|
|
#2461 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
nie moge sie nadziwic normalnie i brawa dla mamy !!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() odkurzylam swoja ukochana plyte cappucino grand caffee chyba z 2004roku? zasluchiwalam sie nia po 10razy na dzien, a jak malza poznalam to co ja puszczalismy to bylo
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Marsi, przeszedł trochę ten bol Tobie?
Gdzie Cała się podziewa, o tej porze powinna grzedy pilnować i nam dowcipaski sypać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Lady, łaaaa.
A lepiej już z blizną? Dajecie jakoś radę?A ja mam właśnie 1. oznaki okresu, także jutro się zacznie @ pełną gębą...
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Black, no JAKOS dajemy rade, ale niestety, nic ku lepszemu nie idzie i boooooliiiiiiiiiiiiii na poczatku jak cholera. No ale licze na to, jak Marsi pisala, ze przy zmniejszonym kp sie to choc troche rozluzni. Bo kuzwa, nawet przy pierwszym razie takich atrakcji nie mialam
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
charlizz, pilnuje grzędy
![]() upiekłam ciasto Illusion- dzisiaj wersja z borówką amerykańską zerwaną z ogrodu, byłam podlać ogród, psa wykąpałam, Julaska też i kurde komp mi pada.a tego... pytanie mam do dziewczyn które dają hippa 2 otworzylam dzisiaj drugą puszkę i jest jakaś dziwna ledwo przez smoka dwójkę leci, a właściwie to nie leci... pierwsza puszka taka nie byla, o co kaman? dzieć jeść nie może hope, dziwak Twój tż, u mnie jak małż za dużo pracuje i do małej nie schodzi, to mu mówie, że nie dba o więź z dzieckiem itp. teraz robi sobie przerwy i schodzi do niej sie pobawić i poprzytulać ![]() illusion, Igi mnie zadziwia... wyślij go do mnie niech Julke podszkoli co nieco ![]() ![]() nie wiem co jeszcze chcialam, nie pamietam bo mi czika mózg zlasowała ![]() Lady, dawaj tą fotke Julaskowo-Pietraszkową swoją drogą dobrze, że kluczy nie zostawiliście na tej agroturystce haha!!
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-02 o 21:25 |
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do bólu. Wiesz, ja na początku też miałam duży problem, i w sumie teraz też jeszcze trochę przy wstępie boli, ale co zauważyłam? Jak robimy to z gumkąąą, to ból jest o wiele, wiele mniejszy. Cytat:
![]()
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
taaaaaaa, pies sie wytrzał w ogrodzie a potem się kąpał z Julką ![]() Oszalała? Julasek ma osobistą wanienke a pies kawałek brodziku w pralni ![]() dzisiaj Julka nakarmiła go chrupkami kuku :P
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-02 o 21:49 |
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
Cała, Nina podaje i marsi też-mówiły, że 2 właśnie jest tłustsza i gestsza, więc zluzuj kuper tam na grzedzie, nie ma co się stresować
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Żartuja przeca.
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do Was - czy Wasze dzieci SZALEJĄ podczas kąpieli?
Oliwa strasznie macha nogami, wygląda to przeeeekomicznie, a ile wody przy tym rozchlapuje - o matko! Ja jestem mokra, TŻ jest mokry, podłoga jest mokra... Ostatnio miałam nawet twarz ochlapaną, haha.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale kurde ono leciec nie chce- dziadyga! no znaju znaju, że żarcik taki ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() cała łazienka zalana, nie zdąże zaprowadzić Maćka do szkoły
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Black, taka prawda, że Pola by mogła się rzucać po wannie non stop, z przerwami na jedzenie i dolanie ciepłej wody.
![]() Idę w kimę, nie wiadomo, ile jeszcze dziecię pośpi. ![]() Pa! |
|
|
|
#2474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śpij dobrze!!
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
co do mocnopomocnych to zgadnelo mi mike rossa, idrisa elbe i auraye z bialych, maurice mossa
masakieros jeszcze zeby to jakies postacie znane byly, nie spodziewalam sie aaaaaale my w to gralismy juz pare lat temu ale z tej strony http://en.akinator.com ![]() Cala, wiesz, odkad moj malz sie spotkal z Twoim i se pogadali to w domu....raczej nie mam dostepu do kompa wrzuce jak wywalcze ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ide se ryc mozg Lutherem potem sie boje do kibelka w nocy chodzic
|
#2476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spadam i ja bo komp pada tyż ;-)
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-02 o 22:09 |
|
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
I ja mówię dobranoc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2478 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie jestem na 100% pewna, ale umiejscowienie wysypki + podwyższona wasza temp. wcześniej... ---------------------- Dorotka się rozłożyła katarzysko, ropiejące oczka, bidula taka. Temp. nie ma, ale podałam przeciwzapalnie ibum na noc.
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też uciekam spać tylko podziękuję za buziaki za 7 miesięcy Igusia!
Ucałuję Nataszkę sarah za skończone 7 miesięcy I jeszcze wstawię dowody tego co wcześniej napisałam żeby nie być gołosłowna ![]() Dobranoc
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-08-08 o 11:54 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Cala!! Brakowalo Cie tutaj
![]() ![]() Jeszcze zdaze: dla dzisiejszych solenizantow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2481 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak, jeszcze przekręca sie na brzuch i próbuje dostać do naklejki na wanience. Łazienka zalana , my mokrzy, ale jest super ![]() :brzyda l:Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42084246] ---------------------- Dorotka się rozłożyła katarzysko, ropiejące oczka, bidula taka. Temp. nie ma, ale podałam przeciwzapalnie ibum na noc.[/QUOTE]Zdrówka na Dorotki ![]() ![]() Zuza przez cały dzień ok, a na wieczór znowu z noska katarek leciał i kaszlała |
||
|
|
|
#2483 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42078711]Gojka, w Chełmie strasznie mi się podziemmia podobały
Sarah, nie wydaje mi się za mało, 80dag w 2mce - a dzieci teraz OKOŁO pół kg przybierają miesięcznie [/QUOTE] ale mieszka z nami moja siostra ma 12 lat i jak chadzam do tesciowej to tam jest syn meza siostry do 2 klasy podst idzie Cytat:
dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a do Cioci poprosilabym o adres i wyslala Jej piekna kartke z podziekowaniami i wlozylabym zdjecie Niunki na pewno sprawilabys Jej ogromna przyjemnosc Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42084246]Kochanie, mnie się zdaje że to zwyczajna 3dniówka Nie jestem na 100% pewna, ale umiejscowienie wysypki + podwyższona wasza temp. wcześniej... ---------------------- Dorotka się rozłożyła katarzysko, ropiejące oczka, bidula taka. Temp. nie ma, ale podałam przeciwzapalnie ibum na noc.[/QUOTE]biedna Dorka szybkiego powrotu do zdrówka tuuulam Cytat:
ja składałam wcześniej, nie wiem czy zuważylas o ktorej Igi sie urodzil |
|||||
|
|
|
#2484 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja ich zagielam, bo tak:
raz pomyslalam o jakies blogerce i mi odpowiedzial ze to maffashion (dobra, nie wiem czy kojarzysz/kojarzycie bo bylam na jej stronie chwile wczesniej, mim ze myslalam o blgerce ktora nie ejst z Polski i na pytanie czy jest z PL powiedzialam ze niea druga osoba MEL B i byly pytania czy jest sportowcem, czy jest na yutubue itd, i na kogo wyszlo? na chodakowska!! ciekawe czemu ;P
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
sylwietta
posciel mezusiowi ale pod przescieradlo daj groch albo kamienie |
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
Borys dzisiaj zjadl pierwszy raz sloki 190!! (wiem, ze nie ma sie czym jarac bo tu wieksze lakomczuchy sa ;p
sloik z bobowity, jarzynowa z kurczakiem - sam sobie z polki wybral sloiczek (wiem, glupi zbieg okolicznosci az milo bylo patrzec jak otwiera buze widzac lyzeczke i tak zachlannie jadl, zawsze jest w najlepszym wypadku marudzenie pozniej jeszcze deser zjadl, tak wiec bylam w ciezkim szoku, az zadzwonilam do mamy sie pochwalica i ktoras pisala ze zbaczyla gwiazdy jak ja dzieciak ugryzl zabkiem, mialam to samo .. smarowalam dziasla dentinxem i nawet sie nie spodziewalam ale jak mnie uzarl to az skora zeszla i zabolalo nawet
|
#2487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42078711]Gojka, w Chełmie strasznie mi się podziemmia podobały Debrah, możliwe, hipp jest dość mdły mam wrażenie, ja kilka podejść roibiłąm -owoce wchodzą CZASEM, obiadki nie. Bobovita ok, gerber niektóre. Ale hipp nawet mdło pachnie! Nie, Dorka w nosie ma zmiany planu dnia Hje, Dorotka też pogryziona po nocy! meszki czy co? Kreskę mam ledwo ledwo widoczną. Dorcia tv nie ogląda, ale nie łudzę się = przy starszym dziecku sprawa ma się inaczej, bo gdy Agu będzie bajkę oglądała to siłą rzeczy ona też zerknie. Teraz młoda prawie nie ogląda, raz w tygodniu 10 minut może, nie chce (i też nie ma czasu, dwór) ale jesienią/zimą... Przy czym z Agu był czas, koło roku, gdy jedzenie było tylko przy bajce - inaczej nic. A przy niejedzącym dziecku to już się człowiek chwyta :/ Dziewczyny, myślałam, że Dorce starczą bodziaki 74 do konca lat z krótkim i co? dupa! ledwo się dopinają :/ muszę kupić, ale może kupię takie bez rękawów to jako pod bluzkę będą? Lady, cudnie Piotruś wygląda no jak po co? pomyśl, pomyśl.... Już? no tak! po Bułgarów dla wątku przecież ![]() Hurtem buziaki dla półroczniaków i starszych ![]() Sarah, nie wydaje mi się za mało, 80dag w 2mce - a dzieci teraz OKOŁO pół kg przybierają miesięcznie Rany, dziecko mi gada i gada miała spać i co? Agu do babci sprzedałam by uśpić i dupka, oczy trze, ale nie uśnie.Hope, strasznie smutne rzeczy piszesz, i tak się zastanawiam jak to ma w przyszłości wyglądac? dziecko wasze, ale obrabiasz ty a on? Dzisiaj ostatnia tura testów alergicznych, czysto. I była tam taka 16mczna dziewczynka, z domu dziecka tak strasznie mi się smutno zrobiło jak to usłyszałam, taka fajna, wesolutka, jeszcze nieświadoma że od początku ma przesrane w życiu ![]() Charlizz, a widzisz bo ja jestem pięciokrotnie zakamuflowana Ty, laska, a czy wyście 3dniówki czasem nie złapały? rób fotę wysypki.[/QUOTE] o widzisz.. jaki ten świat mały.. a dawno w Chełmie byłaś?? ja obok podziemi mieszkam ![]() wogle Chełm to bardzo ładne miasto.. Polecam i zapraszam....a dla zainteresowanych wrzcam filmik nagrany na jakąs tam prmocje miasta... Może skuszę którąś do odwiedzenia... http://www.youtube.com/watch?v=suvHO6HpSVQ http://www.youtube.com/watch?v=Vi3bBgV_MKo i teledysk chylińskiej nagrany u nas... mi się osobiście nie podoba... http://www.youtube.com/watch?v=UsgX8-DeIQ4 Paulina prawie całą wodę wylewa poza wanienkę.. Już siedzi i chyba przeniosę ją do naszej wanny, może nie będzie tak chlapała... |
|||
|
|
|
#2488 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Pisalyscie o sadzaniu dziecka przed TV. Ja sobie tego nie wyobrazam, nie wazne co by tam nie lecialo, wole z dzieckiem na reku non stop chodzic, jak mi placze inaczej i sam sona sie zajac nie chce, ale przed TV go nie posadze.
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
|
|
#2489 |
|
Konto usunięte
|
Sxlwia ! Ty mezowi posciel, a jakze. Ale niech ci sie przypadkiem wysypia nasiona dzikiej rozy
|
|
|
|
#2490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skubany
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

Moja mama była to bawiła się z młodym w tym czasie. I przywiozła tysiaka na fotelik samochodowy, kochani Ci moi rodzice
Denerwuje mnie to...jak jest u mnie i nawet idziemy do spożywczaka to jak kupuję głupie mleko do kawy za 3 złote to ona się wykłóca i nie daje mi zapłacić.
nie moge sie nadziwic normalnie
nie wiem, wszczepcie sobie jako czipy albo cuś 

Gada,śpiewa,bawi się stopami-luz blues środek dnia.
zasluchiwalam sie nia po 10razy na dzien, a jak malza poznalam to co ja puszczalismy to bylo 
A lepiej już z blizną? Dajecie jakoś radę?

masakieros
katarzysko, ropiejące oczka, bidula taka. Temp. nie ma, ale podałam przeciwzapalnie ibum na noc.