuzynce przy dzieciach. Noo czworo dzieci to już jak w przedszkolu także podziwiam że się zgodziłaś. Jestem z Ciebie na prawdę dumna ![]() To od kiedy zaczynasz role niani? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() I bardzo dobrze, że przestałaś tyle piwa pić - ja i tak uważam że piwo to zło i najlepiej nie pić go wcale :P także się cieszę że już tyle nie pijesz bo wiem że na zdrowsze Ci to wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() Ja się wstydzę sama nie wiem dlaczego... jakoś tak mam. Wiem, że nie mam grubych nóg ale skoro nie mam też ładnych to wolę nie pokazywać ich ludziom.... Może jak będzie z 40 stopni to juz ubiorę spodenki ![]() Ja mam po prostu zbyt duże wymagania do moich nóg.... Ty masz ładniejsze nózki ode mnie! dużooo chudsze i jędrne ![]() ![]()
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze w dodatku mam cellulit ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Ohh strasznie ciężko jest odmawiać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ona nie będzie brała tabletek bo "to grzech", a mąż nie będzie zakładał kondomów bo ni chce... ![]() ![]() Ja znam biegle angielski, pełno tu jest obcokrajowców z przeróżnych krajów a i tak się czuję jak intruz. Choć nie powiem, bo jestem tu szczęśliwa ![]() ![]() Ciężko jest być samej, ale tak np. jak ja miałam, po 6,5 roku związku dobrze mi było być samej. Zdarzały się chwile samotności, ale generalnie nie było mi źle. Natomiast teraz to dopiero jest mi dobrze ![]() Hihi każdy robi to co lubi, ważne żeby się ruszać ![]() Teraz także pozdrawiam z łóżeczka ![]() Na siłowni to w ogóle inna atmosfera, wszyscy ćwiczą, czy chudzi czy grubi i samemu się chce ![]() Moniś Ty masz taką piękną figurę, że ja nie wiem z czego Ty chcesz schudnąć ![]() Ja w dalszym ciągu szukam szamponu dla siebie. Nie narzekam. Najlepiej na moje włosy i tak działają po prostu odżywki ![]() Współczuję pecha. Daj znać jak dojdzie ![]()
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2013-04-18 o 12:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
ja dietkę trzymam... prawie mi się udaje... oprócz wczorajszej połowy pizzy gyrosowej o godzinie 17:30 to reszta całkiem nieźle
![]() Dzisiaj też dobrze narazie.... Na siłownie idę jutro dopiero bo dziś Nadine nie może, także muszę w domu poćwiczyć. Kopnijcie mnie w tyłek bo mam takiego lenia że szok. Jadę po dzieci do przedszkola, później będę ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ehhh wolałabym cellulit niż rozstępy bo z rozstępami już nic nie zrobię a z cellulitem można walczyć :/
![]() |
#2468 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle na lekarzy niech idą, nie tylko dentyści tyle kasiorki robią ![]() Nawet mi nie mów, mój TŻ mi mówił że jak w weekend będzie pogoda to mam sobie spodenki kupić i będziemy się opalać a ja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- To lepiej białe winko wytrawne pić nie? ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Aaaa no to nieźle ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() Tak czytałam i czytałam... doszłam do wniosku, że żadne ćwiczenia nie pomogą na brzuch tak jak dieta, dlatego też główną uwagę zwracam na dietę, a dodatkowo robię aeroby- bieganie, jazda na rowerze, szybki spacer i mam nadzieję, że spadnie. Już spada. ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pytanie mam- zna ktoś przepis na ciasto na naleśniki ale pełnoziarniste? Chciałabym spróbować, bo mój TŻ będzie mi robił pyszne naleśniki ze szpinakiem w weekend, a chciałabym zdrowszą wersję. Ale mam manię na odchudzanie, zdrowe jedzenie i aktywność fizyczną znów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2469 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaa to co innego. Ja tak jadłam dlatego żeby to się "szybciej" spaliło, bo mi się wydawało, że jak zjem dużo na śniadanie to w ciągu dnia spalę a to nie prawda była ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() No to masz baciki ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie palę od 27 marca i wczoraj zapaliłam 2 papierosy. Miałam wybór albo rzucić się na jedzenie z Maka- za jednym razem z 3tys dodatkowych kcal albo zapalić... wybrałam drugą opcję. Przerasta mnie trochę ten problem, muszę pogadać z mamą a jak na złość nie ma jej na skype ![]() Biedulka, będzie Cię dziąsło bolało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa ttttttttttttttttuuuuuuuuu uuulllllllllllllaaaaaaaaa accccccccccccjjjjjjjjjeee eeeeee!!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Dieta i aeroby- bieganie, rower, pływanie
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też już czekam na weekend, bo zmęczona jestem strasznie ![]() Ja mam ten sam problem, gdyby nie ten cellulit to wszystko by było okej ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzieki za baciki, dzisiaj juz ok. A w ogole sie wkurrr... bo dietke sobie ulozylam idealnie na 1100 kcal no i wskoczyłam do Buczka po bułki żytnie, bo oni mają bardzo smaczne, wsiadam w auto (bułki na jutro na uczelnie bo mam od rana) i mówie "a, gryzne sobie, jadłospis mam ok" wyciagam ta bulke, patrze -PSZENNA ![]() ![]() tak jak pisalam, jadlospis na dzis ok, trzymam sie go dzielnie - wlasnie się "parują" brokuły i fasolka żółta, zaraz bedą się smażyc kotleciki z indyka, posprzątam, pójdę na solarium, pozamiatam balkon, pouczę się ![]() ![]() Jutro moj chlopak jedzie do Włoch na 2 tygodnie prawie na lodowiec, smutno mi, że ja nie moge ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() No wiadomo że jak się jest już samej to jakoś trzeba żyć, ale ogólnie jest lepiej być z kimś i mieć do kogo się przytulić ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja własnie idąc na siłownie dostaję jakiegoś napływu siły i chce mi się ćwiczyć ![]() ![]() Ojj mam z czego chudnąć, tyłek + uda = 5 kg za dużo. Dziękuję ![]() ![]() Ja odżywek nie używam w ogóle . Raz w tygodniu nakładam tylko maskę po umyciu włosów a tak normalnie to myję 2 razy głowę szamponem, wycieram, w końcówki wcieram olej (akurat mam z Fructis) i rozczesuję i tyle ![]() Dziś ten koleś pisał do mnie że część do auta powinna już być u mnie, jak nie przyjdzie dzisiaj to mam mu napisać. Ciekawe..... ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja znowu cellulitu nie mam ale rozstępy to nawet w zgięciu kolana mam ![]() ![]() ![]() Ja tam w ogóle alkoholu nie ruszam ale ponoć wino jest dużo "zdrowsze" od piwa.
![]() |
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że będą służyć, to już niby jakiejś nowej generacji i się od nich nie tyje ![]() ![]() Ja też w tym tygodniu jakaś zmęczona chodzę, chyba przez ta pogodę bo gorąco jak w piekle. Dobrze, że jutro piątek ![]() Aż taki widoczny masz ten cellulit?? ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() Ale masz pyszny obiadek dzisiaj ![]() ![]() Oooo solarium ![]() ![]() Ale fajnie ma Twój chłopak ![]()
![]() |
#2474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie sie zbieram na sola, tylko zgubilam gdzies moje maslo kakaowe z Ziaji i sie miotam po domu ![]() ![]() Jedzie do Włoch na desce pojezdzic. ja niestety nie dam rady, bo mam pierwsze egzaminy w polowie maja juz i po prostu wiem, ze bym sie nie uczyla tyle ile trzeba :/
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś opalałam się na maśle kakaowym ale nie byłam zadowolona i poza tym po opalaniu jak miałam nałożyć ciuchy na tłuste ciało to mnie szlag trafiał. Teraz mam to : http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...op_artikel.jpg bardzo fajne ![]() ![]() Aaa no tak, egzaminy. Na pewno byś się tam nie uczyła także dobrze, że w domu zostajesz. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Ja czytałam dzisiaj na bieżąco ale mam mało czasu bo na 16 do pracy i zaraz musze wychodzić ![]() Makaron gratuluje pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja napiszę moje dzisiejsze menu a wieczorem postaram się jeszcze wejść ![]() I płatki owsiane + mleko+ trochę bakalii II jogurt śliwkowy III brokuł + 10 malutkich klusek śląskich IV banan V bułka z szynką i warzywami + 25 minut biegu To dopiero trzeci dzień a już mi lepiej idzie ![]()
#2477 |
Zakorzenienie
|
Zoska właśnie ja mam chyba te płatki czekoladowe co piszesz
![]() ![]() ![]() Monia hehe no chciałabym być tak opalona jak w zeszłym roku ![]() ![]()
#2478 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od dentysty i oczywiście nie było się czego bać ale ja swoją "sraczkę" musiałam przeżyć
![]() ![]() Mam teraz takie fajne metalowe śruby zamiast zębów- dobrze, że to z tyłu bo tak mam 2 tygodnie lub dłużej chodzić ![]() makaron Ty się cieszysz ale i mi się humor na cały dzień poprawił jak info o Twojej pracy przeczytałam ![]() ![]() Cindy ![]() ![]() Like jesteś wielka ![]() ![]() zooska jak Ty masz takie spadki bez ćwiczeń to co będzie jak ci tryb turbo zumba włączy ![]() ![]() pipson prześladowana przez pszenną bułkę ![]() ![]() monia dziś i u mnie 22 stopnie ![]() ![]() Nie widziałam Twoich nóg z bliska ale na zdjęciach to wg mnie nic im nie dolega ![]() ![]() A i dziś rano jakimś cudem wstałam zgodnie z planem i 225 przysiadów melduje ![]() ![]() ![]()
#2479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A po co te śruby są ??? No pewnie że fajna sprawa z tymi tabletkami ![]() ![]() ![]() Ehh na zdjęciach to wszystko pięknie wygląda ![]() 225 przysiadów???? ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dziś 24 stopnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-04-18 o 15:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Śruby są po to by dziąsło przygotować pod koronę na implant, żeby kształt miało naturalny jak się już całość zrobi. Bałam się bo to jednak jak rzeźnik ten dentysta- rozcina dziąsło i grzebie w kości i znieczulenie znieczuleniem ale słychać wszystko ![]() A robię przysiady wg rozpiski, która kiedyś Cindy wkleiła i ostatni dzień to 250 przysiadów czyli już nie długo ![]() ![]() 500 przysiadów to bym chyba nie dała rady jednak ![]() Jak twierdzisz, że mini jest za ciasna ciut to myślę, że kilka wizyt na siłowni nie będziesz mieć tego problemu ![]() ![]() Ja np cm sobie nie dodam by mieć długie nogi ale Ty cm z ud zlikwidować możesz bo to grzech chować takie nogi ![]()
![]() |
#2481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
Hej jestem na chwilkę dać znać że żyję, ale teraz to siedzę w książkach cały czas
![]() ![]() ![]() Wracam do polskiego a później ćwiczenia. Już widzę że mi się pupa podniosła po ćwiczeniach z Mel ![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Byłam też z Tż na zakupach kupiłam sobie 2 pary spodni, jedne jeansowe i drugie jeansowe ale w kropki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Margot, złapałam strasznego pacmana ze stresu
![]() Idę już bo się do pracy muszę zbierać. Ale mi się spać chcę!
#2485 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() Oprócz tego, że R to teraz S to wszytsko się zgadza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Oooo, też bym poszła nad jakąs wodę, taka ładna pogoda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Brzmi pyszzzzznie ten deser ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj byłam tak sobie zobaczyć, pojeździć, poprzypominać sobie wszystko i jest bardzo pozytywnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mam do L na rano, skaładam wypowiedzenie, ha! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bolało pewnie to zakładanie śrub? Jak takie coś się zakłada?
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Makaron fajnie tak cieszyć się z Twojego szczęścia
![]() ![]() U mnie dzisiaj było 27 stopni ![]() Ja już wykąpana wymasowana bańkami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-04-18 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Wsocilam z pracy o 23.30.moje menu jest w oplakanym stanie
![]() ![]()
#2490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.