|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
gorzej z goścmi, kurka, ale ludzie bywają egoistami ... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś odebraliśmy obrączki
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Wszystkim dzisiejszym Pmkom życzę wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, duzo miłości i oby ten dzień był dla Was wymarzony
|
|
|
|
#2463 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie podoba mi się też grzywka
|
||
|
|
|
#2464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie masz przeuroczą urodę Fryzura dość ładnie wygląda, ale wg mnie te pasma są nieco za bardzo posklejane lakierem.Garniak mojego TŻta ma kieszonkę, więc stąd zagwozdka ![]() |
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Włosy moim zdaniem z tyłu są ok, pomyślałabym coś o grzywce, nie będzie ci taka przeszkadzać? |
|
|
|
|
#2466 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
? Mi taka nie przeszkadza---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
? No mi też się słabo widzi z przodu. Myślę czy czasem koka takiego luźnej nie zrobić na lewy bok
|
|||
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiamy z Bułgarii
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
pamiętacie mnie jeszcze? nie udzielałam się bo mieliśmy problemy z netem. Dzisiaj mija 3tygodnie jak jestem żonką jest cudownie! mieszkamy sami bez rodziców, dogadujemy się super, nie kłócimy się, cud miód orzeszki![]() 7września lecimy na tydzień na Kretę. Nie mogę się doczekać!! 2 dni temu mieliśmy pogrzeb, zmarła ciocia męża, nagle zasnęła w fotelu i już się nie obudziła. Byla na weselu, bawiła się świetnie, jej córka nawet złapała welon. Wszyscy byliśmy zszokowani, więc po weselu był pogrzeb.. Wpadłam w jakąś taką nostalgię, ciągle rozpamiętuje wesele, tak bardzo żałuje że już po!!! Suknię będę próbowała sprzedać,na razie jest w renowacji bo niestety ma parę dziurek. Zdjęcia ze ślubu i z pleneru dopiero za 3 tygodnie, płytka aż za 3 miesiące! Chyba się nie doczekam.. Kochane które są jeszcze przed. Cieszcie się, nawet nie wiecie jak mi brakuje przygotowań..
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
monidot,
przepraszam, że to napiszę ale moim zdaniem fryzura jest fatalna, dodaje Ci jakieś 15 lat. Przy tak dziewczęcej urodzie jaką masz, ja postawiłabym na coś takiego: kok.jpg lub: thumb_7112_post_catalog_photo.jpg
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
docik - bardzo współczuję... trzymaj się kochana
![]() swiat katarzyny - piękna relacja, wygladałaś obłednie ![]() pysia - faktycznie nieciekawie.. nawet nie wiem jak Cie pocieszyc.. wyłap z tej krzywej sytuacji pozytywy i ciesz się z nich. dasz rade ![]() mojakaren - bardzo ładne obrączki ![]() monidot - postawiłabym raczej na jakies luźne loki , rozpuszczone , może spięte z boku. masz bardzo ładną, dziewczęcą figurę ![]() Dzisiejsze PMki sa już mężatkami wiec wszystkiego najwspanialszego na nową droge zycia!!! Wybaczcie, że sie tak pojawiam i znikam ale mam nauczkę, że tak szybko minął czas przygotowań i wesela, że teraz zyję każdą chwilą z mężem i czerpie z życia pełnymi garściami. Wrócilismy z gór, było cudownie cudownie, ciesze się, ze nie zamieszkaliśmy razem przed ślubem (nie mam nic przeciwko parom , które mieszkają!) . Postanowilismy tak, udało się i jest cudnie. Nie idealnie - ścinamy się czasem ale nie ma już wielkich kłotni jak przed slubem. Sama staram sie być łaskawsza (ogolnie jestem troche klotliwa) a małżeństwo sporo uczy, pokory głównie. ogólnie polecam Dostalismy pare fotek (ok 300 ) od kuzyna . Wstawiam, jutro usunę Mam jakis problem z dodawaniem załączników. Tylko jedna fotka mi weszła
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-08-25 o 17:47 |
|
|
|
#2471 |
|
Konto usunięte
|
Ślicznie wyglądałaś
Kurcze, dziewczyny, czy podczas przysięgi używa się 2 imion? ![]() Bo ja mam 2, i nie wiem czy Tż ma mówić: Biorę Ciebie Anno Agato? (imiona przypadkowe) |
|
|
|
#2472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyglądałaś przepięknie!!!!! Twój TŻ pewnie pęka z dumy, że ma tak śliczną żonę! Gratuluję Wam i życzę szczęścia ! Dziewczyny, czy duzo z Was nie mieszkało ze swoimi TŻ przed ślubem? Ja mieszkam ze swoim prawie 5 lat, praktycznie od początku naszej znajomości (zamieszkalismy razem po ok 5-ciu miesiącach bycia ze sobą) i tak z czystej ciekawości zastanawiam się czy jesteśmy wyjątkiem..
Edytowane przez kallina_2014 Czas edycji: 2014-08-23 o 22:09 |
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przesadzacie laski
Ale dziekuję za miłe słowa ![]() Mój TŻ używał jednego imienia, mojego głownego Nie wiem jak jest w innych kościołach ale w naszy tylko jednego się uzywa
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-08-25 o 17:48 |
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() karolinuuusia, wypoczywaj spokojnie marlenqa22 Udanej podróży, Kreta moje marzenie ![]() Współczuję sytuacji w rodzinie, dobrze że ciocia zdążyła się chociaż z wami pobawić. mimi_77, ładnie razem wyglądacie. Długo byliście razem przed ślubem? monidot Grzywka taka, przynajmniej u mnie lubi brzydko się układać po jakiejś chwili, a już po kilku godzinach tańców tak sama nie wygląda, poprawianie jej co chwilę też średnio przyjemne. Po prostu przemyśl, czy u ciebie tak nie będzie. |
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Znamy sie 12 lat, bylismy przed slubem razem 2 i pol roku
|
|
#2476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mimi- Ślicznie wyglądałaś
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
wyglądałaś wspaniale! nawet w pierwszej chwili skojarzyło m isię podobieństwo z Kate Middleton! :P:
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Kalina, my zamieszkalismy razem po roku
a po 4.5 roku wzielismy ślub
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
Mimi, pięknie wyglądałaś!
![]() My jesteśmy związkiem na odległość i po ok. pół roku razem (zaczęliśmy być razem po niecałym miesiącu znajomości ) zaczęliśmy już spędzać razem każdy weekend, najpierw dwudniowy, a po jakimś czasie już trzydniowy Więc przez jakieś 3 lata spędzaliśmy razem każdy weekend (3 dni w tygodniu, wspólne noce i dnie ) oraz oczywiście wakacje, ferie itp. Zamieszkanie było więc dla nas bardzo naturalne i przyszło samo z siebie jak tylko TŻ mógł się przeprowadzić do Krakowa. Nastąpiło to po ok. 3 latach znajomości i mieszkamy razem już blisko 3 lata
|
|
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Dzięki za miłe słowa na temat sukni i obrączek.
![]() mojakaren Gratuluję załatwienia spraw kościelnych oraz związanych z salą. Fajnie, że menu już ustalone. Też myślę, że impreza w piątek będzie motywacją dla właściciela do dobrego ogarnięcia wszystkiego dla Was.Bardzo ładne macie obrączki! ![]() oluska227887 Doczytałam Twoją relację. Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona, wszystko się udało na weselu i poprawinach. Serdeczne gratulacje jeszcze raz!TysiaBB1989 Nieźle z tym egzaminem. :O Powiem szczerze, że też się obawiałam jakiegoś odpytywania i coś tam sobie powtórzyłam. ![]() Anesthesia Super, że udało się kupić garniak i buty. Dzięki za opinię na temat makijażu, nie wiem już sama co o nim myśleć, bo zaczęłam rozważać odważniejszą kolorystykę. ![]() mimi_77 Wyglądaliście pięknie, tacy szczęśliwi. kallina_2014 Zamieszkaliśmy z narzeczonym po około 8 miesiącach bycia ze sobą, później mieszkaliśmy razem przez nieco ponad rok i niedawno się rozdzieliliśmy do czasu ślubu.
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
miałyście / będziecie miały może barmana na weselu ? my się mocno zastanawiamy nad tą opcją,
nasz hotel proponuje nam 2500 zł barek z barmanem i teraz nie wiem czy to dużo czy nie. miałyście z sali czy wolnego z polecenia albo z ogłoszenia ? |
|
|
|
#2484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam Dorota Martyna. a Bartek będzie mówili: ja Bartosz biorę sobie ciebie Doroto za żonę.. itp Cytat:
Ale to zależy czy w tym macie alkohol bo u oni życzą sobie 2000tys i trzeba samemu kupić alko Dla mnie to zbędne i mega drogie
|
|
#2485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Każda opinia mnie interesuje zarówno pozytywna jak i negatywna. Też zaczęłam mysleć o jakimś koku ale takim luźno upietym bo widzę że w takiej fryzurze nie wyglądam najkorzystniej. To już tutaj (zdjęcie w załączniku) wyglądam lepiej a sama sobie zrobiłam te loki. Cytat:
Kochan pięknie wyglądaliście i widać na Waszych twarzach szczęście ![]() My nie mieszkamy razem mimo że znamy się prawie 7 lat. Po ślubie będzie więc niespodzianka . Ale znam już nawyki Tż bo nieraz wyjeżdżaliśmy ze znajomymi lub sami na wakacje, nieraz u niego nocowałam. No i znamy się już tyle lat że zdążyliśmy się już dość poznać więc wiem czego sie spodziewać po wspólnym zamieszkaniu ![]() A możesz mi zaproponować co można zrobić z tak długą grzywką? Bo ja nie mam. Aktualną długość grzywki widać na załączonym zdjęciu. |
||
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A sam stół z alkoholami tak aby goście sobie sami robili to 1500zł |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnia przymiarka i suknia do domu !!!!
|
#2489 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie teraz prawie mieszkamy bo jestem u niego 2 tydzień ale jednak oficjalnie po ślubie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się wtrącę do tematu barmanów
My prawdopodobnie weźmiemy.Krzyknęli nam 500 zł za alkohol - dostają kasę i kupują co trzeba, a do tego 1500 za obsługę czyli wszystko co potrzebne i dużo dużo pokazów - bo będą z nami praktycznie przez całą noc. Myśle, że to wcale nie wygórowana cena , a gdzie nie słyszę to chwalą taką atrakcję na weselach
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

ale powiem wam, że taką oazą spokoju to nigdy nie byłam. Zobaczymy jak będzie jutro.
co nie jest małą sumą bo ponad 1300 zł!!!
)
wczoraj spróbowaliśmy mołdawskie (dusza zakonnika chyba
) i jest okropne, siarczyste jak nie wiem, została nam słodka Kadarka (półsłodka też siarczysta niestety). Jak to będzie złe, to już nie wiem co. Nie chciałam brać Carlo Rossi Sweet Red, bo miała go siostra tż, ale jak nie będzie innego wyjścia, to będziemy musieli się na niego zdecydować.. 

Nie podoba mi się też grzywka