Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 20:44   #2461
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ale rozumiem Twoje fatalne samopoczucie w zwiazku z tym tematem
Mnie wszyscy pytaja "jak to jeszcze nie siedzi????" i tez nie wiem co odp...
Mi lekarz dzisiaj powiedział, że dziecko w tym wieku już musi siedzieć. Inaczej jest coś nie tak... Bo mówiłam mu, że mała dopiero się uczy raczkować, ale za to staje - na to odpowiedział, że jedyna konieczna umiejętność w tym wieku to właśnie siedzenie, inne mogą przyjść później... Ale czy ma rację, to nie wiem. W końcu to tylko pediatra, a nie żaden neurolog czy dobry rehabilitant.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:45   #2462
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
ej no Marsi.... nie dość, że tatuaż w tym samym miejscu to jeszcze takie same marzenia.... Hmmm czyżbym miała siostrę bliźniaczkę o której istnieniu nie mam pojęcia???

Dziewczyny przyszłam się pożegnać...
hehehe
no i koniecznie zainstaluj wersję mobliną w telefonie, nie możesz tak sobie teraz pojść

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
No widzisz to super !
To moze i u nas tak będzie...
mocno w to wierzę

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

MARSI, tak wracając do czasów poczekalni - czy Twój tż mówi na Leosia Arielek?

no co Ty chyba bym zatłukła
a tak nie chciał imienia Leonard

padam na pysk, jeszcze zebranie w szkole u starszego

chciałam się pochwalić,że Leo ma nową umiejętność, potrafi naśladować jak robi konik
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:46   #2463
insolito
Zadomowienie

Donoszę, że mamy katarek ( w sensie aspirator) Wczoraj zamówiłam, a dziś ok. 14 doszedł I jest to najlepsza rzecz jaką kupiłam dla małego W ciągu 10 sec. odciągnął więcej wydzieliny niż ja fridą przez trzy dni Nawet Tż przyznal mi rację Żałuję, że tak dopiero teraz go zdobyłam

A niech ktoś mi powie w m jak miłość to Kina się puściła z tym sąsiadem?
Pocytowałam, ale coś się wcisło i znikło

Hope, słłodki Twój rozbójnik, a jakie ma włoski długie

Silver, najlepszego dla Tż Chciałam napisać buziaki , ale stwierdziła, że głupio to zabrzmi

Ewik, co tu napisać? Bardzo mi przykro, trzymaj sie dzielnie i bądz tu z nami

Nawijko, dużo siły i zdrówka

Fewciu, cieszę się, że dziś choc trochę lepiej

Lady, brawa za ząbka

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:46   #2464
litllesweetangel
Lurker ;)

Potruje troche :P
Jakie macie kurtki na zime?
Nie wiem jaka kupic aaaaaa ;/ myslam o takich np.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3747654210.jpg (63,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $_57.jpg (67,8 KB, 9 załadowań)

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:47   #2465
sarah67
Zadomowienie

Hope Illusion

dzieki za zyczenia dla Natusi

Hope i Laurka
ja zawsze o Was pamietam

wiecej nie pamietam, przeoraszam ze sie nie odnosze
ale mam problemy jak sie wyplacze to zaczne pisac
przeczytalm wszystko cale 10 stron

marzę tylko o tym zeby byc razem we trojeczke
to duzo?

rodzina tak kocham tak lubie jak jest duzo osob a moja rodzina sie rozsypala praktycznie
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:49   #2466
hje
Zakorzenienie

Sarah, co się stało????
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:53   #2467
marsi11
Zakorzenienie

Sarah co jest? tęsknisz za Pl i rodzinką?
Stary 2013-12-03, 20:53   #2468
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Mam tak samo
Uff, nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mi lekarz dzisiaj powiedział, że dziecko w tym wieku już musi siedzieć. Inaczej jest coś nie tak... Bo mówiłam mu, że mała dopiero się uczy raczkować, ale za to staje - na to odpowiedział, że jedyna konieczna umiejętność w tym wieku to właśnie siedzenie, inne mogą przyjść później... Ale czy ma rację, to nie wiem. W końcu to tylko pediatra, a nie żaden neurolog czy dobry rehabilitant.
U nas jest cos nie tak - obnizone napiecie.
Ani neurolog, ani lekarz rehabilitacji, ani 2 rehabilitantow nic innego nie widza...

insolito, calowali sie tylko (albo az) Ale Kinia sie w pore ogarnela. Ale bedzie akcja w poniedzialek
Swoja droga babcia wykrywaczka ciąż mnie rozwalila

szklanko, i co dalej z Wasza reh? W domu same czy prywatnie?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:57   #2469
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
A myślisz, że będą ciepłe?
Ja szukałam (z Borysem, wiec trwalo to wieki) kurtki cale dwa tygodnie i duzo mi sie podobalo, ale wszystko bylo cienkie. Ostyatecznie w zarze jakas kupilam, i jest ciepla, ale z wygladu tak w sumie srednio mi sie podoba i nie warta raczej swojej ceny.
Ale juz dalam sobie spokoj, bo zakupy z dzieckiem, ktore w wozku nie chce siedziec to jakis koszmar.
Stary 2013-12-03, 21:03   #2470
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hehehe
no i koniecznie zainstaluj wersję mobliną w telefonie, nie możesz tak sobie teraz pojść

mocno w to wierzę

no co Ty chyba bym zatłukła
a tak nie chciał imienia Leonard

padam na pysk, jeszcze zebranie w szkole u starszego

chciałam się pochwalić,że Leo ma nową umiejętność, potrafi naśladować jak robi konik
pierwsza rzecz którą Hania zrobiła wcześniej od Leosia

gratulacje za nową umiejętność :P

Little, z tych dwóch to ta zielona ale może być cienka

Blogerko ja też kupowałam z Hanią, masakra w dodatku te ceny oszaleli w tym roku. W końcu kupiłam w pull&bear z pierza i fajna nawet ale troche krótka bo do połowy pupyno ale cś za coś na te zarowe mnie nie było stać bo jeszcze buty musiałam kupić
Stary 2013-12-03, 21:04   #2471
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
ok, zorientuje się - dzięki
nie ma za co

ja absolutnie nie twierdzę, że to na bank to, ale tak mi przyszło do głowy

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Debrah no właśnie, wszyscy mnie pytają, ile Kubuś je a ja co mam mówić, że jest prawie wyłącznie na piersi?
Już słyszę te gadki, że powinnam go przegłodzić albo, że nie powinnam była go tak od siebie uzależniać :/
Czuję, że coś robię źle, że to moja wina, że może gdybym zaczęła wcześniej rozszerzanie, może gdybym nie chciała tak bardzo kp, to może byłoby inaczej
jaka wina, kobieto? to nie te kategorie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
no własnie nawijko, u nas jeszcze 2 stałe pory drzemek. Nic załatwić się nie da. Latem jeszcze mogłam go nakarmić gdzieś na ławce w parku podczas spaceru (mówię o słoiczkach) a teraz to czuję się uwiązana w domu.
I też mam wrażenie nie raz, że ledwo co posprzątałam i przebrałam Boryska po jednym karmieniu a już przychodzi pora na drugie.

powiem ci, że jak Agu tak masakrycznie jeść nie chciała, to był okres zimą (w 1 roku życia), że wychodziłam na spacer, brałam podgrzany słoiczek, owijałam w folię alu i na spacerze karmiłam
zjadała

Cytat:
ale właśnie - siedzieć czy siadać?

Cytat:

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

to duzo?

rodzina tak kocham tak lubie jak jest duzo osob a moja rodzina sie rozsypala praktycznie
bidulka
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:05   #2472
elllmi
Zakorzenienie

wyświetla mi jakieś 21 powiadomień na fb, a jak chce zobaczyć co to, to mi zawiesza cała stronkę

Cytat:
ale tak "ihahahaha" czy "kl kl kl" językiem?

Cytat:
Napisane przez insolito;44004862[B
Silver[/B], najlepszego dla Tż Chciałam napisać buziaki , ale stwierdziła, że głupio to zabrzmi
no jak głupio, jak mu tutaj jedna wielka rodzina

Cytat:
ja właśnie nie mam (tylko narciarską) i jutro mam nadzieję kupić; i raczej chyba parki jakiejś będę szukać

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:05   #2473
litllesweetangel
Lurker ;)

Blogerko ta pierwsza chyba tak, to ta aukcja http://allegro.pl/plaszcz-futerkowy-...747654210.html
Obczajam na allegro, bo nie mam kiedy isc do sklepu zadnego, tzn lazilam troche po galeriach ale same cienizny po 400 zl. A musze miec cos cieplego, bo stoje na przystanku o 5 rano, ale tez nie chce wygladac jak ludzik michelina w mega puchowej kurtce ;p

Elmi tez chcialam parke ale boje sie, ze zamarzne :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2013-12-03 o 21:08
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:06   #2474
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Blogerko ja też kupowałam z Hanią, masakra w dodatku te ceny oszaleli w tym roku. W końcu kupiłam w pull&bear z pierza i fajna nawet ale troche krótka bo do połowy pupyno ale cś za coś na te zarowe mnie nie było stać bo jeszcze buty musiałam kupić
czy mi się wydaje, czy sie nic nam tutaj nie przyznałaś, że kupiłaś

Stary 2013-12-03, 21:07   #2475
blogerka
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44005365]

powiem ci, że jak Agu tak masakrycznie jeść nie chciała, to był okres zimą (w 1 roku życia), że wychodziłam na spacer, brałam podgrzany słoiczek, owijałam w folię alu i na spacerze karmiłam
zjadała
[/QUOTE]

ja też noszę często podgrzane ze sobą problem nie jest z tym, że on na spacerze nie zje, tylko z tym jak je. Wszystko jest upaćkane. W domu ubieram go w jakieś stare bodzianki i sliniaki a na spacerze szkoda mi kombinezonu i spiworka, plus ja sama tez chcialabym chociaz w miare wygladac jak czlowiek
Stary 2013-12-03, 21:08   #2476
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
my idziemy na zabawe z kapela góralską, na wsi u tżtuńcia a t. popolnuje H. lub koś w domu kto będzie.
Ale fajnie.. lubię góralską muzykę...

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
a jeszcze mialam zapytac (przepraszam, ze tak mecze z yym zlobkiem ) ile placicie na miesiac?
u nas za pawowy coś ok 200zł, są też jakieś z projektów za 90-100zł i prywatny za 500...

Co do mojej nieobecności to tak:
1. Wersji mobilnej w tel nie zainstaluję, bo mam starą nokie C3, która nie jest na androidzie, a chyba tylko nanim można ten mobilny wizaż mieć... Dlatego czekam na tego 10 stycznia, niech w tym playu się umowa tż skończy i wtedy bedę chyba mogła przenieść nr tż na plusa i podpisać z nimi umowe, tż weźmie nr a ja telefon... Mi jeszcze rok umowy został....
2. tż musi mieć komputer ze sobą, ponieważ w samochodzie ma mieć kamery z których chce zrzucac nagrania w razie "w"...

Myślałam, aby tablet sobie kupić, ale w sumie tylko na ten jego wyjazd mi się nie opłaca... za miesiąc bede miała jakiś normalny tel to bede już z Wami...Choć strasznie się do Was przywiązałam... ale obiecuję,że czytać będę systematycznie z tel, tylko coś z niego napisać do Was nie mogę... kilkakrotnie próbowałam napisać ze szpitala i ani jednej wypowiedzi nie dodało...

Ale miałyśmy dziś zabawe... Ganiałyśmy się wokoło fotela... Skubana w pewnym momencie zaczęła zmieniać kierunek... a moje kolana cale obolałe i czerwone teraz, ale najważniejsze, że dziecko szczęśliwe...

Nie, no ja z nią nie mogę... Oczywiście nie śpi jeszcze... stoi przy łóżku na którym leży mój tel podłączony do ładowarki.. Nawet nie wiem kiedy odłączyła tą ładowarkę i mi tel podaje... hmmm kiedy ona mi tak urosła....
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:08   #2477
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

odgłosu paszczą nie, tylko kl kl językiem

Cytat:

no co Ty, Leonard to tylko fizycznie jest do przodu, z pozostałymi rzeczami to on za lutowymi dzieciaczkami daleko w tyle
Stary 2013-12-03, 21:09   #2478
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:

Little, z tych dwóch to ta zielona ale może być cienka

Ceny to jest jakis d r a m a t - zwlascza w Zarze. Ogolnie kurtki sa drogie i cienki jak przejsciowki a nie na zwykla zime - nie mowie juz jak nadejda jakies mrozy. Ja juz nie mialam siuly dluzej szukac, chociaz gdybym mogla spokojnie zrobic zakupy sama, to pewnie bylabym bardziej zadowolona. Ale to cale rozbieranie i ubieranie dziecka przed / po zakupach, karmienie w trakcie, plus placz, bo Borys woli raczki a nie wozek. Do tego ja cala upocona juz jak szczur ..
Stary 2013-12-03, 21:10   #2479
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

my tak samo, jak dostaje jakas wieksza kaske to wplacamy mu na to konto + co miesiac wplacamy stala sumke
Ja też tak chciałam robić, ale pomyślała, że nim Piotr dorośnie to te pieniądze tracą na wartości i kurcze nie wiem

Cytat:
fajny ten aparat, z wyglądu przynajmniej; daj znać jak już go ogarniesz, czy ok
kurde, my mieliśmy już dawno kupować aparat (nawet bokeh męczyłam), ale nam dowalili podatek z US i nie było kasy a teraz TŻ mi mówi, że jak sobie coś wybiorę, to mi kupi, a ja nie wiem
No jak tę chce kupić to bierz

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Przychodzę z dołem
Oj Kochana rozumiem Cię. U nas co prawda lepiej, ale tylko dlatego, że Piotrek je przy moich wygłupach, albo piosenkach z youtuba Inaczej niema szans, żeby tknął choć łyżeczkę

:

Cytat:
założyłam sobie wczoraj now ą narzutę na łóżko, białą, tż się śmiał że białą zakladam... i co Hania własnie rozlała mi soczek [COLOR="Silver".

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Przecież jedną ręką też można

https://www.youtube.com/watch?v=afZvLy5AMlY

Cytat:

Dziewczyny przyszłam się pożegnać... Prawdopodobnie Tż jutro już wyjeżdza i zabiera komputer... Postarm się wejśc do Was jeszcze później, ale nie wiem czy mi się uda, bo muszę pomyśleć co mi trzeba kupić na najbliższy czas, żeby jutro rodziców nie prosić... no i jego spakować, tzn pomyśleć za niego, żeby o czymś nie zapomniał.... Będę strasznie za Wami tęskniła... postaram się na tel czytać, ale coś mi on nie wstawia moich postów.... Jeszcze to na 100% pewne nie jest, ale wolę już teraz się pożegnać niż zamilknąć... Oczywiście jak tylko będę mogła to będę się odzywała...

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
ja mojego już i przetrzymać próbowałam (efekt taki,że mega histeria rzucał się w krzesełku i na rękach, więc żeby go uspokoić uu dostał, całę cycki miałam wtedy w zupce, nie polecam) i wyprzedzić głód (nic nie jadł, bawił się jedzeniem), idealnie w głód parę razy się wstrzeliłam ale wtedy płakał, bo był głodny a łyżeczką za wolno się je. yczka

ja dzisiaj po prostu stanęłam przy mikrofali, on w krzesełku i się poryczałam, widzę, że głodny, że chce jeść a jak widzi łyżeczkę to spazm i rączką ubadzianą w zupie wydłubuje sobie oczy. Albo dałam mu kawałek pomarańczy to plunął we mnie całym kawałkiem. Dzisiaj dałam banana, kawałki mu się z rączki wyślizgiwały (jak próbowałam dać od razu do buzi to zacisk szczęk piętego stopnia), dałam pół to wymazał się cały i schował pod tyłek :/ wczoraj jadł pięknie (to samo co dzisiaj) a dzisiaj co?

Przetrzymany Kubuś (nie spał od 14:20) urządził taką histerię, że ledwo go wytarłam, zapowietrzał się, płakał niesamowicie, dałam uu, wtulił się we mnie i usnął. Nie mam siły. A syf taki, że mi się chce, sprzątałam rano...
Tż nie ma, dzwonił przed chwilą, że jeszcze ok. godziny będzie w pracy. Wyszedł jak Kuba spał (o 6:30) wróci jak śpi, wczoraj tak samo

Cytat:

testu nie kupil ale watpie w ciaze, naprawde

Jak on mógł to nam zrobić?

Cytat:
Byłam dzisiaj z małą u lekarza na bilansie (miałam iść chyba 3 czy 2 tygodnie temu, ale jakoś tak, nie wiem, nie mogłam się zebrać ), no i tak - ważymy 9400g, mierzymy 75cm (duża, mała?). Lekarz pochwalił, bo mała jest żwawa, silna i ruchliwa, do tego gaduła straszna. Oczarowała go totalnie... No i na nasz problem z niejadkowaniem przepisał nam jakieś kropelki żelazowe, takie delikatne, żeby nie było zaparć. Poza tym, wszystko w normie.

Moje dziećko długo było takie jakieś mało ruchliwe, ale jak się teraz rozkręciła, to masakra, nie usiedzi, naprawdę nie usiedzi w miejscu, od razu gdzieś idzie ("raczkuje" po swojemu, ale już prawie, prawie normalnie ), wspina się na wszystko, a zwłaszcza na mnie, jak ma tylko okazję... Masakiera, co to będzie, jak zacznie mi biegać? Rośnie mi małe ADHD.

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:10   #2480
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
odgłosu paszczą nie, tylko kl kl językiem
to brawa dla Leosia u nas też kl kl na tapecie; a dzisiaj się nauczył "jak robi rybka"

Stary 2013-12-03, 21:12   #2481
marsi11
Zakorzenienie

a u żubrów znowu dzikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

szybko bo zaraz spitoli..........

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
to brawa dla Leosia u nas też kl kl na tapecie; a dzisiaj się nauczył "jak robi rybka"

no i jak robi rybka

Black no to pięknie panna wypadła na bilansie
u nas kurde nigdy nie podają wzrostu

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-12-03 o 21:13
Stary 2013-12-03, 21:13   #2482
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Ceny to jest jakis d r a m a t - zwlascza w Zarze. Ogolnie kurtki sa drogie i cienki jak przejsciowki a nie na zwykla zime - nie mowie juz jak nadejda jakies mrozy. Ja juz nie mialam siuly dluzej szukac, chociaz gdybym mogla spokojnie zrobic zakupy sama, to pewnie bylabym bardziej zadowolona. Ale to cale rozbieranie i ubieranie dziecka przed / po zakupach, karmienie w trakcie, plus placz, bo Borys woli raczki a nie wozek. Do tego ja cala upocona juz jak szczur ..
masakra, ja sobie nie wyobrażam zakupów z Filipem jak jestem z małym i TŻ na zakupach, to już mam dość, a co dopiero sama z dzieckiem

Stary 2013-12-03, 21:14   #2483
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
wyświetla mi jakieś 21 powiadomień na fb, a jak chce zobaczyć co to, to mi zawiesza cała stronkę

no jak głupio, jak mu tutaj jedna wielka rodzina

ja właśnie nie mam (tylko narciarską) i jutro mam nadzieję kupić; i raczej chyba parki jakiejś będę szukać
super parka jest w zarze, ale 499

Cytat:
a miałam ?:P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 21:15   #2484
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
no i jak robi rybka
no nie wiesz?????? "mba mba mba"

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
a miałam ?:P
no baaaaa
a z ceną, to żeś wyskoczyła

Stary 2013-12-03, 21:18   #2485
blogerka
Wtajemniczenie

Bokeh: O której mówisz?
Stary 2013-12-03, 21:20   #2486
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
i jeszcze najgorsze te przebieralnie do których nie da się z wózkiem :/ co wtedy robisz? bo ja wjeżdżam ile się da i zasłoną obejmuje wózek że tak odstaje na sklep
Stary 2013-12-03, 21:21   #2487
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam dzisiaj z małą u lekarza na bilansie (miałam iść chyba 3 czy 2 tygodnie temu, ale jakoś tak, nie wiem, nie mogłam się zebrać ), no i tak - ważymy 9400g, mierzymy 75cm (duża, mała?). Lekarz pochwalił, bo mała jest żwawa, silna i ruchliwa, do tego gaduła straszna. Oczarowała go totalnie... No i na nasz problem z niejadkowaniem przepisał nam jakieś kropelki żelazowe, takie delikatne, żeby nie było zaparć. Poza tym, wszystko w normie.

Moje dziećko długo było takie jakieś mało ruchliwe, ale jak się teraz rozkręciła, to masakra, nie usiedzi, naprawdę nie usiedzi w miejscu, od razu gdzieś idzie ("raczkuje" po swojemu, ale już prawie, prawie normalnie ), wspina się na wszystko, a zwłaszcza na mnie, jak ma tylko okazję... Masakiera, co to będzie, jak zacznie mi biegać? Rośnie mi małe ADHD.

brawo za wagę my się ważyliśmy ostatnio i 9700 i 78cm

Cytat:
jakoś strasznie dużo !

U mnie tak

koło 7 mleko 180
10 - kaszka około 150
13 - obiadek ten mały
15 mleko 180
otem przed snem jakiś banan, albo bułka z szynką parę kawałkow (z 10 moze) lub kaszka z ciasteczkami ale to zalezy....
i 19 mleko 210
tyle
u nas bardzo podobnie
Cytat:
sylwestra spedzamy u mojej rodziny nad morzem
pewnie z moimi kuzynkami i ich dziecmi

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
"Wrocilam do domu, patrze, kurz lezy... Mysle sobie - moze ja tez poleze?"
znam, ale i tak

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Donoszę, że mamy katarek ( w sensie aspirator) Wczoraj zamówiłam, a dziś ok. 14 doszedł I jest to najlepsza rzecz jaką kupiłam dla małego W ciągu 10 sec. odciągnął więcej wydzieliny niż ja fridą przez trzy dni Nawet Tż przyznal mi rację Żałuję, że tak dopiero teraz go zdobyłam
super

Cytat:
no właśnie

Cytat:

Cytat:
ta pierwsza mi się podoba ja kupiłam w carry z zeszłorocznej kolekcji i jest meeeega ciepła

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:22   #2488
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiesz?????? "mba mba mba"

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

no baaaaa
a z ceną, to żeś wyskoczyła

hahaha

poszukam zaraz bo na stronie jej nie ma tej mojej

a no i jak bedziesz patrzeć w CH to sie od razu nastaw na takie ceny :/
Cytat:
Bokeh: O której mówisz?
zaraz poszukam jak jeszcze jest

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1293917.html o tej mówię ona ma w środku takie futerko, fajna

a moja... nie ma jej na stronie :/

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-12-03 o 21:33
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:22   #2489
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
i jeszcze najgorsze te przebieralnie do których nie da się z wózkiem :/ co wtedy robisz? bo ja wjeżdżam ile się da i zasłoną obejmuje wózek że tak odstaje na sklep

Od zawsze tak robię
Stary 2013-12-03, 21:23   #2490
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Czytam Was od rana i efekt jest taki że już nie wiem co pisać...
Nie napisze chyba nic

Szklanko-wywnioskowałam że zostają do końca tygodnia
Ja już mam dość tego towarzystwa

Jestem dziś wypompowana przez syna. Zadzieram dupe i spitalam spać. Dobrej nocy.

Cytat:
za wagę
Nie dziwię się że oczarowała go totalnie
Cytat:

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Silver, najlepszego dla Tż Chciałam napisać buziaki , ale stwierdziła, że głupio to zabrzmi

tż by się pewnie ucieszył. Hahahaha
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

to duzo?

kurcze. Co się stało ?
Cytat:
Ale miałyśmy dziś zabawe... Ganiałyśmy się wokoło fotela... Skubana w pewnym momencie zaczęła zmieniać kierunek... a moje kolana cale obolałe i czerwone teraz, ale najważniejsze, że dziecko szczęśliwe...

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości