|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Kilka razy próbowałam ja zdzierżyć,ale nie da się.Mój mały rozumek nie ogarnia jej "aury"
![]() A przytaszczyłam kolejne gacie z zamkami,mam jakiegoś bzika na tym pk-cie ![]() ![]() ![]()
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-08-08 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Okej ![]() Nmzc ![]() A ja znów mam zepsuty humor... to znaczy taki nijaki. Nic mi się nie chce, brak motywacji do czegokolwiek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2463 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście podzielę się jej "złotymi myślami" bo jak by można było inaczej,nie wykorzystać tych inteligentnych wypowiedzi.Zawsze można sie przecież czegoś nowego nauczyć ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty tak chcesz, a mi się nic nie chce. Co mi się dziewczyny stało i jak to zwalczyć ![]() ![]()
![]() |
#2465 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Dziękuję Ci ![]() Jeszcze jutro na grilla do kolezanki mojego chłopaka chyba idziemy, goraco jak diabli bedzie, chyba jakas spodniczke przed kolano zaloze, bo szorty i mini to nie moja długość jednak ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Niby tylko po receptę- miałam iść poradzić się gin, bo mnie ostatnio lewy jajnik pobolewa i mnie to martwi- ale jak to mówi moja mama "rak nie boli" więc sądzę, że nic poważnego ![]() ![]() OKEJ, lece, bo traa kato- krk mnie czeka, dobrze, że mi klima w aucie działa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja już po obiedzie - cukinia faszerowana tuńczykiem, mozarellą i korniszonem taki misz masz
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to piękne włosy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja rano miałam wycieczke do domku, bo musiałam iść do dentysty. Ale z dniem dzisiejszym ogłaszam, że już koniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pipson ja też nie mogę mojego siana ogarąć, teraz jak są takie upały to i tak nosze ciągle związane, ale maski i odżywki są co mycie. Mam olej lniany w domku to musze naolejować ![]() Mnie jeszcze dzisiaj czeka powrót do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
później,bo teraz się rozpływam...
![]() |
#2469 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() Idę zaraz robić kolejny koktajl ![]() A ja jutro idę na rundkę po ciucholandach z koleżanką ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2470 | ||||
Zakorzenienie
|
Jeju jak dziś gorącooooo
![]() A chcę na rwr pokręcić trochę, ale nie wiem jak to będzie ![]() Cytat:
![]() A z bratową TŻ mam to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja też nie lubię siedzieć długo w domu. Czuję że czas ucieka mi przez palce. No i szybko głodna się robię. Tak to spokojnie potrafię wytrzymać te 3-4h a teraz - 2h temu obiad a ja już bym mamlała ![]() Cytat:
![]() ![]() A do szorciaków jednak się nie przekonałaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() A obiadek miałaś pysznyyy pewnie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też mało kupiłam w tym roku - buty głównie, bo nie miałam już balerin i sandałków, no i te szpile na wyjścia byznesowe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Jeny ja też i to jeszcze jak
![]() Cocktail, gratuluję odwagi ![]() ![]() A chyba też mam dalej jednego chorego zęba. Bo ona mi go najpierw zaleczyła, potem wsadziła plombę, ale od tamtego czasu jak jem to mnie tam boli, po prostu nie mogę gryźć na tą stronę ![]() ![]() A momentu ściągania drutów nigdy nie zapomnę ![]() ![]()
![]() |
#2472 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty też jesteś szczupła przecież, z tego co widzę, to podobnie mamy ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem miłośniczką, dzisiaj też trochę podjadłam, ale muszę jakoś ten nałóg trochę ogarnąć ![]() Pyszny obiad, dasz przepis? ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() No ja ninedawno dostałąm przeesyłkę z tymi "sławnymi" rosyjskimi kosmetykami, także będę dziś próbować... ale własnie też muszę olej z orzechów włoskich gdzieś dorwać, dzis w Krk nie bylo nigdzie. Paulownia, zdradzisz, gdzie kupiłaś? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa bo Ty też byłaś zadrutowana. To powiedz mi ile czasu minęło zanim Ci ściągnęła, bo ja teraz na górze mam ostatni łuk i sie zastanawiam ile jeszcze mi czasu zostało. Orto mówiła, że do końca roku ściągamy. I powiedz mi co po ściągnięciu jakoś czyści te ząbki? Bo ja sie boje że pod zamkami będę miała jaśniejsze ![]() ![]() ![]() Pipson Ty krótkich gatek nie nosisz? ![]() ![]() ![]() Eh coś sie dzisiaj źle czuje, słabo mi, ciągle chodze do kibelka i mnie muli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Noszę, noszę, ale nie lubię. Przecież bym zwariowała chyba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Rozeznanie
|
Hej kochane
![]() Za mną kolejny dzień pracy ... boshe padam ![]() ![]() ![]() Tinek udanego wyjazdu ![]() ![]() Pipson ależ z Ciebie jest chudzinka . Myślę że trochę przesadzasz z tą ciągłą dietą . A z tym że masz za grube uda na spodenki to już w ogóle ![]() ![]() Paula na pewno się uda trzymam kciuki ![]() Heroine a gdzie Ty ? ![]() Idę zaraz zorganizuję sobie jakąś kolację ale w ogóle mi się jeść nie chce ![]()
#2476 | ||
Zakorzenienie
|
Sprzedałam ławę
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz oddeleguję TŻ do pracy i idę ćwiczyć. Nie wiem jak ja dam radę w tym ukropie aaale mam PLL do obejrzenia do gładko może pójdzie jak się wkręcę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A to fajnie - masz dobre połączenie komunikacyjne. Możesz sobie śmigać na zakupy do Krk śmiało ![]() W Mosquito już nowa kolekcja u nas jest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To w ogóle jest coś takiego? Kuurde to w takim razie wszystko naprawdę poszło do przodu. Coś Ty! Typka mi wtedy powiedziała że od czasu do czasu mam masować zęba palcem ![]() ![]() A no i zapomniałam - ja też 4 piątki musiałam wyrwać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Ja tylko na sekundę bo wyczytałam tutaj wspaniałą nowinę! Basia!!! Gratuluję kochana!! Nawet nie wiesz jak się cieszę!!! Cudowna wiadomość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzaga TY też w ciąży jesteś????????????? Bo coś gdzieś tam wyczytałam ale nie jestem pewna ![]() Co do Twojego postu na temat mojego ciała : Ty kochana na pewno po ciąży nie będziesz miała co zrzucać! ![]() ![]() Kochane ja dzisiaj zrobiłam ostatnie zakupy typu kosmetyki i zaczynam się pakować. Jutro idę ostatni dzień na kurs ![]() ![]() Dziś byłam u dentysty, pierwszy raz w życiu miałam zrobiony zastrzyk ze znieczuleniem! Co sobie będę żałować jak za darmo tu dają ![]() Ale świetne uczucie! gęba sztywna jak z plastiku hahaha ząbka mi zaplombowali piękną białą plombą i za miesiąc mam znowu przyjść to jeszcze coś mi tam pogrzebią w ząbkach. A wy tak narzekacie że za gorąco ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za komentarze odnośnie moich zdjęć ![]() ![]() Cindy dziękuję ![]() ![]() Heroine mi też bez Was smutno i brakuje mi pisania z Wami no ale jak tylko wrócę z PL będę już miała więcej czasu dla Was ![]() Pipson ! Jesteśmy takie same jeśli chodzi o alkohol ![]() Sanderko dziękuję ślicznie ![]() Margot ale masz fajnie że możesz pracować w domu ![]() ![]() ![]() Lecę ogarnąć mieszkanie ![]() ![]() Spokojnej nocki kochane ![]() buziaki !!!!! ![]()
#2480 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To macie moquito stacjonarnie?;> A ja w river island czasem coś upoluję w spoko cenie, tak samo mam zresztą z Zarą- w normalnych cenach raczej unikam, ale czasem warto w czasie wyprzedazy tych ostatnich zajrzeć co rzucą ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ponownie zawaliłam paskiem czekolady na kolacje
![]() ![]() ![]() Oczywiście ćwiczyć mi się też nie chce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam spokój bo siostra mojego Tż jest jego postury więc ja przy niej zawsze będę drobna ![]() Cytat:
![]() ![]() i weź już przestań z nogami bo parówki owszem ale light masz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi się spodnie z suwakami podobają...ale ja taka niska jestem, że nogawki trzeba razem z suwakami odciąć aby się po ziemi nie ciągnęły ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi jakoś się nigdy nie udaje nawet zdjęć zrobić do ogłoszenia...taka mam mobilizacje ![]() PLL i ja dziś obejrzałam ale cicho sza bo w tajemnicy przed Tż oglądałam ![]()
![]() |
#2482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Łatwo nie było - jakoś w okolicach 1,5h na rowerze skończył mi się zapas wody, wrażenie pierwszorzędne - czułem jak każda kropelka wody w moim ciele paruje, pod koniec nawet myśli "napić się aby przeżyć". ![]() No i 1,5 L Cisowianka wypita w około 20 sekund.
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że mi wybaczycie ![]() Jeszcze raz dziękuję za komplemenciki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i chciałam poinformować, że odebrałam dziś wyniki i wszyściutkie mam super !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margotku ( o ile pamiętam, to Ty pytałaś o Mureczkę ) pisałam do niej już parę razy na fb, ale nie odpisuje mi ![]() ![]() ![]() ![]() Monia bosko wyglądasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2484 |
Zakorzenienie
|
Czikas, zaliczylam rowerek i PLL - juz naprawde nie wiem kim jest A. Poczytalam Zmierzch i ide w kimonko.
Pisze z telefonu bo juz nie chce kompa odpalac bo goraco od njego ![]() Pipson, ofc o Mohito mi chodzilo ![]() ![]() ![]() Monia, prawdopodobnie jestem w ciazy ![]() ![]() Margot a czemu w Tajemnicy przed tz? W sensie ze i on oglada a Ty go wyprzedzilas czy ma takie zdanie jak moj ze te wszystkie seriale to odmozdzacze? ![]() A sprzedaz to potega tablicy.pl - przez All nigdy mi nie udalo sie tak szybko sprzedsc. Dzis pozbylam sie lawy w 3h ![]() Oki koncze. Niby nie chce mi sie spac ale juz taka pora...dzis w lbn zaczal sie Carnival Sztukmistrzow to moze jutro tz na jakies piwko do centrum wyciagne albo chodziaz polazic ![]() Zatem dibranoc i do jutra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2485 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No mi sie tez podobaja tam ciuchy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
No ona waży idealnie tyle ile ja bym chciala - 47 ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Ci za komplementy, miło mi ![]() ![]() ![]() ![]() A apropos serdli, to spoko spoko, ja Ci mówie, ze jeszcze szybciej osiągniesz "naszą" wymarzoną wagę niż ja ![]() ![]() Za pasek czeko ![]()
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-08-08 o 23:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja właśnie butów nigdy nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A cukinie to robiłam tak po swojemu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do PLL to miałaś wcześniej jakieś podejrzenia kim jest 'A'? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do suwaków,to ja do tych najwyższych też nie należę i kupuje z zipami na biodrach
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Witam moje Lachonarium
![]() ![]() ![]() Dopiero piszę bo rano siedziałam trochę z TŻ - rozmawiał z przyszłym dziecięciem - jeju jakie to słodkie było. Mój TŻ to raczej nie jest typ romantyka, osoby która jest bardzo wrażliwa i jakoś szczególnie okazuje uczucia. Ale myślę że tego dziecka chce tak mocno że aż się zapomina że z niego przecież twardziel taki ![]() ![]() Po śniadanku zaliczyłam odcinek 90210 + rowerek. Wieczorem jednak jest za gorąco no i może dziś na tych Sztukmistrzów pójdziemy jak nie będzie parno. Jutro jedziemy na wieś z zaproszeniami, więc muszę jeszcze dziś kupić parę rzeczy, m.in. prezent uro dla mamy. Planuję też upiec u niej jakieś ciacho i małe przyjęcie wyprawić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i dziękuję za komplement ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
Wczoraj przywaliłam sobie drzwiami z auta w łydkę i ten ostry koniec (kant drzwi na dole) dosłownie mi się w nią wbił.Myślałam,że się posi*am z bólu
![]() Heroine Gdzie Ty się podziewasz?
![]() Pipson Też uwielbiam Mohito,ale ostatnio okupiłam się w Reserved.River faktycznie drogi jest,a ciuszki tam są jakieś takie nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.