|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
elunka mis extra ciekawe co by policjanci powiedzieli jakby misiaka w foteliku zapietego widzieli
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojj, chyba musisz kupić większy fotel, bo twój dzidź już się nie mieści
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
Elunka- mój miś próbował do tej pory: huśtawkę, fotelik, chustę i nosidełko. Ale nie mam dokumentacji foto, więc mnie przebijasz
![]() Pora na kolejną, przerywaną nockę
|
#2464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
śmiej się śmiej, a u nas tak jest w sali z wanną gasza światła, zapala ci tż świeczki i lejesz olejek do wanny swój ulubiony
i to wszystko z nfz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O kąpiel się nie martw, na pewno jeszcze pokochają się z wodą ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe co z Kate. Ja całą noc krążę między sypialnią a tarasem bo oddychać nie mogę na leżąco.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
Jejciu już 4 a ja ciagle nie śpię
masakra.KATE daj znać co u Ciebie jak tylko znajdziesz chwilke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Impossible is nothing I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r. I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r. Sławcio Edytowane przez agunia4ever Czas edycji: 2014-02-19 o 04:56 |
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie dziewczyny, Kate na pewno się odezwie jak dojdzie do siebie. W końcu biedna na pewno się nacierpiała podczas długiego porodu ale na pewno się odezwie, więc trzymajcie za nią kciuki!
Ja też nie śpię od 2 :/ |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka
co do szczepien, to mnie to tak przeraza, ze nie czytam nic i tylko bede szcepila refundowanymi ![]() Side na biednego nie trafilo, to se polozna mozesz oplacic Sent from my U8815 using Wizaz Forum mobile app
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
A wy co?? jeszcze śpicie?!
![]() Dzien dobry ![]() maggie dobrze, że lekarz tego tętna nie lekceważy, mam nadzieję, że kolejne ktg będzie ok. elunka |
|
|
|
#2470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale czy w 9miesiacu tez musialo mnie dopasc. W ciazy mialam juz chyba ze 4 razy i nie zamierzam panikowac ze cos bedzie dziecku bo juz przed ciaza mialam wirusa w sobie. Moje wczorajsze babeczki zniknely w mgnieniu oka. Byscie widziały mine TŻta jak zajrzał do lodówki. A jak się dopadł to już tylko pełna radość i błogość na pyszczku. Jadł i mruczał z zachwytu. Zeżarli z moja mamą prawie całą blachę. Dziś zabrał do pracy i laskawie zostawil kilka. To jest moj ciasteczkowy potwór Jak on kocha słodkie.Wczoraj mu się zryczalam przez tego sasiada. No i oczywiscie ubzduralam sobie ze pewnie on tez tak mysli i ja juz mu sie nie podobam. A on przeprowadzil rozmowe z synem ze oni kochaja mame bo jest sliczna i beda ja zawsze kochac, ale mama przeciez schudnie po ciazy a nawet jak nie to oni tez beda kochac ja bardzo bo jest wlasnie ich największym skarbem. I mnie rozbroil. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Co tu tak cicho Wszystkie poszły rodzić? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2471 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() OOO 34 tc!!! ja pierdziu kiedy to zlecialo!!
73 kg Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-02-19 o 08:15 |
||
|
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry :-*
Martorka ![]() Bozicku mierzyłam ciśnienie i tętno pierwszy raz mam aż. 109 :/ Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#2473 |
|
Rozeznanie
|
Mi by sie tez przydalo zmierzyc, bo czuje ze mam chyba wysokie... ale nie mam czym :P
|
#2474 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Czy mowilam już, że jestem zakochana po uszy? W przypadku braku reakcji raz zamieniło sie w płacz. A nie, buczy,jak go przewijam, ale tylko, jak ma gole jajka jak ma pieluche, to mogę wszelkie koszulki zakładać, proszę bardzo, żaden problem, byle jajek nie wierzyć Nie rozumiem, jak to było, jak go nie bylo...mój prezent od losu...na pewno Tata mi go podeslal... Wiadomo, co z Kasia? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
Miło że się przydałam
![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Elunka, twój Mikołaj jest dużym dzieckiem, a mój kurczak pewnie dociągnął do 2700 (dziś się dowiem) dlatego pozazdrościłam ci i tez sobie będę dziś jeździła z Piotrusiem w foteliku
[IMG] [/IMG]---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Niestety jeszcze nie rodze, bo mam za słabe skurcze Mój Misiek pozazdrościł sesji i szepnął na ucho, że chce na huśtawce. Gratuluję skończonych tygodni i przespanych nocy. Ja bym spała dalej, ale na zewnątrz chyba koszą trawę (?) albo robią coś równie hałaśliwego.
|
#2479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mogę się doczekać jak zobaczę mojego skarba jak to czytam:p Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ale mnie rozbawiłyście od rana, Side jak zwykle niezawodna Też jestem strasznie ciekawa wieści od Kate. |
|
|
|
#2481 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wierzę ![]() Cytat:
Golenie jajek... no jak zwykle tylko jedno ci w głowie ![]()
|
||
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1392798043.185695.jpg
Misiek właśnie zasnął. Cayenne- dobry egzemplarz Ci sie trafił. Side- "golenie jajek"
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dzisiaj w nocy już mnie nic nie swędziało Ja po śniadanku po pobraniu krwi i dalej nic mi się nie chcę ale trzeba spiąć tyłek i wziąść się wreszcie za jakąś konkretną robotę może ułoże ciuchy albo nie zrobię nic jeszcze się zastanowie A to moje wczorajsze łowy takie bardziej chłopięce mimo że nie wiem co się kryje w moim brzuchu Miłego dnia
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A ja wiem co oni wam tam w Niemczech mówią żeby dzieciom robić ? Cytat:
Bardzo fajne
|
||
|
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
nic nie bylo tylko fajne, przytulne sale, dobry specjalistyczny sprzet, ogolnie wygoda na wysokim standardzie, nawet ocieplane reczniki, pieluchy tetrowe i inne pier.doly Nic tylko rodzic a naogladalam i nasluchalam sie przy 1 porodzie ![]()
|
|
#2486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
6 zł ale mam też ciuszki typowo dziewczęce mam nawet 2 sukienki przygotowana jestem na każdą ewentualność a dzisiaj upolowałam takie cudo i zaraz jadę kupić i pokaże wam efekty później http://tablica.pl/oferta/zabawki-CID...tml#17770eea49
|
|
#2487 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2488 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż ma zawsze coś z samochodem - to jego oczko w głowie ![]() Raz rozczulał się nad maleńką ryską na szybie - w nocy spadł mu tynk w garażu na samochód i szybę trzeba było wymieniać, klepać i malować samochód ![]() Potem pomalował samochód i jakiś cwaniak porysował mu go na około - to wam pisałam A okno wczoraj umył tż ![]() Cytat:
[/QUOTE] A bo ja wiem? Jakimś śluzem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To ja będę lepsza i wypróbuję na psie Ciekawe czy się zgodzi |
|||||
|
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
cayenne ale Ci zazdroszczę takiego przystojniaka z dziurką w policzki, ojj jak mi się to podoba
nadzwyczajna no widzisz jak Cię kocha Twój Tżt nie musisz chudnąć nawet, słodkie to jest takie gadanie do brzuszka można się wzruszyć asienka no to rzeczywiście nic tylko rodzić a ja nie mam jeszcze fotelika, nie przyszedł mi jeszcze wózek zamówiony w niedziele, a zamawiałam 3w1. gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() dzisiaj spałam, ale zasnęłam koło północy, miałam sen erotyczny zamiast porodu kolejnego i wyobraźcie sobie, że nawet w tym śnie zachciało mi się siku aż się obudziłam i sen się przerwał Kate czekamy na wieści z niecierpliwością! Trisdom dla Ciebie ![]() ciekawe jak tam Gianna
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

masakra.