Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 12:10   #2461
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Czego LuiVita? Widzę że przepadasz za bratową tak jak ja za szwagierką TŻ
Czyli co konkretnie przytargałaś? Jeny na na nic nie mam kasy teraz Wprawdzie wyprzedaże się pokończyły już ale tu legginsów mi się chciało, tu tego, tu śmego. Świadczenia z Krus - przybywajcieee Hehe.

A weź mi z nią idź... rozum 3-latka (nie obrażając dzieci) do tego lans na chajs.Buty z czerwona podeszwą,a w rączce torebka od Louis Vuitton (podróba ma się rozumieć) dlatego mówię na nią LuiVit'a
Kilka razy próbowałam ja zdzierżyć,ale nie da się.Mój mały rozumek nie ogarnia jej "aury" Nie wiem co mój brat w niej widzi,a taką już miał nauczkę z pierwszą żonka jak go przerobiła na mielone.No nic,nie moja sprawa.
A przytaszczyłam kolejne gacie z zamkami,mam jakiegoś bzika na tym pk-cie i spódniczkę i torebkę...ale teraz mogłam poszaleć,bo wpadło mi taka "extra" kasa,zwykle tak nie burżuje

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2013-08-08 o 12:15
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 12:11   #2462
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Idę obejrzeć serial albo poczytać Muli mnie ale się nie dam. Bosssszzzz jak gorąco
A Heroine gdzie wcięło?

Ale broń Ci Panie Boże wagę kupować Ta na siłowni w zupełności wystarczy

Senk ju senk ju
Ja też zaraz coś obejrzę.

Okej

Nmzc

A ja znów mam zepsuty humor... to znaczy taki nijaki. Nic mi się nie chce, brak motywacji do czegokolwiek nie służy mi siedzenie w domu. Obiad mam ze wczoraj- spaghetti Około 16-17 pójdziemy z Tżtem na basen znów. Wczoraj byliśmy na basenie, zapomniałam się pochwalić. Na rowerku jechaliśmy to z pół godz, może więcej wyszło, do tego z pół godz basenu, 15 długości (x2), a potem rilaks sauny, masaże wodne, jacuzzi

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 12:17   #2463
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Like Twoja "ulubiona" bratowa mówisz przybędzie koniecznie zdradź nam po spotkaniu teksty wieczora
No ulubiona,już się doczekać normalnie nie mogę...
Oczywiście podzielę się jej "złotymi myślami" bo jak by można było inaczej,nie wykorzystać tych inteligentnych wypowiedzi.Zawsze można sie przecież czegoś nowego nauczyć

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić. Na rowerku jechaliśmy to z pół godz, może więcej wyszło, do tego z pół godz basenu, 15 długości (x2), a potem rilaks sauny, masaże wodne, jacuzzi
Też tak chcem
Stary 2013-08-08, 12:31   #2464
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
No ulubiona,już się doczekać normalnie nie mogę...
Oczywiście podzielę się jej "złotymi myślami" bo jak by można było inaczej,nie wykorzystać tych inteligentnych wypowiedzi.Zawsze można sie przecież czegoś nowego nauczyć

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Też tak chcem
hahaha! Zadziwia mnie myślenie takich właśnie dziuni już się nie mogę doczekać jak napiszesz nam jej złote myśi

Ty tak chcesz, a mi się nic nie chce. Co mi się dziewczyny stało i jak to zwalczyć

Stary 2013-08-08, 12:48   #2465
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Falki ladne na moje oko 2b/2c. Bardziej suche przy koncowkach - mam tak samo. Tak, oleje powinny pomoc. Bogate maski nawilzajace - ugotuj zel lniany i wymieszaj lyzke z jakas emolientowa odzywka, chocby Garnier AiK, troche miodu, oleju i pod folie.
Probowalas jakies zele do stylizacji?
próbowałam ten biały grafitti- całkiem nieźle, ale musiałam siedziec i głową nie ruszać, żeby jakoś wyglądały Mnie martwi to, że wierzchnie warstwy są suche i czasem o dziwo pod spodem mam ładny skręt, a te najbardziej na wierzchu prawie proste... Jadę zaraz do Krk do tego gina, to poszukam tych olejów, o których wspominałaś Zastanawiam się w ogóle, czy nie powinnam ściąć tych końcówek- ale żal mi, wolno rosną, plus po miesiącu wyglądają tak samo

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Okej

Ale z Ciebie chudzinka
Dziękuję Ci Na górną część ciała nie narzekam, natomiast nogi to troche serdelkowate- kusiło mnie, żeby Wam z tego zdjęcia tyłem wrzucic więcej, w sensie więcej nóg, ale sie wstydze :<
Jeszcze jutro na grilla do kolezanki mojego chłopaka chyba idziemy, goraco jak diabli bedzie, chyba jakas spodniczke przed kolano zaloze, bo szorty i mini to nie moja długość jednak

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
To jest najlepszy make up ever! W ogóle po co te kursy wizażu robią ja nie wiem
Ale masz piękne te włoski ja zawsze będę zazdrościć innym dziewczynom fal

Kontrolnie? Oby wszystko ok było
Hehe, no mi taki mejkap pasuje wybitnie Dzięki za komplement, do wypielęgnowanych włosów medzik mi daleko, ale walczę Ja też polubiłam falowane włosy, ale fale są piękne jak są zadbane- więc MUSZĘ je tuningować ciągle, bo są kapryśne :<
Niby tylko po receptę- miałam iść poradzić się gin, bo mnie ostatnio lewy jajnik pobolewa i mnie to martwi- ale jak to mówi moja mama "rak nie boli" więc sądzę, że nic poważnego ale jednak chciałabym zapytać- niestety moja ginka jest na urlopie, więc idę tylko do innej po receptę
OKEJ, lece, bo traa kato- krk mnie czeka, dobrze, że mi klima w aucie działa
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 13:10   #2466
ewelciaa144
Zakorzenienie

Ja już po obiedzie - cukinia faszerowana tuńczykiem, mozarellą i korniszonem taki misz masz teraz mam ochotę na słodkie w ogóle po obiedzie zawsze mnie ciągnie do słodyczy nie wiem czemu spadek cukru? obojętnie co bym zjadła na obiad to i tak mam ochotę nawet jak się najem za trzech

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Nie próbuj, są niedobre tzn takie.. nijakie, nic szczególnego. Nie to co moje żelki Akuku Dzisiaj póki co jest ok- jogurt naturalny z wkrojoną nektarynką, bananem, łyżką otrębów i mniej więcej 15 g pistacji ( nie mogłam się oprzeć ) No i w międzyczasie podjadłam z 5-6 śliwek, czekam na efekt Ale chyba muszę doprawić się mocno kawą, bo pamiętam, że chyba Monia wspominała, że kawa to na niej robi efekt Instant szit tak zwany
O to nawet nie kupuje, bo tylko kasa w błoto skoro szału nie robią a Ty chyba jesteś miłośniczką orzechów, co nie? I jak po śliwkach ? mi kawa bardzo pomaga po chwili od razu lecę na kibelek ale to tylko jeśli rano wypije, bo po południu już nie
A tak w ogóle to piękne włosy zawsze o takich marzyłam no i jesteś szczuplutka!

Cytat:
Z malin, jagód, banana, odrobiny jog nat, odrobiny mleka i płatków owsianych
Pyyyyycha, uwielbiam

Cytat:
Dobra wróciłam Rozmowa poszła mi dobrze - tak mi się fuksnęło że wszystkie pytania miałam ładnie opracowane. martwi mnie jednak to że mogłam zaszaleć z angielskim Kobitka była trochę zbita z tropu i nie wiem czy do końca wszystko rozumiała. Ale koleżanka mówiła że ona sobie bardzo chwali znajomość języka więc się nie hamowałam Ooooj zobaczymy. Może zadzwonią. Jak dadzą mi umowę o pracę to będę ich po rękach całować
Zjadłam teraz giga sandwicza Posmarowałam kromkę cienko pasztetem, na to plaster szynki, potem grubaśny plaster sera białego, i pomidor i ogóras. Napchałam się
Trzymam kciuki żeby zadzwonili na pewno zadzwonią jak dobrze wypadłaś i pyszną kanapeczkę dziś jadłaś

Cytat:
A przytaszczyłam kolejne gacie z zamkami,mam jakiegoś bzika na tym pk-cie i spódniczkę i torebkę...ale teraz mogłam poszaleć,bo wpadło mi taka "extra" kasa,zwykle tak nie burżuje
Pochwalisz się zakupami ? ja w tym roku coś mało kupiłam z ubrań przydałaby mi się jakaś nowa torba, bo ta którą używam to ...

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 13:30   #2467
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej

Ja rano miałam wycieczke do domku, bo musiałam iść do dentysty. Ale z dniem dzisiejszym ogłaszam, że już koniec Wszystkie ząbki zrobione dzisiaj mi wypełniał kanały i odbudował do końca. Teraz czekam tylko na ściągnięcie złoma i mogę się szczerzyć W ogóle pierwszy raz miałam robione bez znieczulenia. Ja siadam a dentysta sie bierze do roboty moja mina do wypowiadania ,,a znieczulenie? '' musiała być bezcenna. Ale dentysta mówi, że nic nie będzie boleć, bo ząb już martwy także żyje I nie bolało

Pipson ja też nie mogę mojego siana ogarąć, teraz jak są takie upały to i tak nosze ciągle związane, ale maski i odżywki są co mycie. Mam olej lniany w domku to musze naolejować

Mnie jeszcze dzisiaj czeka powrót do domu , ale poczekam i pojade sobie popołudniu a nie w tą patelnie.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 13:52   #2468
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Pochwalisz się zakupami ? ja w tym roku coś mało kupiłam z ubrań przydałaby mi się jakaś nowa torba, bo ta którą używam to ...
później,bo teraz się rozpływam...
Stary 2013-08-08, 14:47   #2469
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Dziękuję Ci Na górną część ciała nie narzekam, natomiast nogi to troche serdelkowate- kusiło mnie, żeby Wam z tego zdjęcia tyłem wrzucic więcej, w sensie więcej nóg, ale sie wstydze :<
Jeszcze jutro na grilla do kolezanki mojego chłopaka chyba idziemy, goraco jak diabli bedzie, chyba jakas spodniczke przed kolano zaloze, bo szorty i mini to nie moja długość jednak
Nas się wstydzisz? No wiesz Ty

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Ja już po obiedzie - cukinia faszerowana tuńczykiem, mozarellą i korniszonem taki misz masz teraz mam ochotę na słodkie w ogóle po obiedzie zawsze mnie ciągnie do słodyczy nie wiem czemu spadek cukru? obojętnie co bym zjadła na obiad to i tak mam ochotę nawet jak się najem za trzech

Pyyyyycha, uwielbiam

Tak, tak spadek glukozy we krwi. Im mniej będziesz jadła cukru i słodyczy tym mniej będzie Cię ta dolegliwość łapała.

Idę zaraz robić kolejny koktajl

A ja jutro idę na rundkę po ciucholandach z koleżanką

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hej

Ja rano miałam wycieczke do domku, bo musiałam iść do dentysty. Ale z dniem dzisiejszym ogłaszam, że już koniec Wszystkie ząbki zrobione dzisiaj mi wypełniał kanały i odbudował do końca. Teraz czekam tylko na ściągnięcie złoma i mogę się szczerzyć W ogóle pierwszy raz miałam robione bez znieczulenia. Ja siadam a dentysta sie bierze do roboty moja mina do wypowiadania ,,a znieczulenie? '' musiała być bezcenna. Ale dentysta mówi, że nic nie będzie boleć, bo ząb już martwy także żyje I nie bolało
za dbanie o ząbki

Stary 2013-08-08, 17:08   #2470
dzaga1989
Zakorzenienie

Jeju jak dziś gorącooooo Siedzę w samej koszulce ale płynę.
A chcę na rwr pokręcić trochę, ale nie wiem jak to będzie

Cytat:
Kilka razy próbowałam ja zdzierżyć,ale nie da się.Mój mały rozumek nie ogarnia jej "aury"

Na pewno jakieś fajne
A z bratową TŻ mam to samo Chociaż staram się do niej przekonać nie potrafię znieść celebryckiej aury jaką roztacza.

Cytat:
A ja znów mam zepsuty humor... to znaczy taki nijaki. Nic mi się nie chce, brak motywacji do czegokolwiek nie służy mi siedzenie w domu. Obiad mam ze wczoraj- spaghetti Około 16-17 pójdziemy z Tżtem na basen znów. Wczoraj byliśmy na basenie, zapomniałam się pochwalić. Na rowerku jechaliśmy to z pół godz, może więcej wyszło, do tego z pół godz basenu, 15 długości (x2), a potem rilaks sauny, masaże wodne, jacuzzi
Zazdroszczę Wam tego basenu Tutaj taki ukrop - tylko siedzieć w wodzie
A ja też nie lubię siedzieć długo w domu. Czuję że czas ucieka mi przez palce. No i szybko głodna się robię. Tak to spokojnie potrafię wytrzymać te 3-4h a teraz - 2h temu obiad a ja już bym mamlała

Cytat:
OKEJ, lece, bo traa kato- krk mnie czeka, dobrze, że mi klima w aucie działa
To aż do Krk jedziesz? Ojejuuu Oj ale to pewnie w miarę szybko Ci leci - skoro warto
A do szorciaków jednak się nie przekonałaś? To w kiecach chódź

Cytat:
Trzymam kciuki żeby zadzwonili na pewno zadzwonią jak dobrze wypadłaś i pyszną kanapeczkę dziś jadłaś
ja w tym roku coś mało kupiłam z ubrań przydałaby mi się jakaś nowa torba, bo ta którą używam to ...
Ewelcia, dziękuję - może zadzwonią, ale podziękuję gdy powiedzą że umowa zlecenie. Bo przepracuję 3 miechy i co - wywalą mnie przez bejbika W szkole przynajmniej semestr przepracuję a lubią mnie, więc może pozwolą mi wrócić (i wrócę gdy niczego nie znajdę).
A obiadek miałaś pysznyyy pewnie Ja miałam kiełbachę z surówką Ale jutro albo w sobote jedziemy do mamy i będą prawdziwe obiady
Ja też mało kupiłam w tym roku - buty głównie, bo nie miałam już balerin i sandałków, no i te szpile na wyjścia byznesowe kupiłam ale na razie szczęścia mi nie przynoszą. W tamtym roku dużo obecnie modnych rzeczy na lumpach wyszukałam więc nawet nie czuję potrzeby kupna nowych rzeczy. Teraz też wejdą szarości, bordo, butelkowa zieleń - prawie to samo co rok temu, więc ja raczej wszystko mam już Jeszcze te mgiełki mi teraz wpadły to już w ogóle
Stary 2013-08-08, 17:11   #2471
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
później,bo teraz się rozpływam...
Jeny ja też i to jeszcze jak

Cocktail, gratuluję odwagi Ja od razu panikuję jak mi znieczulenie nie daje
A chyba też mam dalej jednego chorego zęba. Bo ona mi go najpierw zaleczyła, potem wsadziła plombę, ale od tamtego czasu jak jem to mnie tam boli, po prostu nie mogę gryźć na tą stronę Pewnie dalej chory
A momentu ściągania drutów nigdy nie zapomnę Siksa byłam więc myślałam tylko że będę mogła już z chłopakami się całować bo wcześniej to niet

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 18:49   #2472
pipson
Zadomowienie

Cytat:

O to nawet nie kupuje, bo tylko kasa w błoto skoro szału nie robią a Ty chyba jesteś miłośniczką orzechów, co nie? I jak po śliwkach ? mi kawa bardzo pomaga po chwili od razu lecę na kibelek ale to tylko jeśli rano wypije, bo po południu już nie
A tak w ogóle to piękne włosy zawsze o takich marzyłam no i jesteś szczuplutka!

Ty też jesteś szczupła przecież, z tego co widzę, to podobnie mamy Śliwki mi nic nie dały zastój mam, pierwszy raz od nie wiem kiedy musze machnąć kawkę
Jestem miłośniczką, dzisiaj też trochę podjadłam, ale muszę jakoś ten nałóg trochę ogarnąć
Pyszny obiad, dasz przepis?

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Hej

Pipson ja też nie mogę mojego siana ogarąć, teraz jak są takie upały to i tak nosze ciągle związane, ale maski i odżywki są co mycie. Mam olej lniany w domku to musze naolejować
Haha, każda moja wizyta u dnetysty zaczyna się słowami "Dzień Dobry Panie Doktorze, to co, znieczulonko?" "Oczywiście droga Pani, mam przygotowane jak zawsze"
No ja ninedawno dostałąm przeesyłkę z tymi "sławnymi" rosyjskimi kosmetykami, także będę dziś próbować... ale własnie też muszę olej z orzechów włoskich gdzieś dorwać, dzis w Krk nie bylo nigdzie.
Paulownia, zdradzisz, gdzie kupiłaś?
Stary 2013-08-08, 18:50   #2473
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Jeny ja też i to jeszcze jak

Cocktail, gratuluję odwagi Ja od razu panikuję jak mi znieczulenie nie daje
A chyba też mam dalej jednego chorego zęba. Bo ona mi go najpierw zaleczyła, potem wsadziła plombę, ale od tamtego czasu jak jem to mnie tam boli, po prostu nie mogę gryźć na tą stronę Pewnie dalej chory
A momentu ściągania drutów nigdy nie zapomnę Siksa byłam więc myślałam tylko że będę mogła już z chłopakami się całować bo wcześniej to niet
Mnie teraz przy gryzieniu boli, ale mówił że tak może być. No ja też bez znieczulenia nie siadam (złe wspomnienia) także dzisiaj panike w oczach miałam na bank Ale dentysta wie, że ja zawsze znieczulenie biore wiec musiał być pewien swoich słów. Zresztą mówił, że w razie czego w każdej chwili mi poda jak będzie trzeba

Aaaa bo Ty też byłaś zadrutowana. To powiedz mi ile czasu minęło zanim Ci ściągnęła, bo ja teraz na górze mam ostatni łuk i sie zastanawiam ile jeszcze mi czasu zostało. Orto mówiła, że do końca roku ściągamy. I powiedz mi co po ściągnięciu jakoś czyści te ząbki? Bo ja sie boje że pod zamkami będę miała jaśniejsze I mi chce dać reteiner ściągany i powiedziała, że bity rok musze go nosić a potem raz na jakiś czas przez następne 3 lata ! Oszalała kobita toż to ja będę o nim zapominać. Moja kuzynka nosiła aparat i teraz ósemki jej powychodziły i na dole ma znowu krzywe, a wyrywali jej wcześniej cztery 5 O i jeszcze kwestia wybielania Ty chyba robiłaś Białą Perłą c'nie? Bo zastanawiam się czy tak odrazu po ściągnięciu można. Sorry że męczę, ale ciekawa jestem

Pipson Ty krótkich gatek nie nosisz? Zwariowałaś kobito ja mam takie parówy z cellulitem a nosze. Przecie nie będę się gotować Najwyżej niech inni okulary zakładają co by ich to po oczach nie raziło

Eh coś sie dzisiaj źle czuje, słabo mi, ciągle chodze do kibelka i mnie muli Może to ze stresu i dentysta i jazda 130km do tego ten upał
Stary 2013-08-08, 18:54   #2474
pipson
Zadomowienie

Cytat:

To aż do Krk jedziesz? Ojejuuu Oj ale to pewnie w miarę szybko Ci leci - skoro warto
A do szorciaków jednak się nie przekonałaś? To w kiecach chódź
No, ale ja mam bardzo blisko od domu wyjazd na autostradę, także raz-dwa leci No szorciaki noszę, cóż zrobić jak taki ukrop. Ale wolałabym spódniczki jakies zwiewne do połowy uda, bo w takiej długości wygladam ok - niestety mam tylko jedną taką sukienkę, wczoraj ją założyłam, to mój chłopak miał jęzor do pasa ale na grilla czy tego typu wyjścia się nie nadaje, bo ma wycięte plecy, więc raczej bez stanika w niej śmigam. Jeszcze mi co wypadnie jak sie bede nachylać nad grillem Muszę jutro poszukać jakiśch, na mosquito mi się b. podobają, ale za szmatkę letnią tyle nie dam Jutro idziemy własnie na grilla, to poszperam do południa w Mohito, River Island i może o H&M zaczepię

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Pipson Ty krótkich gatek nie nosisz? Zwariowałaś kobito ja mam takie parówy z cellulitem a nosze. Przecie nie będę się gotować Najwyżej niech inni okulary zakładają co by ich to po oczach nie raziło

Noszę, noszę, ale nie lubię. Przecież bym zwariowała chyba
Stary 2013-08-08, 19:31   #2475
sanderaM
Rozeznanie

Hej kochane
Za mną kolejny dzień pracy ... boshe padam Nawet teraz siedząc jestem mokra . Dzisiaj miałam poćwiczyć ale chyba nic z tego taki gorąc .Teraz termometr pokazuje 34 stopnie o nie pierdziele nie ćwiczę
Tinek udanego wyjazdu Jak wrócisz poprosimy o duuuużo fotek
Pipson ależ z Ciebie jest chudzinka . Myślę że trochę przesadzasz z tą ciągłą dietą . A z tym że masz za grube uda na spodenki to już w ogóle Myślę że powinnaś trochę lepiej o sobie myśleć
Paula na pewno się uda trzymam kciuki
Heroine a gdzie Ty ?
Idę zaraz zorganizuję sobie jakąś kolację ale w ogóle mi się jeść nie chce
Stary 2013-08-08, 19:46   #2476
dzaga1989
Zakorzenienie

Sprzedałam ławę Hehe handlara ze mnie Znowu przez tablicę
Zaraz oddeleguję TŻ do pracy i idę ćwiczyć. Nie wiem jak ja dam radę w tym ukropie aaale mam PLL do obejrzenia do gładko może pójdzie jak się wkręcę

Cytat:
Aaaa bo Ty też byłaś zadrutowana. To powiedz mi ile czasu minęło zanim Ci ściągnęła, bo ja teraz na górze mam ostatni łuk i sie zastanawiam ile jeszcze mi czasu zostało. Orto mówiła, że do końca roku ściągamy. I powiedz mi co po ściągnięciu jakoś czyści te ząbki? Bo ja sie boje że pod zamkami będę miała jaśniejsze I mi chce dać reteiner ściągany i powiedziała, że bity rok musze go nosić a potem raz na jakiś czas przez następne 3 lata ! Oszalała kobita toż to ja będę o nim zapominać. Moja kuzynka nosiła aparat i teraz ósemki jej powychodziły i na dole ma znowu krzywe, a wyrywali jej wcześniej cztery 5 O i jeszcze kwestia wybielania Ty chyba robiłaś Białą Perłą c'nie? Bo zastanawiam się czy tak odrazu po ściągnięciu można. Sorry że męczę, ale ciekawa jestem
Spoko Kochana nie ma sprawy. Ale wiesz, ja nosiłam druty jeszcze w gim/LO i wtedy była chyba trochę inna technologia. Aparat nosiłam przez dwa lata, a ściąganego w ogóle nie dostałam. No i wtedy jeszcze byłam córeczka mamusi, zupełnie inna sytuacja, o wybielaniu mogłam pomarzyć "bo to jakaś fanaberia" - moja mama bywa dziwna Dopiero na studiach kupiłam sama BP (więc po 3 latach dopiero) - polecam ogólnie bo działa, ładnie wybiela, jak ktoś ma wrażliwe zęby to wystarczy dokupić pastę (zapytam siorki bratowej TŻ - mówiła że używała i poleca). Ja teraz do ślubu wybielam, ale taka oporna jestem, leniuch i w ogóle

Cytat:
No, ale ja mam bardzo blisko od domu wyjazd na autostradę, także raz-dwa leci No szorciaki noszę, cóż zrobić jak taki ukrop. Ale wolałabym spódniczki jakies zwiewne do połowy uda, bo w takiej długości wygladam ok - niestety mam tylko jedną taką sukienkę, wczoraj ją założyłam, to mój chłopak miał jęzor do pasa ale na grilla czy tego typu wyjścia się nie nadaje, bo ma wycięte plecy, więc raczej bez stanika w niej śmigam. Jeszcze mi co wypadnie jak sie bede nachylać nad grillem Muszę jutro poszukać jakiśch, na mosquito mi się b. podobają, ale za szmatkę letnią tyle nie dam Jutro idziemy własnie na grilla, to poszperam do południa w Mohito, River Island i może o H&M zaczepię
Nie wątpię
A to fajnie - masz dobre połączenie komunikacyjne. Możesz sobie śmigać na zakupy do Krk śmiało
W Mosquito już nowa kolekcja u nas jest Kocham ten sklep. A RI jest dla mnie za drogi Ale mają dobre jakościowo ciuchy - nie zaprzeczam.
Stary 2013-08-08, 19:52   #2477
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz oddeleguję TŻ do pracy i idę ćwiczyć. Nie wiem jak ja dam radę w tym ukropie aaale mam PLL do obejrzenia do gładko może pójdzie jak się wkręcę

Spoko Kochana nie ma sprawy. Ale wiesz, ja nosiłam druty jeszcze w gim/LO i wtedy była chyba trochę inna technologia. Aparat nosiłam przez dwa lata, a ściąganego w ogóle nie dostałam. No i wtedy jeszcze byłam córeczka mamusi, zupełnie inna sytuacja, o wybielaniu mogłam pomarzyć "bo to jakaś fanaberia" - moja mama bywa dziwna Dopiero na studiach kupiłam sama BP (więc po 3 latach dopiero) - polecam ogólnie bo działa, ładnie wybiela, jak ktoś ma wrażliwe zęby to wystarczy dokupić pastę (zapytam siorki bratowej TŻ - mówiła że używała i poleca). Ja teraz do ślubu wybielam, ale taka oporna jestem, leniuch i w ogóle
No właśnie ja już kiedyś BP wybielałam i zadowolona byłam No co Ty nie masz żadnego nawet drucika przyklejonego ? I ząbki sie nie poprzesuwały? Bo oczywiście już sie naczytałam, że jak sie nie nosi to się zęby pokrzywią znowu :/
Stary 2013-08-08, 20:16   #2478
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja już kiedyś BP wybielałam i zadowolona byłam No co Ty nie masz żadnego nawet drucika przyklejonego ? I ząbki sie nie poprzesuwały? Bo oczywiście już sie naczytałam, że jak sie nie nosi to się zęby pokrzywią znowu :/
:conf used:
To w ogóle jest coś takiego? Kuurde to w takim razie wszystko naprawdę poszło do przodu. Coś Ty! Typka mi wtedy powiedziała że od czasu do czasu mam masować zęba palcem Ogólnie nie mam jakichś super prostych zębów, wiem że powinnam była jeszcze nosić ten aparat, albo dostać jakiś na utrzymanie ale już niech zostanie tak jak jest. Chłopa mam, modelką nie zostanę, na bejbika tego też nie przerzucę
A no i zapomniałam - ja też 4 piątki musiałam wyrwać
Stary 2013-08-08, 20:25   #2479
monika01011986
Zakorzenienie

hej kochane

Ja tylko na sekundę bo wyczytałam tutaj wspaniałą nowinę!
Basia!!! Gratuluję kochana!! Nawet nie wiesz jak się cieszę!!! Cudowna wiadomość życzę Ci dużo zdrówka i aby wszystko przebiegło idealnie aż do porodu Uważaj kochana na siebie! Przynajmniej do 3 miesiąca traktuj się jak "księżniczkę" Trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia

Dzaga TY też w ciąży jesteś????????????? Bo coś gdzieś tam wyczytałam ale nie jestem pewna
Co do Twojego postu na temat mojego ciała : Ty kochana na pewno po ciąży nie będziesz miała co zrzucać! Chudzinka jesteś i moim zdaniem nie przytyjesz w ciąży

Kochane ja dzisiaj zrobiłam ostatnie zakupy typu kosmetyki i zaczynam się pakować. Jutro idę ostatni dzień na kurs ( mamy przerwę wakacyjną, wracam na kurs 9 września) a wieczorem prawdopodobnie (jeśli mąż będzie dobrze się czuł po pracy) ruszamy do Polski chyba że mąż będzie zmęczony to ruszymy w sobotę z samego rana.
Dziś byłam u dentysty, pierwszy raz w życiu miałam zrobiony zastrzyk ze znieczuleniem! Co sobie będę żałować jak za darmo tu dają
Ale świetne uczucie! gęba sztywna jak z plastiku hahaha ząbka mi zaplombowali piękną białą plombą i za miesiąc mam znowu przyjść to jeszcze coś mi tam pogrzebią w ząbkach.
A wy tak narzekacie że za gorąco a co ja mam powiedzieć? tutaj takie temperatury są od początku czerwca, ciągle ponad 35 stopni....Dopiero dziś się ochłodziło i spadł deszcz! ale fajneeee powietrze teraz jest
Dziękuję Wam za komentarze odnośnie moich zdjęć cieszę się że Wam się podobają

Cindy dziękuję mam nadzieje że pobyt w PL będzie udany

Heroine mi też bez Was smutno i brakuje mi pisania z Wami no ale jak tylko wrócę z PL będę już miała więcej czasu dla Was

Pipson ! Jesteśmy takie same jeśli chodzi o alkohol Ja też wcale po alkoholu nie czuję się jakoś "za.je.biście" więc po co pić? Potem tylko człowiek na kacu zdycha :/ bezsensu :P

Sanderko dziękuję ślicznie

Margot ale masz fajnie że możesz pracować w domu normalnie to się nazywa idealna praca! życzę jak najwięcej zleceń

Lecę ogarnąć mieszkanie zaczynam się już szykować do pakowania
Spokojnej nocki kochane
buziaki !!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 20:37   #2480
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989;42174339
[B
Nie wątpię
[/B]A to fajnie - masz dobre połączenie komunikacyjne. Możesz sobie śmigać na zakupy do Krk śmiało
W Mosquito już nowa kolekcja u nas jest Kocham ten sklep. A RI jest dla mnie za drogi Ale mają dobre jakościowo ciuchy - nie zaprzeczam.

To macie moquito stacjonarnie?;> A ja w river island czasem coś upoluję w spoko cenie, tak samo mam zresztą z Zarą- w normalnych cenach raczej unikam, ale czasem warto w czasie wyprzedazy tych ostatnich zajrzeć co rzucą

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Pipson ależ z Ciebie jest chudzinka . Myślę że trochę przesadzasz z tą ciągłą dietą . A z tym że masz za grube uda na spodenki to już w ogóle Myślę że powinnaś trochę lepiej o sobie myśleć
Jestem szczupła, owszem, ale nie jestem chudzinką. Tak jak już wspominałąm, do meedzik czy Pauli mi daleko. A każda z nas ma w sobie coś, co mogłaby poprawić ja nie chcę chudnąć 10 kg, tylko maks 3, takze wszystko ok
Stary 2013-08-08, 20:42   #2481
Margot85
Wtajemniczenie

Ponownie zawaliłam paskiem czekolady na kolacje chyba zostało mi się już tylko zamykać w szafie od 18 do 21
Oczywiście ćwiczyć mi się też nie chce a na rowery się nie wyrobiłam jedynie stopy wymoczyłam bo im się należało w taki dzień gorący trochę luksusu

Cytat:
Jaką ma? Hje Hje, ja mam akurat spoko bratową, to sobie nawet ponarzekać człek nie może- fajna, miła, mądra. Jedyne o co mogę ponarzekać, to, że jest szczuplejsza ode mnie
pipson Ty jesteś szczuplutka przecież...to ja wygląda owa bratowa
Ja mam spokój bo siostra mojego Tż jest jego postury więc ja przy niej zawsze będę drobna
Cytat:
wrzucam Ci dwie fotki- ta w staniku to włosy wychochrzane po nocy, były podpięte do góry na noc, nie myję ich, bo myłam wczoraj popołudniu a się spieszę- zwinę w jakiś kok i jazda To drugie foto, z makijażem a'la Medzik to moje kłaczki tak, jak mniej więcej wyglądają na codzień - nie mogłam znaleźć zdjęcia z puchem jakoś, może dlatego, że ja generalnie unikam aparatu Dzięki za popdpowiedź apropos olejów- wypróbuję jak gdzieś znajdę, chociaż przyznam, ze migdałowy moje włosy chyba lubią, bo są super miękkie. Jednak jakiejś poprawy skrętu nie mam.. Wypróbuję te olejki co mówisz i w końcu len dorwę
pipson zupełnie abstrahując od włosów...bardzo mi się Twoje ciuchy podobają...wszystko bym "ukradła"
i weź już przestań z nogami bo parówki owszem ale light masz nawet ja swoje serdle latem wietrze w szortach

Cytat:
Tak, tak zgadzam się. Tylko mi się rano nigdy jakoś tak nie chce jeść. Nie mam tak "ooo zjadłabym to czy to". Jem śniadanka bo wiem, że to zdrowe, ale zachcianki pojawiają się pod wieczór Na szczęście ostatnio daję radę
Co do wagi to wczoraj odkryłam, że jest waga na siłowni i się zważyłam... po całym dniu pokazała 1,2 kg więcej niż na prawdę mam
Cindy wieczorem, w ciuchach to przecież normalna różnica...mi się zdarzało i 2kg mieć różnicy, przecież tylko poranna waga i jej wahania są istotne albo tylko wieczorne ważenia...na jedno się zdecydować trzeba i obserwować spadki

Cytat:
A weź mi z nią idź... rozum 3-latka (nie obrażając dzieci) do tego lans na chajs.Buty z czerwona podeszwą,a w rączce torebka od Louis Vuitton (podróba ma się rozumieć) dlatego mówię na nią LuiVit'a
Kilka razy próbowałam ja zdzierżyć,ale nie da się.Mój mały rozumek nie ogarnia jej "aury" Nie wiem co mój brat w niej widzi,a taką już miał nauczkę z pierwszą żonka jak go przerobiła na mielone.No nic,nie moja sprawa.
Like etymologia LuiVity spowodowała u mnie atak śmiechu i radości na cały wieczór
Bardzo mi się spodnie z suwakami podobają...ale ja taka niska jestem, że nogawki trzeba razem z suwakami odciąć aby się po ziemi nie ciągnęły

Cytat:

Cindy za basen a na poprawę humoru

Cytat:
.
Paula dobra jesteś w handlu małym
mi jakoś się nigdy nie udaje nawet zdjęć zrobić do ogłoszenia...taka mam mobilizacje
PLL i ja dziś obejrzałam ale cicho sza bo w tajemnicy przed Tż oglądałam
Stary 2013-08-08, 20:44   #2482
Japanication
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj miałam poćwiczyć ale chyba nic z tego taki gorąc .Teraz termometr pokazuje 34 stopnie o nie pierdziele nie ćwiczę
Ja mimo pogody - pełnego słońca i 37 stopni w cieniu, zrobiłem godzinny trening na siłowni oraz dwu-godzinny na rowerze.
Łatwo nie było - jakoś w okolicach 1,5h na rowerze skończył mi się zapas wody, wrażenie pierwszorzędne - czułem jak każda kropelka wody w moim ciele paruje, pod koniec nawet myśli "napić się aby przeżyć".

No i 1,5 L Cisowianka wypita w około 20 sekund.
Stary 2013-08-08, 21:30   #2483
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł boshee ja nie daje rady za Wami nadążyć od 3 dni na basenie codziennie jestem, a później jakiś wypad na piffko i leci, nie mam nawet czasu zajrzeć
Mam nadzieję, że mi wybaczycie

Jeszcze raz dziękuję za komplemenciki kochane jesteście
No i chciałam poinformować, że odebrałam dziś wyniki i wszyściutkie mam super !!! wszystko w normie a hemoglobiny jeszcze nigdy nie miałam takiej dobrej mama była w 'lekkim szoku' no bo przecież ja nic nie jem, to z czego takie wyniki dobre mam i aż dziwne, że nie mam anemii ( 3 razy w życiu miałam, raz taką dość poważną, że była rozpatrywana opcja przetaczania krwi :/ ) a teraz wszystko tak dobrze mi wyszło nawet nie wiecie jak się cieszę

Margotku ( o ile pamiętam, to Ty pytałaś o Mureczkę ) pisałam do niej już parę razy na fb, ale nie odpisuje mi może sama niedługo się odezwie
Monia bosko wyglądasz masz rację, nie ma co się przejmować cyferkami najważniejsze to czuć się dobrze w swoim ciele ja też teraz rzadko wchodzę na wagę, czuję się świetnie i nie ma się co dołować jak będzie kg na plus ale jak już czuję, że coś z ubraniami 'nie tak' to wtedy zaczynam się martwić a TY wyglądasz obłędnie murzynko Ty moja
Stary 2013-08-08, 22:58   #2484
dzaga1989
Zakorzenienie

Czikas, zaliczylam rowerek i PLL - juz naprawde nie wiem kim jest A. Poczytalam Zmierzch i ide w kimonko.

Pisze z telefonu bo juz nie chce kompa odpalac bo goraco od njego wiec sorki za bledy.

Pipson, ofc o Mohito mi chodzilo No wlasnie w Zarze podobnie jak w RI z jakoscia i cenami. Mi sie jeszcze te ciuchy z Sheinside podobaja ale jakos zagranicznym sklepom nie ufam

Monia, prawdopodobnie jestem w ciazy czzekam tylko az usg to potwierdzi ale to za 2 tyg dopoero

Margot a czemu w Tajemnicy przed tz? W sensie ze i on oglada a Ty go wyprzedzilas czy ma takie zdanie jak moj ze te wszystkie seriale to odmozdzacze?
A sprzedaz to potega tablicy.pl - przez All nigdy mi nie udalo sie tak szybko sprzedsc. Dzis pozbylam sie lawy w 3h

Oki koncze. Niby nie chce mi sie spac ale juz taka pora...dzis w lbn zaczal sie Carnival Sztukmistrzow to moze jutro tz na jakies piwko do centrum wyciagne albo chodziaz polazic
Zatem dibranoc i do jutra
Stary 2013-08-08, 23:09   #2485
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Pipson, ofc o Mohito mi chodzilo No wlasnie w Zarze podobnie jak w RI z jakoscia i cenami. Mi sie jeszcze te ciuchy z Sheinside podobaja ale jakos zagranicznym sklepom nie ufam
Po 1 brawo za rowerek - ja dziś miałam iść, bo mogę troche już bardziej być aktywna fizycznie, ale się okazało, że koło w rowerze kaput i taki pierwszy bieg był- 5 minut biegu, 5 marszu itp
No mi sie tez podobaja tam ciuchy ale w ogóle ciuchów online nie lubię kupować- chyba, że np coś wyprzymierzam w sklepie, potem wchodze online po namyśleniu się i nie muszę już po sklepach chodzic A tak to jakos nie wiem, nie umiem się przekonac do konca.. Chociaz pare razy się zdarzyło A Mohito też lubię

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Ponownie zawaliłam paskiem czekolady na kolacje chyba zostało mi się już tylko zamykać w szafie od 18 do 21
Oczywiście ćwiczyć mi się też nie chce a na rowery się nie wyrobiłam jedynie stopy wymoczyłam bo im się należało w taki dzień gorący trochę luksusu

pipson Ty jesteś szczuplutka przecież...to ja wygląda owa bratowa
Ja mam spokój bo siostra mojego Tż jest jego postury więc ja przy niej zawsze będę drobna

pipson zupełnie abstrahując od włosów...bardzo mi się Twoje ciuchy podobają...wszystko bym "ukradła"
i weź już przestań z nogami bo parówki owszem ale light masz nawet ja swoje serdle latem wietrze w szortach

No ona waży idealnie tyle ile ja bym chciala - 47 Po dziecku! zreszta, zaraz po ciąży to tylko lekko brzucho wystający miała- ale to wiadomo. A nogi, buzia, no ogólnie rzecz biorąc całą reszta była w normie Wyglądała w ciąży, jakby piłkę połknęła, to tak słodko wyglądało Ale to jest bardzo zdyscyplinowana dziewczyna, bardzo jej tej samodyscypliny zazdroszczę.
Dziękuję Ci za komplementy, miło mi Ja mam generalnie problem z łączeniem ciuchów w zestawy- mam mnóstwo ładnych ubrań, ale nie umiem z nich nic "stylowego" wyciągnąć jak np Paula Więc zwykle ograniczam się do bialego/czarnego topu, sweterka/blezerka i ciemnogranatowych dzinsów/szortów Ale ostatnio mam fazę na ten sweterek błyszczący co na zdjęciu- dorwałam go w Mohito za 39 zł i ciagle nosze ostatnio
A apropos serdli, to spoko spoko, ja Ci mówie, ze jeszcze szybciej osiągniesz "naszą" wymarzoną wagę niż ja Niedawno już miałaś prawie 57 z tego co pamiętam
Za pasek czeko

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2013-08-08 o 23:11
Stary 2013-08-09, 07:03   #2486
ewelciaa144
Zakorzenienie

Heeej dzisiaj witam z na dworze 17 stopni

Cytat:
Ewelcia, dziękuję - może zadzwonią, ale podziękuję gdy powiedzą że umowa zlecenie. Bo przepracuję 3 miechy i co - wywalą mnie przez bejbika W szkole przynajmniej semestr przepracuję a lubią mnie, więc może pozwolą mi wrócić (i wrócę gdy niczego nie znajdę).
A obiadek miałaś pysznyyy pewnie Ja miałam kiełbachę z surówką Ale jutro albo w sobote jedziemy do mamy i będą prawdziwe obiady
Ja też mało kupiłam w tym roku - buty głównie, bo nie miałam już balerin i sandałków, no i te szpile na wyjścia byznesowe kupiłam ale na razie szczęścia mi nie przynoszą. W tamtym roku dużo obecnie modnych rzeczy na lumpach wyszukałam więc nawet nie czuję potrzeby kupna nowych rzeczy. Teraz też wejdą szarości, bordo, butelkowa zieleń - prawie to samo co rok temu, więc ja raczej wszystko mam już Jeszcze te mgiełki mi teraz wpadły to już w ogóle
Dobrze, że gdyby nie wypaliło z tą pracą to masz też drugą opcję
a ja właśnie butów nigdy nie mam kupiłam tylko sandały i dwie pary trampek jakoś nigdy nie miałam dużo butów tylko takie najpraktyczniejsze zawsze mi szkoda kasy na buty a te lumpkowe zdobycze są boskie uwielbiam Twój styl sama podobnie się ubieram i na jesień poluje właśnie na coś z szarości bardzo mi się podoba i butelkowa zieleń bordo nie mój kolor kupiłam sobie jedną koszulkę bordową w H&Mie i nie mam pojęcia z czym ją zestawiać i leży w szafie na wyprzedażach nic nie kupiłam to co dopiero z nowej kolekcji takie ceny będą, że nawet wole nie patrzyć, a na pewno coś mi wpadnie w oko

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-09, 07:04   #2487
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ty też jesteś szczupła przecież, z tego co widzę, to podobnie mamy Śliwki mi nic nie dały zastój mam, pierwszy raz od nie wiem kiedy musze machnąć kawkę
Jestem miłośniczką, dzisiaj też trochę podjadłam, ale muszę jakoś ten nałóg trochę ogarnąć
Pyszny obiad, dasz przepis? [COLOR="Silver"]
Tak tylko ja nienawidzę swojego dołu tak jak i Ty Ja też bardzo lubię orzechy teraz mam w domu dużo włoskich to z dwa dziennie jem do drugiego śniadanka
A cukinie to robiłam tak po swojemu Przekroiłam na pół dosyć sporą cukinie, wydrążyłam miąższ z pestkami i naładowałam tam tuńczyka z puszki, korniszonów, papryki czyli to co zostało w domu doprawiłam i włożyłam do piekarnika na pół godzinki w 180 st 5 minut przed końcem pieczenia dodałam mozarellę żeby się roztopiła i wyszło pyszne

Cytat:
Tablica jest super moi rodzice też ostatnio sprzedali ławę i poszła w ciągu jednego dnia
A co do PLL to miałaś wcześniej jakieś podejrzenia kim jest 'A'? To już jest takie pogmatwane, że ja nie mam pojęcia podobno pod koniec lata się dowiemy

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-09, 08:05   #2488
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like etymologia LuiVity spowodowała u mnie atak śmiechu i radości na cały wieczór
Bardzo mi się spodnie z suwakami podobają...ale ja taka niska jestem, że nogawki trzeba razem z suwakami odciąć aby się po ziemi nie ciągnęły
a to tylko jedno z kilku określeń,TZ mówi mi zawsze że wredna jestem
A co do suwaków,to ja do tych najwyższych też nie należę i kupuje z zipami na biodrach
Stary 2013-08-09, 08:15   #2489
dzaga1989
Zakorzenienie

Witam moje Lachonarium
Dopiero piszę bo rano siedziałam trochę z TŻ - rozmawiał z przyszłym dziecięciem - jeju jakie to słodkie było. Mój TŻ to raczej nie jest typ romantyka, osoby która jest bardzo wrażliwa i jakoś szczególnie okazuje uczucia. Ale myślę że tego dziecka chce tak mocno że aż się zapomina że z niego przecież twardziel taki Mówił mi do brzucha jakieś głupotki, jeju jak ja się cieszę z jego podejścia
Po śniadanku zaliczyłam odcinek 90210 + rowerek. Wieczorem jednak jest za gorąco no i może dziś na tych Sztukmistrzów pójdziemy jak nie będzie parno. Jutro jedziemy na wieś z zaproszeniami, więc muszę jeszcze dziś kupić parę rzeczy, m.in. prezent uro dla mamy. Planuję też upiec u niej jakieś ciacho i małe przyjęcie wyprawić

Cytat:
Heeej dzisiaj witam z na dworze 17 stopni

a ja właśnie butów nigdy nie mam kupiłam tylko sandały i dwie pary trampek jakoś nigdy nie miałam dużo butów tylko takie najpraktyczniejsze zawsze mi szkoda kasy na buty a te lumpkowe zdobycze są boskie uwielbiam Twój styl sama podobnie się ubieram i na jesień poluje właśnie na coś z szarości bardzo mi się podoba i butelkowa zieleń bordo nie mój kolor kupiłam sobie jedną koszulkę bordową w H&Mie i nie mam pojęcia z czym ją zestawiać i leży w szafie na wyprzedażach nic nie kupiłam to co dopiero z nowej kolekcji takie ceny będą, że nawet wole nie patrzyć, a na pewno coś mi wpadnie w oko
Wiesz co Ewelcia, super że jesteś z nami na forum - mam chociaż z kim pojojczyć na ceny w galeriach i w ogóle na ceny ciuchów Dla mnie też rzeczy z nowych kolekcji to cenowo jakaś masakra Nawet gdy mam kasę to nie mam sumienia wydać np. 130zł za spodnie gdy na bazarku może nie taki szałowy model ale jednak jakiś wyględny kosztuje ponad połowę mniej (dobry przykład to rurki woskowane - RI 230zł, bazar 70zł - i tak do dziś nie mam żadnych hehe). Ja butów też często nie kupuję, naprawdę. Ale gdzieś ostatnio już naprawdę byłam w potrzebie bo mi się porozwalały stare, a wiesz....u mnie na targu to 25zł za butki na lato się płaci więc luzik Teraz będę miała wydatek niestety bo mam jesienne buty na obcasie a wiadomo że w ciąży obcas nie bardzo służy, więc coś na płaskim będę musiała koniecznie kupić Zatem zrezygnuję z płaszczyka i zadowolę się tym co mam po prostu. Szarości będą modne więc nie będę passe
No i dziękuję za komplement
Stary 2013-08-09, 08:15   #2490
Like_a_women
Zadomowienie

Wczoraj przywaliłam sobie drzwiami z auta w łydkę i ten ostry koniec (kant drzwi na dole) dosłownie mi się w nią wbił.Myślałam,że się posi*am z bólu mam mega sińca i boli jak cholera.
Heroine Gdzie Ty się podziewasz?Dżaga Brawa za rwr: oklaski: Masz zamiar codziennie jeździć?
Pipson Też uwielbiam Mohito,ale ostatnio okupiłam się w Reserved.River faktycznie drogi jest,a ciuszki tam są jakieś takie nie wiem Mam stamtąd tylko strój kąpielowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości